Page 1

:EUROPE

Doe mee!

Er zijn geen grenzen aan wat wij samen kunnen bereiken...


2

De nummer 1 onder de palletnetwerken in het Verenigd Koninkrijk breidt uit naar de rest van Europa Pall-Ex is een bekroond pallettransport- en distributienetwerk in het Verenigd Koninkrijk met circa 100 deelnemende, onafhankelijke transportbedrijven. Ons merk is sterk en staat gelijk aan kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie, en bewijst onze leidende capaciteit, kennis en ervaring die wij in deze sector hebben. Ons netwerk met deelnemende leden profiteert van ons naaf-met-spaken bedrijfsmodel en biedt deelnemers voor hun deel van het transport door het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa een ongeëvenaarde distributieservice.

Onze europese visie

Onze visie is om het succes dat we in het Verenigd Koninkrijk hebben bereikt met anderen te delen en om een kwalitatief hoogwaardig pan-Europees pallettransportnetwerk op te richten. Wij willen dit realiseren door samen te werken met transporteurs die net als wij deze visie willen uitdragen zodat wij de distributie van pallets met kleine hoeveelheden goederen en deelladingen in Europa radicaal veranderen. “Wij zijn onlangs van start gegaan met Pall-Ex Italia en zijn nu op zoek naar nationale partners in andere belangrijke landen in Europa.”

Hoe het allemaal is begonnen Op 26 november 1996 openden wij onze deuren en de eerste nacht hebben we namens onze 29 leden in totaal 117 pallets verwerkt. Van dit bescheiden begin vanuit een oude vliegtuighangaar in Leicestershire is Pall-Ex gaan groeien en aan het einde van het eerste jaar zijn we naar een grotere locatie in de directe omgeving verhuisd. Vanaf deze nieuwe locatie hebben we onze steeds sterker wordende reputatie en imago als leider in de sector van pallettransport en distributie verder uitgebreid. De volumes namen jaar-in jaar-uit toe en medio 2002 bereikte het aantal pallets dat wij elke nacht verwerkten het ongekend hoge aantal van meer dan 6000. Rond die tijd zag de raad van bestuur van Pall-Ex board dat de bedrijfsactiviteiten veel omvangrijker waren dan de locatie toeliet en zij besloten om 17 miljoen euro te investeren in een nieuw, speciaal voor onze doelstellingen gebouwd centrum. In april 2003 werd de eerste cross-dock hub in de sector geopend door prinses Anne. Vandaag de dag verwerkt Pall-Ex regelmatig meer dan 9000 pallets per nacht via deze vestiging. PallEx zorgt ervoor dat alle klanten profiteren van de langetermijninspanningen van het bedrijf om de hoogste servicestandaarden te leveren die er op de markt zijn.

Hilary Devey, CEO Pall-Ex

Wij hebben ons ontwikkeld tot de nummer 1 onder de palletnetwerken...

1996 Hilary Devey, oprichter, CEO en voorzitter van Pall-Ex

1997 De 2e hub van Pall-Ex

Pall-Ex neemt telesalesteam in dienst om sales voor deelnemende depots te vergroten

Pall-Ex Europe Express gestart

Acquisitie van Member Depot 10, nu genaamd Pall-Ex Southwest

2005

Trackingservices gestart via de website

Zesmiljoenste pallet verwerkt

Stellingen gebouwd voor het scannen van vracht

2004

Behaalde ISO9001:2000, kwaliteitsmanagementstandaard

Verhuizing naar nieuwe, speciaal voor onze doelstellingen gebouwde hub in Ellistown, Leicestershire, geopend door prinses Anne

Grootste vloot CNG-voertuigen in Europa door Pall-Ex aangekocht

2003

84 leden (deelnemende depots)

2002

2 miljoen pallets bezorgd

Het nieuwe transportbeheersysteem, Pall-IT, werd in het gehele Pall-Exnetwerk geïmplementeerd

