Page 1


Deze community is een exclusieve golf- en countryclub en bevindt zich aan de New Golden Mile in Andalucia, die aan de rand van Estepona zo’n 34 hectare van landelijk Spanje beslaat. De community omvat 56.000 m2 groenzones, 120.000 m2 door tuinarchitecten ontworpen tuinen, 90.000 m2 golfbanen en faciliteiten van het hoogste niveau. De 9 holesgolfbaan kan bogen op een verscheidenheid aan par 3- en par 4-holes die een uitdaging zijn voor golfers van elk niveau – of u nu zin hebt om een paar holes of een volledige reeks te spelen. Het clubhuis heeft een prachtige bar en een luxueus restaurant, opgezet in de traditionele Andalusische stijl. Dit resort biedt een breed assortiment aan frontlinegolf, villa’s, herenhuizen en appartementen. Ze zijn ontworpen om het hart sneller te doen kloppen en om een ieder te voorzien in alle moderne levensbehoeften en kwaliteitseisen.

Kortingen van meer dan 50%


... een zeer hoge standaard waar het gaat om luxe...

De appartementen zijn er in twee- en driekameruitvoeringen, met gemeenschappelijke zwembaden en ruime tuinen die sierlijk ontworpen zijn. Privéparkeerplaatsen, ruime terrassen, 24-uursbewaking, een golfbaanlidmaatschap, thuisbezorging, roomservice en wasservice maken deze community tot een luxueus thuis. Deze grote, ruime appartementen zijn volgens de hoogste standaarden gebouwd en weelderig afgewerkt, inclusief overal marmeren vloeren, volledig ingerichte keukens, travertijne badkamers met vloerverwarming, airconditioning enzovoort, met ondergrondse parkeergarage en opslagruimte. Op dit moment zijn er twee- en driekamerappartementen en penthouses beschikbaar, allemaal omringd door onberispelijk onderhouden tropische tuinen en twee gemeenschappelijke zwembaden. De villa’s zijn vrijstaand met privézwembaden die dicht langs de fairways en greens liggen. Ze zijn ruimtelijk opgezet, met veel traditionele Andalusische bouwkundige details. Deze verbluffende huizen zijn ideaal als eerste verblijfplaats of als een luxueus tweede huis onder de zon.


Op het terrein bevindt zich een luxueus hotel. Ideaal als u gasten hebt en uw extra slaapkamers bezet zijn – en dat zullen ze zeker zijn! De voorzieningen op het terrein omvatten: -zwembad -kuuroord -tennisbaan -golfbaan -sportschool -hardloopgebieden -kinderspeeltuintjes -pierebadjes -badminton -meren -24-uursbewaking -tuinmannen -roomservice -clubhuis -bar -restaurant -56.000 m2 groenzones -120.000 m2 groen

Op het terrein bevindt zich een luxueus hotel. Ideaal als u gasten hebt...


Blq Verdieping

Slaapkamers

Badkamers Gebouw m2 Terras

Oorspronkelijke prijs Huidige prijs

Korting


Bel ons op: 020-4165760

executive golf resort  

Overseas Vastgoed Invest

executive golf resort  

Overseas Vastgoed Invest

Advertisement