Page 1

2013 preţuriLe inCLuD tva, Sunt MaXiMe Şi Sunt vaLaBiLe De La 1 SepteMBrie 2012 pÂnă La 25 auGuSt 2013

IKEA PS 2012 faţă de pernă

29,99lei 100% fibre de urzică. L50×Lat50cm. 802.178.78

Dă o nouă viaţă CASEI TALE... un fotoliu ikea născut în 1951. ca nou, cu ajutorul unei huse Din Zilele noastre.


un nume nou, o viaţă nouă! Dă un suflu nou casei tale şi reinventează o veche piesă de mobilier, care-ţi este foarte dragă. Ca fotoliul STRANDMON de exemplu, o versiune îmbunătăţită a fotoliului MK, lansat în anul 1951 şi vândut cu succes timp de mai mulţi ani. Cel de pe coperta catalogului îi aparţine chiar lui Ingvar Kamprad, fondatorului companiei IKEA, care l-a cumpărat în anii ‘50 cu 207 coroane suedeze (echivalentul a 3098 coroane suedeze de astăzi) şi a fost considerat “de cea mai bună calitate”, după cum aflăm din primul catalog IKEA, publicat tot în 1951. Acum, 61 de ani mai târziu, fotoliile cu spătar înalt şi braţe în formă de aripă, sunt încă preferatele celor mai mulţi oameni, fie că urmăresc un film la televizor, citesc un roman poliţist, lucrează la laptop sau utilizează o tabletă. De aceea, am creat o versiune îmbunătăţită a modelului clasic, care odată cu noua viaţă, a primit şi un nou nume: STRANDMON. Vino şi întreabă în magazin de fotoliul STRANDMON, sau intră pe www.IKEA.ro nou sTrAnDMon fotoliu 899lei Husă: bumbac, in, viscoză şi poliester. Lat82×A96, H101cm. Husă Svanby gri 502.434.83 Disponibil şi cu husa Vellinge albastru 002.434.85

nou

lumEA IdEIlor Pentru că anul acesta dorim să-ţi oferim chiar mai multe idei şi inspiraţie, Catalogul IKEA 2013 are acum ceva în plus: pe paginile de hârtie pe care le frunzăreşti am adăugat un simbol care, odată scanat cu smartphone-ul sau tableta, te va purta într-o lume virtuală, accesibilă pe tot parcursul anului, plină de idei şi inspiraţie. Pentru o viaţă de zi cu zi, mai bună. Acasă.

Ce ai de făcut: 1. Descarcă pe smartphone sau pe tabletă aplicaţia Catalogului IKEA compatibilă cu sistemul Android şi iOS (pentru iPhone şi iPad). 2. Descoperă simbolul smartphone-ului: îl găseşti pe paginile selectate, în partea din dreapta, sus. 3. Deschide aplicaţia Catalogului IKEA, selectează butonul de scanare şi ţine smartphone-ul la o distanţă de 20-30 cm de pagina respectivă. Apoi urmăreşte conţinutul interactiv, filmele, ghidurile şi alte lucruri interesante. Nu ai un smartphone care poate face asta? Nu-i nimic, filmele şi ghidurile sunt disponibile şi pe www.IKEA.ro/lumea-ideilor.


Textile delicate pentru o casă cu personalitate. Ce are în plus o casă cu personalitate? Răspunsul e simplu: accesorii textile. Surprizător, dar rareori ţinem seama de ele atunci când ne dorim o schimbare de decor. Draperiile, lenjeriile de pat, cuverturile, covoarele, pernele moi şi pufoase şi păturile contează mai mult decât ţi-ai putea imagina. Sunt micile secrete care contribuie la confortul tău de zi cu zi şi un mod rapid prin care îţi poţi exprima creativitatea şi amenaja o casă primitoare şi confortabilă. Cu suflet şi cu personalitate.

ÅDUM covor, fir lung Vezi pagina 144.

599lei


PERNE ABAJURURI Cu ajutorul unor abajururi noi schimbi uşor decorul şi vezi casa într-o altă lumină. MALIN TRÅD abajur 89,99lei

Vezi pagina 156.

COVOARE

Schimbări mici, de efect. O pernă nouă pe o canapea veche poate schimba atmosfera întregii camere. EMMIE LAND faţă de pernă 14,99lei Vezi pagina 70.

Un covor nou nu îmbracă doar podeaua cu modele interesante, dar atenuează şi zgomotele. SKARUM covor, fir scurt 179lei Vezi pagina 184.

MALIN TRÅD abajur

89,99lei

LA METRU Lasă frâu liber imaginaţiei şi creează tot ce-ţi trece prin cap din metrajele noastre cu imprimeuri vesele: draperii, feţe de masă şi de ce nu, o rochie? Toate după ideile tale. EMMIE ROS metraj 19,99lei/m Vezi pagina 182.


O casă exact aşa cum vrei. A ta. Credem într-un mod de viaţă relaxat. Pentru asta, cel mai important este să ai o casă în care să te simţi confortabil oricând. O casă a ta, în stilul care îţi place, unde prietenii şi rudele să se simtă mereu bineveniţi, chiar dacă apar neanunţaţi sau i-ai invitat din timp la o petrecere importantă. Tocmai de aceea am creat metraje pe care poţi desena, huse de canapea detaşabile şi lavabile pentru ca tu să nu-ţi faci griji pentru pete şi saltele pe gustul celor mai pretenţioşi dintre invitaţi. Totul, pentru ca oricine să se simtă comod, indiferent de stilul propriu.

IKEA 365+ GUNSTIG set şervet masă Vezi pagina 230.

39,99lei/2buc.


PILOTE Îţi plac aşternuturile răcoroase sau cele care păstrează căldura? Alege o pilotă cu gradul de căldură potrivit pentru un somn liniştit.

HUSE PENTRU PILOTE

FERESTRE Draperiile îmbracă frumos ferestrele. Amestecă draperii vaporoase sau panou cu storuri, pentru a filtra lumina şi a ţine departe privirile indiscrete. Ca să te simţi bine la tine acasă.

Vrei o lenjerie de pat confortabilă? Alege-o pe cea care ţi se potriveşte. Din bumbac satinat, lyocell sau in, toate ţesute pentru a avea grijă de pielea ta. Lenjerie de pat, vezi pagina 288.