2001

4200 pallets per nacht

69 leden

Locatie Gotham uitgebreid naar circa 4645 m2

2000

50 deelnemende depots

1998

1000 pallets per nacht

Verhuisd naar tweede hub in Gotham, Nottinghamshire

29 leden (deelnemende depots)

117 pallets gedurende de eerste nacht

Eerste hub bij Wymeswold, Leicestershire

1997

1996

Pall-Ex opgericht door Hilary Devey

De reis van Pall-Ex tot nog toe...

www.pallex.com Email projects@pallex.com Bel gratis +44 (0) 808 144 2808


3

Pall-Ex – de evolutie

Casestudy

Pall-Ex is opgericht naar aanleiding van de groeiende behoefte onder transporteurs om steeds kleinere hoeveelheden goederen te vervoeren omdat bleek dat klanten kleinere voorraden wilden aanhouden en het just-in-time principe gingen hanteren. In het verleden zouden traditionele transporteurs deze kleine deelladingen hebben verzameld tot er een volledige lading was ontstaan en die een keer in de 14 dagen of eens per maand hebben bezorgd, maar vanwege de toenemende just-intime vraag van de klant worden transporteurs nu vaker gevraagd kleinere hoeveelheden goederen te leveren (doorgaans 1 pallet per dag). Dit verschijnsel oefende grote druk uit op de bedrijfskosten van transporteurs toen zij probeerden in te spelen op de veranderende marktomstandigheden. Deze vraag van de klant is des te actueler in de concurrerende omgeving waarin we tegenwoordig werken, waarbij de druk op marges een groeiend aantal bedrijven ertoe heeft gebracht naar nieuwe manieren te zoeken om goederen op een kosteneffectieve manier te distribueren. Veel van deze ondernemingen kiezen voor palletnetwerken vanwege de uiterst efficiënte toeleveringsketen

Bij de Pall-Ex-hub worden alle goederen gesorteerd en worden uitgaande goederen overgeslagen om per lijndienst weer terug naar het deelnemende depot te worden vervoerd. Na terugkomst bij het deelnemende depot wordt de bezorging bij de klant uitgevoerd. (zie pagina 4 en 5 “Hoe het Pall-Ex-model in het Verenigd Koninkrijk werkt”) Door onafhankelijke bedrijven op deze manier met elkaar te verenigen en in een netwerk te laten samenwerken, heeft Pall-Ex verregaande vorm van efficiency geïntroduceerd, waardoor klanten goederen van uiteenlopende grootte kunnen verzenden; snel en voordelig, van een enkele pallet tot deelladingen.

Pall-Ex wordt als eerste in de sector gecertificeerd voor Integrated Management System (IMS)

2010

Op het web gebaseerd rapportage- en verwerkingssysteem ontwikkeld en geïmplementeerd

Introductie van Retail Plus+-service

Nieuwe vloot vorkheftrucks aangeschaft

eco Drive-initiatief gestart

Europe! Pall-Ex Italia gestart

2009

Introductie van Pall-Ex Northern Hub

Genoemd als genomineerd transporteur voor ASDA

2008

12 miljoen pallets vervoerd

2007

10-jarig bestaan

Day Trunk Matrix geïmplementeerd

Acquisitie van 2e deelnemende depot: Pall-Ex Nottingham

Op vorkheftruck gemonteerde scanners

Nieuwe vloot vorkheftrucks

Pall-Ex wordt toeleverancier voor de detailhandel

Geaccrediteerde FLT-trainingcentrum op locatie

Het Pall-Ex-model is gebaseerd op het idee van een naaf met spaken waarbij de regionale deelnemende depots (leden) goederen bij hun klanten ophalen, deze in hun depot verzamelen en per lijndienst naar de Pall-Ex-overslaghub vervoeren.

2003 De speciaal gebouwde Pall-Ex-overslaghub wordt geopend

2002 Hub in aanbouw

2006

en de veel lagere kosten dan bij conventioneel transport. Pall-Ex heeft een unieke formule om deze bedrijven te helpen hun kansen te maximaliseren.

