Page 46

kuva: mattias kristiansson SUOMENTANUT MARKUS HOTAKAINEN / NOIN 105 SIVUA / 167 X 220 MM / 4-VÄRIKUVITUS / ALKUTEOS VEGO HELA DAGEN / N 86.2 / ISBN 978-951-1-31054-9 / HUHTIKUU

Mattias Kristiansson

Vegeä aamusta iltaan

Helppoa ja hyvää. Kaikki ohjeet sovellettavissa myös vegaanille! Ruotsalainen keittokirjailija Mattias Kristiansson on intohimoinen kasvisruoan ystävä ja puolestapuhuja. Hänen mielestään kotikokin menestyksen salaisuuksia ovat rento ote ja huumori.

44

Aamiaismuffineista kasvislasagneen. Viitisenkymmentä helppoa ohjetta nuorille kasvissyöjille ja vegaaneille. Mitä kasvispitoista aamiaiseksi tai välipalaksi? Miten valmistaa maukas arkiateria kasviksista? Entä miten pannaan pöytä koreaksi, kun kavereita on tulossa kylään? Vegeä aamusta iltaan -kirja rohkaisee kokkaamaan rennolla otteella hyvää ja helposti. Harjaantumatonkin kotikokki pääsee kasvisruoan ja ruoanlaiton makuun opittuaan perusasiat. Kirjassa on tuulahduksia niin Välimeren kuin Aasian keittiöstä, ja kaikki ruokaohjeet ovat sovellettavissa vegaaneille. Kirjan purilaiset, pastakastikkeet ja piiraat saavat veden kielelle.

Otavan uutisia kevät 2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you