Page 1

MARTE nettverkssenter

ALENE MED BARN?


Velkommen! Er du alene med barn og ønsker deg et større nettverk? MARTE nettverkssenter er en møteplass og et pusterom for aleneforsørgere og barna deres.

2 | MARTE NETTVERKSSENTER


Foto: Øyvind Ganesh Eknes

MARTE NETTVERKSSENTER| 3


«Det er mange å leke med på MARTE!»

4 | MARTE NETTVERKSSENTER

Foto: Øyvind Ganesh Eknes


Hva skjer på MARTE? MARTE nettverkssenter ligger i Urtegata 50 på Grønland i Oslo. Senteret er et tilbud til aleneforeldre og barna deres. MARTE nettverkssenter er et sted hvor kos og hygge står i fokus. Vi tilbyr ulike aktiviteter i hverdager, helger og ferier. På MARTE kan dere komme til ferdig middag og hyggelige aktiviteter for de voksne, mens barna leker og har det gøy sammen med engasjerte frivillige. Vi har tre-fire aktiviteter hver uke med ulike tilbud som kan være alt fra yoga til samtalekvelder. Man trenger aldri barnevakt for å komme til oss og alt er gratis. Senteret arrangerer morsomme turer og aktiviteter i helgene der “MARTE-familien” har det gøy sammen. På MARTE feirer vi høytider sammen. Vi har også turer i skolens ferier. MARTE nettverkssenter er her når du trenger noen å snakke med og har lyst til å være en del av et større fellesskap i hverdagen.

M for møteplass A for avkobling R for ro T for trivsel E for energi MARTE NETTVERKSSENTER| 5


Om MARTE nettverkssenter: Deltaker VIBEKE JENSSEN - Jeg ble lettet da jeg hørte om tilbudet. Jeg var alene med en tre mnd. gammel sønn og det krevde sitt. Vi har vært innom senteret jevnlig og spist middager. Han har lekt og jeg har blitt kjent med andre aleneforeldre. Det har vært viktig å møte mennesker som vet hva en står i. Sønnen min trives veldig godt og vi pleier kontakt med venner fra MARTE også ellers. Det er et viktig fellesskap som gir meg overskudd. Det kommer også sønnen min til gode.

Frivillig SOLVEIG BERRE - Som frivillig på MARTE nettverkssenter er jeg med i gruppa for månedlig søndagstur. Min motivasjon er å bidra konstruktivt til mennesker, særlig barn, som søker slike tilbud. Sammen med andre frivillige utfordres jeg til å skape et miljø hvor både voksne og barn kan oppleve trygge rammer for oppdagelser og lek i sosialt samvær. Det gir meg glede, rett og slett.

Samarbeidspartner JANNE A. WÅGENES, Gjensidigestiftelsen. - Gjensidigestiftelsen jobber for et tryggere, sunnere og mer aktivt Norge gjennom å støtte ildsjeler og frivillige organisasjoner. Røde Kors er en høyt verdsatt og verdifull samarbeidspartner med tanke på både gjennomføringsevne, og ikke minst å igangsette nyskapende prosjekter som virker. MARTE nettverkssenter er et lavterskeltilbud som favner bredt, er drevet av frivillige og et godt eksempel på hva vi ser etter.

6 | MARTE NETTVERKSSENTER


Vil du bli... Deltaker? Du er alene i hverdagen med ett eller flere barn under 13 år og ønsker å dele opplevelser med andre i samme situasjon. MARTE nettverkssenter er til for deg.

Frivillig? Du er sosial, glad i barn og kan sette av tid annenhver uke over tid. Vi trenger frivillige til barneaktiviteter, matlaging og nettverksbygging.

Samarbeidspartner? Du vil støtte oss økonomisk eller samarbeide på annet vis. Med drahjelp kan tilbudet bli enda bedre.

MARTE nettverkssenter Urtegata 50, tlf. 926 22 901 MARTE@redcross.no www.rodekors.no/oslo/marte MARTE NETTVERKSSENTER| 7


Oslo Røde Kors er ett av 19 distrikter i Norges Røde Kors og ble grunnlagt i 1865. Røde Kors er en frivillig, medlemsstyrt organisasjon. Vårt oppdrag er å avdekke, hindre og lindre menneskelig nød og lidelse.

Oslo Røde Kors Chr. Krohgs gate 15 Postboks 3, Grønland 0133 OSLO kontakt.oslo@rodekors.no www.rodekors.no/oslo

Til stede i byen din!

MARTE nettverkssenter  

En møteplass og et pusterom for aleneforsørgere og barna deres. Nettverksbygging og fritidsaktiviteter for voksne og barn. Sted: Grønland i...

MARTE nettverkssenter  

En møteplass og et pusterom for aleneforsørgere og barna deres. Nettverksbygging og fritidsaktiviteter for voksne og barn. Sted: Grønland i...

Advertisement