Page 1

Sterk door samenwerk

Van harte welkom bij de VHL Groep De VHL groep bestaat uit Veranda & Terras, Glashandel Laren, KeiZon Zonwering & Geveltechniek, KeiGroen Wind- & Zonne-energie en VHL Kozijnen. Een krachtige combinatie van bedrijven die samen zorgen voor het totaalplaatje om uw huis. Doordat u een aanspreekpunt heeft weet u waar u aan toe bent en wordt u in het gehele proces ontzorgd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder of bekijk onze website!

www.vhl-groep.nl


Sterk door samenwerk(en) Vanaf 1 januari 2019 zullen Veranda & Terras, Glashandel Laren, KeiZon Zonwering & Geveltechniek, Keigroen Wind- & Zonne-energie en VHL Kozijnen de handen ineen slaan en gaan zij verder als de VHL Groep. Eigenaren Joost Leenen en Ronald van Haren werken al vele jaren samen en hebben nu besloten de kennis te bundelen en verder te gaan als de VHL Groep. De voornaamste reden voor het samengaan is dan ook het versterken van elkaar op alle fronten.


Showroom & showtuin In onze showtuin kunt u inspiratie op doen op alle vlakken: er staan veranda’s, overkappingen, blokhutten, kassen én er liggen verschillende bestratingen. Alles om geïnspireerd door te raken. Ook staan in onze showroom de showmodellen van de verschillende typen kozijnen opgesteld. Zo kunt u zelf de verschillen ervaren tussen kunststof, aluminium of houten kozijnen en kiest u na een vrijblijvende bezichtiging en/of een adviesgesprek ieder detail van uw kozijnen.

Adres: Holterweg 56, Laren Gld

Neem een kijkje in onze showroom en/of showtuin


Kozijnen en deuren zijn belangrijk voor een goede isolatie. Als ze oud, versleten of rot zijn, is het vervangen van uw kozijnen en deuren een goed idee. Ook als uw kozijnen te veel onderhoud vragen of niet meer bij uw huis passen, kunnen wij u helpen. Het vervangen van kozijnen en deuren is vaak een rendabele investering. Wij kunnen de hoogste kwaliteit en duurzaamheid garanderen doordat wij expertdealer zijn van Profel.

Ook voor nieuwbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Kozijnen zijn er in vele maten, stijlen, kleuren en materialen. Ze zijn erg bepalend voor de uitstraling van uw huis en elk materiaal heeft zijn eigen voordelen. Wij leveren kunststof, aluminium en houten kozijnen, voor elk wat wils. Hierdoor kunnen wij u onbevooroordeeld adviseren over de beste oplossing. Kom eens langs in onze showroom om erachter te komen welke kozijnen het beste bij u en uw huis passen.

www.vhl-kozijnen.nl

Voor al uw wensen op het gebied van buitenleven kunt u terecht bij Veranda & Terras. Door de ervaring die wij in 25 jaar opgedaan hebben, kunnen wij u een scala aan mogelijkheden laten zien. Om uw veranda of wintertuin af te maken kunnen wij in samenwerking met gerenommeerde bedrijven uw terras opnieuw laten bestraten.

Ook werken wij samen met hoveniers. Dus heeft u plannen om uw gehele tuin aan te pakken en te veranderen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn hierbij het aanspreekpunt, waardoor u niet met allerlei verschillende partijen te maken heeft.

www.verandaenterras.nl


Buiten in de zon zitten is natuurlijk heerlijk, maar zodra de temperaturen oplopen is het ook prettig om schaduw te kunnen creëren. Met de juiste binnen- en buitenzonwering houdt u controle over het zonlicht. KeiZon heeft een ruim aanbod aan zonweringsproducten.

Naast een ruime keuze uit binnen- en buitenzonwering, is er ook een uitgebreid aanbod voor het terras. Zowel overkappingen met een vast als beweegbaar dak behoren tot de mogelijkheden. Tevens kunt u voor reparaties en onderhoud terecht bij KeiZon Zonwering & Geveltechniek. “Kwaliteit wint altijd” is ons motto, daarom bieden wij bovenop de productgarantie een extra garantietermijn aan.

www.keizon.nl

Groene stroom wordt steeds belangrijker, zowel voor bedrijven als particulieren en verenigingen. KeiGroen Wind- & Zonne-energie maakt het voor u mogelijk om uw huis, bedrijf of locatie volledig zelf van groene energie te voorzien! Wij helpen u uw vaste stroomkosten te verlagen en beschermen u tegen toekomstige verhogingen van de stroomprijzen.

KeiGroen Wind- & Zonne-energie is een voorloper op het gebied van de ontwikkeling en plaatsing van kleinschalige windmolens. Daarnaast levert en plaatst KeiGroen de nieuwste zonnepanelen met een hoge opbrengst. Samen kijken we naar de best passende oplossing voor uw situatie.

www.keigroen.nu


Onderstaande bedrijven zijn onderdeel van de VHL Groep:

Bezoekadres: Holterweg 56, Laren Gld

Nijverheidsweg 9, Hengelo Gld

Telefoon:

0575 465 400

E-mail:

info@vhl-groep.nl

Website:

www.vhl-groep.nl

OPENINGSTIJDEN LAREN Woensdag

10:00 - 17:00 uur

Donderdag

10:00 - 17:00 uur

Vrijdag

10:00 - 17:00 uur

Zaterdag

09:00 - 13:00 uur

Bezoek aan de showroom in Hengelo Gld is op afspraak mogelijk.

Informatiefolder VHL Groep  
Informatiefolder VHL Groep  
Advertisement