Page 1

Oure Sport & Performance

Ny h e d s b rev N ov 09 1/8

Ou re Gy m n a s iu m

Oure Gymnasium – sport og performance! Allan Kruse, rektor Den opmærksomme læser vil bemærke, at navnet ovenfor er nyt! Kostgymnasium er blevet til Gymnasium. Men hvorfor nu det? Ordet ”kost” kommunikerede jo klart, at dette er en skole, hvor eleverne bor. Nuvel, lige så klare – i hvert fald i vores opfattelse – var ordets bibetydninger af gammeldags kostskole . Altså kæft, trit og retning. Og sådan er vores gymnasium ikke! Derfor har vi også altid været lettere utilfredse med vores navn. Nu er gymnasiet imidlertid så etableret, at vi tror på, at vi ikke længere behøver ordet ”kost” i vores navn. Elever og forældre skal nok blive opmærksomme på Oure Gymnasium – sport og performance. At man flytter til Oure og bor på campus for at dyrke sin sport eller performance og tage sin stx, vil stå klart i vores øvrige kommunikation. Navnet er dog ikke det eneste nye på Oure Gymnasium. Fra skoleåret 2010 tilbyder vi adventure (mtb, klatring, kajak), løb, cykling, svømning og triatlon som sport. Inden længe kan I læse mere om disse nye linjer på oure.dk. Mere herom i nyhedsbrevet i december. Nærværende nyhedsbrev indeholder gode historier om livet på Oure Gymnasium. Har læseren kommentarer til nyhedsbrevet, så skriv gerne til overtegnede på akr@oure.dk. God læselyst. Køkkenuge i 1xz. Cecilie Skelmose og Nathalie Unni Trane, 1xz I uge 46 var 1.xz i køkkenet. Det har været til tider en sjov, lærerig og stressende uge. Torsdagen før køkkenugen havde vi undervisning om ernæring. Vi lærte om kulhydrater, fedt og proteiner. Og om hvad og hvor meget vores mad skal indeholde, for at vi kan holde vores energiniveau højt. Mandag i uge 46 havde vi et par timers hygiejne og sikkerhedsundervisning. Vi blev delt i to hold, som skiftevis skulle arbejde morgen og aften i løbet af ugen. Morgen/ -formiddagsvagterne har været stille og rolige og forløb godt. Eftermiddag/aftenvagterne har været de mest krævende pga. opvasken. Det har krævet samarbejde, timing og højt humør. Vores arbejde gik ud på at hjælpe med at lave diverse madretter, rydde op, sætte på buffeterne, passe dem og derefter en tur i opvasken. Køkkenet er opdelt i forskellige stationer. Der er et område, hvor der bliver lavet salat, bagt brød og kage, varme retter, pålæg og så opvasken. I løbet af ugen har vi været rundt til stort set alle stationerne for at prøve lidt af hvert. Under madlavningen lærte vi en masse om, hvorfor de forskellige ingredienser tilføjes i maden og hvad det gavner. Det har været en virkelig lærerig og hyggelig uge. Vi har fået øjnene op for, hvordan livet i køkkenet er, og hvor krævende det job egentlig er. Når man går rundt blandt buffeterne hører man tit eleverne brokke sig over maden, hvilket ikke er særlig rart når man står og har brugt tid på at lave det. Det har fået os til at værdsætte maden mere, og man kommer i tanke om hvor meget det egentlig kræver at lave mad til så mange elever og lærere.

OURE GYMNASIUM Skolerne i Oure Sport & Performance, 5883 Oure • tlf. +45 62 38 38 38 • oure.dk


Oure Sport & Performance

Ny h e d s b rev N ov 09 2/8

Ou re Gy m n a s iu m

En uge i køkkenet har også gavnet vores sammenhold og samarbejde. Man ser hinanden fra en helt anden side end man er vant til i hverdagen. Vi er blevet bedre til at hjælpe og bakke hinanden op. Stemningen har været god i løbet af hele ugen, både hos os og køkkenpersonalet. Køkkenpersonalet er hyggelige at arbejde sammen med. Det havde ikke været det samme, hvis de havde gået rundt og haft sure miner. Alt i alt har det været en god uge.

