Page 1

Maria Österåker Vasa, Finland

www.mariaosteraker.fi maria.osteraker@mariaosteraker.fi +358 (0)50 462 9093

Talang:

Att inspirera entreprenörer och anställda till att ta för sig, våga synas och våga tänka annorlunda. Att prata så att folk orkar lyssna. Och att skriva så att folk orkar läsa.

Nuvarande jobb:

Egen företagare sedan 2010 i företaget Österåker & Österåker Ab Jobbar som föreläsare inom entreprenörskap och affärsutveckling samt som författare med fem böcker i bagaget. Blev med sin bok ”Ta betalt! –om prissättning i skapande branscher” (Liber, 2010) nominerad inom kategorin ’årets marknadsföringsbok’ i Sverige. Hennes mest sålda föreläsningar är föreläsningarna ”Ta betalt” och ”Kul och Ful marknadsföring” och hennes synsätt på prissättning och marknadsföring har lyfts fram i såväl tv, tidingar och radio. Därtill pratar hon varmt om att våga tänka företag och har bland annat anlitats inom konceptet ’Ung företagsamhet’ för att inspirera ungdomar att ta klivet mot att starta eget.

Tidigare jobb:

Företagsutvecklare vid Juthbacka kulturcentrum. Maria var en av ursprungskrafterna bakom Juthbacka kulturcentrum och var även med att bygga upp designbyrån Kreator och nätgallerian Hops-Shop Lärare och forskare vid Svenska handelshögskolan i Finland. Maria doktorerade vid Hanken 2003 inom institutionen för entreprenörskap och företagsledning. Därefter undervisade hon i företagsstrategi, tillväxtföretag och arbetsvetenskap.

Språk:

Maria föreläser på klingande finlandssvenska.

Maria österåker cv  

Det här är jag!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you