Page 1

annonsebilag Nr 3 • FrEDAG 09. MArS 2012

et boligmagasin utgitt av Plussmegleren, sParebanken Pluss og sørlandet boligbyggelag

Stor og innholdsrik enebolig sentralt på Søm

Se annonse i magasinet

Plussmegleren

deler ut

Kr. 10.000,-

Hver mÅned

til livet i nabolaget

les Hvordan du kan vinne og om Forrige mÅneds vinner Side 4-5

Nyhet fra Plussmegleren

FULL PAKKE Les mer side 2

www.Plussmegleren.no


ANNONSEBILAG

FULL PAKKE!

Markedssjef Dag Thomassen og eiendomsmegler Lasse Marcussen tror at tilbudet om varebil og nedvask vil slå godt an hos boligselgerne.

Plussmegleren leverer et stort utvalg av tjenester til boligselgerne. Nå plusser de på med leiebil, nedvask og flyttekasser – det måtte jo hete Full pakke!. – Tanken vår er å gjøre flyttingen så lettvint og enkelt som mulig for selgeren. I en slik prosess er dagene travle og oppgavene mange. Da er det godt å slippe bestilling av tilhenger og organisering av vaskepersonell, sier markedssjef Dag Thomassen. Plussmegleren har inngått avtale med Sixt om varebiler på seks eller 13 kubikkmeters lastevolum. Sjåfør er ikke inkludert, men bilene kan kjøres med vanlig sertifikat. Nedvaskingen er overlatt til Reco Rent, et profesjonelt selskap som vasker ned nybygg for mange av distriktets entreprenører før overlevering. – Fra vår side er dette ren service og ikke butikk. Vi har forhandlet og fått kvan-

tumsrabatt, derfor kan vi tilby flyttebil i ett døgn, profesjonell nedvask og flyttekasser, til en svært gunstig pris, sier Thomassen. En av dem som gleder seg over det nye tilbudet er eiendomsmekler Lasse Marcussen. – Ja, jeg gleder meg til å lansere dette, jeg vet av erfaring at mange boligselgere gruer seg til nedvasken. Og når de endelig har gjort den unna, så gruer de seg til gjennomgangen der megler og kjøper skal godkjenne resultatet. Og for meg som megler er det leit når kjøper klager på selgers vaskeferdigheter. Nå blir det profesjonelt utført og det er vesentlig en-

klere å rette en eventuell klage til et firma enn til en enkeltperson. – Tror du mange kommer til å benytte seg av tilbudet? – Så vidt vi vet har ingen meglere prøvd akkurat dette konseptet før, og jeg tror på ingen måte det vil påvirke oppdragsmengden vår i særlig grad. Da handler det om tillit og forventninger. Men livet blir litt enklere for alle involverte parter nå og jeg tipper at halvparten av våre kunder vil ta Full pakke - litt avhengig av bolig. Siden prisen er fast vil nok tilbudet være mer aktuelt for selgere av store hus enn for de med små leiligheter, sier Lasse Marcussen.


ANNONSEBILAG

Sparebanken Pluss tredobler sparebeløpet på BSU-konto

– VI VIL HJELPE UNGE TIL Å NÅ SINE DRØMMER genial ordning som gir skattefradrag på selvangivelsen og samtidig goodwill i banken. Unge med BSU dokumenterer at de holder styr på økonomien og ikke bruker alt de tjener, begge deler er viktig å vite for en bank som skal låne ut, sier Holvik. Han anbefaler at de unge tar kontakt med banken før de begynner å gå på visninger. Det handler om å sette opp budsjetter, starte sparing, identifisere realistiske rammer og ikke minst å etablere en nær og tillitsfull kontakt mellom bank og kunde – Hos oss får de en egen kontaktperson som trår til etter behov. Også dagens digitale ungdommer setter pris på en slik personlig kontakt. Vi vil være der kundene er, det er bakgrunnen til at vi de senere år har etablert en rekke filialer mellom Flekkefjord og Arendal. – Hva kan en slik kontaktperson hjelpe til med? – Først og fremst gi gode råd. Kanskje er det fornuftig med fastrente på en del av lånet, eksempelvis de fem første årene. Bankens kontaktperson kan hjelpe med å finne realistiske rammer for boligkjøpet. Å sette opp et skikkelig budsjett er viktig og motiverende, slikt hjelper vi til med.

En ung boligsparer blir veiledet av assisterende banksjef Svein Ole Holvik .

– Må dere ofte avslå boligfinansiering for unge?

Finanstilsynet har skjerpet kravene til egenkapital og evnen til å tåle renteøkninger. Sparebanken Pluss svarer med å utvide BSU-tilbudet for unge mennesker med boligdrømmer.

– Studenter med lave inntekter og usikre deltidsjobber har det som gruppe vanskelig, men i de fleste tilfellene klarer vi å finne fornuftige løsninger som begge parter kan leve med. Banken strekker seg langt, egen bolig er jo uhyre viktig for de fleste.

– De har det tøft, de unge som skal inn på dagens hete boligmarked. Vi vil gjerne gjøre det litt mindre tøft, derfor lanserer vi BSU-trippel, sier ass. banksjef Svein Ole Holvik i Sparebanken Pluss.

holder tritt med utviklingen, verken inflasjonen eller Finanstilsynets skjerpede krav. I dag er BSU-taket på 150.000 kroner, det dekker bare halve egenkapitalkravet til en bolig på to millioner kroner.

Det er også viktig banken vurderer kundenes totale økonomiske situasjon og at kundene får en situasjon som de kan leve med også i fremtiden.