Shears Bros Transport was in 1997 een van de eerste transporteurs in het Verenigd Koninkrijk toen zij besloten deel te nemen aan het Pall-Exnetwerk. Shears Bros Transport werd opgericht in 1990 en is uitgegroeid tot een veelzijdige dienstverlener op het gebied van de distributie van goederen. Deelname van Shears Bros Transport aan het Pall-Ex-netwerk is van cruciaal belang geweest voor de ontwikkeling van het netwerk. “Deelname aan het Pall-Ex-netwerk heeft ons als onafhankelijk transportbedrijf aanzienlijke voordelen opgeleverd. Het is niet alleen het serviceniveau dat wij van de hub en de deelnemende ondernemingen ontvangen, wat uitmuntend is, maar wij profiteren ook van de expertise, vooruitstrevende ideeën en nieuwe initiatieven die uit de Pall-Ex-hub voortkomen en uit de contacten die wij nu met toonaangevende transportbedrijven in het Verenigd Koninkrijk hebben.” Ian Shears Director, Shears Bros Transport Ltd.

Prestigieuze hub en hoofdkantoor, midden-Engeland


4

Hoe het Pall-Ex-model in het Verenigd Koninkrijk werkt Dankzij het Pall-Ex-model kan elk deelnemend depot via de Pall-Ex-hub samenwerken met anderen en bijdragen aan elkaars succes. Net zoals de Pall-Ex-hub een verantwoordelijkheid heeft om ervoor te zorgen dat alle verbindingen tot stand komen, zo heeft elk deelnemend depot een verantwoordelijkheid jegens andere deelnemende depots om ervoor te zorgen dat goederen bij klanten worden opgehaald en bezorgd. De sterke netwerkethos van Pall-Ex en de strikte bedrijfsvoering zorgen ervoor dat het Pall-Ex-netwerk een kwalitatief hoogwaardige service levert.

Ophalen bij de klant Afleveren bij de klant

Deelnemend depot (circa 100 in het VK) Pall-Ex-overslaghub Binnenkomende lijndienst Uitgaande lijndienst

www.pallex.com Email projects@pallex.com Bel gratis +44 (0) 808 144 2808


5

Werkverdeling 1

Ophalen en consolideren

12:00 - 18:00

Goederen worden bij de klant opgehaald en geconsolideerd op het deelnemende depot.

2

Binnenkomende lijndienst (naar hub)

18:00 - 00:00

Elk deelnemend depot vervoert de binnenkomende goederen dagelijks per lijndienst naar de Pall-Ex-hub, zodat deze op een vooraf afgesproken tijdstip arriveren.

3

Pall-Ex-hub, sorteren Op de Pall-Ex-hub worden alle goederen gesorteerd en via de...

00:00 - 06:00

4

Uitgaande lijndienst (van hub) ...worden uitgaande goederen per lijndienst terug naar het deelnemende depot vervoerd. De wagen vertrekt op een vooraf afgesproken tijdstip.

5

Afleveren bij de klant De wagen van het deelnemend depot keert terug van de hub. De goederen worden gelost en bij de klant bezorgd.

06:00 -12:00


6

Europa, doe mee!

Primaire nationale partner worde

Waarom primair nationaal partnerschap... de voordelen

Vandaag de dag is Pall-Ex de nummer 1 onder de palletnetwerken. Sinds de bescheiden start is Pall-Ex een uiterst winstgevende onderneming geworden die is gestoeld op een gedachte van samenwerking en de motivatie om eersteklas distributieoplossingen te realiseren.

Wij zijn op zoek naar nationale partners die samen met ons het model zoals we dat in het Verenigd Koninkrijk hanteren in hun land willen helpen introduceren. De juiste partner moet kunnen aantonen dat deze kwaliteitsbewust en financieel gezond is, gericht is op vooruitgang en ontwikkeling, en een sterke bedrijfsethiek heeft. Een van de belangrijkste verantwoordelijkheden van de primaire nationale partner is uiteraard de bedrijfsvoering van de centrale sorteerhub.