SALTELE Alege o saltea confortabilă. Pentru că ziua bună se cunoaşte după un somn odihnitor! Vino la magazinul IKEA şi încearcă toate saltelele. Mai multe sfaturi despre alegerea lor, găseşti pe: www.IKEA.ro/saltele.

EMMIE BLOM husă pilotă şi faţă de pernă Husă pilotă: Lat150xL200cm. Faţă pernă: Lat60xL50cm.

129lei


Economiseşte cu imaginaţie. Poţi să dai un suflu nou camerei preferate fără nicio cheltuială. Mai întâi, vezi ce obiecte ai la dispoziţie. Apoi gândeşte-te câteva minute şi încearcă să priveşti totul din alt unghi. Schimbă locul canapelei. Împrumută un covor din camera alăturată şi înlocuieşte draperiile. Nu ai neapărat nevoie de bani dacă ai imaginaţie. Nu există corect sau greşit. Dacă de ceva timp o idee nu-ţi dă pace, încearcă să o pui în practică. Şi să te distrezi.

EKTORP pernă lombară Vezi pagina 72.

69,99lei


ASCUNDE CU STIL Te-ai plictisit de vechea ta comodă? Încearcă să îi acoperi defectele cu metraje colorate. Ai nevoie doar de un capsator, materiale şi foarfece. Atât şi nimic mai mult. EIVOR LEVA metraj 24,99lei/m Vezi pagina 182.

IDEI NOI Transformă-ţi patul într-un spaţiu de expoziţie. Aici am folosit mai multe metraje, cu modele diferite şi am creat o cuvertură pentru saltea. Apoi, am adăugat multe perne, cu forme diferite şi... gata! Vechea saltea tocmai a devenit o canapea nouă.

EIVOR FÅGEL pernă Vezi pagina 238.

19,99lei


O viaţă mai bună fără mari sacrificii. Misiunea noastră este clară: crearea unei vieţi de zi cu zi mai bune pentru cei mai mulţi oameni. O idee simplă, născută firesc din încercarea de a afla ce contează mai mult pentru noi şi ce ne dorim să facem în viitor. Nu dăm lecţii de viaţă şi recunoaştem deschis că există şi lucruri mai importante decât mobilierul. Cu toţii merităm o casă frumoasă şi primitoare, aşa cum am visat întotdeauna, fără să ne sacrificăm economiile puse deoparte pentru celelalte lucruri care ne fac fericiţi. Anul acesta ne-am inspirat din momentele de magie de care avem nevoie zilnic. Din clipele care ne încarcă cu energie pentru a evolua şi a ne gândi neîncetat la noi moduri de a crea o viaţă mai bună acasă: una mai frumoasă, mai simplă şi mai accesibilă.

TORVA GRÖNSAK husă pilotă şi faţă de pernă Husă pilotă: Lat150xL200cm. Faţă pernă: Lat60xL50cm.

79,99lei


MICA REVOLUŢIE STRĂLUCITĂ Pare incredibil, dar micile diode au provocat o revoluţie în materie de iluminat. Dimensiunile minuscule le fac uşor de integrat în corpuri de iluminat cu un design imposibil până de curând. Pune-ţi casa într-o lumină nouă cu tehnologia LED şi vei putea reduce factura la energie electrică. Mai mult, vei contribui la protejarea resurselor naturale. Sună prea frumos ca să fie adevărat? Ei bine, nu şi de data asta. LED-urile consumă cu până la 85% mai puţină energie decât becurile incandescente, au o durată de viaţă de peste 20 de ani şi nu conţin mercur. Nu-i aşa că este o invenţie strălucită?

IKEA STOCKHOLM pernă decorativă Husă: 100% bumbac. Umplutură: pene de raţă. Lat55xL55cm. Alb/negru 301.032.33

49,99lei

“Abajurul, inspirat din fustiţa unei balerine şi iluminat cu ajutorul tehnologiei LED are un efect surpinzător când lampa e aprinsă.” Designer Wiebke Braasch

IKEA PS 2012 LED lampadar 529lei Vezi pagina 56.


LA TINE acasă În această primă parte a catalogului îţi propunem idei, soluţii şi inspiraţie pentru a-ţi amenaja spaţiul în funţie de activităţile tale zilnice. Ne gândim la acele lucruri simple, pe care le facem cu toţii: gătim, ne relaxăm, dormim – acasă. amenajarea casei nu înseamnă doar mobilare. Este felul în care anumite produse pot rezolva o anumită nevoie, pot defini un stil şi pot face viaţa acasă mai uşoară şi mai plăcută. aşază-te confortabil şi răsfoieşte paginile acestui catalog. am adunat aici câteva idei despre o viaţă mai bună. acasă.

găsEşti uşor!

22

soMN uşor!

54

Creează un loc în care să te simţi bine nu doar atunci când dormi.

Nu uita dE tiNE!

lasă grijilE dEopartE!

140

82

gătEştE cu plăcErE! 96 Gătitul zilnic poate deveni o plăcere dacă bucătăria este bine organizată.

Nu contează dacă iei masa cu prietenii, singur sau în familie. Există soluţii pentru fiecare.

130

Îţi propunem câteva idei pentru a crea o atmosferă calmă şi relaxantă la tine acasă.

Mereu ai grijă de ceilalţi, dar cu tine cum rămâne?

poFtă buNă!

spor la trEabă!

Lucrezi la calculator, îţi faci temele sau e doar un hobby? Indiferent cum stau lucrurile, fă-le să meargă din plin.

Cu un pic de organizare, vei vedea că viaţa acasă devine nu doar mai uşoară ci şi mai plăcută.

MobiliEr şi accEsorii Diverse produse de mobilier şi accesorii.

iNForMaţii 118

164

Câteva lucruri bine de ştiut înainte de a porni spre noi.

