Page 1

annonsebilag Nr 8 • FrEDAG 14. SEPTEMBEr 2012

et boligmagasin utgitt av Plussmegleren, sParebanken Pluss og sørlandet boligbyggelag

stilren og nyere Funkisvilla med eksklusivt materialvalg Se annonse i magasinet og nydelig sjøutsikt – søgne

EN DRØm foR gRØNNE uRbaNistER Les mer på side 6 www.Plussmegleren.no

FLYTTING I NABOLAGET Les mer side 2-3


ANNONSEBILAG

Søstrene Thea og Hedda hadde egentlig ikke lyst til å flytte. Men avstanden fra det gamle til det nye huset er bare en liten kilometer – og da var alt greit. Vennene er der, de har fått kortere vei til de samme skolene som før, de har fått mer plass å boltre seg på.


annonsebilag

Kortreist flytting Ikke bare kortreist mat er et tegn i tiden. Megler-erfaringer viser at stadig flere mennesker – særlig barnefamiliene flytter en stadig kortere distanse. Det siste er søstrene Thea (15) og Hedda (10 ½) Skaar Davidsen et godt eksempel på. I sommer flyttet de fra Gydas vei til Presteheia, bare en liten kilometer unna. – Vi var enige med mamma om at vi trengte mer plass, men vi ville absolutt ikke flytte fra venner eller bytte skole, sier Thea og Hedda. Mamma Hilde sier det var en lang prosess og at de så på mange forskjellige hus, alle med det til felles at de lå på Gimlekollen. – Jeg kunne godt ha bodd andre steder, selv om det er flott her. Men jeg tok jentene mine på alvor, og ønsket selv sterkt at de kunne fortsette på samme skoler. Jeg oppfattet deres ønske om å bli boende på Gimlekollen nærmest som et ultimatum, sier Hilde. Alle tre trives godt i det nye rekkehuset, selv om rommene fortsatt har et visst preg av banankasser.

– Nå bor jeg nesten helt ved siden av bestevenninna mi og de andre vennene er ikke langt unna. Jeg har fått kortere vei til Oddemarka skole og til Lund, der jeg har flere venner. Og så har vi to stuer her, så jeg kan ha besøk av venner uten å kaste ut de andre, sier en godt fornøyd Thea. Hedda er også glad for flere kvadratmeter og større lagerplass, før hadde de verken kjeller eller loft i atriumhuset. – Før bodde vennene mine nesten vegg i vegg, men det gjør ikke noe med den lille avstanden, vi henger sammen likevel. Jeg har fått kortere vei til Presteheia skole og jeg har fått større rom. Jeg lot Thea få velge først, men hun tok det minste rommet, sier Hedda og viser stolt frem jenterommet med rosa leksepult.

tatt vel imot og har hele tiden tatt aktivt del i prosessen. Megler Dag Thomassen ble imponert over de to jentene som stilte alene på fellesvisning. ¬– Det var en ny og spennende erfaring. Men det er ikke nytt at barna involveres i prosessen. Jeg registrerer at svært mange foreldre tar hensyn til barnas ønsker og behov når de skal bytte bolig. De aller fleste vil slippe å bytte skole for barna og de er lydhøre overfor barnas ønsker om å forbli i nærheten av venner og etablerte fritidsaktiviteter. Det er helt typisk at når vi har visning på Lund, så er svært mange av interessentene lundskråker. Og i Vågsbygd, på Grim og i andre bydeler er erfaringene helt tilsvarende, sier Thomassen.

Da rekkehuset deres ble lagt ut for salg måtte mamma av praktiske grunner se på det dagen før visningen. Men Thea og Hedda møtte på fellesvisningen, de ble

VissTe DU aT alle VÅRe boligeR FinneR DU ogsÅ PÅ FaCebooK? sjekk ut siden vår, trykk liKeR, og finn den boligen som passer akkurat for deg.

alle våre annonser er merket med QR-koder. Det gjør det enklere for deg å raskt kunne finne den aktuelle boligen på din mobil. skann koden, og du blir automatisk tatt inn på det fulle prospektet til boligen. Har du ikke QR-leser på din mobil, kan du laste ned QR-reader på app store eller android Marked.


ANNONSEBILAG

Mye skjer på Bystranda Terrasse Tormod Nyberg og Roald Aga Pedersen er representanter for utbyggerselskapet Bystranda Terrasse AS.

To av fem leilighetsbygg, som sammen utgjør nybyggprosjektet Bystranda Terrasse, er innflyttingsklare i desember. Men selv om de to første byggene nesten er utsolgte, er det fremdeles muligheter til å sikre seg leiligheter i dette kvalitetsprosjektet på Tangen i Kristiansand NY VISNINGSLEILIGHET - Vi har solgt 75 prosent av de 102 selveierleilighetene i prosjektet, men har fremdeles tilgjengelig enheter med boareal fra ca. 68-139 kvm til priser fra 2.9 millioner kroner, informerer Rolf Elieson, prosjektsjef og eiendomsmegler i Plussmegleren. Utførende entreprenører er Kruse Smith AS og BRG AS, og Tormod Nyberg er styreleder for utbyggerselskapet Bystranda Terrasse AS. Han forteller at området rundt prosjektet fremdeles vil fremstå som en byggeplass en god stund til, men oppfordrer likevel potensielle interessenter til å følge nøye med i tiden fremover. - Fremdriften går etter planen, og i løpet av september har vi klar en helt ny visningsleilighet i Hus D i andre byggetrinn. På denne måten kan publikum få et godt inntrykk også av denne delen av prosjek-

tet, sier Nyberg. Eiendomsmegler Rolf Elieson supplerer: - Fra og med torsdag 27. september blir det faste visninger hver torsdag fra kl 17-18 i den nye visningsleiligheten, og utover dette er det bare å ta kontakt med oss i Plussmegleren for mer informasjon.

Rolf Elieson, prosjektsjef og eiendomsmegler i Plussmegleren.

PRISØKNING Siden prosjektets oppstart i 2010 er det ikke blitt foretatt noen prisjustering av leilighetene på Bystranda Terrasse i henhold til den generelle prisstigningen i byggebransjen. - Fordi vi ikke har justert prisene i takt med økte kostnader, ser vi oss nødt til å foreta en regulering på ca. 3-5 prosent prisøkning på de resterende leilighetene fra desember 2012, forklarer styreformann Tormod Nyberg. I lys av dette er det fornuftig å handle i løpet av høsten dersom du er interessert


ANNONSEBILAG

i en leilighet på Bystranda Terrasse. - Her er det ingen grunn til å sitte på gjerdet selv om prosjektet er forventet ferdigstilt først på forsommeren 2013.

Leiligheter med denne beliggenheten vil etter alle solemerker være en god investering på sikt, legger eiendomsmegler Elieson til.