Het Pall-Ex-bedrijfsmodel is een beproef model en biedt onze primaire nationale partner tal van voordelen:

Wij willen ons succes met anderen delen. Wij zijn op zoek naar bedrijven in belangrijke Europese landen die met ons willen samenwerken, hetzij als nationale partner, hetzij als deelnemer.

:EUROPE

Idealiter ligt de hub in het midden van het land en zijn er uitstekende verbindingen die de groei van het netwerk ondersteunen en de regionale economie stimuleert. De primaire nationale partner is ook landelijk verantwoordelijk voor het vinden en werven van deelnemende depots. Deze verantwoordelijkheid omvat het bewaken, onderhouden en verbeteren van het netwerk zodat de kwaliteit, betrouwbaarheid en service altijd ongeĂŤvenaard zijn. De voordelen van een primaire nationale partner zijn enorm en inkomsten zijn afkomstig van diverse netwerkbijdragen. Onze primaire nationale partner heeft ook de kans deel te nemen aan de ontwikkeling van een pan-Europees netwerk en primaire distributeur te worden in ons op maat gemaakte IT-systeem, dat er op effectieve wijze voor zorgt dat alle systeemprotocollen aanwezig zijn die nodig zijn om goederen gedurende het transport naar de bestemming te volgen.

CommerciĂŤle voordelen Inkomstenstromen afkomstig van diverse bedrijfsbijdragen en netwerkbijdragen Merk en marketing Rechten om het leidinggevende merk Pall-Ex te gebruiken Onderdeel van een internationaal erkend en gerespecteerd merk draagt ertoe bij dat uw klanten niet in handen van de concurrentie vallen Verhoogde waarde van het merk naarmate het pan-Europees netwerk wordt uitgebreid Toonaangevende IT in de sector De primaire distributeur van ons op maat gemaakt IT-systeem binnen het nationale netwerk Continu onderzoek en ontwikkeling, hetgeen voortdurend innovatieve oplossingen oplevert Pan-Europese ontwikkelingskansen Deelname aan de ontwikkeling van pan-Europese services binnen de organisatie naarmate er andere nationale Pall-Ex-netwerken worden gerealiseerd Voordelen voor het milieu Bijdrage aan het reduceren van de gevolgen voor het milieu doordat de inzet van de vloot wordt verbeterd en het brandstofverbruik afneemt Expertise en kennis Volledige begeleiding bij implementatie en continu advies IT-installatie, training en continu ondersteuning Training en delen van kennis door het managementteam in het Verenigd Koninkrijk Exclusief toegang tot verdere initiatieven

EUROPEAN EXPANSION Identity - Nov 2009 The No.1 Pallet Network

www.pallex.com Email projects@pallex.com Bel gratis +44 (0) 808 144 2808


7

Lidmaatschap... voordelen van deelname Deelname aan het nationale Pall-Ex-netwerk is voorbehouden aan transportbedrijven die graag willen innoveren en successen willen boeken. Als u als depot deelneemt, neemt niet alleen het aanzien van uw onderneming toe doordat u deelneemt aan een netwerk dat onder de vlag van een gevestigde en bekroonde naam als Pall-Ex opereert, maar profiteert uw onderneming ook elke dag opnieuw van de doorvoer van pallets, waardoor u uw omzet en winst gegarandeerd ziet stijgen. Als deelnemend depot in het Pall-Ex-netwerk biedt u uw klanten een kosteneffectieve en tijdkritische nationale service voor kleine hoeveelheden goederen en deelladingen. Ons zogeheten ‘trust fund’, Pall-Extra, beschermt elke deelnemer tegen financiële verliezen en biedt de zekerheid dat altijd aan de verwachtingen van de klanten voor wat betreft ophalen en bezorgen wordt voldaan.

