Page 1

HUSKATALOG Har du en drøm?


bilde?


Fra husdrøm til drømmehus


enklere valg, enklere byggeprosess I over 40 år har OverhallaHus utviklet, produsert og levert elementhus. Konseptet er basert på levering av komplette byggesett som elementbygg – med tak, innredning, kjøkken, bad, ventilasjonsanlegg og sentralstøvsuger. I sortimentet finner du hustyper og løsninger for folk i alle faser av livet; her er det «hus for to», men også for mer tallrike familier. I et OverhallaHus bor du godt, uansett prioriteringer og økonomiske rammer. Våre ferdigprosjekterte husmodeller har velprøvde og rimelige løsninger, men vårt byggesystem tillater selvsagt også endringer eller spesialtegnede løsninger. OverhallaHus leverer også garasjer tilpasset våre hustyper etter dine spesifikke ønsker. Garasjene leveres som elementer med komplett tak, ytterdører og garasjeporter. Vårt byggesystem er godkjent av Byggforsk og er utviklet gjennom 40 år i bransjen. Her får du smarte detaljer for rask montasje, slik at bygget står montert med tett tak i løpet av kort tid. Dermed unngår du problemer i forbindelse med nedbør under utførelsen. Våre hus leveres med én etasje, to etasjer og som hus med loft. Vi har delt opp hustypene i disse kategoriene for at du lettere skal kunne finne hustypen du ønsker. Det er dessuten mulig å legge inn sokkeletasje som et tilvalg ved de fleste modellene, dersom du ønsker det. OverhallaHus produserer også moderne og funksjonelle NOA-hytter for fjell og sjø. Mer informasjon om våre hytter finner du på vår nettside www.overhallahus.no Velkommen som kunde hos oss!

4

Overhalla Drømmehus


Innhold

Finn din forhandler på nettsidene våre: www.overhallahus.no

Hus på ett plan Miranda moderne Rebekka moderne Rebekka Rebekka med valm Sandra Ida Maja Janne Irene Solveig Berit

10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30

Hus med loftplan Hedda Hedda med bod Hedda med oppløft Hedda med halvvalm Hedda med ark Hedda med karnapp Aurora Aurora med karnapp Aurora med ark Terese Eva

34 38 42 46 50 54 58 62 66 70 74

Hus med to etasjer Savanna moderne Nora Nora med Valm Marte Pia

80 84 88 92 96

Overhalla Drømmehus

5


n n n n n

Solforhold og utsikt Adkomst Plassering garasje Parkering Hage Reguleringsplan for området

n

n n n

n n

En etasje, to etasjer, sokkel, loft? Tegninger Antall soverom? Størrelse stue og kjøkken Antall bad Byggestil, krav i reguleringsplan

n

n

n n

n n

Dokumenter: Reguleringsplan

6

Overhalla Drømmehus

Be om standard tilbud Avklar omfanget av leveransen Egeninnsats Vurder tilvalg, spesielle ønsker, kjøkken og bad Endelig tilbud Endelige tegninger

Dokumenter: Leveringsbeskrivelse Tegninger Romskjema

n n n n

Byggebudsjett lages Egenkapital Egeninnsats Møte med bank

n

n

n

Dokumenter: Budsjettskjema

Byggesøknad

Kontrakt

Finansiering

Tilbud hus

Avklaring tomt n

For de fleste er det å bygge egen bolig i utgangspunktet en vanskelig og uoversiktlig oppgave. I Overhallahus har vi jobbet mye med å utvikle en prosess der husbyggeren på en trygg måte ledes gjennom hele byggesaken. I utgangspunktet vil det være dine behov, ønsker og økonomiske rammer som er avgjørende for dine valg.

Avklaring hustype

Byggeprosessen

Kontraktsmøte med signering Avklaring av leveringstid Finansieringsbevis utarbeides

Dokumenter: Kontrakt Leveringsbeskrivelse Finansieringsbevis

n

n

Hvem skal være formell søker? Avklare deltager og ansvarsområder

Dokumenter: Byggesøknad Ansvarsretter


Dokumenter: Referat

Avklaring nødvendige forsikringer n Oppfølging, leie av byggekontrollør? n Mottak bygg, mottak varer n Koordinering håndverkere n

Kontrollerklæringer innhentes Søknad om ferdigattest oversendes kommunen

Huset er ferdig og gjennomgås n Protokoll n Du overtar huset n Sluttoppgjør

n

Dokumenter: Protokoll Forsikring

Dokumenter: Ferdigattest

n

n

Ett år etter overlevering gjennomføres befaring for kvalitetssikring av huset n

Reklamasjonsperiode

Ettårsbefaring

Ferdigattest

Overlevering

Byggeprosess

Trekantmøte Møte med selger og prosjektleder for gjennomgang og planlegging av selve bygge prosessen n

n Fra overlevering er det fem års reklamasjonsrett

Dokumenter: Protokoll

Overhalla Drømmehus

7


bilde?


Hus p책 ett plan


miranda Moderne

MIRANDA Moderne Et av våre to helt nye husmodeller – tilpasset den moderne familie.

10

Overhalla Drømmehus

Miranda er huset for store og små. Skråtak og høye vinduer skaper en luftig, lys og innbydende atmosfære. Med fire soverom, stort kjøkken og stue har Miranda plass til både familien og gode venner. Bygget leveres med takelementer og den effektive byggemetoden gjør at huset normalt har tett tak etter få dagers montasje.


miranda Moderne

hovedplan

P

lanløsningen gjør at de fire soverommene og bad ligger i egen fløy; skjermet fra stue, kjøkken og allrom. Det store kjøkkenet har god plass til spisebord og ekstra skap. Vinkelstuen byr på mange innredningsmuligheter og har utgang til terrasse på bakkeplan.

Spennende og praktisk!

Dimensjoner Bruksareal: 148 m2 Bebygd areal: 167 m2 Største lengde: 17,4 m Største bredde: 13,5 m Soverom: 4

Overhalla Drømmehus

11


REBEKKA Moderne

REBEKKA MODERNE En moderne variant av en av våre klassikere.

12

Overhalla Drømmehus

Denne moderne varianten av husmodellen Rebekka skiller seg ut med sin skråtak-løsning og åpen innvendig himling. Foruten prefabrikkerte, isolerte veggelementer leveres denne boligen med takelementer – og den effektive byggemetoden gjør at huset normalt har tett tak etter få dagers montasje.