Fra årsskiftet skjerpet Finanstilsynet boliglånskunders egenkapitalkrav til 15 prosent. I kredittvurderingen har bankene alltid beregnet at kundene må tåle en renteøkning. Dette er nå mer konkretisert ved at det må beregnes at lånetaker kan betjene en renteøkning på inntil fem prosent. Endringene er overkommelige for dem med god inntekt, mye egenkapital eller foreldre som kan støtte. For andre unge i etableringsfasen kan endringene være utfordrende.

Sparebanken Pluss ønsker å gjøre noe med dette. Med ordinær BSU i bunn, og vår BSU-trippel i tillegg kan du spare inntil kr. 60.000 pr. år, totalt kr. 500.000. Myndighetene har bestemt at man kun får skattefradrag for et sparebeløp på kr. 20.000 pr år. Det kan vi dessverre ikke gjøre noe med, men vi gir samme gode BSU rente på hele sparebeløpet.

Han benytter anledningen til å kritisere myndighetene for at BSU-ordningen ikke

– Det første og beste er å etablere kontrakt om Boligsparing for unge (BSU) – en

– Noen gode råd til unge mennesker som ennå ikke er inne på boligmarkedet?

Selv om Finanstilsynet har kommet med sine retningslinjer finnes det muligheter for unntak som vil gjøre at banken kan finne det forsvarlig å innvilge lån utover finanstilsynets retningslinjer. Fremtidig lønnsvekst og Sikkerhetsstøtte fra foreldre er eksempler på faktorer som kan vektlegges i denne vurderingen. – Jeg vil oppfordre alle unge til å kontakte en rådgiver i banken, vi har en løsningsorientert tilnærming og vil gjerne anstrenge oss for at unge drømmer kan realiseres, sier ass. banksjef Svein Ole Holvik.


ANNONSEBILAG

Første vinner av Plussmeglerens

«LIVET I NABOLAGET»

Ole Wilhelmsen, prosjektleder for Aktivitetsdagen på Vennesla gratuleres av Mariann Thomassen med 10.000 kroner fra Plussmeglerens «Livet i nabolaget»-konto.

10.000 kroner til unge i Vennesla Aktivitetsdagen IL Vindbjart feirer 10 år i år og omfatter sju skoler med 600 elever på 5., 6. og 7. klassetrinn. Barna får fri fra skolen og deltakelsen i 60 meter, håndball, kastøvelser, lengdehopp, stafetter, terrengløp og orienteringsløp er obligatorisk. Men tvang trengs ikke, de unge stiller ivrig opp i flere øvelser. Alle får inspirasjonspremiepremie og de beste får talentpremie – til en samlet verdi av over 50.000 kroner. Arrangementet ledes av et utvalg på åtte representanter fra skole og idrett og er

stiller så velvillig opp. Dagen starter med flaggheising, Veterankorpset spiller «Ja, vi elsker» og alle får bevertning. Stemningen er alltid høy, sier en entusiastisk Wilhelmsen. Han møtte personlig opp hos Plussmegleren i Vennesla for å levere søknaden. – Jeg hadde ikke helt tro på at vi skulle få gjennomslag, men med et stort budsjett må jeg søke på alle muligheter og vi har etter hvert fått mange trofaste sa-

– Hva skal du bruke pengene til, Wilhelmsen? – De går med til å dekke premien alle får. Det er en statuett som er laget i Vennesla, formet som en slags pyramide. Bredde i bunn, der alle kan være med, og så spisser det seg mot toppen der målet er, sier han. Mariann Thomassen hos Plussmegleren i Vennesla synes det er hyggelig at første premien havnet i «hennes» område.

Aktivitetsdagen i Vennesla ble første vinner av Plussmeglerens siste påfunn: «Livet i nabolaget» - en månedlig utdeling av 10.000 kroner til et godt og allmennyttig formål i ditt nabolag. organisert under IL Vindbjart. Ole Wilhelmsen (70) har vært ildsjel og prosjektleder siden starten. – Det er nesten fulltids jobb, men det er bare moro. Nesten hundre pensjonister stiller opp som funksjonærer, de eldste har passert 85 år og flere står på venteliste for å bli med!. På den måten knyttes unge og gamle sammen. Jeg tror ikke det er tilfeldig at Aktivitetsdagen nyter stor respekt i bygda og at kommunen

marbeidspartnere. Mange er opptatt av barn og unge og av at vi eldre trår til for å gjøre livene deres bittelitt grann bedre, sier Wilhelmsen. Av egen erfaring vet han at aktivitet og idrett har stor verdi. Han har vært aktiv i mange idrettsgrener og spilte 356 Akamper for Vindbjart, bare tre andre har flere enn ham. Og så var han i flere år daglig leder i Agder Fotballkrets.

– Vi hadde egentlig sett for oss at pengene fra «Livet i nabolaget» skal gå til små, konkrete tiltak som lekeapparater i nærmiljøet, ei brygge på badeplassen eller en snøfreser til fellesområdene. Men da Wilhelmsen presenterte Aktivitetsdagen, et stort og flott arrangement, var det lett å bli enige om å vurdere litt annerledes enn vi hadde tenkt, sier Mariann Thomassen.


annonsebilag

Vi Gir bort

10.000,hVEr månEd til liVEt i nabolaGEt

Synes du lekeplassen trenger ny rutsjebane og borettslaget en ny snøfreser? Eller hva med brygga på badeplassen, den som har sett bedre dager? Plussmegleren gir med glede 10.000 kroner hver måned til et godt formål som gjør livet i nabolaget litt enklere og bedre. Velkommen innom Plussmegleren i Skippergata 10 eller Plussmegleren i Vennesla (Plussbank sine lokaler) og gi oss ditt forslag innen 25. februar. Følg med i neste Plussmagasin hvem som ble vinneren!