308


22

gĂSEŞTI UŞOR!

gĂSEŞTI UŞOR! 01

Îţi poţi imagina o viaţă fără grija lucrurilor mărunte? Crezi că dacă ai reuşi să-ţi păstrezi toate lucrurile în ordine parcă n-ai mai avea atâtea probleme? O casă frumoasă şi bine organizată te poate scuti de multe dureri de cap. Ai şti precis unde ţi-ai lăsat cheile ieri sau unde ţii toate actele importante. Poţi pune în valoare obiectele dragi într-un corp cu uşi de sticlă. Sau, le poţi proteja de praf şi ascunde pe cele pe care ai vrea să le ţii departe de privirile indiscrete. Cam aşa te putem ajuta să găseşti uşor tot ce ai nevoie.

01 RATIONELL separatoare sertar Aluminiu şi plastic. Separatoarele reglabile te ajută să împarţi spaţiul sertarului în funcţie de nevoile tale. Separator sertar, unitate de bază 30lei 301.603.08 Separator sertar, unitate suplimentară 15lei 701.603.06


24

găseşti uşor!

Ascunde haosul şi uită de el.

Ai nevoie de ajutor ca să îţi transporţi produsele acasă? Citeşte mai multe despre serviciul de livrare la paginile 52 şi 318.

indiferent ce stil preferi, ansamblul de depozitare BestÅ se potriveşte în aproape orice loc din casa ta.

01 NorDeN bancă 229lei/buc. Lemn masiv de mesteacăn; material rezistent la uzură. Designer: Mikael Warnhammar. L150×Lat35, H45cm. 400.592.96 02 BestÅ ansamblu depozitare cu uşi 1380lei Uşile ascund şi protejează de praf obiectele depozitate. MDF şi PAL melaminat. Lat240×A40, H128cm. Alb/gri-turcoaz 599.060.34 03 KiViK şezlong 1099lei Susținere confortabilă pentru spate; şezut moale. Husă: 80% bumbac şi 20% poliester. Designer: Ola Wihlborg. Lat90×A163, H83cm. Husă Dansbo lila 498.968.70

02 BestÅ ansamblu depozitare cu uşi

1380lei 03

01


26

găseşti uşor!

Bibliotecă, comodă tV, spaţiu de depozitare, dulap de haine...

01

04

BestÅ ansamblu depozitare

3770lei În spatele acestor uşi, ansamblul BestÅ are grijă de DVD-urile, paharele, jucăriile, cărţile şi hainele tale. Nu ai nevoie de trucuri. Doar închide uşile.

02

03 05 01 iNreDA bară umeraşe 7lei Se potriveşte cu unităţile de depozitare BESTÅ, cu A40cm. Oţel cu protecţie la coroziune. Lat36cm. Argintiu 401.639.62 02 sKuBB cutie cu compartimente 24,99lei Organizează șosetele, curelele, bijuteriile etc. în comodă sau în dulapul de haine. 100% poliester. Designer: Sarah Fager. Lat44×A34, H11cm. Alb 101.855.93

03 sKuBB cutie pantofi 34,99lei/4buc. Ferestrele transparente îţi permit să vezi conţinutul cutiei. Lat22×A34, H16cm. Alb 901.863.91 04 BestÅ ansamblu depozitare 3770lei Unitatea de extensie pe înălţime maximizează spaţiul de pe perete și eliberează spaţiul de pe podea. MDF şi PAL melaminat. Lat360×A40, H256cm. Alb/negru lucios 198.981.92

05 NiLs taburet 149lei Husă detașabilă, lavabilă la mașină. Ușor de întreţinut. Lemn masiv de mesteacăn și 100% bumbac. Designer: Mikael Warnhammar. Lat34×A34, H47cm. Cadru negru. Husă Blekinge alb 098.503.84


28

găseşti uşor!

transformă dezordinea în ordine.

05 LACK poliţă perete

44,99lei/buc.

Un amestec de stiluri, dar o organizare perfectă. 01 02

EXPEDIT etajeră

129lei

03

01 JOSEF corp 179lei/buc. Se poate folosi atât în interior, cât şi în exterior. Oțel cu protecție la coroziune. Lat40×A35, H86cm. Alb 502.131.41 02 EXPEDIT etajeră 129lei Agață pe perete sau aşază pe podea; alege ce ți se potriveşte cel mai bine. Necesită fixare pe perete cu ajutorul dispozitivului de montaj inclus. Panouri celulare. Designer: Tord Björklund. Lat79×A39, H79cm. Alb 201.353.00 03 ÄTRAN corp cu încuietoare 99,99lei Se poate monta pe perete cu deschiderea spre stânga sau spre dreapta. Oțel cu protecție la coroziune. Lat35×A15, H45cm. 245.865.10 04 HELMER corp sertare cu rotile 119lei/buc. Suport pentru eticheta pe fiecare sertar; ajută la menținerea ordonată a conținutului. Oțel cu protecție la coroziune. Lat28×A43, H69cm. Alb 001.078.74 05 LACK poliţă perete 44,99lei/buc. Accesorii de montare mascate; polița pare parte din perete. Panouri celulare. L110×D26cm. Alb 500.110.15 06 IKEA PS corp 279lei Uşi care se pot încuia, pentru mai multă siguranță. Oțel cu protecție la coroziune. Designer: Nicholai Wiig Hansen. Sarcină maximă: 60 kg. Lat119×A40, H63cm. Alb 401.001.92 Mai multe idei de păstrare a obiectelor preferate la pagina 190.

grupează toate corpurile pentru depozitare într-un loc şi vei forma un ansamblu încăpător.

04 HELMER corp sertare cu rotile

119lei/buc. 06


30

găsEşti uşor!

Citeşte tot dintr-o privire.

03

02

EKBY JÄRPEN poliţă

39, lei 99

01

Creează o bibliotecă pe scări. Aici am folosit poliţele EKEBY JÄrPEN pentru a o prelungi pe cea existentă.

