Page 1

April 2014

Jubilæumsavis

Bil Center Syd kan i år fejre 80 års jubilæum – og det har vi besluttet at markere med udsendelsen af denne avis samt at invitere alle til ÅBENT HUS arrangement. Kom og se Renaults nye smarte modeller. – Vi glæder os til at byde lige netop dig og din familie velkommen.

Salg af nye Renault, Dacia & brugte biler - Aut. service Ford, Volvo, Renault & Dacia Vordingborgvej 19-21 . 4773 Stensved Tlf. 55 38 60 27 www.bilcentersyd.dk

Kom til åbent hus og oplev din nye bil Lørdag den 3. maj kl. 11 – 15 Søndag den 4. maj kl. 11 – 15 Alle er velkomne!!!


2

Bil Center Syd A/S . Vordingborgvej 19-21 . 4773 Stensved . Tlf. 55 38 60 27 . www.bilcentersyd.dk

80 år med motorcykler og biler...

Bil Center Syd kan her i foråret 2014 fejre 80 års jubilæum som selvstændig virksomhed indenfor motorcykel- og autobranchen. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1934 i Stensby af automekaniker Knud Sørensen. Hans første værksted blev indrettet i en port i Stensby, hvor motorcykler blev en væsentlig del af firmaets speciale.

2. verdenskrig bevirkede et afbræk i forretningerne, men efter krigens ophør i 1946, var Knud parat til at tage fat igen, hvor han slap. Det kom til at foregå på et mere velegnet sted, nemlig på firmaets nuværende beliggenhed i Stensved, hvor Knud Sørensen købte et areal på 3 tdl. Heraf blev en del solgt fra og bebygget. På det resterende areal grundlagde Knud Sørensen i 1946, den virksomhed som vi kender i dag - og som gennem årene har udviklet sig til et bebygget areal på 1200-1300 m2. 1952 og 53 blev rekordår for firmaet i Stensved idet der blev solgt 350 motorcykler om året. Men lige som det gik allerbedst, fortrængte folks magelighed motorcyklen til fordel for en lille bil. Knud Sørensen var ikke sen til at se mulighederne i det

nye ”vidunder” – Resolut skiftede Knud Sørensen hest. Den lille charmerende Renault 4CV kom til at afløse motorcyklerne i hans stald, og siden er der solgt adskillige 100 nye Renault’er i Stensved foruden et utal af brugte biler. Senere blev firmaet i Stensved autoriseret Volvo forhandler og netop i år har man udvidet med endnu et mærke - nemlig Dacia, som i forbindelse med 80 års jubilæet præsenteres i forretningen.

De nuværende ejere – 3. Generation – af Bil Center Syd A/S – er Johannes 2 døtre Gitte Enggaard og Trine Frederiksen – som har været i firmaet i adskillige år.

Bil Center Syd er i dag en moderne virksomhed og kan derudover smykke sig med at være Danmarks ældste Renault forhandler. Med salg af nye Renault, Dacia & brugte biler samt aut. serviceværksted for Volvo, Ford, Renault & Dacia ser firmaet fremtiden trygt i møde.

Knud Sørensen oplevede den glæde, at begge hans sønner Johannes og Willy valgte en uddannelse i samme branche som faderen, og har senere været et væsentligt aktiv for virksomheden. I 1975 valgte Johannes at overtage virksomheden, mens Willy forsatte som værkfører.

Renault Clio, Gitte Enggaard, Trine Frederiksen, Willy Sørensen og Johannes Sørensen


Bil Center Syd A/S . Vordingborgvej 19-21 . 4773 Stensved . Tlf. 55 38 60 27 . www.bilcentersyd.dk

3

80 års jubilæum - Bil Center Syd 1934 - 2014 Med 3. generation ved roret siden 2007 er Bil Center Syd fulde af gåpåmod og tro på fremtiden. De mange års erfaring giver grobund og viden, der skal komme vore mange nuværende og kommende kunder til gavn. KIG IND og oplev . . . Renault og Dacias mange nye modeller og det gode design, få gode råd om biløkonomi og EKSTRA GODE TILBUD på finansiering af din NYE bil. Vi byder også på en forfriskning samt lidt godt til ganen - professionel rådgivning - og eventuelt et godt tilbud på din brugte bil. Bil Center Syd er kendt for sin gode service og firmaet kan med glæde se tilbage på endnu et godt år for bilbranchen og i særdeleshed for firmaet i Stensved. Rigtig mange

kunder er kommet til, men hvad der er lige så vigtigt, så har man haft den store glæde, at fastholde dem man havde i forvejen. Møns Bank har gennem alle årene været en solid partner med både finansiering og rådgivning. Målsætningen er og vil fortsat være, at kunne tilbyde den bedste service, de bedste tilbud – og dermed være den mest attraktive samarbejdspartner i autobranchen i vort område – for såvel private som erhvervskunder.