Morgentræning i styrkerummet Sten Kaj Larsen, Håndboldtræner Hvem skulle tro, at det er muligt at træne kl. 0630 fredag morgen? Hvem tør overhovedet håbe på fremmøde på et så upassende tidspunkt, hvor dynerne synes uundværlige? Eleverne på håndboldlinjen har siden august trodset alle odds og er gået til stålet i styrkerummet før skolegang om fredagen. Før træningen mødes vi til fælles spisning i spisehuset, snakker lavmælt og gnider i fællesskab søvnen ud af øjenkrogene. Målet med den fysiske træning er forskelligt fra elev til elev. Nogle er her for at blive mere udholdende, nogle for at blive eksplosive. En del skal være større og tungere, andre genoptræner og gør sig klar til at entre håndboldbanen igen. Fælles for alle gælder det, at eleverne undervejs i forløbet er, eller bliver, ansvarlige for at nå sine mål i forhold til fysisk træning. Udover morgentræningen trænes der i styrkerummet onsdag eftermiddag samt en selvvalgt dag eller to mere i ugens løb. Eleverne har stor indflydelse på de programmer, som de træner efter. Ejerskabet er en vigtig del af elevernes motiv for at træne med den fornødne kvalitet. Derfor tager al programmering udgangspunkt i den enkeltes nuværende styrke, tekniske kunnen og fremtidige håndboldmæssige behov og ønsker. Udover dialogen omkring fysisk træning og håndbold bruger vi en del tid på at snakke sundhed og kost. Med den tætte sammenhæng mellem styrketræningen og det ernæringsmæssige input er styrkerummet en super ramme for debatten. Her ser flere af eleverne teori og praksis smelte sammen og give mening Tiden går altid hurtigere end ønsket fredag mellem 0630 og 0753, hvor håndboldeleverne tanker op til de boglige aktiviteter med en tår mælk, en bid brød og et stykke frugt. Morgentræning er en mulighed!

OURE GYMNASIUM Skolerne i Oure Sport & Performance, 5883 Oure • tlf. +45 62 38 38 38 • oure.dk


Oure Sport & Performance

Ny h e d s b rev N ov 09 3/8

Ou re Gy m n a s iu m

SRP i 3g Allan Kruse, rektor, Mads Helsted og Martin Fruergaard, 3xz I forrige nummer omtalte vi kort SRP – studieretningsprojektet, som er den største skriftlige opgave i gymnasiet. Eleverne i 3g går i disse uger til vejledning inden de får deres opgave stillet i begyndelsen af december. Nedenfor beskriver to elever deres projekt. Martin Fruergaard, 3.xz Jeg har valgt at fordybe mig i uendelighedsbegrebet i fagene matematik og dansk. Faget matematik skal uddybe de matematiske begreber omkring uendelighed, mens faget dansk skal bruges som et formidlingsfag. Opgaven skal formentlig indeholde en kort gennemgang af de to “teorier” eller “områder” om uendelighedsbegrebet, dvs. aktuelt -og potentielt uendeligt. Endvidere skal opgaven indeholde en artikel fra et populært vindenskabsmagasin om emnet, som henvender sig til den interesserede lægmand. Til sidst skal jeg med dansk faglige begreber forklare, hvilke argumenter -og retoriske virkemidler som er anvendt i artiklen. Jeg skal således analysere min egen artikel og forklare, hvorfor jeg har gjort, som jeg har. Mads Helsted, 3xz Jeg skriver mit studieretningsprojekt i matematik og fysik. Det kommer til at omhandle aerodynamik, dvs luftstrømninger og turbulens omkring et objekt. Mit projekt indeholder eksperimentielle forsøg, som formentlig kommer til at omhandle strømninger omkring en flyvinge eller en vingeprofil i vand og sammenhængen mellem dens angrebsvinkel til strømningen og vingens opdrift. Når man skal beskrive opdriften på en vinge, der i høj grad afhænger af, om strømningen er laminar (ensrettet) eller turbulent, gør man brug af Bernoullis princip, opkaldt efter den hollandsk schweiziske matematiker Daniel Bernoulli. Princippet går i sin enkelthed ud på, at hvor der er strømning med høj hastighed er der lavt tryk, og hvor der er strømning med lav hastighed er der et stort tryk. Strømningen omkring flyvingen har på oversiden en højere hastighed. Dette giver et lavere tryk end på undersiden, der skaber et undertryk, som giver opdriften.

