Page 9

TEKSTI ISA NORTELA KUVAT PIRJO RASTAS JA DREAMSTIME

MATKAMIES

Laukaten pustalla! Pirjo Rastaan rakkaus hevosiin ja ratsastukseen vei hänet viime syksynä Unkarin aroseudulle, pustalle. Sinne hän lähtisi mielellään uudestaankin. MIKÄ ON LEMPILOMAKOHTEESI? Talvella kaipaan lämpöön, joten esimerkiksi Kanariansaaret sopisi tähän tarkoitukseen. Keväisin ja syksyisin Eurooppa puolestaan vetoaa. Suomen kesä on niin lyhyt, että siitä kuuluu nauttia kotimaassa. MINNE HALUAISIT MATKUSTAA UUDELLEEN? Kävimme viime syksynä Unkarissa, Budapestin lähellä sijaitsevalla Akác-tanya-nimisellä hevostilalla. Sinne pustalle haluan päästä uudelleen laukkailemaan! MITÄ PAKKAAT MUKAAN? Pyrin pakkaamaan kevyesti, mutta otan mukaani ainakin hammasharjan ja vähän vaihtovaatteita. MATKUSTATKO YKSIN VAI SEURASSA? Matkustan aina seurassa, en pidä yksin matkustamisesta. MITÄ HALUAT TEHDÄ MATKALLA? Haluan ehdottomasti syödä hyvin ja maistaa paikallisia makuja. Vanhat linnat ja rakennukset kiinnostavat minua, eli haluan päästä nauttimaan matkakohteen tunnelmasta ja nähtävyyksistä. En ole ”löhölomailija”, vaan maassa kuin maassa minun pitää saada tekemistä. HANKITKO MATKAMUISTOJA? En osta mitään pelkästään ostamisen ilosta, mutta jos löydän sattumalta jotain mukavaa, saatan ostaa sen. En kuitenkaan varsinaisesti etsi materiaalisia matkamuistoja.

Pirjo Rastas ❯ Ikä 47v. ❯ Asuu perheen-

sä kanssa Tampereen Kaukajärvellä ❯ Työskennellyt Väinö Paunu Oy:n kuljettajana vuodesta 2010 lähtien. Ajaa tällä hetkellä muun muassa vuorolla TampereJyväskylä ❯ Vapaa-ajalla harrastaa ratsastusta ja lenkkeilyä. Kesää ja lumien lähtöä tallissa odottaa moottoripyörä.

TARTUTKO AUTON RATTIIN MATKALLA? Ajan jos tarve vaatii ja voin olla myös ajamatta. Pidän ajamisesta, joten en yritä vältellä sitä erityisesti lomallakaan. ❙

Expressi 1 | 16

9

Expressi 1/2016  

Lehti matkalle ja kotiin

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you