... 80 års erfaring!!! stadig unge og friske klar til nye udfordringer ...

Nuværende ejere af Bil Center Syd - Trine Frederiksen og Gitte Enggaard

”Vi ses til åbent hus i Stensved” Jubilæumstilbud – Rente KUN 2 % p.a.

2%

Bestil nu og få det til KUN 2% i rente* Efter princippet ”først til mølle” tilbydes 80 lån til favørrente ved køb af en ny bil.

Er du kunde i Møns Bank kan du kontakte din personlige rådgiver. Er du ikke kunde i Møns Bank, så ring på 55 86 15 00.

Læs mere på

www.moensbank.dk

Banken med stærke relationer - værd at anbefale

Forudsætninger*:

Årlig rentesats p.t. 2 % p.a. ( ÅOP 3,9 %) Løbetid på 80 måneder Bilens pris kr. 240.000 Udbetaling på kr. 40.000 Stiftelsesprovision på 2 %. Låneomkostninger lægges oven i lånet Månedlig ydelse kr. 2.806


4

Bil Center Syd A/S . Vordingborgvej 19-21 . 4773 Stensved . Tlf. 55 38 60 27 . www.bilcentersyd.dk

Autoriseret værksted - med kvalitet som speciale... Døgn aflevering Du kan aflevere din bil døgnet rundt. Nøglen lægges i nøgleboksen ved værkstedsporten.

Quickservice Er der tale om en mindre reparation/olieskift eller lignende, kan du vælge at vente i vor kundemodtagelse og eventuelt nyde en kop kaffe. Eller du kan vælge at gå en tur i vore nyrenoverede udstillingslokaler og få ny næring til dine fremtidige bildrømme. Synstjek i forbindelse med service Få overblik over hvad der tjekkes ved det lovpligtige syn. Hvis du ønsker det, kan vi give et uforpligtende tilbud på de reparationer, der skal til, for at din bil kommer gennem syn.

Du er altid velkommen på vort moderne serviceværksted hos Bil Center Syd i Stensved. Vi gør os store anstrengelser for at sikre dig og din bil den bedste service. På vort mo-

derne værksted udfører vore veluddannede medarbejdere reparationer og service på lige netop din bil. Vi kan blandt andet tilbyde:

Vore medarbejdere deltager på alle nødvendige tekniske kurser, som tilbydes af vore mærke importører, derudover sørger vi for at alle er opjusteret på nyheder i branchen. Service og reparationer udføres efter producenternes forskrifter og tjeklister.

Alle brugte biler vi har til salg, har gennemgået en grundig klargøring. – Er der ting du ønsker svar på, er du altid velkommen til at kontakte Bil Center Syd på 55 38 60 27 og få et professionelt svar. Vi glæder os til at se dig som kunde hos os ! ! !

OBS! OBS! OBS! Når bilen plejes og vedligeholdes efter instruktionsbogen og servicehæftet, øges køresikkerheden, køreglæden og ikke mindst brugtvognsprisen.

Mekonomen Autoteknik i Stensved Kom ind og få en snak med din lokale mekaniker... - så er du sikker på både PRIS og KVALITET...

l Skadearbejde udføres - aftale med forsikringsselskaber

3 års g aran på ti reserv edele

l Ring for tilbud på netop din bil l Eftersyn på alle bilmærker l Salg af Mekonomen reservedele

Ford sundhedscheck ...forvent mere!

l Gratis lygte- og dækkontrol l Klargøring af bilen til periodisk syn l Tidsbestilling: Telefon 5538 6027 Ford Sundhedscheck Vi checker 38 punkter

kr.

