Page 41

gått till lite åt andra hållet. Sedan är det ju klart att man har blivit äldre också, och intressen förändras i takt med att man mognar. Om man kollar på Robyn till exempel, så har hon bara nu kunnat sudda ut sin dun-silverjacka-image, vilket jag kan känna att även vi på vårt sätt har gjort.

“Om man kollar på Robyn till exempel, så har hon bara nu kunnat sudda ut sin dunsilverjacka-image, vilket jag kan känna att även vi på vårt sätt har gjort.” Efter flera år av inhemsk distribution, har Sahara Hotnights blivit något av en exportsuccé. De har vid flera tillfällen i amerikanska tidningar refererats till som ”det bästa rockband Sverige någonsin producerat”.

Det ryktas väldigt mycket om ert hårda rock ’n roll- liv under turnéperioden. Blir det mycket festande?

Josefin: - På några enstaka spelningar, då kan det bli ganska mycket, det tycker jag. Johanna: - Det blir ju väldigt jämnt. Eller, ja, det blir nog ganska mycket. (Skratt) Men om man kommer till en sur jävla stad i USA till exempel, och man märker att det här inte kommer att bli något kul, så börjar man inte precis blanda ihop paraplydrinkar och ha party. Josefin: Vi använder inte misär som en ursäkt. Att man har tråkigt och måste supa för att ha kul. Det försöker vi undvika. TOM OCH JERRY- ridån glöder till en sista gång. Ett tag ser den nästan ut som om den fått liv. Sedan byter den nyans och försvinner lika snabbt som den dykt upp.

Johanna: - Vi har ju spelat jättemycket i USA. Det handlar om hur mycket energi man lägger ner på att vara där. Vi spelar på många mindre klubbar, ställer upp i studenttidningar och skaffar på så sätt en grund att stå på.

41

OL 05/06 #1  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you