Page 1

TRAININGSKAMP 2013/2014

V.V. OUDE MAAS VROUWEN


DE VOORBEREIDING WAT GING ER AAN VOORAF? NA HET TWEEDE TRAININGSKAMP IN OOSTERHOUT LEEK HET ONS EEN GOED IDEE OM VOOR DE DERDE EDITIE NAAR EEN ANDERE LOCATIE AF TE REIZEN. DE LAATSTE KEER IN OOSTERHOUT KONDEN WE MET EEN ANDER PROGRAMMA ER NOG EEN NIEUWE IMPULS AAN GEVEN, MAAR VOOR EEN DERDE KEER IS DIT TOCH WEL ERG LASTIG. ZO GINGEN WE OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE LOCATIE. NA VEEL ZOEKWERK KWAMEN WE UITEINDELIJK UIT BIJ BIELEBALE IN BRASSCHAAT. OP INTERNET ZAGEN WE AL DAT ER VEEL TE DOEN WAS IN DE OMGEVING VAN BRASSCHAAT. TOEN WE EIND OKTOBER EEN KIJKJE ZIJN GAAN NEMEN IN HET KAMPHUIS ZAGEN WE MET EIGEN OGEN DAT DIT EEN ZEER GESCHIKTE LOCATIE WAS VOOR ONS DERDE TRAININGSKAMP. VOOR DE MEIDEN LIETEN WE ALLES NOG ZO LANG MOGELIJK GEHEIM , AF EN TOE KREGEN ZE EEN HINT VIA FACEBOOK, MAAR ZE BLEVEN MAAR VRAGEN EN GISSEN. EEN LEUKE MANIER OM NAAR HET TRAININGSKAMP TOE TE LEVEN.


DE VOORBEREIDING WAT GING ER AAN VOORAF? NET ALS IN DE AFGELOPEN JAREN HEBBEN DE MEIDEN OOK DIT JAAR WEER EEN EN ANDER GEDAAN OM GELD BINNEN TE BRENGEN. ZO WAS ER ROND SINTERKLAAS DE STAVENACTIE (GESPONSORD DOOR FIEAD) EN EEN WEEK VOOR VERTREK DE KEUKENDIENST. NIET ONVERMELD MAG BLIJVEN DAT HARRY BUITELAAR (CPI), DICK VERGOES HOUWENS, RENE KRAMER (KPS) EN DE GROOTOUDERS VAN LARISSA BEREIDT WAREN OM DIT TRAININGSKAMP FINANCIEEL TE STEUNEN. DE DAGEN VOOR HET TRAININGSKAMP STONDEN IN HET TEKEN VAN DE LAATSTE VOORBEREIDINGEN. EEN ONDERDEEL DAARVAN IS BOODSCHAPPEN (DIE IN DE VOORGAANDE WEKEN DOOR TINEKE EN CORRIE WAREN BIJGEWERKT) DOEN. JOOP, INGRID EN PETER ZIJN OP DONDERDAG AL EEN DEEL VAN DE BOODSCHAPPEN GAAN HALEN EN VRIJDAG ZIJN JOOP EN PETER NOG EEN KEER OP PAD GEGAAN VOOR DE LAATSTE BOODSCHAPPEN EN DE AANHANGER. TOEN DE LAATSTE VOORBEREIDINGEN EROP ZATEN WAS HET VOOR DE EERSTE GROEP ALWEER BIJNA TIJD OM RICHTING BRASSCHAAT TE VERTREKKEN. NOG EVEN SNEL ONZE EIGEN SPULLEN INPAKKEN EN RICHTING V.V. OUDE MAAS, DAN KAN HET TRAININGSKAMP BEGINNNEN.


