Page 3

PÄÄKIRJOITUS

Bussimatka tuo iloa Expressi

– paras matkakumppani

Tavoittaa lähes 2,5 miljoonaa matkustajaa vuodessa!

ILMOITUSHINNAT

• 2/1 410 x 285 mm 5 000,• 1/1 205 x 285 mm 3 000,• 1/1 vuosisopimus 10 000,(sis. 4 kpl sivun ilmoituksia) • 1/2 100 x 285 mm pysty 1 600,• 1/2 205 x 142 mm vaaka 1 600,Kaikkiin hintoihin lisätään alv. ExpressBus on vuonna 1991 perustettu 10 suomalaisen pikavuoroyrityksen markkinointi­yhteenliittymä. Suomen poikki kulkee yli sata reittiä, joita ajaa 170 ExpressBussia. Päivittäisiä vuoroja on noin 250 ja bussit pysähtyvät noin 2 500 pysäkille. Vuonna 2014 kuljetimme lähes 2,5 miljoonaa matkustajaa ja bussimme ajoivat 23 miljoonaa kilometriä.

KANNEN KUVA Mikael Soininen

EXPRESSI-LEHTI

Julkaisija: ExpressBus yhteistyössä Maskun Kalustetalon kanssa Lauttasaarentie 8, 00200 Helsinki, puh. 020 710 5000 Päätoimittaja: Saara Remes saara.remes@bak.fi Toimitus: OS/G Viestintä viestinta@osg,fi, www.osgviestinta.fi Toimitussihteeri: Pirkko Soininen, OS/G Viestintä Taitto: Henna Pöllä, OS/G Viestintä

ILMOITUSLIIKENNE

OS/G Viestintä, henna.polla@osg.fi puh. 044 722 5119

O

ma EB kuljettaja, 10 tuntia, 400 kilometriä. Mitä sinä tekisit? Tätä kysyimme marraskuun ajan pyörineessä kampanjassa Facebookissa. Saimme seinälle lukuisan määrän hyviä ideoita ja ehdotuksia, joista eniten tykkäyksiä saanut ehdotus on jo toteutunutkin joulun koittaessa. Hauskoja ja mainioita ”Bussi päiväksi”- ehdotuksia läpikäydessäni minut valtasi vahva tunne siitä, kuinka suurta yhteenkuuluvuutta ja iloa porukalla toteutettava bussimatka voikaan tuoda. Yhtenä esimerkkinä tästä on face-seinältä poimittu ehdotus: ”Lahjoittaisin ExpressBussin päiväksi autististen henkilöiden palvelukodin käyttöön, jolloin asukkaat ohjaajineen voivat tehdä matkan jonnekin oman mieltymyksensä mukaan. Siitä tulisi heidän elämäänsä ikimuistoinen ja kauan muisteltava ihanuus.” Marraskuussa kampanjoimme myös lapsille tarjoamalla heille erikoisedun. Alle 12-vuotiaat saivat lapsen oikeuksien päivän kunniaksi ilmaisen matkan lapsipassilla matkustaessaan. Lapsipassimme on turvallinen ja vaivaton tapa lähettää lapsi ExpressBus-matkalle myöskin ilman huoltajaa. Kuljettaja varmistaa, että lapsipassin kanssa yksin matkustava lapsi luovutetaan kohteessa häntä vastassa olevalle henkilölle. Ensi tammikuussa ExpressBussin voi kohdata Matkamessuilla Helsingissä. Messuilta voi hakea matkavinkkejä niin koti- kuin ulkomaankin matkakohteisiin ja käydä kurkkaamassa Bussitori-osastolta, millaisia tarjouksia EB:llä on. Lomamatkan alkaessa Vantaan lentoasemalta tai satamista EB vie niihin kätevästi. Lentokenttä- ja satamayhteydet selviävät nettisivuston aikatauluhausta, www.eb.fi. Helpointa on jättää ajaminen talven pimeillä ja liukkailla ammattilaisille ja nauttia matkasta – ilman rattia ja pysäköintihuolia! Verkkokaupastamme hankittavat Tarkan Tiketin liput ovat muiden alennuslippujen ohella olleet erittäin kysyttyjä. Edullisimmillaan niitä on tarjolla 2 euron hintaan eikä matkalipun hintaan lisätä mitään muita varaustai matkatavaramaksuja. Mitä aikaisemmin ennen matkaa hankit liput, sitä edullisemmin saat ne. Eikä ole syytä kantaa huolta netin puutteesta tai toimimattomuudesta. Kuljettajalta saa edelleen ostettua matkalipun ja samat eläkeläis- ja opiskelija-alennukset ovat myös tällöin voimassa. Väriä elämään, kivoja matka- ja sisustusvinkkejä, löydät myös tästä lehdestä. Yhteistyökumppanimme Maskun Kalustetalo kertoo, kuinka värit tekevät tuloaan sisustukseen ja miten tärkeää on, että nukumme hyvässä sängyssä. Virkistyneenä jaksaa matkaankin lähteä helpommin. Turvallisia matkoja ja nautinnollisia lukuhetkiä Expressi-lehden parissa!

Yksi Euroopan suosikkikaupungeistani on Barcelona. Siellä yhdistyvät niin ranta- kuin kaupunkilomakohteen parhaat puolet. Nähtävyyksien osalta Barcelonassa on paljon katsottavaa, aina Antoni Gaudín suunnittelemista rakennuksista, Las Ramblas -bulevardin ihmisvilinästä vanhan kaupunginosan, Barri Gòticin arkkitehtuuriin ja kapeisiin kujiin.

PAINOPAIKKA PunaMusta Oy

PAINOSMÄÄRÄ

Saara Remes, päätoimittaja

noin 25 000 kpl

ISSN 2342-415X (painettu) ISSN 2342-4168 (verkkojulkaisu)

Expressi 4 | 15

3

Expressi 4/2015  

Lehti matkalle ja kotiin

Expressi 4/2015  

Lehti matkalle ja kotiin

Advertisement