Page 1


Finley het Witte Huis Gelegen aan de Loosdrechtse Plassen is er geen mooiere plek voor uw bedrijfsevent. Een bijzondere productlancering, een inspirerende brainstormsessie. Finley is de ontmoetingsplek voor een netwerkborrel of een prachtig bedrijfsfeest. Maak het onvergetelijk door te kiezen voor een van de meest sfeervolste locatie van Nederland. Deze plek biedt ongekende mogelijkheden. Het professionele en gastvrije team van Finley staat altijd voor u klaar.

Nieuw Loosdrechtsedijk 242 | 1231 LG Loosdrecht |


Benieuwd geworden? We laten u graag wat voorbeelden zien van de van events die wij kunnen organiseren. Uiteraard kunnen wij uw evenement aanpassen en aanvullen aan uw wensen. Wij bieden ook verschillende workshops en activiteiten aan op onze locatie, vraag gerust naar de mogelijkheden. Ons deskundig team helpt u graag bij het organiseren van uw vergadering, brainstormsessie of (relatie) evenement.

T: 035 5774040 | I: www.finley.nl | E: info@finley.nl


The View Deze koepelruimte leent zich voor verschillende mogelijkheden. De met glas omringde ruimte is een lichte open ruimte die direct aan de Loosdrechtse Plassen ligt. Ideaal voor brainstormsessies, vergaderingen, workshops, presentaties en diners. Alle sessie kunnen gecombineerd worden met activiteiten op of aan het water. De View beschikt over een beamer, scherm en geluidsset.


Capaciteiten Opstelling Theateropstelling Brainstormsessie aan tafels Vergadering U vorm Receptie / Walking Diner Sit Down Diner

Aantal personen 80 56 22 80 56


The Living The Living is perfect voor een conferentie, presentatie of productlancering. De Living is volledig donker te maken en er is een beamer, scherm en geluidsset aanwezig. Opstellingen en inrichting in overleg. Daarnaast is het mogelijk om The Living om te toveren voor uw (gala) diner, netwerkborrel of bedrijfsfeest. Deze ruimte is multifunctioneel.


Capaciteiten Opstelling Theateropstelling Klasopstelling Vergadering Blokvorm Vergadering U vorm Bedrijfsfeest Sit Down Diner Walking Diner

Aantal personen 160 75 36 35 125 100 125


The Library Op zoek naar een plek voor een vergadering of brainstorm sessie, dan is The Library de perfecte ruimte. Uitkijkend op de tuin en de Loosdrechtse Plassen kunt u hier samen met u collega’s uw bespreking houden. In deze ruimte is een groot beeldscherm aanwezig waar u uw presentatie op kunt tonen. Tijdens een conferentie kan deze ruimte als voorbereidingsruimte voor de sprekers gebruikt worden of al productieruimte.


Capaciteiten Opstelling Vergadering Blokvorm

Aantal personen 20


The Bar The Bar is een sfeervolle multifunctionele ontvangstruimte met openslaande deuren, die leiden naar een groot overdekt terras met tuin aan de Loosdrechtse Plassen. De perfecte plek voor een break, lunch, borrel of feest. Compleet met DJ Booth en movingheads.


Capaciteiten Opstelling Theateropstelling Klasopstelling Vergadering U vorm Bedrijfsfeest / Netwerkborrel Walking Diner Walking Diner in combinatie met The Living

Aantal personen 50 25 20 150 90 215


Nieuw Loosdrechtsedijk 242 | 1231 LG Loosdrecht T: 035 5774040 | I: www.finley.nl | E: info@finley.nl

Fotoboek Finley Business 2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you