Stor opbakning til Operation dagsværk på Oure Gymnasium Cecilie Schmidt Johansen, 3a Onsdag d. 4. november 2009 stod i velgørenhedens tegn på de danske gymnasier. For kort sagt går OD ud på, at gymnasieelever stiller deres arbejdskraft til rådighed for en dag, for at tjene penge til et velgørende projekt. Oure Gymnasium deltog også. Og med en deltagerprocent på 91, hvilket var det 3. højeste i landet, var deltagelsen en succes. Gymnasieleverne på Oure arbejdede med et smil på læben på trods af regn og slud. De forskellige jobs var alt fra brændestabling, tagrender der skulle renses, børnepasning og meget andet. Efter et hårdt stykke arbejde kunne eleverne velfortjent få et lækkert afrikansk måltid efterfulgt af musik, teater og et award show, hvor der var kåringer af dagens indsats og dagens udfordring. Årets Operation Dagsværk går til at beskytte de zimbabwiske unge mod politisk misbrug. Zimbabwe er et diktatur ledet af Robert Mugabe. De unge i landet har ingen mulighed for at ytre sig, men i dette projekt vil de få basal skolegang og blive uddannet til ungdomsledere, så de kan blive rollemodeller for andre unge. De penge, som indsamles på OD-dagen, går til to lokale organisationer, som allerede opererer i Zimbabwe. Fra dansk side bliver projektet administreret af Mellemfolkeligt Samvirke. ”Projektet vil gøre op med vold og undertrykkelse og i stedet fokusere på rettigheder og demokratisk indflydelse. Det er kundskaber, der er yderst nødvendige, hvis de unge skal være med til at skabe et nyt og demokratisk Zimbabwe,” siger Anne Sofie Skemt Hjuler, bestyrelses-medlem i Operation Dagsværk. OD-gruppen siger mange tak for den flotte og enestående indsats!

OURE GYMNASIUM Skolerne i Oure Sport & Performance, 5883 Oure • tlf. +45 62 38 38 38 • oure.dk


Oure Sport & Performance

Ny h e d s b rev N ov 09 4/8

Ou re Gy m n a s iu m

Elever på individuel sport Johnny Johansen, daglig leder af sport. Under Alwin De Groots kyndige supervision styrketræner og svømmer en gruppe af de individuelle elever dagligt med forskellige målsætninger og ambitioner! Gruppen er meget uhomogen, forstået på den måde, at eleverne deltager på vidt forskellige niveauer og med meget forskellige forudsætninger og baggrund. Alligevel fremstå de som en meget stærk social enhed, og der er ingen tvivl om, at de i den daglige træning og samvær trives rigtig godt i hinandens selskab. Individuel sport er jo i sig selv kendetegnet ved, at eleverne arbejder alene med deres træning. Derfor er det sociale sammenhold blandt disse elever vigtigt for deres generelle trivsel på campus! En af disse elever er Frederikke Hall fra 2.z, der er en meget kompetent svømmer! Hun er en ambitiøs elev, der med sit eget mål for øje bruger mange timer i skolens svømmehal. Frederikke har lige været til DM og fik nogle meget flotte resultater med hjem.

En 8. plads til DM-Kort 2009 Frederikke Hall, 2 z Ved det netop afholdte Danmarks mesterskab i svømning på kortbane slog jeg 3 personlige rekorder, kom i finalen i 2 løb og sluttede som nr. 8 i min favorit disciplin 200m brystsvømning. Den 22-25. oktober 2009 blev der afholdt Danmarks Mesterskab i svømning på kortbane. Stævnet fandt sted på Syddansk Universitets Svømmehal i Odense. Jeg var den eneste fra Søllerød Svømmeklub og Oure, der skulle deltage, så vi fik arrangeret, at jeg kunne følges med svømmeklubben Sigma. Stævnets første konkurrencedag var torsdag den 22. oktober, så jeg aftalte med Sigma, at vi skulle mødes i svømmehallen onsdag kl. 15.00 til indsvømning. Jeg holdt fri onsdag, så jeg kunne pakke de sidste ting og koncentrere mig om, at forberede mig mentalt til stævnet. Siden sommerferien har jeg trænet rigtig meget for at få formen i top. Nu galt det om at være mentalt klar. Efter en lang formiddag gik turen endelig til Odense. Jeg glædede mig rigtig meget, men var samtidig også ret nervøs. Jeg kendte nemlig ikke nogen fra Sigma, som jeg skulle tilbringe de næste 5 dage med. Jeg ankom til Syddansk Universitet og gik lidt forvirret rundt, indtil jeg omsider fandt svømmehallen. Sigma kom lidt efter mig, og vi svømmede lidt opvarmning, for at prøve bassinet af inden stævnestart dagen efter. Om aftenen spiste vi en masse kulhydrater, og så gik jeg en tur for at få lidt frisk luft, Jeg snakkede også i telefon med min værelseskammerat Olivia Mortensen for at tænke på noget andet. Torsdag skulle jeg svømme 100 meter bryst. Jeg havde ingen ide om, hvor hurtigt jeg kunne svømme, fordi når jeg går på Oure Gymnasium har jeg ikke mulighed for at deltage i så mange stævner, så jeg deltager stort set kun i de store stævner. Det viste sig, at jeg gik langt bedre end ventet på 100 meter brystsvømning. Jeg gik 1.13.57 og slog min personlige rekord med over to sekunder. Tiden kvalificerede mig til semifinalerne om aftenen. Jeg havde ikke regnet med at komme med i semifinalen, da det kun er de 16 bedste, der går videre.