REBEKKA Moderne

hovedplan fifl

D

u kommer inn i en romslig hall med garderobe, der du finner en egen fløy med bad, boder og fire soverom til venstre. Kjøkkenet ligger sentralt og er romslig med plass nok til å innrede med spisebord og ekstra skap. Stuen er delt i vinkel og ligger skjermet fra soveromsfløy og kan innredes med flere sittegrupper – og herfra kan man gå ut på terrasse med delvis tak over.

Moderne og funksjonelt.

Dimensjoner Bruksareal: 178 m2 Bebygd areal: 211 m2 Største lengde: 21,75 m Største bredde: 12,6 m Soverom: 4+1

Overhalla Drømmehus

13


Rebekka

REBEKKA Med fem soverom vil det alltid være plass til en ekstra, og med tydelige aktivitetssoner kan alle gjøre det de vil uten å forstyrre andre.

14

Overhalla Drømmehus

Rebekka leveres som prefabrikkerte isolerte veggelementer med grunnet kledning. Gavler leveres som ferdig kledde takstoler med gavlkasser ferdig for montasje. Dette gir rask montasje og bygget skal normalt ha tett tak etter få dagers montasje. Vinduer leveres ferdig malt med grunnet vindusomramming og trykkimpregnerte vindskier. Huset leveres standard med svarte Decra stålpanner som taktekking og trykkimpregnerte vindskier. Byggesettet leveres komplett med hvite dører og hvitt listverk.


rebekka

hovedplan

D

u kommer inn i en romslig hall med garderobe og direkte tilgang til WC og vaskerom. Videre kommer du sentralt i huset med tilgang til stue, kjøkken og øvrige rom som ligger i en egen fløy. Kjøkkenet ligger sentralt og er romslig med plass nok til å innrede med spisebord og ekstra skap. Stuen er delt i to og ligger skjermet fra soveromsfløy og kan innredes med flere sittegrupper og har dessuten mulighet for sentralt plassert ildsted. Fra stuen kan man gå ut på terrasse med delvis tak over. Huset kan innredes med opptil fem soverom.

Et sentralt kjøkken blir familiens midtpunkt. Dimensjoner Bruksareal: 182 m2 Bebygd areal: 213 m2 Største lengde: 21,75 m Største bredde: 12,60 m Soverom: 5

Overhalla Drømmehus

15


REBEKKA med Valm

REBEKKA med valm Valmtak med alle gavler gir et klassisk inntrykk og en mer dempet profil.

16

Overhalla Drømmehus

Rebekka leveres som prefabrikkerte isolerte veggelementer med grunnet kledning. Gavler leveres som ferdig kledde takstoler med gavlkasser ferdig for montasje. Dette gir rask montasje og bygget skal normalt ha tett tak etter tre dagers montasje. Vinduer leveres ferdig malt med grunnet vindusomramming. Huset leveres standard med svarte Decra stülpanner som taktekking. Byggesettet leveres komplett med hvite dører og hvitt listverk.


REBEKKA med VALM

hovedplan

D

u kommer inn i en romslig hall med garderobe og direkte tilgang til WC og vaskerom. Videre kommer du sentralt i huset med tilgang til stue, kjøkken og øvrige rom som ligger i en egen fløy. Kjøkkenet ligger sentralt og er romslig med plass nok til å innrede med spisebord og ekstra skap. Stuen er delt i to og ligger skjermet fra soveromsfløy og kan innredes med flere sittegrupper og har dessuten mulighet for sentralt plassert ildsted. Fra stuen kan man gå ut på terrasse med delvis tak over. Huset kan innredes med opptil fem soverom.

Valmtak gir et klassisk og eksklusivt uttrykk.

Dimensjoner Bruksareal: 182 m2 Bebygd areal: 213 m2 Største lengde: 21,75 m Største bredde: 12,60 m Soverom: 4+1

Overhalla Drømmehus

17


SANDRA

SANDRA Et svært innholdsrikt hus med alle funksjoner på ett plan – og med integrert dobbelgarasje. 18

Overhalla Drømmehus

Leveres som prefabrikkerte isolerte veggelementer med grunnet kledning. Vinduer leveres ferdig malt med grunnet vindusomramming . Huset leveres standard med svarte Decra stålpanner som taktekking. Byggesett leveres komplett med hvite dører og hvitt listverk.


SANDRA

hovedplan

S

andra består av vindfang med mulighet for skyvegarderobe og direkte tilgang til WC – pluss egen inngang til vaskerom. Stue og kjøkken ligger sentralt plassert midt i huset. Kjøkken og spisestue er romslig med plass nok til å innrede med spisebord og ekstra skap. Stuen kan innredes med flere sittegrupper og har mulighet for sentralt plassert ildsted. Huset kan innredes med opptil fire soverom som er plassert i egen ende av huset. Fra stuen kan man gå direkte ut på terrasse på bakkeplan.

Dimensjoner Bruksareal: 224,3 m2 Bebygd areal: 277 m2 Største lengde: 25,5 m Største bredde: 16,8 m Garasje: 45,3 m2 Soverom: 4

Overhalla Drømmehus

19


IDA

IDA Et svært innholdsrikt hus med funksjonelle og moderne løsninger – perfekt for en stor og aktiv familie.

20

Overhalla Drømmehus

Huset leveres som prefabrikkerte isolerte veggelementer med grunnet kledning. Gavler leveres som ferdig kledde takstoler med gavlkasser ferdig for montasje. Dette gir rask montasje og bygget skal normalt ha tett tak etter få dagers montasje. Vinduer leveres ferdig malt med grunnet vindusomramming og trykkimpregnerte vindskier. Huset leveres standard med svarte Decra stålpanner som taktekking. Byggesettet leveres komplett med hvite dører og hvitt listverk.


ida

hovedplan

R

omslig entré med garderobe og direkte tilgang til WC og bod – og egen inngang til vaskerom. Kjøkkenet er raust og romslig med plass nok til å innrede med spisebord og ekstra skap. Stuen kan innredes med flere sittegrupper og har mulighet for sentralt plassert ildsted. Huset kan innredes med opptil fire soverom som er plassert i egen ende av huset. Fra stuen kan man gå direkte ut på terrassen på bakkeplan.

Med rom for egen aktivitet. Dimensjoner Bruksareal: 161,5 m2 Bebygd areal: 190 m2 Største lengde: 19,8 m Største bredde: 12,9 m Antall soverom: 4

Overhalla Drømmehus

21


Maja

Maja Enkelt, funksjonelt og luftig hus med rom for alt du mĂĽtte ha behov for.

