Page 3

PÄÄKIRJOITUS

Expressi LEHTI MATKALLE JA KOTIIN

1 – 16

50-luku on täällä kepeää ja siroa

Mikael Gabrielin KOTI ON MIEHEKKÄÄN MUSTA Bussinkuljettajan MATKAMUISTOT

Virpi Mikkosen

RUOKAKIRJAT IHASTUTTAVAT

– paras matkakumppani Tavoittaa lähes 2,5 miljoonaa matkustajaa vuodessa!

ILMOITUSHINNAT

• 2/1 410 x 285 mm 5 000,• 1/1 205 x 285 mm 3 000,• 1/1 vuosisopimus 10 000,(sis. 4 kpl sivun ilmoituksia) • 1/2 100 x 285 mm pysty 1 600,• 1/2 205 x 142 mm vaaka 1 600,Kaikkiin hintoihin lisätään alv. ExpressBus on vuonna 1991 perustettu 4 suomalaisen pikavuoroyrityksen markkinointiyhteenliittymä. Suomen poikki kulkee noin 25 reittiä, joita ajaa 90 ExpressBussia. Päivittäisiä vuoroja on noin 200 ja bussit pysähtyvät noin 1 700 pysäkille. Vuonna 2015 kuljetimme lähes 2,1 miljoonaa matkustajaa ja bussimme ajoivat 18 miljoonaa kilometriä.

KANNEN KUVA Mikael Soininen

EXPRESSI-LEHTI

Julkaisija: ExpressBus yhteistyössä Maskun Kalustetalon kanssa Lauttasaarentie 8, 00200 Helsinki, puh. 020 710 5000 Päätoimittaja: Saara Remes saara.remes@bak.fi Toimitus: OS/G Viestintä viestinta@osg,fi, www.osgviestinta.fi Toimitussihteeri: Pirkko Soininen, OS/G Viestintä Taitto: Henna Pöllä, OS/G Viestintä

ILMOITUSLIIKENNE

OS/G Viestintä, henna.polla@osg.fi puh. 044 722 5119

PAINOPAIKKA PunaMusta Oy

PAINOSMÄÄRÄ

Matkalle on suomalaisen mieli

S

iitä tuli vakuuttuneeksi, kun katseli tammikuussa Helsingin messukeskuksessa järjestettyjen Matkamessujen ihmisvilinää. Neljän päivän aikana messuilla vieraili lähes 67 000 kävijää. Suomalaisista 68 % ilmoitti kävijätutkimuksen mukaan matkailleensa kotimaan kohteissa ja 59 % ulkomaan kohteissa vuoden aikana. Suorat bussiyhteydet satamiin ja Helsinki-Vantaan lentokentälle mahdollistavat mukavan ja stressittömän tavan lähteä ulkomaan matkalle – monelle loma alkaakin tästä syystä juuri ExpressBussissa. Matkamessuilla oli ilo kertoa matkakuumetta poteville ja uusia seikkailuja etsiville ExpressBussin palveluista. Messukävijöitä kiinnosti messuosastolla olleen bussin matkustusmukavuus. Väljiä istuintiloja käytiin koeistumassa baristan tarjoilemaa pienpaahtimokahvia samalla nauttien. Lentokenttä- ja satamayhteyksien lisäksi kysymyksiä tulvi eri kaupunkien välisestä vuorotarjonnasta, hinnoista sekä Tarkan Tiketin lipputarjouksista. Polkupyörän mukaanottomahdollisuus, matkatavaroiden sallittu määrä ja lapsipassi kiinnostivat myös monia. Monenlaista uutta on vuoden vaihde asiakkaillemme tuonut. Turusta on tullut lisää yhteyksiä Helsinkiin joka päivä sekä uusia vuoroja ja vaihdottomia yhteyksiä lentoasemalle. Myös Turusta Tampereelle on aiempaa enemmän EB-vuoroja samalla kun päivittäisten vuorojen aikataulurytmitystä on muutettu palvelemaan entistä paremmin asiakkaiden liikkumistarpeita. Vuoden alusta on käynnistetty suoria, nopeita EB-vuoroja sekä Helsingin että Turun satamaan monelta suunnalta. Laivabussi-lipun ostaminen netistä esimerkiksi Eckerö Linen liikennöimille Tallinnan laivoille on nopeaa ja vaivatonta. ExpressBussin verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa on ollut mukavaa kuhinaa. Kävijämäärät kasvavat, kun kuluttajat tarkistavat hintatietoja kunkin EB-yrityksen matkalipuista ja Tarkan Tiketin tarjouslipuista. Myös matkalippujen nettiostaminen kasvaa. Ei ole kuitenkaan syytä kantaa huolta netin puutteesta tai toimimattomuudesta. Kuljettajalta voi edelleen ostaa matkalipun matkan alkaessa ja kunkin yrityksen myöntämät eläkeläis- ja opiskelija-alennukset ovat voimassa. Osa EB-yrityksistä on uudistanut vuoden alussa hinnoitteluaan myös muun muassa opiskelijoiden ja eläkeläisten alennuskäytännöissä. Expressi-lehti jatkaa tänäkin vuonna kiinnostavien kotimaan matkakohteiden esittelyä. Kotimaassa on paljon paikkakuntia, joissa on tuntemattomia käyntikohteita ja mielenkiintoisia tapahtumia. Tässä numerossa tutustutamme lukijamme Saloon. Luvassa on myös paljon muuta kiinnostavaa luettavaa joka numerossa. Sisustusjuttuja tarjoamme tänäkin vuonna yhteistyössä sisustuksen asiantuntijan, Maskun Kalustetalon kanssa. Mukavia lukuelämyksiä ja miellyttäviä matkustuskokemuksia!

noin 25 000 kpl

ISSN 2342-415X (painettu) ISSN 2342-4168 (verkkojulkaisu)

Saara Remes, päätoimittaja

Expressi 1 | 16

3

Expressi 1/2016  

Lehti matkalle ja kotiin

Expressi 1/2016  

Lehti matkalle ja kotiin

Advertisement