Page 1


Üdvözöljük az ásványi kozmetikumok ragyogóan színes, szépítő és gyógyító világában!

A szépségről nehéz bármit is mondani. A szépség ízlés dolga, mindenkinek más szép. A szépség persze nem minden, de nehéz nélküle élni. Az igazi szépséghez sok olyasmi is kell, amit mi nem tudunk kínálni Önnek. Korunk divatja a természetes szépség, ehhez kellenek csak igazán kiváló minőségű dekorkozmetikumok! Nos ez az amiből a legkiválóbbat tőlünk kaphatja meg! A PANDHY’S™ Mineral Makeup sminkanyagok teljesen új irányt nyitnak az arc és testfestésben; poralapú, tiszta ásványi pigmentekkel színezhetjük még szebbé magunkat, minden káros és felesleges puffer és segédanyag nélkül. A színek sokféleségének és a felhasználásnak csak a fantázia szabhat határt. Nagyon izgalmas dolog, hogy az arcpírként használt porral színezhetjük az ajkunkat, és ugyanazzal a színnel lakkozhatjuk a körmünket is. A PANDHY’S™ Mineral Makeup család a természet bravúrja, nem kémiai laboratóriumok végterméke. A PANDHY’S™ sminkanyagokkal szembeni bármilyen alapú allergia teljesen kizárható, minden bőrtípushoz, textúrához használható. Tartósítószer, talkum, olaj és illatanyag mentes minden eleme. Mellőzünk minden olyan összetevőt, aminek semmi más célja nincs, mint a térfogatnövelés, vagy a végtermék megjelenésének javítása. Mi büszkén vállaljuk, hogy a készítményeink mindegyikét válogatott alapanyagokból, gondos kézimunkával állítjuk elő.


Miért jó Önnek a PANDHY’S™ Mineral Makeup? • Mert a legjobb minőségű, természetes ásványokból készül, tiszta pigmenteket használunk, ezáltal rendkívül tartós a vele készült smink. • Mert minden eleme talkum, olaj, szilikon és gyanta mentes, nem tömíti el a pórusokat, a bőr szabadon él és lélegzik a smink alatt is. Nem tartalmaz továbbá sem kármint, sem bizmutoxikloridot. • Mert nem tartalmaz tartósítószert, hiszen nincs is szükség rá, mivel az ásványok inertek, nem telepedhet meg bennünk semmilyen baktérium, minőségüket korlátlan ideig megőrzik a készítmények, kockázat nélkül használhatók irritál, gyulladt bőrön is. • Mert egyáltalán nem allergizál, • Mert titán-dioxid és cink-oxid tartalmánál fogva természetes UV védelmet nyújt (SPF 20, UVA, UVB) • Mert vízálló, sportoláshoz is használható, • Mert az ásványoknak természetükből eredően gyulladáscsökkentő hatásuk van, így használatából a problémás bőr is profitál, • Mert annyira bőrbarát, hogy bármilyen sebészeti beavatkozás, lézerkezelés, mikrodermabrázió, epiláció, depiláció, stb. után közvetlenül is alkalmazható, dermatológusok világszerte ajánlják. • Mert rendkívül gazdaságos. • Mert nem teszteltük a termékeket állatokon.


alapozás, korrekció, rögzítés

Ásványi Poralapozók PANDHY’S™ Loose Mineral Foundation Kiszerelés: Professzionális. 10 g, Lakossági: 12 g

A megfelelően felhordott ásványi poralapozó látványra és tapintásra a természetes bőr élményét kelti, tökéletes fedést biztosítva. Az arcbőrre felvitt alapozónak teljesen láthatatlanná kell válnia: ha a tükörbe nézünk, nem szabad észrevennünk tónus- különbséget bőrünk és az alapozó között. A színek sokféleségével – 19 árnyalat! -igyekszünk minden etnikum igényeit és szükségleteit kielégíteni. A megfelelő tónusú alapozók természetesen arcpírként is használhatók. Az UV-sugárzás és a környezetszennyezés felgyorsítja az öregedés folyamatát, mert elősegítik a szabadgyökök termelődését – használja ezért alapozó porainkat, melyek titán-dioxid tartalmuknál fogva természetes napvédelmet nyújtanak! TIPP: Az ásványi-poralapozóval való tökéletes alapozásnak két titka van; az egyik a tökéletesen tiszta, hidratált, száraz bőr, a másik a megfelelő ecset.