KLIPP UT OG LEVER HOS PLUSSMEGLEREN I SKIPPERGATA ELLER HOS PLUSSBANK I VENNESLA

Dette formålet fortjener 10.000,-: ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… Begrunnelse: ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… Forslag levert av (navn og telefonnummer): …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

6

Innholdsrik del av firemannsbolig i 2. og 3. etasje. Bygget i 2005 og inneholder bl.a. 4 soverom, 2 bad og loftstue. Eik kjøkkeninnredning. Carport og eget uteareal med belegningsstein og balkong. Meget sentralt med gåavstand til sentrum.

Adresse: Erkleivvegen 25D Prisant.: 1.890.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 1083 kvm, felles P-Rom/BRA: 111/111 Fellesutg. kr. 200,- vedl.hold Byggeår: 2005 Eierform: seksjonert Flermannsbolig

MARIANN THOMASSEN T: 99099140 E: mariann@plussmegleren.

MEGET SENTRALT PÅ VENNESLA STOR LEILIGHET I 4-MANNSBOLIG MED GÅAVSTAND TIL SENTRUM VISNING: MANDAG 12.03 KL. 18:30 - 19:30

Oppdr.nr.: 5-0012/12


7

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Grei bolig for førstegangskjøpere med mulighet for leieinntekter. Trenger noe oppussing. Høyt og fritt med flott utsikt og solrikt. 2 soverom og 2 disp.rom, stue, kjøkken, bad, vaskerom/kott. Hybel i sokkeletasjen.

Adresse: Eikebakken 29 Prisant.: 1.690.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 1097 kvm, eiet P-Rom/BRA: 135/135 Byggeår: 1957 Eierform: Enebolig m/utleiemulighet FINN-kode: 32611443

MARIANN THOMASSEN T: 99099140 E: mariann@plussmegleren.

VENNESLA ENEBOLIG MED HYBEL OG FLOTT UTSIKT PÅ VIGELAND VISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER.

Oppdr.nr.: 5-0003/12

Påbygget tomannsbolig med stor garasje på toppen av Heptekjerr. Nydelig utsikt og solrikt. Uteplass på begge sider. Påbygget og nytt kjøkken, romslig stue med vedovn, 3 soverom og stor loftstue, bad, wc, vaskerom. Belegningsstein i gårdsplass, og store terrasser. Lyst og trivelig. Adresse: Heptekjerrvegen 56A Prisant.: 1.970.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 375 kvm, Eiet P-Rom/BRA: 122/125 Byggeår: 1990 Eierform: Halvpart vert.delt tomannsbolig FINN-kode: 33486021

MARIANN THOMASSEN T: 99099140 E: mariann@plussmegleren.

HEPTEKJERR - VENNESLA PÅBYGGET TOMANNSBOLIG MED GARASJE PÅ TOPPEN AV HEPTEKJERR VISNING: LØR. 10.3 KL.13-15 V/ EIER. MAND.12.3 KL. 17-18 V/ MEGLER

Oppdr.nr.: 5-0016/12


venneslakvarter.no FUNDAMENT / 3D: JOB

• Leiligheter fra 44-105 m2 • Parkeringskjeller • Heis • Balkong

Sov

Hall

Sov

11.7 m²

9.2 m²

6.5 m²

Bod 3.0 m² Bad 5.4 m²

Eksempel på ledig leilighet

Leilighet 204, 2.etg. BRA:71 m2 Antall rom:3

Stue/kjøkken 32.3 m²

Leilighet 204 BRA 71m2 P-rom 68m2

Pris 2.450.000,+ parkering kr. 175.000,-

Balkong 8.0 m²

24 selveierleiligheter midt i sentrum! Revisjon Revisjonsdato: nr: Revisjons oversikt

Vennesla Kvarter smyger seg inn i den solrike, vestvendte hellinga nedenfor Tvidøblane boligområde, med ansiktet vendt utover mot Vennesla sentrum. Med sin tilpassede arkitektur er Vennesla Kvarter både et moderne og tidløst kvalitetsbygg. Vennesla Næring AS

a Kvarter

onst/Tegnet

Designer

Byggherre

Madlaveien 283

P.B. 602, 4090 Hafrsfjord Telefon 51 85 80 40 Telefon 51 85 80 41

Salget er i gang! Kom innom eller ring oss i dag for å få prospekt!

Godkjent

Approver

Målestokk

Tegn.nr.

2846-604

Rev.

Plussmegleren, Venneslamoen 10, tlf. 38 02 22 22

Mariann Mosfjell Thomassen mob. 990 99 140, e-post: mariann@plussmegleren.no Rolf Elieson mob. 990 99 107, e-post: rolf@plussmegleren.no Rita Ommundsen mob. 99099108, epost: rita@plussmegleren.no


9

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

En meget flott leilighet i enden som er oppgradert med Sigdal kjøkken, beverpanel og v.kabler. 2 soverom, bad med fliser og oppl. for vaskemaskin. Solrik balkong, heis og garasje.

Adresse: Bevervegen 5, 2.etg Prisant.: 2.190.000,Omkostn.: Ca. 2,5% Fellesutg.: 950,Tomt: Ca. 4498 kvm, felles P-Rom/BRA: 64/67 Byggeår: 2009 Eierform: Selveierleilighet

MARIANN THOMASSEN T: 91611230/99099140 E: mariann@plussmegleren.

VENNESLA, HEPTEKJERR NYERE, FLOTT OG PÅKOSTET 3-ROMS LEIL I NYTT BOLIGFELT VISNING: TIRSDAG 13.03 KL. 17.00-18.00 Attraktiv endeleilighet med 2 soverom og solrik balkong i 2.etasje i lavblokk. Gåavstand til Vennesla sentrum med alle fasiliteter. Pent oppusset med flott bad og kjøkken, lys og trivelig stue. Utsikt mot Otra fra kjøkken, rolig strøk.