POPULÆRE TANGEN Tangen er et sted i rivende utvikling, både når det gjelder ny næringsvirksomhet med Aquarama i spissen, og ikke minst som ett av Kristiansands mest attraktive boligområder. Det er ikke uten grunn at utbyggere har kjempet hardt og lenge for å få realisert ulike leilighetsprosjekter på Tangen. Umiddelbar nærhet til strand, sjø, havn og by er en unik kombinasjon som tiltrekker de fleste leilighetskjøpere. Kvinnen bak utformingen av Bystranda Terrasse, den anerkjente og prisbelønte sivilarkitekten Kari Nissen Brodtkorb, forsøkte å dra nytte av det unike ved beliggenheten da hun tegnet prosjektet. - Utsikten mot skjærgården og horisonten representerer en spenningsfylt kontrast til elverommet; det storslagne mot det intime. Sjøens lys og refleksenes spill gir stedet en spesiell atmosfære, beskriver Brodtkorb. Les mer om arkitektens betraktninger og se tegninger på prosjektets egne hjemmesider bystrandaterrasse.no.

Bystranda Terrasse


ANNONSEBILAG

EN DRØM FOR GRØ

Hvis du er urbanist med grønne tilbøyeligheter, er Gimleveien stedet. Bynært og landlig, du får både i handlepose og ryggsekk! 36 leiligheter i første byggetrinn, med nærhet og utsikt til byen, med Gimle gård og Agder naturmuseum og botaniske hage rett over veien. – Variasjonen er stor i utforming og størrelse, fra 43 til 147 kvadratmeter – den største takterrassen er 75 kvadratmeter. Leilighetene er tilrettelagt for flere aldersgrupper, eksempelvis foreldre med barn, de får kort vei til videregående og universitet, sier Eivind Buckner fra utbyggerselskapet J. B. Ugland Eiendom i Grimstad. Han understreker at geografien og leilighetene passer godt både for dem som vil trave med terrengsko i Jegers og for dem som heller vil flanere på Markens. Og selvfølgelig for dem som vil begge deler. – Alle leilighetene får vannbåren gulvvarme, de fleste med tilgang til badet direkte fra soverommet og i mange av dem er det gjestebad/toalett og walk in closet. Leilighetene leveres med integrerte hvitevarer og microbølgeovn. Det bygges felles kjellergarasje med en parkeringsplass til hver leilighet, skulle noen trenge to vil det være mulig, supplerer Jorunn Aarrestad, også hun fra Ugland Eiendom.

Jorunn Aarrestad og Eivind Buckner fra utbyggerselskapet J. B. Ugland Eiendom gleder seg til å bygge i alt 68 leiligheter i Gimleveien, en av byens flotteste tomter med nærhet til både byen og naturen.


ANNONSEBILAG

ØNNE URBANISTER

Buckner understreker at området er stille og rolig – det skyldes ikke minst at gamle E18 i nærheten er lagt under jorda, og området fremstår nå som en oase i nærmiljøet. – Vi bruker lyse farger og åpne, brede terrasser, store vindusflater og variasjon i etasjeoppbygging og hjørner, det gir et moderne, men tidløst inntrykk, sier arkitekt Bart Burgerhoudt i Point AS. Salget av de første 36 leilighetene, fordelt på to blokker i fire etasjer, starter nå i september. Byggestart er planlagt til første kvartal 2013 og innflytting kan skje sommeren 2014. I neste byggetrinn følger ytterligere to blokker med 32 leiligheter.


ANNONSEBILAG

START SPARING NÅR BARNA ER SMÅ Lars Ole Brunvatne (t.v.) og Jon S. Viervang anbefaler foreldre og besteforeldre å starte sparing for barn fra de er nyfødte. – Det er enklere å avse en 500-lapp eller en 1000-lapp i måneden enn å skulle bidra med store beløp til egenkapitalen når barnet skal inn på boligmarkedet.

Sterkt stigende boligpriser og myndighetenes krav om 15 prosent egenandel gjør at mange unge strever når de skal etablere seg. Derfor er det viktig å starte sparing tidlig, helst fra fødselen. – Undersøkelser viser at mer enn halvparten av foreldrene som mottar barnetrygd setter av hele eller deler av beløpet på sparekonto, sier ass. banksjef Jon S. Viervang i Sparebanken Pluss. – Jeg har mange godt voksne kunder som opererer med fast trekk til barn og barnebarn, supplerer autorisert finansrådgiver Lars Ole Brunvatne. De er enige om at slike foreldre og besteforeldre har et helt riktig fokus og at det er viktig å starte tidlig. En månedlig spareavtale og litt ekstra påfyll til jul og bursdager, det monner virkelig. En månedlig tusenlapp fra fødsel til 18 års dagen vokser til 300.000 kroner, med en stipulert rente på 3,5 prosent. – Vi anbefaler alltid å etablere to konti for barnet. En langsiktig konto med tanke på bolig, en kortsiktig til barnets eget bruk.

Den siste brukes av barnet selv, der settes det inn mindre beløp fra bursdager eller småjobber, slikt stimulerer sparelysten. Og plutselig er det nok til å kjøpe ny sykkel eller realisere en annen drøm, sier Viervang og Brunvatne. - Den langsiktige kontoen, er det noe en bør tenke spesielt på der? - En avklaring vi alltid tar er om foreldrene ønsker å spare i barnets eller i eget navn. Det er en del problemstillinger knyttet til arv og arveavgift, reduserte fremtidige stipendordninger, Overformynderiets mulighet til å begrense vergenes disposisjonsrett, foreldres mulige samlivsbrudd osv, som det er svært fornuftig å ha tenkt igjennom, sier Viervang. - Eller hva om den nettopp myndige 18-åringen kjøper en fet bil i stedet for bolig, skyter Brunvatne inn. Det er som du skjønner gode argumenter som slår begge veier. – Hva råder dere kundene til å velge, barnets eller eget navn? – I Sparebanken Pluss har vi over 100 autoriserte finansielle rådgivere, og de gir råd på individuell basis. For noen er barnets navn et riktig valg, for andre faller det naturlig å bruke sitt eget. Men alle anbefaler meget sterkt å starte sparing for barna så tidlig som mulig. Langsiktig sparing gir goodwill i banken, gjør det enklere å få lån og det dokumenterer at barnet som skal inn på boligmarkedet har et solid familienettverk, sier Jon S. Viervang og Lars Ole Brunvatne.

SPARING TIL BARN • Dersom de oppsparte midlene står i barnets navn og verdien av dem overstiger 75.000 kroner kan Overformynderiet begrense de foresattes råderett over midlene. Dette unngår du ved at sparingen skjer i foresattes navn. Alternativt kan du sette opp et gavebrev hvor det slås fast at barna i samråd med foreldrene skal råde over pengene frem til de fyller 18 år. • Hvis midlene står i barnets navn og verdien overstiger ca 330.000 (nivå for 2012, justeres årlig) vil Statens lånekasse for utdanning redusere stipendandelen i utdanningsstøtten. Dette unngår du ved at sparingen skjer i foresattes navn. • Gaver inntil ½ G årlig (ca kr 40.000) regnes ikke inn i arveavgiftsgrunnlaget, og er et argument for at sparing skjer i barnets navn. • Ved å spare i barnets navn er barnet sikret at pengene forblir uberørte av et eventuelt samlivsbrudd, dødsfall eller nye familieforhold. • Hvis sparingen skjer i barnas eget navn kan de også lettere føle eierskap til sparingen. Dermed blir de kanskje mer interessert og lærer mer enn de ellers ville gjort. Er du i tvil kan det lønne seg å snakke med en rådgiver før du tar en beslutning.


aNNONSEBILaG

Tom Arne Aamodt fra Mur i Sør gleder seg til å bygge på tomta i bakgrunnen og håper å komme i gang allerede i høst.

