Page 49

SUOMENTANUT ARI SURAMO / NOIN 450 SIVUA / 145 X 215 MM / ALKUTEOS FORTUNATE SON. MY LIFE, MY MUSIC / KUVALIITTEITÄ / 99.1 / ISBN 978-951-1-27753-8 / HELMIKUU

John Fogerty

Onnenpoika

Creedence Clearwater Revival -yhtyeen lauluntekijän odotetut muistelmat CCR oli yksi 1960- ja 70-lukujen taitteen rakastetuimmista amerikkalaisista rock-yhtyeistä ja John Fogerty oli bändin klassikoiden kuten Proud Mary, Have You Ever Seen the Rain? ja Bad Moon Rising kirjoittaja ja laulaja. Nyt Fogerty kertoo, kuinka CCR nousi maailman suosituimmaksi bändiksi, ja kuinka heidän hämmästyttävä menestyksensä leimahti ja romahti vain muutamassa vuodessa. Onnenpoika kuljettaa lukijansa läpi Fogertyn pohjoiskalifornialaisen lapsuuden, CCR:n lyhyeksi jääneen kultakauden, musiikinteosta ja julkisesta elämästä vetäytymisen – sekä viimein paluun maailman esiintymislavoille sooloartistina.

”Fogertyn elämäkerta on kirjoitettu samalla ­tunteen syvyydellä kuin hänen musiikkinsakin.” – Publishers Weekly John Fogerty (s. 1945) on yhdysvaltalainen rockmuusikko, lauluntekijä ja tuottaja. Hänet tunnetaan erityisesti urastaan Creedence Clearwater Revivalin eli CCR:n laulajana, kitaristina ja musiikillisena johtohahmona.

Tietokirjat

47

Otavan uutisia KEVÄT 2016  
Otavan uutisia KEVÄT 2016