Összetétel (INCI): MICA, TITANIUM DIOXIDE, IRON OXIDES, ULTRAMARINE BLUE, Tartalmazhat: ZINC OXIDE


alapozás, korrekció, rögzítés

PANDHY’S™ lépésről lépésre:

1. •

Szórjon egy keveset az alapozóból a tégely tetejébe, majd körkörös mozdulatokkal töltse fel az ecsetet. Nagyon kevés anyagra van szükség az alapozáshoz, a felesleget a tégely széléhez ütögetve, távolítsa el az ecset felszínéről, így az nem veszik kárba.

Az alapozó az ecset felszínéről a csomózás tövéhez le kell, hogy kerüljön, ezt úgy érheti el, ha az ecset nyelét finoman, függőlegesen az asztallaphoz ütögeti.

Kezdje el a felhordást finom, de határozott körkörös mozdulatokkal a fülek irányából az orr felé haladva, illetve a homloktól az orcák felé. Ez a polírozásra emlékeztető ecsetkezelés rendkívül fontos az egyenletes, természetes hatású alapozás eléréséhez. Ezzel akadályozhatjuk meg azt is, hogy a por az apró ráncokba üljön, látványossá téve azokat.

A tökéletes árnyalat és fedés eléréséhez általában maximum kétszer kell a fentiek szerint megismételnünk az alapozó felhordását.

2. •

Töltse fel ecsetét alapozóval a fent ismertetett módon. Mielőtt megkezdené az alapozást permetezzen az alapozóval feltöltött ecset felületére egy kevés (virág)vizet, vagy közvetlenül arcbőrre és így kezdje a körkörös mozdulatokkal való applikációt. Ezzel a módszerrel intenzívebb fedést érhetünk el. Fontos, hogy ennél a technikánál gyorsan kell dolgoznunk, csak addig tudjuk egyenletesen felhordani az alapozót nedves-eljárással, amíg a bőr meg nem szárad.

Fontos, hogy az alapozó fixálása már szárazon kell, hogy történjen.


alapozás, korrekció, rögzítés

PANDHY’S™ lépésről lépésre:

3. •

Tegyen a tenyerébe, vagy egy kis tégelybe HydroBase alapkrémet, vagy egy keveset bármely nappali krémből.

Adjon a krémhez egy kevés ásványi poralapozóból, az ujja hegyével keverje össze. Látni fogja, hogy a pigment azonnal, tökéletes homogén elegyet adva keveredik a krémmel.

A keveréket, a klasszikus krém/folyadék alapú alapozókhoz hasonlóan ujjbeggyel, smink szivaccsal, vagy taklon ecsettel vigye fel a bőrre és kenje el egyenletesen. A bőrhibákra, karikákra, stb. két rétegben alkalmazza az alapozót a tökéletes fedés érdekében.

Javasoljuk, hogy csak annyi alapozót keverjen össze amennyit felhasznál, mert bár az ásványi alapozó élettelen, inert anyag, a krém amibe kerül nem az, így táptalaja lehet különböző baktériumuknak.

Természetesen az alapozást a szemhéjon is el kell végezni, és ne feledkezzünk meg a fülcimpákról sem! Az arc nehezebben hozzáférhető részein, a hajlatokban és a hajtőben is tökéletesen dolgozzuk el az alapozót Ízlésünk szerint választhatjuk ki, melyik módszer tetszik nekünk, de bárhogy is döntünk, sminkünk szép, természetes hatású és nem mázolódik el.


alapozás, korrekció, rögzítés

Ásványi Porkorrektorok PANDHY’S™ Loose Mineral Concealer-Foundation Kiszerelés: Professzionális/Lakossági: 1,5 g

’A korrektor a smink varázspálcája!’ - a korrektor porok sok bőrhibát elrejthetnek a szem alatti sötét karikáktól a foltokon, az anyajegyeken, hegeken át a szeplőkig - mert az alapozóknál erősebben fednek, krémesebb a tapintásuk. Tökéletesen korrigálja az aknés, szeboreás, gyulladt, irritált bőrt , valamint magas cink-oxid tartalmuknál fogva nyugtatják is azt. További előnyük, hogy teljesen matt bőrfelszínt eredményeznek a felhordást követően. Felhordható FlatTop ecsettel, kisebb felületekre, pont-korrekcióhoz, szemhéj satírozó/árnyékoló ecsettel, de minden esetben a körkörös applikáció technikáját alkalmazzuk. Kapható10 színárnyalatban, segítségül szolgál az alapozók nevével való egyezés a kiválasztáshoz.