OURE GYMNASIUM Skolerne i Oure Sport & Performance, 5883 Oure • tlf. +45 62 38 38 38 • oure.dk


Oure Sport & Performance

Ny h e d s b rev N ov 09 5/8

Ou re Gy m n a s iu m

I semifinalen sluttede jeg på en 12. plads, hvilket jeg er særdeles tilfreds med. Om lørdagen svømmede jeg 200 meter bryst, som er mit primære løb. Min træner, mine forældre og min holdkammerat, Julie Slavensky, kom for at se mig svømme. Det var rigtig rart med lidt støtte inden start. Jeg skulle svømme 200m brystsvømning og løbet gik bedre end forventet. Jeg gik 2.37.73 og satte ny personlig rekord med over 5 sekunder. Jeg gik videre til A-finalen, som er de 8 bedste. Sidste år til DM blev jeg nummer 11 på 200m bryst, så jeg har forbedret mig i forhold til mine konkurrenter. I finalen svømmede jeg ikke helt op til mit bedste, men da jeg ikke kunne blive dårligere end nr. 8, gjorde det mig ikke noget, for jeg var fuld tilfreds med min 200 meter bryst om morgenen, for den havde jo kvalificeret mig til finalen. Søndag svømmede jeg 50 meter brystsvømning, hvor jeg igen slog min personlige rekord. Den tredje personlige rekord på 4 dage. Jeg gik 34.89, men det var ikke hurtigt nok til en plads i semifinalen. Alt i alt var jeg meget tilfreds med mine personlige rekorder til DM. Nu træner jeg frem til Danske Hold Mesterskaberne og Danmarks Mesterskaberne på langbane i påskeferien, som er mine topningsstævner i denne sæson. Mit mål er, at få medalje til Danmarks Mesterskaberne på langbane 2011

Vi har i hvert fald de flotteste trøjer Ulrik Bredegaard, fodboldtræner Sådan lød kommentaren fra de medrejsende piger på sidelinjen ved Campusvej i Odense, hvor der mandag d. 19. oktober blev spillet DM i gymnasiefodbold. I semifinalen mod Rødovre Gymnasium var Oure endda ikke iført deres sædvanlige røde dragter, men trukket i deres blå udebanesæt. Dog var konkurrencen ikke stor fra sjællænderne i spraglet rødt og tilfældige shorts. Men nu skal det selvfølgelig ikke handle om hvilket tøj man er iført. I finalen ventede så de regerende mestre fra Tornbjerg, som blandt flere talte mange spillere fra OB’s ligahold som ligger i toppen af landets række. Et skræmmende hold skulle man mene. Lige bortset fra hvis man er elitespiller på Oure. Til trods for at Oure jo som bekendt ikke har noget superligahold, eller betaler spillere med store kontrakter, er deres gymnasiums elitehold i stand til at tiltrække flere af landets mest lovende talenter. Selvom deres resultater ikke kan læses på sidste side af Ekstra Bladet mandag, nyder disse spillere en dagligdag på Oures Fodboldakademi, hvor der i stedet for resultater i avisen hver dag bliver fokuseret intenst på deres konstante udvikling som fodboldspillere på allerhøjeste niveau.