12 NYE LEILIGHETER I BISKOPENS ÅKER De blir liggende på historisk grunn, de 12 leilighetene som snart skal bygges på Lund. Adressen er Bispegra, og det betyr altså biskopens åker. En eldre enebolig skal rives og et nytt, toetasjes bygg med 12 leiligheter skal reises på den romslige tomta like i nærheten av Kongsgård sykehus og på biskopelig grunn. Da Kristiansand ble stiftsstad i 1682 ble biskopens og stiftsamtmannens residensby flyttet fra Stavanger til Kristiansand. Kong Christian V overlot Kongsgården til dem. Biskopens del lå nord for Prestebekken og han beholdt området i mer enn 100 år, helt til 1795. Navnet Bispegra stammer fra denne perioden. – Leilighetene blir på 75-80 kvadratmeter, alle får stor balkong med kveldssol og huset bygges med heis. Seks leiligheter har to soverom, seks har tre. Alle får kjøpe parkeringsplass i kjelleren. Prisen blir fra 2.790.000 kroner per leilighet, det betyr en litt lavere kvadratmeterpris enn ellers på Lund. Garasjeplass i kjelleren koster 200.000 kroner, forteller Tom Arne Aamodt fra Mur i Sør, selskapet som er utbygger og hovedentreprenør. Sivilarkitekt Bjørn Egerdahl har tegnet bygget og byggingen

starter så fort seks av leilighetene er solgt. – Det tror vi vil skje ganske raskt. Dette er en perle i et litt glemt område, nesten midt i byen og nesten helt på landet, med kort vei til det meste og store friområder i det nærmeste nabolaget. Dessuten indikerer størrelsen at dette blir et hyggelig lite sameie – kanskje best egnet for godt voksne beboere som vil ha en ny, lettstelt leilighet og verdsetter nærheten til byen og samtidig legger vekt på de landlige verdiene, sier megler Dag Thomassen hos Plussmegleren. Han og Aamodt tror det blir byggestart i løpet av høsten. Skjer det, må kjøpernes slekt og venner adressere neste års julekort til Bispegra 41. Historiske opplysninger fra Mesel/Mesel/Munksgaard: «Rusleturer på Kongsgård»


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

10

Flott og romslig leilighet i nyere bygg sentralt på Søm. God standard og solrik veranda. Trappefri adkomst og med heis ned til garasjeanlegg. Ingen ordensplikter. Ingen fellesgjeld. Garasjeplass er inkl i kjøpesum.

Adresse: Bamse Brakarvei 68 Prisant.: 2.990.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutg.: 2.100,Tomt: Ca. 1943 kvm, felles festet P-Rom/BRA: 98/101 Byggeår: 2008 Eierform: Selveierleilighet FINN-kode: 31218378

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

SØM - NYERE, INNFLYTTNINGSKLAR LEIL. STOR OG LYS 3(4) ROMS SELVEIERLEIL - HEIS OG GARASJEPL. I U.ETG VISNING: MANDAG 17.09 KL. 16.30 - 17.15

Oppdr.nr.: 3-443/11


11

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Flott, nyere leilighet med gjennomgående god standard og praktisk planløsning. Leiligheten ligger i byggets ende og har store vindusflater mot det maritime miljø i Fidjekilen. Garasjeplass i u.etg. Gunstig fastrente lånevilkår på felleslån ( ca. 2,9%). Totalt usjenert veranda. Adresse: Dvergsneskollen 65, 2.etg Prisant.: 890.000,Fellesgjeld: 1.560.000,Totalpris: 2.450.000,Omkostn.: Kr 1032,Felleskostn.: 10.416,- (hvor kr. 4648,- er avdrag, kr. 3808 er renter og kr 1960,- driftsutg.) P-Rom/BRA: 82/82 Byggeår: 2006 Eierform: Borettslagsleilighet

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

DVERGSNES / RANDESUND TILTALENDE HJØRNELEIL. 50 M FRA SJØKANTEN - PRAKTFULL UTSIKT VISNING: SØN 16.09 KL. 12-14 V/EIER & ONS 19.09 KL. 18.30 - 19.30

Oppdr.nr.: 3-0444/12


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

12

t åpen hus 13 -15

Parkett på ene soverom nede, kjøkken, stue og loftsstue. Laminatgulv på øvrige rom. Fliselagt bad i 1.etg med dusjkabinett og badstue. Fliselagt bad i 2.etg med dusjkabinett og boblebad. Strai "svartor" med integrerte hvitevarer og kjølehjørne.Inntekt hybel kr. 6000,- pr.mnd. Garasje m.innr.loft. Adresse: Odderheisløyfen 5 Prisant.: 4.975.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 546 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 202/222/204 Byggeår: 2002 Eierform: Enebolig

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

PEN ENEBOLIG M. UTLEIEDEL - ODDERHEI MEGET INNHOLDSRIK BOLIG MED HYGGELIGE UTEOMRÅDER. LØR 15.09 KL 13-15 V/EIER & MAN 17.09 KL 18.30-19.30 V/MEGLER

Oppdr.nr.: 3-0391/12


13

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Særdeles innholdsrik og velstelt enebolig med 5 soverom, 2 stuer i tillegg til kjellerstue og 2 bad. Stort og luftig kjøkken og vaskerom med egen inngang. Hyggelige og solrike, terrasserte uteplasser og lettstelt eiertomt med liten hageflekk. Meget barnerikt villastrøk.

Adresse: Snehvitbakken 5 Prisant.: 4.090.000,Kjøpsomkostn.: Ca. 105.905,Tomt: Ca. 455 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 174/200/189 Byggeår: 1981 Eierform: Enebolig FINN-kode: 36851303

DAG THOMASSEN T: 990 99 109 E: dag@plussmegleren.no

SØM VELSTELT ENEBOLIG MED 5 SOVEROM - VILLASTRØK I TRYGG BLINDVEI VISNING: ETTER AVTALE - TLF 99099 109

Oppdr.nr.: 6-0157/12


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

MEDLEMSKORTET I SØRLANDET BOLIGBYGGELAG GIR DEG FORDELER NÅR DU SKAL PUSSE OPP, KJØPE BILUTSTYR, SELGE BOLIGEN, TRENGER ADVOKAT ELLER HA NYTT KJØKKEN.

