Page 1

2016 HONDA -MALLISTO HONDABIKES.FI


Legendan paluu. Africa Twin is back! Kun alkuperäinen Honda XRV 650 Africa Twin tuli markkinoille vuonna 1988, oli maailma hyvin toisenlainen paikka. Oli Neuvostoliittoa ja Berliinin muuria, eikä tietoakaan Facebookista tai sosiaalisista medioista. Silti Africa Twin muutti koko moottoripyöräilevän maailman lähes yhdessä yössä. Honda Africa Twin oli luomassa kokonaan uutta moottoripyöräilyluokkaa. Africa Twinissä yhdistyivät matkapyörän ja enduron parhaat ominaisuudet ja se oli äärimmäisen katu-uskottava. Honda Africa Twinillä voitettiin kolme neljästä peräkkäisestä Pariisi-Dakar-rallista ja se valloitti myyntitilastojen kärkisijat kaikkialla Euroopassa. Uusi Africa Twin on uskollinen alkuperäisen XRV 650 ja sen seuraajan XRV 750 ominaisuuksille lisäten siihen kaiken sen, mitä Honda on oppinut off-road-ajosta viimeisen 10 vuoden aikana. Vähemmän painoa, enemmän tehoa. Todellinen all-rounder. Hondan historia on täynnä Africa Twinin kaltaisia legendoja, ja uusia luodaan joka päivä. Kolmesataa miljoonaa myytyä moottoripyörää kertoo tyhjentävästi Hondan kyvystä suunnitella ja valmistaa juuri sen kaltaisia moottoripyöriä, joita motoristit ympäri maailmaa haluavat ajaa. Legendat eivät synny sattumalta.

Honda Pro Dealerit ja huollot:

HONDABIKES.FI

facebook.com/hondamp

Honda Pro Dealer -liikkeissä on nähtävänä kattavasti uusin mallisto, joka on koeajettavissa.

youtube.com/hondamcfinland


Honda Rahoitus Honda Rahoituksella maksat hankintasi kätevästi pienissä erissä, oli kyseessä sitten pyörä- tai varustehankinta. Maksamalla hankintasi pienissä erissä vältät suuremmat menoerät kerralla. Voit itse valita sinulle sopivan maksuajan ja tarpeisiisi soveltuvan kuukausierän.

Osamaksurahoitus Honda Rahoituksen osamaksu on vaivaton ja turvallinen tapa rahoittaa pyöräsi hankinta. Kiinteään korkoon perustuvat tasasuuret maksuerät pysyvät sovitun suuruisina koko sopimusajan. Honda Rahoituksen osamaksua varten et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia, sillä hankkimasi pyörä toimii velan vakuutena. Osamaksurahoitus edellyttää kohteen rekisteröinnin ja kaskovakuutuksen.

Ostorahoitus Honda Rahoituksen ostorahoitus on joustava rahoitusratkaisu haluamaasi hankintaan tai kokonaisuuteen. Et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia, sillä luotto on vakuudeton. Ostorahoituksella voit hankkia sopivalla kuukausierällä ja jopa 84 kuukauden maksuajalla esimerkiksi rekisteröimättömän ajoneuvon tai ajovarusteet. Korko on kiinteä koko luottoajan, joten tiedät kuukausieräsi aina etukäteen.

Mitä on ostorahoitus? • joustava rahoitusratkaisu haluamaasi hankintaan tai kokonaisuuteen • kortiton rahoitustuote • lainasummat 750 € - 40 000 € • luottoaika 3-7 vuotta (7 500 € asti max. 5 vuotta), luoton voi halutessaan maksaa takaisin aikaisemmin • laskutus kuukausittain tasaerissä • ei vakuuksia eikä takaajia • kiinteä korko

Honda Pro Service -pisteistä saatavana myös laaja valikoima öljy- ja hoitotuotteita sekä muita Honda-oheistuotteita ja tietysti myös alkuperäisiä kulutusosia.