OURE GYMNASIUM Skolerne i Oure Sport & Performance, 5883 Oure • tlf. +45 62 38 38 38 • oure.dk


Oure Sport & Performance

Ny h e d s b rev N ov 09 6/8

Ou re Gy m n a s iu m

Derudover kan det nævnes, at de hver weekend spiller mod det oversiddende hold fra landets bedste U19-række. Derfor var det en iskold, blot 16 årig, Thomas Poulsen, der lagde en hård bold under en af landets bedste ungdomsmålmænd til 1-0 i finalen. Tornbjerg udlignede imidlertid, og derfra var det en tæt kamp. Endnu en gang viste de teknisk insisterende spillere fra Oure imidlertid, hvor stor betydning den udviklende og seværdige del af deres spil har for dem. Hvor mange andre hold ville have opført sig som skildpadder, fortsatte Oure til sidste fløjt det risikovillige fremadrettede spil, til trods for snart særdeles ømme ben. Dette betød også, at Tornbjerg fik chancer i den anden ende, som de med 2 minutter tilbage af den forlængede spilletid omsatte til en 2-1 sejr. Oure fortsætter ufortrødent deres stræben mod det bedste og til enhver tid flotteste fodbold. Men Danmarksmestre, det blev Danmarks bedste Gymnasium desværre ikke i denne omgang.

Turen gik til Thurø - Vi troede, at det ville blive en dejlig, afslappende weekend Sabina Melisa Brinck, 1xz Fredag den 6. november tog de fleste 1.g’er cyklen til Thurø. Vi havde fået et kort, så vi ikke skulle fare vild. Og efter 21 km med regn og hård kuling fra sydøst, ankom vi udmattede til spejderhytten på Thurø. Da alle mand var kommet godt på plads i køjerne og på gulvet, kom maden. Maden bestod af et himmelsk stykke kød, yderst mange kartofler og et hav af brun sovs. Hvis ikke vi husker helt forkert, var der vist nok også lidt salat. Til dessert var der kage, masser af frugt og ananas uden stokke. Dette kunne nydes i selskab med foredragsholderen Jesper. Foredraget var bygget op omkring teambuilding og det at springe ens grænser. Senere den aften fik vi inddraget alle vores ure, inklusiv mobiler, men vi anede ikke uråd. Langsomt gik vi i seng, med drømmen om at sove til sent lørdag morgen. I vores dybeste søvn blev vi flået op af vores dejlig varme senge af seks højskoleelever, som kom med en hylende sirene og blå blink. Vi ved fra ukendte kilder, at klokken var 04:00. Vi blev delt op i grupper og blev derefter sendt ud i den uhyggelige og MEGET farlige skov. Ved vandet blev vi mødt af Mr. Nice Guy. Han havde både ild og en god historie at fortælle. Da vi fik kæmpet os igennem morgens forhindringer var vi alle særdeles våde og meget sultne. Heldigvis var det en super god morgenmad, der ventede os, nemlig lune boller fra bageren og prima chokolade fra Spar. Efter vi havde fundet et tørt sæt tøj frem gik et nyt eventyr i gang for de tapre 1.g’er. Vi blev sendt ud på et stjerneløb i den store skov. Løbet bestod af 12 poster, hvor det handlede om at arbejde sammen. Basen blev hurtigt et meget eftertragtet pause sted, da der blev uddelt varm kakao og chokolade kiks. Efter de 12 poster blev vi sendt tilbage til det, vi troede ville blive en afslappet frokost. Men nej! Da vi nærmede os hytten, så vi den forrige gruppe komme løbende, våde og skrigende, på badebroen. Og 2 minutter efter fandt vi ud af, at vi også selv skulle en tur i det novemberkolde vand. Det var ikke nok med, at kun én fra gruppen skulle i for at hente posten; nej, hele holdet

OURE GYMNASIUM Skolerne i Oure Sport & Performance, 5883 Oure • tlf. +45 62 38 38 38 • oure.dk