MEN FORKJØPSRETTEN ER VIKTIGST. MELD DEG INN NÅ: WWW.SORBBL.NO

14


15

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

t åpen hus 13 -15

IFliselagt inngangsparti, bad, gang, wc/vaskerom og peisestue. Parkett i TV-stue, og soverom Parkettlaminat på kjøkken, inneglasset veranda og stue/spisestue. Furugulv på rom loft. Fliselagt bad med dusjkabienett og varmekabler. Nyere vårt kjøkken med hvitevarer. Garasje m.aut portåpner. Adresse: Vardåsveien 16 Prisant.: 4.250.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 1118 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 149/236/227 Byggeår: 1961 Eierform: Enebolig

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

ENEBOLIG MED FLOTT UTSIKT - SØM MEGET INNHOLDSRIKT PÅ STOR TOMT VISNING: LØR 15.09 KL 13-15 V/EIER & TIRS 18.09 KL 17-18 V/MEGLER

Oppdr.nr.: 3-0405/12


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

16

Boligen går over halve etasjer og har følgende innhold: Gang, flislagt bad, seperat toalett, 3 soverom. Hovedplan.:Entre, gang, disp.rom/ kontor, vaskerom, kjøkken med spiseplass. 1 1/2 etasje: Stor stue med god takhøyde. Boligen er i et populært og barnevennlig i bygg for fremtiden-området på Hånes. Adresse: Grovikveien 69 Prisant.: 2.690.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 324 kvm, eiet P-Rom/BRA: 130/130 Byggeår: 1983 Eierform: Halvpart hor.delt tomannsbolig FINN-kode: 36977451

PÅL BIRKELAND T: 990 99 228 E: pal@plussmegleren.no

HÅNES/GROVIKA-TOMANNSBOLIG PEN BOLIG MED GOD PLANLØSNING. SOLRIK USJENERT TOMT VISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER. Funksjonell og godt utnyttet bolig med fantastisk utsikt helt nede i sjøkanten. Innhold: 1etg: Gang, flisl. bad m/vaskerom, kjøkken/allrom og stue m/tv-stuedel. loftsetg: loftsstue og 3 sov. Sol fra morgen til kveld på solrike usjenerte uteplasser. Garasje m/hems. Bør oppleves!

Oppdr.nr.: 3-0421/12

t åpen hus 13 -15

Adresse: Kårholmsveien 34 Prisant.: 3.800.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 586 kvm, eiet P-Rom/BRA: 119/119 Byggeår: 1902/2001 Eierform: Enebolig Finn-kode: 37002611

PÅL BIRKELAND T: 990 99 228 E: pal@plussmegleren.no

FLEKKERØYA-TILTALENDE ENEBOLIG 21 METER FRA SJØEN. POPULÆRT OG BARNEVENNLIG. VISNING: LØR. 15.09 KL. 13.00-15.00 V/EIER

Oppdr.nr.: 3-0428/12


17

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

t åpen hus 13 -15

Betydelig påkostet leilighet som er total renovert av Bico i 2009. Flotte nyslipte gulv i eik og malte furugulv på soverom. Malte lyse overflater. 2 meget pene fliselagte bad m.varmekabler. Flott HTH kjøkken med god spiseplass og integrerte hvitevarer. Stor solrik med veranda nydelig utsikt til Høllen. Adresse: Høllegata 25c Prisant.: 5.500.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutg.: 1.350,P-Rom/BTA/BRA: 175/192/178 Byggeår: 1934/2009 Eierform: Selveierleilighet

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

STOR HJØRNELEILIGHET-HØLLEN/SØGNE RETT VED VANNKANTEN I HØLLEN, BADESTRAND, MARINA M.M VISNING: LØR 15.09 KL 13-15 V/EIER & ONS.19.09. KL 17-18 V/MEGLER

Oppdr.nr.: 3-0446/12


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

18

t solg

Sjelden flott eiendom med særpreg, nydelig 180 graders sjøutsikt og høyt og frittliggende tomt på nesten 3 mål. Meget solrike og totalt usjenerte uteplasser med orkesterplass over skjærgården. Eksklusivt materialvalg med bl.a 2 nyere bad og kjøkken.

Adresse: Måltrostveien 15 Prisant.: 5.950.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 2928 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 304/337/313 Byggeår: 1956 Eierform: Enebolig FINN-kode: 36822834

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

NEDRE SLETTHEIA PRAKTFULLL UTSIKTSEIENDOM PÅ 3 MÅLS TOMT VISNING ETTER AVTALE MED MEGLER TLF 99099119

Oppdr.nr.: 3-0426


19

- Vi følger deg helt hjem

Godt vedlikeholdt bolig med fliser på de fleste gulv i grunnplan med varmekabler.Parkett på de fleste gulv i hovedetasjen og laminat på kjøkkengulv. Fliselagt bad med badstue og dusjvegger.Bad loft med belegg på gulv og dusjvegger. Vårt kjøkken eikekjøkken med ny komfyr, oppvaskmaskin og

ANNONSEBILAG

t åpen hus 13 -15

Adresse: Tjønnemyra 20 Prisant.: 4.750.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 546 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 255/282/264 Byggeår: 1988 Eierform: Enebolig FINN-kode: 36559308

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

STOR ENEBOLIG - SØGNE/ÅROS NYDELIG UTSIKT TIL SJØEN/KVERNHUSVANNET VISNING: LØRDAG 15.09 KL. 13:00 - 15.00

Oppdr.nr.: 3-0378/12

Meget pent innredet leilighet med oljet parkett eik på alle gulv. Malt tynn glassfiberstrie på vegger. stor luftig veranda med fin utsikt mot vest. Pent hvitt Strai-kjøkken med induksjonstopp og integrerte hvitevarer. Flott fliselagt bad med dusjvegger. Adresse: Blokkhusgata 10 4.etg. Prisant.: 3.875.000,Fellesgjeld: 612.730,Totalpris: 4.487.730,Kjøpsomkostn.: Ca. 5.362,Felleskostn.: 4.253,Tomt: Ca. 5604 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 82/90/79 Byggeår: 2008 Eierform: Selveierleilighet FINN-kode: 36626068

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

NYERE FLOTT LEILIGHET - BYSTRANDA MEGET PEN OG ROMSLIG 3 ROMS ANDELSLEILIGHET - M. GARASJE VISNING: MANDAG 17.09 KL. 17:00 - 18.00

Oppdr.nr.: 3-0392/12


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

20

er m m o K for salg

KOMMER FOR SALG.

Adresse: Bjørnebakken 51 Prisant.: 6.850.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 779 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 266/300/279 Byggeår: 1991 Eierform: Enebolig

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

KOMMER FOR SALG ! FLOTT ENEBOLIG MED UTLEIEDEL.NYDELIG UTSIKT - BJØRNEBAKKEN VISNING: ETTER AVTALE.