Deelname aan een netwerk biedt leden talloze voordelen: Merk en marketing Lokale transporteurs worden verenigd onder een krachtig en kwaliteitsgeoriënteerd merk Operationele efficiency Dagelijks volume in het netwerk als gevolg van deelname Geminimaliseerde transporttijden Gereduceerde bedrijfskosten en toegenomen, algehele winstgevendheid

Ken uw kosten Dankzij de vaste tarieven tussen deelnemers weet een transporteur wat zijn afleverkosten zijn Expertise en kennis

Innovatieve servicemogelijkheden dankzij samenwerking in een nationaal netwerk Bied uw klanten een soepele, volledig volgbare pan-Europese transportservice voor deelladingen met pallets

Voordelen voor het milieu Verbeterd gebruik van voertuigen: toename van 73% qua gewicht en 80% qua deklengte; bij dubbeldekkers 40% meer dekruimte

Lege ritten gereduceerd tot 4,5% van ritkilometers en 12,8% van de kilometers voor ophalen en afleveren

Ga naar www.pallex.com en klik op ‘Europese uitbreiding’ om uw belangstelling te registreren.


8

Pall-Ex Italia – Realisatie van onze Europese visie Pall-Ex Italia is in februari 2009 gestart en volgt nauwgezet het in het Verenigd Koninkrijk beproefde commerciële en operationele PallEx-model. Pall-Ex Italia is ons eerste netwerk binnen Europa en werkt samen met de Italiaanse logistieke partner Alberti e Santi, die onder een masterlicentieovereenkomst werkt. Pall-Ex Italia heeft 2 hubs; de hoofdhub is gevestigd in Fiorenzuola d’Arda, Piacenza en een zuidelijke hub in Caserta, Napels. Pall-Ex Italia is gestart tijdens de recessie maar verwerkte in de eerste nacht al meteen 160 pallets. Pall-Ex Italia is sindsdien stevig gegroeid en bereikte aan het einde van het eerste bedrijfsjaar volumes van circa 900 tot 1000 pallets per nacht. Deze getallen vertegenwoordigen een aanzienlijke groei in het netwerkvolume en toont het belang aan van distributie volgens het naaf-met-spaken model in de concurrerende markt van nu. Afgezien van de groei van het volume in de eerste 12 maanden heeft Pall-Ex Italia ook de omvang van het netwerk uitgebreid van 42 leden op de eerste nacht naar 63.

Pall-Ex Italia houdt geregeld conventies waar de hub en deelnemers als team kunnen samenwerken en ideeën kunnen uitwisselen om zo op nationaal niveau oplossingen te ontwikkelen voor deelleveringen met pallets. Pall-Ex Italia zal naar verwachting ook de komende jaren verdere groei laten zien. “Wij hebben een succesvol partnerschap met Pall-Ex ontwikkeld. Dit partnerschap is vrijwel vanzelfsprekend omdat we allebei dezelfde doelstellingen hebben en de hoogste standaarden nastreven. Tijdens ons eerste jaar van activiteit als Italiaanse partner hebben we ontdekt dat onze belangrijkste doelstelling het realiseren van een evenwicht tussen binnenkomende en uitgaande goederen is. Het is ons gezamenlijk streven geweest om commerciële oplossingen te bedenken voor onze leden en samen met hun, aantrekkelijke, diverse klanten in een brede markt aan te trekken. Dit is slechts een klein voorbeeld van hoe we samen in een netwerk elkaar en de hub kunnen helpen, ons kunnen aanpassen aan de zich verder ontwikkelende bedrijfsomgeving en de winstgevendheid kunnen vergroten.” Melissa Alberti Managing Director, Pall-Ex Italia

Casestudy Dorica Express SRL is op 1 februari 2009 opgericht door Massimo Albamonte. Tijdens de eerste nacht als deelnemer aan Pall-Ex Italia had Dorica Express SRL slechts één klant en werden slechts drie pallets via de Italiaanse hub verwerkt. Bijna een jaar later en als gevolg van de hoge serviceniveaus die Dorica heeft gerealiseerd door met andere deelnemers van het Pall-Ex Italia-netwerk samen te werken, heeft Dorica zijn klantenbasis kunnen uitbreiden tot 60 en een jaar later kunnen zij elke nacht zo’n 160 pallets via de Pall-Ex Italia-hub verwerken. Massimo merkte op dat “deelname aan Pall-Ex Italia een geweldige kans was in een markt die hoge eisen stelt aan de distributie van kleine zendingen. Het begin was een grote uitdaging voor Dorica en zijn medewerkers maar dankzij het enthousiasme en de wil om te slagen zijn deze uitdagingen inmiddels overwonnen. De kracht van het netwerk als geheel was voor onafhankelijk transportbedrijf Dorica Express SRL een sterk punt en wij zijn niet alleen onze klanten erg dankbaar voor het vertrouwen dat zij in ons hebben gesteld maar uiteraard ook Pall-Ex Italia voor hun overgave en de nauwkeurigheid waarmee zij alleen de beste leden tot het netwerk toelaten. Dankzij hun niet-aflatende controle van de netwerkprocedures en hun groeiambities kunnen wij onze klanten een uiterst hoog serviceniveau aanbieden.”

