Page 1

- Den beste shoppingopplevelsen suverent

JULEÅPNING 25. november kl 17.00

MIKIMOTO PERLER ER UTROLIG FASINERENDE, DE ER TIDLØSE, ELEGANTE OG SOFISTIKERTE

SISTE NYTT FRA DEN STORE VERDEN NÅR ALLE SELGER ALT

BLANDAKORET STOREGABET FRA LILLESAND SYNGER JULEN INN PÅ SØRLANDSSENTERET

R E ID T S G IN N P Å E T NYE FAS

10 - 21(19)

9 1 4 1 r e b m e s e d . 9 1 , 2 1 , 5 t Søndagsåpen 4 2 0 1 r e b m e s e d . 2 2 t n Nattåpe 3 1 0 1 r e b m e s e d . 4 2 n e t Julaf


02 LEDEREN

AKTIVITETER Juleåpning 25. november kl 17

Blandakoret "Storegabet" synger julen inn Servering av gløgg og pepperkaker

Kjære leser! Julebrus, julemarsipan, adventskalendere, julepynt, julelys, juleservietter….alt sammen er allerede på plass i butikkhyllene og minner oss om at snart braker det løs og julefeiringen er i gang. I denne utgaven av vårt sentermagasin får du oversikt over bla. Sørlandssenterets åpningstider i forbindelse med jula samt egen info om juleåpningen som er torsdag 25. november. På juleåpningen blir det bla. korsang av Blandakoret Storegabet, tenning av vår moderne utgave av julegrana og selvfølgelig servering av noe ”julesnack” for alle våre gjester. Velkommen skal du være! For tiden holder vi på med å legge nye fliser i fellesarealet i 2. etasje. Våre arbeidere jobber på spreng for at etasjen skal stå ferdig i god tid før den store juletrafikken setter inn. Jeg vil takke alle våre gjester for tålmodigheten mens vi holder på med arbeidet og kan forsikre at det blir kjempe flott når alt er ferdig! I tiden frem til jul vil det komme nytt sentermagasin hver uke. Her vil du få all info om hva som skjer på senteret og gode julegavetips til store og små. Jeg vil med dette ønske dere alle lykke til med juleforberedelsene og velkommen til Sørlandets største og mest tilgjengelige julehus, Sørlandssenteret!

Civitan julemesse Torsdag - fredag - lørdag uke 47 og 48

Spekemat-bod 1. - 23. desember

Kr.sand Helsesportlag Kransekakelotteri 6. - 11. desember

Ford bilutstilling 6. - 18. desember

Frelsesarméen Innsamling i Julegryta 10. - 23. desember

Kjetil Børufsen Senterleder 23. november 2010

SØNDAGSÅPENT 5, 12. og 19. desember kl 14 - kl 19

NYE FASTE ÅPNINGSTIDER

) 9 1 ( 1 2 0 1 UTFORMING: OSIGRAF 24931 TRYKK: AGDERPOSTEN TRYKK AS OPPLAG: 52.500 STK VI TAR FORBEHOLD OM TRYKKFEIL

NATTÅPENT 22. desember kl 10 - kl 24

JULEAFTEN kl 10 - kl 13

SENTERMAGASIN I DESEMBER: 1, 7, 14. og 20. desember


JULEÅPNING 25. november kl 17.00

Synger julen inn på Sørlandssenteret

Jule nærmer seg med stormskritt. De fleste av oss har enda ikke begynt å tenke på gaver og julepynt, men noen er ivrige og kjøpte den første, perfekte gaven i januar! Her på Sørlandssenteret har vi planlagt julen lenge. Det betyr at vi kan by på et koselig julesenter hele desember. Selv om den kommersielle julen ser ut til å starte tidligere og tidligere, forsøker vi å holde oss til tradisjon her på senteret. Det betyr at vi samler troppene og drar i gang en koselig juleåpning like rundt første helgen i advent. For at det skal være tilgjengelig for alle våre kunder har vi valgt nærmeste torsdag for den store markeringen.

Vi pynter alle butikker og sørger for gode tips og triks i julestria. Trenger du råd om hvordan lage den beste surkålen? Eller hvordan stive opp de hvite dukene? I våre butikker finner du alle svarene! Torsdag 25. november sørger vi for julestemning på senteret. Hva er vel mer tradisjonelt og ”julete” enn korsang, og smaken av noe julegodt? Blandakoret Storegabet fra Lillesand harmonerer adventsmåneden inn med vakre juletoner, mens 6. Trinn ved Borkedalen Skole sørger for prikken over i’en med servering av en go'bit.

Velkommen


Varm pysjamas til kalde vinternetter Finnes i blü og rød kr.

399,Sørlandssenteret


Juleåpning TRESORI

Dame, Str. 36-41, Før 499,-

Herre, Str. 41-46, Før 499,-

Nå 299,-

Nå 299,-

1/2 PRIS

Herre, gore tex Str. 41-48, Før 1.500,-

Nå 995,-

Dame, Str. 36-41, Før 799,- Nå 399,Dame, Str. 36-41, Før 699,-

Dame og herre, gore tex Str. 36-47, Før 1.195,-

Nå 399,-

Nå 795,-

Gjelder alle varer. Du får det rimeligste paret Tilbudet gjelder t.o.m. 5/12.

