Page 1

We deliver Diversity.

NIEUWSBRIEF

Promotion and Events Amsterdam is een jong bedrijf dat een product en/of bedrijf zo snel mogelijk naamsbekendheid wilt geven. Zoekt u hoogwaardig kwalitatieve promotiemedewerkers voor diverse promotionele acties? Dan bent u bij Promotions and Events Amsterdam aan het juiste adres.

1


2

Nieuwsbrief

december 27

2013

Promotion and Events Amsterdam is een jong bedrijf dat een product en/of bedrijf zo snel mogelijk naamsbekendheid wilt geven. Zoekt u hoogwaardig kwalitatieve promotiemedewerkers voor diverse promotionele acties? Dan bent u bij Promotions and Events Amsterdam aan het juiste adres.

Inhousopgave

Maak kennis met P&A Evenementen organisatie Quincy Crawford Ranier Hamminga Jeffrey Yeganeh Flyer

2 3 4 6 7 8

We deliver Diversity.


3

Onze eerste stappen De eerste stappen die Promotion and events Amsterdam gaan maken Zijn toch wel de belangrijkste. Dus het is van cruciaal Belang dat alles goed loopt.

Promotion and Events Amsterdam is een jong bedrijf gericht op startende ondernemers. Wij zijn ontstaan door een project op school waarbij we een eigen onderneming moesten starten. Ons voor keur ging uit naar een promotie bedrijf omdat zo een bedrijf aansluit op onze studie die wij aan het volgen zijn. Ons bedrijf bestaat uit een directeur, 2 managers een staat op

de commerciĂŤle afdeling en de andere manager gaat over ons administratie. Onder de managers zijn er twee commerciĂŤle medewerkers en twee administratieve medewerkers. De stappen die wij tot nu hebben gemaakt zijn de basis van ons bedrijf. We hebben flyers uitgedeeld en een promotiefilm gemaakt, en hebben een deal met 2 bedrijven. Waarin wij momenteel heel goed in zijn is het promoten via field marketing, maar ook via social media marketing willen wij opereren . Het organiseren van evenementen beurzen of evenementen valt ook onder de diensten die wij aan het leveren zijn. In de toekomst willen wij in heel Nederland actief zijn als een groot bedrijf.


4 Stelt u zich voor, u bent op zoek voor een bedrijf voor het organiseren van een evenement? Het enige probleem is dat u geen passend bedrijf kunt vinden. Wij, Promotions and Amsterdam, helpen u bij het opzetten van een feestje vanaf de grond. Stap voor stap zorgen wij ervoor dat uw evenement of bedrijfsfeestje een succes wordt. Zijn er niet honderden evenementenbedrijven die allemaal beloven van uw dag een feest te maken? Het antwoord is pijnlijk, maar er is een kleine groep die dit werkelijk probeert, weinig slagen en velen falen… Promotions and Events zorgt altijd voor een evenement waarbij het ‘dak eraf gaat’. Allereerst is het belangrijk dat u weet wie wij zijn. Promotion is een jong en dynamisch bedrijf, bestaande uit 6 studenten. Allen zijn wij zeer ambitieus, gretig en vriendelijke jongvolwassenen.Wij zijn promotie- en evenementenbureau gestart na het houden van een brainstormsessie over onze toekomstplannen. Aangezien wij allemaal nog jong zijn en van een feestje houden kwam het idee in ons op om tevens evenementen te organiseren. Natuurlijk speelde het ook een rol dat evenementen in het bedrijfsleven of bedrijfsfeestjes allemaal een grote flop waren en ons aan het denken had gezet. Als directeur van zo een jong en energiek bedrijf kan ik, Alfeu Dos Santos, alleen maar genieten van de ervaringen die wij opdoen. Met name onze promotieacties lopen als een trein. Leads naar leads! Daarom is het van belang om nu ook van ons te laten horen mede door de organisatie van geweldige evenementen! De feesten/evenementen die wij organiseren worden geheel afgestemd op de wensen van de klant. Wij luisteren naar wat de klant wilt, maar wij proberen de klant ook op ideeën te brengen. Soms ziet een klant niet het ware resultaat bij het bedenken van de plannen in de theorie. Dankzij onze proffesionaliteit en klantgerichtheid kunnen wij door ervaring de klant laten zien waarom iets goed uit gaat pakken en wat zal tegen vallen. Altijd goed onderbouwde argumenten. Dan lijkt mij het ideaal om met zo een bedrijf als P&E samen te werken, een bedrijf dat open is naar de klant, meedenkt, adviseert en realiseert!


5

Persbericht Ik ben Quincy Crawford en ben 20 jaar. Ik studeer aan de Roc van Amsterdam en de opleiding die ik volg is marketing en communicatie niveau 4. Als student/ondernemer ben ik druk bezig om mijn laatste jaar af te ronden.