22

Overhalla Drømmehus

Maja leveres som prefabrikkerte, isolerte veggelementer med grunnet kledning. Gavler leveres som ferdig kledde takstoler med gavlkasser ferdig for montasje, noe som bidrar til at bygget normalt skal ha tett tak etter fĂĽ dagers montasje. Vinduer leveres ferdig malt med grunnet vindusomramming og trykkimpregnerte vindskier, og huset leveres standard med svarte Decra stĂĽlpanner som taktekking.


maja

hovedplan

D

en romslige hallen har tilgang til WC og vaskerom, mens det rause kjøkkenet med god plass for spisebord har en åpen luftig løsning mot stue som gir god romfølelse. Stuen er lys og trivelig og kan innredes med flere sittegrupper og har mulighet for sentralt plassert ildsted. Huset kan innredes med opptil tre soverom. Fra stuen kan du gå ut til delvis overbygget terrasse.

Et stort nok hus for de små gleder. Dimensjoner Bruksareal: 150 m2 Bebygd areal: 196 m2 Største lengde: 15,0 m Største bredde: 17,1 m Antall soverom: 3

Overhalla Drømmehus

23


JANNE

JANNE Her er det viktigste plassert i midten – slik at familiens aktiviteter kan samles på ett sted.

24

Overhalla Drømmehus

Byggesettet leveres som prefabrikkerte, isolerte veggelementer med grunnet kledning. Gavler leveres som ferdig kledde takstoler med gavlkasser ferdig for montasje, noe som bidrar til at bygget normalt skal ha tett tak etter få dagers montasje. Vinduer leveres ferdig malt med grunnet vindusomramming og trykkimpregnerte vindskier, samt svarte Decra stålpanner som taktekking.


JANNE

hovedplan

D

en romslige entreen med garderobe har direkte tilgang til bod og vaskerom. Det trange vindfanget er fjernet og erstattet med en mer åpen løsning. Videre kommer du inn sentralt i huset med tilgang til stue, kjøkken og øvrige rom som ligger i egen fløy. Kjøkkenet er raust og romslig, med plass nok til å innrede med både spisebord og ekstra skap. Stuen, som kan innredes med flere sittegrupper og har mulighet for sentralt plassert ildsted, er delt i to og ligger skjermet fra soveromsfløy. Huset kan innredes med opptil tre soverom. Fra stuen har du direkte tilgang til en delvis overbygget terrasse.

Med naturen rett inn i stuen.

Dimensjoner Bruksareal: 135 m2 Bebygd areal: 159 m2 Største lengde: 16,2 m Største bredde: 13,5 Antall soverom: 3

Overhalla Drømmehus

25


IRENE

IRENE Raust og romslig, med plass til hele familien – og hvor barna kan ha sin egen fløy.

26

Overhalla Drømmehus

Huset har praktiske løsninger med blant annet egen «fløy», slik at man kan ha adskilte aktiviteter og inntil 3 soverom. Byggesettet leveres som prefabrikkerte, isolerte veggelementer med grunnet kledning. Gavler leveres som ferdig kledde takstoler med gavlkasser ferdig for montasje, noe som bidrar til at bygget normalt skal ha tett tak etter få dagers montasje. Vinduer leveres ferdig malt med grunnet vindusomramming og trykkimpregnerte vindskier, samt svarte Decra stålpanner som taktekking.


IRENE

A Y424

Y061

Y121

Y423 S242

S241

IHH

Y361

Y121

Y121

Y361

S181

Y422 Y121

Y121 S241

Y361

Y061

Y121

IHV

Y361

Y061

Y424

hovedplan

H

uset byr på et romslig vindfang, med mulighet for skyvedørsgarderobe og direkte tilgang til en praktisk bod. Den åpne løsningen mellom kjøkken og stue gir mange innredningsmuligheter. Kjøkkenet har god plass for spisebord og ekstra skap. Vinkelstuen har plass for ildsted og flere sittegrupper – og er skjermet fra soveromsfløyen som kan innredes med inntil tre rom. Fra stuen går du direkte ut til delvis overbygget terrasse.

Et romslig hus med alt på ett plan. Dimensjoner Bruksareal: 130 m2 Bebygd areal: 162 m2 Største lengde: 15,5 m Største bredde: 12,6 m Soverom: 3

Overhalla Drømmehus

27


SOLVEI

SOLVEIg Enkelt og stilfullt hus med egen inngang til vaskerom.

28

Overhalla Drømmehus

Husmodellen leveres som prefabrikkerte, isolerte veggelementer med grunnet kledning. Gavler leveres som ferdig kledde takstoler med gavlkasser ferdig for montasje, noe som bidrar til at bygget normalt skal ha tett tak etter fĂĽ dagers montasje. Vinduer leveres ferdig malt med grunnet vindusomramming og trykkimpregnerte vindskier, samt svarte Decra stĂĽlpanner som taktekking.


A

SOLVEI

S241

Y424

Y361

Y121

Y121

Y361 Y121

Y423 Y421

S242

9x21

Y121 S181

D

et tradisjonelt sett trange vindfanget er fjernet til fordel for en åpen løsning med garderobe og direkte tilgang til bad. Videre kommer du inn sentralt i huset med tilgang til stue, kjøkken og opptil tre soverom i egen fløy. Kjøkkenet er romslig, med plass nok til å innrede med spisebord og ekstra skap, mens stuen kan innredes med flere sittegrupper og har mulighet for sentralt plassert ildsted. Fra stuen kan du spasere rett ut til terrassen.

Y061

S241

S181

Rom for alle, lite nok for én. Dimensjoner Bruksareal: 106 m2 Bebygd areal: 117 m2 Største lengde: 13,8 m Største bredde: 9,3 m Antall soverom: 3

Y061

S241

hovedplan


BERIT

BERIT Populært hus med romslige og åpne løsninger.

30

Overhalla Drømmehus

Husmodellen Berit er et hyggelig hus med 2 soverom, romslig hall og en fleksibel stue- og kjøkkenløsning – takket være en oppdatert planløsning tilpasset nåtidens krav til åpne og romslige løsninger. Huset leveres som prefabrikkerte, isolerte veggelementer med grunnet kledning. Gavler leveres som ferdig kledde takstoler med gavlkasser ferdig for montasje, noe som bidrar til at bygget normalt skal ha tett tak etter to dagers montasje. Vinduer leveres ferdig malt med grunnet vindusomramming og trykkimpregnerte vindskier, svarte Decra stålpanner som taktekking – og ellers komplett med hvite dører og hvitt listverk.