HET &VERTREK DE AANKOMST IN BRASSCHAAT? VRIJDAGMIDDAG OM 14:00 WAS HET DAN ZOVER, DE EERSTE GROEPEN VERZAMELDEN ZICH BIJ OUDE MAAS VOOR HET VERTREK RICHTING BRASSCHAAT. DE BELANGRIJKSTE SPULLEN GINGEN VAST MEE IN DE AUTO’S EN AL VRIJ SNEL VERTROKKEN DE EERSTE TWEE AUTO’S. DE TASSEN BLEVEN ACHTER OM LATER OP DE DAG BIJ JOOP IN DE AANHANGER MEE TE GAAN . OM 15:15 KWAM DE EERSTE GROEP AAN IN HET KAMPHUIS BIELEBALE, WAAR WE WERDEN ONTVANGEN DOOR DE BEHEERDSTER VAN HET KAMPHUIS. NA EEN KORTE RONDLEIDING EN DE BELANGRIJKSTE WEETJES TE HEBBEN ONTVANGEN KONDEN WE HET KAMPHUIS INRICHTEN NAAR ONZE WENSEN. OP HET LAATSTE MOMENT KREGEN WE OOK NOG DE WIFI-CODE DIE ZE BIJNA VERGETEN WAS TE GEVEN, VOOR DE MEIDEN WAS DIT HEEL GOED NIEUWS. NIET VEEL LATER KWAM DE TWEEDE GROEP BINNEN EN WAS HET WACHTEN OP DE ANDERE GROEPEN DIE OM 16:00, 17:00 EN 18:00 ZOUDEN VERTREKKEN.


SPONSORING MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR...


SPONSORING MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR...


HET FEEST BEGINT DE GROEP IS BIJNA COMPLEET ROND 19:30 KWAM DE LAATSTE GROEP AAN IN BRASSCHAAT, HET WAS NU ALLEEN NOG WACHTEN OP PAUL MAAR DIE ZOU PAS LATER OP DE AVOND AANSLUITEN. ONDANKS DAT KON HET TRAININGSKAMP 2013/2014 NU DUS ECHT VAN START. AL VRIJ SNEL NA DE AANKOMST VAN DE LAATSTE GROEP NAMEN WE PLAATS AAN TAFEL VOOR HET AVONDETEN. HET MENU BESTOND VANDAAG UIT BROODJES SHOARMA MET GEBAKKEN AARDAPPELS. NA HET ETEN MOESTEN DE EERSTE MEIDEN BEGINNEN AAN DE CORVEE DIENST. PAMELA, REEVE EN LESLEY WAREN DE GELUKKIGEN. PAMELA BEGON METEEN GOED DOOR EEN FLES SCHOONMAAKMIDDEL OP DE GROND TE LATEN VALLEN WAARDOOR DE HELE KEUKEN ONDER ZAT. ZE KON DUS METEEN BEGINNEN MET DWEILEN. NA HET ETEN WAS HET EIGENLIJK TIJD VOOR DE EVALUATIE EN HET SPEL WEERWOLVEN. MAAR DOORDAT WE AL SNEL UITLIEPEN OP HET SCHEMA EN PAUL ER NOG NIET WAS GING DE EVALUATIE NAAR DE ZATERDAG EN HET SPEL VERVIEL VOOR EEN VERDERE VRIJE INVULLING VAN DE AVOND. WE HEBBEN EVEN KORT DE REGELS VOOR HET WEEKEND BESPROKEN EN WAT NIEUWTJES BEKEND GEMAAKT OP HET GEBIED VAN NIEUWE KLEDING EN DEZE OOK METEEN GEPAST.


GEZELLIGE AVOND SPELLETJES, ZINGEN EN MEER... DE REST VAN DE AVOND MOCHT IEDEREEN OP ZIJN/HAAR EIGEN MANIER INVULLEN. ER WERDEN SPELLETJES GEDAAN, 30 SECONDS WAS ERG IN TREK EN OOK DE PLAYSTATION WAS WEER GOED BEZET. OOK ALLE SOORTEN MUZIEK KWAMEN VOORBIJ EN ZO GINGEN OOK DE VOETJES AF EN TOE VAN DE VLOER. EEN AANTAL MEIDEN TROKKEN HUN FEESTPAK AAN (ZIE FOTO VAN LESLEY EN PAMELA). ZO WAS ER ‘S AVONDS VEEL GELEGENHEID EN TIJD OM WEER EENS LEKKER BIJ TE PRATEN EN VEEL TE LACHEN. ROND 12:30 KWAM OOK PAUL AAN IN HET KAMPHUIS, NU WAS DE GROEP DUS HELEMAAL COMPLEET EN KON HET FEEST ECHT BEGINNEN. DE MEIDEN VERTROKKEN OP VERSCHILLENDE TIJDEN NAAR DE SLAAPZALEN OM VAN EEN KORTE NACHTRUST TE GENIETEN. DE LAATSTE MEIDEN LAGEN TUSSEN 2:30 EN 3:00 IN BED. ZO WAS DEZE AVOND EEN GOEDE START VAN DE DERDE EDITIE VAN HET TRAININGSKAMP.