www.pallex.com Email projects@pallex.com Bel gratis +44 (0) 808 144 2808


GOED NIEUWS VOOR ONZE KLANTEN

9

Voordelen voor de klant Uw relatie met het prestigieuze Pall-Ex-netwerk biedt uw klanten ontegenzeggelijk veel voordeel. Als deelnemer aan het Pall-Ex-netwerk kunt u zowel uw bestaande als uw nieuwe klanten talloze nieuwe serviceopties voor de aflevering van goederen bieden. In het Verenigd Koninkrijk hebben wij klanten in allerlei sectoren van de economie, van landbouw tot constructie, evenals de detailhandel en

snelle consumentenelektronica. Het volgen van de Pall-Ex-standaarden door onze leden wordt intensief gekeurd om ervoor te zorgen dat kwaliteit en betrouwbaarheid altijd gehandhaafd worden voor onze klanten. De strikte serviceniveauovereenkomsten van Pall-Ex zorgen ervoor dat het in het belang van elke deelnemers is om voor de goederen van anderen te zorgen alsof het hun eigen goederen zijn. Een waarlijk ongeëvenaard niveau van kosteneffectieve service!

Door de leidinggevende IT-mogelijkheden van onze sector en het milieubewuste bedrijfsmodel met elkaar te koppelen, is Pall-Ex de perfecte oplossing voor de distributievereisten van uw klanten, zowel vandaag als morgen.

Schoner en groener Onderzoeken van de overheid hebben aangetoond dat het palletnetwerkmodel een efficiëntere manier is om goederen te distribueren en tegelijk de CO2voetafdruk van het vrachtvervoer te reduceren. Een palletnetwerk is vandaag de dag de meest efficiënte vorm van vrachttransport via de weg voor wat betreft brandstofverbruik en het gebruik van de weg. Omdat Pall-Ex werkt volgens het principe dat de dichtstbijzijnde transporteur de goederen ophaalt en aflevert, wordt het aantal afgelegde kilometers aanzienlijk gereduceerd. Het nettoresultaat van het palletnetwerkmodel is naar schatting 830 vrachtwagens per dag minder op de weg in het Verenigd Koninkrijk.

(Statistieken gebaseerd op een wegtransportonderzoek uit 2004 van het ministerie van transport)

Het Pall-Ex-model biedt talloze andere efficiencymogelijkheden op het gebied van het milieu; Pall-Ex ecoDrive biedt milieubewuste klanten in het Verenigd Koninkrijk een efficiënte terugleverservice voor karton en LDPE-plastic, waarbij afval bij een volgende aflevering dus in feite wordt terugbezorgd. Ga naar www.pallexecodrive.com voor meer informatie over deze service. Andere wapenfeiten op het gebied van het milieu zijn onder meer de grote vloot vorkheftrucks op LPG en samenwerking met een fabrikant van opleggers om een aerodynamische oplegger te ontwikkelen voor onze deelnemers. Deze schonere, groenere kwalificaties tonen duidelijk aan dat Pall-Ex een maatschappelijk verantwoorde onderneming is en een belangrijke rol speelt in het aantrekken van nieuwe klanten. Talloze grote, sterke multinationals kiezen voor Pall-Ex en de deelnemende bedrijven in plaats van de meer traditionele distributiemethoden met toegewijde vloten.

