Page 24

Leppoisaa oleilua pihalla Tänä kesänä pihakalusteet ovat entistä kevyempiä. Eri tyylisiä kalusteita yhdistellään huolettomasti toisiinsa. Myös metalli tekee tuloaan. TEKSTI PIRKKO SOININEN KUVAT DREAMSTIME JA MASKUN KALUSTETALO

1 Maskun Kalustetalon Bola-pallotuoli valloittaa vuodesta toiseen niin isot kuin pienet! Pesään mahtuu kerralla vaikka koko perhe.

24

Expressi 1 | 16

950-luku on tehnyt comebackin sisäkalusteisiin, mutta samaa ilmavuutta ja keveyttä on nyt myös pihakalusteissa. Jalat pidentyvät ja rungot kevenevät. – Pihakalusteissa on todella keveitä runkoja ja ihanan muhkeita pehmusteita. Sohvamaisten pehmusteiden ansiosta ulkokalusteet muistuttavat nyt enemmän kuin koskaan sisäkalusteita, kertoo Maskun Kalustetalo Oy:n Design & Development Manager Kaisa Sukari-Salonen. Mukavuudesta ei haluta tinkiä pihallakaan, vaan ihmiset haluavat lojua sohvilla ja nauttia lekotteluhetkistä pehmeillä sohvilla.

METALLIA JA LUONNONVÄREJÄ

– Yksi merkittävimmistä trendeistä on eri materiaalien ja sarjojen vapaa yhdistely. Enää ei suosita niin sanottuja valmiita ryhmiä, vaan kalusteita sekoitetaan keskenään. Näin jokainen voi koostaa kalusteista persoonallisen yhdistelmän, vinkkaa Sukari-Salonen. Kaikista vahvimmin Suomeen ovat rantautumassa metallikalusteet, joita näkyy jo eurooppalaisilla huonekalumessuilla pilvin pimein. – Kalusteet ovat erittäin siroja. Kovaa metallia pehmennetään tekstiileillä, esimerkiksi huovilla ja lampaantaljoilla. Tänä kesänä luonnonvärit nousevat voimakkaasti mustan rinnalle.

Expressi 1/2016  

Lehti matkalle ja kotiin

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you