Page 22

22

DET SKER

POPism er tilbage POPism og Homo Electric er tilbage på den københavnske festscene, og det på en historisk lokation for LGBT-miljøet. En af mændene bag, Sebastian Hejlesen, fortæller at de har indgået et samarbejde med Chateau Motel, hvor der kommer til at være fest den anden lørdag i måneden fast. Chateau Motel ligger på Knabrostræde 3 i Indre By, og hvis adressen virker bekendt, så er det her Københavns legendariske PAN Club lå i årene 1980 til 2007. ”Der kommer til at være Homo Electric nedenunder, hvor vi allerede nu har inviteret nogle af Europas største homo DJ’s som Pagano fra London, og Chris Bekker fra Berlin som i år er hovednavn til ’Tomorrowland Festival’”, fortæller Sebastian Hejlesen, og uddyber konceptet: ”Vores vision er at invitere nogle af verdens bedste elektroniske DJ’s til København. Homo

Electric har i mange år været førende med elektroniske homofester i København, hvor der tidligere har været fest på Culture Box, Studenterhuset og Block 66. Vi har også en vision om at støtte nye og kreative DJ’s, så der vil også altid være lokale kunstnere på programmet”. POPism kommer til at holde til på Chateau Motels øvre etager, hvor stilen fra KB18 med drag DJ’s fra Berlin og andre steder kommer til at fortsætte. ”Åbningsfesten er 13. april kl. 23, hvor vi har inviteret Gloria Viagra, Jacky-Oh Weinhaus og DJ Alexio fra Berlin. Homo Electrics ynglings-DJ Simon Witzansky, som har været med siden første Homo Electric er også at finde bag pulten”, slutter Sebastian Hejlersen af. Chateau Motel / lørdag den 13. april kl. 23 / Knabrostræde 3 / Indgang 100 kr.

Køncert med Aupair Outrair

Down the rabbit hole

Bøssehuet lægger scene til endnu en koncert med Aupair Outrair. Forvent et queer-sansebombardement ud over det sædvanlige af gruppen, som betegner sig selv som ”et visuelt, poetisk bombardement. En syntese af musik og teater, hvor bornholmske homoer og parisiske bohèmer mødes, og sød musik opstår.”

LGBT Asylum er presset på økonomien, og holder derfor en støttefest i Bøssehuset, hvor overskuddet går til arbejdet med LGBT-asylansøgere og flygtninge. Det lyder lidt trist, men LGBT Asylums fester er alt andet end triste. Ved festen vil der være liveoptræden.

G*A*Y Copenhagen er omdannet til Wonderland, når dørene åbnes for en nyskabelse i nattelivet. Temaet er Alice in Wonderland med en twist af ’the dark side’ og ’the queer side’, og de lover at gå all in i temaet, når der pyntes op. Drags vil underholde, og du kan forvente det bedste fra ION som The Red Queen, Harley Queen som Alice, Rebecca Labeija som The Cheshire Cat og Tygah Leone som The White Rabbit. Musikken leveres af DJ Dragdaddy og Jonas Worup. Værtinder er SheWolf og Jenny Thalia som The Queens Guard. Der er dresscode på aftenen og arrangørerne anbefaler selv disse fantasifulde temaer: Wonderer, Creature of the Night, Queen of Hearts, Mad Hatter, Who the f*** is Alice, The white, black, green, purple or pink Rabbit, Caterpillar, Cheshire Cat, Flamingos, Chess Pieces, Tweedledum or Tweedledee, Playing Card, Alice, Absalon, Tea Cup or Time piece – måske du skulle genlæse eller gense Lewis Carroll’s klassiker ‘Alice in Wonderland’ (på dansk ’Alice i eventyrland’), så du er opdateret på temaet. Bogen udkom på engelsk i 1865, og er fortolket på film flere gange senest i 2010 instrueret af Tim Burton.

Bøssehuset / 13. april kl. 21:30 / Christiania / Entré 40 kr. i døren / kontanter og MobilePay accepteres.

G*A*Y Copenhagen / onsdag den 17. april kl. 22 / Vester Voldgade 10 / Billetter på billetto.dk.

Bøssehuset / fredag den 5. april kl. 20 / Mælkevejen 69 / Christiania / Billetter på place2book.com.

LGBT Asylum

fester i Bøssehuset

OUT & ABOUT · APRIL 2019

Profile for Out & About LGBT Magazine

Out & About #196 April 2019  

Out & About er Danmarks månedlige LGBT-magasin, målrettet homoseksuelle, biseksuelle, transkønnede og åbensindede heteroseksuelle.

Out & About #196 April 2019  

Out & About er Danmarks månedlige LGBT-magasin, målrettet homoseksuelle, biseksuelle, transkønnede og åbensindede heteroseksuelle.

Advertisement