BERIT

hovedplan

V

el inne i huset kommer du inn i en hall med garderobe og direkte tilgang til WC og vaskerom. Den åpne kjøkkenløsningen er raus og romslig, med plass nok til å innrede med både spisebord og ekstra skap. Stuen kan innredes med flere sittegrupper og har mulighet for sentralt plassert ildsted – samt utgang til terrasse med mulighet for overbygg.

Med alt du trenger på liten plass. Dimensjoner Bruksareal: 84,3 m2 Bebygd areal: 93,4 m2 Største lengde: 11,4 m Største bredde: 9,3 m Soverom: 2

Overhalla Drømmehus

31


bilde?


Hus med loftplan


HEDDA

HEDDA Romslig og innholdsrik villa med mange alternative innredningsmuligheter.

34

Overhalla Drømmehus


hedda

Med alle muligheter for det gode liv.

H

edda er en svært innholdsrik villa med loft og overbygget inngangsparti. Med balkongdør ut mot terrasse på stuen er det mulig å åpne huset mot utvendige rom. Huset leveres som byggesett med prefabrikkerte elementer klar for montasje; ferdig isolert og med innsatte vinduer og balkongdører. Gavlkasser leveres ferdig sammensatt og monteres på gavlvegger før disse heises på plass.

Overhalla Drømmehus

35


hedda

5 soverom og 2 bad gir rom og plass for hele familien.

Dimensjoner Bruksareal: 199 m2 Bebygd areal: 117 m2 Største lengde: 13,8 m Største bredde: 9,3 m Soverom: 5 Antall bad: 2

Hovedplan Du kommer inn i en romslig hall med trapp til andre etasje og direkte tilgang til stue, bad og soverom. Kjøkkenet med tilliggende bod er raust og romslig, og har plass nok til å innrede med spisebord til åtte gjester, ekstra skap med mer. Stuen er lys og luftig med plass til flere sittegrupper og kan utvides ved å omdisponere tilliggende soverom. Loftplan I etasje ligger hovedbad og inntil fire soverom, hvor det største soverommet har tilliggende walk-in garderobe. Loftstuen er lys og trivelig med tre takvinduer for ekstra lys. God takhøyde gir ekstra arealer som kan benyttes fornuftig. 36

Overhalla Drømmehus


hedda

hovedplan

LOFTplan

Overhalla Drømmehus

37


HEDDA med bod

Hedda MED BOD En svært innholdsrik villa med loft og plass i massevis.

38

Overhalla Drømmehus


HEDDA med bod

Med rom for store og små, stort og lite.

D

ette er en variant av Hedda med utvendig bod. Den opprinnelige Hedda var konstruert på samme måte. Dette er en svært innholdsrik villa med loft. Du får overbygget inngangsparti, og fra stua har du direkte tilgang til terrassen på bakkeplan. Dette gir mulighet for å åpne huset mot utvendige rom. Huset leveres som byggesett med prefabrikkerte elementer klar for montasje. Ferdig isolert og med innsatte vinduer og balkongdører. Gavlkasser leveres ferdig sammensatt og monteres på gavlvegger før disse heises på plass.

Overhalla Drømmehus

39


HEDDA med bod

217 m2, 5 soverom og stor bod. Dimensjoner Bruksareal: 217 m2 Bebygd areal: 137 m2 Største lengde: 13,8 m Største bredde: 13,6 m Soverom: 5 Antall bad: 2

1. etasje En funksjonell utvendig bod på over 8 m2 er plassert i forbindelse med inngangsdør. Du kommer videre inn i en romslig hall med trapp til andre etasje og direkte tilgang til stue, bad og soverom. Kjøkkenet med tilliggende bod er raust og romslig, med plass nok til å innrede med spisebord til åtte gjester, TV-krok, ekstra skap med mer. Det er lagt til rette for å installere ildsted i spisestuen. Hovedstuen her i første etasje er lys og trivelig, og kan innredes med flere sittegrupper. Eventuelt kan stuen utvides ved å omdisponere tilliggende soverom. 2. etasje Du kommer opp til en romslig, sentral loftstue med tilgang til hovedbad og inntil fire soverom. Hovedsoverom har tilliggende walk-in garderobe. Stuen her i andre etasje er lys og trivelig, og alle rom i denne etasjen har god høyde – noe som igjen gir ekstra arealer som kan utnyttes fornuftig. 40

Overhalla Drømmehus


HEDDA med bod

hovedplan

LOFTplan

Overhalla Drømmehus

41


HEDDA med oppløft

hedda MED oppløft En stilig villa som med ekstra romfølelse på loftet gir mulighet for å trekke seg tilbake i fred og ro.

42

Overhalla Drømmehus


HEDDA med oppløft

Stor boltreplass. Både oppe og nede.

E

kstra romfølelse på loftet og brede balkongdører ut fra stuene i første og andre etasje. Dette gir mulighet for å åpne huset mot utvendige rom, slik som balkong og terrasse. Huset leveres som byggesett med prefabrikkerte elementer klar for montasje; ferdig isolert og med innsatte vinduer og balkongdører. Gavlkasser leveres ferdig sammensatt og monteres på gavlvegger før disse heises på plass.

Overhalla Drømmehus

43


HEDDA med oppløft

198 m2, 5 soverom, balkong og flere stuer. Dimensjoner Bruksareal: 198 m2 Bebygd areal: 122 m2 Største lengde: 13,8 m Største bredde: 10,1 m Soverom: 5 Antall bad: 2

Hovedplan Du kommer inn i en romslig hall med trapp til 2. etg, tilgang til stue, bad og soverom/kontor. Kjøkkenet er raust og romslig med plass nok til å innrede med spisebord til 8 gjester, TV-krok, ekstra skap med mer. Hovedstuen her i 1. etasje er lys og trivelig og kan innredes med flere sittegrupper. Eventuelt kan stuen utvides ved å omdisponere tilliggende kontor/soverom. loftplan Du kommer opp til en romslig sentral loftstue med tilgang til hovedbad og inntil tre soverom og kontor. Stuen her i 2. etasje er lys og trivelig og har utgang direkte til en balkong med tak over. Alle rom i 2. etasje har god høyde som gir ekstra arealer som kan utnyttes fornuftig.

44

Overhalla Drømmehus


HEDDA med oppløft

hovedplan

LOFTplan

Overhalla Drømmehus

45


HEDDA med halvvalm

hedda MED halvvalm En svært innholdsrik villa med loft og takoppløft. Sammen med store vinduer gir det følelsen av rom, lys og plass.