Adresse: Ringvegen 23A, 2.etg Prisant.: 1.490.000,Fellesgjeld: 216.304,Totalpris: 1.706.304,Kjøpsomkostn.: Ca. 5.362,Fellesutg.: 3.117,P-Rom/BRA: 65/65 Byggeår: 1967 Eierform: Borettslagsleilighet

MARIANN THOMASSEN T: 99099140 E: mariann@plussmegleren.

SENTRALT PÅ VENNESLA PEN 3-ROMS ANDELSLEILIGHET I 2.ETG, ENDELEIL. MOSEIDMOEN VISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER

Oppdr.nr.: 5-94/11


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

10

Flott og romslig leilighet i nyere bygg sentralt på Søm. God standard og solrik veranda. Trappefri adkomst og med heis ned til garasjeanlegg. Ingen ordensplikter. Ingen fellesgjeld. Garasjeplass er inkl i kjøpesum.

Adresse: Bamse Brakarvei 68 Prisant.: 2.990.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutg.: 2.100,Tomt: Ca. 1943 kvm, felles festet P-Rom/BRA: 98/101 Byggeår: 2008 Eierform: Selveierleilighet FINN-kode: 31218378

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

SØM - NYERE, INNFLYTTNINGSKLAR LEIL. STOR OG LYS 3(4) ROMS SELVEIERLEIL - HEIS OG GARASJEPL. I U.ETG VISNIN G: MANDAG 13.02 KL. 18.30

Oppdr.nr.: 3-443/11


11

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Meget innholdsrik og flott bolig med god standard og flotte detaljer. Skipsparkett i stue, kjøkken og tv-stue. 2 pene fliselagte bad. Flott Strai kjøkken heltre lønn med spisestue.Dobbelt garasje med innlagt vann. Selveier båtplass på 3,75m 200 meter fra huset kan kjøpes i tillegg. Adresse: Dreggveien 1 Prisant.: 6.950.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 788 kvm, eiertomt P-Rom/BRA: 256/317 Byggeår: 1997 Eierform: Enebolig FINN-kode: 30685996

KJETIL LOSSIUS T: 99 09 91 06 E: kjetil@plussmegleren.no

STOR ENEBOLIG - FIDJEKILEN MEGET INNHOLDSRIK ENEBOLIG MED USJENERT TOMT VISNING: ÅPENT HUS 10.03 KL.13-15 (V.EIER),13.03 KL.18.30(MEGLER)

Oppdr.nr.: 3-0339/11


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

12

Parkett på de fleste rom og malte paneler.Fliselagt bad i 1.etg med varmekabler og dusj. Bad/vaskerom i u.etg med badekar.Stor terrasse med trapp ned til hage. Strai kjøkken med "nøtte" benkeplate med hvitevarer. Stor terrasse. Carport.

Adresse: Dvergsneskollen 9 Prisant.: 3.250.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 266 kvm, eiertomt P-Rom/BRA: 122/126 Byggeår: 2006 Eierform: Enebolig i kjede

KJETIL LOSSIUS T: 99 09 91 06 E: kjetil@plussmegleren.no

FUNKSJONELT PÅ DVERGSNES INNHOLDSRIKT MED SENTRAL BELIGGENHET OG HYGGELIG ATRIE VISNING: ÅPENT HUS 10.03 KL.13-15 (V.EIER),13.03 KL.17-18(MEGLER)

Oppdr.nr.: 3-0013/12


13

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Tiltalende enebolig i kjede med spektakulær utsikt, gode solforhold og flott parkmessig opparbeidet selveiet tomt med usjenerte uteplaser. Boligen har flott og barnevennlig beliggenhet innerst i blindvei. Garasje i rekke. Biloppstillingsplass på tomten.

Adresse: Fuglevikkleiva 88 Prisant.: 3.990.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 397 kvm, Eiet P-Rom/BRA: 175/192 Byggeår: 1975 Eierform: Enebolig i kjede FINN-kode: 33479912

PÅL BIRKELAND T: 99099228 E: pal@plussmegleren.no

INNHOLDSRIK BOLIG PÅ SØM SPEKTAKULÆR UTSIKT OG FLOTT OPPARBEIDET TOMT. BARNEVENNLIG. VISNING: 10.03. KL. 13 - 15 (V/ EIER), TIR 13.03 KL. 17:30-1830 (V/ MEGLER)

Oppdr.nr.: 3-0048/12


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

14

Meget innholdsrik enebolig over tre etasjer beliggende i rolig og barnevennlig blindvei. Kort vei til Vardåsen barneskole, Haumyrheia ungdomsskole, barnehage, dagligvareforretning m.m. Solrik tomt med usjenerte uteplasser. Lav festeavgift som reguleres etter konsumprisindeks. Garasje i rekke. Adresse: Knarrevikveien 18 Prisant.: 3.500.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 480 kvm, festetomt Festeavgift : Kr. 2400,- pr år. P-Rom/BRA: 195/245 kvm Byggeår: 1978, påbygd i 1983 Eierform: Enebolig

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

SØM STOR OG INNHOLDSRIK ENEBOLIG SENTRALT PÅ SØM LØRDAG 10.03 KL. 13.00-15.00 V/ EIER

Oppdr.nr.: 3-0088/12


15

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Praktfull utsikt til Topdalsfjorden. Stor, solrik naturtomt med mange usjenerte uteplasser. Boligen er påbygget av fagfolk og er gjennomgående moderne og velholdt. 3 wc, store stuer og soverom. Ønskes en villa med særpreg, kan denne eiendommen anbefales!

