Page 1

2018

2018 // MOOTTORIKELKAT


SEE

UUTUUS

2

800 POLARIS TITANâ„¢ XC EXTREME CROSSOVER


2018 // MOOTTORIKELKAT Mallistostamme löydät juuri sinulle ja sinun käyttöösi sopivan mallin. Polaris-moottorikelkkojen laatua ja ominaisuuksia on kehitetty ammattitaidolla jo vuodesta 1954.

KEVYIN, KESTÄVIN JA KETTERIN SIVUT: 6 - 7

SNOW KING SPECIAL SIVUT: 10 - 11

MONIPUOLISIIN POHJOISMAISIIN TAKAMETSIEN SEIKKAILUIHIN JA REITEILLE SIVUT: 12 - 15

™ UUSI LEVEÄTELAISTEN KUNINGAS SIVUT: 16 - 19

NOPEA REITEILLÄ. VALMIS HAASTEESEEN. SIVUT: 20 - 21

LEGENDAARISTA SUORITUSKYKYÄ SIVUT: 22 - 25

® VOYAGEUR RAJATTOMAT MAHDOLLISUUDET SIVUT: 26 - 29 MALLISTO - TEKNISET TIEDOT SIVUT: 56 - 59 3


TERRAIN

DOMINATION

®

Vaatimukset ja tarpeet ovat muuttuneet nopeaan tahtiin. Polaris-moottorikelkkojen kehitys- ja valmistusfilosofia voidaan tiivistää neljään perusteemaan; Kuljettaja avainasemassa, ajo-ominaisuudet, kierrosherkkä – kevyt – ketterä, laadukas ja luotettava. Hallitse sinäkin lumikenttiä, olivatpa ne sitten reittejä, takametsiä tai vuoristoalueita.

4

RIDE COMMAND APP OCH POLARIS INTERAKTIVA INTEGRERADE DIGITALA DISPLAY

RIDER

FIRST

SINÄ OLET AVAINASEMASSA. Haluamme toimittaa sinulle juuri sellaisen moottorikelkan, jonka ominaisuudet sopivat sinun käyttöösi, ajotapaasi ja mieltymyksiisi.


800 H.O. CLEANFIRE® -MOOTTORI

BITE

OR

LITE

CONFIDENT

CONTROL

RMK® AXYS® -RUNKO

HUIPPULUOKAN AJO-OMINAISUUDET. Tavoitteenamme on äärimmäisen tasapainoinen kuljettaja aktiivinen ajokokemus. Etujousituksen ja –iskunvaimennuksen on toimittava ilman geometriamuutoksia liikeratojen aikana. Telaston on hallittava juuri oikea painonsiirto pohjaamatta ja ilman hallitsemattomia liikkeitä. Polaris-moottorikelkat tarjoavat sinulle luotettavaa ja hallittua kelkkailua.

QUICK &

RESPONSIVE QUICKDRIVE® LOW INERTIA -VOIMANSIIRTO

KIERROSHERKKÄ, KEVYT JA KETTERÄ. Tiedämme että kevyt ja kierrosherkkä kelkka on hauskin ajettava. Ja Polaris-mallit ovat luokissaan teho/painosuhteeltaan lähes ylivoimaisia. Silloin sinä et väsy ja ajaminen on pidempään hallittua.

PROVEN QUALITY, RELIABILITY &

PERFORMANCE

Ydintavoitteemme on toimittaa sinulle luotettavuutta ja suorituskykyä, josta voit olla ylpeä. Uusi AXYS-mallisto on osoittautunut laadultaan erinomaiseksi. Useat alan mediat ja asiantuntijat ovat osoittaneet AXYSsuorituskyvyn ja -ominaisuudet testivoitoilla ja koeajokommenteissaan.

5


SEE 6

A NEW WAY UP


KEVYIN, KESTÄVIN JA KETTERIN.

INSTANTANEOUS

LIFT VÄLITÖN NOUSU LUMELLE. Kevyen ja korotetun Axys-rungon, RMK –telaston, kierrosherkän 800 H.O. Cleanfire -moottorin ja erikoistelamattojen ansiosta RMK nousee lumen päälle välittömästi.

RIDER

BALANCED® CONTROL Axys-geometrian ansiosta suunnanmuutokset ovat tarkkoja ja vaivattoman hallittuja ja sivurinteessä suuntavakaus on huipputasolla ilman jatkuvia korjausliikkeitä.

IMMIDIATE

RESPONSE MARKKINOIDEN KEVYIN, VAIN 185 KG. Polaris Axys RMK -mallit ovat jopa 60 kg kilpailijoitaan kevyempiä. Keveys tarkoittaa helppoa hallittavuutta vähemmällä voiman käytöllä ja painonsiirrolla. Ajaminen ei myöskään väsytä. 7


KEVYIN, KESTÄVIN JA KETTERIN.

PRO-RMK® Extreme SYVÄÄN LUMEEN JA TAKAMETSIEN SEIKKAILUIHIN

FAKTAT: > 800 H.O. -moottori > Series 7 (3” -7,6 cm) -telamatto > Walker Evans -kaasuiskunvaimennus > Toisioveto ketjulla > Kapea raideväli (säädettävä) > Gripper-sukset > Telapituudet 155”, 163” ja 174”

800 PRO-RMK® 174 3" PIDD

800 PRO-RMK® 163 3"

800 PRO-RMK® 155 3"

LUE LISÄÄ: POLARIS.FI 8


RMK ® ASSAULT

®

RAJUUN JA AGGRESSIIVISEEN AJOON

FAKTAT: > 800 H.O. Cleanfire -moottori > Series 6 (6,6 cm) -telamatto > Walker Evans Piggyback Clicker -iskunvaimennus > Leveä raideväli (säädettävä) > Gripper-sukset 800 PRO-RMK® 163

PRO-RMK

®

SYVÄÄN LUMEEN JA TAKAMETSIEN SEIKKAILUIHIN

FAKTAT: > 800 H.O. -moottorit > Series 6 (6,6 cm) -telamatto > Walker Evans -kaasuiskunvaimennus > Quick Drive Low Inertia -toisioveto

800 PRO-RMK® 163" PIDD

800 RMK® ASSAULT® 155

> Kapea raideväli (säädettävä) > Gripper-sukset > Telapituudet 155” ja 163”

800 PRO-RMK® 155

800 PRO-RMK® 155 PIDD

9


SKS 155 ES FAKTAT: > 800 H.O. Cleanfire -moottori > RMK 155” -telasto > Peak 5,7cm/Series 6 (6,6 cm) -telamatto > Walker Evans Piggyback Clicker -iskunvaimennus > Lisäjäähdytys

800 SKS 155 PIDD ES 800 SKS 155

> Gripper-sukset > Sähkökäynnistys vakiovarusteena > Kapea raideväli (säädettävä)

LUE LISÄÄ: POLARIS.FI

800 SKS 155

SKS 146 ES FAKTAT: > 800 H.O. Cleanfire -moottori > IGX 146” -telasto > Series 5,2 (5,7 cm) -telamatto > Walker Evans Piggyback Clicker -iskunvaimennus > Lisäjäähdytys > Gripper-sukset > Sähkökäynnistys vakiovarusteena > Kapea raideväli (säädettävä)

10

UUTUUS

800 SKS 146 ES


AXYS SKS SNOW KING SPECIAL Monipuolisiin Pohjoismaisien takametsien seikkailuihin, syvien lumien haasteisiin ja myรถs reitille

11


SEE 12

BEYOND WHERE OTHERS TURN BACK


SEKÄ REITILLE ETTÄ TAKAMETSIIN.

CONFIDENT

BITE

OR

LITE

CONTROL

HUIPPULUOKAN AJO-OMINAISUUDET. Tavoitteenamme on äärimmäisen tasapainoinen kuljettaja-aktiivinen ajokokemus. Etujousituksen ja -iskunvaimennuksen on toimittava ilman geometria muutoksia liikeratojen aikana. Telaston on hallittava juuri oikea painonsiirto pohjaamatta ja ilman hallitsemattomia liikkeitä. Polarismoottorikelkat tarjoavat sinulle luotettavaa ja hallittua kelkkailua.

QUICK

& RESPONSIVE

KIERROSHERKKÄ, KEVYT JA KETTERÄ. Tiedämme että kevyt ja kierrosherkkä kelkka on hauskin ajettava. Ja Polaris-mallit ovat luokissaan teho/ painosuhteeltaan lähes ylivoimaisia. Silloin sinä et väsy ja ajaminen on pidempään hallittua.

QUALITY, RELIABILITY &

PERFORMANCE Ydintavoitteemme on toimittaa sinulle luotettavuutta ja suorituskykyä, josta voit olla ylpeä. Uusi AXYS-mallisto on osoittautunut laadultaan erinomaiseksi. Useat alan mediat ja asiantuntijat ovat osoittaneet AXYS-suorituskyvyn ja ominaisuudet testivoitoilla ja koeajokommenteissaan. 13


SEKÄ REITILLE ETTÄ TAKAMETSIIN.

600 SWITCHBACK ASSAULT ® 144 ES

SWITCHBACK ASSAULT CROSSOVER-VALTIAS

FAKTAT: > 600CFI/800 H.O. Cleanfire -moottori > IGX 144” -telasto > Series 4 (5,1 cm) -telamatto > Walker Evans Piggyback Clicker -iskunvaimennus > Gripper-sukset > Sähkökäynnistys vakiovarusteena > Säädettävä raideväli > PowderTrac-astinlaudat > IDD –mittaristo (800 H.O. malli)

LUE LISÄÄ: POLARIS.FI 14

800 SWITCHBACK ASSAULT ® 144 PIDD ES

®


SWITCHBACK® SP 144 ES 50/50 CROSSOVER

FAKTAT: > 600CFI Cleanfire -moottori > IGX 144”- telasto > 4,4 cm BackCountry -telamatto > Fox-kaasuiskunvaimennus > Gripper-sukset > Sähkökäynnistys vakiovarusteena > Säädettävä raideväli

600 SWITCHBACK® SP

> PowderTrac-astinlaudat

SWITCHBACK® XCR™ ES UUTUUS - VALMIS HAASTEISIIN

FAKTAT: > 600CFI/800 H.O. Cleanfire -moottori > Pro XC 136” -telasto > 4,4 cm BackCountry -telamatto > Walker Evans Hi-Lo Piggyback Clicker -kaasuiskunvaimennus > Gripper-sukset > Race-jarrut > Sähkökäynnistys vakiovarusteena > IDD-mittaristo (800 H.O.) P O L A R I S® 800 SWITCHBACK® XCR™ PIDD ES

600 SWITCHBACK® XCR™ ES

RACE TECHNOLOGY

15


POLARIS TITAN - KAIKKI YHDESSÄ. MARKKINOIDEN MONIPUOLISIN MALLI. UUTUUS, JONKA AJO-OMINAISUUDET HUOKUVAT HALLITTUA URHEILULLISUUTTA JA JONKA HYÖTYKÄYTTÖMAHDOLLISUUDET OVAT RAJATTOMAT. TITAN TARJOAA AJONAUTINTOA PARHAIMMILLAAN KAIKISSA OLOSUHTEISSA.

SEE 16

BOUNDARIES DISAPPEAR


™ EXTREME CROSSOVER.

CONFIDENT CONTROL

HUIPPULUOKAN AJO-OMINAISUUDET. Tavoitteenamme on äärimmäisen tasapainoinen kuljettaja-aktiivinen ajokokemus. Etujousituksen ja -iskunvaimennuksen on toimittava ilman geometria muutoksia liikeratojen aikana. Telaston on hallittava juuri oikea painonsiirto pohjaamatta ja ilman hallitsemattomia liikkeitä. Polarismoottorikelkat tarjoavat sinulle luotettavaa ja hallittua kelkkailua.

QUICK

& RESPONSIVE

KIERROSHERKKÄ, KEVYT JA KETTERÄ. Tiedämme että kevyt ja kierrosherkkä kelkka on hauskin ajettava. Ja Polaris-mallit ovat luokissaan teho/ painosuhteeltaan lähes ylivoimaisia. Silloin sinä et väsy ja ajaminen on pidempään hallittua.

QUALITY, RELIABILITY &

PERFORMANCE Ydintavoitteemme on toimittaa sinulle luotettavuutta ja suorituskykyä, josta voit olla ylpeä. Uusi AXYS-mallisto on osoittautunut laadultaan erinomaiseksi. Useat alan mediat ja asiantuntijat ovat osoittaneet AXYS-suorituskyvyn ja ominaisuudet testivoitoilla ja koeajokommenteissaan. 17


™ EXTREME CROSSOVER.

UUTUUS

800 TITAN™ SP

TITAN™ XC VAUHDIKASTA MONIPUOLISUUTTA

FAKTAT: > 800 H.O. Cleanfire -moottori > Polaris Titan 155” -telasto (taittoperä) > 51x394x4,6cm Cobra -telamatto > Fox QS3 -kaasuiskunvaimennus > Gripper-sukset > Jäähdytys termostaatti ohjatulla tuulettimella

TITAN™ SP KETTERÄÄ MONIPUOLISUUTTA

FAKTAT: > 800 H.O. Cleanfire -moottori > Polaris Titan 155” -telasto (taittoperä) > 51x394x4,6 cm Cobra -telamatto > Polaris IFP -kaasuiskunvaimennus > Pro Float -sukset (extra leveät) > Jäähdytys termostaatti ohjatulla tuulettimella 18

> Sähkökäynnistys vakiovarusteena

> Sähkökäynnistys vakiovarusteena

UUTUUS

800 TITAN™ XC


AINTULAATUINEN POLARIS TITAN™: LOCK & RIDE®

VALMIUS

Rungossa integroitu valmius pikakiinnitteisille Lock&Ride-lisävarusteille, kuten lisäistuimelle ja tavaratiloille. Lastausmahdollisuus jopa 38,5 kg.

ALPHA

VOIMANSIIRTO Uudessa Alpha-voimansiirrossa on hidas ja nopea vetoalue eteen, peruutus ja vapaa. UUTUUS

800 TITAN™ ADVENTURE

TEHOKAS

JÄÄHDYTYS Uusi termostaatti ohjatulla tuulettimella varustettu tehokas jäähdytysjärjestelmä myös hitaisiin vauhteihin ja vähälumisille alueille.

TITAN™ ADVENTURE

LISÄVIRTAA

HUIPPUTASON VAKIOVARUSTUS

FAKTAT:

> Jäähdytys termostaatti ohjatulla tuulettimella

> 800 H.O. Cleanfire -moottori

> Sähkökäynnistys vakiovarusteena

> Polaris Titan 155” -telasto (taittoperä)

> Lock&Ride-matkustajan istuin (pika-asennettava)

> 51x394x4,6cm Cobra -telamatto

> Lock&Ride-tavarateline ja -takaboxi?

> Fox QS3 -kaasuiskunvaimennus

> Polaris IDD -mittaristo

Polaris Power Boosting Regulator – antaa lisävirtaa jo tyhjäkäynnillä, mikä sallii paremmin lisävarusteiden käytön. PBR

> Pro Float -sukset (extra leveät) 19


VALMIS VIIVALLE.

SEE 20

YOURSELF OUT FRONT


VALMIS VIIVALLE.

CONFIDENT

600 RUSH® XCR™ ES

CONTROL

600/800 RUSH® XCR™ ES FAKTAT: > 600CFI/800 H.O. Cleanfire -moottori > Pro XC 121” -telasto

BITE

OR

LITE

HUIPPULUOKAN AJO-OMINAISUUDET. Tavoitteenamme on äärimmäisen tasapainoinen kuljettaja aktiivinen ajokokemus. Etujousituksen ja -iskunvaimennuksen on toimittava ilman geometria muutoksia liikeratojen aikana. Telaston on hallittava juuri oikea painonsiirto pohjaamatta ja ilman hallitsemattomia liikkeitä. Polarismoottorikelkat tarjoavat sinulle luotettavaa ja hallittua kelkkailua.

> 4,4 cm BackCountry -telamatto > Walker Evans Hi-Lo Piggyback Clicker -kaasuiskunvaimennus > Pro Steer -sukset

QUICK

> Race-jarrut

& RESPONSIVE

> Sähkökäynnistys vakiovarusteena

KIERROSHERKKÄ, KEVYT JA KETTERÄ. Tiedämme että kevyt ja kierrosherkkä kelkka on hauskin ajettava. Ja Polaris-mallit ovat luokissaan teho/ painosuhteeltaan lähes ylivoimaisia. Silloin sinä et väsy ja ajaminen on pidempään hallittua.

QUALITY, RELIABILITY & 800 RUSH® XCR™ ES

P O L A R I S® RACE TECHNOLOGY

LUE LISÄÄ:

PERFORMANCE Ydintavoitteemme on toimittaa sinulle luotettavuutta ja suorituskykyä, josta voit olla ylpeä. Uusi AXYS-mallisto on osoittautunut laadultaan erinomaiseksi. Useat alan mediat ja asiantuntijat ovat osoittaneet AXYS-suorituskyvyn ja ominaisuudet testivoitoilla ja koeajokommenteissaan.

POLARIS.FI 21


SEE

22

YOUR BEST DAYS YET


LEGENDAARISTA SUORITUSKYKYÄ.

LEGENDARY PERFORMANCE

Kevyet, kestävät ja tehokkaat Indy-mallit ovat olleet huippusuosiossa jo yli 30 vuotta. Eikä ihme, sillä Indy-malliston hinta-laatu suhde on vertaansa vailla.

SIMPLY

FUN

Indyt tarjoavat aitoa ajomukavuutta ja iloa talvipäiville. Indy Pro-Ride -rungot ja legendaarisen hyvät etu- ja takajousitukset tarjoavat ainutlaatuisen helpon ja nautittavan ajokokemuksen urheilullisuudesta tinkimättä.