Oppdr.nr.: 3-0429/12


21

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

t åpen hus 13 -15

Kirsebær plank i kjøkken og stue. Laminatgulv på soverom i 2.etg. Furugulv i øvrige rom i 2.etg. Fliselagt bad med dusjvegger og varmekabler. Kirsebær parkett i gulv på loft. Pent kvik kjøkken med hvitevarer.Solrik hage og sentralt like ved stor lekeplass

Adresse: Freyasdalsveien 6 Prisant.: 4.100.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 199 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 97/146/128 Byggeår: 1946 Eierform: Enebolig i kjede

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

PENT UT OG INNHUS - LUND MEGET PENT OPPARBEIDET SOLRIK HAGE BÅDE FORAN OG BAK VISNING: LØR 15.09 KL 13-15 V/EIER & MAN 17.09 KL 17-18 V/MEGLER

Oppdr.nr.: 3-0400/12


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

22

Stor og innholdsrik enebolig over 3 etasjer beliggende i meget attraktivt og rolig villaområde på Gimlekollen. Sydvendt, solrik og meget usjenert eiertomt med nydelig utsikt mot Oksøy fyr, havet og innseilingen. Dobbel garasje.

Adresse: Kristinsvei 12 Prisant.: 5.980.000,Bta/P-rom/Bra : 297/249/280 Tomteareal : 836 kvm Byggeår : 1985 Omkostn.: Ca. 2,6% Eierform: Enebolig FINN-kode: 34629423

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

GIMLEKOLLEN - KRISTINSVEI STOR ENEBOLIG MED FLOTT SJØUTSIKT - SYDVENDT OG SOLRIKT VISNING: E.A MED MEGLER TLF 99099119

Oppdr.nr.: 3-0215/12


23

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Attraktiv og sjønær beliggenhet ytterst på Kuholmen. Romslig, pent opparbeidet tomt og med nydelig utsikt mot havet og Bertesbukta. Solrikt. Leilighet i 1.etg er pt ikke utleid, men har en markedsleie på ca. kr. 8000,- /mnd. Fullt loft med 2 soverom. Boligen har stort potensiale og flere alt. bruksmuligheter. Adresse: Kuholmsveien 103 Prisant.: 6.250.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 977 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 176/276/251 Byggeår: 1938 Eierform: Hel 2-mannsbolig

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

YTRE KUHOLMEN - LUND HEL 2-MANNSBOLIG/ENEBOLIG M/ UTLEIELEIL. LIKE VED BERTESBUKTA VISNING: TORSDAG 20.09 KL. 17.00 - 18.00


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

24

Flotte parkettgulv og malte gipsplater/glassfiberstrie. Nydelig stort bad med dusjvegger og dobbelt vask. Hvit HTH kjøkken med integrerte hvitevarer. Stor solrik overbygd veranda med utsikt til Otra og byen. Heis.

Adresse: Kjøita 24 2.etg Prisant.: 4.950.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutg.: 2.309,Tomt: Ca. 2871 kvm, felles eiertomt P-Rom/BRA: 96/96 Byggeår: 2008 Eierform: Selveierleilighet FINN-kode: 34959331

KJETIL LOSSIUS T: 99 09 91 06 E: kjetil@plussmegleren.no

STOR EIERLEILIGHET - KJØITA/LUND MEGET PEN OG NYERE LEILIGHET MED UTSIKT OG GARASJE VISNING: TIRSDAG 18.09 KL. 18:30 - 19.30 Pent innredet med parkett på alle rom og malt glassfiberstrie på vegger. 2 flotte fliselagt bad og med dusvegger.Strai baderomsinnredning. Strai hvit kjøkken med integrerte hvitevarer og kaffemaskin. Fra stue er det utgang til stor overbygd terrasse med fin utsikt til Otra med ettermiddagsol.

Oppdr.nr.: 3-0171/12

t åpen hus 13 -15

Adresse: Lahelle 33 1.etg Prisant.: 5.400.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutg.: 2.180,Tomt: Ca. 3167 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 109/117/109 Byggeår: 2010 Eierform: Selveierleilighet FINN-kode: 36626068

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

STOR EIERLEILIGHET - LAHELLE BRYGGE INNHOLDSRIKT MED GARASJE OG STOR VERANDA V.ELVEBREDDEN VISNING: LØRDAG 15.09 KL. 13:00 - 15.00

Oppdr.nr.: 3-0384/12


25

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Meget sentralt på Lund. Leiligheten inneholder: Praktisk vindfang med flislagt gulv. Fliselagt bad/wc med dusjhjørne, pen innredning og opplegg til vaskemaskin/tørketrommel. Romslig stue, her er det utgang til solrik vestvendt balkong. Åpen kjøkkenløsning. To soverom. Adresse: Nye Teglverksveien 1 A Prisant.: 2.590.000,Fellesgjeld: 107.767,Totalpris: 2.697.767,Omkostn.: Ca. 2,6% Felleskostn.: 2.856,Tomt: Ca. 1154 kvm, eiet P-Rom/BRA: 65/65 Byggeår: 2004 Eierform: Selveierleilighet FINN-kode: 36977263

PÅL BIRKELAND T: 990 99 228 E: pal@plussmegleren.no

LUND-3 ROMS SELVEIERLEILIGHET FLOTT LEILIGHET MED HEIS OG GARASJEPLASS. SOLRIK BALKONG. VISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER Fremstår som nye med parkettgulv i alle rom.Stort fliselagt bad med dusjnisje og varmekabler. Stor solrik fliselagt veranda med fin utsikt. Ny vedovn. Åpen kjøkken løsning med HTH høyglans kjøkken med integrerte hvitevarer.Veranda ut mot bakgård.Stort separat vaskerom.Garasjeplass kommer i tillegg.

t åpen hus 13 -15

Adresse: Østre Strandgate 35 2.etg Prisant.: Fra 3.950.000 til 4.950.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 483 kvm, felles eiertomt P-Rom/BRA: 89/100 Byggeår: 1972/2012 Eierform: Selveierleilighet FINN-kode: 35196452

KJETIL LOSSIUS T: 99 09 91 06 E: kjetil@plussmegleren.no

FLOTTE LEILIGHETER - ØSTRE STRANDGA2 NYOPPUSSEDE STORE LEILIGHETER M. UTSIKT TIL TRESSE OG SJØEN VISNING: LØR 15.09 KL 13-15 OG ONSDAG 19.09 KL. 19:00 - 20.00

Oppdr.nr.: 3-0418/12


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

26

t åpen hus 13 -15

Attraktivt og barnevennlig beliggende enebolig med solrik pent opparbeidet tomt. Usjenert hage, terrasse med sol fra formiddag til sene kvelden. Boligen går over 2 etasjer. Garasje i huset + biloppstillingsplass. Utvendig bod.