BOSLOOP & ONTBIJT ZATERDAGOCHTEND 7:30, DE DERDE WEKKER GAAT AF OP DE SLAAPZAAL VAN DE BEGELEIDING. DE EERSTE TWEE WAREN AL OM 7:00 EN 7:15 AFGEGAAN. MAAR NU WAS HET ECHT TIJD OM UIT BED TE GAAN. JOOP EN PETER LIEPEN IETS OVER 7:30 RICHTING DE WASBAKKEN, TOEN ZE DE DEUR UIT KWAMEN ZAGEN ZE EEN GROEPJE MEIDEN RICHTING HUN KAMER KOMEN. ACHTERAF BLEEK DAT ZE OOK WAKKER WAREN GEWORDEN DOOR EEN VAN DE WEKKERS. NORMAAL GESPROKEN MAKEN WE DE MEIDEN WAKKER MET TOETERS EN FLUITJES, MAAR VANDAAG WILDEN DE MEIDEN DE ROLLEN DUS OMDRAAIEN, MAAR ZE WAREN NET TE LAAT. DIT BETEKENDE WEL DAT WE DE MEIDEN DUS NIET MEER KONDEN WEKKEN. WEL EEN TEGENVALLER VOOR DE BEGELEIDING. OM 8:15 STONDEN WE BUITEN OM TE BEGINNEN AAN DE BOSLOOP, DEZE GING DOOR HET GEMEENTEPARK VAN BRASSCHAAT. TIJDENS HET LOPEN KWAMEN WE LANGS VERSCHILLENDE TOESTELLEN WAAR UITEENLOPENDE OEFENINGEN OP GEDAAN KONDEN WORDEN. VERSCHILLENDE SPIERGROEPEN KWAMEN HIERBIJ AAN BOD. NA EEN UURTJE WAREN WE WEER TERUG EN WAS HET TIJD VOOR HET ONTBIJT WAAR IEDEREEN TIJDENS HET LOPEN AL ENORM NAAR UITKIJKT.


EVALUATIE & TEAMBUILDING NA HET ONTBIJT, ZOALS ELK JAAR WEER UITSTEKEND VERZORGT DOOR BAKKERIJ VAN DER WAAL, WAS HET TIJD VOOR DE EVALUATIE. EIGENLIJK STOND DEZE VOOR VRIJDAG OP HET PROGRAMMA MAAR TOEN WAS PAUL ER NOG NIET, DAAROM OP DIT MOMENT. HET GESPREK DUURDE ZOALS ALTIJD LANGER DAN VERWACHT. VELE ONDERWERPEN KWAMEN AAN BOD, MAAR AF EN TOE ZIJN DEZE GESPREKKEN EVEN NODIG. AANSLUITEND KWAMEN WE BIJ HET ONDERDEEL TEAMBUILDING, DIT KEER HADDEN WE VOOR HET SPEL “MIJNENVELD” GEKOZEN. BIJ DIT SPEL IS ER EEN MIJNENVELD VAN TEGELS, VAN BEIDE KANTEN VAN HET VELD MOET EEN TEAM PROBEREN AAN DE OVERKANT TE KOMEN. ALS IEMAND OP EEN MIJN STAPT MOET EEN ANDER TEAMLID OPNIEUW BEGINNEN. DOOR GOED TE ONTHOUDEN WAAR DE MIJNEN LIGGEN KAN JE AAN DE OVERKANT KOMEN. HET GING DE MEIDEN GOED AF EN HET WAS UITEINDELIJK EEN NEK AAN NEK RACE WIE DE WINNAAR ZOU GAAN WORDEN. LEUK DETAIL WAS DAT DE MEIDEN OP EEN GEGEVEN MOMENT DE TELEFOONS ERBIJ PAKTEN OM DE PLAATS VAN DE MIJNEN BIJ TE HOUDEN.