Pyydä vaihto- ja rahoitustarjous:

HONDABIKES.FI

Tarkat rahoitusesimerkit ja -ehdot www.hondabikes.fi


THE NEW

TRUE ADVENTURE

CRF1000L Africa Twin ABS

TEKNISET TIEDOT

Africa Twinin 998 cm moottori on kokonaan uusi. Erittäin kompaktin 2-sylinterisen rivimoottorin teho on 70 kW eli 95 hevosvoimaa ja vääntö 98 Nm. Hondan motocrosspyöristä tuttu sylinterinkannen Unicam–rakenne tekee moottorista erittäin matalan, jonka ansiosta säästyneet senttimetrit on voitu käyttää pyörän maavaran lisäämiseen ilman, että rungon kokonaiskorkeutta on jouduttu kasvattamaan.

Moottori

Nestejäähd. 2 syl., rivimoottori, 999 cc

Teho

70 kW / 95 hv / 7 500 min-1

Vääntö

98 Nm / 6 000 min-1

Kytkin

Monilevyinen märkäkytkin, luistokytkin alumiinisella puristusavustimella.

Vaihteisto

6-vaihteinen manuaali tai 6-vaihteinen DCT-vaihteisto jossa valinnainen maastoajo-asetus.

Luistonesto

Honda HSTC 4-asentoinen luistonesto

Kuivapaino

207 kg (ABS) / 217 kg (DCT)

Paino ajovalmiina

232 kg (ABS) / 242 kg (DCT)

Polttoainesäiliö

18,8 litraa

Toimintasäde

400 km

3

6-vaihteisen vaihdelaatikon kytkentämekanismit ovat lähellä motocrosspyörissä käytettyjä ratkaisuja, mahdollistaen helpon ja tarkan vaihteiden kytkeytymisen. Luistokytkin helpottaa vaihteiden kytkeytymistä moottorijarrutuksen aikana, sekä pehmentää vaihdelaatikkoon kohdistuvaa rasitusta. Vaihtoehtoisessa DCT-kaksoiskytkinvaihteistossa toiminta on säädetty off-road-ajamiseen sopivaksi. Vaihteistossa on kolme ohjelmaa: automaatti, urheilullinen automaatti ja manuaali. Manuaalisesti vaihteita käytetään joko ohjaustangosta tai lisävarusteena saatavalla polkimella.

Pituus x leveys x korkeus

2 335 x 875 x 1 475 mm

Vakiovarusteisiin kuuluu luistonestojärjestelmä, jossa on kolme asetusta tai jonka voi kytkeä kokonaan pois päältä. Saatavana on myös lukkiutumattomat jarrut, jotka voi ottaa tarvittaessa pois käytöstä. Honda on kehittänyt pyörää niin, että sen painopiste on hyvin alhaalla ja etujousitus on täysin säädettävissä.

Akseliväli

1 575 mm

Istuinkorkeus (säädettävä)

870 / 850 mm

Maavara

250 mm

Eturengas

90/90-R21, pinnavanteet

Saatavana myös DCT-kaksoiskytkinvaihteistolla sh. 20 990 €

Takarengas

150/70-R18, pinnavanteet

19 995 €

20 990 €

TAI

TAI

290 €/kk*

Victory Red (CRF Rally Red) *

* DCT-vaihteisena saatavana väreissä Victory Red ja Pearl Glare White Tricolour

310 €/kk*

Pearl Glare White Tricolour *


VARUSTEPAKETIT TOURING PACK

3 519 €

08HME-MJP-TO16 Takalaukkusarja selkänojalla / sivulaukut / pyörän avaimelle koodattava lukkosarja laukkuihin / keskituki / korkea tuulisuoja / kahvanlämmittimet / 12 voltin virran ulosottopistoke / suojaraudat sivulle / sumuvalot / sivukatteiden tuuliohjaimet / matkustajan comfort -jalkatapit

COMFORT PACK

1 513 €

08HME-MJP-CO16 Suojaraudat sivulle / sumuvalot / kahvanlämmittimet / 12 voltin virran ulosottopistoke

SIVULAUKKUSARJA

806 €

08ESY-MJP-PCOM16 Sivulaukkusarja / pyörän avaimelle koodattava lukkosarja laukkuihin

Digital Silver Metallic *

3 098 €

ADVENTURE PACK

08HME-MJP-AD16 Takalaukkusarja selkänojalla / sivulaukut / pyörän avaimelle koodattava lukkosarja laukkuihin / keskituki / korkea tuulisuoja / suojaraudat sivulle / sumuvalot / kahvanlämmittimet / 12 voltin virran ulosottopistoke

