Page 1

HAMRAN + 100% NORSK / MAGASIN 1

+


SPESIALTRYKK MAI 2016 HAMRAN SNEKKERVERKSTED AS 4590 SNARTEMO +47 38 34 94 50 HAMRAN@HAMRAN.NO HAMRAN.NO BESØK OSS PÅ: FACEBOOK INSTAGRAM PINTEREST


OPPLEV KVALITET – OPPLEV HAMRAN Vår visjon Et Hamran Kjøkken er et Hamran Arbeidskjøkken, fra Hamranfolket på Hamran. Og noe helt for seg selv. Vi dyrker lidenskapen og skal være en spennende og moderne kjøkkenprodusent, vi holder til ute på landet og ikke akkurat der hvor alle andre er. Vi ønsker å overraske med løsninger som du og dere ønsker å identifisere dere med, og gjerne litt til. Vi vil være oss selv her oppe på Hamran, og vi har lange tradisjoner som håndverksbedrift med fokus på det gode håndverket. Og selv om kjøkkenet er det vi lager mest av, ender vi ofte opp med både garderobe og bad, benker og bord, og det hender vi tar hele interiøret. Vi er opptatt av gode, funksjonelle idéer, og liker å utvikle gode løsninger som varer. Å bare henge seg på trendene som kommer og går, er ikke helt oss. Vi har sluttet med kataloger, og håper du liker vårt første magasin til inspirasjon for et spennende samarbeid. Det er slik vi helst vil jobbe. Vi bygger gode kjøkken og gjerne litt til her på Hamran, og vi setter gjestfriheten i høysetet. Kundene våre kommer gjerne på besøk for å få en helt spesiell opplevelse og fordi de ønsker et kjøkken med kvaliteter. De fleste har hørt om oss fra gode venner, og kommer gjerne hit for å se hvordan vi jobber og å se mulighetene sammen med oss. Hamrankvalitet skal oppleves som skikkelig vare og noe som er varig. Våre verdier Involvering, respekt og individualitet Vi vil ta vare på særpreget i løsningene og i vår måte å jobbe på, og fokusere på både indre og ytre verdier, samtidig som vi gjør vårt beste for å ta vare på naturen og miljøet rundt oss. Vi bor og vi arbeider her. Midt i den fantastiske naturen, i hjertet av Lyngdalen.

HAMRANFOLKET Det høres kanskje litt rart ut, men siden vi er fornøyde med å produsere rundt fire hundre kjøkken i året og siden vi jobber flere generasjoner sammen her på Hamran, blir vi av og til oppfattet som litt spesielle i bransjen. Heldigvis er det slik at når man går sin egen vei og holder fast ved det man tror på, går det stort sett bra. Vi gjør det bra. Vi har fantastiske kunder som kommer tilbake til oss når de flytter, bygger nytt eller kjøper seg hytte, og som snakker varmt om oss til sine venner og kjente. Det er spesielt kjekt å høre hvor fornøyde de er med samarbeidet, og som vi mener er en viktig del av veien frem til et ferdig kjøkken. Det er vi takknemlige for. Det skaper tillit, og det forplikter.

2  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  3


Våre viktigste egenskaper er å designe og produsere spennende og individuelle kjøkken, på alle kvalitetene som tilføres i produksjonen, og produktutvikling basert på et eget kjøkken- og opplevelsessenter her på Hamran. Våre eiere har lange tradisjoner og er svært dedikerte. De holder fast på å bygge selskapet stein på stein, og våre erfarne medarbeidere lager funksjonelle kjøkken som tåler hverdagen, fordi de er bygget med den kjente Hamrankvaliteten. Og ikke minst – så har vi satt av tid til deg! Slik det ofte er på landet. Våre kunder synes det er en fordel at de møter en kjent og respektert produsent som med et ekte engasjement er opptatt av å bygge «mitt kjøkken». Som gjør sitt beste for å lage nettopp det kjøkkenet du vil ha. Et kjøkken som alle i familien og gjester kan trives i. Som er satt sammen slik at man både kan trylle et raskt måltid og lage langsomme matopplevelser sammen når anledningene byr seg. Vi synes det er kjekt å høre at Hamran Kjøkkenet ofte blir det mest populære oppholdsrommet og arbeidsstedet i hjemmet. Verdiene vi arbeider etter og som vi ønsker å måle oss mot er involvering, respekt og individualitet, og følelsen av å bli tatt hånd om av stolte, virkelige og sanne fagfolk. Møtet med Hamran skal oppleves som et møte med lyttende mennesker, ydmyke fagpersoner som har tid til deg og som viser interesse for dine ønsker og dine behov. Støttende medarbeidere som har stor arbeidsglede og som liker å overraske og gjøre kunder glade. Vi på Hamran skal gi deg trygghet og legge vekt på at du skal oppleve oss som kompetente på alle måter. Du skal kjenne at vi kan vår historie, at vi er stolte og dyktige håndverkere, og at vi er fleksible og tilpasningsdyktige. Hamran Kjøkkenet er bygget av Hamranfolket på Hamran! Slik du vil ha det!