SPONSORING MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR... HARRY BUITELAAR DICK VERGOES HOUWENS


SPONSORING MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR... GROOTOUDERS LARISSA


VOETBALLEN & HET AVONDETEN OP ZATERDAGMIDDAG STOND EIGENLIJK EEN OEFENWEDSTRIJD OP HET PROGRAMMA, MAAR IN DE AFGELOPEN WEKEN HEBBEN WE MEER DAN 30 CLUBS BENADERD ZELFS TOT AAN DE LAATSTE DAG NOG. ER WAS ALLEEN NIET EEN CLUB BIJ DIE AAN ONS VERZOEK KON VOLDOEN. HIERDOOR MOESTEN WE NOODGEDWONGEN EEN ANDERE INVULLING GEVEN AAN DEZE MIDDAG. OMDAT WE TOCH WEL IETS MET VOETBAL IN DE PLAATS WILDEN HEBBEN, BESLOTEN WE OM OP EEN NABIJ GELEGEN GRASVELD ONDERLING EEN PARTIJTJE TE SPELEN. TIJDENS EEN VOETBALKAMP MOET ER TOCH OOK WEL TEGEN EEN BAL WORDEN GETRAPT. NA HET PARTIJTJE HEBBEN NOG IN TWEETALLEN KEGELVOETBAL GESPEELD EN ZO HEBBEN WE TOCH NOG EEN VOETBAL ACTIVITEIT IN HET PROGRAMMA WETEN TE KRIJGEN. NIET LANG NADAT WE TERUG WAREN IN HET KAMPHUIS BEGON HET TE REGENEN, DE EERSTE REGEN TIJDENS HET TRAININGSKAMP. DE REGEN ZOU OOK HET PROGRAMMA VOOR DE AVOND IN DE WAR SCHOPPEN, MAAR EERST WAS HET TIJD VOOR HET AVONDETEN. NU KREGEN WE HEERLIJKE NOODLES MET KIP VOORGESCHOTELD DOOR CORRIE EN TINEKE.


SPELLETJES & SURPRISE PARTY DE ZATERDAGAVOND LIEP IETS ANDERS DAN GEPLAND, EIGENLIJK ZOUDEN WE NA HET ETEN GAAN SCHAATSEN. MAAR DOORDAT HET BLEEF REGENEN EN DE SCHAATSBAAN IN HET PARK NIET OVERDEKT WAS BESLOTEN WE OM DIT MAAR NIET TE DOEN. IN PLAATS DAARVAN KWAMEN DE SPELLETJES OP TAFEL. 30 SECONDS EN KAARTSPELLETJES WAREN POPULAIR. BIJ 30 SECONDS GING HET ER FANATIEK AAN TOE EN VIEL ER HEEL VEEL TE LACHEN. HALVERWEGE DE AVOND WAS ER NOG EEN VERRASSING, NIEMAND VAN DE MEIDEN WIST HIER IETS VAN. ALLE MEIDEN MOESTEN ZICH VERZAMELEN, 4 MEIDEN KREGEN EEN BLINDDOEK OM, ONDER DEZE MEIDEN WAS LARISSA. DAAR GING HET EIGENLIJK OOK OM, MAAR OM DE VERRASSING GOED UIT TE VOEREN BETROKKEN WE MEER MEIDEN IN DIT COMPLOT. LARISSA ZAL KOMENDE WEEK 18 WORDEN EN SAMEN MET HAAR OUDERS EN OPA & OMA HEBBEN WE EEN SURPRISE-PARTY VOOR HAAR GEORGANISEERD. ONDERTUSSEN HADDEN DE TRAINERS VERSIERING AANGEBRACHT IN EEN ANDERE ZAAL, ALLE MEIDEN WERDEN HIER NEER GEZET EN ALS LAATSTE KWAM LARISSA GEBLINDOEKT BINNEN EN WAS HELEMAAL OVERDONDERD TOEN DE BLINDDOEK AFGING. DIT WAS HET STARTSCHOT VOOR EEN FEESTJE!


SPONSORING MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR...


SPONSORING MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR...


