Page 41

sbergstrom.com TheCrueltyBook.com

Elokuva tulossa!

K.K. Alongi

Ansassa Kevätuhrit 2 SUOMENTANUT INKA PARPOLA / NOIN 500 SIVUA / 145 X 215 MM / ALKUTEOS THE CRUELTY / N 84.2 JA 84.2 / ISBN 978-951-1-30262-9 / MAALISKUU

Tässä hän tulee: kickass-sankari Gwen Bloom!

Joukko eloonjääneitä on paennut syrjäiseen maataloon, jonne saapuu odottamaton vieras. Välähtelevätkö karismaattisen hymyn takana pedon hampaat? Hyytävä kotimainen nuorten trillerisarja jatkuu.

Kuumottavan jännittävä, timanttinen, nerokkaasti punottu toimintatrilleri James Bondin ja Jason Bournen hengessä

Kuolemanaalto on vienyt aikuiset, ja joukko nuoria yrittää selviytyä maailmassa, jossa mikään ei ole niin kuin ennen. Kun heidän suojapaikkaansa ilmestyy vieras menneisyydestä, eivät kaikki ole innoissaan. Voiko tulijaan luottaa vai uhkaako heitä vaara, johon kukaan ei osaa varautua?

New York, Pariisi, Berliini, Praha. Kadonnutta diplomaatti-isäänsä jäljittäessään 17-vuotias Gwen joutuu jahdatuksi ja silmäkkäin Euroopan pelätyimpien rikollisliigojen kanssa. Jäljet vievät Pariisin rähjäisistä lähiöistä Berliinin klubeille ja Prahan pelätyimmän rikollisperheen kannoille. Kaikki mihin Gwen uskoo on koetuksella – eikä hän tiedä, keneen voi luottaa.

K. K. Alongi (s. 1967) asuu perheineen Roomassa ja työskentelee elämäntaito- ja ratsastusvalmentajana. Ansassa on toinen osa trilo­giasta, jonka avausromaani Kevät­uhrit ilmestyi 2015.

Scott Bergstrom

The Cruelty Nyt olet yksin

Scott Bergstrom on kirjailija, matkailija, valokuvaaja, kissojenystävä, hyönteistenvihaaja, joka uskoo älyyn ja rehellisyyteen, ja vuoroin vastustaa ja puolustaa ironiaa. Hän asuu ­vaimonsa ja tyttäriensä kanssa Coloradossa.

NOIN 300 SIVUA / 140 X 202 MM / N 84.2 / ISBN 978-951-1-31001-3 / MAALISKUU

Teineille ja nuorille aikuisille

39

Otavan uutisia kevät 2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you