OSAO Palvelut työpaikoille

Page 1

PALVELUT TYÖPAIKOILLE osao.fi

Työpaikan edustaja, voimmeko olla avuksi?


YRITTÄJYYS JA JOHTAMINEN Uusia näkökulmia ja osaamista johtamiseen! Yrittäjän, johdon ja esimiesten osaamisella on organisaation menestyksen kannalta suuri merkitys. Uusi osaaminen hyödyttää koko työyhteisöä. Koulutuksessa myös verkostoidut alan muiden osaajien kanssa.

INNOVAATIOT JA KEHITTÄMINEN Tarjoamme soveltuvat ratkaisut yritysten ja työnantajien kestävän kasvun tarpeisiin. Osallistumalla asiakastilaisuuksiin ja työryhmiin varmistat, että koulutuksemme tuottavat juuri sellaista osaamista, jota työpaikallasi tarvitaan. Kumppanuussopimus Haluatko syventää kumppanuutta? Yhteistyön kehittämiseen ratkaisumme on kumppanuussopimus.


OPPISOPIMUS JA KOULUTUSSOPIMUS Täsmäkouluta työntekijäsi! Oppisopimus tarkoittaa työsuhteessa tapahtuvaa opiskelua, jolloin opiskelija saa palkkaa. Koulutussopimuksella opiskelija opiskelee työpaikalla opiskelijana, ilman työsuhdetta. Ilmoita halukkuudestasi toimia oppisopimus- tai koulutussopimuspaikan antajana.

TYÖPAIKALLA OHJAAMINEN Valmenna osaajia! Ammatilliseen koulutukseen sisältyy tiiviisti työpaikoilla tapahtuva oppiminen. Opiskelijaa ohjaavat työpaikan työpaikkaohjaaja ja opettaja. Järjestämme työpaikkaohjaajakoulutusta.

TYÖYHTEISÖN HYVINVOINTI Hyvinvoinnilla tuottavuutta! Työyhteisön hyvinvointi edistää työssä jaksamista. Tarjoamme työyhteisöille työnohjausta, hyvinvointiohjelmia ja erilaisia räätälöityjä hyvinvointipäiviä.


HENKILÖSTÖN OSAAMINEN Hyödynnätkö henkilöstön voimavarat? Henkilöstön osaamisen kehittäminen on yksi tehokkaimmista tavoista yrityksen kannattavuuden lisäämisessä. OSAOlla voi opiskella perustutkintoja, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä niiden osia sekä erilaisia täsmäkoulutuksia. Uusia työntekijöitä Tarjoamme useita eri vaihtoehtoja uuden henkilöstön hankkimiseen, kuten yrityspolut, oppisopimukset ja valmistuvat opiskelijat. Laajenna tai syvennä osaamista Tarjoamme mahdollisuuden henkilöstön osaamisen laajentamiseen tai syventämiseen työpaikkakohtaisesti räätälöidyllä koulutuksella.


Yrityspolku Kun yritykselläsi on tarvetta rekrytoida uusia työntekijöitä, on siihen yksi ratkaisu yrityspolku. Yrityspolun avulla voit kouluttaa uusia henkilöitä, sekä kehittää henkilöstön osaamista yrityksen tarpeesta lähtien. Yhteishankintakoulutukset Yrityksen muutostilanteissa tarjoamme työvoimakoulutuksena toteutettavaa yritykselle räätälöityä ammatillista koulutusta.


KIINNOSTUITKO YHTEISTYÖN MAHDOLLISUUKSISTA? Seuraa meitä somessa!

Lisätietoja ja palveluiden yhteyshenkilöt: osao.fi/palvelut-tyopaikoille Koulutuskuntayhtymä OSAO Työelämä- ja yrityspalvelut p. 040 141 5320 OSAO Ovi, BusinessAsema, Hallituskatu 36 B, 90100 Oulu Ota yhteyttä!