46

Overhalla Drømmehus


HEDDA med halvvalm

Et hjem med stort hjerterom.

V

i har laget nok en variant av Hedda. Denne variasjonen har fått halvvalmet tak ved gavlene og overbygd inngangsparti. Fra stua har du direkte tilgang til terrassen på bakkeplan, noe som igjen gir mulighet for å åpne huset mot utvendige rom. Huset leveres som byggesett med prefabrikkerte elementer klar for montasje; ferdig isolert og med innsatte vinduer og balkongdører. Gavlkasser leveres ferdig sammensatt og monteres på gavlvegger før disse heises på plass.

Overhalla Drømmehus

47


HEDDA med halvvalm

198 m2, 5 soverom, flere bad, loftstue og walk-in garderobe. Dimensjoner Bruksareal: 198 m2 Bebygd areal: 122 m2 Største lengde: 13,8 m Største bredde: 11,1 m Soverom: 5 Antall bad: 2

Hovedplan Du kommer inn i en romslig hall med trapp til andre etasje og har tilgang til både stue, bad og soverom/kontor. Kjøkkenet er raust og romslig med plass nok til å innrede med spisebord til åtte gjester, TV-krok, ekstra skap med mer. Hovedstuen her i første etasje er lys og trivelig og kan innredes med flere sittegrupper. Stuen kan også utvides ved å omdisponere tilliggende kontor/soverom. Loftplan Du kommer opp til en romslig, sentral loftstue med tilgang til hovedbad og inntil tre soverom og kontor. Stuen her i andre etasje er lys og trivelig, og har utgang direkte til en balkong med tak over. Alle rom i andre etasje har god høyde, noe som igjen gir ekstra arealer som kan utnyttes fornuftig. 48

Overhalla Drømmehus


HEDDA med halvvalm

hovedplan

LOFTplan

Overhalla Drømmehus

49


HEDDA med ARK

HEDDA MED ARK Et påkostet og stilig hus som er blitt vårt mest solgte hus de siste årene.

50

Overhalla Drømmehus


HEDDA med ARK

Et hus som vokser med dine behov.

H

edda med ark har overbygd inngangsparti og terrasse på bakkeplan. Huset leveres som byggesett med prefabrikkerte elementer klar for montasje; ferdig isolert og med innsatte vinduer og balkongdører. Gavlkasser leveres ferdig sammensatt og monteres på gavlvegger før disse heises på plass.

Overhalla Drømmehus

51


HEDDA med ARK

200 m2 , 5 soverom, 2 bad og egen loftstue.

Dimensjoner Bruksareal: 200 m2 Bebygd areal: 124 m2 Største lengde: 11,7 m Største bredde: 13,8 m Soverom: 5 Antall bad: 2

Hovedplan Du kommer inn i en romslig hall med trapp til andre etasje og direkte tilgang til stue, bad og soverom. Kjøkkenet med tilliggende bod er raust og romslig, med plass nok til å innrede med spisebord til 8 gjester, ekstra skap med mer. Stuen er lys og luftig og har plass til flere sittegrupper. Den kan dessuten utvides ved å omdisponere tilliggende soverom. Loftplan I andre etasje ligger hovedbad og inntil fire soverom. Loftstuen er lys og trivelig, og har utgang til en stor balkong. God takhøyde gir ekstra arealer som kan benyttes fornuftig.

52

Overhalla Drømmehus


HEDDA med ARK

hovedplan

LOFTplan

Overhalla Drømmehus

53


HEDDA med KArnapp

HEDDA MED KARNAPP Et stort og klassisk hus med mye lys – takket være store vinduer.

54

Overhalla Drømmehus


HEDDA med karnapp

Med plass for dine drømmer.

E

n påkostet og stilig villa med ark og karnapp som har vært vårt mest solgte hus de siste årene. Du får overbygd balkong og inngangsparti, og i karnappet er det en bred balkongdør ut fra stuen mot terrasse på bakkeplan. Dette gir mulighet for å åpne huset mot utvendige rom. Hedda med karnapp leveres som byggesett med prefabrikkerte elementer klar for montasje; ferdig isolert og med innsatte vinduer og balkongdører. Gavlkasser leveres ferdig sammensatt og monteres på gavlvegger før disse heises på plass.

Overhalla Drømmehus

55


HEDDA med KArnapp

209 m2, 5 soverom og loftstue med balkong. Dimensjoner Bruksareal: 209 m2 Bebygd areal: 127 m2 Største lengde: 13,8 m Største bredde: 11,7 m Soverom: 5 Antall bad: 2

Hovedplan Du kommer inn i en romslig hall med trapp til 2. etg, tilgang til stue, bad og kontor/soverom. Kjøkkenet er raust og romslig med plass nok til å innrede med spisebord til 8 gjester, TV-krok, ekstra skap med mer. Hovedstuen her i 1. etasje er lys og trivelig og kan innredes med flere sittegrupper. Eventuelt kan stuen utvides ved å omdisponere tilliggende kontor/soverom. Ved kjøkkenet finner du praktisk matbod og ved trappen er det eget bad for første etasje med mulighet for dusj. Loftplan Du kommer opp til en romslig sentral loftstue med tilgang til hovedbad og inntil fire soverom. Stuen her i 2. etasje er lys og trivelig og har utgang direkte til en stor balkong med tak over. Alle rom i 2. etasje har god høyde som gir ekstra arealer som kan utnyttes fornuftig. 56

Overhalla Drømmehus


HEDDA med karnapp

hovedplan

LOFTplan

Overhalla Drømmehus

57


Aurora

Aurora En bredere variant av vĂĽrt mestselgende hus Hedda. Det er et stilfullt hus med herskapelig uttrykk.

58

Overhalla Drømmehus


Aurora

Med plass til store og små. Og noen til.

D

et staselige huset byr på overbygd inngangsparti og balkongdør ut fra stuen mot terrassen på bakkeplan. Dette gir mulighet for å åpne huset mot utvendige rom. Huset leveres som byggesett med prefabrikkerte elementer klar for montasje; ferdig isolert og med innsatte vinduer. Raftekasser leveres ferdig sammensatt og monteres på gavlvegger før disse heises på plass.

Overhalla Drømmehus

59


Aurora

203 m2, 5 soverom og loftstue med takvinduer.