01 EKBY JÄRPEN poliţă 39,99lei Sarcină maximă: 20 kg. Furnir de frasin. Lat119×A28cm. Negru-maro 200.943.47 EKBY BJÄRNUM consolă 40lei/2buc. Consola acoperă marginea poliţei; aceasta poate fi tăiată la lungimea dorită, iar muchia tăiată va fi mascată. Aluminiu nichelat. Lat3×A28, H12cm. 101.361.35 EKBY BJÄRNUM consolă de legătură 30lei/buc. Aluminiu nichelat. A28cm. Sarcină maximă: 15 kg. 501.690.01

04

02 JANSJÖ LED spot cu clemă 44,99lei/buc. Oţel, aluminiu şi plastic policarbonat. Designer: H40cm. Negru 801.631.92 03 BILLY combinaţie bibliotecă 1316lei Furnir de frasin. Designer: Gillis Lundgren. Lat320×A28, H237cm. Negru-maro 899.103.22 04 KOLDBY piele de vacă 499lei Îşi menţine aspectul natural şi calitatea timp îndelungat. Suprafaţă max. 4,50 mp/ min. 3,20 mp. 402.229.33

BILLY combinaţie bibliotecă

1316lei


32

Vorbeşte despre tine. Ţii atât de mult la unele obiecte încât nu vrei să renunţi ele. Poartă cu ele amintiri şi sunt parte din viaţa ta. Nu le ascunde. Păstrează-le la vedere, dar protejate de praf. Lasă-ne să aflăm povestea ta.

02

03 ISALA corp cu uşi

849lei

04

01 Nu ascunde colecţiile preferate. Arată-le tuturor. HEMNES corp cu uşă de sticlă

899lei/buc. 05

01 HEMNES corp cu uşă de sticlă 899lei/buc. Lemn masiv de pin și sticlă securizată. Designer: Carina Bengs. Lat49×A37, H197cm. Negru-maro 501.762.66 02 GREVBÄCK cuier perete 119lei PAL melaminat. Lat79×A28.5, H28cm. Aspect antichizat 901.526.59

03 ISALA corp cu uşi 849lei Rafturi adânci cu spațiu de depozitare generos. MDF și lemn masiv de fag. Designer: J Asshoff/H Brogård. Lat75×A44, H131cm. Lila 102.041.72 04 BIRKELAND dulap de haine 1499lei Sertare cu dispozitiv de blocare. MDF. Designer: J Asshoff/H Brogård. Lat109×A58, H200cm. Alb 002.270.08

05 HEMNES comodă 3 sertare 549lei Se potriveşte cu setul de 6 cutii SKUBB; păstrează lucrurile în ordine. PAL melaminat. Designer: K Hagberg/M Hagberg. Lat110×A51, H97cm. Alb 200.678.29


34

găseşti uşor!

organizare pe înţelesul celor mici

03 sPArKA jucărie de pluş

12,99lei

01 troFAst cutie depozitare

18lei/buc. 04

02

01 troFAst cutie depozitare 18lei/buc. Plastic polipropilenic. L42xLat30, H36cm. Alb 200.892.42 troFAst ansamblu depozitare 703lei Preţ valabil pentru combinaţia din imagine. Copiii pot avea sute de jucării; combină câte cadre şi cutii ai nevoie până se potrivesc spaţiului disponibil. PAL melaminat şi plastic. Designer: Studio Copenhagen. Lat184xA30, H94cm. Alb/multicolor 499.174.48 .

02 MAMMut taburet copii 24,99lei Plastic; uşor de ridicat şi de mutat de către un copil. Uşor de curăţat. Plastic polipropilenic. Ø30, H30cm. Galben deschis 501.766.43 03 sPArKA jucărie de pluş 12,99lei Ø20cm. Culori asortate 401.244.09

04 gLis set cutie cu capac 8,99lei/3buc. Se poate stivui; economiseşte spaţiu. Plastic polipropilenic. Designer: K Hagberg/M Hagberg. L17×Lat10, H8cm. Albastru 800.985.83 Disponibilă şi în culorile alb şi verde deschis,

Cutiile TROFAST sunt disponibile în diferite mărimi şi culori. Sunt un ajutor de nădejde pentru sortarea monştrilor pe culori, a navelor spaţiale pe mărimi şi a dinozaurilor pe ere preistorice.


36

găseşti uşor!

Copilăria nu cunoaşte limite. Când ai copii, orice cameră e potrivită pentru joacă. Spaţiul de depozitare pentru jucării, hârtii şi creioane colorate te ajută să le ai mereu la îndemână atunci când cei mici au nevoie de ele şi să le păstrezi uşor în ordine după ce aceştia au terminat joaca.

03 STUVA bancă cu spaţiu depozitare

350lei

04

02

01

05

nou IKEA PS 2012 măsuţă cafea cu 4 boluri

199lei

Bolurile încorporate sunt perfecte pentru jucăriile celor mici. sau pentru păstrarea telecomenzilor.

06

EXPEDIT etajeră

399lei

01 nou IKEA PS 2012 măsuţă cafea cu 4 boluri 199lei Lemn masiv de bambus, oţel şi plastic. Designer: Henrik Preutz. L48×Lat48, H48cm. Alb/bambus 102.108.04 02 nou IKEA PS 2012 măsuţă cafea 129lei Lemn masiv de bambus, oţel şi plastic. L48×Lat48, H48cm. Alb/bambus 602.108.06 03 STUVA bancă cu spaţiu depozitare 350lei Sistem de depozitare jos potrivit înălţimii copilului tău; astfel, îi este mai uşor să ajungă la el şi să organizeze produsele. MDF şi PAL melaminat. Designer: Ebba Strandmark. Lat90×A50, H50cm. Alb 398.766.60 04 EXPEDIT etajeră 399lei Finisaj pe ambele părţi; poate fi folosită şi în mijlocul camerei. Accesorii pentru fixarea pe perete incluse. Panouri celulare. Lat79×A39, H149cm. Gri lucios 101.964.31 Cutiile se vând separat. 05 RIBBA poliţă pentru fotografii 34,99lei Marginea îţi pemite să variezi motivele preferate de câte ori vrei. MDF melaminat. Sarcină maximă: 7,50 kg. L115×A9cm. Alb 501.525.95 06 BESTÅ ansamblu depozitare cu uşi 385lei MDF şi PAL melaminat. Lat120xA40, H38cm. Alb/negru lucios 299.077.80


38

găseşti uşor!

un strop de culoare şi mai multă organizare. Adaugă accente de culoare într-un spaţiu cu pereţi albi pentru un contrat interesant.

Poţi schimba uşor stilul oricând doreşti, alegând dintre diverse tipuri de uşi, disponibile în mai multe modele şi culori. intră pe www.iKeA.ro/PAX şi planifică-ţi propriul dulap.