199,-

Gælder i hele maj måned FordService

Feel the difference

Vordingborgvej 19-21, 4773 Stensved Tlf. 55 38 60 27 www.bilcentersyd.dk Vordingborgvej 19-21 . 4773 Stensved . Tlf. 55 38 60 27 . www.bilcentersyd.dk


Bil Center Syd A/S . Vordingborgvej 19-21 . 4773 Stensved . Tlf. 55 38 60 27 . www.bilcentersyd.dk

5

Renault - stærkere end nogensinde

Etableret i 1898 i Paris og med en lang historik, står Renault i dag stærkere end nogensinde. Kvaliteten på bilerne er i top og designet så dristigt, at det har taget pusten fra mange af konkurrenterne.

Der er langt fra Paris anno 1898, hvor Louis Renault med udviklingen af en lille to personers bil med knap 2 hk grundlagde Renault, til den virksomhed, der i dag beskæftiger 135.000 mennesker på verdensplan. En virksomhed, der blandt meget andet er førende indenfor teknologiske nyskabelser som elbiler og avancerede motorer til Formel 1.

Innovation og design Renaults DNA er innovative løsninger og sikre biler. To personer er i dag indbegrebet af hvad Renault står for. Renaults øverste direktør Carlos Ghosn har med aggressive opkøb af Dacia, Samsung og Autovaz (Lada) sikret Renault en verdensomspændende udbredelse, og har med alliancen med Nissan og samarbejdet med Mercedes cementeret Renaults ry som en af verdens vigtigste spillere på den bilmæssige arena.

Renaults succes de seneste år skyldes også den nye designlinje som hollænderen Laurens van den Acker introducerede med en fornyelse af hele modelprogrammet. En designstrategi, hvor det var farvel til det lidt forsigtige design, der havde præget Renault og gennem 1990’erne og goddag til en ny selvbevidst stil med et stort Renault logo og maskuline og sexede former på karosseriet.

Renaults personbiler har alle det til fælles, at de har en klar design

identitet – lige fra den mindste Twingo til den største Espace. Kvalitet og sikkerhed Kvalitet er et nøgleord hos Renault, og det er ikke længere forbundet med ironi at tale om fransk kvalitet når talen falder på Renault. Her måler man sig og er i flere tilfælde foran, de bedste fra Tyskland og Japan. Også når det gælder sikkerhed er Renault i en klasse for sig. Gennem tiden har Renault været først med fem stjerner på flere bilmodeller – blandt andet Modus, Megane og Laguna. Også når det gælder ny teknologi er Renault i front. Ingen har som Renault satset på elbiler og Renault har som den eneste bilproducent et fuldt line up af elbiler – med Renault Zoe som perlen i personvogne og med Renault Kangoo elbil som et alternativ til den konventionelle dieselbil. Varebilernes konge Siden 1998 har Renault også haft førertrøjen på, når det gjaldt varebiler i Europa. Med modeller som Kangoo, Trafic og Master sidder Renault tungt på markedet for varevogne under 3500 kilo, og her bliver man siddende. I 2012 kom der en helt ny Renault Master og i 2014 blev Trafic efter 14 års tro tjeneste skiftet ud med en helt ny en af slagsen. Dermed har Renault nogle nye og stærke kort på hånden til at bevare herredømmet i Europa. Teknologi og Formel 1 I mere end 35 år har Renault været en vigtig del af international motorsport - herunder blandt andet både Le Mans serien og Formel 1. Og det både som konstruktør og motorleverandør. Navne som Alain Prost, Fernando Alonso og

Sebastian Vettel er alle kører, der har været med til at understrege Renaults dominans. Enten som F1 pilot i Renaults egne biler eller som Sebastian Vettel som pilot i en Red Bull Racer, der tre år i træk har vundet med en Renault motor som drivkraft.

Renaults involvering i motorsportens ekstremiteter, hvor der hele tiden er krav om mere ydelse med mindre forbrug, sender viden tilbage i Renault og gør, at Renault er en af verdens førende bilproducenter.

Biltorvet.dk Danmarks største bilportal BRUGTE BILER

NYE BILER

ANMELDELSER

NYHEDER

Ca. 50.000 bilannoncer

Private annoncerer gratis

Danmarks absolut bedste markedsplads for biler

Over ½ million brugere hver måned

Gør som Bilcenter Syd og resten af landets førende bilforhandlere; brug biltorvet.dk


6

Bil Center Syd A/S . Vordingborgvej 19-21 . 4773 Stensved . Tlf. 55 38 60 27 . www.bilcentersyd.dk

Vi mangler din brugte bil... Få et EKSTRA GODT TILBUD – køb og salg af nye og brugte biler har altid været vort speciale – Vi financierer også din nye brugte bil til en fordelagtig rente ! ! !