Samen met mijn werkgevers dat bestaat uit 6 man, zijn wij een promotie en evenementen bedrijf begonnen. Wij zijn startende ondernemers die in september 2013 zijn begonnen, zelf zijn wij gevestigd is in Amsterdam Zuidoost. Wij gaan te werk in heel Noord-Holland. Onze promotiemedewerkers kunnen uw product op een betrouwbare en enthousiaste wijze vertegenwoordigen op events, winkelcentrums, beurzen en stations. Mijn functie binnenin het bedrijf is administratief medewerker, administratie wil in veel gevallen zeggen kantoorwerk. Voornamelijk ben ik bezig met de uitbetaling van salaris, registratie van vrije dagen en de afwezigheid van het personeel. De samenwerking binnenin het bedrijf, ik werk voornamelijk in teamverband, dit ligt mij goed. Ik help graag anderen, kan goed analyseren en heb creatieve ideeĂŤn om problemen op


6

te lossen. Tot mijn sterke punten behoren communicatie, collegialiteit, flexibiliteit, resultaatgerichtheid, analyserend, stressbestendigheid en leergierigheid. De visie van Promotions and Events is het aanbod van promotie aan klanten te verbeteren. Wij willen ons breed pakket aanbieden voor een zeer voordelige prijs. Wij willen de druk van het vergroten van naamsbekendheid uit uw handen nemen en met beide handen beet pakken! Door ons team van gespecialiseerde op dit gebied is het een goed vooruitzicht voor u bij ons een dienst aan te nemen. Het is te begrijpen dat bedrijven de prijzen omhoog gooien en het voor u bedrijf lastig wordt om een promotiebedrijf in te huren voor hoge prijzen. Het is aan ons om ons te onderscheiden van de overige promotiebedrijven, vandaar ook de combinatie van verschillende diensten ter versterking van de naamsbekendheid. Promotions and Events is een promotiebedrijf met grootse ambities, jong en innovatief. Wij willen uw bedrijf omtoveren tot een gevestigde naam. Klant is koning! Ons succes wordt mede mogelijk gemaakt door onze investering in uw naam. Wij richten ons op de consument en zullen haar zoveel mogelijk informatie geven over uw bedrijf. Promotions and Events Amsterdam wilt altijd de beste zijn, we zijn een jong bedrijf die gretig is naar succes en hebben daar veel voor over. Dat is ook onze missie. Door diversiteit, professionaliteit na te leven, doelstellingen te bereiken voor uw bedrijf en uw naamsbekendheid te vergroten hebben wij onze missie bereikt. Promotions and Events wilt altijd de trends in de markt voor blijven.


7

Wie ben ik? Ik ben Rainier Hamminga en ben medewerker commercieel bij Promotions & Events Amsterdam. De opleiding die ik volg is de opleiding Marketing en Communicatie niveau 4 aan het ROCvA te Zuidoost en ik zit nu in mijn laatste jaar. Hierna ben ik van plan om CommerciÍle Economie te studeren aan het HvA. Hoe pakt Promotions & Events Amsterdam, social media marketing aan? Wij zijn stuk voor stuk allemaal heel bekend met het social media. Wij weten hoe wij de doelgroepen zouden moeten bereiken, omdat wij weten hoe social media in elkaar zit. Wij zitten allemaal op verschillende social media’s waaronder FaceBook, Twitter, Instagram en Vine. Wij zien regelmatig reclames voorbij komen die totaal niet bij onze interesses passen. Dat is slechte social media marketing. Doordat wij bekend zijn met social media en weten hoe de doelgroepen in elkaar zitten, weten wij hoe wij ze zouden moeten bereiken en met wat voor soort reclame. De werkzaamheden die ik binnen de onderneming heb is de medewerkers van afdeling Commercieel taken geven, alles opnieuw doorlezen zowel verbeteren als feedback geven, flyers ontwerpen en verspreiden, dropbox ordenen, vergadering met directie en manager Administratie, het bedenken van leadsvergroting en promotieacties. Hoe is de samenwerking binnen de onderneming? De samenwerking binnen de onderneming is goed. We praten goed met elkaar, verbeteren elkaar en geven elkaar feedback. Het manier van praten met elkaar is verkeerd maar we begrijpen elkaar goed.


8 Mijn naam is Jeffrey Yeganeh, manager administratie van Promotion and Events Amsterdam. Mijn taken zijn om alles binnen het bedrijf geordend te houden. Daarbij maak ik een urenregistratie, een werkoverzicht, en een taakverdeling. Dit allemaal in overleg met de directie en de andere managers. Bij het bedrijf hebben wij 5 werknemers en de directeur. De samenwerking verloopt goed en duidelijk. Ieder heeft duidelijke afspraken over z’n taken, en gezamenlijk proberen wij het bedrijf zo goed mogelijk op de kaart te zetten.

Fieldmarketing Promotion and Events Amsterdam doet ook aan het promoten via Fieldmarketing. Wij zorgen voor een persoonlijke benadering van potentiele klanten, voor uw bedrijf. Zo doen wij aan promotieactiviteiten via een flyeractie, sampling, of het bekendmaken van een product of dienst. Als opdrachtgever wilt u dat uw product of dienst op een representatieve manier aan de doelgroep gepresenteerd word. Onze promotiemedewerkers kunnen uw product op een betrouwbare en enthousiaste wijze vertegenwoordigen op events, beurzen, winkelcentra en stations. Wij zorgen ervoor dat er direct contact is tussen uw product/dienst en de doelgroep.


9

Huisorgaan Promotions and Events  
Huisorgaan Promotions and Events  
Advertisement