STAPPEN IN BRASSCHAAT TOEN WAS HET TIJD VOOR HET VASTE ONDERDEEL OP DE ZATERDAGAVOND, WE GAAN STAPPEN! DE MEESTE MEIDEN HADDEN VERWACHT DAT WE NAAR ANTWERPEN ZOUDEN GAAN. DIT WAS NIET HET GEVAL, HET WAS HET MEEST PRAKTISCH OM IN BRASSCHAAT TE GAAN STAPPEN. WE HADDEN AL EEN DISCOTHEEK GEVONDEN EN DEZE WAS OOK NOG OP LOOPAFSTAND. DE MEIDEN DOKEN DE DISCOTHEEK IN EN DE BEGELEIDING ZOCHT OP EEN PAAR HONDERD METER EEN CAFE OP. AL VRIJ SNEL KWAMEN ER EEN AANTAL MEIDEN NAAR DIT CAFE OM TE MELDEN DAT HET NOGAL SAAI WAS, DE AANWEZIGE BELGEN KWAMEN SCHIJNBAAR NIET OM TE DANSEN EN DE MUZIEK STOND NIET HARD GENOEG. EVEN LATER KWAMEN ER NOG MEER MEIDEN EN BESLOOT EEN GROTE GROEP RICHTING HET KAMPHUIS TE GAAN. DE BEGELEIDING KREEG NOG EEN LAATSTE RONDJE, ONDERTUSSEN KREGEN ZE OOK ALWEER TREK (HET AVONDETEN HADDEN WE AL REDELIJK VROEG OP), MAAR HET CAFE HAD GEEN BITTERBALLEN MEER. HIERDOOR KWAM DE BEGELEIDING NA HET LAATSTE DRANKJE IN EEN SHOARMA ZAAK TERECHT. TOEN HET ETEN OP WAS GING DE BEGELEIDING NOG EVEN KIJKEN IN DE DISCOTHEEK WELKE MEIDEN DAAR NOG WAREN, BIJ DE INGANG AANGEKOMEN LIEPEN DE LAATSTE MEIDEN (REEVE, MARIT, NICOLE EN LESLEY) NET NAAR BUITEN. DE BEGELEIDING GING SAMEN MET NICOLE NOG NAAR BINNEN EN DE REST GING RICHTING SHOARMA ZAAK. UITEINDELIJK KWAM DE BEGELEIDING EN DE LAATSTE MEIDEN ROND 3.30 IN HET KAMPHUIS AAN. WAAR ALLE MEIDEN AL OP BED LAGEN.


FOOTGOLF EN WEER NAAR HUIS NA EEN KORTE NACHTRUST WAS DE BEGELEIDING WEER OM 7:30 WAKKER OM DE MEIDEN OM 7:50 TE WEKKEN. DIT KEER WAS ER NOG NIEMAND VAN DE MEIDEN WAKKER GEWORDEN VAN DE WEKKERS. DIT BETEKENDE DAT DE BEGELEIDING TOCH NOG IN DE WEER KONDEN MET DE TOETERS EN FLUITJES. OM 8:20 STONDEN WE WEER MET HEEL DE GROEP BUITEN VOOR DE BOSLOOP, VANDAAG IETS KORTER WANT ER WAS NIET MEER HEEL VEEL ENERGIE OVER BIJ DE MEIDEN. NA HET ONTBIJT (VANDAAG MET EEN GEBAKKEN EITJE), WAS HET TIJD VOOR NOG EEN ACTIVITEIT MET EEN BAL. DE MEIDEN MOCHTEN HUN TRAPTECHNIEK LATEN ZIEN BIJ HET FOOTGOLF. PETER HAD ZIJN MOBIELE FOOTGOLF HOLE (CLUBFOOTGOLF.NL) MEEGENOMEN. DE TRAINERS HEBBEN EEN UITDAGEND PARCOURS UITGEZET, DE BAL MOEST VIA BRUGGETJES, OVER HET WATER EN ONDER STRUIKEN DOOR MET ZO MIN MOGELIJK SCHOTEN IN DE HOLE TERECHT KOMEN. IN TEAMS VAN TWEE GINGEN DE MEIDEN AAN DE SLAG. NA DEZE ACTIVITEIT WAS HET TIJD OM OP TE RUIMEN EN TE LUNCHEN, DAARNA MOCHTEN DE MEIDEN KIEZEN OF ZE WILDEN GAAN ZWEMMEN OF GAAN SCHAATSEN. ZE KOZEN UITEINDELIJK VOOR ZWEMMEN. NA HET ZWEMMEN ZAT HET TRAININGSKAMP ER AL WEER OP. ROND 17:00 VERTROK IEDEREEN VANAF OUDE MAAS NAAR HUIS EN KIJKEN WE WEDEROM TERUG OP EEN GESLAAGD TRAININGSKAMP.


BEDANKT WE WILLEN ALLE MEIDEN, BEGELEIDING, SPONSOR EN V.V. OUDE MAAS BEDANKEN VOOR DE MEDEWERKING AAN HET TRAININGSKAMP. HET WAS WEER EEN GEZELLIG, LEUK, FANTASTISCH EN VERMOEIEND WEEKEND. VOLGEND JAAR WEER!!!

Verslag Trainingskamp Brasschaat  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you