Klar - parat

Vælger du at købe din nye brugte bil hos Bil Center Syd i Stensved, kan du være sikker på, at den har gennemgået en grundig klargøring.

Bil Center Syd har gennem årene solgt et ukendt antal af totalrenoverede brugte biler.

Hos Bil Center Syd i Stensved er det vores målsætning i enhver henseende, at gøre os umage med alt hvad vi beskæftiger os med. Vi forsøger efter bedste evne at levere absolut topkvalitet til dig og vore mange andre kunder. Derfor har det også været naturligt for os at være ekstra omhyggelige med klargøringen af din nye bil. Vore veluddannede og samvittig-

hedsfulde medarbejdere har den nødvendige tid og plads til at ”pudse og nusse” om netop din nye bil. Tingene skal være i orden, og naturligvis skal så vigtig en investering som en ny bil fra Bil Center Syd, helst leve op til dine drømme og forventninger, og være pletfri, så vort samarbejde får den bedste start.

Vores klargøring tilbyder: Aut. El-installatør

Ib SkovgAArd

bakkebøllevej 67 . 4760 vordingborg Mobil: 40 52 46 43 E-mail: ib.skovgaard2@gmail.com

Jubilæumstilbud hos Bil Center Syd Gælder i hele maj måned

Lakrens + Polering kr. 1.995,Behandlingen betyder, at din bil er mere modstandsdygtig overfor miljø- og klimamæssige påvirkninger og samtidig lettere at vedligeholde og rengøre.

SPAR 30%

Valdal s autol akerin g Hos Valdals Autolakering sætter vi kvaliteten i højsædet - og det uanset om det gælder lakering af biler eller lakering af forskellige industriemner. Med en placering midt i Vordingborg er vi tæt på vores kunder, hvilket ganske godt afspejler vores ønske om en tæt kontakt til vores kunder.

autolakering & industrilakering

XL-BYG Møens Tømmerhandel Støvvasen 2, 4780 Stege Tlf. 5581 5006

Hos Valdals Autolakering er lakering af mindre industrielle emner og ikke mindst lakering af køkkenlåger og andet inventar en væsentlig del af vores forretning. Det er helt op til dig hvilken farve du ønsker. Vi kan lakerere i alle farver og give emnerne præcis de effekter, du måtte ønske.

Valdals Autolakering ApS v/ Michael Trane Hansen Valdemarsgade 82 • 4760 Vordingborg • Tlf. 55370316 • Fax 55345316


Bil Center Syd A/S . Vordingborgvej 19-21 . 4773 Stensved . Tlf. 55 38 60 27 . www.bilcentersyd.dk

Åbent Hus hos Bil Center Syd

Du er altid velkommen i Bil Center Syd ! ! ! – Foråret er over os – så det er tiden at se på nye biler – kom til ÅBENT HUS i Stensved den 3. og 4. maj – tag familien med – og se Sydsjællands flotteste modeller. Prøv dem hvis du har lyst. Vi er naturligvis vært ved en forfriskning, og et godt tilbud til dig – også på din brugte bil.

Bil Center Syd er autoriseret forhandler af Renault og Dacia, samt aut. Serviceværksted for Ford, Volvo, Renault og Dacia – alle nogle af branchens aller stærkeste mærker, når det gælder design, teknik og styrke. Vi er altid klar med et GODT TILBUD på finansieringen af din nye bil, samt et godt tilbud på din brugte. Et godt tilbud på forsikring kan måske være med til at virkeliggøre dine drømme – eller hvad koster dine ønsker omkring ekstraudstyr. Hos Bil Center Syd får du markedets bedste design, stærkeste produkter, tjenesteydelser og service.

Kig forbi sammen med din familie – vi glæder os til at vise vore nyrenoverede udstillingslokaler, nye

Der bliver taget godt imod dig hos Bil Center Syd - Gitte Enggaard og Trine Frederiksen. modeller, samt hygge lidt om dig og din familie. Står du ikke lige for at skulle have ny bil, er du alligevel meget velkommen hos os til at få en bilsnak med en af vore medarbejdere. Her kan du få inspiration

til dine fremtidige bildrømme og få lagt kimen til et fremtidigt samarbejde med Bil Center Syd. – PÅ GENSYN ! ! !