1 280 €

SUMUVALOSARJA 08ESY-MJP-FLK16 Suojaraudat sivulle / sumuvalot

ILMANOHJAINSARJA

TRAVEL PACK

1 585 €

08HME-MJP-TR16 Takalaukkusarja selkänojalla / sivulaukut / pyörän avaimelle koodattava lukkosarja laukkuihin / keskituki / korkea tuulisuoja

TAKALAUKKUSARJA

549 €

08ESY-MJP-TBCOM16 Takalaukkusarja selkänojalla / pyörän avaimelle koodattava lukkosarja laukkuun

361 €

08ESY-MJP-DEF

LÄMPÖKAHVASARJA 08ESY-MJP-HGA

Matt Ballistic Black Metallic *

380 €


38 990 €

22 990 €

TAI

TAI

560 €/kk*

340 €/kk*

GL1800 Comfort Premium

VFR1200F

Honda Gold Wing on koostaan huolimatta helposti hallittava ja tasapainoinen matkapyörä. Pyörän varustelu on hiottu nyt huippuunsa. ABS jarrut, peruutusvaihde, sähköisesti kojelaudasta säädettävä takaiskunvaimennus, erinomaisen suojan ajoviimalta ja sateelta antava kate, lämpökahvat, lämmitettävät istuimet, säädettävä jalkatilan lämmitys sekä paljon muuta.

VFR1200F:ssä on täysverisen kisakoneen ominaisuudet, mutta se on suunniteltu myös kenen tahansa tasokasta matka-ajoa harrastavan motoristin pyöräksi. Sporttisuus ja mukautuminen eri käyttötarkoituksiin ovatkin pyörän ehdottomia valtteja.

10 790 € TAI

160 €/kk*

Saatavana myös DCT-kaksoiskytkinvaihteistolla sh. 22 990 €

8 990 €

NEW

TAI

NEW

130 €/kk*

NC750X ABS DCT

NC750S ABS

NC750X tarjoaa 15-sentin liikevarat jousitukseen, tehokkaasti ajoviimalta suojaavan yläkatteen, pystyn ajoasennon sekä taloudellisen ja loistavasti vääntävän moottorin.

Loistavan 745-kuutioisen moottorin alateho ja vääntömomentti on kasvanut, tarjoten silti 6 vaihteen avulla 3.5 l /100 km kulutuksen! Parempi kiihtyvyys ja kasvanut huippunopeus.

Malli muistuttaa paljon isoveljeään, Honda CB1000R:ää. Kokonsa, mitoituksiensa ja keveytensä ansiosta se on verraton kaupungilla, mutta myös nautittavan suorituskykyinen lähdettäessä taajaman ulkopuolelle. Pyörä on helposti omaksuttava niille, jotka haluavat siirtyä piikeistä täysikokoiseen moottoripyörään, samoin kuin moottoripyöräilyyn palaaville, joiden edellisestä ajokokemuksesta on ehkä jo vierähtänyt hetki.

i s.f ike ab *T ark

CB500F ABS

at

rah

oit

us

es

im

erk

it j aeh d

ot

ww

w. ho

120 €/kk*

NEW

nd

7 680 € TAI


15 990 €

16 990 €

TAI

TAI

240 €/kk*

250 €/kk*

CB1000R

VFR800F ABS

Vuodelle 2016 kevyen faceliftin saanut Honda CB1000R on yhtä kova kuin ennenkin: CBR1000RR Firebladesta säädetty Hondan rivinelonen – kompakti, nestejäähdytteinen polttoaineen ruiskutuksella varustettu 998-kuutioinen moottori toimii kuin kello, kiertää kuin kimalainen ja lähtee kuin ammus. CB1000R on erittäin ketterä kaupunkipyöränä, mutta silti rivakka radalla ja mutkateillä.

Monien mielestä maailman paras ”all-around” moottoripyörä on nyt parempi kuin koskaan. Tämän kanssa voit mennä huoletta radalle tai ajaa pidempääkin matkaa. VFR800F loistaa paikassa kuin paikassa. 20 mm säädettävä istuinkorkeus, luistonesto, ABS-jarrut, lämmitetyt kahvat ja Hondan ainutlaatuinen vilkkuautomatiikka.