01 PAX HASVIK dulap de haine cu uşi glisante

1670lei

02

03

04

SKUBB cutie cu compartimente

24, lei 99

Cutia SKUBB are compartimente pentru ca tu să poţi păstra în ordine şosetele, curelele, eşarfele şi alte mărunţişuri preferate.

01 PAX HASVIK dulap de haine cu uşi glisante 1670lei Accesoriile interioare se vând separat. Uşă glisantă; ocupă mai puţin spaţiu atunci când este deschisă decât o uşă cu balamale. MDF şi PAL melaminat. Lat200×A66, H236cm. Alb/roşu 099.074.32 Garanţie 10 ani. Citeşte mai multe la paginile 310-312. 02 TVÅBLAD CIRKEL husă pilotă şi 2 feţe de pernă 119lei Ţesătură densă din bumbac pentru o lenjerie de pat fină şi rezistentă. 100% bumbac. Husă pilotă: Lat200×L200cm. Feţe de pernă: L50×Lat60cm. Alb/negru 801.898.37 03 NORDLI cadru pat 949lei PAL melaminat şi furnir de frasin. Designer: Ola Wihlborg. Lat165xL212, H100cm Dimensiuni saltea: 160×200cm. Alb 699.031.48 04 SKUBB cutie cu compartimente 24,99lei Organizează comoda cu sertare sau dulapul de haine. Uşor de scos trăgând de mâner. 100% poliester şi plastic polipropilenic. Designer: Sarah Fager. Lat44×A34, H11cm. Alb 101.855.93 05 BESTÅ ansamblu depozitare cu uşi de sticlă 480lei MDF, PAL melaminat şi sticlă securizată. Lat60×A40, H128cm. Alb 699.077.78

05 BESTÅ ansamblu depozitare cu uşi de sticlă

480lei


40

găseşti uşor!

Fă cunoştinţă cu noul tău dressing.

02

Spaţiu în plus în spatele patului? Adaugă o draperie după tăblie, fixează pe perete un dulap PAX şi...gata! Cu atât de puţin ai construit un dressing atât de încăpător.

03 MALM masă auxiliară

349lei

Foloseşte o draperie deasă din catifea pentru a împărţi o cameră şi a masca dressingul.

Ai nevoie de ajutor ca să îţi transporţi produsele acasă? Citeşte mai multe despre serviciul de livrare la paginile 52 şi 318.

01 SANELA set perdele 269lei 100% bumbac. Lat140×L300cm. 202.390.10 02 PAX dulap haine cu accesorii interioare 3775lei Personalizează cu ajutorul accesoriilor interioare KOMPLEMENT în functie de nevoile tale. Lat400xA58, H236cm. PAL melaminat şi oţel cu protectie la coroziune. Negru-maro 199.174.40 Garanţie 10 ani. Citeşte mai multe la paginile 310-312. 03 MALM masă auxiliară 349lei Cu rotile. Uşor de mutat. MDF. Lat191×A36, H73,5cm. Alb 801.964.80

01 SANELA set perdele

269lei

50

100

50

236

100 100

58

Cadrele dulapurilor PAX sunt disponibile în mai multe mărimi şi culori, pentru ca tu să poţi alege dimensiunile şi stilul potrivite cu spaţiul pe care îl ai la dispoziţie. Măsuri exprimate în centimetri.


găseşti uşor!

GRUNDTAL bară

01

24,99lei 02

03 BRIMNES comodă 4 sertare

499lei

96 58

37

96

42

50

Notă: Unitatea de colţ nu are aceeaşi adâncime ca celelalte secţiuni. Va trebui să laşi un spaţiu de 20 cm în colţ pentru ca fronturile dulapului să fie aliniate. Măsuri exprimate în centimetri. Planifică-ţi propriul dulap pe www.IKEA.ro/PAX

50 58

01 GRUNDTAL bară 24,99lei L80cm. Oţel inoxidabil. 202.135.38 02 PAX dulap haine cu accesorii interioare 1449lei Distanţa minimă necesară faţă de plafon: 237 cm. PAL melaminat şi oţel cu protectie la coroziune. Designer: Magnus Elebäck. Alb 599.174.43 Garanţie 10 ani. Citeşte mai multe la paginile 310-312. 03 BRIMNES comodă 4 sertare 499lei PAL melaminat şi sticlă securizată. Lat78×A41, H124cm. Alb 502.180.25


găseşti uşor!

44

04

01

05

01 nou BLADis set cutii cu capac 49,99lei/4buc. Dimensiuni: 2buc (10x11x8,5cm), 1buc 7,5x23,5x8,5cm) şi 1buc (21x26x10cm). Frunze de pandanus nuanțate şi carton. Negru 302.193.61 02 nou KAssett cutie cu capac 19,99lei/2buc. Carton vopsit. Lat21×A26, H15cm. Albastru 102.242.88 03 KAssett cutie cu capac 34,99lei/2buc. Cu mânere, cutia se trage şi se ridică uşor. Lat33×A38, H30cm. Negru 902.242.70 04 ArÖD lampă de birou 179lei Lumină direcționată, perfectă pentru citit. Oțel şi aluminiu cu protecție la coroziune. Abajur Ø15cm. H51,5cm. Gri 301.477.84 05 nou iKeA Ps 2012 bancă cu spaţiu depozitare pantofi 199lei Poți monta câteva băncuțe una peste alta sau una lângă alta în funcție de spațiul şi nevoile tale. Acest mobilier trebuie fixat pe perete cu ajutorul dispozitivului de montare inclus. Lemn masiv de pin. Designer: Francis Cayouette. Lat52×A33, H65cm. Roşu 702.067.43 06 rÅsKog cărucior bucătărie 249lei Oțel cu protecție la coroziune. Designer: Nike Karlsson. L35×Lat45, H78cm. Turcoaz 302.165.36 07 nou KAssett cutie cu capac 14,99lei/2buc. Oferă spațiu pentru 22 CD-uri. Lat16×A26, H15cm. Albastru 802.243.17

06 rÅsKog cărucior bucătărie

249lei

nou 02

07

03


găseşti uşor!

46

Cu o intrare bine organizată ieşi din multe încurcături.

