Page 9

9

Out & Abouts online-artikel om Sigmunds Instagram story.

neraliserende eller dårlig tone i dit liv?”, og Niels Holm svarer hurtigt ”Helt sikkert”. Derefter stiller de spørgsmålstegn ved, hvorfor han så selv kan deltage. Fik de dig op i en krog med de spørgsmål? ”Det var lidt på afveje vil jeg mene. Der er en voldsom forskel på at være et kendt menneske med stor fokus på sig som Sigmund, der udtaler sig ekskluderende, og så at være en småkedelig bøsse som mig, der normalt ikke gør meget opmærksom på sig selv”. Hvorfor er der forskel? ”Fordi du ikke kan kalde dig influencer uden at tage ansvar, og du kan ikke bare sige undskyld efterfulgt af et ”Men jeg vil have lov at sige, hvad jeg vil”. Det er ikke en undskyldning, og det er ikke at tage ansvar for den indflydelse man har.

En voldsom oplevelse

Du virker ikke som om en uges tæsk i pressen har fået dig ned med nakken?

”Nej det har det ikke. Men det har været en voldsom oplevelse, for det er en massiv interesse pludselig at blive udsat for, men ubehageligt var det ikke”. Gjorde du det godt? ”Det synes jeg. Men jeg kan godt høre at der er situationer, hvor jeg er presset. Men jeg vil ikke kalde det en katastrofe”. Hvad har du og Danish Rainbow Awards lært af sagen? ”Det er vigtigt at definere sine værdier, og stå fast på dem, og være klar i sin kommunikation omkring dem. Vi KAN ikke acceptere eksklusion af andre grupper, og skal vi vælge mellem, at invitere dem der bliver ekskluderet af andre, eller dem der er den ekskluderende part, så vil vi altid vælge den ekskluderede part. Vi vil som en minoritet aldrig honorere en mobber”, siger Niels Holm og tilføjer, at han som privatperson også er begyndt at tænke mere over, hvordan han formulerer sig. OUT & ABOUT · APRIL 2019

Profile for Out & About LGBT Magazine

Out & About #196 April 2019  

Out & About er Danmarks månedlige LGBT-magasin, målrettet homoseksuelle, biseksuelle, transkønnede og åbensindede heteroseksuelle.

Out & About #196 April 2019  

Out & About er Danmarks månedlige LGBT-magasin, målrettet homoseksuelle, biseksuelle, transkønnede og åbensindede heteroseksuelle.

Advertisement