TIPP: Ha kényelmesebbnek találja a tradicionális krémkorrektor használatát, akkor keverjen össze kismennyiségű PANDHY’S™ HydroBase alapkrémet a kiválasztott árnyalatú porkorrektorral, és így, krémes formában hordja fel!

Összetétel (INCI): ZINC OXIDE, TITANIUM DIOXIDE, MICRONIZED ZINC OXIDE, IRON OXIDES, ULTRAMARINE BLUE, MICA, KAOLIN CLAY


alapozás, korrekció, rögzítés

Szemhéj-korrektorok - PANDHY’S™Lid Washes Kiszerelés: Professzionális/Lakossági: 1,5 g

A szem, a tekintet hordozza az egyéniség, a személyiség legmarkánsabb jegyeit. Ha nincs szem, nincs egyéniség, fektessünk hangsúlyt a szem és szemkörnyék koorigálására - a szemhéjak eredendően enyhén vöröses, lilás tónusúak, aminek következtében a szemünk fáradtnak tűnhet. A három különböző árnyalatú, mono-tónusú szemhéjkorrektor erre kínál megoldást, ha alapként használjuk szemhéjpúder, vagy ceruza alá. Önmagában is használható mindhárom tónus, természetes, selymes felszínt ad a szemhéjaknak. Felhordása azonos a porkorrektoréval. Fairey 312 fáradt rózsaszín, rendkívül nőies, különösen szép a PANDHY’S™ Föld-színekkel kombinálva Buttercup 311 sápadt, sárgás, krémszín, vörös szemhéjakra ajánlott, világosítja a szemhéjakat, Szintén nagyon szép a föld és a mályva színekkel. Creme Brulee 310 ugyancsak a nemkívánatos vöröses tónus eltüntetésére ajánljuk ezt a natúr bőrszínű korrektort, amely teljesen láthatatlan fedést biztosít.

Összetétel (INCI): MICA, TITANIUM DIOXIDE, IRON OXIDES, ULTRAMARINE BLUE, Tartalmazhat: ZINC OXIDE


Blue/Olive Luster Adjuster 079

Pink Luster Adjuster 076

Yellow Luster Adjuster 082

Ivory Foundation Adjuster 078


alapozás, korrekció, rögzítés

Alapozó-igazító PANDHY’S™Foundation Adjusters Kiszerelés: Professzionális/Lakossági: 1,5 g

PANDHY’S™ “alapozó-igazítók” értő adagolásával az alapozókhoz felhordás előtt keverve, azok színét, tónusát tökéletesíthetjük, reprodukálva az összes előforduló bőrszínt. Elsősorban professzionális felhasználásra ajánljuk. Blue/Olive Luster Adjuster # 079 világoskékpúder, bármely világos színű PANDHY’S™ alapozóba keverhető, hidegebb, alabástrom-hatású, illetve olív-tónust ad az alapozónak. Pink Luster Adjuster 076 barackszínű, krémes tónust kölcsönöz az alapozónak, ha az túl sárgás Yellow Luster Adjuster 082 világos aranyszín, ázsiai és latin tónusok tökéletesítésére. Ivory Foundation Adjuster 078 elefántcsont színű por, bármely alapozó világosítására használható, anélkül, hogy annak eredeti tónusát megváltoztatná

Összetétel (INCI): MICA, TITANIUM DIOXIDE, IRON OXIDES, ULTRAMARINE BLUE, Tartalmazhat: ZINC OXIDE


alapozás, korrekció, rögzítés

Fixáló Púderek PANDHY’S™ Setting Powders Kiszerelés: Professzionális/Lakossági: 10 g

PANDHY’S™ Púderek selymes keveréke a legfinomabb ásványoknak. Elsősorban az alapozó rögzítésére ajánljuk ezt a termékünket. Felhordásához a FlatTop ecset a legideálisabb az alapozóknál ismertetett technikával. Tanácsok a megfelelő Fixáló Púder kiválasztásához: Ha Ön Ashlie, Claire, vagy Sandra elnevezésű alapozót használja, úgy a Petal 01 jelzésűt púdert javasoljuk. Amennyiben az alapozó tónusát túl rózsaszínesnek ítéli, korrigálhatja az alapozást az Angel 02 színkódú, világos sárga fixálópúder használatával. Ha Ön Paula, Kerrie, vagy Teporah színű alapozót használ, akkor az Angel 02 púder a tökéletes választás Ha Ön Tan Girl, Cecilia, Canela, vagy Saturnina alapozók valamelyikét használja, akkor a Tawny 03, okkersárga púderrel rögzítse az alapozót.