07

08

Chei, telefoane mobile, pantofi, umbrele. Un sistem simplu pentru organizarea acestora te poate ajuta să nu întârzii la întâlnirile importante de peste zi. 03 FiNtorP suport magnetic

49,99lei 01 02

09

tJusig cuier cu 5 cârlige

10

19, lei 99

04

06 11

05

01 rAtioNeLL VArierA coş de gunoi 12,99lei Colţuri rotunjite; uşor de curăţat. Plastic polipropilenic. Designer: Marcus Arvonen. Lat16×L27, H46cm. Capacitate: 10l. Alb 801.822.37 02 gruNDtAL cuier 7,99lei/2buc. Accesoriu de suspendare mascat. Oţel inoxidabil. Designer: Mikael Warnhammar. 300.612.47

03 BuMerANg set umeraşe 19,99lei/8buc. Lemn masiv de eucalipt şi oţel cromat. Lat43cm. Alb 501.600.48 04 tJusig cuier cu 5 cârlige 19,99lei Lemn de esenţă tare vopsit şi oţel inoxidabil. Designer: Henrik Preutz. L60cm. Alb 501.569.56

05 FÖrHÖJA corp suspendat 49,99lei Agaţă sub un corp suspendat sau fixează pe perete. MDF. Lat30×A25, H30cm. Alb 701.771.99 06 rAtioNeLL VArierA dispenser pentru pungi de plastic 7,99lei Ideal pentru depozitarea pungilor de plastic, a rolelor de hârtie pentru bucătărie sau baie, etc. Plastic polipropilenic. Designer: K Hagberg/ M Hagberg. Lat16×A13, H45cm. Alb 800.102.22

07 FiNtorP suport magnetic 49,99lei L38×Lat3,5cm. 202.020.83 08 KuPoL unităţi depozitare culisante Combină şi stivuieşte până găseşti combinaţia potrivită pentru tine. Plastic polipropilenic. Alb. 24,99lei/2buc. Lat13×A18, H8cm. 601.980.41 24,99lei Lat27×A18, H8cm. 701.980.50 34,99lei Lat27×A18, H16cm. 001.980.39 64,99lei Lat53×A18, H16cm. 302.033.98

09 KVissLe organizator cabluri 39,99lei Încarcă aparatele şi apoi ascunde încărcătoarele şi prelungitorul sub capacul cutiei. Oţel cu protecţie la coroziune şi plută. Designer: Eva Lilja Löwenhielm. Lat33×A12, H12cm. Alb 301.980.28 10 ViKA ALeX corp sertare 299lei PAL melaminat. Designer: Johanna Asshoff. Lat36×A58, H70cm. Alb 101.928.24

11 LiAtorP masă auxiliară 685lei Se poate aşeza în spatele unei canapele, lângă un perete sau se poate folosi pentru a despărţi o cameră. MDF, PAL şi sticlă securizată. Designer: Carina Bengs. L133×Lat37, H75cm. Alb 001.050.64


48

04

găseşti uşor!

Lung, mai lung... şi mai lung? MuLig este o bară pentru umeraşe cu lungime reglabilă pentru a se potrivi perfect spaţiului tău de depozitare. MULIG bară pentru umeraşe

99

14, lei

02

01 JOSEF corp

179lei/buc.

Păstrează detergenţii şi alte substanţe chimice în spatele unor uşi închise, pentru siguranţa celor mici. Corpul JOSEF te ajută să previi pericolele deoarece este prevăzut cu găuri pentru instalarea unei o încuietori.

01 JOSEF corp 179lei/buc. Se poate folosi atât în interior, cât şi în exterior. Oțel cu protecție la coroziune. Lat40×A35, H86cm. Alb 502.131.41 02 SAMLA cutie 14,99lei/buc. Plastic polipropilenic. Designer: Mia Gammelgaard. Lat39×A28, H28cm. Volum 22l. Transparent 801.029.76 03 nou MULIG suport pentru uscat rufe 89,99lei Pliant; nu ocupă spațiul când nu este folosit. Capacitate de uscare: 19m. Oțel cu protecție la coroziune. Designer: Henrik Preutz. Lat57×L173, H103cm. Alb 502.287.55 04 nou MULIG bară pentru umeraşe 14,99lei/buc. Se poate folosi atât în interior, cât şi în exterior. Oțel cu protecție la coroziune. Designer: Henrik Preutz. Sarcină maximă: 15 kg. Lat60–90×A26, H16cm. Alb 301.794.35 05 MARIUS taburet 19,99lei Se poate stivui; economiseşte spațiu când nu este folosit. Oțel şi plastic. Designer: Ola Wihlborg. Şezut Ø32, H45cm. Alb 901.840.47

03

05


găseşti uşor!

50

raftul obiectelor rar folosite Cu siguranţă mulţi dintre noi avem lucruri pe care le folosim o singură zi pe an. În restul timpului uităm de ele. Ne simţim însă mai liniştiţi la gândul că toate aceste mărunţişuri ne aşteaptă gata de folosire, în perfectă ordine de fiecare dată când avem nevoie de ele.

04

02

PiNgLA cutie cu capac

9,99lei/2buc.

03

gorm etajeră

01

99,99lei/buc.

01 gorm etajeră 99,99lei/buc. Lemn masiv de pin netratat. Tratează cu ulei sau lac pentru o rezistenţă îndelungată şi un aspect personalizat. Lat78×A35, H174cm. 300.585.08

02 PiNgLA cutie cu capac 9,99lei/2buc. Carton gofrat lăcuit. Lat28×A37, H18cm. Albastru 402.222.97 Roşu 802.226.86

03 HYLLis etajeră 44,99lei Picioare de plastic incluse; protejează podeaua de zgârieturi. Etajera trebuie fixată pe perete; montanţii din spate sunt prevăzuţi cu orificii pentru un montaj uşor. Oţel galvanizat. Lat60×A27, H140cm. Greut. max./poliţă: 25kg. 401.037.27

04 JoseF corp 179lei/buc. Corp perforat pentru a încuia cu lacăt. Depozitează-ţi lucrurile în siguranţă. Necesită fixare pe perete; panoul din spate are orificii predefinite pentru un montaj mai uşor. Oţel cu protecţie la coroziune. Lat40×A35, H86cm. Gri 001.689.90


52

SERVICII

Poţi să faci totul singur. Dar nu e neapărat necesar.