PROVEN

VALUE Indy-mallistosta löytyy juuri sinun käyttöösi hyvin varusteltu, varmatoiminen ja huoleton malli kilpailukykyiseen hintaan.

23


LEGENDAARISTA SUORITUSKYKYÄ

INDY® ES EDULLINEN SPORTTI

FAKTAT: > Ilmajäähdytteinen 550 -moottori > Pro Ride -runko > IFS-etujousitus > 3,5 cm Cobra -telamatto > Walker Evans Hi-Lo Piggyback Clicker -kaasuiskunvaimennus > Pro Steer -sukset > Sähkökäynnistys vakiovarusteena

550 INDY®

> PERC sähkötoiminen peruutus

WIDETRAK 550 LX ES HUOLETONTA JA KESTÄVÄÄ HYÖTYKELKKAILUA

FAKTAT: > Ilmajäähdytteinen 550 -moottori

> Hidas ja nopea vetoalue eteen, peruutus ja vapaa

> 51x394x2,5 -telamatto > Pro Float -sukset (extra leveät) > Sähkökäynnistys vakiovarusteena > Iso tavarateline vakiovarusteena (boxi lisävarusteena) > Tavaratila istuimen alla > Istuin kahdelle ja pikasäädettävä selkänoja > Suojaava tuulilasi

LUE LISÄÄ: POLARIS.FI 24


INDY ® 550 LXT ES KOKO PERHEEN TÄHTIHETKIIN.

FAKTAT: > Ilmajäähdytteinen 550 -moottori > Sähkökäynnistys vakiovarusteena > PERC sähkötoiminen peruutus > 38x366x3,5 Cobra -telamatto > Pro Float -sukset (extra leveät) > Tavarateline vakiovarusteena > Selkänojallinen istuin kahdelle > Suojaava tuulilasi ja taustapeilit

550 INDY ® LXT ES

INDY ® 120 KESTÄÄ POJALTA POJALLE.

FAKTAT: > 120cc 4-tahti -moottori > Säädettävä nopeus > Turvavarusteet

INDY ® 120

> Tavaratilaa istuimen alla

INDY ® 550 ADVENTURE 155 ES KAKSI MATKAA YHTÄ MATKAA LAADUKKAASTI.

FAKTAT: > Ilmajäähdytteinen 550 moottori > Sähkökäynnistys vakiovarusteena > PERC sähkötoiminen peruutus > 38x394x4,1 Cobra -telamatto (taittoperä) > Pro Float -sukset (extra leveät) > Tavarateline vakiovarusteena > Selkänojallinen istuin kahdelle > Suojaava tuulilasi ja taustapeilit > Lock&Ride-matkustajan istuin > Lock&Ride-tavarateline/sivulaukut > Tukeva alumiininen etupuskuri

550 INDY ® ADVENTURE 155 ES

25


SEE 26

LIMITLESS POSSIBILITIES


VOYAGEUR®

RAJATTOMAT MAHDOLLISUUDET

LEGENDARY

PERFORMANCE Kevyet, kestävät ja tehokkaat Indy-mallit ovat olleet huippusuosiossa jo yli 30 vuotta. Eikä ihme, sillä Indy – malliston hinta-laatu suhde on vertaansa vailla.

SIMPLY

FUN

Indyt tarjoavat aitoa ajomukavuutta ja iloa talvipäiville. Indy Pro-Ride -rungot ja legendaarisen hyvät etu-ja takajousitukset tarjoavat ainutlaatuisen helpon ja nautittavan ajokokemuksen urheilullisuudesta tinkimättä.

PROVEN

VALUE Indy-mallistosta löytyy juuri sinun käyttöösi hyvin varusteltu, varmatoiminen ja huoleton malli kilpailukykyiseen hintaan.

27


VOYAGEUR®

RAJATTOMAT MAHDOLLISUUDET

AXYS 600 VOYAGEUR ® 144 ES KETTERÄ JA MONIPUOLINEN

FAKTAT: > 600 CFI -moottori > Sähkökäynnistys vakiovarusteena > PERC sähkötoiminen peruutus > IGX 144 -telasto > 38x366x5,1 Serie 4 -telamatto > Gripper-sukset > Tavarateline vakiovarusteena > Suojaava tuulilasi > Tukeva alumiininen etupuskuri

600 VOYAGEUR ® 144 ES

28


INDY 550 VOYAGEUR ® 155 ES POHJOISMAISEEN HYÖTYKÄYTTÖÖN.

FAKTAT: > Ilmajäähdytteinen 550 -moottori > Sähkökäynnistys vakiovarusteena > PERC sähkötoiminen peruutus > 38x394x4,1 Cobra -telamatto (taittoperä) > Pro Float -sukset (extra leveät) > Tavarateline vakiovarusteena > Suojaava tuulilasi > Tukeva alumiininen etupuskuri

550 VOYAGEUR ® 155 ES

LUE LISÄÄ: POLARIS.FI 29


SISÄLLYSLUETTELO LISÄVARUSTEET 31 . . . . . 32 . . . . . 33 . . . . . 34 . . . . . 35 . . . . . 36 . . . . . 37 . . . . . 38 . . . . . 39 . . . . . 40 . . . . . 41 . . . . . 42 . . . . . 43 . . . . .

SPORTSWEAR

TAVARANKULJETUS | TUULILASI- JA OHJAUSTANKOLAUKUT TAVARANKULJETUS | MUUT LAUKUT, INDY-TAVARALAUKUT TAVARANKULJETUS | TELATUNNELIN LAUKUT SWITCHBACK-LISÄVARUSTEET TITAN-LISÄVARUSTEET TAVARANKULJETUS VOYAGEUR | VETOKOUKKU-SARJAT TUULILASIT | AXYS, PRO-RIDE SUOJAUS | ETU- JA TAKAPUSKURIT, POHJAPANSSARIT OHJAUSTANGOT JA NIIDEN VARUSTEET | SIVUPEILIT | ELEKTRONIIKKA PERFORMANCE-LISÄVARUSTEET | ISKUNVAIMENTIMET SUKSET JA NIIDEN VARUSTEET SUOJA-/ KULJETUSPEITTEET | VARIAATTORIN HIHNAT ÖLJY- JA HUOLTOTUOTTEET

44 . . . . . 45 . . . . . 46 . . . . . 47 . . . . . 48 . . . . . 49 . . . . . 50 . . . . . 51 . . . . . 52 . . . . . 53 . . . . . 54 . . . . . 55 . . . . .

MIESTEN TAKIT & HOUSUT | AJOSAAPPAAT MIESTEN TAKIT & HOUSUT MIESTEN TAKIT & HOUSUT MIESTEN TAKIT & HOUSUT MIESTEN MONOSUIT NAISTEN TAKIT & HOUSUT KYPÄRÄT AJOLASIT CASUAL | VAPAA-AJAN ASUSTEET CASUAL | VAPAA-AJAN ASUSTEET LIPPIKSET | PIPOT VARUSTEKASSIT | KÄSINEET

AXYS VAI PRO-RIDE? Lisävarusteita valittaessa on tärkeää tunnistaa mikä on laitteesi runkomalli. Mallinimi eri vuosimallien välillä saattaa olla sama mutta lisävarusteet on kuitenkin suunniteltu aina tiettyyn runkomalliin. Alla olevan taulukon avulla voit tarkistaa oikean runkomallin. Tämän lisäksi tulee huomioida attä niin AXYS kuin Pro-Ride runkomallia on mallista riipuen eri telapituuksilla, jousituksella tai ohjausvarusteilla. Lisävarusteesta riippuen nämä asiat määräävät lopullisen sopivuuden. PRO-RMK®, RMK® Assault®, SKS

Switchback® Assault® 144 & RMK® 144

Switchback®

Switchback® SP

Rush®

Polaris® Titan™

MY16–MY18

MY17-18

MY15–MY18

MY17–MY18

MY15–MY18

MY18

MY11–MY15

MY11–MY16

MY10–MY14

MY (Model Year) = Vuosimalli 30

MY10–MY14

Indy® 600 & 800

600 Voyageur®

550 Indy® 121"–144"

Kaikki 550 Voyageur®

550 Indy® LXT, Indy® Adventures

MY13–MY18

MY13–MY18

MY13–MY18

MY17-18 MY13–MY18

MY14–MY16


TAVARANKULJETUS T U U L I L A S I - J A O H J A U S TA N K O L A U K U T

5.74 LITRAA

M ATA L A

ISO

5.57 LITRAA

TUULILASILAUKKU

LAUKKUPAKETTI TUULILASIN TILALLE

5.41

• Materiaali 1680 denier nylon • Velcro-/tarrakiinnitys • Pro-Ride mallit »» 2879166 49 €

LITRAA

PRO-FIT TUULILASILAUKKU • Laukun rakenne hyödyntää kuomun alta tulevaa lämpöä. Näin esim. ajolasit tai varakäsineet pysyvät kuivina suojatussa tilassa. Painevalettu säänkestävä materiaali, joka säilyttää muotonsa tyhjänäkin.

»» Matala | 2880481

169 €

AXYS® JA POLARIS® TITAN™. MALLEIHIN JOISSA MATALA TUULILASI

»» Iso | 2880374

169 €

AXYS® JA POLARIS® TITAN™. EI KÄY MALLEIHIN JOISSA MATALA TUULILASI

• Tuulilasin muotoja noudattava laukku joka voidaan asentaa alkuperäisen tuulasin tilalle. Puolikova rakenne säilyttää muotonsa tyhjänäkin. Hyödyntää kuomun altaa tulevaa lämpöä, näin tavarasi pysyvät kuivina. Laukun tilavuus 5,57L.

»» 2882917 219 € KAIKKI AXYS® JA POLARIS® TITAN™. KORVAA TUULILASIN

OHJAUSTANKOLAUKKU GOGGLE • Ohjaustankolaukku joka on mitoitettu niin että esim. ajolasit sopivat laukkuun. Säilyttää muotonsa tyhjänäkin. Velcro-tarranauha kiinnitys. Tilavuus 2.7L. »» 2882823 119 € KAIKKI AXYS®

OHJAUSTANGON LAUKKU

5.16

• Laukku kiinnitetään ohjaustangon korotuspalan ympärille Velcro-tarranauhojen avulla. Painevalettu säänkestävä materiaali, joka säilyttää muotonsa tyhjänäkin. Kaksi erillistä tavaralokeroa. »» 2880443 109 €

2.7 LITRAA

AXYS® RUSH®, AXYS® SWITCHBACK®, KAIKKI INDY®, VOYAGEUR®, MY12-14 SWITCHBACK®. EI KÄY ROX-KOROTUSPALAN KANSSA MY17-18 AXYS® 144, MY18 SKS 146, MY18 POLARIS® TITAN™

LITRAA

OHJAUSTANKOLAUKKU PRO-TAPER

3.11 LITRAA

• Puolikova polyester rakenne joka säilyttä muotonsa tyhjänäkin. Kiinnitys 4:llä velcro - nauhalla.

»» 2880971 159 € SOPII SEKÄ SUORIIN ETTÄ PRO-TAPER OHJAUSTANKOIHIN (EI INDY 550, VOYAGEUR). EI KÄY ROX-KOROTUSPALAN KANSSA.

31


3.93 LITRAA

OHJAUSTANKOLAUKKU INDY • Puolikova rakenne säilyttää muotonsa tyhjänäkin. • Kiinnitys Velcro-tarranauhoilla. »» 2882829 94,90 € MY13-MY18 INDY®, MY13-MY18 INDY® SP, MY14-MY18 INDY® ES

7.7 9.83 LITRAA

KAIKKI MY16-18 AXYS® PRO-RMK®, AXYS® RMK® ASSAULT®

LITRAA

LITRAA

TUNNELILAUKKU INDY LÄMMITETTÄVÄ MITTARISTOLAUKKU

KONSOLILAUKKU • Puolikova painevalettu rakenne joka säilyttä muotonsa tyhjänäkin. Asennetaan ohjaustangon ja mittariston väliseen tilaan kuomussa. »» 2880375 149 €

15.24

• Materiaali 1680 denier nylon vettä hylkivällä pinnoitteella, alumiininen jäykisteosa, laukku asennetaan mittariston paikalle, ja mittaristo ylemmäs. Laukku runkorakenne hyödyntää kuomun hukkalämpöä jolloin saadaan lämmintä, kuivaa säilytystilaa esim. ajolaseille, varakäsineille. »» 2879090 189 €

LAUKKU ISTUIMEN ALLE BURANDT ADVENTURE • Puolikova painevalettu materiaali säilyttää muotonsa tyhjänäkin. Kiinitys velcro-nauhoilla istuimen runkoon. Molemmin puolin sivuista avattava rakenne. »» 2881056 149 €

• Puolikova rakenne säilyttää muotonsa tyhjänäkin. Laaja vetoketjullinen lastausaukko. • Kiinnitys Velcro-tarranauhoilla. »» 2882788 149 € MY13-MY18 INDY®, MY13-MY18 INDY® SP, MY14-MY18 INDY® ES

KAIKKI MY16-18 AXYS® PRO-RMK®, AXYS® SKS, AXYS® RMK® ASSAULT®

MY10-18 PRO-RIDE®. MYÖS INDY® JA VOYAGEUR®.

8.19 LITRAA

LAUKKU ISTUIMEN ALLE, INDY

5.82

3.44

LITRAA

LITRAA

LAUKKU KUOMUN ALLE

LAUKKU KUOMUN ALLE

• Sijoitetaan kuomun sisäpuolelle jolloin moottorin lämpö voidaan käyttää hyödyksi. Erinomainen käytössä kun haluaa tavaroiden pysyvän kuivina. Asennus kiinityslevyllä ja Velcro-tarroilla. »» 2882117 219 €

• Materiaali hd-nylon, kiinnitys hihnoilla kuomun alle, jolloin moottorin hukkalämpö lämmittää sisältöä. »» 2878735 75,90

KAIKKI AXYS®

KAIKKI PRO-RIDE®

32

• Puolikova rakenne säilyttää muotonsa tyhjänäkin. • Kiinnitys Velcro-tarranauhoilla. »» 2882786 119 € MY13-MY18 INDY®, MY13-MY18 INDY® SP, MY14-MY18 INDY® ES


T E L A T U N N E L I N

L AUKUT

L A P I O TA S K U MO UN TA I N J A C K E T VET TÄ HYLKIVÄ KANSI

PIKAKIINNITTEINEN LAPIOTASKU, JOKA VOIDA AN KIINNIT TÄ Ä TUNNELILAUKUN 2881979 PÄ ÄLLE.

SÄ ÄDET TÄVÄT VELCRO SISÄSEINÄT ®

31.95 LITRAA

TUNNELILAUKKU BACKCOUNTRY • Uusi helppokäyttöinen Lock & Ride painosalpa kiinnitys, jonka avulla voit kiinnittää-/irrottaa laukun hetkessä ilman työkaluja. Puolikova painevalettu tiheäkudoksinen rakenne joka säilyttää muotonsa tyhjänäkin. Erillinen vettähylkivä, salpakiinnitteinen “lumikansi “ suojaa tehokkaasti laukun sisältöä. Sisäosassa velcro-kiinnitteiset, siirrettävät sisäseinät. Laukun kannen päälle saatavana myös erillinen

pikakiinnitteinen lapiotasku (2882130). Malleihin joissa telatunnelin päällä T-urat. »» 2881979 365 €

L A P I O TA S K U MO UN TA I N J A C K E T • Kiinnitetään backcountry tunnelilaukun (2881979) päälle »» 2882130 69 €

KAIKKI PRO-RMK®, SKS, RMK® ASSAULT®, RMK®, SKS 146, SWITCHBACK® ASSAULT®, INDY® 144, VOYAGEUR®

KAIKKI PRO-RMK®, SKS, RMK® ASSAULT®, RMK®, SKS 146, SWITCHBACK® ASSAULT®, INDY® 144, VOYAGEUR®. REQUIRES PREMIUM LOCK & RIDE® BACKCOUNTRY TUNNEL BAG (2881979)

PIENI

ULTIMATE TUNNELILAUKKU LAPIOTASKULLA

ISO

51 m m KIINNIKESALVAT

OVER -CENTER LOCK & RIDE ® -KIINNIKE

9.18 VET TÄ HYLKIVÄ KANSI

9.18

LITRAA

14.75 LITRAA

LITRAA

LOCK & RIDE PAINOSALPA

TUNNELILAUKKU BURANDT ADVENTURE • Uusi Lock & Ride painosalpa kiinnitys, jolloin voit kiinnittää-/irrottaa laukun hetkessä ilman työkaluja. Puolikova painevalettu, erillinen salpakiinnitteinen “lumikansi “ suojaa tehokkaasti laukun sisältöä. Laukussa erillinen vetoketjulla suljettava lokero jossa

velcro-kiinnitteiset, siirrettävät sisäseinät. Pohjassa ulkopuolella kumipinnoite. Luukun runkomateraalissa vettähylkävä käsittely. Asennetaan telatunnelin päälle. Mitat • Iso 67 x 16,5 x 37 cm • Pieni 52 x 14 x 37 cm

• Uusi Lock & Ride painosalpa kiinnitys, jolloin voit kiinnittää-/irrottaa laukun hetkessä ilman työkaluja. Asennetaan telatunnelin päälle. Puolikova rakenne joka säilyttä muotonsa tyhjänäkin. Salpakiinnitteinen, erillinen “lumikansi”. Velcro-kiinnitteiset, siirrettävät sisäseinät. Lapiolle (myydään erikseen) erillinen kiinnityspaikka kannessa. »» 2881057 339 €

»» Iso | 2880970 299 € »» Pieni | 2880969 269 €

KAIKKI PRO-RMK ®, SKS, RMK ® ASSAULT ®, SWITCHBACK ® SP, SKS 146, SWITCHBACK ® ASSAULT ®, RMK ®, INDY ® 144, VOYAGEUR ®.