Adresse: Magnus Barfotsv.11A Prisant.: 4.690.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 1131 kvm, Eiet P-Rom/BRA: 237/268 Byggeår: 1960 / 1990 Eierform: Enebolig FINN-kode: 33002138

DAG THOMASSEN T: 99 09 91 09 E: dag@plussmegleren.no

HESTNESTANGEN, FAGERHOLT STOR, FRITTLIGGENDE ENEBOLIG MED IDYLLISK FJORDUTSIKT. VISNING: HELE HELGEN ETTER AVTALE, TLF 99 09 91 09

Oppdr.nr.: 3-0001/12


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

16

Gjennomført leilighet. Vinterhage med utgang til koselig og usjenert hage. To romslige soverom, stort bad og eget vaskerom. Store vindusflater og lyse vegger i stue/ kjøkken gjør helheten tiltalende og spesiell. Populært bomiljø med skole, barnehage. omsorgssenter og vakre Jegersberg i nabolaget. Adresse: Presteheia 39 Prisant.: 2.890.000,Omkostn.: Ca. 2,6% P-Rom/BRA: 78/85 Byggeår: 2002 Eierform: Selveierleilighet FINN-kode: 33493572

DAG THOMASSEN T: 99 09 91 09 E: dag@plussmegleren.no

PRESTEHEIA / GIMLEKOLLEN MODERNE, VELHOLDT EIERLEILIGHET MED VELSTELT HAGE VISNING: KOMMER FOR SALG!

Oppdr.nr.: 6-0020/12


17

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Prosjektert enebolig med særpreg! Solrik tomt. Innholdsrikt med 4 soverom, 3 bad, stue og loftstue med utgang stor takterrasse. Trygt og barnevennlig i blindvei "et steinkast" unna skole, oppvekstsenter og barnehage. Flotte turstier og fine badeplasser kun en liten rusletur unna. Adresse: Romeveien 16 Pris: 4.990.000,Kjøpsomkostn.: Ca. 35.000,P-Rom/BRA: 211/215 Byggeår: 2012 Eierform: Enebolig FINN-kode: 32028386

DAG THOMASSEN T: 99 09 91 09 E: dag@plussmegleren.no

VILLA PÅ JUSTNESHALVØYA PROSJEKTERT ENEBOLIG - PRAKTISK OG MODERNE PLANLØSNING! VISNING: ETTER AVTALE, TLF 99099 109 / 99413 500

Oppdr.nr.: 6-390/11


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

18

Stor og velholdt generasjonsbolig med panoramautsikt over sjøen og stor solrik pent opparbeidet tomt med meget gode solforhold. Det er egen seperat godkjent utleiedel med mulighet for gode leieinntekter. Antatt utleieverdi er ca. kr. 12000,- pr.mnd. Adresse: Vardåsveien 107 Prisant.: 4.950.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 1293 kvm, eiet P-Rom/BRA: 312/348 Byggeår: 1973 Eierform: Hel 2-mannsbolig FINN-kode: 33393807

PÅL BIRKELAND T: 99099228 E: pal@plussmegleren.no

"GAMLE SØM" - BOLIG M/UTLEIE GENERASJONSBOLIG MED PANORAMAUTSIKT OG SOLRIK TOMT. VISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER.

Oppdr.nr.: 3-0075/12

Gåavstand til alt av Kvadraturens fasiliteter, UIA og Baneheia. Bygget er renovert i 2004 og leiligheten fremstår som "ny". Arealeffektiv planløsning med gang, soverom, romslig stue og bad/vaskerom. Meget velholdt og moderne. Adresse: Henrik W.gt. 85, 2. etg Prisant.: 1.565.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutg.: 2.124,P-Rom/BRA: 37/37 Byggeår: 2004 Eierform: Selveierleilighet FINN-kode: 30950338

DAG THOMASSEN T: 99 09 91 09 E: dag@plussmegleren.no

MODERNE OG RIMELIG I KVADRATUREN SJARMERENDE ENDELEILIGHET I POPULÆRE POSEBYEN VISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER.

Oppdr.nr.: 3-409/11


19

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Boligen har gjennomgått modernisering både utvendig og innvending, hvor borettslaget bl.a. har stått for utskiftning av alle vinduer. Kjøkkeninnredningen er byttet, samt badet er renovert. Gangavstand til sentrum og UiA. Velkommen til visning ! Adresse: Svarttjønnvn. 14, 2. etg Prisant.: 2.050.000,Fellesgjeld: 230.856,Totalpris: 2.280.856,Kjøpsomkostn.: Ca. 5.332,Felleskostn.: 3.201,- pr. mnd P-Rom/BRA: 67kvm/76kvm Byggeår: 1956/1960 Eierform: Borettslagsleilighet

TERJE TJELLAND T: 91 12 11 31 E: terje@plussmegleren.no

LEKKER 3-ROMS LEILIGHET PÅ EG NYERE OPPUSSET LEILIGHET - GANGAVSTAND TIL SENTRUM OG UIA VISNING: LØR 10/3 KL. 12-14 (M/ EIER) OG TIRS 13/3 KL. 16.30-17.30

Oppdr.nr.: 3-67/12

Pent gulv i stue/kjøkken rustikk eik plank. Malt gips med glassfiberstrie på vegger. Fliselagt bad med dusjvegger og eget vaskerom. Pent Sørlandskjøkken i eik med int. hvitevarer. Utgang til overbygd veranda med nydelig utsikt.

Adresse: Østre Strandgate 84 3.etg Prisant.: 3.950.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutg.: 2.925,P-Rom/BRA: 78/78 Byggeår: 2008 Eierform: Selveierleilighet FINN-kode: 33162246

KJETIL LOSSIUS T: 99 09 91 06 E: kjetil@plussmegleren.no

LEILIGHET M.HEIS OG GARASJE-SENTRUM FLOTT OG NYERE 3 ROMS EIERLEILIGHET VED OTRA ELVEBREDD VISNING: E.A MEGLER 99099106

Oppdr.nr.: 3-0041/12


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

20

Kontinuerlig påkostet de siste år med bl.a nytt påbygd kjøkken ,nytt bad og nytt tak.Parkett i stue og kontor i 1,etg og parkett på alle rom i 2.etg.2.etg er ombygd. Flott Strai kjøkken (2007) med hvitevarer og eik plank på gulv. Flott fliselagt bad (2007) i 2.etg.

