Page 59

Bruce yllätti faninsa ja kirjoitti aseistariisuvan omaelämä­kerran.

SUOMENTANUT ILKKA REKIARO / NOIN 520 SIVUA / 145 X 215 MM / ALKUTEOS BORN TO RUN / KUVALIITTEITÄ / 99.1 / ISBN 978-951-1-30637-5 / SYYSKUU

Maailman­laajuinen ilmestymis­päivä 27.9.2016.

Bruce Springsteen

Born to Run

Tätä et tiennyt rock-legendasta. Bruce kertoo kaiken elämästään. Itsestään kirjoittaminen on vähän outoa puuhaa, mutta tässä hankkeessa olen tehnyt yhden lupauksen: paljastan lukijalle mieleni. Bruce Springsteen kuvaa omaelämäkerrassaan kasvamistaan New Jerseyn Freeholdissa, missä hänen mielikuvitustaan ruokkivat ”runous, vaarat ja synkkyys”. Hän kuvailee elävästi periksiantamatonta tietään muusikoksi, varhaisia aikojaan baarien bändikuninkaana Asbury Parkissa ja E Street Bandin nousua maineeseen. Aseistariisuvalla avoimuudella Springsteen kertoo myös ensimmäistä kertaa henkilökohtaisista kriiseistään, jotka inspiroivat häntä luomaan parhaat kappaleensa. Hän osoittaa lukijalle, miksi Born to Run paljastaa enemmän kuin olemme aiemmin tajunneet.

Bruce Springsteen (s. 1949) on yhdysvaltalainen rock­ muusikko, laulaja ja lauluntekijä. Hänen levyjään on myyty maailmanlaajuisesti yli 120 miljoonaa kappaletta ja hän on voittanut 20 Grammya, kaksi Golden Globe -palkintoa sekä parhaan elokuvamusiikin Oscarin.

Tietokirjat

57

Otavan uutisia SYKSY 2016  
Otavan uutisia SYKSY 2016