• Uusittu Lock & Ride kiinnike jossa alas painettava salpakiinnitys. Vakiona Burandt Adventure & Ultimate laukuissa. Kiinnike voidaan tarvittaessa vaihtaa myös aiempiin Burandt Flyer (2879722 ja 2879086) laukkuihin. Toimituserä kpl. »» 2881260 19,90 € SOPII LAUKKUIHIN (2881979, 2881057, 2880969, 2882822, JA 2880970)

ISO LAUKKU EI KÄY MALLEIHIN JOISSA 144” TUNNELI

33


SWITCHBACK-LISÄVARUSTEET JOURNEY LAUKKU ISTUIMEN TAAKSE

SWITCHBACK-TAVARATELINE • Kevyt alumiininen tavarateline. Siihen on saavilla myös erillinen pikakiinnitettävä tavaralaukku (2881967) sekä kovat - (2878720) tai puolikovat satulalaukut (2882094). »» Maalaamaton alumiini  |  2880205  | 329 €  »» Musta  |  2880205-458  |  329 €

13.6 KG KANTAVUUS

10.82 L I T R A A

AXYS® SWITCHBACK®

Laukun avulla hyödynnät istuimen ja tavaratelineen välisen tilan tehokkaasti. Laukussa isompi keskilokero sekä erilliset sivulokerot. Painevalettu säänkestävä materiaali, joka säilyttää muotonsa tyhjänäkin. Kiinnitetään istuimen takaosaan Tuflok-kiinnikkeillä ja tavaratelineeseen Velcro-tarranauhoilla. Kiinnitys vaatii tavaratelineen 2880205 (-458). Ei voida käyttää sivulaukkujen (2882094, 2878720) kanssa. »» 2880372  |

199 €

TAVARATELINEEN LAUKKU L&R Puolikova painevalettu rakenne säilyttää muotonsa tyhjänäkin. Kätevä Lock&Ride kiinnitys. Vettähylkivä kansi suojaa tehokkaasti laukun sisältöä. AXYS SWITCHBACK (vaatii telineen 2880205, -458). »» 2881967  |  259€

22.29

7.21

LITRAA

LITRAA

AXYS SWITCHBACK 2-UP ISTUIN • Istuin kiinnitettävissä alkuperäisen tilalle. Vahvempi alustan takajousi mukana. Istuimeen saatavilla myös selkänoja (2880377) tai selkänoja käsikahvoin (2881164). Kiinnitys vaatii tavaratelineen 2880205 (-458). »» 2880378 589 €

PUOLIKOVAT SATULALAUKUT

AXYS® SWITCHBACK®*, AXYS® SWITCHBACK ADVENTURE®.

L Ä M M I T E T TÄVÄT K Ä D E N S I J AT

Puolikova rakenne säilyttää muotonsa tyhjänäkin. Kiinnitys Velcrotarranauhoilla telineeseen, tilavuus 7,21L. AXYS® SWITCHBACK® »» 2882094  | 179 €

KOVAT SATULALAUKUT SWITCHBACK Lock & Ride kiinnitteiset kovat sivulaukut joissa kätevät, erilliset vettähylkivät sisäkassit kantokahvoin. Kiinnitys ja irrotus hetkessä ilman työkaluja. Käy AXYS Switchback/ Pro-Ride Switchback malleihin joissa tavarateline asennettuna.

MATKUSTAJAN JALANSIJAT

»» 2878720  | 399 € M U U T L I S ÄVA R U S T E E T

• Tukeva alumiini rakenne. • AXYS ® SWITCHBACK »» 2882817 219 € 34

T UUL I L A S I T si v u 3 7 S U O J A U S si v u 3 8

A X Y S S W I T C HB A C K 2 - UP I S T U I ME N S E L K Ä NO J A • Lisää matkustusmukavuutta. Kiinnitys vaatii tavaratelineen 2880205 (-458). Ei voida käyttää tavaratelinelaukun 2880376 kanssa (selkänojan kanssa käy laukku 2878731). »» 2880377 379 € AXYS® SWITCHBACK®*, AXYS® SWITCHBACK ADVENTURE®.

AXYS SWITCHBACK 2-UP ISTUIMEN SELKÄNOJA KÄSIKAHVOIN • AXYS 2-up istuimeen. Lock & Ride kiinnitys, kiinnitettävissä-/ irrotettavissa ilman työkaluja. Lisämukavuutta ja turvaa matkustajalle. Vaatii asennukseen lisäksi 2-up istuimen (2880378) ja tavaratelineen (2880205 tai 2880205-458). Ei käytettävissä telinelaukun 2880376 kanssa. »» 2881164 489 € • AXYS SWITCHBACK/ADVENTURE


TITAN-LISÄVARUSTEET TELINE JÄÄKAIRALLE

A

VERSATAVARATELINE • Tukeva puuterimaalattu metallirakenne, jossa useita kuorman kiinnityspisteitä. Telineeseen saatavana myös siihen suunniteltu tavaralaatikko (2882793). Titan »» 2882792 289 €

B

A

TAVA R A N K U L J E T U S

VERSA TAVARALAATIKKO, TITAN B

B

• Materiaali tukeva painevalettu HD-polyeteeni. Saranoitu kansi lukitusmahdollisuudella. Lock&Ride kiinnitys tavaratelineeseen. Tilavuus 70,1L. Titan »» 2882793 359 €

C

• Telatunnelin sivulle kiinnitettävä teline jolla voit kuljettaa jääkairan turvallisesti mukanasi. »» 2882799 259 €

KOLPIN STRONG HOLD KIINNIKE »» 2882806 219 € • Tukeva kiinnike telatunnelin sivulle johon voidaan kiinnittää asekotelo (2882426, 139 €) tai talvikalastusvälineille tarkoitettu laukku (2882428, 129 €) (kuvassa).

SÄHKÖVINSSI, TITAN • Sähkövinssi Titan malliin. Vetokyky 680,4kg. Langaton kaukoohjaus. Asennetaan kelkan takaosaan vetokoukun kiinnityspisteeseen mukana tulevan adapterin avulla. »» 2882798 1099 €

C

LAUKKU MATKUSTAJAN ISTUIMEN ALLE

LISÄPYÖRÄSARJA ”LOW SNOW KIT”

• Puolikova rakenne säilyttää muotonsa tyhjänäkin. Ei sovellu Versa tavaralaatikon 2882783 kanssa. Suositeltava käytettäväksi kun varusteena Touring matkustajan istuin 2882791. Kiinnitys Velcrotarranauhoilla. Titan »» 2882807 179 €

»» 2882802 139 €

M U U T L I S ÄVA R U S T E E T

T UUL I L A S I T si v u 3 7

ASTINLAUTOJEN SULJINSARJA • Materiali polyetyleeni. Peittää astinlautojen aukot vetisissä olosuhteissa ajettaessa. »» 2882810 69 €

S U O J A U S si v u 3 8

VERSA TOURING MATKUSTAJAN ISTUIN • Sisältää käsikahvat ja selkänojan. Lämmitettävässä versiossa elementti integroituna istuinosaan. Kiinnitys Versa tavaratelineeseen »» Vakio 2882791 719 € »» lämmitettävä 2882801 829 €

LÄMMITETTÄVÄ KULJETTAJAN ISTUIN, TITAN • Lämmitinelementti integroituna istuinosaan. Asennetaan alkuperäisen tilalle. »» 2882747 549 €

MATKUSTAJAN ASTINLAUDAT • Tukeva alumiini rakenne. Titan »» 2882797 219 €

TAKAVALON SUOJA • Suojaa takavalon ylä - ja sivuosia mahdollisilta iskuilta tavaran kuljetustilanteissa. »» 2882809 89 €

POLARIS® TITAN™

35


VOYAGEUR-LISÄVARUSTEET VOYAGEUR 155” EXTRE- VOYAGEUR 2-UP ME TAVARATELINE TAVARATELINE • Lisää kuljetuskapasiteettia laajemmalla telineellä. Telineeseen saatavilla myös muovinen “liner”

kaukalo (2880478), jonka avulla tavarat pysyvät turvallisesti kyydissä.

»» 2880275 299 € 550 INDY® VOYAGEUR® 155

• Lisää tavarankuljetusmahdollisuuksiasi tukevalla tavaratelineellä. Painorajoitus max. 15lbs (6,8 kg). • Telineeseen saatavana myös siihen mitoitettu tilava tavaralaukku (# 2878158).

• Telineeseen on kiinnitettävissä myös Voyager 2-istuttava istuinsarja (# 2878157). »» 2878156 239 € VOYAGEUR®, 550 INDY® 144, MY10-16 SWITCHBACK® ASSAULT®, MY10-16 RMK®, MY10-15

D

PRO-RMK®

E

EI SUOSITELLA MATKUSTAJAN KANSSA KÄYTETTÄVÄKSI SURAAVIEN MAILLEN KANSSA (HUOM. PAINORAJOITUS 6,8KG) 550 INDY® 144, MY10-16 SWITCHBACK® ASSAULT®, MY10-16 RMK®, MY10-15 PRO-RMK®

D

VOYAGEUR 2-UP ISTUINSARJA

• Sisältää 2-up istuimen, käsikahvat ja selkänojan.Tarkoitettu normaaliin reittiajoon ja kevyen henkilön kuljetukseen.Asennus vaatii tavaratelineen 2878156, mikäli se ei ole mallissa vakiona. • 11-14 SWITCHBACK ASSAULT 136”, Indy Voyageur 144”, 09-13 IQ Switchback/Shift 136” (ei FS/FST) • Istuin soveltuu käytettäväksi vain yllämainituissa malleissa joiden telatunnelin pituus on 136 tai 144”(max.) • Pidemmät kuin 144” runkomallit eivät ole suunniteltu 2-istuttavaan ajoon (esim. RMK malleissa yleensä kevennetty tunneli sekä “ei reittiajoon” suunniteltu alusta/jousitus). • Istuin vaatii lisämaininnan/ tyyppihyväksynnän laitteen tyypitystiedoissa. »» 2878157 449 € VOYAGEUR®, INDY® 144

VOYAGEUR 155” EXTREME TELINEEN MUOVIKAUKALO

E M AT K U S TA J A N K A H VA NL Ä MM I T I N S A R J A • 2-UP Touring Kit - istuinsarjaan (2878157). »» 2878201 65,90 €

Extreme tavaratelineen muovikaukalon avulla erikokoiset tavarat pysyvät turvallisesti kyydissä.

STAND-ALONE J-VETOKOUKUT

»» 2880478 279 €

40.97

J-VETOKOUKKUSARJAT

Ei tarvitse erillistä

asennussarjaa.

LITRAA

TAVARATELINELAUKKU VOYAGEUR Puolikova rakenne joka säilyttää muotonsa tyhjänäkin. Laukun täyttösuunta ylhäältä, jossa täysmittaiset vetoketjut mahdollistavat isokokoistenkin tavaroiden kuljetuksen. Käy 2878156 telineeseen 2882918 SHOWN

»» 2878158 119,90 € V E T OK O UK UN A S E NNU S S A R J AT

LÄMMITETTÄVÄ ISTUIN • Lämmitin asennetuna istuimeen. HI/LO/OFF - kytkin varmistaa mukavan käyttölämmön. Väri musta. Korvaa alkuperäisen. »» 2882819 549 € MY15-MY18 RUSH® PRO-S, MY15-MY18 RUSH® PRO-X, MY15-MY18 SWITCHBACK ADVENTURE®, MY15-MY18 SWITCHBACK® PRO-S, MY15-MY18 SWITCHBACK® PRO-X, MY17-18 RMK® 144, MY16MY18 SKS 155, MY17-18 RUSH® XCR, MY17-18 SWITCHBACK® ASSAULT, MY17-18 SWITCHBACK® SP, MY17-18 VOYAGEUR® 144

36

»» 2882915 279 €

»» 159 € »» 2878344

HE AV Y- D U T Y J - V E T OK O UK K U Asennussarja tilattava erikseen

MY07-16 RMK®, INDY® 144, VOYAGEUR® 144 ONLY. EI KÄY 155

»» 2879838 119 €

MY17-18 AXYS® VOYAGEUR 600 144

»» 2879236 MY13-18 INDY®, MY14-18 550 LXT

»» 2875118 MY11 RMK® , MY11-MY16 RMK® 144 , MY11MY16 SWITCHBACK® ASSAULT® , MY14 INDY® VOYAGEUR®, MY15-MY16 INDY® VOYAGEUR ® , MY13 SWITCHBACK® ASSAULT®

MY17-18 AXYS® SWITCHBACK® ASSAULT®, SWITCHBACK® SP, 600 RMK® 144 MY18 AXYS® SKS 146

»» 2882918 189 € »» 2882790 189 € MY15-18 VOYAGEUR® 550 155, MY15-18 INDY® 550 155


TUULILASIT AXYS

FLATLAND MID KESKIKORKEA

45,7cm

50,8cm EXTRA KORKEA 61,0cm

KORKEA

TA L L Kirkas

2880389

139 €

Kiiltävä musta

2880390

139 €

Walkoinen

2880391

139 €

Punainen

2880392

139 €

TA L L Savu

63,5cm

TA L L

179 €

Kirkas

KAIKKI AXYS® JA POLARIS® TITAN™

2883078

TA L L Kirkas

189 €

2882796

219 €

KAIKKI AXYS® JA POLARIS® TITAN™

KAIKKI AXYS® JA POLARIS® TITAN™

PRO-RIDE

KAIKKI AXYS® JA POLARIS® TITAN™

FULL COVERAGE

2880394

FULL COVERAGE, LAAJA-/KORKEA

TA L L

Valintasi kun haluat mahdollisimman hyvän tuulensuojan. Niille jotka ajavat usein kylmissä olosuhteissa.

EXTRA TALL TALL MID DEEP SNOW MID

MID

Sopii hyvin laitteesi ulkomuotoihin tarjoten kuitenkin hyvän suojan myös tuulisina päivinä kylmissä olosuhteissa.

MID KESKIKORKEA

TA L L

LOW

Minimaalinen vaihtoehto joka ei erotu laitteen ulkomuodoista. Ei häiritse näkökenttää. Vaihtoehto niille jotka useimmiten ajavat pystyasennossa.

KESKIKORKEA-/ 35,6cm 35,6cm WIDE LEVEÄ

Matta musta

2879828

149 €

Kirkas valkoinen

2879829

149 €

Kirkas

2877841

109 €

TA L L

Kirkas

2878512

EXTRAKORKEA-/ LEVEÄ

61,0cm TA L L

149 € Kirkas

2879156

179 € 37


ETUPUSKURIT

SUOJAUS

SUOJAUS:

MA X IMUM

ELITE PRO

MEDIUM

ELITE

Hinta:

299 €

Hinta:

259 €

Valkoinen

2881951-133

Valkoinen

2881942-133

Punainen

2881951-293

Punainen

2881942-293

Musta

2881951-458

Musta

2881942-458

Lime Squeeze

2881951-630

Lime Squeeze

2881942-630

Oranssi

2881951-647

Oranssi

2881942-647

Sininen

2881951-689

Sininen

2881942-689

KAIKKI AXYS® JA POLARIS® TITAN™

SUOJAUS:

MA X IMUM

ULTIMATE

• SUO JA A TA K AOSA A M A HDOLL ISI A ISKUJA VAS TA A N

TAKAPUSKURIT

• SUO JA A TEHOKK A AS T I E T UOSA A M A HDOLL ISI A ISKUJA VAS TA A N

MEDIUM

EXTREME

Hinta:

249 €

Aluminum

2879727

KAIKKI PRO-RIDE®. MYÖS INDY® & VOYAGEUR®. POHJAPANSSARIN KANSSA VAATII MODIFIKAATIOITA

Hinta:

159 €

Aluminum

2878688

KAIKKI PRO-RIDE®. MYÖS INDY® & VOYAGEUR®

KAIKKI AXYS® JA POLARIS® TITAN™

POHJAPANSSARIT

• SUO JA A E T UJOUSI T US TA JA RUNKOA • M ATER I A A L I VA H VA 8 MM UHM V- MUOV I

EXTREME 144" // 155"/163" // 174" 259 €

259 €

289 €

144"

1 5 5 "/ 1 6 3 "

17 4 "

Valkoinen

2881941-133

2880993-133

2881754-133

Punainen

2881941-293

2880993-293

2881754-293

Musta

2881941-458

2880993-458

2881754-458

SUOJAUS:

Lime Squeeze

2881941-630

2880993-630

2881754-630

EXTREME

ULTIMATE

HIGH COVERAGE

STANDARD

Oranssi

2881941-647

2880993-647

2881754-647

Sininen

2881941-689

2880993-689

2881754-689

• Kevyempi vaihtoehto • Suojaa etujousitusta ja alapohjaa

• Suojaavampi vaihtoehto kuin Extreme • Suojaa myös eturunkoa

• Tarjoaa laajimman mahdollisen suojan. AXYS ® ja ® TITAN ™, Ei suositeltava RMK ™ malleihin (saattaa vaikuttaa ajoominaisuuksiin).

