Page 1


inhoud 1. Huisstijl

1. Informatie over nieuwe ontwikkelingen 1. Blog 1. Website 2. Vanuit Powerpoint klikbare PDF

3. Prezi 4. Delicious 5. RSS Reader 6. Monitoring – tools

7. Twitter 8. Instagram 9. Pinterest


huisstijl De huisstijl die ik gebruik bestaat een foto van de zee. Waarom juist de zee, wel ik vind het iets zeer fascinerend. De zee kan verschillende kleuren aannemen, van blauw tot groen, tot een bepaald rood, door de planten die in de zee groeien. En toch, in een propere zee, kan je er door kijken, het is transparant. Dat fascineert me. Ik heb eigenlijk uit de foto een kader geknipt en dan heb ik wat er nog van overbleef omgekeerd. Dit doe ik omdat ik er graag een draai aangeef, het is een simpele kleine verandering, maar het doet je anders naar de afbeelding kijken. De vormen hier rechts zijn mijn initialen : F.d.Z Frederike De Zutter

De kleuren eigen aan de zee heb ik geprobeerd te gebruiken doorheen de verschillende toepassingen. Ik gebruik ook graag het lettertype Courier New, omdat het mij doet denken aan oude typmachines. Het is voor mij ook duidelijk om te lezen en daarom gebruik ik het graag. Het leek mij ook een goede combinatie met mijn huisstijl.


nieuwigheden 1. SECRET Een nieuwe app is in the making. Secret is een nieuwe app waarbij je alles wat je wil, kan posten. Je kan foto’s, gedachten, ideeën, filmpjes etc. posten in de app. Het interessante zit ‘m in de ‘hoe’. Je post het helemaal anoniem. Niemand weet wie je bent, ze zien enkel je post. De app is gelanceerd rond 14 februari dit jaar, dus is nog zeer jong, maar klaar voor een spetterend, stiekem leven. Voorlopig is de app enkel beschikbaar in Amerika, maar ik voorspel dat het een hit wordt, ook in België.

Bron


nieuwigheden 2. PAPER Een nieuwe app van Facebook genaamd ‘Paper’ is de eerste van vele andere die Facebook van plan is te lanceren. Paper is een sociale netwerksite waarbij men zogezegde ‘stories’ kan maken. Je kiest de thema’s die je interesseren en zo maak je in feite een gepersonaliseerde krant. Paper publiceerd zo ‘Stories’ die afgestemd zijn op je eigen voorkeur. De app werkt niet met navigeer knoppen, maar ‘simpele bladerbewegingen’ over het scherm, maakt dat het aanvoelt als een ‘echte’ krant. In België kan je de app nog niet downloaden, maar in Amerika is hij al beschikbaar.

Bron


nieuwigheden 3. WEARABLE TECH The next big thing is : ‘wearable tech’! We kennen natuurlijk de smartwatch, Google Glass etc. al. Maar dit is maar het begin van een nieuwe shift richting draagbare technologie. Men is bezig aan een hoorapparaat dat je kan synchroniseren met je Apple-producten. De naam ‘het slimste hoorapparaat’ wordt hierbij vernoemd.

Zo heeft de modeontwerpster Ying Gao een reeks jurken ontworpen die op ofwel licht reageren, beweging, geluid en zelfs oogbewegingen. De 2 jurken die op oogbewegingen reageren zijn uitgerust met een photoluminescente draad en eye-tracking technologie, die geactiveerd wordt bij de blik van een voorbijganger. Ook de geluidsgevoelige jurken waarvan de pinnetjes, die bevestigd zijn op de jurk, bewegen bij het ‘horen’ van een stem.

Hier wordt er met een haardroger op een leren top geblazen en deze verandert van kleur door de ‘heat active fiber’ Bron


nieuwigheden 4. PETEREST Na het succes van Pinterest, heeft men ook 'Peterest' gelanceerd. Het is een sociale netwerksite die bedoelt is om het leven van je huisdieren te documenteren. Je kan net zoals bij Pinterest prikborden maken van thema's naar eigen keuze. Maar Peterest is alleen maar bedoeld voor huisdieren. Als verschillende borden kan je misschien verschillende kattensoorten gebruiken?

Bron


blog URL : http://panamahatblog.tumblr.com


website URL : http://panamahat8.wix.com/multimedia1


vanuit powerpoit klikbare PDF.


prezi. URL : http://prezi.com/r0j4hj8oxowu/untitled-prezi/


delicious. URL : https://delicious.com/panamahat87


rss reader. URL : http://www.protopage.com/panamahat8


monitoring tools. URL : http://www.protopage.com/panamahat8#Untitled/Vogue_Magazine


twitter. URL : https://twitter.com/panamahat8


instagram. URL : http://instagram.com/panamahatinsta


pinterest. URL : http://www.pinterest.com/chandelerb/


Multimedia1  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you