Page 1


Finley het Witte Huis Zie je het al voor je, de gezichten van je gasten als ze arriveren bij de luxe, hagelwitte riet-gedekte villa aan de Loosdrechtse Plassen? En dan moet de ĂŠchte betovering nog beginnen. De ontvangst door jullie als stralend bruidspaar, in de tuin met een feestelijk glas cava. Het ja-woord in de koepelzaal, de View, met uitzicht over het water. De feestelijk gedekte tafels tijdens de het diner binnen in onze Living of buiten onder de Stretchtent.


Daarna‌ een swingend, warm feest waar iedereen jaren later nog over praat. En als jij samen met je gasten aan het genieten bent, zorgt ons ervaren en gastvrije team ervoor dat geen enkel detail van je feest wordt vergeten. Als jullie aan het eind van het feest per sloep langzaam wegvaren van je gasten weet je het zeker. Dit is de mooiste dag van je leven.


The View Deze koepelruimte rechtstreeks gelegen aan de Loosdrechtse Plassen is de ideale plek voor jullie trouwceremonie. Het is een lichte romantische ruimte die door jullie of jullie stylist naar eigen stijl kan worden ingericht. Met mooi weer kan de ceremonie ook naar buiten verplaatst worden en zou dit eventueel de plek voor jullie sit-down dinner kunnen zijn. Alles is mogelijk.


The Living The Living is perfect voor een groot sit-down dinner. Liever een extra danszaal? Wij kunnen deze ruimte omtoveren tot lounge bar. Deze ruimte is volledig in te richten naar jullie wensen.


The Library The Library is de ruimte waar jullie je kunnen voorbereiden op jullie mooie dag. Daarnaast kan later op de dag de ruimte door de kinderen gebruikt worden. Hier kunnen ze tussendoor ontspannen, spelletjes doen en televisie kijken.


The Bar The Bar is een sfeervolle multifunctionele ontvangstruimte met openslaande deuren, die leiden naar een groot overdekt terras met tuin aan de Loosdrechtse Plassen. The Bar is de perfecte ruimte voor jullie feest. Compleet met DJ Booth en Movingheads.


Nieuw Loosdrechtsedijk 242 | 1231 LG Loosdrecht T: 035 5774040 | I: www.finley.nl | E: info@finley.nl

Profile for Ottenhome b.v.

Finley Lookbook Waterfront wedding  

Finley Lookbook Waterfront wedding  

Profile for ottenhome