Page 1

JULEN I OSLO KONSERTHUS KOM I JULESTEMNING MED VAKKER MUSIKK


02. DESEMBER KL. 19.30

BUGGE WESSELTOFT IT´S SNOWING ON MY PIANO

En årlig juletradisjon i Oslo Konserthus. Gjesteartist: MARI BOINE Bugge Wesseltofts fantastiske juleplate ”It´s Snowing on my Piano” fra 1997 har fått klassikerstatus. Wesseltoft er en av Norges absolutt fremste jazzmusikere og har med denne platen klart å skape et nært, nakent og varmt uttrykk, hvor kjente og kjære julesanger pakkes inn i jazzkarakteristiske improvisasjoner. ”Det låter som det er snøfnugg som treffer tangentene, og strengene får klinge i fred”. Wesseltoft lager julestemning på sin helt særegne måte i denne unike julekonserten. LES MER

KJØP BILLETT


03. OG 04. DESEMBER KL. 12.00 OG 14.30

JULESTEMNING FAMILIEFORESTILLING

«Julesteming» er en herlig perle av en juleforestilling. Den henvender seg til hjertet av den norske folkesjela. Forestillingen forteller oss at - joda, selvfølgelig finnes julenissen, - både han som bor på Nordpolen, såvel som Skogsnissen og ikke minst Fjøsnissen. I tillegg til de tre nissene, blir også publikum kjent med barna Tor og Helle, som bor på gården hvor det meste av handlingen foregår. Forestillingen varer en drøy time og passer aller best for barn i alder 4 -8 år. Levende musikk skaper en ekstra god stemning. I løpet av forestilingen blir barna invitert opp på scenen til nissene og får smake en god skje med julegrøt, i tillegg går det rykter om en liten gave fra nissen etterpå... Forfatter og komponist: Jarle Berg LES MER

KJØP BILLETT


03. DESEMBER KL. 18.00 OG 20.30

SISSELS JUL JULEKONSERT

Etter flere år med utsolgte konserthus i Sør-Norge og Sverige, legger Sissel Kyrkjebø i år opp til en turnérute gjennom Danmark, via Reykjavik og til Norge, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Til årets turné har Sissel invitert med seg musikere i verdensklasse. Hun har også med seg tre London-korister, som har jobbet med en rekke av de mest kjente artistene. Konserten vil være forankret i et moderne souluttrykk, med mye energi og varme og tradisjonelle sanger som lokker førjulsstemningen frem.

LES MER

KJØP BILLETT


GAVEKORT KJØP EN OPPLEVELSE I JULEGAVE

En unik opplevelse trumfer alle verdens ting. Kjøp gavekort fra 250 kr.

GOD JUL!

KJØP GAVEKORT


05. DESEMBER KL. 19.30

GLENN MILLER ORCHESTRA - CHRISTMAS SHOW

Sekken er pakket og klar for en kveld full av Glenn Millers fantastiske repertoar. I tillegg til Millers musikk er det en del kjente og kjære julemelodier som spilles. Og som vanlig blir det noen overasskelser i showet. Glenn Miller Orchestra Scandinavia spiller på lisens fra Glenn Miller Productions, Inc., New York, U.S.A. og turnerer jevnt i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Frankrike. Orkesteret ledes av trombonisten Jan Slottenäs, som har samlet unge musiker fra Sveriges jazzelite til denne konserten.

LES MER

KJØP BILLETT


08. DESEMBER KL. 19.00

CHRISTMAS WITH

NORDIC TENORS SVEINUNG HØLMEBAKK - ROALD HAARR - JAN-TORE SALTNES

Nordic Tenors gir deg en vakker og underholdende julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen. Med sine unike stemmer, skaper de tre tenorene en førjulsstund utenom det vanlige. Sammen med sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen, byr Nordic Tenors på en opplevelse fylt med varm humor og et julerepertoar bygget på høytid og tradisjon.

LES MER

KJØP BILLETT


10. DESEMBER KL. 12.30 OG 15.00

BARNAS JULEKONSERT OSLO-FILHARMONIEN

Musikerne i Oslo-Filharmonien inviterer barna til musikalsk julefeiring. Det blir julefortelling, allsang og dans. Vi spiller musikk fra «Reisen til julestjernen», «Tre nøtter til Askepott» og komponister som Vivaldi, Tsjaikovskij og John Williams. Bli bedre kjent med de typiske juleinstrumentene celesta, dombjeller, wind chimes og rørklokker, og hør Heidi Ruud Ellingsen synge den Oscarvinnende låten «Let it go» fra Disneyfilmen Frost (Frozen). Kom tidlig og opplev julestemningen med ulike aktiviteter for barna! Passer fra 4 år og oppover.

LES MER

KJØP BILLETT


18. DESEMBER KL. 15.30, 18.00 OG 20.30

OSLO GOSPEL CHOIR EN STJERNE SKINNER I NATT

Ingen jul uten at Oslo Gospel Choir legger ut på sin juleturne i desember. Gjennom to tiår har julen for mange vært uløselig knyttet til lyden av denne legendariske sammensetningen av stemmer. Konsertene formidler Oslo Gospel Choir’s unike sound, og den varme og nære Julestemningen som har blitt et varemerke for koret.

LES MER

KJØP BILLETT


19-21. DESEMBER KL. 17.30 OG 20.00

JULEKONSERT OSLO-FILHARMONIEN

Opplev julestemningen sammen med Oslo-Filharmoniens orkester og kor, til sammen nesten 200 mennesker på en julepyntet scene. På programmet står bl.a. «Det hev ei rose sprunge», «O helga natt» og «Deilig er jorden». Hjertelig velkommen til en stemningsfull time med den aller vakreste julemusikken! Arvid Engegård, dirigent Oslo Filharmoniske kor Solister Konferansier

LES MER

KJØP BILLETT


W W W.OSLOKONSERTHUS.NO - Design: Marita Tvinnereim 2016

Program Julekonserter 2016  
Program Julekonserter 2016  

Kom i Julestemning med vakker musikk. Se hele vårt juleprogram her.