• Suojaa myös etujousitusta , alapohjaa skä eturunkoa

H I N TA : VÄ R I T

144" SOPIVUUS: MY17-18 SWITCHBACK® ASSAULT®, MY17-18 SWITCHBACK® SP, MY17-18 600 VOYAGEUR®, MY17-18 RMK® 144. 155"/163" SOPIVUUSS: KAIKKI MY16-18 AXYS® PRO-RMK®, RMK® ASSAULT®, AND SKS. 174" SOPIVUUS: MY17-18 PRO-RMK® 174 ONLY

ELITE PRO Hinta: Punainen

239 € 2882926-293

MEDIUM

Hinta

119 €

38

Hinta

139 €

Valkoinen

2880384-133

Valkoinen

2880383-133

Punainen

2880384-293

Punainen

2880383-293

Musta

2880384-070

Musta

2880383-070

Sininen

2880384-619

Hinta

KAIKKI AXYS® JA POLARIS® TITAN™ MY15-18 RUSH®, MY15-18 SWITCHBACK®. EI KÄY SWITCHBACK® ASSAULT®

MA X IMUM

159 €

Oranssi

2880383-647

Sininen

2880383-619

Lime Squeeze

2880383-630

KAIKKI AXYS® JA POLARIS® TITAN™

Hinta Matta musta

199 € 2882748-070

ALL AXYS® AND POLARIS® TITAN™, NOT RECCOMENDED WITH RMK™

SUOJAUS:

Hinta

S TA N D A R D

129 €

Musta

2878155-070

Valkoinen

2878155-133

Punainen

2878155-293

MY11-16 SWITCHBACK® ASSAULT®, KAIKKI INDY®, VOYAGEUR® 155,


OHJAUSTANGOT JA NIIDEN VARUSTEET PRO-TAPER- OHJAUSTANKO • Ohjaustangon avulla voit säätää ohjaus-/ajoasentoa mieleiseksesi. Sisältää kädensijalämmittimet. Ei sisällä kuvassa olevia ohjaustangon koukkuja (bar-end # 2872482-070). • Voit siirtää ne aiemmasta tangosta. »» 289 € »» 127mm nousu musta  |  2881235 »» 152mm nousu anodized harmaa  |  2881236 »» 178mm nousu hopea  |  2881237

SUORA PRO-TAPEROHJAUSTANKO • Agressiiviseen ajoon. Pro-Taper ohjaustanko malleihin joissa myös alkuperäisenä suora malli*. »» 2881973 359 € *PAITSI 550 INDY® JA VOYAGEUR® -MALLIT

MY11-18 PRO-RMK®, MY11-18 RMK® ASSAULT®, MY16-18 SKS, MY11-16 PRO-RIDE® SWITCHBACK® ASSAULT®

IQR-OHJAUSTANKO • XCR- tyylinen ohjaustanko agressiiviseen ajoon. Suunnittelu PRT (Polaris Racing Technology). Cromoly materiaali. Ohjaustangon vasemmalla puolella 90’ taivutus. Malleihin joissa on myös alkuperäisenä suora malli*. »» 2881993

MUOTOILLUT OHJAUSTANGON- / MATKUSTAJAN KÄSIKAHVOJEN SUOJAPUSSIT • Muotoillut käsien suojapussit. Voidaan käyttää ohjaustangossa tai matkustajan käsikahvoissa. Irrotettava sisus. Velcro kiinnitys. Yleismalli. »» 2879796 99 €

*PAITSI 550 INDY® JA VOYAGEUR® -MALLIT

A X Y S - S I V UP E I L I S A R J A • Taittuva mekanismi. Peileissä laajakulmainen näkökenttä ja huurtumaton pinnoite. Kiinnitetään kuomuun. »» Pari  |  2880292 119 €

H A N D L E B A R AC C E S S O R I E S

R O X- S Ä Ä DE T TÄVÄ OH J A U S TA NG ON KOR O T U S PA L A »» 2881410 299 €

KÄSISUOJAT

»» OHJAUSTANGON BAR-END »» 2872482-070 »» 32,90 €

KAIKKI AXYS®

MY15-18 RUSH®, MY15-18 SWITCHBACK®

Alumiinia, säädettävissä ilman työkaluja. Korkeus säädettävissä 64mm -102mm välillä.

• Suojaa kätesi viimalta, oksien iskuilta. Kiinnikkeet myydään erikseen. Ei sovellu käytettäväksi kuin matalien tuulilasien kanssa. »» 42,90 € »» Punainen | 2879193 »» Musta | 2879192 »» Valkoinen | 2879194

S I V UP E I L I S A R J A , OH J A U S TA NKO ON K I I NN I T E T TÄVÄ • Varrelliset ohjaustankoon kiinnitettävät sivupeilit, IQ/Pro-Ride mallit »» Pari  |  2876297 99 € KAIKKI PRO-RIDE®

P R O - R I DE - S I V UP E I L I T • Taittuva mekanismi. Peileissä laajakulmainen näkökenttä ja huurtumaton pinnoite. Kiinnitetään kuomuun. »» Pari  |  2877803 99 €

ELEKTRONIIKKA

K ÄSISUOJIEN KIINNIKKEET

K Ä S I S UO J I E N K I I NN I K K E E T • 2880939 suora ohjaustanko Axys, Axys Switchback, Indy SP, 11-14 Pro-Ride, 11-14 Rush/Switchback »» 2880939 75 €

KAIKKI PRO-RIDE®

S Ä H K Ö K ÄY N N I S T I N S A R J AT 12V

RCA Adapter

PAITSI 550 INDY® JA VOYAGEUR® -MALLIT

R MK ® K Ä S I S UO J I E N K I I NN I K K E E T • 2881241-458 mallit joissa Pro-Taper ohjaustanko (joissain malleissa tangon pehmustetta joudutaan kaventamaan kiinnikkeitä varten). »» 2881241-458 129 €

12 VOLT / RCA PLUGS

HÄTÄKATKAISINSARJA

• 1VIRRAN ULOSOTTO PISTOKE 12V /RCA PLUG • 12V ulosottopistoke ulkoisille laitteille (puhelin, GPS jne) »» 12V  |  2878475 89 € • RCA adapterin avulla voit kytkeä ulosottopistokkeeseen esim. lämmitettävän visorin. »» RCA Adapter  |  2878227 20,90 € • RCA power plugilla saat virran ilman ulosottopistoketta »» RCA Power Plug (ei kuvassa)  |  2878780 31,90 €

• Sammuttaa laitteen turvallisesti esim. onnettomuustapauksissa. »» 2874379 59 €

KAIKKI AXYS®, PRO-RIDE®, TITAN™

• Mallikohtainen asennusvalmis käynnistinsarja joka helpottaa päivittäistä käyttöä. • Sarjat eivät sisällä akkua. »» 2881243 899 € AXYS® PRO-RMK®, SKS, AXYS® RMK® ASSAULT®

»» 2880396 890 € AXYS®, RUSH®, SWITCHBACK®

»» 2879330 719 € KAIKKI PRO-RIDE® MYÖS 600 INDY®, 600 VOYAGEUR®

»» 2879833 790 € VOYAGEUR® 550, INDY® 550.

A K K U S Ä HK ÖK ÄY N N I S T I N S A R JO I H I N ON T I L AT TAVA E R I K S E E N »» 4013045 203,20 € KAIKKI AXYS®, PRO-RIDE®

39


TRAIL

• HI/LO Pro-Dial - säätö. Piggyback Needle rakenne. • IF- ETUJOUSITUS, SUKSET (KPL) • Ei sisällä jousta (voidaan käyttää alkuperäistä). »» 2881946 759 € MY15-18 AXYS® RUSH® AND SWITCHBACK® 137 MY7-18 AXYS® SWITCHBACK® ASSAULT®, SWITCHBACK® SP

• ALUSTAN ETUVAIMENNIN (KPL) • Sisältää jousen. »» 2881947 759 € MY15-18 AXYS® RUSH® AND SWITCHBACK® 137 MY7-18 AXYS® SWITCHBACK® ASSAULT®, SWITCHBACK® SP, 600 VOYAGEUR® 144, 600 RMK® 144

• ALUSTAN TAKAVAIMENNIN (KPL) • Sisältää jousen. »» 2881948 759 €

ICE SCRATHERS JÄÄRAAPIJAT • Sarjan avulla voidaan ohjata kovasta pinnasta lisävoitelua alustalle ja liukumuovien voiteluun hankalissa olosuhteissa (jää, kovaksi pakkaantunut lumi). • 155” SKS malleissa joudutaan alustan pyöräpari poistamaan. »» 2882028 129 € AXYS® PRO-RMK®, ASSAULT® RMK®, SKS 155, COMES STANDARD ON AXYS® PRORMK®, ASSAULT® RMK®

»» 2876256 97,90 € PRO-RIDE® RMK®, RMK® ASSAULT®

CROSS-COUNTRY -PYÖRÄSARJAT • Sisältää 4 joko alustan ulompaa tai siempää pyörää. Umpinainen rakenne lisää kestävyyttä kovissa maasto-olosuhteissa. Tehdastiimin (Sno-Cross/Cross-Country) testaama. »» Ulompi pyöräsarja  |  2881955 159 € INCLUDES 4. MY15-18 AXYS® RUSH® AND SWITCHBACK®, MY17-18 ASSAULT® 144, MY17-18 SWITCHBACK® SP 144, MY17-18 600 VOYAGEUR®

»» Sisempi pyöräsarja  |  2881956

169 €

INCLUDES 2. MY15-18 AXYS® RUSH® AND SWITCHBACK®, MY17-18 ASSAULT® 144, MY17-18 SWITCHBACK® SP 144, MY17-18 600 VOYAGEUR®

»» XCR taka-akselin pyöräsarja  |  2881954 • Sisältää 4 alustan takaakselin pyörää.

• Lisäpyöräsarja lisää painon jakautumista alustassa. Vähentää liukumouvien kulumista kovalla alustalla ajettaessa. »» 2882048 89 € AXYS® PRO-RMK® 174, AXYS® PRO-RMK®, ASSAULT® RMK®, SKS. COMES STANDARD ON SKS 155 PRO-RIDE®

XCR-VAKAAJATANKOSARJA • Vähentää suksien nostelua mutkissa »» 2881950 169 € MY15-18 AXYS® RUSH® AND SWITCHBACK®

WALKER EVANS AXYS DEEP SNOW -ISKUNVAIMENTIMET

WALKER EVANS PRT CROSSOVER -ISKUNVAIMENTIMET

• Kevyt 6061 T6 lightweight-alumiini runko. 16-asentoinen clicker-säätö. Piggyback rakenne. • IFS ETUJOUSITUS, SUKSET (KPL) • Ei sisällä jousta (voidaan käyttää alkuperäistä). »» 2881058 499 € • ALUSTAN TAKAVAIMENNIN (KPL) • Sisältää jousen. »» 2881059 529 € AXYS® PRO RMK®, AXYS® SKS 155, VAKIONA AXYS® SKS 155

189 €

RMK-LISÄPYÖRÄSARJA

»» 2878251 79 €

MOUNTAIN

MY15-18 AXYS® RUSH® AND SWITCHBACK® 137

CROSSOVER

PERFORMANCE-VARUSTEET 40

WALKER EVANS TRAIL PERFORMANCE ISKUNVAIMENTIMET

• XCR-tyylinen premium tason vaimennin. PRT (Polaris Race Technology) suunnittelema/testaama. 16-asentoinen HI/LO Pro-Dial - säätö. Piggyback Needle rakenne. • IFS ETUJOUSITUS, SUKSET (KPL) • Ei sisällä jousta (voidaan käyttää alkuperäistä). »» 2881970 679 € MY15-18 AXYS® RUSH® AND SWITCHBACK® 137 MY7-18 AXYS® SWITCHBACK® ASSAULT®, AND SWITCHBACK® SP

• ALUSTAN ETUVAIMENNIN (KPL) • Sisältää jousen. »» 2881971 679 € MY15-18 AXYS® RUSH® AND SWITCHBACK® 137 MY7-18 AXYS® SWITCHBACK® ASSAULT®, SWITCHBACK® SP, 600 VOYAGEUR® 144, 600 RMK® 144

• ALUSTAN TAKAVAIMENNIN (KPL) • Sisältää jousen. »» 2881972 679 € 137 MY7-18 AXYS® SWITCHBACK® ASSAULT®, SWITCHBACK® SP, 600 VOYAGEUR® 144, 600 RMK® 144


KULUTUSPALAT Kovametalliohjainraudatkin kuluvat käytössä erikoismateriaalistaan huolimatta. Erityisesti kivet, sementti ja paljaiden tienpintojen ylitykset aiheuttavat ennenaikaista kulumista. Ohjainrautojen kunto kannattaa tarkistaa aika ajoin ja vaihtaa ne tarvittaessa. Ne vaikuttavat oleellisesti laitteen hallintaan sekä ohjattavuuteen ja näin ollen myös turvallisuuteesi.

SUKSI

KULMA

76/3” CARBIDE

102/4” CARBIDE

152/6” CARBIDE

203/8” CARBIDE

Pro-Steer Ski

60˚

2879025

2879026

2879027

Gripper Ski

60˚

2875723

2877880

2877881

MIKÄ ON OIKEA PITUUS 76mm - 102 mm CARBIDE

SUKSET M O U N TA I N

CROSSOVER

GRIPPER-SUKSI • Alan lehtien arvostama suksimalli. Syvä pohjamuotoilu sekä ylemmässä että alemmassa pohjapinnassa varmistaa erinomaisen toimivuuden kaikissa lumi-olosuhteissa.Integroitu karhennuspinta suksen yläpinnan reunoillla Syvä 35mm ohjausharjanne mahdollistaa erinomaisen ohjautuvuuden ja vähentää ohjausvoiman tarvetta.Leveä 171 mm pohjapinta parantaa Hinta Musta

“kelluvuuden” ajettaessa reittien ulkopuolella umpilumessa. Kovametalliohjainraudat: ks taulukko (= Pro-Steer)

Hinta

199 €

Black

2880482

ALL AXYS®, ALL PRO-RIDE®

2877679-070 2877679-293

Valkoinen

2877679-570

• Suositeltava korkean suorituskyvyn omaaville laitteille joissa telamaton pituus 121” - 136” välillä harjakorkeuden ollessa 32mm. Ajo nopeaa, agressiivista reittiajoa jossa paljon mutkia.

203mm CARBIDE

• Paras vaihtoehto suuritehoisille laitteille joissa 144” telamatto ja sen harjakorkeus “mountain” tyyppinen. Ajo nopeavauhtista vaihtelevassa maastossa jossa sekä pehmeää että kovaa maaston pintaa.

PRO-STEER-SUKSI • Uudelleenmuotoiltu ohjausharjanne ja lyhyt ohjainraudan pinta vähentää tarvittavaa ohjausvoimaa. Jäykistenauhat suksen kärkiosassa lisäävät vääntöjäykkyyttä antaen tarkemman ohjaustuntuman. Myydään kappaleittain, ohjainraudat tilattava erikseen. Sisältää

Hinta 209 €

Punainen ALL AXYS®, ALL PRO-RIDE®

• Erikoisleveä suksi hankaliin olosuhteisiin. Pohjan muotoilu samantyylinen kuin Pro-Steer-suksessa. Leveämpi rakenne (241mm) tarjoaa 45% paremman

152 mm CARBIDE

TR A IL

PRO-FLOAT-SUKSI

suksen nousukykyä pehmeällä lumella.Myydään kappaleittain, ohjainraudat tilattava erikseen. Sisältää kärkilenkin, ei sisällä suksen joustinkumia, jos ei vakiona se on tilattava erikseen (#5412794). AXYS,Pro-Ride (rajoitetusti myös muihin malleihin, kysy jälleenmyyjältäsi lisää) • Kovametalliohjainraudat: ks taulukko

• Yleisimmin käytetty kovametallin pituus. Suositeltava laitteille joissa lyhyt 121” telamatto 25mm harjakorkeudella. Ajo pääasiassa keskivauhtista, suoraa ja mutkaista reittiajoa.

kärkilenkin, ei sisällä suksen joustinkumia, jos ei vakiona se on tilattava erikseen (#5414375). AXYS,Pro-Ride (rajoituksin myös muihin malleihin, kysy jälleenmyyjältäsi lisää) • Kovametalliohjainraudat: ks taulukko

SUKSEN VÄRILLISET ETUSILMUKAT

Hinta

• Värilliset suksien etusilmukat joilla saat lisää värikkyyttä laitteeseesi. Polaris komposiittisuksiin (Gripper, Pro-Steer ja Pro-Float).

69 €

Musta

2876062-070

Valkoinen

2876062-133

Punainen

2876062-293

Oranssi

2876062-647

Lime Squeeze

2876062-630

ALL POLARIS® SKIS

209 €

Musta

2879152-070

Punainen

2879152-293

ALL AXYS®, ALL PRO-RIDE®

41


PREMIUM POLYESTER

SUOJAPEITTEET

• Materiaali: Polyester, jossa vettä hylkivä ja auringon UV-säteilyä ehkäisevä käsittely. Peitteen 3/4-pituus jättää takaosan laitteesta vapaaksi, joten voit käyttää peitettä riippumatta siitä, mitä lisävarusteita laitteeseen (tavarateline, laukut jne.) on asennettu. Muotoilussa otettu huomioon myös muut mahdollisesti asennetut lisävarusteet (tuulilasi, käsisuojat, peilit). Voidaan käyttää myös kuljetuksissa. • 3/4 = takaosastaan avoin • Full = koko laitteen peittävä PRO-RMK ® / SKS

¾

2881042

RMK ® ASSAULT ®

¾

2881042

RUSH ®

¾

2880431

SWITCHBACK ®

¾

2880431

SWITCHBACK ® ADVENTURE

¾

2880431

RUSH ®

Full

2882223

SWITCHBACK ®

Full

2882224

SWITCHBACK ® WITH RACK / ADVENTURE

Full

2882225

SWITCHBACK ® 144

Full

2882133

PRO-RMK ® 155

Full

2882133

PRO-RMK ® / SKS

Full

2882134

RMK ® ASSAULT ® 163/174

Full

2882134

SUOJA-/KULJETUSPEITE TITAN P I K A L UK I T TAVAT K I I NN I T Y S L I I N AT PA I NO S A L PA - ME K A N I S M I L L A .

S I D ON TA L I I N AT ( 2 ) K I R I S T Y S ME K A N I S M I L L A .