TIPP: A fixáló poraink alkalmazhatók önmagukban arcpúderként is, ha nincs igény erős fedésre.

Összetétel (INCI): SERECITE, IRON OXIDES, KAOLIN CLAY


pirosítás, barnítás, fény, ragyogás

Pirosítók - PANDHY’S™ Blushes Kiszerelés: Professzionális: 10g, Lakossági: 4g

A jól felvitt arcpirosító felüdíti, a fáradt, sápadt arcot - a hamvas rózsától a mély mályváig, pirosítóink gyönyörűen emelik ki az orca vonalait, természetesen ragyogó színt és fényt kölcsönözve az arcnak. Pirosítóink rendkívül koncentráltak, csak leheletnyi rétegben kell alkalmazni őket. A leggazdaságosabb applikációs módszer, a vattalabdával való felhordás. Ha ön szívesebben használ ecsetet úgy a a KABUKI ecsetet ajánljuk, nem javasoljuk a klasszikus pirosító ecsetek használata, mert nagyon sok anyagot vesznek fel, ami a tömény pigment esetében szükségtelen és pazarló. Gyöngyfényű Pirosítók - PANDHY’S™ Pearlescent Blush PANDHY’S™ gyöngyfényű pirosítók tiszta mikából készülnek selymes fényt kölcsönöznek a bőrnek, elsősorban alkalmi sminkekhez ajánljuk. Matt és fél-matt pirosítók - PANDHY’S™ Matte & Semi-Matte Blushes PANDHY’S™ Matt és fél-matt pirosítók természetes, szép textúrájú anyagok, használhatók szemhéjra, ajakra és körömlakk adalékként is. TIPP: Az arcán használt pirosítót használhatja körmei színezésére is a teljes színharmónia kedvéért! Hogy hogyan? Nem kell hozzá más, mint a PANDHY’S™ Vízalapú Körömlakkjai közül a színtelen változat (természetesen használhat bármilyen más, jó minőségű, színtelen körömlakkot). A lakkba mártott ecsetet mártsa a pirosítóba és a szokásos módon fesse ki körmeit. Látni fogja, hogy a pigment az ecsetvonásokkal tökéletesen keveredik a lakkal, homogén színt adva, nem szükséges tehát a lakkot külön bekeverni. A kívánt árnyalatnak megfelelően hordjon fel további rétegeket. Természetesen egész üvegnyi alaplakk is bekeverhető egyszerre a kívánt színre. Összetétel (INCI): MICA, IRON OXIDES, TITANIUM DIOXIDE


pirosítás, barnítás, fény, ragyogás

Barnítók - PANDHY’S™ Bronzers Kiszerelés: Professzionális: 10g, Lakossági: 4g

Egészséges, napbarnított színt adhatunk bőrünknek a selyemfényű barnítókkal, élénkítik a fáradt bőrt. Szintén a KABUKI Ecset használatát javasoljuk, a barnítók használatánál különösen fontos, hogy csak leheletnyi mennyiséget használjunk a természetes hatás érdekében.

TIPP: Keverjen kevés barnítót kedvenc PANDHY’S™ testápolóinak valamelyikébe és varázsolja a nyári nap kellemes barnaságát akár egész testére! Fix és tartós színezést érhet el.

Összetétel (INCI): MICA, IRON OXIDES, TITANIUM DIOXIDE.


pirosítás, barnítás, fény, ragyogás

Selyemporok - PANDHY’S™ Illuminizers Kiszerelés: Professzionális: 10g, Lakossági: 4g

A selyemporok csillám mentes fényt adnak a bőrnek, alkalmazhatóak az orcákon, szemhéjon, vállon és bárhol... Felhordásához a lakossági csomagolás saját ecsetét, KABOUKI, vagy pirosító ecseteket javasoljuk. TIPP: A selyemporok szemhéjfestékként is gyönyörűen mutatnak, próbálja ki Ön is!

Összetétel (INCI): MICA, IRON OXIDES, TITANIUM DIOXIDE.


pirosítás, barnítás, fény, ragyogás

Csillámporok - PANDHY’S™ Body Shimmer Kiszerelés: Professzionális: 10g, Lakossági: 4g

Talkum mentes csillámporaink az arc illetve a test bármely részén használhatók. Azoknak ajánljuk, akik a fémes csillogást kedvelik, pirosítóként is felhordhatóak. Szintén a vattalabda a leggazdaságosabb eszköze az applikációnak, de felhordható a KABOUKI ecsettel is. TIPP: Csillámporaink keverhetők színtelen hajzselébe is, extra fényt, színt, vagy csak csillogást adva a hajnak.

