Page 1

Vi är med dig hela vägen och vi hoppas att du inte tvekar att höra av dig till oss om du har minsta fundering.

Vivida Assistans 019 - 555 43 00 www.vivida.se

Välkommen till Vivida

Omsorg med glädje...


Välkommen! Du har nu ett av samhällets viktigaste jobb - det tycker vi att du ska vara stolt över. Som assistent inom Vivida spelar du en viktig roll för människor i samhället som är i behov av stöd och hjälp för att kunna leva ett fullgott liv. För att du ska kunna utföra ditt jobb på bästa möjliga sätt vill vi ge dig förutsättningarna för det. Vi vill fungera som en fast punkt för dig genom att erbjuda trygghet, utbildning och möjligheter att utvecklas. Hela vår kultur och identitet bygger på en gemensam värdegrund. Vi menar att om alla tar del av och arbetar utifrån den kommer det ge hög kvalitet i allt vi gör. Därför är det viktigt för oss att du tar del av våra fyra kärnvärden som du hittar här intill.

Omtanke

Vivida-testet

Vi på Vivida strävar efter att skapa jämlikhet. Omtankte för oss är att vara hjälpsam och att ta hänsyn till kundens behov.

På vivida.se kan du läsa mer om våra kärnvärden och även se en kort introduktionsfilm. När du bekantat dig med Vividas kärnvärden kan du logga in med det användarnamn och lösenord du fick med i följebrevet och genomföra Vivida-testet.

Förtroende Vi tror att trygghet skapar förtroende. Inom Vivida finns vi alltid där för varandra.

Ansvar I vårt dagliga arbete stöttar vi varandra och tar gemensamt ansvar för att alla inom Vivida ska må bra.

Kompetens Vi strävar efter att få rätt person på rätt plats. Tillsammans löser vi uppgifter och lär oss av varandra.

Än en gång Välkommen till Vivida!

Folder Vivida - Grupp 10  
Folder Vivida - Grupp 10  
Advertisement