Page 1

Το Promelter HD, το έχει προμηθευτεί η Βιοκλινική Αθηνών, έχει εγκατασταθεί στα χειρουργεία της και έχει παραδοθεί προς χρήση στους συνεργάτες Πλαστικούς Χειρουργούς της Κλινικής. ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ

 εν βλάπτει τον δερματικό ιστό δ ελαχιστοποιούνται οι μώλωπες και ο μετεγχειρητικός πόνος δεν απαιτούνται τομές μεγαλύτερες των 2 mm έχει γρήγορη ανάρρωση Τα χαρακτηρίστηκα αυτά το καθιστούν μοναδικό στο είδος του

Αθηνών

Αθηνών

ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΌΣ ΤΟΜΈΑΣ Καρδιολογικό Τμήμα, Νευρολογικό Τμήμα, Νεφρολογικό Τμήμα, Ογκολογικό Τμήμα, Παθολογικό Τμήμα, Πνευμονολογικό Τμήμα, Υπερτασιολογικό Τμήμα ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΌΣ ΤΟΜΈΑΣ Αγγειοχειρουργικό, Γεν. Χειρουργικής, Γναθοχειρουργικό, Ενδοσκοπήσεων, Θωρακοχειρουργικό, Κέντρο Μαστού, Νευροχειρουργικό, Ορθοπαιδικό, Ουρολογικό, Οφθαλμολογικό, Πλαστικής Χειρουργικής, Χειρουργικής Γυναικολογίας, Ω.Ρ.Λ. ΜΟΝΑΔΕΣ Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (ΜΤΝ), One Day Clinic (ODC) ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Αιμοδυναμικό, Κέντρο Διαταραχών Ύπνου – Επιληψίας, Κέντρο Επεμβατικής Θεραπείας Πόνου, Πελματογραφίας, Τμήμα Αρρυθμιών, Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, Υπογονιμότητας, Φυσικής Αποκατάστασης, Ψηφιακής Αγγειογραφίας ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ Αγγειοχειρουργικό, Αθλ. Κακώσεων, Αιματολογικό, Αλλεργιολογικό, Ανδρολογίας, Αρρυθμιολογικό, Γαστρεντερολογικό, Γναθοχειρουργικό, Γυναικολογικό, Δερματολογικό, Διαβητολογικό, Ενδοκρινολογικό, Ηπατολογικό, Θωρακοχειρουργικό, Ιατρείο Μαστού, Ιατρείο Πόνου, Ιατρείο Προστάτη, Καρδιολογικό, Λιθίασης, Λιπιδαιμικό, Νευρολογικό, Νευροχειρουργικό, Νεφρολογικό, Ογκολογικό, Ορθοπαιδικό, Ουρολογικό, Οφθαλμολογικό, Παθολογικό, Παχυσαρκίας, Πελματογραφίας, Πλαστικής Χειρουργικής, Πνευμονολογικό, Ρευματολογικό, Υπερτασιολογικό, Φλεβικών Παθήσεων, Χειρουργικό, Ω.Ρ.Λ. ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Αιματολογικό, Αιμοδυναμικό, Ανοσολογικό, Απεικονιστικό, Βιοπαθολογικό, Ενδοσκοπικό, Καρδιολογικό, Νευροφυσιολογικό, Ορθοπαιδικό, Ορμονολογικό, Ουρολογικό, Οφθαλμολογικό, Μικροβιολογικό, Βιοχημικό, Πνευμονολογικό ΤΜΉΜΑ ΕΠΕΙΓΌΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΏΝ 24 ώρες το 24ωρο

ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Μ. Γερουλάνου 15, Αμπελόκηποι 115 24 Αθήνα Τ 210 6962600 F 210 6921408 ath.bioclinic@bioclinic.gr

www.bioclinic.gr

BIO- PROMELTER.-3P-2018-V1-GR

Tο Promelter HD, είναι ένα μηχάνημα που χρησιμοποιεί την καινοτόμο τεχνολογία High Definition Ultrasound, που δίνει οριστική λύση στην κυτταρίτιδα και στο τοπικό πάχος.

