Page 1

Voetbalvereniging OWIOS Oldebroek Opgericht 25 september 1925 Goedgekeurd bij Koninklijk Besluit van 16 februari 1961 Ingeschreven bij de K.v.K te Deventer onder nr. 40094421 Aan

Datum Onderwerp

Wedstrijdsecretaris en senioren elftallen

Januari 2011 Uitnodiging Landelijk Veteranentoernooi

Sportpark Bovenmolen, Oldebroek Telefoon 0525 – 631514 Raborekeningnr. 34.84.13.300

Secretariaat/postadres

L. Visscher Bloemstraat 89 8096 VN OLDEBROEK toernooicommissie@owios.nl

Geachte heer/mevrouw, Op zaterdag 4 juni 2011 zal voor de 36e keer het landelijk bekendstaande veteranentoernooi bij voetbalvereniging OWIOS te Oldebroek gehouden worden. Hierbij willen wij uw vereniging van harte uitnodigen om deel te nemen aan dit toernooi. Ook bij deze editie zal gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel staan, met naast het voetbal nog diverse activiteiten en livemuziek. Ook dit jaar doen er weer ploegen mee uit heel Nederland, onder andere de teams van René Eijkelkamp en Michel Boerbach. We willen bij u onder de aandacht brengen dat het een toernooi betreft waaraan deelgenomen mag worden door spelers die 31 jaar of ouder zijn. Maximaal twee dispensatiespelers, spelers jonger dan 31 jaar, zijn toegestaan. Het is geen vereiste om een elftal te hebben die uitkomt in een veteranencompetitie, u kan dus ook deelnemen met een gewoon elftal. Het is gewoon een recreatie niveau, niet dat er bepaalde teams boven uit steken. Om uw deelname te bevestigen vragen wij u bijgevoegd antwoordformulier in te vullen en vóór 20 februari 2011 terug te sturen/mailen. Er kunnen maximaal 20 teams deelnemen, dus wees er snel bij! Indien uw vereniging deze uitnodiging bevestigt, zullen wij u in mei 2011 het programmaboekje toezenden. Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Leonard Visscher. Hij is telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06-44932347. Of via de mail: toernooicommissie@owios.nl Met vriendelijke groet, Toernooicommissie v.v. OWIOS Leonard Visscher.

Bijlage: Inschrijfformulier


Pagina 2 van 2

VETERANENTOERNOOI 4 JUNI 2011 VOETBALVERENIGING OWIOS Onderstaande vereniging neemt op zaterdag 4 juni 2011 deel aan het veteranentoernooi van v.v. OWIOS.

Naam vereniging

___________________________________

Contactpersoon

___________________________________

Adres

___________________________________

Postcode/woonplaats ___________________________________ Telefoonnummer

___________________________________

E-mail

___________________________________

Formulier terugsturen naar: L. Visscher Bloemstraat 89 8096 VN OLDEBROEK of mail naar: toernooicommissie@owios.nl

/Veteranentoernooi-vvOWIOS  

http://www.owios.nl/files/2011/Veteranentoernooi-vvOWIOS.pdf

/Veteranentoernooi-vvOWIOS  

http://www.owios.nl/files/2011/Veteranentoernooi-vvOWIOS.pdf

Advertisement