Page 1

AquaSmarter


ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΑΡΙΣ ΤΩΝ 5 ΟΡΥΚΤΩΝ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ 

  

Ασφαλές νερό χωρίς χλώριο, παρέχεται χάρις την κάψουλα AquaSmarter σε συνδυασμό με διοξείδιο του χλωρίου Diamondoxide. Πέντε υγιεινά ορυκτά (άνθρακας, παλλάδιο, χαλκός, ψευδάργυρος, άργυρος) σας προσφέρουν τέλειο νερό χωρίς επικίνδυνα παραπροϊόντα, ευαίσθητο δέρμα και ερεθισμένα μάτια. Ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα με ένα περιορισμένο αριθμό ορυκτών στοιχείων. Το AquaSmarter δουλεύει συνεχώς για 12 μήνες. Μπορείτε να σταματήσετε την ενέργεια της κάψουλας αφαιρώντας την από το νερό, έτσι εάν χρησιμοποιείται στην πισίνα σας ή στο Spa για 3 μήνες το χρόνο, το AquaSmarter μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 4 χρόνια.


Πλεονεκτήματα  

  

 

Αποφεύγονται οι οσμές και η γεύση της χλωρίνης. Όχι ερεθισμούς στα μάτια και ευαισθητοποίηση του δέρματος. Όχι επικίνδυνα παραπροϊόντα στο νερό. Όχι ζημιά στο υλικό μέσα και γύρω από το νερό. Ασφαλής και εύκολη εφαρμογή για όλες τις πισίνες και τα Spa’s. Όχι λειτουργικό κόστος σε ηλεκτρική ενέργεια. Ενεργεί για 12 μήνες σε επαφή με το νερό.


ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ AQUASMARTER •

   

Σε περιπτώσεις μη ανακυκλούμενου νερού (π.χ. πόσιμο) χρειάζονται για να καθοριστεί απαιτούμενος αριθμός των καψουλών, τα ακόλουθα στοιχεία : Ο Όγκος της Δεξαμενής Το pH Το Μικροβιολογικό Φορτίο (ανάλυση) Η Παροχή της Δεξαμενής


Πόσες κάψουλες AquaSmarter χρειάζονται Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις ενδεικτικά απαιτούνται :  Για πισίνες : 1 κάψουλα ανά 20.000 λίτρα (20 m³) νερού. Επίσης τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα καθαρισμός φίλτρων (Backflow)  Για Spa’s : 1 κάψουλα ανά 2000 λίτρα (2 m³ ) νερού.


Πώς να το εγκαταστήσετε 

Πισίνα: Τοποθετήστε το AquaSmarter μέσα στο σωλήνα εισαγωγής του νερού στην πισίνα ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο μέσα στη ροή του νερού. Spa: Τοποθετήστε AquaSmarter στο σημείο που υπάρχουν τα φίλτρα ή σε οποιοδήποτε σημείο μέσα στη ροή του νερού.


Δόσεις DiamondOxide που χρειάζονται για Πισίνες 

Πισίνες μεταξύ 20 m³ και 40 m³ δόση δύο φορές την εβδομάδα 0,50 λίτρα DiamondOxide απευθείας μέσα στην πισίνα. Πισίνες μεταξύ 40 m³ και 60 m³ δόση δύο φορές την εβδομάδα 0,75 λίτρα DiamondOxide απευθείας μέσα στην πισίνα. Πισίνες μεταξύ 60 m³και 80 m³ δόση δύο φορές την εβδομάδα 1 λίτρο DiamondOxide απευθείας μέσα στην πισίνα.


Δοσολογία DiamondOxide για Spa 

Spa’s μεταξύ 0,5 m³ και 2 m³ δόση δύο φορές την εβδομάδα 175 ml DiamondOxide απευθείας μέσα στο Spa. Spa’s μεταξύ 2 m³και 5 m ³ δόση δύο φορές την εβδομάδα 350 ml DiamondOxide απευθείας μέσα στο Spa.


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ DiamondOxide σε ανοικτές πισίνες Από τη 2η Εβδομάδα και μετά : 1- 1,3 λίτρα DiamondOxide ανά 100 m3 νερού με συχνότητα :  

Για το καλοκαίρι : Κάθε βράδυ Για το χειμώνα : Τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα


Το επίπεδο Ph για νερό 

Για θερμαινόμενες πισίνες διατηρείστε το επίπεδο του Ph του νερού μεταξύ 7,2 και7,6. Για Spa διατηρείστε το επίπεδο του Ph του νερού μεταξύ 7,4 και 7,8. Η ρύθμιση του Ph γίνεται με χρήση μικροποσοτήτων υδροχλωρικού οξέος.


ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ   

Ανοικτά Συστήματα : 6.8 – 8.5 Κλειστά Συστήματα : 7 – 7.6 Μέγιστο pH σε :  Πισίνες : 7 – 7.6  Spa : 7.4 – 7.8


Ο Ευκολότερη, Ασφαλέστερη και πιο Υγιεινή Εναλλακτική λύση σε σχέση με τη χρήση Χημικών Πως δουλεύει το Σύστημα AquaSmarter… Ακριβώς μετρημένες ποσότητες Καθαρών-Αργύρου, Χαλκού, Ψευδαργύρου, Παλλαδίου (σαν καταλύτης) και Άνθρακα είναι αναμεμειγμένα μαζί, εξωθημένα μέσα σε ένα λεπτό πλέγμα και σε μορφή ηλεκτροδίου για τη δημιουργία μιας ΗλεκτροΓαλβανικής Διαδικασίας. Όταν η Κάψουλα Ιονισμού AquaSmarter εμβαπτίζεται μέσα στο νερό, τα ορυκτά ξεκινούν αργά να μετατρέπονται σε κατιόντα και προκαλούν “Ιονισμό”. Αυτά τα θετικά φορτισμένα ιόντα τα οποία μετά από μια περίοδο 2 εβδομάδων, πλήρως διαπερνούν την πισίνα και πετυχαίνουν να διατηρήσουν υπό έλεγχο 100% όλων των τύπων τα άλγη,βακτήρια και τους πλέον επικίνδυνους ιούς. .


Ενέργεια των 5 ορυκτών 

  

Χαλκός : απομακρύνει και προλαμβάνει την ανάπτυξη των άλγεων και των βακτηρίων. Άργυρος : απομακρύνει τους ιούς. Ψευδάργυρος : Ελέγχει το επίπεδο του χαλκού Άνθρακας : προλαμβάνει την οξείδωση του Χαλκού CuO2 Παλλάδιο : Καταλύτης (επιταχύνει την αντίδραση)


Κάψουλα 

Χάρις στον σχεδιασμό και το άνοιγμα της κάψουλας το νερό ρέει μέσα από το ηλεκτρόδιο της κάψουλας Το νερό παράγει ένα ειδικό ήχο λόγω του σχεδιασμού και του ηλεκτροδίου Η μέγιστη ροή είναι 200 λίτρα/ώρα μέσα στην κάψουλα Ο ειδικός ήχος εξασθενεί τη μεμβράνη των ιών (παίζει το ρόλο υπερήχων)


Κρυστάλλινα Καθαρό ‘Λαμπυρίζον’ Μπλε Νερό

Προσέξτε το ‘Λαμπύρισμα’


Κρυστάλλινο Καθαρό ‘Λαμπυρίζον’ Μπλε Νερό


Προσέξτε τη ‘Διαύγεια’


«Ένα μήνυμα από πελάτη μας…

«Έχω την ευχαρίστηση να σας πω σχετικά με την κατάσταση της πισίνας του Ξενοδοχείου μας. Πρέπει να δείτε πόσο έχει βελτιωθεί η ποιότητα του νερού το οποίο τώρα είναι κρυστάλλινο, διαφανές και με μια ελαφριά απόχρωση μπλε» Ξενοδοχείο Piedras y Olas


και … Χρησιμοποιούμε ένα AquaSmarter σε καθεμία από τις εγκαταστάσεις νερού μας. Το AquaSmarter μας αρέσει πολύ και έχουμε δει εκπληκτικά αποτελέσματα όσον αφορά τη συντήρηση για τους πελάτες μας που χρησιμοποιούν νερό με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά…


και… θαλάσσιος κόσμος στη Κ αλιφ όρνια


και… «Έχουμε χρησιμοποιήσει το AquaSmarter στο Jacuzzi τους τελευταίους 12 μήνες και το βρήκαμε φανταστικό προϊόν. Πριν, χρησιμοποιούσαμε την προτεινόμενη ποσότητα χλωρίου αλλά ανακαλύψαμε ότι ερέθιζε το δέρμα και η μυρουδιά μερικές φορές ήταν δυσάρεστη. Με το AquaSmarter χρειαζόμαστε μόνο μια μικρή ποσότητα DiamondOxide, όχι άλλα χημικά και οι σωληνώσεις είναι κρυστάλλινα καθαρές. Η καλύτερη πλευρά του προϊόντος αυτού για μένα είναι ότι δεν χρειάζεται συντήρηση, (τοποθετήστε το και ξεχάστε το για ένα χρόνο). Είμαι σίγουρος ότι όποιος χρησιμοποίησε μια φορά το AquaSmarter το προτιμά από τη συνεχή χρήση χημικών.» Ευχαριστώ, Garrie McKinnon


Να τι μπορεί να κάνει  

το AquaSmarter …

Δείγμα νερού από τη λίμνη Απόπκα, Φλόριδα. 1η Μέρα


Κοιτάξτε τη διαφορά… 

Ίδιο Δείγμα Νερού,

24 ώρες μετά


Εντυπωσιακό!!! 

36 ώρες αργότερα: Κ ρυστάλλινα

Κ αθαρό Νερό

Aquasmarter Presentation  
Aquasmarter Presentation  

Aquasmarter Presentation