• Kuorman, taakan turvalliseen ja nopeaan kiinitykseen. Kätevä pikalukko pituus n.182 cm, ( 2 kpl ) »» 2871181 | Musta 17,90 €

• Kuorman, taakan turvalliseen ja nopeaan kiinitykseen. »» 2859047-01 | Punainen 29,90 € »» 2859047-02 | Musta 29,90 €

POLARIS ENGINEERED VARIAATTORIN HIHNAT Tarjoavat kiistattoman suorituskyvyn laitteellesi. Kaikki hihnamallimme ovat läpikäyneet perusteellisen kehitystyön. Ne ovat testattu kaikissa mahdollisissa moottori- ja mallivaihtoehdoissa sekä olosuhteissa. Näin olemme varmistaneet että ne eivät ainostaan sovi laitteeseesi vaan myös toimivat siinä odottamallasi tavalla.

*Mainitut mitat ovat viitteellisiä arvoja. Kytkimen asetus ja toiminta tulee tarkastaa ja säätää tarvittaessa ennen uuden hihnan asentamista. Variaattorinhihna on tärkeä komponentti laitteesi voimansiirrossa. Saadaksesi täyden suorituskyvyn voimansiirto tulee olla tehtaan arvojen mukaan säädetty. Uuden variaattorin hihnan sisäänajo matka n. 50-80 km. Tänä aikana pidä kaasun asento vaihtelevanaja alle 50%:na sekä vältä täyskaasun käyttöä. Tarvittaessa ota yhteys lähimpään Polaris-jälleenmyyjään tai -huoltopisteeseen.

42

HIHNAN KOOSTUMUS & RAKENNE

• Laajentuvan (vetoketju-) takaosan ansiosta samaa peitettä voidaan käyttää 1- tai 2-up versioissa. Korkealaatuinen canvas - materiaali ja muotoon neulottu malli. »» 2882800 S U O J A P E I T T E I DE N K I I NN I K E S A R J A ( VA I H T O S A LVAT ) »» 2871913

HIHNAN LEVEYS*

AXYS® (RUSH®, SWITCHBACK®, SWITCHBACK ADVENTURE®, SWITCHBACK® ASSAULT®, VOYAGEUR AND POLARIS® TITAN™) PBO BELT 37mm PBO BELT 37mm

ULKOINEN KEHÄMITTA*

OSA NRO

1147mm 1147mm

3211177 (800cc) 3211165 (600cc)

1188mm 1188mm

3211183 (800cc) 3211115 (600cc)

AXYS ® (PRO-RMK ®, RMK ® ASSAULT ®, SKS) PBO BELT PBO BELT

1.46" (37.10mm) 1.46" (37.10mm)

PRO-RIDE ® (RUSH®, SWITCHBACK ®, SWITCHBACK ® ASSAULT ®, INDY ®, VOYAGEUR ®) PBO BELT KEVLAR® BELT KEVLAR® BELT

1.46" (37.10mm) 1.46" (37.10mm) 1.46" (37.10mm)

1188mm 1188mm 1098mm

3211115 3211122 3211174 (550cc)

STANDARD BELT

33mm

1079mm

3211154 (550cc)

1188mm

3211115 (600cc/800cc)

PRO-RIDE ® (PRO-RMK ®, RMK ®, RMK ® ASSAULT ®) PBO BELT

37mm

TAULUKOSSA MAINITTU SOPIVUUS ON VIITTEELLINEN, VARMISTA JÄLLEENMYYJÄLTÄSI OIKEA HIHNAMALLI.


ÖLJYTUOTTEET VES SYNTEETTINEN 2-T TUOREVOITELUÖLJY • Tehtaan ensi-asennusöljy VES-moottoreilla varustetuissa malleissa. • Suunniteltu erityisesti korkean tehoalueen moottoreihin, joissa VES-pakoaukon säätimet • Uuden koostumuksen ansiosta 60 % kevyempi kylmäkäynnistyvyys • Erinomaiset puhdistusominaisuudet (VES) • Puhdas, lähes savuton ja hajuton palamistulos • Sisältää ruosteen ja korroosion esto-aineita • Korkean kierroslukualueen suoja-aineistus • Käyttökohde:  kaikki Polaris 2T -moottorikelkat, joissa VES-pakoaukonsäätimet »» 502078 (1l) 19,90 € »» 502077 (4l) 65,90 €

PREMIUM BLUESEMISYNTEETTINEN 2-T-SEOSÖLJY • Polaris Premium Blue semisynteettinen 2-T seosöljy. • Erittäin laadukas, korkean viskositeetin omaava perusöljy. • Savuton, semisynteettinen koostumus. • Sisältää moottorin suoja-aineistuksen. • Täyttää SAE J1536 Catecory 4 vaatimukset. • Käyttökohde: kaikki puhallinjäähdytteiset Polaris 2T- moottorikelkat (ei VES) »» 502846 1L 14,90 € »» 502088 4L 50,90 €

SCL SYNTEETTINEN KETJUKOTELO VAIHTEISTOÖLJY 1L • Polaris synteettinen SCL ketjukotelo-/vaihteistoöljy. • Tarjoaa mahdollisimman hyvän suojan vetolaitteiston ketjulle ja hammaspyörille • kovissa nopeuksissa sekä korkeissa lämpötiloissa. • Vahva voitelukalvon muodostus. • Sisältää tiivistemateriaalien, ruosteen ja hapettumisen suoja-aineen. • Käyttökohde: Polaris-moottorikelkat »» 502083 25,90 €

CARBON CLEAN POLTTOAINEEN LISÄAINE 125 ml • Erinomaiset ominaisuudet omaava polttoaineen lisäaine, joka myös syrjäyttää kosteutta. • Puhdistaa polttoainejärjestelmää, venttiileitä, männänrenkaita ja sylinterien palotilaa. • Vähentää karstan muodostusta. Helppo käyttää uuden koostumuksen ansiosta. • Käyttäkohde: kaikki Polaris 2T- ja 4T- moottorit • Sekoitussuhde: • ATV; ½ pulloa / täysi tankki polttoainetta (=20L) • Moottorikelkka: 1 pullo / täysi tankki polttoainetta (=40L) • Suositellaan käytettäväksi joka toisen tankkauksen yhteydessä. »» 502082 12,90 €

ALL SEASON YLEISVASELIINI 400 g • Polymeerityyppinen yleisvaseliini. • Aiemmat tuotenumerot : 2871423 »» 502068 16,90 €

JARRUNESTE DOT-4 HIGH PERFORMANCE 125 ml • Polaris High Performanse jarruneste DOT4. • Suunniteltu kaikkien Polaris-mallien jarrujärjestelmiin. • Sisältää syöpymisen estoaineistuksen. Voitelee samalla tiivisteitä ja jarrujärjestelmää. • Käyttökohde: kaikki Polaris moottorikelkat ja ATV:t »» 502081 15,90 €

ANTIFREEZEJAAHDYTINNESTE 1L • Esisekoitettu käyttövalmis etyleeni-glykoli perustainen (60 neste/40 tislattu vesi) jäähdytinneste. • Ei kierrätysmateriaaleja. Korkeille lämpötiloille, sisältää ylikiehumisen ja syöpymisen estoaineita. • Erinomainen pakkasenkestävyys. Ainutlaatuinen koostumus edistää tehokkaasti lämmön jakautumista. • Käyttökohde: kaikki Polaris 2T ja 4T moottorit. »» 502103 17,90 €

GAS SHOCK OIL ISKUNVAIMENNINOLJY 1L • Iskunvaimenninöljy 1L »» 502098 22,90 €

PUHDISTUSAINE ALL PURPOSE CLEANER 500 ml • Voimakas yleispuhdistusaine tekstiileille, istuimille, renkaille sekä muovi- ja metallipinnoille. Tuotteen biologisesti nopeasti hajoava koostumus poistaa lian vaivattomasti. Käyttöohjeet ja muut varoitukset tuotteen etiketissä. Pakkauskoko 500 ml. »» 502309 (500 ml) 14,90 €

KIILLOTUSAINE INSTANT SHINE & DETAILER 500 ml • Pikapuhdistus- ja kiillotusaine. Suihkutetaan pintaan ja lika pyyhitään pois kuivalla liinalla. Puhdistaa ja hoitaa muovipinnat, tuulilasit sekä lakka- ja metallipinnat ilman vettä. Käyttöohjeet ja muut varoitukset tuotteen etiketissä. Pakkauskoko 500ml. »» 502303 (500 ml) 12,90 €

43


M U S TA / O R A N S S I 

2867701

DW R

PRO TAKKI PRO-JACKET GORE-TEX AVATTAVAT TUULETUSAUKOT KÄSIVARSIEN ALLA. NIISSÄ KAKSISUUNTAISET VETOKETJUT JA VERKKOVUORAUS

• Gore-Tex ™kalvotekniikka, 6000 Polyester kuori, vuoraamaton kuorimallinen takki. • 3 ulko-, 2 sisätaskua. 3M Scotchlite ® heijastimet ja YKK ®- vetoketjut. »» 2867701.. Musta jossa oranssin väriset tehosteet. 439,00 € • Koot : M-3XL

HOUSUT PRO BIB GORE-TEX

MIESTEN

• “Gore-Tex ™kalvotekniikka - “”Guaranteed To Keep You Dry””. 6000 Polyester kuori, vuoraamaton kuorimallinen housu. Muotoiltu polviosa irrotettavilla EVA- pehmusteilla. Nilkoissa lumisuojat. • 3M Scotchlite ® heijastimet ja YKK ®- vetoketjut. »» 2867708.. 439,00 € • Koot : M - 3XL

M U S TA 

2867708

BOOTS

SWITCHBACK BOA -AJOSAAPPAAT

44

• Sama perusrakenne kuin Switchback- saappaissa. Erona vain täysin uusi, helppokäyttöinen BOA-kiristysmekanismi, jota voit säätää jopa käsineet kädessä. • Painat vain säätönupin ja säädät kireyden kääntämällä. Kiristys löystyy kun nostat säätönupin ylös. Koot: 05 (37-38) - 14 (46-47). »» Suositushinta 219,00 € »» Tuoteversiot 2868527

SWITCHBACK-AJOSAAPPAAT • Saappaan lesti aitoa nahkaa, runkorakenteessa joustava, kosteutta poistava ja hengittävä Dri-lex-materiaali. Eristys 600g 3M Thinsulate ™. Pohjamateriaalia kovemmat “jäänastat” pohjassa varmistavat erinomaisen pidon jäisellä pinnalla. 3M ™-heijastimet. Koot: 05 (37-38) - 14 (46-47). »» Suositushinta 259 € »» Tuoteversiot 2865040

POLARIS - VAATEKOKOJEN NUMEROINTI - AJOSAAPPAAT 37-38

38-39

39-40

40-41

41-42

42-43

43-44

44-45

45-46

46-47

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14


DW R M U S TA / L I M E 

X-OVER

Koot : S–3XL | 2868502

HOUSUT X-OVER PANT • “Vuoraamaton kuorimalli. DWR (Durable Water Repellent) -käsittely ja pehmeä 6000 Polyester kuori. Muotoiltu polviosa irrotettavilla EVA- pehmusteilla.Nilkoissa lumisuojat. • 3M Scotchlite ® heijastimet ja YKK ®- vetoketjut. »» 2867709.. Musta. 259,00 € • Koot : S - 3XL »» 2867710.. Oranssi Race 289,00 € Rajoitettu saatavuus. • Koot : S - XL

O R A N S S I R A C E 

Koot: S–XL | 2867710 *Rajoitettu saatavuus

S I N I N E N / H A R M A A 

Koot: S–3XL | 2867704

TAKKI X-OVER JACKET

M U S TA 

• “Vuoraamaton kuorimallinen takki. “”Pull-Over”” design. DWR (Durable Water Repellent) -käsittely ja pehmeä 6000 Polyester kuori • 2-suuntaiset vetoketjuilla avattavat tuuletuskanavat käsivarsien alapuolella. Iso molemmilta puolilta avattava etutasku. 3M Scotchlite ® heijastimet ja YKK ®- vetoketjut. »» 2868502 Musta/lime »» 2867704 Sininen/harmaa »» 2867706.. Punainen, musta/harmaat tehosteet. 259,00 € • Koot : S -3XL »» 2867707.. Orange Race 289,00 € Rajoitettu saatavuus • Koot : S - XL

Koot : S - 3XL | 2867709

POLARIS - VAATEKOKOJEN NUMEROINTI - TAKIT, HOUSUT, PAIDAT, KÄSINEET XS

S

M

L

XL

2XL

3XL

01

02

03

06

09

12

14

O R A N S S I R A C E 

P U N A I N E N / M U S TA / H A R M A A 

Koot: S–XL | 2867707.. *Rajoitettu saatavuus

Koot: S–3XL | 2867706.. 45


DW R

THROTTLE M U S TA / H A R M A A

Koot : S - 2XL | 2867714

TAKKI THROTTLE JACKET • “3-in 1 Design. Irrotettava, myös erikseen käytettävä sisätakki • Thinsulate-vuoraus 180/100g DWR- käsittely. • Pehmeä 6000 Polyester kuori. • 2-suuntaiset vetoketjuilla avattavat tuuletuskanavat rinnassa ja selässä. • 3 ulko-, 2 sisätaskua. 3M Scotchlite ® heijastimet ja YKK ®- vetoketjut. »» 2867715.. Punainen jossa musta-/harmaat tehosteet. 359,00 € • Koot : S - 3XL »» 2867714.. Musta/harmaa 359,00 € • Koot : S - 3XL »» 2867717 Sininen/harmaa 359,00 € • Koot : M - XL

HOUSUT THROTTLE BIB • Täysimittainen malli. 6000 Polyester kuori ja DWR (Durable Water Repellent) -käsittely. • Zonal (alueittainen) Thinsulate ® eristys 180g lahkeissa ja 100g istuma-alueella. • Joustavat reunaosat mahdollistavat hyvän liikkuvuuden. 2 etutaskua ja 1 rintatasku. • Lumihelmat ja saapaskiinnikkeet lahkeen alaosassa. • 3M Scotchlite ® heijastimet ja YKK ®- vetoketjut. »» 2867726.. 339,00 € • Koot S-3XL

P U N A I N E N / M U S TA / H A R M A A 

Koot : M - XL | 2867717

Koot : S - 3XL | 2867714..

3M THINSULATE™ -ERISTYSMATERAALI On eräs markkinoiden johtavimmista eristysmateriaaleista. Syitä siihen on sen erinomainen lämmönpitokyky ja materiaalin keveys. Hienot mikroskooppiset kuidut pysäyttävät tehokkaasti kehosi tuottaman lämmön mutta päästävät kuitenkin kylmäntunnetta aiheuttavan kosteuden eristeen ulkopuolelle. POLARIS - VAATEKOKOJEN NUMEROINTI - TAKIT, HOUSUT, PAIDAT, KÄSINEET

46

XS

S

M

L

XL

2XL

3XL

01

02

03

06

09

12

14

SYSTEM 3-IN-1 LAYERING

S I N I N E N / H A R M A A 

I R R O T E T TAVA , myös erikseen käytettävä sisätakki mahdollistaa monipuolisen käytön.

M U S TA 

Koot : S - 3XL 2867726

LUMIPUSSIT LAHKEIDEN ALAOSASSA PITÄVÄT LUMEN POIS


DW R M U S TA / L I M E 

Koot : M-3XL | 2867720..

RIPPER TAKKI RIPPER JACKET M U S TA / O R A N S S I 

Koot : M-3XL | 2868504

• “Pehmeä 6000 Polyester kuori jossa DWR- käsittely. 3M ® Zonal vuoraus. • 2-suuntaiset vetoketjuilla avattavat tuuletuskanavat rinnassa. • 2 ulko- ja sisätaskua. 3M Scotchlite ® heijastimet ja YKK ®- vetoketjut. »» 2867720.. Musta jossa lime-väriset tehosteet. 259,00 € »» 2868504 Musta jossa oranssit tehosteet 259,00 € • Koot : M-3XL

HOUSUT RIPPER BIB • Irrotettava yläosa joten voidaan käyttää sekä täysimittaisena että housumallina. 6000 Polyester kuori ja DWR (Durable Water Repellent) -käsittely. Eristys 180g Thinsulate ®. Joustavat reunaosat mahdollistavat hyvän liikkuvuuden. 2 etutaskua. Lumihelmat ja saapaskiinnikkeet lahkeen alaosassa. 3M Scotchlite ® heijastimet ja YKK ®- vetoketjut. »» 2867727.. 249,00 € • Koot M-3XL

M U S TA 

Koot : M-3XL 2867727

IRROTETTAVA HOUSUJEN YLÄOSA

DWR

DWR – KOSTEUTTA HYLKIVÄÄ TEKNIIKKAA Kaikki ulkoiluasusteemme ovat käsitelty kosteutta hylkivällä DWR (Durable Water Repellancy) tekniikalla. Se pitää kosteuden materiaalin ulkopinnalla ja estää tehokkaasti sen tunkeutumisen syvemmälle. DWR:llä on kokoava vaikutus joka kerää vesimolekyylejä yhteen juoksuttaen niitä pinnalta pois. Tekniikka on testattu toimivaksi jopa yli 50 pesukerran jälkeenkin.

47


DW R

MIESTEN MONOSUIT ACTION BACK

YKSIOSAISUUS MAHDOLLISTAA TÄYDEN LIIKKUVUUDEN JA PITÄÄ LUMEN ULKONA

MONOSUIT »» 1-Osainen vuoraamaton, kuorimallinen haalari. »» Vettähylkivä DWR (Durable Water Repellent) -käsittely ja pehmeä 6000 Polyester kuori. »» Lahkeissa täysmittaiset vetoketjut. »» Sisäänrakennetut olkaimet ja säädettävä vyötäröosa helpottavat käyttöä. »» Vetoketjuilla avattavat tuuletuskanavat kainaloiden alla, reisien sisäpuolella ja selän alaosassa. »» 2-sivu ja 1-rintatasku. »» Joustava “action back” selkäosa. »» 3M Scotchlite heijastimet ja YKK- vetoketjut. »» Suositushinta 539 € • 2868525 Sininen/lime • 2868524 Musta/punainen/harmaa • Koot:S - 3XL PIN

T O I M I NN A L L I S U U S

ER

I

K STYS ERR

PÖKERR M

OS

OS

HE N G I T TÄV Y Y S

KERROS: PINTA

L Ä MM I T TÄV Y Y S

TAKERROS

SINÄ

Joustavat kangaspanelit olkavarsien sivuilla mahdollistavat täyden liikkuvuuden aktiivisessa ajossa.