De la:

60lei Livrare Ai nevoie de ajutor ca să transporţi produsele acasă? La magazinul IKEA, livrarea nu este inclusă în preţul produsului, dar este un serviciu disponibil la cerere, contra cost. Preţuri începând cu 60 lei. Pentru mai multe informaţii şi lista completă a preţurilor, întreabă în magazin sau intră pe: www.IKEA.ro/livrare

De la:

60lei Asamblare Majoritatea produselor IKEA sunt create ca să le poţi asambla singur. Totuşi, putem să îţi recomandăm o echipă de profesionişti care să îţi asambleze mobila la un preţ accesibil. Preţuri începând cu 60 lei. Pentru mai multe informaţii şi lista completă a preţurilor, întreabă în magazin sau intră pe: www.IKEA.ro/asamblare

De la:

nou Oricând ai nevoie de sprijin pentru a-ţi împlini visele, suntem aici să te ajutăm. La magazinul IKEA ai la dispoziţie o gamă largă de servicii, de la livrare la asamblare şi amenajarea casei. Totul pentru o casă aşa cum îţi doreşti. www.IKEA.ro/servicii

49lei

50lei Colectare produse Dacă lista ta de cumpărături este lungă, îţi colectăm noi produsele din zona de autoservire. Preţ unic pe comandă: 49 lei. Pentru mai multe informaţii întreabă în magazin sau intră pe: www.IKEA.ro/colectare

Instalare Dacă ai cumparat o bucătărie sau mobilier de baie, putem să te ajutăm noi cu instalarea chiuvetei, a maşinii de spălat sau a lavoarului. Serviciu disponibil şi pentru corpuri de iluminat. Preţuri începând cu 50 lei. Pentru mai multe informaţii şi lista completă a preţurilor, întreabă în magazin sau intră pe: www.IKEA.ro/instalare


54

somn uşor!

01

VIVAN set de perdele

44,99lei

02

somn uşor! Cum ar trebui să fie un dormitor? noi credem că ar trebui să te îmbie la relaxare pentru că somnul ne ajută să rămânem sănătoşi şi în formă. Ar trebui să aibă un pat confortabil, poliţe pentru cărţile preferate, o veioză cu lumină caldă şi aşternuturi plăcute la atingere. Dormitorul trebuie să fie camera cea mai confortabilădin casa ta. Locul poveştilor de adormit copiii, al îmbrăţişărilor tandre sau pur şi simplu al somnului odihnitor şi al dimineţilor pline de energie.

03

04

05

06

nou ÅDUM covor, fir lung 149lei

99,99lei Cufundă-ţi tălpile în covorul moale şi începe dimineaţa relaxat.

01 VIVAN set de perdele 44,99lei Perdeaua subţire filtrează lumina; ideală pentru o soluţie în straturi pentru ferestre. Include: 2 perdele. 70% poliester, 30% bumbac.. Lat145×L300cm. Gri 202.215.62 02 ARÖD lampadar 219lei Oţel și aluminiu cu protecţie la coroziune. H126cm. 501.477.83

03 MALIN RUND husă pilotă şi 2 feţe de pernă 109lei 100% bumbac. Designer: Niina Aalto. Husă pilotă: Lat240×L220cm. Faţa de pernă: L50×Lat60cm. Multicolor 902.249.15 04 GURLI pătură 39,99lei 70% acril, 30% poliester. Lat120×L180cm. Alb/bej 902.049.03

05 nou DUKEN cadru pat 679lei Alege una din cele două huse lavabile pentru tăblie. Husa pentru tăblie, somiera, salteaua şi lenjeria se vând separat. Oţel cu protecţie la coroziune și 100% poliester. Lat166×L215, H107cm. Alb 399.031.78 06 ÅDUM covor, fir lung 99,99lei Suprafaţă: 100% polipropilenă. Lat80×L150cm. Alb 301.854.22


56

somn uşor!

Te iubesc aşa cum eşti. Un somn bun e diferit pentru fiecare dintre noi. Nici măcar dragostea nu poate schimba asta. Pentru un somn odihnitor, puteţi alege o saltea confortabilă pentru amândoi. Apoi, adăugaţi perne şi pilote pe gustul fiecăruia. De ce să nu continuaţi cu câte o cuvertură în stilul preferat de fiecare? Cei norocoşi s-ar putea să obţină ceva ce pare uneori imposibil: o dragoste trainică.

01

nou 05

02

04 03

01 BESTÅ ansamblu depozitare 265lei PAL melamină, MDF şi sticlă securizată. Lat60×A40, H64cm. Alb 398.890.78 Corpurile de iluminat se vând separat. 02 NYFORS lampă de birou 119lei Braţul şi abajurul reglabile permit direcţionarea uşoară a luminii. Abajur Ø14, H83cm. 401.245.84 03 DVALA husă pilotă şi faţă de pernă 59,99lei 100% bumbac. Husă pilotă: Lat150×L200cm. Faţă de pernă: L50×Lat60cm. Alb 501.541.13

04 EMMIE SÖT husă pilotă şi faţă de pernă 99,99lei Amestec de 50% bumbac şi 50% lyocell; absoarbe şi elimină umezeala. Husă pilotă: Lat150×L200cm. Faţă de pernă: L50×Lat60cm. 902.167.03 05 nou IKEA PS 2012 LED lampadar 529lei Design inspirat din forma fustiţelor de balerină. Abajurul din material textil dă un farmec deosebit încăperii, chiar şi când lampa nu este aprinsă. LED integrat. Abajur Ø70, H155cm. 802.077.61

06 MALM cadru pat 579lei Marginile reglabile permit folosirea saltelelor de diferite grosimi. Bara de susţinere SKORVA este inclusă în preţ, dar împachetată separat. MDF. Lat177×L211, H77cm. Dimensiuni saltea: 160×200cm. Alb 398.935.65

EMMIE SÖT husă pilotă şi faţă de pernă 119lei

99,99lei

06 MALM cadru pat

579lei


58

somn uŞor!

Şi peste noapte, sufrageria deveni dormitor... Sau invers?