Vi kan i år fejre 80 års jubilæum – vi inviterer derfor til

RECEPTION Fredag den 2. maj kl. 12 – 16

Vordingborgvej 19-21 . 4773 Stensved

7


8

Bil Center Syd A/S . Vordingborgvej 19-21 . 4773 Stensved . Tlf. 55 38 60 27 . www.bilcentersyd.dk

Dacia - nutidens største succes i bilverdenen Dacia er indbegrebet af value for money. Intet andet bilmærke tilbyder så meget for så lidt.

I 1999 købte Renault det statsejede rumænske bilmærke Dacia. Det skulle vise sig at være den bedste ide i bilverdenen

fortsatte helt frem til 1999, hvor Renault købte virksomheden og etablerede en produktion af Dacia som Renault mente, at de skulle laves.

I foråret 2013 kom Dacia til Danmark. Et mærke, der strutter af selvtillid, charme og snusfornuft. Et mærke og en ide, som har gået sin sejrsgang over hele verden, og som er blevet forsidestof på de største finansielle aviser i verden. For Dacia er en revolution i bilverdenen. Mens mange andre bilmærke kæmpede for overlevelse i slutningen af 0’erne eksploderede Dacia salget nærmest og produktet har i dag kun navnet til fælles med det Dacia, som kom til verden i 1966.

I 1999 blev der produceret 22.500 biler, men siden er det tal eksploderet. I 2013 blev der produceret over 430.000 Dacia og ”hjemmemarkedet” er nu hele verden. I alt kører der nu 2.5 million Dacia rundt på vejene. Fra fabrikken i Rumænien sælges der eksempelvis biler til 37 lande på 4 kontinenter.

Historien 1966 besluttede den kommunistiske regering i Rumænien at etablere en bilfabrik. Blot to år efter etableringen kom den første model på gaden – Dacia 1100 - i øvrigt en bil skabt på licens fra en Renault 8. Ideen med at lave biler på licens

Dacia har i dag Europas yngste modelrække. Den ældste bil fra Dacia er kæmpesuccesen Dacia Duster, der kom på gaden i 2010 og som i 2014 kom i en faceliftet udgave. Desuden er der den store syv

personers Dacia Lodgy fra 2013, stationcar Dacia Logan MCV fra 2014, og Dacia Sandero – en lille familiebil. Derudover er der varianten Dacia Sandero Stepway og varevognen Dacia Dokker Van

Dacias DNA er robuste, pålidelige og billige biler, der på samme tid lever op til Renaults strenge kvalitetskrav. Teknikken i Dacia er gennemprøvet Renault teknologi og de deler motorer og anden teknologi med Renaults biler Dacia produceres stadig på fabrikken i Rumænien - det er her den bedst sælgende Dacia Duster kommer fra, men der er også fabrikker i Nordafrika, Rusland, Indien og Sydamerika.

Santander (Renault Finance) er markedsledende indenfor finansiering af billån til private. Vi tilbyder en bred vifte konkurrencedygtige lån, der dækker fra: • Pluslån til køb af billig bil, udstyr og værkstedsregninger • Bil finansiering med og uden udbetaling • Tryghedsforsikring SAFE, der dækker betaling af de md. ydelser på dit billån, såfremt du bliver arbejdsløs eller syg • Indlåns konto – uden bindinger og gebyrer Ta’ en snak med Bil Center Syd og få sammensat det lån der passer lige netop til dig og dit behov...

Bilen er fra i år, prisen fra sidste årtusinde. Således kunne man sige om blandt andet den store 7- personers Dacia Lodgy, der koster det halve af tilsvarende biler, men kan det samme.

hold din bil i god form... ”Grundlaget for at levere en optimal rustbehandling er vores erfaring, uddannelse, det rette udstyr og naturligvis kvalitetsprodukterne fra Tectyl” t % raba llem 20 ebil e m g l åN væ ratis l eller g

book tid på tlf.: 5581 4911 møns AutolAkering & tectylcenter

kobbelvej 46 . 4780 stege www.tectyldanmark.dk/stege . info@moensautolakering.dk


Bil Center Syd A/S . Vordingborgvej 19-21 . 4773 Stensved . Tlf. 55 38 60 27 . www.bilcentersyd.dk

Dacia Duster er den største succes af dem alle. En robust 4x4 bil med masser af appeal og livsstil.