Pall-Ex – een lagere CO2-voetafdruk voor vrachtdistributie “ Voordat wij met Pall-Ex in zee gingen, bestond onze vloot uit 14 vaste voertuigen en tijdens seizoenspieken nam dat aantal toe tot 40 á 50. Doordat we via Pall-Ex voor outsourcing kiezen, besparen jaarlijks zo’n 890 ton aan CO2. Dit is goed voor ons aanzien en voor onze groene kwalificaties, en het is ook nog eens goed voo onze planeet.” Mike Ricketts Head of Global Transportation

De IT-infrastructuur van Pall-Ex Het hart van het marktleidende palletnetwerk van het verenigd Koninkrijk is ons op maat gemaakte IT-service die een toegevoegde waarde heeft voor Pall-Ex, de deelnemers en de klanten. Dankzij het IT-systeem van Pall-Ex kunnen gegevens tussen deelnemers en de hub in gestandaardiseerde vorm worden uitgewisseld, waardoor de informatiestroom, goederenstroom en geldstroom worden beheerd. Met ons op het web gebaseerde verzendingssysteem, Solitaire, kunnen deelnemers en klanten opdrachten rechtstreeks invoeren, waardoor netwerkcompatibele documentatie wordt gemaakt en goederen binnen het Pall-Ex-netwerk zichtbaar zijn. Het systeem levert ondertekende POD-afbeeldingen die via het web kunnen worden bekeken en kunnen worden gedownload.

De weg voor ons... Pall-Ex staat graag in de voorhoede van innovatie en technologie. Dankzij onderzoek en ontwikkeling, wat voortdurend plaatsvindt, en een heel duidelijk ontwikkelingspad biedt Pall-Ex zijn deelnemers en partners innovatieve en marktleidende IT-oplossingen en ondersteuning.

Er vindt voortdurend onderzoek en ontwikkeling plaats om ervoor te zorgen dat de deelnemers aan Pall-Ex altijd vooraan staan in de industrie en hun klanten de best mogelijke service verlenen. In de hoofdvestiging van Pall-Ex in het Verenigd Koninkrijk wordt momenteel een nieuwe operationele toepassing ontwikkeld met de naam TWINE. Dit nieuwe systeem levert het netwerk nieuwe functionaliteit en verbetert de bestaand functies zoals de productie van documentatie voor verzendingen, volgen van verzendingen en het opvragen van POD’s.


10

De feiten Uitmuntende service sinds 1996

Strikte discipline zorgt voor een veiligere, schonere en efficiĂŤntere werkomgeving binnen de hubs Dagelijkse leveringen in Europa Bekroonde technologie in de voorhoede van innovatie Consistente waardering en bekroningen waardoor nieuwe industriestandaarden worden gesteld Zich uitbreidende serviceportefeuille

Deelname van cruciaal belang voor transportbedrijven van allerlei omvang

Wilt u meer weten? Meer informatie vindt u op onze website:

www.pallex.com Klik op ‘Europese uitbreiding’ Om voor deelname aan het Pall-Ex-netwerk in aanmerking te komen, of als u van mening bent dat u alles in huis hebt om primaire nationale partner van ons te worden, dient u aan te kunnen tonen dat u financieel stabiel bent en voldoet aan enkele voorwaarden zoals die op de antwoordkaart in dit pakket staan aangegeven. Registreer uw belangstelling door de antwoordkaart in te vullen en terug te sturen.

Of stuur ons een e-mail op:

projects@pallex.com Of neem contact op met ons projectteam op:

+44 (0) 808 144 2808

www.pallex.com Email projects@pallex.com Bel gratis +44 (0) 808 144 2808


11


Pall-Ex House Victoria Road Ellistown Leicestershire LE67 1FH Verenigd Koninkrijk

www.pallex.com bel gratis +44 (0)808 144 2808 e-mail projects@pallex.com

Pall-Ex Dutch Brochure  
Pall-Ex Dutch Brochure  

Doe mee! Er zijn geen grenzen aan wat wij samen kunnen bereiken...

Advertisement