Page 1

Catalogul Clubului Economic German Transilvania - DWS

2010


Despre Catalogul Sibiu Business - DWSCatalogul SB - Clubul Economic German Transilvania va fi tipărit în 8.000 de exemplare şi va include articole despre membrii asociaţiei, precum şi informaţii despre activităţile acestora, în limbile germană şi engleză. Un catalog asemănător, sub sigla Sibiu Business, dedicat companiilor străine care activează în judeţul Sibiu, a apărut în decembrie 2009 şi poate fi vizionat integral la adresa: http://issuu.com/danmarginean/docs/sbs_final. Catalogul va ajunge, în mod gratuit, la partenerii companiilor membre, la centralele bancare, societăţi de asigurări şi leasing, cabinete de avocatură. Publicaţia va fi distribuită şi în hotelurile de patru şi cinci stele din Transilvania, la hotelul de cinci stele Grand Continental Bucureşti, la centrele de afaceri din ţară (AmCham, Unimpresa, Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Franceză, Camera de Comerţ Româno-Germană etc), precum şi la ambasadele cele mai reprezentative din Bucureşti.


Info Catalogul SB / DWSFormat

210 x 277 mmNr. Pagini:

Minimum 92DistribuĹŁie:

GratuitTiraj:

8.000 exemplare


Info Sibiu BusinessSibiu Business este singura publicaţie de business şi, totodată, singura revistă bilingvă din Transilvania.Ţinta principală o reprezintă persoanele aflate in poziţii de top şi middle management.Fiind o revistă bilingvă, Sibiu Business acordă o atenţie deosebită reprezentanţilor companiilor străine care activează la nivel local şi naţional. Aproape jumătate dintre temele abordate în fiecare număr se referă la firme străine.


Info Clubul Economic German - DWS

Creat în 1998, la Sibiu, ca o asociaţie de caritate, Clubul Economic German Transilvania - DWS sa transformat, treptat, şi într-o platformă Business-to-Business, dar şi într-o punte de legătură între ţările de origine şi autorităţile din România. Momentan, din această organizaţie fac parte peste 200 de companii de prestigiu, din ţări vorbitoare de limbă germană (Germania, Austria, Elveţia). Pe lista membrilor apar E.ON România, Continental Automotive Systems, Robert Bosch, Siemens, Allianz Ţiriac Asigurări şi Banca Transilvania. De asemenea, la întâlnirile Clubului participă reprezentanţi ai unor instituţii precum Consulatul General al Germaniei la Sibiu, Forumul Democrat al Germanilor din România sau Universitatea Româno-Germană. În mod tradiţional, consulul general al RFG este preşedinte de onoare al Clubului.


Tarife publicitateCoperta 2

1.200 euroCoperta 3

900 euroCoperta 4

1.500 euro1/1 pagină

600 euro1/2 pagină

400 euro1/3 pagină

300 euro1/4 pagină

250 euroSpread

850 euro


Contact

Dan Mトビginean Director Sibiu Business Mobil: 0729 716 718 E-mail: danmarginean@sibiubusiness.ro

Catalog SB - DWS  
Catalog SB - DWS  

Catalog SB - DWS

Advertisement