Adresse: Olav Trygvasons vei 24 Prisant.: 3.290.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 734 kvm, eiet P-Rom/BRA: 141/177 Byggeår: 1962 Eierform: Enebolig FINN-kode: 36977268

PÅL BIRKELAND T: 990 99 228 E: pal@plussmegleren.no

KONGSGÅRD II-ENEBOLIG STOR, OPPARBEIDET EIET TOMT MED SOLRIKE UTEPLASSER. VISNING: LØR 15.09 KL. 13-15 V/EIER OG MAN 17.09 KL. 17-18 V/MEGLER

Oppdr.nr.: 3-0397/12


27

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

t åpen hus 13 -15

Stor og innholdsrik bolig beliggende i attraktivt og sentrumsnært boligområde. Trygg og kort skolevei (100 m) til Lovisenlund barneskole. Boligens 3.etg og deler av 2.etg fremstår som en egen boenhet og er pt utleid for kr. 12.000,- /mnd. Flere alternative bruksdelinger av boligen mht uteleie. Garasje. Adresse: Ole Bullsgate 34 Prisant.: 6.900.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 618 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 236/349/322 Byggeår: 1949 Eierform: Enebolig m/utleiemulighet

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

NEDRE LUND STOR ENEBOLIG MED UTLEIELEILIGHET / OPPRINNELIG 2-MANNSBOLIG VISNING: ONS 19.09 KL. 17-18 V/MEGLER & LØR 22.09 KL. 13-15 V/EIER


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

28

Meget pent innredet leilighet m.2 verandaer med fantastisk utsikt til innseilingen, Odderøya og Festningen. Flotte parkett i alle rom og malt slett strie på vegger. 2 meget pene bad. Flott HTH kjøkken med "Gaggenau" komfyr/induksjons topp, miele oppvaskmaskin og 2 kjøleskap. Heis. Adresse: Tangen 16 4.etg Prisant.: 8.300.000,Fellesgjeld: 1.168.159,Totalpris: 9.468.159,Omkostn.: Ca. 2,6% Felleskostn.: 8.103,Tomt: Ca. 5604 kvm, eiet P-Rom/BRA: 159/164 Byggeår: 2008 Eierform: Borettslagsleilighet

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 E: kjetil@plussmegleren.no

STOR LEILIGHET M.UTSIKT - BYSTRANDA STRØKEN LEILIGHET MED NYDELIG UTSIKT OG 2 GARASJEPLASSER. VISNING: E.A MEGLER TLF 99099106

Oppdr.nr.: 3-0422/12


29

- Vi følger deg helt hjem

Vi har gleden av å presentere en meget lekker verikaldelt bolig sentralt på Slettebrotan. Pent opparbeidet hage som grenser til friareal, meget usjenert og solrik beliggenhet. Boligen holder gjennomgående bra standad.

ANNONSEBILAG

t solg

Adresse: Slettebrotan 100B Prisant.: 2.290.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 693 kvm, Eiet P-Rom/BRA: 146/143 Byggeår: 2011 Eierform: Halvpart vert.delt tomannsbolig

MARIANN THOMASSEN T: 99099140 E: mariann@plussmegleren.

VENNESLA SMAKFULL, NYERE INNHOLDSRIK VERT.DELT BOLIG PÅ ØVREBØ VISNING: ETTER AVTALE.

Oppdr.nr.: 5-83/12

Attraktiv endeleilighet med balkong og felles uteareal. Utsikt mot Otra og sol fra morgen til kveld. Sjelden mange gode kvaliteter for en sentrumsleilighet, med usjenert beliggenhet, felles uteareal. Heis og garasje.

Adresse: Torsbyvegen 16 Prisant.: 2.200.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutg.: 1.480,Tomt: Ca. 6593 kvm, Felles P-Rom/BRA: 63/66 Eierform: Selveierleilighet FINN-kode: 36445318

MARIANN THOMASSEN T: 99099140 E: mariann@plussmegleren.

POPULÆR 3-ROMS LEILIGHET VENNESLA POPULÆR 3-ROMSLEIL. VENNESLA SENTRUM VISNING: ONSDAG 19.09 KL. 16:30 - 17.30

Oppdr.nr.: 5-68/12


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

30

Ønsker du å bo rolig i landlige omgivelser er dette plassen for deg. Her får du alt du kan ønske deg av nærhet til naturen, flotte badeplasser, fiskemuligheter og idylliske turstier. Nå har du mulighet til å skaffe deg romslige tomter til en god pris. Her blir det godt å bo. Adresse: Skisland - Iveland Pris: Fra 290.000 til 600.000,Kjøpsomkostn.: Ca. 19.800,Tomt: Ca. 1200 kvm Eierform: Tomter - bolig

RITA OMMUNDSEN T: 99 0 99 108 E: rita@plussmegleren.no

SKISLANDSÅSEN -TOMTER VAKKERT, LANDLIG, SOLRIKT OG IDYLLISK VISNING: MANDAG 17.09 KL. 17:00 - 18.00

8 TOMTER SOLGT Oppdr.nr.: 6-16/11

Romslig 5-roms selveierleilighet med 4 soverom, flislagt bad og store solrike usjenerte uteplasser. Praktisk leilighet med god og funksjonell planløsning. Garasje i rekke. Det tar 8 minutter med tog fra Nodeland stasjon til Kristiansand sentrum. Adresse: Grakleivvegen 22 D Prisant.: 1.690.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Felleskostn.: 500,Tomt: Ca. 357 kvm, eiet P-Rom/BRA: 117/123 Byggeår: 1979 Eierform: Selveierleilighet FINN-kode: 36698381

PÅL BIRKELAND T: 990 99 228 E: pal@plussmegleren.no

HORTEMO-SONGDALEN SELVEIER. PEN 5-ROMS TERRASSELEIL. MED SOLRIK TERRASSE OG HAGE. GARASJE VISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER

Oppdr.nr.: 3-0398/12


31

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Særdeles lekker Funkisvilla med praktfull beliggenhet og eksklusivt materialvalg. God takhøyde og store vindusflater gir fantastiske utsiktsforhold over Høllen og skjærgården. Usjenert og solrik tomt. Støpte murer og terrasse klargjort for nedfelt basseng. Bør ses for å få det rette inntrykket! Adresse: Aksteveien 8 Prisant.: 8.950.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 1053 kvm, eiet BTA/P-Rom/BRA: 422/232/382 Byggeår: 2010 Eierform: Enebolig

LASSE MARCUSSEN T: 990 99 119 E: lasse@plussmegleren.no

SENTRALT I SØGNE STILREN FUNKISVILLA M/ SÆRPREG & EKSKLUSIVT MATERIALVALG PÅMELDINGSVISNING V/MEGLER MANDAG 17.09 OG TIRSDAG 18.09

Oppdr.nr.: 3-0447/12


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

32

Vi har gleden av å presentere en flott 5-roms eierleilighet. Leiligheten ligger flott til med utsikt mot Otra, meget solrikt. ca 1,5 km nord for Vennesla sentrum med alle fasiliteter. Romslig veranda og balkong i toppetasjen. Utvendig bod og carport medfølger. Leiligheten holder bra standard. Adresse: Storevollhei 38B Prisant.: 2.450.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutg.: 900,P-Rom/BRA: 119/131 Byggeår: 2008 Eierform: Selveierleilighet

MARIANN THOMASSEN T: 99099140 E: mariann@plussmegleren.