Dacia Sandero er en af de bedst sælgende Dacia modeller – og man forstår hvorfor.

Motorer og andet kram fra Renault Der sidder samme motor i en Dacia som i en Mercedes – hvaba! Jo, den er go’ nok. Renault leverer ikke alene dieselmotorer til Mercedes person- og varebiler, men også til Dacia. Det er faktisk nøjagtig samme motor, der sidder i en Dacia Duster 110 hk diesel, som den der sidder i en Mercedes A klasse – prisen er dog ikke den samme. Men

det østeuropæiske vejnet, der jo nok har sin andel af huller og genvordigheder. Det betyder også, at Dacia er produceret så de kan holde til det. Det understreger Dacia ved at give 3 års/ 100.000 km garanti – faktisk et år mere end de fleste europæiske

dieselmotorerne er ikke det eneste Dacia deler med Renault. Også på benzinfronten er det de nyeste turbobenzinmotorer fra Renault som man finder i flere Dacia modeller. Og når det gælder den øvrige teknologi i bilerne, så er det ligeledes gennemprøvet Renault teknik, hvilket er garant for at tingene virker og holder.

9

Dacia er oprindeligt produceret til

t e g e m

Få råd til mere

0 kr

i udbetaling

-G

ør li

vet le

t-

Få et gratis kroophold til en værdi af kr. 1000 ved køb af bil i Maj måned

Dacia Sandero fra 99.990 kr.

Dacia Lodgy fra 129.990 kr.

Som Van fra 60.999 kr.

Som Van fra 85.999 kr.

Ny Dacia Logan MCV fra 109.990 kr. (eller 1.709 kr./md.) Som Van fra 69.999 kr.

En stor bil til en lille bils pris GØR LIVET LET - FÅ RÅD TIL MERE! Ja, råd til mere er netop hvad du får hvis du beslutter dig for at købe ny Dacia. Du kan vælge mellem hele 3 store familiebiler, til priser der er særdeles konkurrencedygtige. Sandero en 5-dørs hatchback med 5 reelle pladser og stort bagagerum på 320 liter. Logan MCV en stor stationcar med plads til hele familien ...og hele ferieoppakningen. Og den helt store Lodgy hvor du får plads til 7 personer. Dacia bygger enkle biler, der lever op til alle moderne krav til en bil med hele 3 års garanti. Gør livet lettere - besøg Dacia forhandleren.

Energiklasse: A – D Dacia Sandero 1.2: 16V Base: 99.990 kr. Dacia Sandero 1.5 dCi Ambiance: 114.990 kr. Begge ekskl. lev.omk. 3.780 kr. Brændstoføkonomi 17,2–26,3 km/l, CO2udledning 99-135 g/km. Dacia Lodgy 1.6 MPI fra 129.900 kr. Dacia Lodgy Ambiance 1.6 MPI 7 sæder: 149.990 kr. Begge ekskl. lev.omk. 3.780 kr. Brændstoføkonomi 14,1–23,8 km/l, CO 2 -udledning 165 –109 g/km. Dacia Logan MCV: Benzin fra 109.990 kr. inkl moms. Diesel fra 129.990 kr. inkl moms. Brændstofforbrug ved blandet kørsel 3,8-5,8 l/100 km (1.5 dCi Diesel-1.2 16V Benzin), CO2-udslip 99-135 g/km (1.5 dCi Diesel-1.2 16V Benzin). Dacia Logan hos Renault Finance: Mdl. ydelse fra 1.709 kr. Bilens pris inkl. leveringsomkostninger 113.770 kr. Udb. 0 kr. Nominel variabel rente 6,95%. Variabel debitor rente 7,18%. Løbetid 96 mdr. ÅOP 10,2%. Samlede kreditomkostninger 50.236 kr. Lånebeløb 122.978 kr. Samlet beløb der skal betales 164.064 kr. Gælder privatpersoner og forudsætter positiv kreditgodkendelse. Vi tager forbehold for prisændringer og renteforhøjelser. Dacia Logan MCV fås som Van fra 69.999 kr. ekskl. moms og levering. +

www.dacia.dk


10

Bil Center Syd A/S . Vordingborgvej 19-21 . 4773 Stensved . Tlf. 55 38 60 27 . www.bilcentersyd.dk

Send dine dæk på hotel... HUSK at skifte fra vinterdæk til sommerdæk ! ! ! At køre på vinterdæk om vinteren er efterhånden blevet en naturlig del af de danske bilisters hverdag. Men lige så vigtigt det er, at skifte til vinterdæk i oktober/november, lige så vigtigt er det, at få skiftet tilbage til sommerdækkene igen, når kalenderen nærmer sig april/maj og foråret nærmer sig.