INTEGRIDUT OLK A IME T

Integroidut olkaimet ja vyötärön kiristin osa mahdollistaa monipuoliseen käyttöön eri tilanteissa

TÄY S I M I T TA I S E T Y K K ® - V E T O K E TJ U T

Helpottavat pukeutumista ja varmistavat tehokkaan tuuletuksen sisätiloissa ja ajotauoilla.

POLARIS - VAATEKOKOJEN NUMEROINTI - TAKIT, HOUSUT, PAIDAT, KÄSINEET

48

XS

S

M

L

XL

2XL

3XL

01

02

03

06

09

12

14

S I N I N E N / L I M E 

M U S TA / P U N A I N E N

2868525

2868524


DW R M U S TA / P I N K K I

2867728

THROTTLE HOUSUT NAISTEN THROTTLE BIB • Täysimittainen malli. 6000 Polyester kuori ja DWR (Durable Water Repellent) -kalvo. • Zonal (alueittainen) Thinsulate ® eristys 180g lahkeissa ja 100g istuma-alueella. • Joustavat reunaosat mahdollistavat hyvän liikkuvuuden. • 2 etutaskua ja 1 rintatasku. • Lumihelmat ja saapaskiinnikkeet lahkeen alaosassa. • 3M Scotchlite ® heijastimet ja YKK ®- vetoketjut. • Koot S-XL »» 2867735.. Musta 289,00 € »» 2865030 Harmaa 289,00 €

M U S TA 

2867735 MARINA SININEN

TÄYSMITTAISET YKK-VETOKETJUT SIVUILLA

NAISTEN THROTTLE JACKET

H A R M A A 

2865030

LUMIHELMAT LAHKEEN ALAOSASSA PITÄVÄT LUMEN POIS JA SAAPASKIINNIKKEET ESTÄVÄT LAHKEIDEN NOUSUN AJETTAESSA

»» 3-in 1 Design. Irrotettava, myös erikseen käytettävä sisätakki, jossa Thinsulate vuoraus 180/100gDWRkäsittely. »» Pehmeä 6000 Polyester kuori. »» 2-suuntaiset vetoketjuilla avattavat tuuletuskanavat rinnassa ja selässä. »» 3 ulko-, 2 sisätaskua. 3M Scotchlite™ heijastimet ja YKK™- vetoketjut. tehosteet. • Koot : S - XL »» Suositushinta 359,00 € »» 2867728 Musta jossa pink-/harmaat tehosteet »» 2868505 Marina sininen / harmaa »» 2867730.. sininen/lime

SININEN/L IME

2867730..

POLARIS - VAATEKOKOJEN NUMEROINTI - TAKIT, HOUSUT, PAIDAT, KÄSINEET XS

S

M

L

XL

2XL

3XL

01

02

03

06

09

12

14

SYSTEM 3-IN-1 LAYERING

2868505

I R R O T E T TAVA , myös erikseen käytettävä sisätakki mahdollistaa monipuolisen käytön.

49


KYPÄRÄT

509 ® ALTITUDE CARBON

509 ® ALTITUDE

KYPÄRÄ 509™ ALTITUDE CARBON

KYPÄRÄ 509™ ALTITUDE

• Erittäin kevyt malli. Kuori kokonaan hiilikuitua (Carbon Fibre). Kätevä FidLock - kiinnitys mahdollistaa käytön jopa käsineet kädessä. • 8 sisäänmeno/ulostulo tuuletuskanavaa • DOT- ja ECE2205-hyväksytty • FidLock - kiinnitys • Niskaosan muotoilu mahdollistaa myös niskatuen käytön. Hengitysohjain ja irrotettava “universal” kiinnike kypäräkameraa varten vakiona. • Paino 1100 g (L) POLARIS - VAATEKOKOJEN NUMEROINTI - KYPÄRÄT »» 2867814.. Matta musta 499,00 € XS S M L XL • Koot S (55-56) -3XL (65) 55-56 57-58 59-60 61-62 63-64 »» 2867815.. Kiiltävä musta 499,00 € 01 02 03 06 09 50• Koot S (55-56) -XL (61-62)

2XL

3XL

65-66

66-67

12

14

• Kuori lämpövalettu Thermoplastic Poly alloy. • Niskaosan muotoilu mahdollistaa myös niskatuen käytön. • 8 sisäänmeno/ulostulo tuuletuskanavaa • Kaksois-D lukko kiinnitys • DOT- ja ECE2205-hyväksytty • Hengitysohjain ja irrotettava “universal” kiinnike kypäräkameraa varten vakiona. »» 2867819.. Punainen/musta 299,00 € »» 2867820.. Sininen/musta 299,00 € »» 2868539 Harmaa/ lime 299,00 € • Koot S (55-56) -2XL (63-64) • Paino 1260 g (L)


AJOLASIT S AV U 

2868532

KINGPIN 509 -AJOLASIT • Tuttua, luotettavaa laatua kohtuullisemmalla hinnalla. • X5 mallia hieman kapeampi näkökenttä ja kehysmalli joka sopii useimpien “moto” mallisten kypärien kanssa. • Nopea linssin vaihtomekanismi ja irrotettava nenäsuoja helpottavat päivittäistä käyttöä. • 79,00 €

Polarized Savu Chrome/Keltainen

2868550 2868549

Kirkas Keltainen

2868547 2868548

REVOLVER 509 -AJOLASIT • Uusi saranatyyppinen kiinitysmekanismi helpottaa käyttöä. Sen avulla voidaan ulompi linssi nostaa ylös mahdollista kuivatusta varten. • Kehysrakenteen ulkopuolelle viedyt nauhakiinnikkeet takaavat aiempaa tiiviimmän istuvuuden nykytyylin “moto-style” kypärissä.

O R A N S S I 

509 SINISTER X5 -AJOLASIT

2868529 • 119,00 €

• 14 tuuletusaukkoa lasien kehyksessä ja linsseissä • Ulkolinssi 2 panelista • 100% UV-suojaus, anti-fog- ja scratch-pinnoite • Saranoitu kiinnityshihna mahdollistaa käytön useimpien MX-kypärien kanssa • Irrotettava nenäsuoja

Kirkas Keltainen

2868543 2868544

Chrome Polarized Savu

2868545 2868546

M U S TA / S AV U 

2868531 • 139,00 €

L I M E 

2868657 • 199,00 €

L I M E 

Kirkas Keltainen Chrome

2865123 2865124 2865125

Rose Polarized Keltainen Polorized Savu

2865126 2865127 2865128

2868530 • 119,00 € M U S TA / S AV U 

2868528 • 199,00 €

51


H A R M A A / L I M E 

2868513

M U S TA / S I N I N E N  M U S TA / O R A N S S I 

S I N I N E N / O R A N S S I 

2868514

2868518

SOFTSHELL

2868516

MID-LAYER

DWR

SOFSHELL-TAKKI

MID-LAYER-VÄLITAKKI

• Kuorimateriaalina softshell jossa vettähylkivä DWR (Durable Water Repellent) -käsittely. • Eristyksenä 280g fleece-materiaali. • Irrotettava huppu. • 3-ulko ja 1-sisätasku. • Kiristysnauha helmassa. »» MIESTEN: Musta/sininen/lime ja musta/harmaa/oranssi • Koot: S - 3XL 159 € »» NAISTEN: Sininen/oranssi ja musta/pink • Koot: S - XL 159 €

• Kuorimateriaali vettähylkivä polyester. • Eristyksenä 280g fleece-materiaali. • 2-sivutaskua. »» MIEHET: Harmaa/lime, Musta/harmaa • Koot: S - 3XL 89 € »» NAISET: Harmaa/pink, Musta/sininen • Koot: S - XL 89 €

LÄMMITTÄVYYS

LÄMMITTÄVYYS

HENGITTÄVYYS

HENGITTÄVYYS

TOMINNALLISUUS

TOMINNALLISUUS

KERROS: PINTA

52

E R I N O M A I NE N VA L I N TA M Y Ö S VÄ L I A S U KS I!

KERROS: KESKI

M U S TA / P I N K K I

SININEN/L IME

M U S TA / H A R M A A

H A R M A A / P I N K K I 

2868519

2868515

2868512

2868517


CASUAL T-PAITA EXHAUST TEE

T-PAITA ROSEU TEE

• Oranssi 2867782.. • M - 3XL • 29,00 €

• Heather Navy 2867778.. • M - 3XL • 29,00 €

HUPPARI RETRO HOODIE • Materiaali polyester/ puuvillasekoite, jossa kosteutta hylkivä fleece-sisus. Pinnassa kosteutta hylkivä DWR-käsittely. Iso etutasku. • Punainen 2867786.. • M - 3XL • 73,00 €

COLOR BLOCK HOODIE

DIAMOND TEE • Charcoal • 2867470 • M –3XL • 29,00 €

MIESTEN

RACE

• Sininen/Lime 2868573 • Musta/Harmaa/Punainen 2866010 • Navy/Oranssi 2867767 • S–3XL • 79,00 €

T-PAITA CIRCLE SLED TEE

RACE HOODIE • Harmaa/oranssi • 2868558 • S–3XL • 85,00 €

• Navy 2867779.. • M - 3XL • 29,00 €

T-PAITA NAISTEN HEX TEE • Purple • 2867789.. • Koot : S - XL • 29,00 €

PUB TEE • Vihreä • 2867768 • M–3XL • 29,00 €

• Kirsikka • 2868596 • S–XL • 69,00 €

RETRO CAP • Kirsikka • 2868616 • 34,00 €

BASEBALL TEE 3/4 SLEEVE • Harmaa/Pink • 2868584 • S–XL • 39,00 €

RACE HOODIE • Harmaa • 2868600 • S–XL • 69,00 €

TECH RACE PIT SHIRT • Musta • Joustava stretchmateriaali • 2868561 • M–3XL • 79,00 €

RACE

NAISTEN

ASYMMETRICAL HOODIE

53


PIPOT

LIPPIKSET

8.)

10.)

MIESTEN

1.)

2.)

3.)

4.)

12.)

7.)

8.)

9.)

NAISTEN

LIPPIS RETRO CAP 1.)

• Harmaa/musta, jossa jossa retro “P” tunnus. »» 2867758 37,00 €

LIPPIS CLASSIC RACING 2.)

• Musta perinteinen, retro”racing” lippis »» 2867761 37,00 €

5.)

LIPPIS HEX CAP 3.)

• Suoralippainen, moderni malli, harmaa/musta »» 2867766 37,00 €

4.) 1.)

2.)

PIPO NORTHERN STAR MUSTA 1.) »» 2867751

19,00 €

PIPO NORTHERN STAR HARMAA 2.) »» 2867752

19,00 €

PIPO RETRO CUFF, MUSTA 3.) »» 2867754

PIPO REVERSIBLE CAMO • Kännettävä malli, jossa 2 eri kuosia : oranssi tai camo 5.) »» 2867756 24,00 €

MIESTEN TECHMESH PIPO 7.) • Musta 2868650 24,00 €

19,00 €

PIPO STRIPES BEANIE 4.) »» 2867748

3.)

19,00 €

MIESTEN SHATTERED CUFF PIPO 8.) • Harmaa | 2868651 22,00 € • Lime 2868652 22,00 €

MIESTEN MESH STRETCH PIPO 9.) • Hiilenharmaa 2868649 54

24,00 €

4.)

5.)

• Harmaa, jossa jossa metallinen retro “P” tunnus. Flex-Fit-malli »» 2865138 37,00 €

LIPPIS ENGINEERED

NAISTEN CABLE PIPO 10.) • Kirsikka 2868643 24,00 €

11.)

5.)

NAISTEN TECH MESH PIPO

6.)

• Musta, takaosa verkkomateriaalia. Edessä Polaris Engineered - logo. »» 2865139 24,90 €

LIPPIS RACING

11.) • Musta 2868646 24,00 € • Harmaa 2868647 24,00 €

6.)

NAISTEN SEED STITCH PIPO

12.) • Harmaa 2868645 24,00 € • Navy (yläkuvassa) 2868644 24,00 €

RACE

LIPPIS THROWBACK 10.)

• Musta, Flex Fit -lippis »» 2868563 S/M »» 2868564 L/XL

37,00 €

LIPPIS PATCH CORE 12.) 7.)

• Musta, Flex Fit -lippis 37,00 € »» 2868579 S/M »» 2868580 L/XL

7.)


VARUSTEKASSIT

KÄSINEET

OGIO ®

9800 RIG ROLLER • Materiaali: 600-denier PVC/420-denier Dobby Poly PVC. SLED (Structural Load Equalizing Deck) -systeemi takaa kestävyyden ja tukevan käsiteltävyyden ankarimmissakin olosuhteissa. • Teleskooppivetokahva ja HD maastopyörät helpottavat käsittelyä hankalilla pinnoilla. Iso keskilokero säädettävillä seinämillä ja pehmustetulla kypärälokerolla. • Suuri täyttöaukko mahdollistaa helpon käytön. • Mitat: 40 x 42,5 x 90 cm. »» 2867869 • 329,00 €

OGIO ®

OGIO ®

OGIO ®

OGIO ®

KÄSINEET SOFTSHELL RACE GLOVE

BIG MOUTH GEAR BAG

ALL ELEMENTS BACKPACK

AXIL LAPTOP BACKPACK

SLAYER GEAR BAG

• Suuri avausaukko mahdollistaa helpon käytön. Ogio “SKID” system jossa suurikokoiset kuljetuspyörät. • Mitat 80 x 41 x 46cm 2867870 • 249,00 €

• Repussa yläosan yli vedettävä vettähylkivä kansi kiinnikkeillä. Kuori 4200 nylon.Selkäosassa “Ogio Airflow system”. Säädettävät kantohihnat rintaja vyötärökiristimellä (irrotettava). • Mitat: 52x27x17 cm, tilavuus 26 l. 2867873 • 159,00 €

• Erillinen, pehmustettu lokero kannettavalle PC:lle (17”). • Runsaasti taskuja erityyppisille tavaroille. • Mitat: 49 x 33 x 23 cm. 2867872 • 129,00 €

• Useita eri sisätaskuja. • Heavy Duty 9000 nylonmateriaali jossa vettähylkivä pinnoite. • Mitat: 80x41x46 cm. 2867871 • 119,00 €

• Suunnittelussa mukana Polaris Race Team:in ajajat. Muotoiltu leikkaus takaa erinomaisen istuvuuden ja käyttömukavuuden. Kämmenosa erittäin pitävästä materiaalista. Iskuja ja tärinää vähentävä pehmusterakenne. Neopren kaulus sädettävällä kiristyksellä. Vahvistetut saumat kriittisilä alueilla lisäävät kulutuskestävyyttä. »» 2867723.. 69,00 € • Koot : S -2XL

POLARIS - VAATEKOKOJEN NUMEROINTI - TAKIT, HOUSUT, PAIDAT, KÄSINEET XS

S

M

L

XL

2XL

3XL

01

02

03

06

09

12

14 55


2018

TEKN.