Összetétel (INCI): MICA, CORN STARCH, IRON OXIDES, TITANIUM DIOXIDE.


szemek, ajkak

Kontúr és Jumbo Ceruzák PANDHY’S™ Bio Liners, Jumbo Crayons

A PANDHY’S™ ceruzák kézzel készülnek, organikus eredetű természetes növényi gyanta és olaj alapból, kiváló minőségű ásványi pigmentjeinkkel színezve. Ez az összetétel a garanciája a kenődés menetes, tartós, krémes textúrának. TIPP: A ceruzákkal nem csak a száj körvonalát húzhatjuk meg, hanem ki is „színezhetjük” velük az ajkakat. Az eredmény rendkívül tartós és kenődés mentes.

Összetétel (INCI): 2557:OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, OLUS OIL, GLYCINE SOJA OIL, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL*, CERA CARNAUBA*, HYDROGENATED PALM KERNEL GLYCERIDES, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, CANDELILLA CERA, MICA, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, GLYCERYL CAPRYLATE, TOCOPHERYL ACETATE, SORBIC ACID, C.I. 77891, C.I. 77491, C.I. 77492, C.I. 77499 (*organic ingredients)

A különböző színű ceruzák összetételéről részletesen tájékozódhat honlapunkon (www.pandhys.hu, illetve a termékek egyedi csomagolásán)


szemek, ajkak

Szempillaspirál - PANDHY’S™ FlashVolume Mascara Kiszerelés: Professzionális/Lakossági: 10ml

Igéző pillák – természetes módon! Egyre többen allergiásak a szintetikus készítményekre – számukra is megoldás ez a csodálatos formula a szempillák színezésére és ápolására, fekete és barna árnyalatokban. Krémes, ám kenődés mentes készítmény - hypoallergén összetétellel, tiszta, ásványi pigmentjeinkkel színezve, a szemek még hangsúlyosabb kiemeléséért, természetes szépségéért. Az ásvány tartalomból adódóan vízálló miközben könnyen eltávolítható.

TIPP: A spirállal egy ferdeecset segítségével tusvonalat is húzhatunk, amely anyagösszetételéből adódóan nem allergizál és egész nap fixen a helyén marad!

Összetétel (INCI): Fekete: AQUA, ALCOHOL, CERA ALBA, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-5 LAURATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, ACACIA SENEGAL GUM, POLYGLYCERYL-3 STEARATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, HYDROGENATED LECITHIN, GLYCERYL CAPRYLATE, p-ANISIC ACID, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SODIUM HYDROXIDE, LIMONENE, TOCOPHEROL, PARFUM, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, CITRAL, LINALOOL, CI 77499 Barna: AQUA, ALCOHOL, CERA ALBA, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-5 LAURATE,MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, ACACIA SENEGAL GUM, POLYGLYCERYL-3 STEARATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, HYDROGENATED LECITHIN, GLYCERYL CAPRYLATE, MICA, p-ANISIC ACID, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, TALC, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SODIUM HYDROXIDE,LIMONENE, TOCOPHEROL, PARFUM, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, CITRAL, LINALOOL, CI 77499, CI 77491, CI 77492


szemek, ajkak

Többcélú Ásványi Pigmentporok PANDHY’S™ Multi-Purpose Mineral Kiszerelés: Professzionális: 1,5g, Lakossági: 2g

Ez az ásványi dekor-kozmetikumok igazi csodájának a tárháza! Itt teljesedhet ki a fantázia és a kreativitás. Káprázatos színek egész sorát kínáljuk, fényes, fél-matt és matt textúrával. Ön további színeket alkothat saját kedve szerint, az ásványok további keverésével. Szemhéjfeszére a klasszikus módon; satírozó/árnyékoló ecsettel javasoljuk felhordani. A tartósság érdekében célszerű a szemhéjat ceruzával előalapozni TIPP: A többcélú porok mindegyike használható szemhéj púderként, rajzolható vele szemkontúr és ajak kontúr, felhordható az ajkak színezésére is, lehet belőlük arcpír, és színezhetik a körmeinket is. Alkalmazásuk; Szem és Szájkontúrként ~ vonalhúzó, vagy lapos, ferde-vágott ecsetet mártson vízbe, majd a választott pigmentporba és ezzel rajzolja meg a szem, illetve az ajkak kontúrját. Ajakrúzsként ~ a szemhéjpúderként való alkalmazással azonos módon az ajkakat is színezhetjük a választott pigmentporral akár szárazon, akár nedvesen (vízbe mártott ecsettel). Színtelen ajakbalzsam alapra is felhordható a por, illetve a porral színezett ajakra is felvihetjük az ajakápolót a krémes hatás kedvéért. Ugyanígy alkalmazhatunk színtelen szájfényt is az ásványokkal kombinálva.