HAMRANKVALITET Hamrans kvalitetsstempel er skapt av kundene gjennom noen generasjoner, og vi vil gjerne leve opp til forventningene. Det er krevende og vi blir satt på prøve hver eneste dag. Men vet du hva? Vi trives godt med det. Våre kunder er som oss; litt spesielle og bevisste på at de vil ha det litt slik eller sånn. Vi bruker gjerne litt tid på prosessen frem til endelig løsning, og vi tar hverandre på alvor. Derfor har vi lært oss å sette av nok tid. Det er mye å prate om. Det skal kjennes på litt følelser, det skal luktes og det skal gjerne smakes. Vi har mange kunder som kjøper kjøkken for andre gang. De kommer til oss og sier: «Dette er det siste kjøkkenet vi skal kjøpe! Denne gangen er vi på jakt etter det motsatte av at alt skal gå så kjapt, at det ikke er tid til å tenke igjennom ulike behov og funksjoner.»

4  HAMRAN + 100% NORSK


Fordi kvalitet er viktig, ønsker våre kunder kjøkken og interiør som gjerne har noe tidløst over seg. De er villige til å legge tid og penger i løsningen, for som de selv sier: «Vi kjøper et kjøkken – ikke en haug med skap!» Nå forstår du kanskje bakgrunnen for vårt gode navn og rykte. Hamran-kundene vet hva de vil ha! Hamrankvalitet er et gjennomgangsord for oss. Men hva er egentlig forskjellen på oss og andre? 1.  Hamrankvalitet er først og fremst en søken etter de gode råvarene kombinert med våre krav til riktig materialvalg. 2.  Materialstyrke og funksjon er individuell. Det samme er utforming og design. Ingen er like og vi behandler derfor ingen helt likt. 3.  Vi har gode relasjoner med våre underleverandører. Pris og leveringsdyktighet er et resultat av en gjensidig forståelse for hva vi mener med kvalitet – og en gjensidig avhengighet og respekt bygget opp over tid. 4.  Vår måte å tenke salg på, og vårt ukuelige ønske om å tilegne oss innsikt og forståelse for de behovene våre kunder har, hva de tenker på og ønsker seg og hva vi sammen kan finne ut av.

HAMRAN + 100% NORSK  5


5.  Andre og tredje generasjon Hamran forvalter i dag lange håndverkstradisjoner. Erfaringene har vi satt navn og ord på i vårt videre arbeid og brukes bevisst i arbeidet med hvert eneste nye Hamran Kjøkken. Slik er det på Hamran og slik er det når vi tenker på ordet Kvalitet. 6.  Produktutvikling og design er også en del av vårt kvalitetsbegrep. Hamrans kanskje mest kjente produkt gjennom tidene er Høvelbenken. Det er ved høvelbenken vi har lært oss hva som skal til for at våre kjøkken skal være solide og funksjonelle. Kanskje det er derfor vi liker tanken på at et Hamran Kjøkken er et arbeidskjøkken! Menneskene bruker mye tid på kjøkkenet og for mange er kjøkkenet en viktig arbeidsplass som skal være solid og funksjonell, og med store krav til kvalitet og miljø. 7.  Hamran er også en arbeidsplass og en del av nærmiljøet her på Hamran. Vi tar vår del av ansvaret for at menneskene har det godt her i Lyngdalen. Helse, miljø og sikkerhet er ikke bare suksessfaktorer på jobben, men ekstra viktige fordi vi er så heldige å bo i en fantastisk natur og som vi ønsker å ta godt vare på. Våre medarbeidere har solide kunnskaper som håndverkere. Vi har dyktige og talentfulle lærlinger og vi er stolte når våre folk blir lagt merke til og henter hjem priser for godt håndverk. Dette er til stor glede for arbeidsmiljøet vårt og det er også en garanti for våre kunder. 8.  Et lojalt nettverk og dyktige samarbeidspartnere er avgjørende for at vi skal kunne fortsette med å bygge kjøkken og interiør på vår måte her ute på landet, og ikke i byen. Avstand skal aldri være noe problem. Vi tar vare på mulighetene ved å reise ut for å la oss inspirere og samtidig være flinke til invitere folk hit til oss og velvillig inspirere andre. Hamranfolket er et stille folk. Vi støyer lite, men vi har sterke meninger og vi tror på det vi holder på med. 9.  Økonomisk trygghet og nøkternhet særpreger bedriften vår og det preger vår historie. Gjennom noen generasjoner har vi erfart at vi bare kan lykkes gjennom hardt arbeid og i nært samarbeid med markedet og våre kunder. Vi investerer i folk og utstyr, bygninger og produktutvikling, og vi er trygge på hverandre Kanskje fordi vi tar ett steg om gangen. På Hamran har vi levd et langt liv og vi vet at rundt neste sving kan det fort gå både opp og ned. 10.  Et godt navn skjemmer ingen, og vi er stolte av navnet vårt og verner om det. Hamran skal stå for kvalitet også i fremtiden og nettopp dette finner vi forpliktende og inspirerende. Vi er en stor familie med sterke bånd. Vi arbeider alle her og vi kjenner alle som jobber her. Vårt møte med våre kunder er et møte med deg som beslutningstager og oss som er ansvarlige for å levere det vi har avtalt, i tråd med Hamrankvaliteten. Slik er det på Hamran. Og slik er møtet med Hamranfolket. Det er dette vi mener med Opplev kvalitet. Opplev Hamran.