11 490 € TAI

170 €/kk*

NEW

10 590 € TAI

160 €/kk*

CB650F ABS

Kun haluat eniten vauhtia rahoillesi. Uusi CBR650F on todellinen hinnat alkaen Super Sport. Virtaviivainen muotoilu ja vahva suorituskyky kertovat aidon sporttipyörän luonteesta, kun taas tasainen voimantuotto ja vaivaton käsiteltävyys tekevät CBR650F:stä mitä mainioimman jokapäiväisessä arkiajossa. Todellinen sportti nyt tyylikkäämpänä kuin koskaan.

Hornet-mallin seuraaja. Uusi paremmin vääntävä 649-kuutioinen moottori ja 6 vaihdetta tekevät ajamisesta helpompaa. Leveä ohjaustanko, mukava ajoasento sekä erittäin matala painopiste tekevät pyörästä myös ketterän. Voidaan kuristaa vastaamaan A2-kortin vaatimaa 35 kW tehoa.

20 16 HO ND A

-M AL LIS TO

CBR650F


5 990 €

3 490 €

TAI

TAI

90 €/kk*

60 €/kk*

NEW

CRF250L

PCX125

Katuenduro CRF250L on todellinen on-off-pyörä, joka viihtyy mainiosti sekä tiellä että tien tuolla puolen. Vahvasti vääntävä ja erittäin vähäkulutuksinen 250-kuutioinen moottori yhdistettynä luokkansa parhaimmistoa edustavaan jousitukseen takaavat helpon ja vaivattoman käytettävyyden niin kadulla kuin maastossakin.

Näyttävä skootteri, jossa luksusluokan muodot, huikea kiihtyvyys, hiljainen käyntiääni, pieni kulutus ja markkinoiden edistyksellisin tekniikka. Nerokas Idle Stop -toiminto sammuttaa moottorin pysähdyttäessä ja käynnistää sen taas kaasua käännettäessä. Polttoaineenkulutus vain 1 l/45 km. Vuoden 2016-malleissa on vakiona LED-ajovalot.

4 290 €

2 990 €

TAI

TAI

80 €/kk*

63 €/kk*

CBR125R

NSC50R

CBR125R:n kevyt, helposti kiertävä ja tehokas moottori sekä nopea kuusivaihteinen vaihteisto toimivat saumattomasti yhteen. Pyörän renkaat ja jarrut ovat puolestaan suoraan luokkaa suuremmista pyöristä. Lopputuloksena on helposti käsiteltävä, erittäin urheilullinen pyörä, joka ei uuvuta kuljettajaansa pitkälläkään matkalla.

Honda NSR50R moposkootterissa yhdistyvät kaikki ne ominaisuudet joita niin nuoret kuin heidän vanhempansakin arvostavat. NSC50R on häikäisevän näköinen, ärhäkkäluonteinen ja katu-uskottava. Honda on ainoa mopomerkki johon saat neljän vuoden takuun!

2 690 € TAI

57 €/kk*

Taattua Honda-laatua 4 vuoden takuulla. Moderni, polttoaineen ruiskutuksella varustettu 4-tahtimoottori. Turvallisuuden takaavat Honda CBS -yhdistelmäjarrut. 16 tuuman eturengas kruunaa hyvät ajo-ominaisuudet kaikilla tiepinnoilla.