VENNESLA FLOTT STOR LEILIGHET MED NYDELIG UTSIKT VISNING: TORSDAG 20.09 KL. 16:30 - 17.30

Oppdr.nr.: 5-85/12


www.brokke.com

Brokke - en helårsdestinasjon med fantastiske naturopplevelser

unike hyttetomter i b ro k ke

Furestøyl Aust

Furåsen Panorama

Kvisletoppen

Sitåsen

Alle tomtene har solrik beliggenhet med vid utsikt utover dalen, innover viddene eller utover alpinanlegget. Flotte skiløyper og turterreng rett utenfor hyttedøren. Velkommen til Brokke og Setesdal. Dag Thomassen T: 990 99 109 • dag@plussmegleren.no Mariann Thomassen T: 990 99 140 • mariann@plussmegleren.no

Visning lørdag 29.sept og 6.okt kl. 13.00 – 15.00 Henv. Plussmegleren, Brokke, ved avkjørsel til alpinanlegget


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

34

FOSSBEKKBRYGGE.NO

LYST Å BO MODERNE VED BLINDLEIA I LILLESAND? Fossbekk Brygge i Lillesand består av 14 arkitekttegnede boenheter. Besøk www.fossbekkbrygge.no eller ring oss for en uforpliktende boligprat.

HA ALT INNENFOR REKKEVIDDE I HVERDAGEN: Parkeringskjeller med heis opp til boligen • Egen båtplass foran boligene • Takterrasse på hver bolig med mye sol • Barnehage • Skole • 800 meter til Lillesand sentrum • Badeplasser • Sykkelstier • Turløyper

EGEN BÅTPLASS MED PÅ KJØPET: 2,5 m båtplass cc dersom kjøpsavtale inngås innen 15 oktober 2012 Tone Solheim Grøsle Tlf. 916 11 230 | tone@plussmegleren.no

Rolf Elieson Tlf. 990 99 107 | rolf@plussmegleren.no

Praktfullt ved Oddernes kirke på rolige, vakre Lund. Kort vei til Universitetet, skoler, butikker og Jegersberg. Sykkelavstand til Kvadraturen. Soverom, bad/vaskerom, stue med utgang stor terrasse, kjøkken med integrerte hvitevarer. Ledig for overtakelse. Garasje og bod i kjeller medfølger. Adresse: Trymsvei 7, 1. etg. Prisant.: 1.980.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Felleskostn.: 1.256,P-Rom/BRA: 34/36 Byggeår: 2012 Eierform: Selveierleilighet FINN-kode: 36689320

DAG THOMASSEN T: 990 99 109 E: dag@plussmegleren.no

NY TO-ROMS EIERLEILIGHET - LUND MODERNE LEILIGHET MED GARASJE - KLAR FOR INNFLYTTING. VISNING: MANDAG 17.09 KL. 16:30 - 17.00

Oppdr.nr.: 6-0152/12


FUNDAMENT | Flyfoto: Anders Martinsen Fotografer

35

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Trinn 2 TRINN 2 - 18 TOMTER UTEN BYGGEKLAUSUL FRA 691 M2 - PRISER FRA KR. 600.000,-

Velkommen til fritt å besiktige tomteområdet. Alle tomtene er merket.

visning etter avtale • Flott turterreng • Nydelig utsikt mot Tovdalselva • Vestvendt og solrik beliggenhet • Ca 20 min til Kristiansand sentrum • Bussholdeplass i umiddelbar nærhet • Ca 10 min til Birkeland og Sørlandsparken

For mer informasjon kontakt Plussmegleren på tel: 38 02 22 22, Rita Ommundsen mob: 990 99 108

www.farevassknuten.no

e Byggeklar ra mter f selveierto r 2012. septembe rede lle 8 tomter a solgt!

visning: og lørdag 15. sept . 6 1 g a d n sø kl. 12-15 og ellers le etter avta

Finnkode: 33441560


Design/3D: www.xr.no

KOMMER FOR SALG

Bispegra 41 - Lund - 12 lekre leiligheter med praktisk planløsning - Størrelser fra 71 - 78m2 - Priser fra 2.790.000,For mere informasjon kan du registrere deg som interresent på www.bispegra41.no

Dag Thomassen Megler MNEF Tlf: 990 99 109 E: dag@plussmegleren.no

Rolf Elieson Eiendomsmegler MNEF Tlf: 990 99 107 E: rolf@plussmegleren.no


NĂĽr beliggenhet betyr noe

Kontakt Plussmegleren pĂĽ tlf. 38 02 22 22, eller kom innom oss i Skippergata 10.

Rita Ommundsen tlf. 99099108 / rita@plussmegleren.no Tone Solheim Grøsle mob. 916 11 230 / tone@plussmegleren.no Rolf Elieson mob. 990 99 107 / rolf@plussmegleren.no www.plussmegleren.no

gimleveien.no

FUNDAMENT / 3D: Lillebror Design

36 moderne og lyse leiligheter kommer snart for salg!


ANNONSEBILAG

1

2

3

Boligen går over 2 plan. 1.etg: Gang, flott flislagt bad/wc med seperat vaskeromsdel, Kjøkken/ allrom. Stue med peisovn og flott utsikt over Lindebøkilen. Innhold 2. etg.: Loftstue og 3 soverom. Stor nyere garasje med hems og automatisk portåpner. Utvendig redskapsbod.

Flott og romslig leilighet i nyere bygg sentralt på Søm. God standard og solrik veranda. Trappefri adkomst og med heis ned til garasjeanlegg. Ingen ordensplikter. Ingen fellesgjeld. Garasjeplass er inkl i kjøpesum.

Flott, nyere leilighet med gjennomgående god standard og praktisk planløsning. Leiligheten Adresse: Bamse Brakarvei 68 ligger i byggets ende og har store Prisant.: 2.990.000,Omkostn.: Ca. 2,6% vindusflater mot det maritime miljø Fellesutg.: 2.100,i Fidjekilen. Garasjeplass i u.etg. Tomt: Ca. 1943 kvm, felles festet P-Rom/BRA: 98/101 Gunstig fastrente lånevilkår på Byggeår: 2008 felleslån ( ca. 2,9%). Totalt usjenert Eierform: Selveierleilighet veranda. FINN-kode: 31218378

4

5

6

Adresse: Kårholmsveien 34 Prisant.: 3.800.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 586 kvm, eiet P-Rom/BRA: 119/119 Byggeår: 1902/2001 Eierform: Enebolig

Adresse: Dvergsneskollen 65, 2.etg Prisant.: 890.000,Fellesgjeld: 1.560.000,LASSE MARCUSSEN Totalpris: 2.450.000,T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no Omkostn.: Kr 1032,Felleskostn.: (hvor kr. SØM - 10.416,NYERE, INNFLYTTNINGSKLAR LEIL. har gleden av å presentere 4648,-STOR er avdrag, kr. 3808 er renter- HEIS OG GARASJEPL. I U.ETG OG LYS 3(4) ROMS SELVEIERLEIL meget lekker verikaldelt bo17.09 KL. 16.30 - 17.15 og krVISNING: 1960,- MANDAG driftsutg.) Stor82/82 og innholdsrik enebolig over 3 sentralt på Slettebrotan. Pent P-Rom/BRA: etasjer beliggende i meget attrakByggeår: pparbeidet hage som grenser til 2006 og rolig villaområde på GimleEierform: tivt Borettslagsleilighet areal, meget usjenert og solrik kollen. Sydvendt, solrik og meget liggenhet. Boligen holder gjen- usjenert eiertomt med nydelig utsikt mot Oksøy fyr, havet og mgående bra standad. innseilingen. Dobbel garasje.