SØRLANDSSENTERET

gratis!


Tilbudet gjelder t.o.m. søndag 5/12


Bli rockestjerne! 1. Perfect Play Spill til de innebygde sangene, f.eks “Smoke on the Water” og “Born to be Wild”.

Gitarreim

2. Rhytm Play

Velg mellom 6 forskjellige

Trommesett

Spill i takt til musikken.

79,50

3. Freestyle Spill som på en riktig elektrisk gitar.

Paper Jamz

kun

Med tre innebygde sanger, regulerbar lydstyrke og innebygde høytalere. Kan kobles til høytalere eller hodetelefoner, og musikken kan lastes opp på PC. Velg mellom 5 forskjellige. Ekskl. batterier.

299,-

Gitar Med tre innebygde sanger, regulerbar lydstyrke og innebygde høytalere. Kan kobles til høytalere eller hodetelefoner, og musikken kan lastes opp på PC. Velg mellom 5 forskjellige. Ekskl. batterier.

MYE MER G O L IL P S E M IKS, MORSOM R T , R E O M E D E S

m o c . z m a j r e www.pap Frisør - og sminkehode Barne PC

349,-

199,-

Barne PC

Fisher-Price

499,-

Activity walker

Mange gode tilbud i butikken!

Lego duplo

Brio dukkevogn

Bodegård, før 599,-

Gull Fuchsia

499,-

399,-

399,-

Brio, Rød gåvogn

299,-

v/McDonald´s, Tlf. 38 04 91 71


NYE FASTE ÅPNINGSTIDER

10-21(19)


Søndagsåpent 5, 12, 19. desember

14 - 19 Nattåpent 22. desember

10 - 24 Julaften

10 - 13


"DOMENE 5/GLOBAL RETAIL TRENDS"

Siste nytt

FRA DEN

STORE VERDEN

NÅR ALLE SELGER ALT STÅLE ØKLAND FRA "DOMENE 5/GLOBAL RETAIL TRENDS"

Skal det være et brød, to liter melk og en flatskjerm? I dag kan alle butikker selge alt dersom de vil - produktene er tilgjengelige på en helt annen måte enn tidligere. Det kalles bransjeglidning, og er en sterk trend for tiden.

TREND

Store endringer de siste årene Svært mange varer produseres i dag i Kina og andre steder i Østen. Hvem som helst kan importere hva som helst. Tiden der man måtte ha en fabrikk eller grossist i ryggen er over, og nå kjøper stadig flere butikker og kjeder sine produkter direkte fra fabrikk. Fokus på stil Kjeden Urban Outfitters selger i utgangspunktet alt som er urbant, fra klær til møbler, til spill og cd-er. Urban Outfitters satser på en bestemt kundegruppe, nemlig den urbane kunden. Her er det ikke produktene i seg selv som er utgangspunktet. Det gjelder å selge det den urbane kunden har lyst på til enhver tid. Discovery Tv-kanalen Discovery har egne butikker der du kan kjøpe alt fra kikkerter til annnet "oppdagerutsyr". Discovery tenker på tvers av bransjer og tilbyr det som kundene gjerne forventer å finne i en Discovery Channel butikk.

Når designen er det viktigste Porsche Design designer alt fra solbriller til sko, båter, pianoer, brødristere, badekar og driller. T-banevognene i Oslo er for eksempel designet av Porsche Design. Produktene produseres av andre, men designes altså av Porsche. Det er designen som er det sentrale her, og det er det kunden egentlig kjøper. Armani Armani har litt av samme filosofien. Også Armani selger stadig flere varer der design er viktig. De er mest kjent for klær, parfyme og

accessories. Men Armani har også en egen møbelkjede, "Armani Casa" som selger stilige designmøbler. Visste du forresten at Armani har sin egen sjokolade? Det er noe å sette på bordet når du har gjester! Virgin "Virgin", med Sir Richard Branson i spissen, er vel kanskje den aktøren som har tatt skrittet lengst i forhold til å satse i flere bransjer samtidig. Virgin setter sitt navn på alt fra flyselskap til brudesalonger, cola, vin og romfart. Her er det filosofien og visjonen som ligger til grunn for utvikling, ikke bare produktene. Virgin vil utfordre og gi kundene sin "a better deal", uansett bransje. For butikkdriverne betyr bransjeglidning at man får sterkere konkurranse fra aktører man tidligere ikke anså som konkurrenter. Bransjetenkningen utfordres og forholdet til kunden blir stadig viktigere. Det gjelder å tilby kunden det kunden vil ha!


SØRLANDSPARKEN Alt på ett sted BUSSEN (01 og M1) CA HVERT 15 MIN TIL OG FRA KR.SAND SENTRUM

P

CA 10.000 GRATIS P-PLASSER I SØRLANDSPARKEN

Bussinfo: www.177-agder.no tlf. 177

Sørlandsparken


Sørlandsparken

Sørlandssenteret nr. 9 2010  

Sorlandssenteret magasin