Összetétel (INCI): MICA, IRON OXIDES, TITANIUM DIOXIDE. Tartalmazhat: FERRIC FERROCYANIDE.(#21, 22, 23, 63, 64, 65, 66, 67, 3) Matt Többcélú Szemhéjporok - Ultra-Mattes for eyes: SERECITE, IRON OXIDES, KAOLIN CLAY; TARTALMAZHAT: TITANIUM DIOXIDE.


szemek, ajkak

Szájfény - PANDHY’S™ LipGloss Kiszerelés: Professzionális/Lakossági: 2g

Tudta, hogy életünk során átlagosan 1,5-2 kilogrammnyi rúzst ’fogyasztunk el’ az ajkunk bőrén, illetve a száj nyálkahártyáján keresztül? Ennek tudatában nagyon nem mindegy, hogy mit kenünk a szánkra! Organikus összetételű szájfényünk, ásványi pigmentekkel színezve, tartós ragyogást, ápolást nyújt Önnek az ajkak szépségéért. Jojoba viasz tartalmánál fogva ápolja és rendszeres használatával bársonyosan tartja az ajkakat. 5 gyönyörű színárnyalatban és egy színtelen változatban is kapható. TIPP: Színtelen szájfénnyel és ceruzáinkkal a színek garmadát varázsolhatjuk az ajkainkra. Ajkak körberajzolása, satírozása valamelyik ceruzával, a tetejére színtelen szájfény és már kész is!

Összetétel (INCI): Ricinus Communis Seed Oil, Lanolin, Brassica Camprestis/ Aleurites Fordi Oil, Copolymer, Silica, Cera Alba, Mica, Parfum, Candelilla Cera, Limonene, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Linalool, Benzyl Benzoate, [±CI 77007, CI 77491, CI 77742, CI 77891, CI 77492, CI 77499]


szemek, ajkak

Ajakápoló és Színező PANDHY’S™ Potted LipCare & Color Kiszerelés: Professzionális/Lakossági: 4g

Természetes és tökéletes védelem az ajkaknak, minden időben. Tartós, ragyogó színek. Kenődés mentes készítmény, aplikátorral, tükörrel, 7 árnyalatban, és egy színtelen változatban, növényi olaj és viasz tartalmának köszönhetően a száraz, cserepesedő ajkakra is megoldás, akár a legzordabb időben is megbízható ápolást és védelmet nyújt. TIPP: Fáradt, érett bőr esetén, amikor a szem körül sok az apró ránc, akkor javasoljuk, hogy keverje a porkorrektort a színtelen ajakápolóba és így hordja fel, finoman, ujjbeggyel a szemkörüli bőrbe dolgozva azt. Varázslatos az eredmény!

Összetétel (INCI): RICINUS COMMUNIS SEED OIL/RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, OCTYLDODECANOL, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, KAOLIN, STEARIC ACID, CANDELILLA CERA/ EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, SQUALANE,

SORBITAN SESQUIOLEATE,

POLYETHYLENE,

COPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, DI-C20-40 ALKYL DIMER DILINOLEATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, (FRAGRANCE)

LIMONENE,

GERANIOL, PARFUM


ápol és eltakar… gyógysminkek

PANDHY’S™JuveLine Cure&Cover Ásványi Sminkek problémás bőrre Kiszerelés: Professzionális/Lakossági: 4g

A gyulladt, aknés bőr sminkelésétől jellemzően óva intik pácienseiket a szakemberek, az esetek nagy részében nem is ok nélkül, hiszen a készítmények irritálóak, komedogének lehetnek, tovább rontva a bőr kondícióját. Nyilvánvaló ugyanakkor, hogy éppen a különböző bőrproblémáktól szenvedők esetében van igazán komoly igény arra, hogy egészséges, gyógyító kendőzést kínáljunk a permanens, vagy átmeneti esztétikai hibák elfedésére, anélkül, hogy ezzel irritálnánk a bőrt. Sőt, ha lehet, ezúton is segítsük a gyógyulást, kiegészítsük a terápiát. A Cure & Color termékekkel célozni kívánjuk a teenagereket is, akik pont abban az életkorban kénytelenek szenvedni a kisebb-nagyobb makuláktól, amikor éppen a legszebbek szeretnének lenni. Bőrproblémájukat kezeljük, bőrüket a külső hatásoktól védjük - és ezáltal talán a lelküket is ápolhatjuk a nehéz időkben! A Cure&Cover smink család ennél is többet kínál; segíti a gyógyulást, kiegészíti a terápiát. A cinkoxid gyulladáscsökkentő hatásánál fogva régi ismerős az aknés bőr kezelésében. Fontos, hogy természetes UV védelmet biztosít a fényelnyelés elvén, véd az UVA és UVB sugaraktól, ezáltal a fotó pigmentáció veszélyétől.