Dimensjoner Bruksareal: 203 m2 Bebygd areal: 125 m2 Største lengde: 13,8 m Største bredde: 9,9 m Soverom: 5 Antall bad: 2

Hovedplan Den romslige hallen har trapp til andre etasje og tilgang til kjøkken, stue, bad og kontor. Kjøkkenet med åpen løsning er raust og romslig utformet med plass nok til å innrede med spisebord til åtte gjester, TV-krok, ekstra skap med mer. Hovedstuen her i første etasje er lys og trivelig og kan innredes med flere sittegrupper. Stuen kan utvides med 12 kvadratmeter ved å omdisponere tilliggende kontor/soverom. Loftplan Du kommer opp til en romslig, sentral loftstue med tilgang til hovedbad og inntil fire soverom. Stuen her i andre etasje er lys og trivelig, og både bad og loftstue har takvinduer som gir rommene overlys. Alle rom i andre etasje har god høyde som gir ekstra arealer som kan utnyttes fornuftig. 60

Overhalla Drømmehus


Aurora

hovedplan

LOFTplan

Overhalla Drømmehus

61


Aurora med karnapp

Aurora med karnapp Klassisk og stilfullt hus som gir deg all komfort du trenger.

62

Overhalla Drømmehus


Aurora med karnapp

Godt å bo for store og små, hunder og katter.

A

urora med karnapp er en bredere variant av vårt mestselgende hus Hedda. Det er et stilfullt hus som gir et herskapelig uttrykk – med overbygd inngangsparti, balkong og direkte utgang til terrassen på bakkeplan. Dette gir deg mulighet til å åpne huset mot utvendige rom. Huset leveres som byggesett med prefabrikkerte elementer klar for montasje; ferdig isolert og med innsatte vinduer. Raftekasser leveres ferdig sammensatt og monteres på gavlvegger før disse heises på plass.

Overhalla Drømmehus

63


Aurora med karnapp

225 m2, 5 soverom, 2 bad og balkong.

Dimensjoner Bruksareal: 225 m2 Bebygd areal: 135 m2 Største lengde: 13,8 m Største bredde: 12,3 m Soverom: 5 Antall bad: 2

Hovedplan Den romslige hallen har trapp til andre etasje og tilgang til både kjøkken, stue, bad og kontor. Kjøkkenet med åpen løsning er raust og romslig utformet, med plass nok til å innrede med spisebord til åtte gjester, TV-krok, ekstra skap med mer. Hovedstuen i første etasje er lys og trivelig, og kan innredes med flere sittegrupper. Stuen kan dessuten utvides med 12 kvadratmeter ved å omdisponere tilliggende kontor/soverom. Loftplan Den romslige, sentrale loftstuen har tilgang til hovedbad og inntil fire soverom. Stuen her i andre etasje er utvidet med karnapp – med balkongdør ut til den overbygde balkongen. Badet har takvindu som gir overlys, og alle rom i denne etasjen har god høyde som gir ekstra arealer som kan utnyttes fornuftig. 64

Overhalla Drømmehus


Aurora med karnapp

hovedplan

LOFTplan

Overhalla Drømmehus

65


Aurora med ark

Aurora med ARK Et stilfullt hus med herskapelig uttrykk.

66

Overhalla Drømmehus


Aurora med ark

A

urora med ark er en bredere variant av vårt mestselgende hus Hedda. Dette huset byr på både overbygd inngangsparti og overbygd balkong i andre etasje. Det er balkongdør ut fra stuen mot terrassen på bakken, noe som gir mulighet for å åpne huset mot utvendige rom. Huset leveres som byggesett med prefabrikkerte elementer klar for montasje; ferdig isolert og med innsatte vinduer. Raftekasser leveres ferdig sammensatt og monteres på gavlvegger før disse heises på plass.

Et godt sted å vokse opp.

Overhalla Drømmehus

67


Aurora med ark

216 m2, 5 soverom, loftstue med balkong. Dimensjoner Bruksareal: 216 m2 Bebygd areal: 130 m2 Største lengde: 13,8 m Største bredde: 11,1 m Soverom: 5 Antall bad: 2

Hovedplan Den romslige hallen har trapp til andre etasje og tilgang til både kjøkken, stue, bad og kontor. Kjøkkenet med åpen løsning er raust og romslig utformet – med plass nok til å innrede med spisebord til åtte gjester, TV-krok, ekstra skap med mer. Hovedstuen her i første etasje er lys og trivelig og kan innredes med flere sittegrupper. Stuen kan utvides med 12 kvadratmeter ved å omdisponere tilliggende kontor/soverom. Loftplan Du kommer opp til en romslig, sentral loftstue med tilgang til hovedbad og inntil fire soverom. Stuen i andre etasje er lys og trivelig og har balkongdør direkte ut til en romslig, overbygd balkong. Badet har takvindu som gir rommet overlys. Alle rom i andre etasje har god høyde, noe som gir ekstra arealer som kan utnyttes fornuftig. 68

Overhalla Drømmehus


Aurora med ark

hovedplan

LOFTplan

Overhalla Drømmehus

69


terese

TERESE Påkostet og stilig hus som er den største og mest eksklusive versjonen av Hedda.

70

Overhalla Drømmehus


terese

Et hus for det gode livet, sommer som vinter.

H

uset byr på to overbygde balkonger og inngangsparti med tak over. Det er to balkongdører ut fra stuen mot terrassen på bakkeplan, noe som gir mulighet for å åpne huset mot utvendige rom. Huset leveres som byggesett med prefabrikkerte elementer, klar for montasje – ferdig isolert og med innsatte vinduer og balkongdører. Gavlkasser leveres ferdig sammensatt og monteres på gavlvegger før disse heises på plass.

Overhalla Drømmehus

71


terese

219 m2, 4 soverom, 2 bad, walk-in closet og 2 balkonger. Dimensjoner Bruksareal: 219 m2 Bebygd areal: 137 m2 Største lengde: 15,0 m Største bredde: 10,6 m Soverom: 4 Antall bad: 2

Hovedplan Den romslige hallen har trapp til andre etasje og tilgang til både stue, bad og soverom/kontor. Kjøkkenet er raust og romslig med plass nok til å innrede med spisebord til åtte gjester, TV-krok, ekstra skap og har egen balkongdør ut mot terrasse. Hovedstuen her i første etasje er lys og trivelig og kan innredes med flere sittegrupper og har også balkongdør ut mot egen terrasse. Stuen kan eventuelt utvides ved å omdisponere tilliggende kontor/soverom. Loftplan I andre etasje finner du en romslig, sentral loftstue – samt tilgang til hovedbad og inntil tre soverom. Stuen er lys og trivelig og har utgang direkte til egen balkong med tak over. Hovedsoverommet på loftet har walk-in-garderobe og balkongdør ut til egen balkong med tak over. Alle rom i denne etasjen har god høyde, noe som gir ekstra arealer som kan utnyttes fornuftig.

