Page 20

20

KORT NYT

Eftertragtet forside Out & Abouts marts-udgave med Boy George på forsiden har trukket international opmærksomhed. Fans af Boy George og Culture Club fra blandt andet Grækenland og Tyskland har bedt om at få eksemplarer af magasinet tilsendt, da de samler på effekter tilknyttet det

populære band og den ikoniske forsanger. ”Hello! Fabulous cover! I collect Boy George items, so could I buy a copy of the magazine? Please, please, please?”, skrev Haris fra Grækenland til redaktionen – og naturligvis kunne han det.

Marts 2019

Ikoniske Boy George

og Culture Club :

ER MODNE T

SOM GOD VIN

Nye uniformer på Jailhouse Bartenderne på Jailhouse har fået nye uniformer, og har skiftet den lyseblå skjorte ud med en mørkeblå. ”Jailhouse har efterhånden nogle år på bagen, så selvfølgelig skal vi lige friske op en gang i mellem”, fortæller barbestyrer Niels Holm, der selv har fire stjerner på skulderen, kun overgået af den nye ejer Bo Sørensen, som med guldbånd og fem stjerner plus sildesalat

OUT & ABOUT · APRIL 2019

på brystet viser, hvem der har skoene på i sidste ende. Niels Holm slår derudover fast, at der ikke er aktuelle planer om at ændre på rygepolitikken, selvom det begynder at ligne en trend i bar-miljøet. ”Hvis rygeloven ændres, retter vi naturligvis ind, men indtil det sker, så er Jailhouse en rygerbar”.

Jailhouses friske bar-crew i nystrøgne uniformer.

#195

Profile for Out & About LGBT Magazine

Out & About #196 April 2019  

Out & About er Danmarks månedlige LGBT-magasin, målrettet homoseksuelle, biseksuelle, transkønnede og åbensindede heteroseksuelle.

Out & About #196 April 2019  

Out & About er Danmarks månedlige LGBT-magasin, målrettet homoseksuelle, biseksuelle, transkønnede og åbensindede heteroseksuelle.

Advertisement