Adresse: Grimsvollen 21 Prisant.: 3.790.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 272 kvm, eiertomt BRA: 231 Byggeår: 1912 Eierform: Enebolig

KJETIL LOSSIUS T: 99 09 91 06 E: kjetil@plussmegleren.no

PENT OPPUSSET PÅ GRIM SENTRALT BELIGGENDE I HYGGELIG BOMILJØ VISNING: ÅPENT HUS 10.03 KL.13-15 (V.EIER),12.03 KL.17-18(MEGLER)

Oppdr.nr.: 3-0095/12


FUNDAMENT / 3D: Arkitektkontoret Brodtkorb Foto: Lillebror Design

www.bystrandaterrasse.no

I BYEN, PÅ STRANDA, GRØNT OG FRODIG

Visning lørdag 10. mars kl 14 - 15 i visningshuset på Bystranda EKSEMPEL PÅ LEDIGE LEILIGHETER:

Leil.nr. D2.4, 50 m2 med utsikt mot parkanlegg Pris kr. 2.220.000,-

Leil.nr. C2.4, 85 m2 med utsikt mot Bystranda og Odderøya Pris kr. 4.440.000,-

Leil.nr. E2.5, 72 m2 med utsikt mot Bystranda og Odderøya Pris kr. 3.830.000,-

Bystranda Terrasse består av 102 leiligheter, midt i det som er Kristiansands nyeste og utvilsomt vakreste bydel. Dagen ebber ut med at solen går ned i vest, midt i mot deg. Sikt og utsikt har stått i sentrum når Bystranda Terrasse er utformet. Leilighetene fordeles på fem hus, og de fleste vil ha sjøutsikt. Kontakt Plussmegleren på tlf. 38 02 22 22 Rolf Elieson mob: 990 99 107, e-post: rolf@plussmegleren.no Rita Ommundsen mob: 990 99 108, e-post: rita@plussmegleren.no


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

22

Parkett på alle gulv og hvite overflatebehandlede vegger med malt strie. Pent fliselagt bad/vaskerom med dusjvegger. Stor overbygd veranda med noe utsikt til Otra. Flott Strai kjøkken med int. hvitevarer. Gasspeis.

Adresse: Lahelle 35 2.etg. Prisant.: 4.250.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutg.: 1.928,P-Rom/BRA: 73/73 Byggeår: 2010 Eierform: Selveierleilighet FINN-kode: 32571401

KJETIL LOSSIUS T: 99 09 91 06 E: kjetil@plussmegleren.no

PEN 3 ROMS EIERLEILIGHET - LAHELLE LUNT BELIGGENDE MED GARASJE OG HEIS VISNING: E.A MEGLER 99099106

Oppdr.nr.: 3-0511/11


23

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Stor og innholdsrik enebolig på høyt og frittliggende tomt med 180 graders utsikt over bl.a innseilingen, horisonten og Sømslandet. Eiendommen består av 2 bruksnummer/tomter og er tilsammen på 1803 kvm. Store, flotte stueløsninger vendt mot sydvendt utsikt. Solrik hage. Dobbel garasje. Adresse: Kristinsvei 20 / 22 Prisant.: 5.950.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Totalt 1803 kvm bestående av to parseller 1207 kvm + 596 kvm. P-Rom/BRA: 259/284 kvm Byggeår: 1969 Eierform: Enebolig

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

ARKITEKTTEGNET ENEB. GIMLEKOLLEN FLOTT EIENDOM MED 180 GRADERS SJØUTSIKT OG TILLEGSSTOMT VISNIN G: ONSDAG 14.03 KL. 17.00 - 18.00

Oppdr.nr.: 3-0089/12


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

24

Beliggende i hyggelig og rolig bomiljø med kort vei til de fleste fasiliteter.Strai standard kjøkken med Bad med badekar. Inneglasset solrik veranda med utsikt. Trenger oppussing/modernisering. Mulighet for å kjøpe garasje i rekke.

Adresse: St.Olavsvei 47 3.etg Prisant.: 1.890.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutg.: 1.500,P-Rom/BRA: 69/74 Byggeår: 1961 Eierform: Selveierleilighet

KJETIL LOSSIUS T: 99 09 91 06 E: kjetil@plussmegleren.no

3 ROMS EIERLEILIGHET- LUND INNFLYTTINGSKLART I POPULÆR HØYBLOKK MED HEIS OG SENTRAL VISNING: MANDAG 12.03 KL. 17:00 - 18:00

Oppdr.nr.: 3-0077/12


25

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Praktisk og tiltalende leilighet beliggende i 3 etasje med heis og fast garasjeplass i kjeller med automatisk portåpner. Balkong og innglasset vinterhage. Leiligheten inneholder: Gang, stue/kjøkken, bad, soverom og innvendig bod. Heis direkte opp til leilighetens inngangsdør. Adresse: Tangen 20 Prisant.: 1.250.000,Fellesgjeld: 918.000,Totalpris: 2.168.000,Kjøpsomkostn.: Ca. 5.332,Fellesutg.: 4.395,P-Rom/BRA: 46/49 Byggeår: 2009 Eierform: Borettslagsleilighet FINN-kode: 33480773

PÅL BIRKELAND T: 99099228 E: pal@plussmegleren.no

STRØKEN 2-ROMS PÅ BYSTRANDA FLOTT LEILIGHET MED HEIS OG GARASJEPLASS. BALKONG. VISNING: ETTER AVTALE MED MEGLER.

Oppdr.nr.: 3-0050/12

Nyrenovert 3 roms leilighet med egen uteplass. Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder: gang, bad, stue, kjøkken og 2 soverom. 1 bod i kjelleren.