PROMELTER HD Οριστική λύση στην κυτταρίτιδα και στο τοπικό πάχος 210 6962600


ΧΡΉΣΗ Το Promelter HD μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα σημεία του σώματος που υπάρχει λίπος, από τα χέρια μέχρι τα γόνατα. Είναι εξαιρετικό στην αφαίρεση συγκέντρωσης λίπους σε μεγάλες περιοχές, όπως η κοιλιά, οι γλουτοί, οι μηροί, κ.λπ., αλλά και καταπληκτικό στην ινώδη κυτταρίτιδα, όπου εκεί πραγματικά αλλάζει την όψη της περιοχής. Η συσκευή περιλαμβάνει μια ειδική κάνουλα για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας στις γυναίκες, πράγμα το οποίο δεν μπορεί να προσφέρει κανένα άλλο μηχάνημα.

Eνδείκνυται και για θεραπείες που είναι για άνδρες όπως η γυναικομαστία, το περίφημο six pack και η διαμόρφωση κοιλιακών. Εκεί μπορεί να επιτευχθεί η όψη ενός γυμνασμένου σώματος με ειδικές τεχνικές και με πολύ μεγάλη διάρκεια

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Promelter και τι το κάνει τόσο μοναδικό; Το Promelter HD είναι αποτέλεσμα έρευνας χρόνων της ευρωπαϊκής εταιρείας Promoitalia για τον επανακαθορισμό και την αναδιαμόρφωση του σώματος. Η τεχνολογία-κλειδί που διασπά και καταστρέφει τα λιποκύτταρα είναι εκείνη των υψηλής συχνότητας υπερήχων. Το Promelter HD είναι το μοναδικό μηχάνημα στον κόσμο που χρησιμοποιεί χαμηλή θερμοκρασία (26 βαθμούς Κελσίου) για να το επιτύχει. Αυτό οφείλεται στην τεχνολογία cold lipoemulsion ή γαλακτωματοποίηση - παράγεται ένα ειδικό κύμα υπερήχων που προκαλεί απελευθέρωση ενδοκυτταρικού λίπους και διάσπαση των κυτταρικών λοβίων, αφήνοντας ανέπαφα το δέρμα και τα αγγεία.

ΟΦΕΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

1

 ρήγορος χρόνος ανάρρωσης, σχεδόν ο μισός Γ από την κλασική λιποαναρρόφηση με ελαχιστοποίηση των μελανιών. Αυτό συμβαίνει γιατί στο σημείο εφαρμογής μετά την επέμβαση, οι συνδετικοί ιστοί δεν έχουν υποστεί ζημιά, με αποτέλεσμα να επανέρχονται πολύ γρήγορα.

2

 αραγωγή κολλαγόνου τύπου 3, που είναι ο Π καλύτερος τύπος κολλαγόνου που μπορεί να παράγει το σώμα μας. Μετά την επέμβαση βελτιώνονται και η υφή και η όψη στην περιοχή.

3

 ο πιο σημαντικό είναι ότι το λίπος που λαμβάΤ νεται είναι εξαιρετικής ποιότητας και μπορεί να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα σε πιθανή λιπομεταφορά σε άλλα σημεία του σώματος.

Το Promelter HD φέρει ειδική παγκόσμια πατέντα βαθμονόμησης υπερήχου που μεταβάλλει συνεχώς τη συχνότητα του κύματος υπερήχων, ανάλογα με τη συνοχή του υπό θεραπεία ιστού. Λειτουργεί με εξαιρετικό τρόπο, μόνο μέσα στο λίπος καταστρέφοντάς το με άριστο τρόπο αλλά δεν επηρεάζει κανένα άλλο όργανο του σώματος, καθώς όταν ανιχνεύσει την απουσία λίπους, παύει να λειτουργεί. Αυτό είναι που το κάνει μοναδικό για την ασφάλεια του ασθενούς. Ακόμα οι κάνουλες που χρησιμοποιούνται είναι πολύ μικρές, μικρότερες των 2 χιλιοστών με αποτέλεσμα οι τομές να είναι πάρα πολύ μικρές, που τα σημάδια που δημιουργούνται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα εξαφανίζονται.

PROMELTER HD, Βιοκλινική Αθηνών  
PROMELTER HD, Βιοκλινική Αθηνών  
Advertisement