72

Overhalla Drømmehus


terese

hovedplan

LOFTplan

Overhalla Drømmehus

73


EVA

EVA Et hus som ĂĽpner seg mot omgivelsene, med store vinduer og direkte utgang til terrasse.

74

Overhalla Drømmehus


EVA

H

uset leveres som byggesett med prefabrikkerte elementer klar for montasje. Alt er ferdig isolert og med innsatte vinduer og balkongdører. Gavlkasser leveres ferdig sammensatt og monteres på gavlvegger før disse heises på plass.

En hel etasje for de minste!

Overhalla Drømmehus

75


EVA

164 m2, 3 soverom, 2 bad og balkong.

Dimensjoner Bruksareal: 164 m2 Bebygd areal: 125 m2 Største lengde: 12,6 m Største bredde: 12,4 m Soverom: 3 Antall bad: 2

Hovedplan Du kommer inn i en romslig hall med trapp til andre etasje og direkte tilgang til stue, bad og soverom. Den åpne kjøkkenløsningen ut til stuen gir plass for både spisebord og ekstra skap. Stuen er lys og trivelig med plass til TV-krok og flere sittegrupper. Eventuelt kan stuen utvides ved å omdisponere tilliggende soverom. Loftplan Loftet har en lys og trivelig stue med utgang til overbygget balkong, bad og inntil to soverom. 76

Overhalla Drømmehus


EVA

hovedplan

LOFTplan

Overhalla Drømmehus

77


Hus med to etasjer


SAVANNA moderne

savanna MODERNE Vår nye husmodell – med alt du kan forlange av et nytt og moderne hus.

80

Overhalla Drømmehus


SAVANNA moderne

Nytt, elegant og ungdommelig. For alle aldre.

D

ette er huset for deg som har en forkjærlighet for hus med moderne design. Rette vinkler, skråtak og store vindusflater gjør Savanna til en lys og åpen villa med særpreg. I likhet med alle våre husmodeller leveres også dette som prefabrikkerte veggelementer, men Savanna leveres i tillegg med ferdige takelementer. Den effektive byggemetoden gjør at huset normalt har tett tak etter få dagers montasje.

Overhalla Drømmehus

81


savanna

170 m2, 5 soverom, 2 bad, kontor og loftstue. Dimensjoner Bruksareal: 170 m2 Bebygd areal: 109 m2 Største lengde: 12,3 m Største bredde: 9,9 m Soverom: 5 Bad: 2

1. etasje Fra en romslig hall med garderobe får du direkte tilgang til både bad, tre soverom, ei stue og trapp opp til andre etasje. Fra stua har du dessuten enkel tilgang til terrasse på bakkeplan. 2. etasje Her oppe finner du det du vanligvis finner på grunnplan i en ordinær bolig. I andre etasje – med godt lys fra store vinduer – danner den åpne kjøkkenløsninga og den romslige stua en hyggelig atmosfære. Fra stua har du også tilgang til en stor balkong. Her oppe finner du også en bod og ytterligere to soverom – det ene med walkin-garderobe. 82

Overhalla Drømmehus


savanna

fifl plan 1. etasje

fifl

fifl

fifl

plan 2. etasje

Overhalla Drømmehus

83


nora

nora Klassisk hus med rene linjer som vil passe inn i de fleste miljøer.

84

Overhalla Drømmehus


nora

Tradisjon og nye tanker i skjønn forening.

N

ora har to fulle etasjer som leveres som prefabrikkerte veggelementer med isolasjon og grunnet kledning. Gavler leveres som ferdig kledde takstoler med gavlkasser ferdig for montasje. Dette gir rask montasje og bygget skal normalt ha tett tak etter to dagers montasje. Vinduer leveres ferdig malt med grunnet vindusomramming og trykkimpregnerte vindskier. Huset leveres standard med svarte Decra stĂĽlpanner som taktekking.

Overhalla Drømmehus

85


nora

214 m2, 5 soverom, full takhøyde og balkong.

Dimensjoner Bruksareal: 214 m2 Bebygd areal: 127 m2 Største lengde: 13,8 m Største bredde: 11,7 m Soverom: 5 Bad: 2

1. etasje Du kommer inn i en romslig hall med trapp til andre etasje, tilgang til kjøkken, stue, bad, teknisk rom og kontor. Kjøkken og spisestue er raust og romslig med plass nok til å innrede med spisebord til åtte gjester, TV-krok, ekstra skap med mer. Her er også lagt til rette for å installere ildsted i spisestuen. Hovedstuen her i første etasje er lys og trivelig og kan innredes med flere sittegrupper. Her finner du også balkongdør i karnapp ut mot terrasse på bakkeplan. Stuen kan eventuelt utvides ved å omdisponere tilliggende kontor/soverom.

2. etasje Den romslige, sentrale loftstuen har tilgang til hovedbad og inntil fire soverom. Stuen er lys og trivelig og har direkte utgang til en stor balkong med tak over. Alle rom i andre etasje har full etasjehøyde, noe som gir ekstra arealer som kan utnyttes mer fornuftig. 86

Overhalla Drømmehus


nora

plan 1. etasje

plan 2. etasje

Overhalla Drømmehus

87


nora med valm

nora med valm Klassisk hus med rene linjer som vil passe inn i de fleste miljøer.

88

Overhalla Drømmehus


nora med valm

Når du ønsker det beste for deg og dine nærmeste.

N

ora har to fulle etasjer som leveres som prefabrikkerte veggelementer med isolasjon og grunnet kledning. Dette gir rask montasje og bygget skal normalt ha tett tak etter få dagers montasje. Vinduer leveres ferdig malt med grunnet vindusomramming. Huset leveres standard med svarte Decra stålpanner som taktekking.