Oure Sport & Performance

Ny h e d s b rev N ov 09 7/8

Ou re Gy m n a s iu m

skulle mærke temperaturen. Igen var maden himmelsk. Og mon vi ikke også tænkte, at det var det! Hvor meget kan man udsætte en flok teenagere for på én dag? Da frokosten knap var spist skulle vi dog igen i de mange lag tøj; de sidste tørre par sokker blev fundet i bunden af tasken. Opgaverne efter frokost fokuserede også på tillid og fortrolighed i grupperne. Vi skulle bl.a. rappelle ned ad en 3 meter høj klint. Om aftenen blev der serveret spaghetti bolognaise og æbleskiver til dessert. Igen var der også ananas med stokken skåret af. Det var yderst velsmagende. Alle gik hurtigt i seng, da det havde været en lang, udmattende, men spændende dag. Om søndagen spiste vi morgenmad, hvor der igen var boller fra bageren, chokolade og nutella! Vi drog derefter hjemad. Denne gang var der en gruppe kloge piger, som valgte at køre den 5 km kortere vej hjem igennem Svendborg, mens resten tog den samme 21 km. lange vej. Vi siger tak til Stine, Phillippe, Thomas og de 6 højskoleelever. Det var en sjov og mindeværdig tur, som har givet os et bedre sammenhold i 1.G!

Mikael Rothstein – et år som akademisk altmuligmand Mikael Rothstein Skolerne i Oure har hyret mig i et år som en slags akademisk altmuligmand. En af de ting jeg skal er at holde fællesforedrag for alle gymnasiets elever. Jeg har sammen med skolens rektor, Allan, besluttet at snakke lidt om menneske og samfund på en ny måde: Jeg vil se lidt nærmere på mennesket som art, som et dyr blandt mange andre. Det første foredrag er allerede holdt. Her forklarede jeg lidt om, hvad der sker med vores opfattelser og tanker, hvis vi tænker om os selv på nye måder. Kun ganske få elever sov, så emnet må have interesseret selvom det måske er lidt mærkeligt. Der var endda mange skarpsindige og relevante spørgsmål! I skrivende stund følger et par foredrag mere (det ene er overstået når I læser det her). Her rykker vi tættere på et af de mærkeligste fænomener ved mennesket, nemlig vores evne til at udvikle religion. Men hvorfor nu det? Den bedste forklaring er, at jeg er religionshistoriker og derfor ved besked om netop den slags. Den anden gode grund er, at menneskets biologiske fundament faktisk kommer tydeligt til syne netop i religiøse sammenhænge. Første foredrag (det som altså er overstået nu) hedder: “Kan religiøse forestillinger forklares biologisk?” og det andet og jeg holder d. 24. november kl. 10.00 hedder “Hvordan påvirker religion vores biologi?” Jeg har gennem mange år studeret nye religiøse bevægelser i Vesten. Dem skal eleverne bl.a. høre om i en række efterfølgende foredrag, men mon ikke der også bliver plads til lidt om det jeg ellers studerer for tiden, nemlig de sidste regnskovsnomader på Borneo, hvor jeg laver feltarbejde, når jeg ellers ikke skal husere i Oure.

OURE GYMNASIUM Skolerne i Oure Sport & Performance, 5883 Oure • tlf. +45 62 38 38 38 • oure.dk


Oure Sport & Performance

Ny h e d s b rev N ov 09 8/8

Ou re Gy m n a s iu m

Spil Dansk Dagen blev fejret med manér. Thomas Bundgaard, daglig leder af performance. Den 29. oktober var officiel ”spil dansk dag”, og på op mod 1000 steder landet over blev der afholdt koncerter med dansk musik. På Skolerne i Oure blev dagen naturligvis også fejret med fællessange og musik. To bands fra Oure Gymnasiums musiklinje leverede flotte koncerter på og udenfor skolen. Bandet ”Streaming Dreams” spillede i Lundeborg, og ”LSD on CIA” leverede en succesfuld dobbeltkoncert i skolens foredragssal sammen med ”The Man The Boy The Pale” - Månedens Band fra musikmagasinet GAFFA. Det blev en god og velbesøgt aften, hvor begge bands leverede original musik af meget høj kvalitet. Jan Due, underviser på Oure Contemporary Music, udtaler: ”På alle tre skoler oplever vi et meget højt musikalsk niveau, men det er klart, at specielt gymnasieleverne, der går her i 3 år har mulighed, for at lave ”musikalske kvantespring”. Det er med ro i sindet, at vi sender vores elever ud at optræde, for vi ved, at det materiale, de kommer med, er i orden, og at de kan levere varen. Jeg er sikker på, at man i de nærmeste år vil se flere af vores elever på den danske musikscene.

OURE GYMNASIUM Skolerne i Oure Sport & Performance, 5883 Oure • tlf. +45 62 38 38 38 • oure.dk

Oure Gymnasium nyhedsbrev nov 2009  
Oure Gymnasium nyhedsbrev nov 2009  

Oure Gymnasium nyhedsbrev nov 2009

Advertisement