ápol és eltakar… gyógysminkek

Ásványi Poralapozó – PANDHY’S™ JuveLine Cure&Cover Loose Mineral Foundation Kiszerelés: Professzionális: 10 g, Lakossági: 12 g A kizárólag természetes pigmentekből álló porkészítmények, tökéletes fedést biztosítanak, egyúttal szabadon hagyják a bőrt lélegezni, élni. Tartósak, nem kenődnek, természetes hatást biztosítanak. A JuveLine formulák a klasszikus PANDHY’S™ pirosítóknál, illetve alapozóknál kön�nyebb, még légiesebb, teljesen matt készítmények. TIPP: A gyulladt, aknés bőrre az esti tisztálkodás után hordjon fel alapozót és hagyja fent éjszakára, terápiás célból. Összetétel (INCI): SERECITE (CI 77019), ZINC OXIDE(CI 77947), IRON OXIDES(CI 77492, CI77491), ULTRAMARINE BLUE (CI 77007)

Ásványi Pirosító – PANDHY’S™ JuveLine Cure&Cover Loose Mineral Blush Kiszerelés: Professzionális: 10 g, Lakossági: 4 g A hamvas rózsától a mély mályváig, pirosítóink gyönyörűen emelik ki az orca vonalait, természetesen ragyogó színt és fényt kölcsönözve az arcnak. A PANDHY’S™ pirosítók tiszta pigmentek, nagyon tartósak. Mindegyik használható ajak és köröm színezésre is. TIPP: Az alkalmazás módjára és a felhasználás lehetőségeire nézve kérjük, kövesse a klasszikus alapozók, illetve pirosítóknál leírtakat! Összetétel (INCI): SERECITE (CI 77019), ZINC OXIDE(CI 77947), IRON OXIDES(CI 77492, CI77491), ULTRAMARINE BLUE (CI 77007)


körmök

Vízalapú Körömlakk PANDHY’S™ Waterbased Nail Color Vízbázisú körömlakkunk természetbarát, innovatív alternatívája a hagyományos, oldószeres lakkoknak. Hogy minden előnyét élvezhesse és teljes megelégedésére használhassa szakítania kell a tradicionális lakkokhoz kapcsolódó alkalmazási szokásokkal, és meg kell ismernie a vízbázisú lakkok sajátosságait. Ezért, kérjük gondosan tanulmányozza a termékismertetőt és a használati utasítás,amelyet a termék csomagolásában, illetve honlapunkon talál meg! TIPP: A vízbázisú körömlakkjaink intenzíven tapadnak a köröm felszínéhez, így hosszabb hordási idő után a lakk eltávolítása nehezebbé válhat, ezért javasolt heti rendszerességgel lemosni azt és újra lakkozni a körmöt. Összetétel (INCI): AQUA, ACRYLATE COPOLYMER STYRENE-ACRYLATE COPOLYMER DIPROPYLENE GLYCOL MONOETHER, DIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATE [+/-MICA] [+/-IRON OXIDE] [+/-TITANIUM DIOXIDE] [+/-CARMINE] [+/-ULTRAMARINE] [+/-FERRIC FERROCYANIDE]

Körömlakk Lemosó PANDHY’S™ Natural Remover PANDHY’S™ Vízbázisú Körömlakkok lemosásához elsősorban a PANDHY’S™Natúr Körömlakk Lemosót javasoljuk. Vattakorong segítségével nedvesítse át a lakkot a lemosó folyadékkal, hagyja azt hatni 1-2 percig a körmön, majd vattával törölje le, végül az esetleges maradékot szappanos, meleg vizes kézmosással távolítsa el. TIPP: A vízbázisú körömlakkot úgy is eltávolíthatja, ha körmeit néhány percre meleg vízben áztatja, majd ha a lakkréteg fellazult a körömágy felöli végén elemelve a köröm felületéről, lehúzza a lakkréteget, mint egy fóliát. Összetétel (INCI): METHYL LLACTATE (SOYA ESTER), ETHYL LACTATE (CORN ESTER), D-LIMONENE, GLYCERINE