MOOTTORI JA VOIMANSIIRTO

MITAT

MALLINIMI

800 PRO-RMK® 174 // 3" PIDD

800 PRO-RMK® 163 // 3"

800 PRO-RMK® 163 PIDD

800 PRO-RMK® 155 // 3"

800 PRO-RMK® 155 PIDD

800 PRO-RMK® 155

600 PRO-RMK® 155

43,5 1247 1181 1 991 - 1016 - 1041 200,4 3606  AXYS® RMK® LWT Ketjuveto P-85 / TEAM® LWT

43,5 1247 1181 1 991 - 1016 - 1041 193,2 3414  AXYS® RMK® LWT Ketjuveto P-85 / TEAM® LWT

43,5 1247 1181 1 991 - 1016 - 1041 187,3 3414  AXYS® RMK® LWT QuickDrive® P-85 / TEAM® LWT

43,5 1247 1181 1 991 - 1016 - 1041 190,9 3327 AXYS® RMK® LWT Ketjuveto P-85 / TEAM® LWT

43,5 1247 1181 1 991 - 1016 - 1041 185 3327  AXYS® RMK® LWT QuickDrive® P-85 / TEAM® LWT

43,5 1247 1181 1 991 - 1016 - 1041 185 3327  AXYS® RMK® LWT QuickDrive® P-85 / TEAM® LWT

43,5 1247 1181 1 991 - 1016 - 1041 186,9 3327  AXYS® RMK® LWT QuickDrive® P-85 / TEAM® LWT

Yksi putki, 3-vaihe VES, sähkötoim.ohjaus

Yksi putki, 3-vaihe VES, sähkötoim.ohjaus

Yksi putki, 3-vaihe VES, sähkötoim.ohjaus

Yksi putki, 3-vaihe VES, sähkötoim.ohjaus

Yksi putki, 3-vaihe VES, sähkötoim.ohjaus

Yksi putki, 3-vaihe VES, sähkötoim.ohjaus

Yksi putki, SC VES,

Cleanfire® Injection Cleanfire® 3D Neste 2 - 795 85 x 70

Cleanfire® Injection Cleanfire® 3D Neste 2 - 795 85 x 70

Cleanfire® Injection Cleanfire® 3D Neste 2 - 795 85 x 70

Cleanfire® Injection Cleanfire® 3D Neste 2 - 795 85 x 70

Cleanfire® Injection Cleanfire® 3D Neste 2 - 795 85 x 70

Cleanfire® Injection Cleanfire® 3D Neste 2 - 795 85 x 70

Cleanfire® Injection DC-SDI Neste 2 - 599 77,25 x 64

AXYS® RMK® Säädettävä

AXYS® RMK® Säädettävä

AXYS® RMK® Säädettävä

AXYS® RMK® Säädettävä

AXYS® RMK® Säädettävä

AXYS® RMK® Säädettävä

AXYS® RMK® Säädettävä

Iskunvaimennus edessä

Walker Evans® Clicker Piggyback

Walker Evans® Clicker Piggyback

Walker Evans® Clicker Piggyback

Walker Evans® Clicker Piggyback

Walker Evans® Clicker Piggyback

Walker Evans® Impact-Extruded Monotube

Walker Evans® Clicker Piggyback

Joustovara edessä (mm)

229

229

229

229

229

229

229

Polttoainetankki (litraa) Korkeus (mm) Leveys (mm) Henkilöluku Raideväli (mm) Kuivapaino (kg) (arvio) Pituus (mm) Levyjarrutyyppi Toisioveto Variaattori Pakokaasujen poisto Polttoainejärjestelmä Sytytys Jäähdytys Sylinterimäärä/tilavuus (cc) Poraus x Iskunpituus (mm)

VARUSTELU

JOUSITUS

Etujousitus

Telasto Telaston etuiskunvaimennin

AXYS® RMK® AXYS® RMK® AXYS® RMK® AXYS® RMK® AXYS® RMK® AXYS® RMK® AXYS® RMK® Walker Evans® Impact-Extrude Monotube  Walker Evans® Impact-Extruded Monotube  Walker Evans® Impact-Extruded Monotube  Walker Evans® Impact-Extruded Monotube  Walker Evans® Impact-Extruded Monotube Walker Evans® Impact-Extruded Monotube Walker Evans® Impact-Extruded Monotube

Telaston takaiskunvaimennin

Walker Evans® Clicker Piggyback

Walker Evans® Clicker Piggyback

Walker Evans® Clicker Piggyback

Walker Evans® Clicker Piggyback

Walker Evans® Clicker Piggyback

Walker Evans® Impact-Extruded Monotube

Walker Evans® Clicker Piggyback

Telaston joustovara Sukset Telamatto L/P/K (mm) 12 V ulosotto Väri Sähkökäynnistys Polttoainemittari Kahva- ja peukalonlämmitys Ohjaustanko Ohjaustankon korotus (mm) Lämmitettävät matk.kahvat Taustapeilit Tavatateline Vetokoukku Peruutus Tavaratila Istuin Turvajärjestelmä Nopeusmittari Kierroslukumittari Lämpötila/öljymäärä varoitus Tuulilasi

406 Gripper 381 x 4420 x 76 Serie 7 Lisävaruste Lime Squeeze Lisävaruste Mekaaninen Vakiovaruste, säädettävä Low ProTaper® (matala) Lisävaruste Ei saatavilla Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste PERC® -sähkö Vakiovaruste PRO-LITE Vakiovaruste Polaris® Interactive Digital Display Polaris® Interactive Digital Display Polaris® Interactive Digital Display AXYS® Matala, musta

406 Gripper 381 x 4140 x 76 Serie 7 Lisävaruste Velocity Blue Lisävaruste Mekaaninen Vakiovaruste, säädettävä Low ProTaper® (matala) Lisävaruste Ei saatavilla Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste PERC® -sähkö Vakiovaruste PRO-LITE Vakiovaruste Digital Digital Vakio/vakio AXYS® Matala, musta

406 Gripper 381 x 4140 x 66 Serie 6 Lisävaruste INDY® Red Lisävaruste Mekaaninen Vakiovaruste, säädettävä Low ProTaper® (matala) Lisävaruste Ei saatavilla Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste PERC® -sähkö Vakiovaruste PRO-LITE Vakiovaruste Polaris® Interactive Digital Display Polaris® Interactive Digital Display Polaris® Interactive Digital Display AXYS® Matala, musta

406 Gripper 381 x 3937 x 76 Serie 7 Lisävaruste Velocity Blue Lisävaruste Mekaaninen Vakiovaruste, säädettävä Medium ProTaper® Lisävaruste Ei saatavilla Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste PERC® -sähkö Vakiovaruste PRO-LITE Vakiovaruste Digital Digital Vakio/vakio AXYS® Matala, musta

406 Gripper 381 x 3937 x 66 Serie 6 Lisävaruste Orange Burst Lisävaruste Mekaaninen Vakiovaruste, säädettävä Medium ProTaper® Lisävaruste Ei saatavilla Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste PERC® -sähkö Vakiovaruste PRO-LITE Vakiovaruste Polaris® Interactive Digital Display Polaris® Interactive Digital Display Polaris® Interactive Digital Display AXYS® Matala, musta

406 Gripper 381 x 3937 x 66 Serie 6 Lisävaruste Black Pearl Lisävaruste Mekaaninen Vakiovaruste, säädettävä High-Rise ProTaper® Lisävaruste Ei saatavilla Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste PERC® -sähkö Lisävaruste PRO-LITE Vakiovaruste Digital Digital Vakio/vakio AXYS® Matala, musta

406 Gripper 381 x 3937 x 66 Serie 6 Lisävaruste Velocity Blue Lisävaruste Mekaaninen Vakiovaruste, säädettävä Medium ProTaper® Lisävaruste Ei saatavilla Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste PERC® -sähkö Vakiovaruste PRO-LITE Vakiovaruste Digital Digital Vakio/vakio AXYS® Matala, musta


800 RMK® ASSAULT® 155

800 SKS 155 ES

800 SKS 155 ES PIDD

800 SKS 155 ES

800 SKS 146 ES

800 TITAN™ ADVENTURE PIDD

800 TITAN™XC

800 TITAN™SP

43,5 1247 1181 1 1054 - 1080 - 1105 193,7/201,7 sähkstartilla 3327 AXYS® RMK® LWT Ketjuveto P-85 / TEAM® LWT

43,5 1247 1181 1 991 - 1016 - 1041 200,9/208,9 sähköstartilla 3327  AXYS® RMK® LWT Ketjuveto P-85 / TEAM® LWT

43,5 1247 1181 1 991 - 1016 - 1041 200,9/208,9 sähköstartilla 3327  AXYS® RMK® LWT Ketjuveto P-85 / TEAM® LWT

43,5 1247 1181 1 991 - 1016 - 1041 200,9/208,9 sähköstartilla 3327  AXYS® RMK® LWT Ketjuveto P-85 / TEAM® LWT

45,4 1295 1181 1  991 - 1016 - 1041 220/228 sähköstartilla 3175 AXYS® Radial Ketjuveto P-85 / TEAM® LWT

53 1450 1220 2 991 - 1016 - 1041 298 sähköstartilla 3280 Titan Hydraulinen Titan Alpha voimansiirto P-85 / TEAM® Boss

53 1230 1140 1 991 - 1016 - 1041 274 sähköstartilla 3280 Titan Hydraulinen Titan Alpha voimansiirto P-85 / TEAM® Boss

53 1370 1220 1 991 - 1016 - 1041 274 sähköstartilla 3280 Titan Hydraulinen Titan Alpha voimansiirto P-85 / TEAM® Boss

Yksi putki, 3-vaihe VES, sähkötoim.ohjaus

Yksi putki, 3-vaihe VES, sähkötoim.ohjaus

Yksi putki, 3-vaihe VES, sähkötoim.ohjaus

Yksi putki, 3-vaihe VES, sähkötoim.ohjaus

Yksi putki, 3-vaihe VES, sähkötoim.ohjaus

Yksi putki, 3-vaihe VES, sähkötoim.ohjaus

Yksi putki, 3-vaihe VES, sähkötoim.ohjaus

Yksi putki, 3-vaihe VES, sähkötoim.ohjaus

Cleanfire® Injection Cleanfire® 3D Neste 2 - 795 85 x 70

Cleanfire® Injection Cleanfire® 3D Neste 2 - 795 85 x 70

Cleanfire® Injection Cleanfire® 3D Neste 2 - 795 85 x 70

Cleanfire® Injection Cleanfire® 3D Neste 2 - 795 85 x 70

Cleanfire® Injection Cleanfire® 3D Neste 2 - 795 85 x 70

Cleanfire® Injection Cleanfire® 3D Neste 2 - 795 85 x 70

Cleanfire® Injection Cleanfire® 3D Neste 2 - 795 85 x 70

Cleanfire® Injection Cleanfire® 3D Neste 2 - 795 85 x 70

AXYS® RMK® Säädettävä

AXYS® RMK® Säädettävä

AXYS® RMK® Säädettävä

AXYS® RMK® Säädettävä

AXYS® RMK® Säädettävä

AXYS®

AXYS®

AXYS®

Walker Evans® Clicker Piggyback

Walker Evans® Clicker Piggyback

Walker Evans® Clicker Piggyback

Walker Evans® Clicker Piggyback

Walker Evans® Clicker Piggyback

FOX® QS3 Clicker Piggyback

FOX® QS3 Clicker Piggyback

Polaris IFP huollettava

254

229

229

229

229

236

236

236

IGX 146 Walker Evans® Clicker Piggyback

Titan taittoperä FOX® QS3 Clicker Piggyback

Titan taittoperä FOX® QS3 Clicker Piggyback

Titan taittoperä Polaris IFP huollettava

AXYS® RMK® AXYS® RMK® AXYS® RMK® AXYS® RMK® Walker Evans® Impact-Extruded Monotube  Walker Evans® Impact-Extruded Monotube  Walker Evans® Impact-Extruded Monotube  Walker Evans® Impact-Extruded Monotube  Walker Evans® Clicker Piggyback

Walker Evans® Clicker Piggyback

Walker Evans® Clicker Piggyback

Walker Evans® Clicker Piggyback

Walker Evans® Clicker Piggyback

FOX® QS3 Clicker Piggyback

FOX® QS3 Clicker Piggyback

Polaris IFP huollettava

406 Gripper 381 x 3937 x 66 Serie 6 Lisävaruste Black Pearl Lisävaruste Mekaaninen Vakiovaruste, säädettävä High-Rise ProTaper® Lisävaruste Ei saatavilla Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste PERC® -sähkö Vakiovaruste PRO-LITE Vakiovaruste Digital Digital Vakio/vakio AXYS® Matala, musta

406 Gripper 381 x 3937 x 57 Peak Lisävaruste White Lightning Vakio Mekaaninen Vakiovaruste, säädettävä Medium ProTaper® Lisävaruste Ei saatavilla Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste PERC® -sähkö Vakiovaruste PRO-LITE Vakiovaruste Digital Digital Vakio/vakio RMK® Medium, Mattamusta

406 Gripper 381 x 3937 x 66 Serie 6 Lisävaruste Black Pearl Vakio Mekaaninen Vakiovaruste, säädettävä Medium ProTaper® Lisävaruste Ei saatavilla Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste PERC® -sähkö Vakiovaruste PRO-LITE Vakiovaruste Polaris® Interactive Digital Display Polaris® Interactive Digital Display Polaris® Interactive Digital Display RMK® Medium, Mattamusta

406 Gripper 381 x 3937 x 66 Serie 6 Lisävaruste Titanium Vakio Mekaaninen Vakiovaruste, säädettävä Low ProTaper® Lisävaruste Ei saatavilla Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste PERC® -sähkö Vakiovaruste PRO-LITE Vakiovaruste Digital Digital Vakio/vakio RMK® Medium, Mattamusta

406 Gripper 381 x 3708 x 57 Series 5,2 Lisävaruste Black Pearl Vakio Sähkö Vakiovaruste, säädettävä Alumiini ProTaper® 89 mm kiinteä Ei saatavilla Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste PERC® -sähkö Vakiovaruste AXYS® Performance Vakiovaruste Digital Digital Vakio/vakio AXYS® Matala, musta

419 PRO-FLOAT 508 x 3937 x 46 Cobra Vakio Black Pearl Vakio Sähkö Vakiovaruste, säädettävä Teräs /Mountain Bar 89 mm kiinteä Vakio Vakio Vakio Vakio H-L-N-R (nopea/hidas/vapaa/peruutus) Vakiovaruste AXYS® Modular lisäistuin Vakiovaruste Polaris® Interactive Digital Display Polaris® Interactive Digital Display Polaris® Interactive Digital Display AXYS® Extra korkea, leveä, kirkas

419 Gripper 508 x 3937 x 46 Cobra Vakio Black Pearl Vakio Sähkö Vakiovaruste, säädettävä Teräs /Mountain Bar 89 mm kiinteä Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste Vakio H-L-N-R (nopea/hidas/vapaa/peruutus) Lisävaruste AXYS® Comfort -istuin Vakiovaruste Digital Digital Vakio/vakio RMK® Medium, Mattamusta

419 PRO-FLOAT 508 x 3937 x 46 Cobra Vakio White Lightning Vakio Sähkö Vakiovaruste, säädettävä Teräs /Mountain Bar 89 mm kiinteä Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste Vakio H-L-N-R (nopea/hidas/vapaa/peruutus) Lisävaruste AXYS® Comfort -istuin Vakiovaruste Digital Digital Vakio/vakio AXYS® Extra korkea, leveä, kirkas


2018

TEKN.

MOOTTORI JA VOIMANSIIRTO

MITAT

MALLINIMI

Polttoainetankki (litraa) 45,4 Korkeus (mm) 1384 Leveys (mm) 1194 Henkilöluku 1 Raideväli (mm) 1080 Kuivapaino (kg) (arvio) 218 sähkökäynnistyksellä Pituus (mm) 3175 AXYS® Radial Levyjarrutyyppi Ketjuveto Toisioveto P-85 / TEAM® LWT Variaattori Yksi putki, 3-vaihe VES, sähkötoim.ohjaus Pakokaasujen poisto Cleanfire® Injection Polttoainejärjestelmä Cleanfire® 3D Sytytys Neste Jäähdytys 2 - 795 Sylinterimäärä/tilavuus (cc) 85 x 70 Borrning x Slaglängd (mm)

JOUSITUS

600 SWITCHBACK ASSAULT® 144

600 SWITCHBACK® SP

600 RUSH® XCR™

800 RUSH® XCR™

800 SWITCHBACK® XCR™

600 SWITCHBACK® XCR™

45,4 1384 1194 1 1080 218 sähkökäynnistyksellä 3175 AXYS® Radial Ketjuveto P-85 / TEAM® LWT

45,4 1384 1194 1 1080 214 sähkökäynnistyksellä 3175 AXYS® Radial Ketjuveto P-85 / TEAM® LWT

45,4 1168 1194 1 1080 217 sähkökäynnistyksellä 2896 AXYS® Race Radial Ketjuveto P-85 / TEAM® LWT

45,4 1168 1194 1 1080 214 sähkökäynnistyksellä 2896 AXYS® Race Radial Ketjuveto P-85 / TEAM® LWT

45,4 1168 1220 1 1080 215 sähkökäynnistyksellä 3074 AXYS® Race Radial Ketjuveto P-85 / TEAM ® LWT

45,4 1168 1220 1 1080 218 sähkökäynnistyksellä 3074 AXYS® Race Radial Ketjuveto P-85 / TEAM ® LWT

SC VES, yksi putki

SC VES, yksi putki

SC VES, yksi putki

Yksi putki, 3-vaihe VES, sähkötoim.ohjaus

Yksi putki, 3-vaihe VES, sähkötoim.ohjaus

SC VES, yksi putki

Cleanfire® Injection DC-SDI Neste 2 - 599 77,25 x 64

Cleanfire® Injection DC-SDI Neste 2 - 599 77,25 x 64

Cleanfire® Injection DC-SDI Neste 2 - 599 77,25 x 64

Cleanfire® Injection Cleanfire® 3D Neste 2 - 795 85 x 70

Cleanfire® Injection Cleanfire® 3D Neste 2 - 795 85 x 70

Cleanfire® Injection DC-SDI Neste 2 - 599 77,25 x 64

AXYS®

AXYS®

AXYS®

AXYS®

AXYS®

AXYS®

AXYS®

Iskunvaimennus edessä

Walker Evans® Clicker Piggyback

Walker Evans® Clicker Piggyback

FOX® IFP kaasu

Walker Evans® Hi-Lo Speed Clicker Piggyback

Walker Evans® Hi-Lo Speed Clicker Piggyback

Walker Evans® Hi-Lo Speed Clicker Piggyback

Walker Evans® Hi-Lo Speed Clicker Piggyback

Joustovara edessä (mm)

241

241

236

236

236

236

236

Telasto Telaston etuiskunvaimennin

IGX 144 Walker Evans®  Piggyback Clicker

IGX 144 Walker Evans®  Piggyback Clicker

IGX 144 FOX® IFP kaasu

PRO-XC™ PRO-XC™ PRO-XC™ Walker Evans® Hi-Lo Speed 2.0" Clicker Piggyback  Walker Evans® Hi-Lo Speed 2.0" Clicker Piggyback  Walker Evans® Hi-Lo Speed 2.0" Clicker Piggyback

PRO-XC™ Walker Evans® Hi-Lo Speed 2.0" Clicker Piggyback

Telaston takaiskunvaimennin

Walker Evans®  Piggyback Clicker

Walker Evans®  Piggyback Clicker

FOX® IFP kaasu

Walker Evans® Hi-Lo Speed Clicker Piggyback

Walker Evans® Hi-Lo Speed Clicker Piggyback

Walker Evans® Hi-Lo Speed Clicker Piggyback

Walker Evans® Hi-Lo Speed Clicker Piggyback

Telaston joustovara Sukset Telamatto L/P/K (mm) 12 V ulosotto Väri Sähkökäynnistys Polttoainemittari Kahva- ja peukalonlämmitys Ohjaustanko Ohjaustankon korotus (mm) Lämmitettävät matk.kahvat Taustapeilit Tavatateline Vetokoukku Peruutus Tavaratila Istuin Turvajärjestelmä Nopeusmittari Kierroslukumittari Lämpötila/öljymäärä varoitus Tuulilasi