Adresse: Ringlebekkveien 15 Prisant.: 1.600.000,Fellesgjeld: 130.000,Totalpris: 1.730.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Fellesutg.: 1.471,P-Rom/BRA: 58/58 Byggeår: 1950 Eierform: Selveierleilighet FINN-kode: 32098394

CATO HERSVIK T: 99 60 21 44 E: cato@plussmegleren.no

SKAUGO - 3 ROMS SELVEIERLEILIGHET PEN OG LYS NYRENOVERT LEILIGHET I ETABLERT OMRÅDE VISNING: ONSDAG 14.03 KL. 16:30 - 17:30

Oppdr.nr.: 3-0395/11


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

26

Stilren familiebolig oppført i 2003. Gjennomgående god standard med bl.a HTH-kjøkken fra 2010 og flislagt bad. Eikeparkett og moderne farger i alle rom. Boligen ligger i meget barnevennlig område og med umiddelbar nærhet til Jegersberg. Gangavstand til sentrum og UiA. Solrik terrasse. Garasje. Adresse: Lyngveien 9 Prisant.: 2.890.000,Omkostn.: Ca. 2,6% P-Rom/BRA: 105/107 kvm Byggeår: 2003 Tomteareal: 270 kvm eiet Eierform: Halvpart vert.delt tomannsbolig

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

SKAUGO MEGET PEN OG STILREN 2-MANNSBOLIG MED SENTRAL BELIGGENHET VISNING: LØR 10.03 KL. 13-15 V/EIER OG MAN 12.03 KL. 17-18 V/MEGLER

Oppdr.nr.: 3-0087/12


27

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Meget pen og stilren ungdomsleilighet for deg mellom 18-35 år. Særdeles gunstig med rente og avdragsfritt lån på kr. 330.000,overtas av kjøper, slik at den reelle prisantydning på leiligheten er kr. 1.760.000,-. Dette gir unge boligkjøpere en unik mulighet til å komme inn i boligmarkedet. Adresse: Solkollen 31, 2.etg Prisant.: 2.090.000,Omkostn.: Ca. 2,6% P-Rom/BRA: 66/66 Byggeår: 2010 Eierform: Selveierleilighet FINN-kode: 3291659

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

UNGDOMSLEILIGHET - HELLEMYR STILREN OG NYERE 3-ROMS M/ HEIS OG SÆRDELES GODE LÅNEVILKÅR VISNING: LØRDAG 10.03 KL. 13.00 - 15.00 V/ EIER

Oppdr.nr.: 3-0032/12


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

28

Pent og svært innholdsrikt rekkehus med sjøutsikt og svært barnevennlig beliggenhet i blindvei. Boligen er over 3 etasjer og inneholder 2 pent fliselagte bad, kjellerstue, påbygd stue med spisestuedel og 3 soverom. Gangavstand til Kvadraturen.

Adresse: Eventyrveien 3 A Prisant.: 2.425.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 185 kvm, eiet P-Rom/BRA: 120/138 Byggeår: 1958 Eierform: Rekkehus FINN-kode: 33260079

PÅL BIRKELAND T: 99099228 E: pal@plussmegleren.no

TINNHEIA-REKKEHUS INNHOLDSRIKT PÅBYGD BOLIG MED FLOTT UTSIKT. GOD PLANLØSNING. VISNING:10.3. KL. 13 - 15 (V/ EIER), MAN. 12.3. KL. 17-18 (V/ MEGLER).

Oppdr.nr.: 3-0036/12


29

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Høy standard med bl.a pene fliser i gang/hall, begge bad og vaskerom med varmekabler. Varmekabler i Tv- stue. Nydelige gulv i eik plank i alle øvrige rom . Alle vegger med malt gips. Pent Ikea kjøkken "Nexus". Terrasse. Carport.

Adresse: Furulia 9b Prisant.: 4.450.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 465 kvm, eiertomt P-Rom/BRA: 176/179 Byggeår: 2011 Eierform: Enebolig FINN-kode: 31969762

KJETIL LOSSIUS T: 99 09 91 06 E: kjetil@plussmegleren.no

NY ENEBOLIG M.5 SOVEROM -VÅGSBYGD INNHOLDSRIKT OG SENTRALT BELIGGENDE MED FLOTT UTSIKT VISNING: ÅPENT HUS 10.03 KL.13-15 (V.EIER),12.03 KL.18.30(MEGLER)

Oppdr.nr.: 3-0486/11


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

30

Boligen har de siste årene gjennomgått en god del oppgraderinger med blant annet to nyere bad og nyere kjøkken fra Ikea i hovedetasjen. Stor solrik tomt med utsikt til Eikevannet, samt garasje og flere biloppstillingsplasser. Velkommen til visning ! Adresse: Hellemyrbakken 4 Prisant.: 2.790.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 907 kvm, eiet P-Rom/BTA/BRA: 130/162/148 Byggeår: 1962/1964 Eierform: Enebolig m/utleiemulighet

TERJE TJELLAND T: 91 12 11 31 E: terje@plussmegleren.no

HELLEMYR - BOLIG MED UTLEIEMULIGHET NYERE OPPUSSET BOLIG - GODE SOLFORHOLD - GARASJE PÅ TOMTEN VISNING: LØR 10/3 KL. 13-15 (M/ EIER) OG MAN 12/3 KL. 17-18

Oppdr.nr.: 3-38/12

Teppe på de fleste soverom og tapeter/paneler på vegger.Furugulv i stue/spisestue med peis og utgang til hage/terrasse. Standard kjøkken med nyere fronter. Bad med badekar/dusj. Garasje.Trenger modernisering.