Ecsetek az alapozáshoz: Mini Flat Top BK31 Flat Top Bronzer BK27

a fixáláshoz: Powder Dome BK26 a pirosításhoz: Angle Blush BK 32 Powder Dome BK26 Kabouki IB124

az árnyékoláshoz, bronzosításhoz, selyem és csillámporok felhordásához: Flat Top Bronzer BK27 a szemhéj festéshez: DLX Oval Shadow BK30 az ajakszínezéshez: RetractableLip R102L


Minta sminkek

Alkalmi smink, érdekes a színek felhordásának módja, rafinált fantázia smink, amit a meghosszabbított pillák még különlegesebbé varázsolnak. A kék szemhez, hamvas szőke hajhoz és a világos bőrhöz igazán telitalálat. Felhasznált anyagok: alapozó 108; bronzer 301; mpp 85, 93; ceruzák 2523, 2803, 2803; szájfény 02; spirál fekete

A szem fekete ceruzával és sötét, fényes pigmentekkel készült, a szájfény megegyező a száj színével, az arc színe visszafogott, így még inkább hangsúlyossá válnak a fekete szemek. Kleopátra is megirigyelhetné. Felhasznált anyagok: alapozó 101; pirosító 206; mpp 70, 93; ceruza 2523; szájfény 06; spirál fekete


Minta sminkek

Fekete tus, ezüstös kék szemhéj púder, piros száj...régi sminkek alapszínei. Kicsit másképpen készítve, érdemes újra felfedezni. Felhasznált termékek: alapozó 108; setting 01;pirosító 205; mpp 1, 55; ceruzák 2679, 2803; spirál fekete

Pajkos és vidám a világos hajhoz és bőrhöz készült intenzív kék szemkontúr, amelyből szinte világít a zöldes szem. Az alapozó és az arcpír pasztell, visszafogott. Felhasznált anyagok: alapozó 101; pirosító 213; mpp 101, 107; ceruzák 2679, 2683; szájfény 05; spirál fekete


Minta sminkek

A természetesség jegyében született a smink, a modell nagy szemét kicsit keskenyítettük az alsó - belső fekete kontúrral. A szépség pöttyöket nem kendőztük, hiszen a szép száj és a hatalmas szemek elterelik a figyelmet ezekről. Felhasznált anyagok: alapozó 108; pirosító 210; mpp 70, 76; ceruzák 2681, 2523; szájápoló 01; spirál fekete

A klasszikus szépség. Visszafogott, elegáns, minden alkalomkor viselhető. A selymes barna tónus kiemeli a szemet, az arcpír jól harmonizál a szájfénnyel. Felhasznált

anyagok: alapozó J.L. L.M.C.Y.; pirosító 210; mpp 55, 92;

szájfény 02; spirál


Mi azon dolgozunk, hogy a PANDHY’S™ Mineral Makeup termékcsalád egyre tökéletesedjen, bővüljön és a dekorkozmetikumok állandóan megújuló, legújabb trendeknek megfelelő, teljes palettáját kínálja. Ezért kérjük, kísérje figyelemmel folyamatosan új termékeinket, fejlesztéseinket a forgalmazóknál, illetve honlapunkon (www.pandhys.hu)

Ön kozmetikus vagy sminkes? Várjuk jelentkezését továbbértékesítőként – kedvező kereskedelmi feltételek, tanfolyamainkon készséggel betanítjuk termékeink használatára!

Ön lakossági felhasználó? Jelentkezzen lakossági sminktanfolyamunkra – bővebben a www.pandhys.hu oldalon olvashat, valamint termékvásárlásához ingyenes személyre szabott tanácsadással szolgálunk, keresse referencia szalonunkat: 1055 Budapest, Nagy Ignác u. 19/b Tel: +36.1.3116844 Tudta-e, hogy a PANDHY’S™ sminktermékeken túl a kozmetikai termékek és szolgáltatások teljes tárházát kínálja? Bővebb információért látogassa meg: www.pandhys.hu oldalunkat, ill. referencia szalonjainkat!

Gyártó és forgalmazó:

CosMed Kft. Tel.: +36.23.560-041, Fax: +36.23 560-042 info@pandhys.hu www.pandhys.hu

PANDHY'S Mineral Makeup Katalógus  
PANDHY'S Mineral Makeup Katalógus  
Advertisement