406 Gripper 381 x 3657 x 51 Serie 4 Lisävaruste INDY® Red Vakio Sähkö Vakio, säädettävä Alumiini ProTaper® 89 mm kiinteä Ei saatavilla Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste PERC® -sähkö Vakiovaruste AXYS® Performance Vakio Polaris® Interactive Digital Display Polaris® Interactive Digital Display Polaris® Interactive Digital Display AXYS® matala, musta

406 Gripper 381 x 3657 x 51 Serie 4 Lisävaruste Black Pearl Vakio Sähkö Vakio, säädettävä Alumiini ProTaper® 89 mm kiinteä Ei saatavilla Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste PERC® -sähkö Vakiovaruste AXYS® Performance Vakio Digital Digital Vakio/Vakio RMK® Medium, Mattamusta

406 Gripper 381 X 3657 X 44 Backcountry Lisävaruste White Lightning Vakio Sähkö Vakio, säädettävä Vakiomalli, koukkupäät 89 mm kiinteä Ei saatavilla Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste PERC® -sähkö Lisävaruste AXYS® Performance Vakio Digital Digital Vakio/Vakio AXYS® Medium, savu

345 PRO-STEER 381 x 3073 x 44 Backcountry Lisävaruste Velocity Blue Vakio Sähkö Vakio, säädettävä IQR koukkupäät 89 mm kiinteä Ei saatavilla Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste PERC® -sähkö Vakiovaruste AXYS® Performance Vakio Digital Digital Vakio/Vakio AXYS® Medium, savu

345 PRO-STEER 381 x 3073 x 44 Backcountry Lisävaruste White Lightning Vakio Sähkö Vakio, säädettävä IQR koukkupäät 89 mm kiinteä Ei saatavilla Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste PERC® -sähkö Vakiovaruste AXYS® Performance Vakio Digital Digital Vakio/Vakio AXYS® Medium, savu

345 Gripper 381 x 3454 x 44 Backcountry Lisävaruste Black Pearl Vakio Sähkö Vakio, säädettävä IQR koukkupäät 89 mm kiinteä Ei saatavilla Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste PERC® -sähkö Lisävaruste AXYS® Performance Vakio Polaris® Interactive Digital Display Polaris® Interactive Digital Display Polaris® Interactive Digital Display AXYS® Medium, savu

345 Gripper 381 x 3454 x 44 Backcountry Lisävaruste INDY® Red Vakio Sähkö Vakio, säädettävä IQR koukkupäät 89 mm kiinteä Ei saatavilla Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste PERC® -sähkö Lisävaruste AXYS® Performance Vakio Digital Digital Vakio/Vakio AXYS® Medium, savu

Etujousitus

VARUSTELU

800 SWITCHBACK ASSAULT® 144


550 INDY®

550 INDY® LXT

550 INDY® ADVENTURE 155

600 VOYAGEUR® 144

550 VOYAGEUR® 155

550 WIDETRAK LX

120 INDY®

43,5 1220 1220 En 1080 201,8 sähkökäynnistyksellä 2890 RMK® Hydraulinen Ketjuveto CVTech PowerBloc50 / Invance Yksi putki Kaasutin CDI Ilma, tuuletin 2 - 544  73 x 65

43,5 1370 1220 Två 1080 212 sähkökäynnistyksellä 3150 RMK® Hydraulinen Ketjuveto CVTech PowerBloc50 / Invance Yksi putki Kaasutin CDI Ilma, tuuletin 2 - 544  73 x 65

43,5 1420 1220 Två 991 238 sähkökäynnistyksellä 3359  RMK® Hydraulinen Ketjuveto CVTech PowerBloc50 / Invance Yksi putki Kaasutin CDI Ilma, tuuletin 2 - 544  73 x 65

45,4 1385 1143 En 991 - 1016 - 1041 220 sähkökäynnistyksellä 3226 AXYS® Radial Ketjuveto P-85 / TEAM® LWT SC VES, yksi putki Cleanfire® Injection DC-SDI Neste 2 - 599 77,25 x 64

43,5 1420 1220 En 991 217 sähkökäynnistyksellä 3359  RMK® Hydraulinen Ketjuveto CVTech PowerBloc50 / Invance Yksi putki Kaasutin CDI Ilma, tuuletin 2 - 544  73 x 65

41,6 1295 1105 Två 965 278 sähkökäynnistyksellä 3251 WIDETRAK Hydraulinen Ketjuveto P-85 / TEAM® LWT Yksi putki Kaasutin CDI Ilma, tuuletin 2 - 544  73 x 65

1,9 780 860 En 760 66 1900 Mekaaninen rumpu Ketjuveto P-40 Yksi putki 1 - BV18 Transistor Ilma, tuuletin 1 - 121 60 x 43

PRO-RIDE®

PRO-RIDE®

PRO-RIDE® RMK® 

AXYS® RMK® Justerbar

PRO-RIDE® RMK®

IFS

IFS

RydeFX® MPV

RydeFX® MPV

RydeFX® MPV

RydeFX® MPV

RydeFX® MPV

Nitrex

Teräs Monotube

Iskunvaimennus edessä

180

180

229

236

229

184

76

Joustovara edessä (mm)

INDY® RydeFX® MPV

INDY®  RydeFX® MPV

INDY® taittoperä RydeFX® MPV

IGX 144 RydeFX® MPV

INDY® taittoperä RydeFX® MPV

WideTrak taittoperä Nitrex

Mini INDY® Ei saatavilla

Telasto Telaston etuiskunvaimennin

RydeFX® MPV

RydeFX® MPV

RydeFX® MPV

RydeFX® MPV

RydeFX® MPV

Nitrex

Ei saatavilla

Telaston takaiskunvaimennin

353 PRO-STEER 381 x 3073 x 35 Cobra Lisävaruste INDY® Red Vakio Mekaaninen Vakio, säädettävä Vakiomalli 89 mm kiinteä Ei saatavilla Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste PERC® -sähkö Lisävaruste INDY® PRO-RIDE®  Ei saatavilla Digital/Analog Digital/Analog Ei/Vakio PRO-RIDE® Medium, kirkas

358 PRO-FLOAT 381 x 3658 x 35 Cobra Lisävaruste Vogue Silver Vakio Mekaaninen Vakio, säädettävä Vakiomalli 89 mm kiinteä Lisävaruste Vakio Vakio Lisävaruste PERC® -sähkö Lisävaruste Kahdenistuttava selkänojalla Ei saatavilla Digital/Analog Digital/Analog Ei/Vakio PRO-RIDE® Korkea, kirkas

380 PRO-FLOAT 381 x 3937 x 41 Cobra Lisävaruste Black Pearl Vakio Mekaaninen Vakio, säädettävä Hyöty, keskikorkea vakio 89 mm kiinteä Lisävaruste Vakio Vakio Lisävaruste PERC® -sähkö Vakiovaruste INDY® PRO-RIDE®, Lock & Ride® Ei saatavilla Digital/Analog Digital/Analog Ei/Vakio PRO-RIDE® Korkea, kirkas

406 Gripper 381 x 3658 x 51 Series 4 Lisävaruste INDY® Red Vakio Sähkö Vakio, säädettävä Vakiomalli 89 mm kiinteä Ei saatavilla Lisävaruste Vakio Lisävaruste PERC® -sähkö Vakiovaruste AXYS® Performance Vakio Digital Digital Ei/Vakio AXYS® Korkea, kirkas

380 PRO-FLOAT 381 x 3937 x 41 Cobra Lisävaruste INDY® Red Vakio Mekaaninen Vakio, säädettävä Hyöty, keskikorkea vakio 89 mm kiinteä Ei saatavilla Lisävaruste Vakio Lisävaruste PERC® -sähkö Lisävaruste INDY® PRO-RIDE® Ei saatavilla Digital/Analog Digital/Analog Ei/Vakio PRO-RIDE® Korkea, kirkas

229 PRO-FLOAT 508 x 3962 x 25 Shockwave Vakio Svart Vakio Mekaaninen Vakio, säädettävä Hyöty, korkea vakio Kiinteä Lisävaruste Lisävaruste Vakio Vakio (vetosilmä) Nopea/Hidas/Vapaa/ PERC®-sähkö Vakiovaruste Kahdenistuttava sääd.selkänojalla Ei saatavilla Digital/Analog Ei saatavilla Ei/Vakio Gen 2 Korkea, kirkas

177,8 Komposiitti 254 x 1752 x 20 Tri-Star Ei saatavilla INDY® Red Ei saatavilla Ei saatavilla Ei saatavilla Mini INDY® Kiinteä Ei saatavilla Ei saatavilla Ei saatavilla Ei saatavilla Ei saatavilla Ei saatavilla Mini INDY® Ei saatavilla Ei saatavilla Ei saatavilla Ei saatavilla Mini INDY®

Telaston joustovara Sukset Sukset 12 V ulosotto Väri Sähkökäynnistys Polttoainemittari Kahva- ja peukalonlämmitys Ohjaustanko Ohjaustankon korotus (mm) Lämmitettävät matk.kahvat Taustapeilit Tavatateline Vetokoukku Peruutus Tavaratila Istuin Turvajärjestelmä Nopeusmittari Kierroslukumittari Lämpötila/öljymäärä varoitus Tuulilasi

MALLINIMI

Polttoainetankki (litraa) Korkeus (mm) Leveys (mm) Henkilöluku Raideväli (mm) Kuivapaino (kg) (arvio) Pituus (mm) Levyjarrutyyppi Toisioveto Variaattori Pakokaasujen poisto Polttoainejärjestelmä Sytytys Jäähdytys Sylinterimäärä/tilavuus (cc) Poraus x Iskunpituus (mm)

Etujousitus


POLARIS-JÄLLEENMYYNTI JA -HUOLTO ALAVUS Moto One . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 050 5778 778 ENONTEKIÖ Auto ja kone Konttinen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 016 521 051 HARJAVALTA Tekniset Mattila . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 02 6305 800 HEINOLA Pienkonehuolto Siekkinen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 03 7154 671 HELSINKI Koneliike Olenius . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 020 7931 130 HUITTINEN Lauttakylän Kone. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 02 569 720 HÄMEENLINNA ATV-Tekniikka Harjajärvi. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0500 487 124 IISALMI Savon Pro Service . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 017 825 444 IVALO Ivalon Auto . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 016 662 346 JOENSUU Jokikone . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 010 3878 101 JYVÄSKYLÄ Keljon Konehuolto . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0500 644 946 KAARINA Sporttikone. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 02 721 1500 KANKAANPÄÄ Satamotors . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 02 5783 795 KAUHAJOKI Rakennusmarket. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 010 420 3540 KAUSTINEN Motokellari . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 06 861 1215 KEMI Prima-Rauta R. Kamppinen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 016 255 500 KEMIJÄRVI Tarvikeskus Oy . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 020 743 7000 KEURUU K-Rauta . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0207 893 600 KITTILÄ Timpuri . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 016 353 677 KOKKOLA MP-Auto Shop G. Holm . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 06 8314 685 KONNUSLAHTI K-Pentti Kaulamo . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 020 7705 511 KORSNÄS Mr Motors . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 06 3641 102 KOTKA Motobox . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 05 2107 112 KOUVOLA McKone . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 044 725 5950 KUOPIO Kone & Vene Center . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 020 7433 080 KUUSAMO Auto ja Konekorjaamo S. Pätsi . . . . . . . . . . . . . . . . . . 08 8511 643

LAHTI LAPPEENRANTA LOHJA LOVIISA MAARIANHAMINA MIKKELI MUONIO MÄNTSÄLÄ ORIVESI OULU PARIKKALA PIEKSÄMÄKI PIETARSAARI PORI PORVOO PORVOO RAAHE RANUA RAUMA ROVANIEMI SALO SAARIJÄRVI SASTAMALA SAVONLINNA SEINÄJOKI SODANKYLÄ SOMERO SOTKAMO

Bike Marine . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 03 7512 203 Urheilu Koskimies . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 05 6129 000 Lohjanharjun Konepalvelu . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 019 312 500 Oy I Nybonn Ab . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 019 531 537 Ljungdahls Motorverkstad . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 018 22 591 SR-kone . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 015 214 530 Muonion Konepiste . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 016 532 221 Mäntsälän Puutarhakone . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0600 17177 Hämeen Pienkonehuolto . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 050 4088 918 Motorman . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 08 5350 200 Urheilu Jussi . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 05 470 550 Komek. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 050 5166004 RE Motors . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 050 3432 950 Radical Motors . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 044 5000 750 E3-Marin. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 019 633 206

Snellman Motosport. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 019 549 199 Motocafe . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 020 7417 190 Tarvikekeskus Oy. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 020 743 7000 Moto-Rauma . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 02 8224 444 Tarvikekeskus Oy . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 020 743 7000 Sporttikone . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 02 7211 400 Konehuolto H.Hoppula . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0500 245 062 Sastamalan Kone-Center . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0500 839 039 Linnankone . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 015 526 923 Moto-Seinäjoki . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 020 7939 855 HaKaMotors . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 040 4864 140 Sporttikone . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 02 7489 300 Erkki Tuhkanen Oy . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 08 665 107

TAMMISAARI TAMPERE TORNIO TURKU VAASA VANTAA VIITASAARI VIROLAHTI VIRRAT YLITORNIO YLIVIESKA

Hydroforest . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 019 2416 999 Bike & Boat World Oy . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 020 7757 360 Miukin Kone . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 040 7211 617 Bike & Boat World Oy . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 020 7757 340 Kone Nygård Maskin . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 06 3577 850 Bike World Oy . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 020 7757 300 Autotarvike Marpa. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 040 1950 016 Kone Kaitainen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 040 5033 480 Virtain Moottorisaha . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 03 4758 300 Teemu Alaviippola Oy . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 016 572 251 Autotalo Savusalo . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 08 4112 300

POLARIS-HUOLTO: ALAJÄRVI ESPOO HAUKIVUORI ILOMANTSI IVALO JOUTSA JUANKOSKI JÄMSÄ JÄRVENPÄÄ KARSTULA

KARIGASNIEMI KEMI KIUKAINEN

Huoltopiste Esa Linna. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 06-5575365 Oy Euroshark Ltd. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0400-720660 Haukivuoren Auto-ja konekorjaamo Oy . . . . . . . . . . . 050-5709777 Mottimaja J. Heikura Ky. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 013-220511 TMI Teuvo Portti. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0400-534540 JS Korjauspalvelu Oy. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0400-259117 Juankosken Pienkonekorjaamo Ay. . . . . . . . . . . . . . . . 017-612110 Jämsän Pienkonehuolto. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0400-264772 Moto-Up Oy. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0400-402681 Tmi Huolto ja Taksi K.Hyvönen . . . . . . . . . . . . . . . . . 0400-375771 Sarre Oy. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .016-676111 Prima-Huolto S.Koivuniemi. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 040-8270600 Tmi Juha Aromaa. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 044-259 9941

KLAUKKALA Rallivati . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0400-452308 KOUVOLA Moottorihuolto P. Mäkelä Ky. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 040 - 7719808 KUHMO Kuhmon Pienkonekorjamo. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 045-6397657 KUOPIO Savon Konehuolto Oy. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 050-3697636 KURIKKA T:mi Keijo Hoiska. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0500-666302 LAHTI Lahden Mp-Service Oy. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0400-712898 LAPPEENRANTA JM-Moottorihuolto Oy. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 05-6129037 LAITILA Valkon Verstas Valver Ky. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0400-701114 LIEKSA Mottimaja J. Heikura Ky. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 013-220512 LEHTIMÄKI TMI Letec. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 044-3001015 MIKKELI T:mi Ville Kakriainen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0400-259267 MÄKELÄ Tmi Rautsialan paja. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 050-4074141 NILSIÄ Nilsiän Maatalouskonekorjaamo S. Laakkonen Oy. . . 017 4631819 NÄÄTÄMÖ Tmi Serimar. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .040-1691277 PIETARSAARI Pietarsaaren MC Service & Parts Oy . . . . . . . . . . . . . 050-3432950 PORVOO Techman Huolto. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .0400-504092 PYHÄSALMI JTM Motors Ay . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 010-3261220 PÄNTÄNE Jarmo Vaskivuori. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0400-669495 PELLO Reiskan Paja. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 040-5788876 RAUMA Hakin Huolto. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 02-8251662 RAUTAVAARA Rautavaaran Pienkone- ja Huoltopiste . . . . . . . . . . . 040-5883647 RIIHIMÄKI Sefotec Oy. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 040-7156155 RUKATUNTURI S.Pätsi Racing Ky . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 08-8514001 SAVONLINNA Team Pro Service & Logistik . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 040-5810610 SODANKYLÄ T:mi Janne Simontaival. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 016 - 614140 TIMOLA TMI Timolan Auto- ja Pienkonehuolto. . . . . . . . . . . . 0400-753665 VANTAA JV-Motosport Oy. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 09-38694990 VIRTASALMI Komek. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 050-5166004

/PolarisMoottorikelkat /PolarisMonkijat Maahantuoja: Brandt-Polaris Oy, PL 1/PB 1, 01741 VANTAA/VANDA

WWW.POLARIS.FI Esitteen kuvissa olevat mallit saattavat poiketa maahantuotavista myyntimalleista. Pidätämme oikeuden tuotteiden hintojen ja teknisten tietojen muutoksiin ilman erillistä tiedotusta. Esitteessä olevat hintatiedot sisältävät alv. 24%.

/VictoryMoottoripyorat /IndianMoottoripyorat /SlingshotSuomi

LUE LISÄÄ: POLARIS.FI

Polaris-moottorikelkat 2018  

www.polaris.fi

Polaris-moottorikelkat 2018  

www.polaris.fi