Overhalla Drømmehus

89


nora med valm

214 m2, 5 soverom, stue med karnapp, loftstue og balkong. Dimensjoner Bruksareal: 214 m2 Bebygd areal: 127 m2 Største lengde: 13,8 m Største bredde: 11,7 m Soverom: 5 Bad: 2

1. etasje Du kommer inn i en romslig hall med trapp til andre etasje, tilgang til kjøkken, stue, bad, teknisk rom og kontor. Kjøkken og spisestue er raust og romslig med plass nok til å innrede med spisebord til åtte gjester, TV-krok, ekstra skap med mer. Her er også lagt til rette for å installere ildsted i spisestuen. Hovedstuen her i første etasje er lys og trivelig og kan innredes med flere sittegrupper. Her finner du også balkongdør i karnapp ut mot terrasse på bakkeplan. Stuen kan eventuelt utvides ved å omdisponere tilliggende kontor/soverom. 2. etasje Den romslige, sentrale loftstuen har tilgang til hovedbad og inntil fire soverom. Stuen er lys og trivelig og har direkte utgang til en stor balkong med tak over. Alle rom i andre etasje har full etasjehøyde, noe som gir ekstra arealer som kan utnyttes mer fornuftig. 90

Overhalla Drømmehus


nora med valm

plan 1. etasje

plan 2. etasje

Overhalla Drømmehus

91


marte

marte To fulle etasjer og plass til flere sittegrupper, ildsted, masse gjester og eget oppholdsrom til barna.

92

Overhalla Drømmehus


marte

Stort, flott og klassisk.

H

us med to fulle etasjer som leveres som prefabrikkerte veggelementer med isolasjon og grunnet kledning. Gavler leveres som ferdig kledde takstoler med gavlkasser ferdig for montasje. Dette gir rask montasje og bygget skal normalt ha tett tak etter noen dagers montasje. Vinduer leveres ferdig malt med grunnet vindusomramming og trykkimpregnerte vindskier. Huset leveres standard med svarte Decra stĂĽlpanner som taktekking.

Overhalla Drømmehus

93


marte

196 m2, 5 soverom, loftstue og balkong.

Dimensjoner Bruksareal: 196 m2 Bebygd areal: 117 m2 Største lengde: 12,6 m Største bredde: 11,7 m Soverom: 5 Bad: 2

1. etasje Den romslige hallen har trapp til andre etasje, tilgang til kjøkken, stue, bad, teknisk rom og kontor. Kjøkken og spisestue er raust og romslig med plass nok til å innrede med spisebord til åtte gjester, TV-krok, ekstra skap med mer. Her er også lagt til rette for å installere ildsted i spisestuen. Hovedstuen i første etasje er lys og trivelig og kan innredes med flere sittegrupper. Her finner du også balkongdør i karnapp ut mot terrasse på bakken. Stuen kan eventuelt utvides ved å omdisponere tilliggende kontor/soverom. 2. etasje Den romslige, sentrale loftstuen har tilgang til hovedbad og inntil fire soverom. Stuen her er lys og trivelig og har direkte utgang til en stor balkong med tak over. Alle rom i denne etasjen har full etasjehøyde, noe som gir ekstra arealer som kan utnyttes til fulle.

94

Overhalla Drømmehus


marte

plan 1. etasje

plan 2. etasje

Overhalla Drømmehus

95


pia

pia Et moderne, raust og romslig hus med god plass til alle – uten å være altfor stort. Kan tilpasses mange typer tomter.

96

Overhalla Drømmehus


pia

Moderne og praktisk for hele familien.

E

n nyutviklet bolig som er kombinert med dagligrom i en etasje og soveromsavdeling i to etasjer og som leveres som prefabrikkerte veggelementer med grunnet kledning. Gavler leveres som ferdig kledde takstoler med gavlkasser ferdig for montasje. Dette gir rask montasje og bygget skal normalt ha tett tak etter fĂĽ dagers montasje. Vinduer leveres ferdig malt med grunnet vindusomramming og trykkimpregnerte vindskier. Huset leveres standard med svarte Decra stĂĽlpanner som taktekking.

Overhalla Drømmehus

97


pia

152,8 m2, 3 soverom, loftstue og balkong. Dimensjoner Bruksareal: 152,8 m2 Bebygd areal: 118 m2 Største lengde: 13,2 m Største bredde: 12,9 m Soverom: 3

1. etasje Den romslige hallen har tilgang til stue og kjøkken, WC og vaskerom. Kjøkkenet er raust og romslig med plass nok til å innrede med spisebord til åtte gjester. Hovedstuen her i første etasje er lys og trivelig og kan innredes med flere sittegrupper. Eventuelt kan stuen utvides ved å omdisponere tilliggende kontor/soverom. I tilliggende soveromsfløy finner du bad, soverom og kontor – samt trapp opp til andre etasje. 2. etasje Du kommer opp til en romslig loftstue, kontor og gjestesoverom. Stuen her i andre etasje er lys og trivelig – og har utgang direkte til balkong. Alle rom i denne etasjen har full høyde, noe som gir ekstra arealer som kan utnyttes fullt ut. 98

Overhalla Drømmehus


pia

plan 1. etasje

plan 2. etasje

Overhalla Drømmehus

99


Aurora med karnapp

100

Overhalla Drømmehus


Aurora med karnapp

Våre leverandører

Overhalla Drømmehus

101


Icopal

Stryntrappa

102

Overhalla Drømmehus

Moelven


Jønland

HTH

Fra husdrøm til drømmehus HTH

Trygge samarbeidspartnere! Overhalla Hus leverer hus i mange varianter og størrelser og kan innredes etter dine ønsker og behov. Sammen med våre samarbeidspartnere kan du gjøre din drøm til virkelighet.

HTH

Moelven

Overhalla Drømmehus

103


Moelven

104

Overhalla Drømmehus


T INNEMILJØ

www.flexit.no

Glava www.glava.no

Flexit www.flexit.no

Stryntrappa www.stryntrappa.no

Jønland www.jonland.no

Icopal www.icopal.no

Moelven www.moelven.no

HTH www.hth.no

Södra Interiør www.sodrainterior.no

Arbor www.arbor.no

Grandal (garasjeporter) www.grandal.no Overhalla Drømmehus

105


NOTATER

106

Overhalla Drømmehus


HUSKATALOG

Vi gjør din drøm til virkelighet

KONTAKT OSS PÅ: 74 28 25 00 ELLER GÅ INN PÅ VÅR NETTSIDE: WWW.OVERHALLAHUS.NO

Overhalla Hus - Huskatalog 2013  

I over 40 år har OverhallaHus utviklet, produsert og levert elementhus. Konseptet er basert på levering av komplette byggesett som element...

Overhalla Hus - Huskatalog 2013  

I over 40 år har OverhallaHus utviklet, produsert og levert elementhus. Konseptet er basert på levering av komplette byggesett som element...