Adresse: Klipperveien 62 Prisant.: 2.500.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 983 kvm, eiertomt P-Rom/BRA: 134/166 Byggeår: 1969 Eierform: Enebolig FINN-kode: 33286714

KJETIL LOSSIUS T: 99 09 91 06 E: kjetil@plussmegleren.no

VOIEBYEN MED 5 SOVEROM INNHOLDSRIK BOLIG PÅ STOR TOMT MED HYGGELIG HAGE VISNING: E.A MEGLER 99099106

Oppdr.nr.: 3-0060/12


31

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Tiltalende, nyere enebolig med umiddelbar nærhet til skole, barnehage, idrettsplass og butikk. Gjennomgående god standard med flislagt bad og Norema kjøkken. Dobbel garasje med innredet loftsrom. Solrik og usjenert hage.

Adresse: Holeberget 1 Prisant.: 3.650.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 642 kvm, eiet P-Rom/BRA: 134/142 Byggeår: 2006 Eierform: Enebolig FINN-kode: 33248101

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

FLEKKERØY MEGET PEN OG NYERE ENEBOLIG BEL. SENTRALT PÅ FLEKKERØY VISNING: LØRDAG 10.03 KL. 13.00 - 15.00 V/EIER

Oppdr.nr.: 3-0066/12


ANNONSEBILAG

- Vi følger deg helt hjem

32

Meget pen leilighet fra 2007. Gjennomgående god standard med parkett i alle oppholdsrom, samt malte plater på vegger. Pent flislagt bad. 2(3) soverom. God takhøyde i stuen gir leil. særpreg. 2 garasjeplasser i parkeringskjeller.

Adresse: Kjerrheibakken 33, 2.etg. Prisant.: kr. 2.390.000,Omkostninger : ca. 2,6 % P-rom / BRA : 81/84 kvm Tomtestørrelse : 956 kvm felles eiet Byggeår : 2007 Eierform: Selveierleilighet

LASSE MARCUSSEN T: 99 09 91 19 E: lasse@plussmegleren.no

VÅGSBYGD FLOTT, NYERE 3 (4)-ROMS TOPPLEILIGHET MED 2 GARASJEPLASSER VISNING: TIRSDAG 13.03 KL. 17.00 - 18.00

Oppdr.nr.: 3-0046/12


33

- Vi følger deg helt hjem

ANNONSEBILAG

Oppusset de senere årene. Kjøkken i Strai hvitkalket eik med hvitevarer. Kirsebær plank gulv i kjøkken, stue og spisestue. Pent fliselagt bad. Solrik overbygd terrasse. Hage med terrasse/platting både foran og bak. Stor utvendig bod.

Adresse: Svingen 4b Prisant.: 2.100.000,Omkostn.: Ca. 2,6% Tomt: Ca. 237 kvm, eiet P-Rom/BRA: 103/117 Byggeår: 1960 Eierform: Rekkehus

KJETIL LOSSIUS T: 99 09 91 06 E: kjetil@plussmegleren.no

PENT REKKEHUS - HELLMYR INNHOLDSRIKT MED PRAKTISK PLANLØSNING VISNING: ÅPENT HUS 10.03 KL.13-15 (V.EIER),12.03 KL.18.30(MEGLER)

Oppdr.nr.: 3-0029/12


Furåsen PAnOrAMA Hyttetomt i Brokke?

Solrik beliggenhet med vid utsikt utover dalen og innover viddene. Tomtene leveres byggeklare. Velkommen til Brokke og Setesdal. www.brokke.com

Brokke Eigedom AS

www.farevassknuten.no

old Flotte forh – både i en og alpinbakk e skiløypen

visning: . mars 1 1 g a d n ø s kl. 12-15 og ellers le etter avta

Brokke Panorama AS Dag Thomassen T: 990 99 109 • dag@plussmegleren.no Mariann Thomassen T: 990 99 140 • mariann@plussmegleren.no

Brokke Panorama AS


SpAreBAnken pLuSS & pLuSSMeGLeren: Sparebanken Pluss gir deg gunstig rente på lånet og kr 0,- i etableringskostnader når du kjøper bolig gjennom Plussmegleren. I tillegg får du fast kunderådgiver og prioritert saksbehandling. Ta kontakt med en av våre rådgivere for uforpliktende bankprat.

Marianne Stranden

Andreas G. Langfeldt

Jahn Frode Hanssen

Lars Ole Brunvatne

Jostein Loka

telefon: 38 17 35 90 mst@sparebankenpluss.no

telefon: 38 17 35 78 ala@sparebankenpluss.no

telefon: 38 17 35 15 jfh@sparebankenpluss.no

telefon: 38 17 35 78 lob@sparebankenpluss.no

telefon: 38 17 35 68 jlo@sparebankenpluss.no


annonsebilag

Lasse

Marcussen

Kjetil

Lossius

Cato

Hersvik

Terje

Tjelland

PAL

BIRKELAND

OG

GEIT

INGEN HUS, INGEN HJEM. Å kj ø pe eller selge sitt hjem er en av de viktigste avgj ø relsene vi tar i livet. Derfor spiller valg av megler en stor rolle. I Plussmegleren strekker vi oss langt for at du skal bli fornøyd. Hemmeligheten handler om fokus. Å se de små viktige detaljene så du ikke ender opp med skjegget i postkassa. Så mens de i den stjernespekkede hollywood-filmen stirrer på geiter, så stirrer vi på hus.

www.plussmegleren.no Ring tlf. 38 02 22 22 eller besøk oss i Skippergata 10 eller på Venneslamoen 10 for en hyggelig, uforpliktende boligprat.

Plussmagasinet nr. 03-2012  

Plussmagasin, Plussmegleren, sparebanken pluss, sorlandet boligbyggelag

Plussmagasinet nr. 03-2012  

Plussmagasin, Plussmegleren, sparebanken pluss, sorlandet boligbyggelag