Finn-kode: 37002611Kirsebær plank i kjøkken og stue.

PANTONE DE 172-1 C

Oppdr.nr.: 3-443/11

C: 70 M: 100 Y: 0 K: 0

Laminatgulv på soverom i 2.etg. Furugulv i øvrige rom i 2.etg. Fliselagt bad med dusjvegger og varmekabler. Kirsebær parkett i gulv på loft. Pent kvik kjøkken med hvitevarer.

8

7

LASSE MARCUSSEN Adresse: Kristinsvei 12 dresse: Slettebrotan 100B T:Prisant.: 99 09 915.980.000,19 isant.: 2.290.000,E:Bta/P-rom/Bra lasse@plussmegleren.no : 297/249/280 mkostn.: Ca. 2,6% Tomteareal : 836 kvm Adresse: Freyasdalsveien 6 Byggeår : 1985 DVERGSNES / RANDESUND mt: Ca. 693 kvm, Eiet Omkostn.: Ca. 2,6% Prisant.: TILTALENDE HJØRNELEIL. 50 M FRA 4.100.000,SJØKANTEN - PRAKTFULL UTSIKT PÅL BIRKELAND Rom/BRA: 146/143 Eierform: Enebolig Omkostn.: VISNING: SØN 16.09 KL. 13-15 V/EIER & Ca. ONS2,6% 19.09 KL. 18.30 - 19.30 ggeår: NYOPPUSSET 2011 T: 990 99 228 FLOTT OVER 2 PLAN MED HYGGELIG UTEOMRÅDER. Tomt: Ca. 199 kvm, eiet FINN-kode: 34629423 erform: Halvpart vert.delt to- V/EIER E: pal@plussmegleren.no VISNING: LØR 15.09 KL 13-15 & ONS.19.09. KL 17-18 V/MEGLER P-Rom/BTA/BRA: 97/146/128 annsbolig Byggeår: 1946 Eierform: Enebolig

9

STOR HJØRNELEILIGHET-HØLLEN/SØGNE

Oppdr.nr.: 3-0444/12

Oppdr.nr.: 3-0446/12

FLEKKERØYA-TILTALE

21 METER FRA SJØEN. POPULÆRT O VINN 2 ÅRSKORT TIL DYREPARKEN VISNING: LØR. 15.09 KL. 13.00-15.00 PANTONE DE 172-1 C

C: 70 M: 100 Y: 0 K: 0

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

Over ser du utsnitt fra ni annonser i dette magasinet. Finner du alle sammen, har du muligheten til å vinne 1 side ………… 2 årskort i Dyreparken for 2013! Alt du trenger å gjøre er å fylle ut svaret på venstre side, klippe ut kuponGIMLEKOLLEN - KRISTINSVEI gen, og levere den hos oss i Skippergata 10 eller hos Sparebanken Pluss Vennesla. Frist for innlevering er STOR ENEBOLIG FLOTTleilighet SJØUTSIKT OG SOLRIKT 2 side ………… Meget pentMED innredet m.2- SYDVENDT duverandaer har alt riktig, er du med i trekningen som finner sted mandag 24. sept. MARIANN THOMASSEN lørdag 22. sept., og dersomVISNING: ONSDAG KL. 18:30 - 19.30 med05.09 fantastisk utsikt til T: 99099140 3 side ………… innseilingen, Odderøya og FestE: mariann@plussmegleren. ningen. Flotte parkett i alle rom og 4 side ………… Navn ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… malt slett strie på vegger. 2 meget KJETIL LOSSIUS pene bad. Flott HTH kjøkken med T: 990 99 106 5 side ………… VENNESLA "Gaggenau" komfyr/induksjons Adresse ……………………………………………………………… Postnr./sted ………………………………………………………………………………………… E: kjetil@plussmegleren.no SMAKFULL, NYERE INNHOLDSRIK VERT.DELT PÅ ØVREBØ topp, miele oppvaskmaskin ogBOLIG 2 6 side ………… kjøleskap. Heis. LEILIGHET Telefon ……………………………………………………………… E-post ………………………………………………………………………………………………… VISNING: ETTER AVTALE. PENT UT OG INN 7 side ………… PLASS. SOLRIK BALKONG. MEGET PENT OPPARBEIDE Adresse: Tangen 16 4.etg 8 side ………… Prisant.: 8.300.000,VISNING: LØR 15.09 KL 13-1 Fellesgjeld: 1.168.159,9 side ………… Oppdr.nr.: 3-0215/12

PANTONE DE 172-1 C

PANTONE DE 172-1 C

C: 70 M: 100 Y: 0 K: 0

C: 70 M: 100 Y: 0 K: 0

Oppdr.nr.: 5-83/12

Oppdr.nr.: 3-0418/12

PANTONE DE 172-1 C

C: 70 M: 100 Y: 0 K: 0

Totalpris: 9.468.159,Omkostn.: Ca. 2,6% Felleskostn.: 8.103,Tomt: Ca. 5604 kvm, eiet


Bjørg Beate

Andreas

Marianne

Jahn Frode

Vi hjelper deg å lykkes med sparing! Andreas Langfeldt | tlf 41 68 75 72 | ala@sparebankenpluss.no Bjørg Beate Kristiansen | tlf 90 62 64 56 | bbk@sparebankenpluss.no Marianne Stranden | tlf 95 13 43 55 | mst@sparebankenpluss.no Jahn Frode Hanssen | tlf 97 70 88 18 | jfh@sparebankenpluss.no


GEVIR

LASSE MARCUSSEN T: 990 99 119 lasse@plussmegleren.no CATO HERSVIK T: 996 02 144 cato@plussmegleren.no

MARIANN M. THOMASSEN T: 990 99 140 mariann@plussmegleren.no

KJETIL LOSSIUS T: 990 99 106 kjetil@plussmegleren.no

DAG THOMASSEN T: 990 99 109 dag@plussmegleren.no

TERJE TJELLAND T: 911 21 131 terje@plussmegleren.no

PÅL BIRKELAND T: 990 99 228 pal@plussmegleren.no

ROLF R. ELIESON T: 990 99 107 rolf@plussmegleren.no

RITA OMMUNDSEN T: 990 99 108 rita@plussmegleren.no TONE SOLHEIM GRØSLE T: 916 11 230 tone@plussmegleren.no

Våre stjernemeglere Våre stjernemeglere har selvsagt ikke spilt inn film, men de spiller en viktig rolle ved salg av bolig. Vi kaller det hovedrollen. Og den gir du ikke til hvem som helst. Så ta kontakt når DU velger hvem som skal selge din bolig.

Plussmagasinet_Fredag_14_sept_2012  

Plussmagasinet_Fredag_14_sept_2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you