Page 1

Dent Guide Kft. 1037 Budapest Bécsi út 250 Tel.: (1) 437 0193 lab@merfol.hu

Elkötelezettek vagyunk a digitális fogászat területén, ami kapcsán az elsők között voltunk, akik Magyarországon elkezdték bevezetni a navigációs implantációt (SMOP), és a fúrósablonok 3D-s nyomtatását. Ennek folytatásaként bővítettük laborunkat és a digitális fogtechnikai szolgáltatás feltételeit is megteremtettük. Ennek köszönhetően most az 5 tengelyes fogászati marógéppel tudunk Titánium-ból, CoCr-ból, Cirkónium-ból, E-max-ből, PMMA-ból (ideiglenes pótlás) fogpótlásokat készíteni.

EGYEDI FEJ: (Ti) Ami különleges, az az egyedi felépítmény, amit előre legyártott (pre-mill) felépítményből készítünk, mely előgyártás biztosítja az implantátum és felépítmény pontos kapcsolatát. A 3D-s tervezés során lehetőség van a gingiva emergenciaprofiljának pontos lekövetésére, valamint a váz, és a leplezés megfelelő koronális helyfenntartására!

Web oldalunkon egy rövid ismertetőt talál erről az új szolgáltatásunkról. Fontos tudni, hogy több mint 30 fajta implantátum rendszerhez tudunk egyedi fejet készíteni. http://osstem.hu/smartfit-felepitmeny/


Dent Guide Kft. 1037 Budapest Bécsi út 250 Tel.: (1) 437 0193 lab@merfol.hu

CIRKÓNIUM MEGOLDÁSOK: (Zr) - Lecsiszolt csonkokra: A digitális technológiánknak, és a magas minőségű fogászati anyagainknak köszönhetően, vázat, részleges koronát, inlay-t, onlay-t, veneert, és (full) anatómikus koronát is készítünk! Utóbbinál, érdekesség lehet, hogy monolitikusan, a cirkónium anyagát színezzük meg a fogorvos igényeinek megfelelően, így leplezést nem igényel! - Implantátumokra: Implantátumos munkáknál a már fent említett egyedi fejre, valamint a fogászati piacon lévő bármely titanium interface-re készítünk cirkónium fogpótlásokat. Ezek lehetnek átmenőcsavaros, ragasztott, részleges, vagy akár anatómikus megoldások is!

Kiemelnénk még a speciális szögtört eseteknél is alkalmazható titán alapunkat, aminek eredményeként akár front fogaknál orális oldalon lehet a csavarrögzítést megvalósítani. Szintén megoldható több fajta implantátum rendszerhez.

IDEIGLENES MEGOLDÁSOK: (PMMA) Rohanó világunkban a minőség és az esztétika mellett elengedhetetlen a gyorsaság fogalma is! Az ideiglenes fogpótlás a páciens esztétikai, valamint funkcionális igényeinek megvalósításához elengedhetetlen! Ennek megfelelően a legrövidebb idő alatt készítjük el digitális eszközeinkkel a státusznak megfelelő ideiglenes fogpótlást, amit SMOP fúrósablon alkalmazása esetén, akár a műtét előtt is eltudunk készíteni, így a páciens azonnali, ideiglenes pótlást is kaphat az implantációval egyideüleg! Ideiglenest készítünk csiszolástól függetlenül (vállas v. tangencionális) lecsiszolt csonkokra, vagy implantátumok esetén a típusától függően kiválasztott bármilyen interface-re! Az implantátum rendszerhez tartozó protetikai választéktól függően közös megbeszélés alapján dől el, hogy a fogpótlásunk ragasztott vagy átmenőcsavaros megoldás lesz!

Dentguidegeneral