Vinterdækkene slides uregelmæssigt og relativt hurtigt, hvis de anvendes i varme perioder. Og så er der jo næsten noget mentalhygiejnisk ved, at forårsklargøre sin bil med vask, støvsugning og skift til de smukke sommerhjul, når solen igen står højt på himlen. GOD FORNØJELSE ! ! !

Styr på tingene - ”Blæksprutte” Willy Sørensen viser en del af firmaets lagerhotel. Bil Center Syd DÆK’er alt hvad du og din bil kan ønske sig, når det gælder køb salg og servicering. Derfor kan vi naturligvis også tilbyde at opbevare dine dæk ”PÅ HOTEL” i trygge og gode rammer såvel sommer som vinter. På vort lagerhotel opbevarer vi året rundt

flere hundrede dæk, og vi holder øje med og garanterer for, at de har det godt, og er klar, når du har brug for dem. For et beskedent beløb står de klar til montering. Du ringer blot til vort værksted og aftaler en tid, der passer dig.

Bredgaards Autoservice

Værkstedschef Brian Christensen og reservedelsekspedient Jesper Madsen.

Vi ønsker Bil Center syd tillykke med 80 års juBilæet

– vi servicerer din bil – med et smil

BILREPARATION Få repareret din bil eller varebil uanset mærke. SERvIcE Vi servicere alle bilmærker, i følge fabrikanternes forskrifter så alle garantibestemmelser opretholdes.

HELE DANMARKS DÆKCENTER - SOMMERDÆK - VINTERDÆK - FÆLGE

FORSIkRINgSSkAdER Vi reparerer alle forsikringsskader STENSLAg / RudESkIFT Vi kan reparere både stenslag og revner i ruder, såvel som udskiftning. AIRcON / OLIEFyR Vi er specialister i servicering, reperation, samt eftermontering af oliefyr.

Få et supertilbud på flotte alufælge og kvalitetsdæk!!!

Bredgaards Autoservice Aps Industrivej 2 . 4773 Stensved Tlf: 40 50 15 77 www.bredgaardsauto.dk

ELF, DIN FORETRUKNE PARTNER FOR SMØREMIDLER TIL RENAULT www.totalnordic.com


Bil Center Syd A/S . Vordingborgvej 19-21 . 4773 Stensved . Tlf. 55 38 60 27 . www.bilcentersyd.dk

11

Bil Center Syd - dit autoriserede Volvo værksted...

Den perfekte kombination Dit autoriserede Volvo værksted er det eneste værksted, der med garanti kan tilbyde dig den unikke kombination af Volvo Original Reservedele, Volvos unikke metoder og ekspertisen hos de specialuddannede Volvo teknikere. Denne kombination kalder vi Service 2,0. Når du benytter dig af Service 2,0, ved du ikke kun, at din Volvo bliver holdt i den bedst mulige stand, og at den ikke vil give dig problemer i de næste mange år. Du ved også, at dit værksted KUN anvender Originale Reservedele, således at din Volvo bliver ved med at være en Volvo, og at den bevarer sin oprindelige sikkerhed og kvalitet. Herudover ved du, at arbejdet bliver udført hurtigt, professionelt og effektivt af personer, der kender din bil bedre end nogen som helst andre.

Særlig ekspertise Vores teknikere bliver løbende bedømt og trænet i henhold til Volvo Cars’ høje kompetencestandarder - og i forbindelse med modelopdateringer - og derfor er de de eneste teknikere, der har den fornødne ekspertise til at kunne give din Volvo den bedst mulige pleje.

Vi ”lever og ånder” for Volvo. Vi kender disse biler lige så godt, som vi kender vores egen bukselomme. Og du vil få glæde af denne viden, uanset hvilket stykke arbejde, det drejer sig om - lige fra almindelig simpel vedligeholdelse til kompliceret fejlsøgning.