facebook.com/hondamp

.FI ES IK AB ND HO

NSC50 Vision

youtube.com/hondamcfinland


31 990 €

24 990 €

TAI

TAI

470 €/kk*

GL1800 F6C Custom ’2015

360 €/kk*

GL1800 F6B Bagger ’2014

19 995 €

6 450 €

TAI

TAI

290 €/kk*

VFR1200X DCT Crosstourer ’2013 Kaupan päälle RTG-paketti! EDUN ARVO 3 156 €

SPECIAL PRICE

100 €/kk*

CB500X ABS ’2014

SPECIAL PRICE

19 995 € TAI

290 €/kk*

ST1300 Pan European ABS ’2015


22 990 €

14 990 €

TAI

TAI

340 €/kk*

220 €/kk*

SPECIAL PRICE

13 990 € TAI

200 €/kk*

SPECIAL PRICE

VFR1200F ABS DCT ’2015

CBR1000RR Fireblade ABS ’2014

CBR1000RR Fireblade ’2014

14 990 €

11 990 €

8 990 €

TAI

TAI

220 €/kk*

CB1100EX ABS ’2015

17 990 € TAI

260 €/kk*

SPECIAL PRICE

180 €/kk*

SPECIAL PRICE

TAI

130 €/kk*

CB1100 ABS ’2013

NC750S DCT ’2015

9 990 €

9 290 €

TAI

TAI

150 €/kk*

140 €/kk*

CTX1300 De Luxe ABS ’2014

CTX700 ABS DCT Cowl ’2015

CTX700N ABS DCT ’2014

4 490 €

3 490 €

3 490 €

TAI

TAI

TAI

70 €/kk*

CRF250M ’2014

SPECIAL PRICE

60 €/kk*

SH125 Mode ’2014

60 €/kk*

MSX125 ’2014


TAI

190 €/kk*

SPECIAL PRICE

CBR1000RR Fireblade ’2013

7 290 € TAI

110 €/kk*

CB500F ABS ’2015

9 990 € TAI

150 €/kk*

VT750C2 Black Spirit ’2013

9 990 € TAI

150 €/kk*

SPECIAL PRICE

CBR600RR ’2013

HO ND AB IK ES .FI

12 990 €

7 650 € TAI

120 €/kk*

CBR500R ’2015


2015 WORLD CHAMPION MX2 TIM GAJSER HONDA CRF250R

8 990 € TAI

facebook.com/hondamp

8 490 €

182 €/kk*

TAI

youtube.com/hondamcfinland

172 €/kk*

5 990 € TAI

122 €/kk*

* Tarkat rahoitusesimerkit ja -ehdot www.hondabikes.fi


2015 EMX150 EUROPEAN CHAMPION EMIL WECKMAN HONDA CRF150R

3 590 €

3 390 €

2 690 €

2 190 €

TAI

TAI

TAI

TAI

75 €/kk*

CRF125FB

71 €/kk*

CRF125F

CRF110F

10 135,66 €

TAI

TAI

150 €/kk*

CRF450RM Enduro ’2014

CRF250RM Enduro ’2015

Hinta rekisteröitynä.

Hinta rekisteröitynä.

47 €/kk*

CRF50F

.FI ES IK AB ND HO

9 990 €

150 €/kk*

56 €/kk*


TRUE ADVENTURE

AFRICA TWIN T-PAITA 08HOV-T16-10-koko Valkoinen Koot: XS / S / M / L / XL / XXL

AFRICA TWIN T-PAITA 08HOV-T16-11-koko Hiekka Koot: XS / S / M / L / XL / XXL

AFRICA TWIN T-PAITA 08HOV-T16-12-koko Oliivi Koot: XS / S / M / L / XL / XXL

36 €

36 €

36 €

AFRICA TWIN -HUPPARI 08HOV-H16-8-koko Harmaa Koot: XS / S / M / L / XL / XXL

AFRICA TWIN PITKÄHIHAINEN T-PAITA 08HOV-H16-9-koko Oliivi / hiekka Koot: XS / S / M / L / XL / XXL

89 €

67 €


SUPERBIKE-HUPPARI 08HOV-H00-3-koko Punainen Koot: XS / S / M / L / XL / XXL

56 €

SUPERBIKE-T-PAITA 08HOV-T00-9-koko Punainen Koot: XS / S / M / L / XL / XXL

28 € TEAM HONDA -HUPPARI 08HOV-H00-6-koko Sininen Koot: XS / S / M / L / XL / XXL

56 €

SIXTIES-T-PAITA Sininen 08HOV-T00-8-koko Koot: XS / S / M / L / XL / XXL

28 € HONDA 500 -HUPPARI 08HOV-HOO-7-koko Harmaa Koot: XS / S / M / L / XL / XXL

56 €

SUPERBIKE-T-PAITA 08HOV-T00-3-koko Valkoinen Koot: XS / S / M / L / XL / XXL

28 €


Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Kokonaishinta sisältää myyntihinnan ja autoveron. Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut, enintään 600 euroa.

HONDABIKES.FI facebook.com/hondamp

youtube.com/hondamcfinland

Puhelun hinta kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Tekninen puhelinneuvonta: 0600-18601 (hinta 2 euroa/min + ppm).

Rekisteröitävien Honda-moottoripyörien takuu 4 vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi.

Maahantuoja: Oy Brandt Ab, PL 1, 01741 Vantaa, puh. 020 7757 200

Honda-moottoripyörämallisto 2016  

Honda-moottoripyörämallisto CRF1000L Africa Twin etc. Moottoripyörät & vaatteet www.hondabikes.fi