Page 23

IPAF’19 - nye vinkler på identitetsdebatten Igen i år inviterer det københavnske kunstvenue Warehouse9 til International Performance Art Festival. I år har festivalens kuratorer valgt at give alternative perspektiver til den konfliktfyldte identitetsdebat, der fylder meget i medierne både i Danmark og globalt. Gennem performances, installationer, workshops og talks danner det internationalt anerkendte venue rammerne for en tværæstetisk samtale mellem lokale borgere, publikum, scenekunstaktører og internationale performere. Til afslutningsfesten står det queer feministiske KAPOW COLLECTIVE bag DJ-pulten, og som optakt er det muligt at opleve Kim Kim på scenen med en koncert. Kim Kim kommer fra den københavnske undergrund og ligner ifølge pressematerialet et skjult medlem fra Familien Adams, som endelig er kommet op fra kælderen og klar til at fyre den af med grænsesøgende party-tracks. Musikstilen er weird electronica som støder sammen med syrede live visuals og hårde beats, og lyder som en dansk queer-version af Grimes. Udover performances, udstillinger og koncerter byder festivalen på workshops, sociale og dialogbaserede aktiviteter i festivalens bar/ lounge, som har åbent fra kl. 10 til sent hver dag. Se det fulde program på ipaf.dk. Warehouse9 / den 11.-13. april / Halmtorvet 11 A / billetter: teaterbilletter.dk.

Sabaah

bliver teenager Sabaahs 13-års fødselsdag rykker foreningen ind i teenageårene, og det fejres for fuld musik med et brag af en fest. 13 års kamp for minoritetsetniske LGBT+eres rettigheder skal naturligvis markeres, og derfor inviterer foreningen både medlemmer og ikke-medlemmer til fest på Vesterbro. Musikken leveres af norske DJ Same feat. Ragna // Kuuk, som disker op med en skøn blanding af hip-hop, dancehall R&B, Balkanbeats, Reggaeton, afrobeats, afrotrap, funk og Queen B. Du skal være fyldt 18 for at deltage i festen, og indforstået med Sabaahs adfærdskodeks som du finder på Sabaah.dk. Råhuset / lørdag den 6. april kl. 22-02 / Onkel Dannys Plads 7 / Entré i døren 50 kr.

EU-VALG

ET MERE “FOR SOCIALT OG ÅBENT EU

Din LGBT- kandidat til EU-valget

LASSE HOLM GRØNNING

Profile for Out & About LGBT Magazine

Out & About #196 April 2019  

Out & About er Danmarks månedlige LGBT-magasin, målrettet homoseksuelle, biseksuelle, transkønnede og åbensindede heteroseksuelle.

Out & About #196 April 2019  

Out & About er Danmarks månedlige LGBT-magasin, målrettet homoseksuelle, biseksuelle, transkønnede og åbensindede heteroseksuelle.

Advertisement