Skræddersyede metoder I forbindelse med opretholdelsen af det højest opnåelige kvalitetsniveau er det nødvendigt at anvende skræddersyede reparationsmeto-

der og det rigtige specialværktøj. Volvo har altid udviklet gode arbejdsmetoder i et tæt samarbejde med den enkelte bils produktionsog design team. Dette samarbejde sikrer, at vores metoder og diagnosesystemer er blandt de bedste i nutidens bilindustri. Vi anvender mere end 4.000 skræddersyede metoder til hver bilmodel. Vores teknikere har direkte adgang til alle disse metoder i det mest sofistikerede service informationssystem i bilverdenen VIDA-systemet. Dette system hjælper teknikeren til at arbejde på den mest rationelle måde og i overensstemmelse med de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder. Volvo Original Reservedele En af hovedhjørnestenene i Volvos sikkerhedstankegang er, at vi betragter bilen som et system, hvor enhver komponent arbejder sammen med de øvrige komponenter

på en helt specifik måde, således at der skabes en komplet enhed, der arbejder optimalt. Når en komponent skal udskiftes, er der kun en måde, hvor man kan være absolut sikker på at bevare den oprindelige sikkerhed og kvalitet. Og det er at vælge reservedele, der er produceret i overensstemmelse med Volvos krav til sikkerhed, kvalitet og omsorg for miljøet.

Volvo Original Reservedele. Volvo Original Reservedele er de eneste reservedele, der med garanti kan opfylde det samme kompromisløse løfte som selve bilen. De er produceret i henhold til Volvos detaljerede specifikationer, og de er omfattet af de samme kvalitetssikringsprocedurer som de komponenter, bilen oprindeligt blev samlet af.

Volvo Service 2.0

En service til dig og din bil

www.pwc.dk

Succes skaber vi sammen ...

012714

PwC kan hjælpe din virksomhed med revision, skat og rådgivning. Book et møde med din lokale rådgiver og få en snak om dine behov. Kontakt PwC, Toldbuen 1, 4700 Næstved, T: 5575 8686

Revision. Skat. Rådgivning.

Gratis softwareopdatering

Volvo Assistance

Hos Volvo gør vi alt for, at du som Volvo-ejer kan føle dig tryg og godt kørende år efter år. Derfor tilbyder vi ved service bl.a. gratis opdatering af din Volvo med den nyeste software. Efter udførelse af service tilbyder vi forlængelse af Volvo Assistance i et år, så du er sikret international vejhjælp i op til ti år uden meromkostninger. Og vi skruer dine nummerplader fast helt gratis, så de overholder de nye regler for 2015. Dette er bare nogle af fordelene ved Volvo Service 2.0.


www.renault.dk

JUBILÆUM HOS BIL CENTER SYD

VI HAR EN RENAULT MODEL DER PASSER PERFEKT TIL DIG KOM IND OG SE DET OMFATTENDE MODELPROGRAM

JUBILÆUMSTILBUD

Interiørkit og transportkit U/B ved køb af bil i maj måned (gælder ikke Twingo)

RENAULT SCENIC FRA 209.990 PLADS TIL HELE FAMILIEN CAPTUR FRA 169.900 KR. NY FRÆK CROSSOVER FRA RENAULT

TWINGO FRA 74.900 KR TWINGO HAR DET HELE

GRAND SCENIC TIL 7 PERS. FRA 241.900 KR.

CLIO IV FRA 138.400 KR. SÆT PULSEN OP

FÅS OGSÅ SOM STATIONCAR FRA 148.400

Energiklasse A - A Lev.omk. 3.780 kr. Bilerne er vist med ekstraudstyr. * Alle priser er gældende mindst til 31/3 2014.

NY MEGANE FRA 179.900 KR. SMUK OG STILREN

FÅS OGSÅ SOM STATIONCAR FRA 189.900 KR

DRIVE THE CHANGE

+++

Layout / Tekst / Annoncer / Produktion: Fladså Grafisk . 5596 0400

Bil Center Syd Jubilæumsavis  

Bil Center Syd kan i år fejre 80 års jubilæum – og det har vi besluttet at markere med udsendelsen af denne avis - samt at invitere alle ti...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you