Page 1

Christophe Vroom voor een specialist in de HR branche Christophe Vroom is al enorm lang actief in de HR branche en heeft daarbij veel ervaring opgedaan. Met zijn onderneming HR on the Move wil hij zijn vakkennis op het vlak van werkgeverschap optimalisatie, efficiency management en ondersteuning op het gebied van slagvaardigheid vanuit het bestuur overbrengen. Afgelopen jaren heeft Christophe Vroom met zijn onderneming al vele organisaties geholpen.

HR on the Move biedt onder meer de volgende dienstverlening aan: - Tevreden werknemers Tevreden medewerkers zullen met vreugde bij uw onderneming werken en zien niet de noodzaak in van het veranderen van werkgever. HRM weet precies wat ondernemingen moeten doen om hun personeelsleden tevreden te houden. Ge誰ntegreerd HRM Christophe Vroom heeft een goede methode om HRM door de gehele organisatie te integreren, dus niet alleen op management niveau. Kwaliteit verbeteren - Welke ambities heeft de organisatie zowel intern als extern en hoe wordt dit bereikt. - Hoe worden processen gecontroleerd en geanalyseerd - Een goede hoeveelheid aan automatisering. het verhogen van de efficiency Wat HR on the Move doet om effectiviteit te verhogen kunt u zien bij het opje kwaliteit verbeteren Begeleiding bij fusies Bij een fusie komt meer kijken dan alleen het samenvoegen van organisaties. Software systemen dienen te worden ge誰mplementeerd en op het menselijk vlak moeten er een aantal regels worden opgesteld. Daarbij is het erg van belang om te weten wie er verantwoordelijk is. HR on the Move kan u helpen om een fusie zo soepel mogelijk te laten verlopen.


Audit P&O en Salarisadministratie Uw salarisadministratie en P&O wordt door Christophe volgens een vast stramien aan een nauwkeurige analyze onderworpen. Eigenschappen van Christophe Christophe Vroom werkt liever bij het realiseren van een PVA dan dat hij het hele project overneemt. Indien u als onderneming verlegen zit om een bepaalde kennis dan kan er uiteraard overlegd worden over een andere werkwijze. Hierbij kunt u denken aan project management of audit functies maar ook voor seminars is HR on the Move de juiste partij. Christophe is geboren in het jaar 1954 , is getrouwd en is zeer sportief. Christphe is vooral te vinden in Amsterdam, waar hij wonen en werken combineert.

Christophe Vroom voor een specialist in de HR branche  

Christophe Vroom is al lange tijd werkzaam in de H...

Christophe Vroom voor een specialist in de HR branche  

Christophe Vroom is al lange tijd werkzaam in de H...

Advertisement