6  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK Hamran Snekkerverksted ligger idyllisk til mellom høye fjell og flott natur på Sørlandet. Verdiene vi bygger på er involvering, respekt og individualitet. Motivasjonen bygger på stolthet til faget, lidenskap til oppgavene og det som er varig. Da ligger alt til rette for at vi vil skape Norges råeste kjøkken. For oss er kjøkkenet det viktigste rommet i huset. Besøk oss gjerne, vi har satt av tid til deg og har mye vi har lyst til å vise deg. HAMRAN.NO

HAMRAN + 100% NORSK  7


8  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  9


10  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  11


12  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  13


14  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  15


16  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  17


18  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  19


20  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  21


22  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  23


24  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  25


26  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  27


28  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  29


30  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  31


32  HAMRAN + 100% NORSK


Vi vil være oss selv her oppe på Hamran, og vi har lange tradisjoner som håndverksbedrift med fokus på det gode håndverket. Og selv om kjøkkenet er det vi lager mest av, ender vi ofte opp med både garderobe og bad, benker og bord, og det hender vi tar hele interiøret.

HAMRAN + 100% NORSK  33


34  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  35


36  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  37


38  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  39


40  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  41


42  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  43


44  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  45


46  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  47


48  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  49


50  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  51


52  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  53


54  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  55


56  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  57


58  HAMRAN + 100% NORSK


Vi bygger gode kjøkken og gjerne litt til her på Hamran. Kundene våre kommer gjerne på besøk for å få en helt spesiell opplevelse og fordi de ønsker et kjøkken med kvaliteter. De fleste har hørt om oss fra gode venner, og kommer gjerne hit for å se hvordan vi jobber og å se mulighetene sammen med oss. Hamrankvalitet skal oppleves som skikkelig vare og noe som er varig.

HAMRAN + 100% NORSK  59


60  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  61


62  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  63


64  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  65


66  HAMRAN + 100% NORSK


Det høres kanskje litt rart ut, men siden vi er fornøyde med å produsere rundt fire hundre kjøkken i året og siden vi jobber flere generasjoner sammen her på Hamran, blir vi av og til oppfattet som litt spesielle i bransjen. Heldigvis er det slik at når man går sin egen vei og holder fast ved det man tror på, går det stort sett bra. Vi gjør det bra.

HAMRAN + 100% NORSK  67


68  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  69


70  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  71


72  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  73


74  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  75


76  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  77


78  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  79


80  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  81


82  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  83


84  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  85


86  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  87


88  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  89


90  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  91


92  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  93


94  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  95


96  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  97


98  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  99


100  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  101


102  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  103


104  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  105


106  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  107


108  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  109


110  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK  111


KANELBOLLER Ca 32 stk 2 kg mel 2 pk gjær 3 dl sukker 14 dl melk 2 egg 200 gr smør Smelt smør og varm melk til 37 grader. Bland i alt det tørre. Hev i 30 til 60 minutter. Bak ut og strø på sukker og kanel. Rull sammen og skjær i skiver. Hev 60 minutter på brett før steking. Stek ca 12 min på 200 grader.

112  HAMRAN + 100% NORSK


HAMRAN + 100% NORSK Hamran Snekkerverksted ligger idyllisk til mellom høye fjell og flott natur på Sørlandet. Verdiene vi bygger på er involvering, respekt og individualitet. Motivasjonen bygger på stolthet til faget, lidenskap til oppgavene og det som er varig. Da ligger alt til rette for at vi vil skape Norges råeste kjøkken. For oss er kjøkkenet det viktigste rommet i huset. Besøk oss gjerne, vi har satt av tid til deg og har mye vi har lyst til å vise deg. HAMRAN.NO


+ HAMRAN SNEKKERVERKSTED AS 4590 SNARTEMO +47 38 34 94 50 HAMRAN@HAMRAN.NO HAMRAN.NO BESØK OSS PÅ: FACEBOOK INSTAGRAM PINTEREST

HAMRAN + 100% NORSK / MAGASIN 1  

HAMRAN + 100% NORSK Hamran Snekkerverksted ligger idyllisk til mellom høye fjell og fl ott natur på Sørlandet. Verdiene vi bygger på er invo...

HAMRAN + 100% NORSK / MAGASIN 1  

HAMRAN + 100% NORSK Hamran Snekkerverksted ligger idyllisk til mellom høye fjell og fl ott natur på Sørlandet. Verdiene vi bygger på er invo...