O canapea extensibilă poate face minuni în spaţiile mici. Să nu te miri dacă ţi se va părea că dintr-o dată, casa ta are o cameră în plus. E doar un pic de magie! 04

01

Ai nevoie de ajutor să transporţi produsele acasă? Citeşte mai multe despre serviciile noastre la paginile 52 şi 318.

02

05

03 Canapeaua se transformă uşor într-un pat pentru doi. Alege dintre diferitele modele de saltele şi huse pe cele mai confortabile şi mai potrivite stilului tău.

ODDA noptieră

179lei/buc. 05

01 BESTÅ ansamblu depozitare 1960lei Se poate completa cu butoni, mânere şi sisteme de deschidere prin apăsare care se vând separat. MDF şi PAL melaminat. Lat300×A40, H268cm. Alb 599.104.32 02 POÄNG balansoar 559lei Uşor de întreţinut; husa detaşabilă care se poate spăla la maşină. Furnir de mesteacăn. Husă: poliester şi bumbac. Designer: Noboru Nakamura. Lat68×A94, H95cm. Husă Granån alb 698.896.80

03 ODDA noptieră 179lei/buc. Include rotilele şi un raft. Uşor de mutat. MDF şi PAL melaminat . Designer: Wiebke Braasch. Lat61×A45, H44cm. Alb 501.205.47 04 PAX MALM dulap de haine cu uşi glisante 2340lei PAL melaminat, MDF şi furnir de mesteacăn. Lat200×A66,1, H236,4cm. Alb/furnir mesteacăn 398.946.16 Garanţie 10 ani. Citeşte mai multe la paginile 310 - 312.

05 BEDDINGE LÖVÅS canapea extensibilă 3 locuri cu spaţiu depozitare 1088lei Husă: bumbac, poliester şi elastan. Lat200×A104, H91cm. Dimensiuni pat: Lat140×L200cm. Husă Genarp alb 898.986.26 06 nou IKEA PS 2012 covor, ţesătură plată 399lei Strat inferior din latex care previne alunecarea. Suprafaţă: 100% polipropilenă. Designer: Maria Vinka. Lat186×L300cm. Verde 202.116.62

BEDDINGE LÖVÅS canapea extensibilă 3 locuri cu spaţiu depozitare

1088lei 06

nou


60

somn uşor!

Poveşti pentru întreaga noapte Nu e uşor să-i convingi pe cei mici să meargă la timp la culcare. Poate un tavan decorat cu textile sau o poveste desenată pe pilotă ar putea ajuta.

Înfrumuseţează tavanul cu metraje decorate cu scene din poveşti. Nu e doar un mod de a atenua zgomotele. Cei mici vor fi de-a dreptul încântaţi pentru că vor putea asculta sau chiar inventa poveşti de câte ori vor dori.

Dacă cei mici îşi decorează singuri camera atunci s-ar putea să le facă plăcere să meargă la culcare la timp, în fiecare seară. Încearcă şi vei vedea. 03

01 PYSSLINGAR cutie

02

depozitare

29,99lei 05

01 PYSSLINGAR cutie depozitare 29,99lei Capac cu oglindă. 100% poliester şi plastic polipropilenic. Designer: A Huldén/S Dahlman. Ø21, H10cm. Roz 002.157.79 02 LJUSA lanternă mecanică 17,99lei Nu sunt necesare baterii. Acţionată manual; învârteşte de 20-30 ori pentru 1,5 minute de lumină. Designer: Anna Efverlund. Ø6,5, L17cm. Roşu 301.908.57

03 STUVA ansamblu depozitare 420lei PAL melaminat şi lemn masiv de pin. Designer: Ebba Strandmark. Lat60×A50, H128cm. Alb/gri-maro 999.036.13 04 SUNDVIK cadru pat 449lei Somiera, salteaua şi lenjeria de pat se vând separat. Lemn masiv de pin. Lat75×L168, H80cm. Dimensiuni saltea: 70×160cm. Gri-maro 301.929.36

05 VANDRING SKOGSLIV husă pilotă şi faţă de pernă 79,99lei Husă reversibilă; 2 feţe în culori şi cu modele diferite. 100% bumbac. Husă pilotă: Lat150×L200cm. Faţă de pernă: L50×Lat60cm. Bej/albastru 701.975.26

04

SUNDVIK cadru pat

449lei


62

somn uşor!

o cameră specială pentru dimineţi fără sfârşit 03

01

NYVOLL cadru pat

849lei

LInBLommA husă pilotă şi 2 feţe de pernă

299lei

02

04 Lenjeria de pat LInBLommA, fabricată din in, este atât de plăcută la atingere încât nu vei mai vrea să te dai jos din pat.

Ai nevoie de ajutor să transporţi produsele acasă? Citeşte mai multe despre serviciile noastre la paginile 52 şi 318.

01 AInA set de perdele 199lei Filtrează lumina. 100% in. Lat145×L300cm. Alb 702.180.91 02 NYVOLL cadru pat 849lei Laterale reglabile pentru a se potrivi cu saltele de diferite grosimi. Somiera, salteaua şi aşternuturile se vând separat. PAL melaminat. Designer: Eva Lilja Löwenhielm. Lat170xL226cm. Diensiuni saltea: Lat160×L200cm. Gri deschis 098.894.90 03 ursuLA pătură 129lei 100% bumbac. Lat120×L180cm. 302.006.96 04 LInBLommA husă pilotă şi 2 feţe de pernă 299lei Fibrele de in creează variaţii subtile pe suprafaţa materialului oferindu-i o textură specifică şi un luciu special. 100% in. Husă pilotă: Lat240×L220cm. Faţă de pernă: L50×Lat60cm. Natur 901.900.91


64

soMn uşor!

Casa ta de patru stele Combină stilul cald şi primitor cu cel minimalist al camerelor de hotel pentru un cămin pe placul tuturor.

01

03

05 LJUSÅS UVÅS veioză

139lei

Bumbacul satinat adaugă un plus de strălucire şi eleganţă încăperii. 02

01 MERETE set de perdele 149lei Ţesătură densă, atenuează zgomotul şi împiedică pătrunderea luminii. 100% bumbac. Lat145×L300cm. Violet 401.209.82 02 KIVIK șezlong 1349lei Husă: 44% bumbac, 41% viscoză, 11% poliester şi 4% in. Designer: Ola Wihlborg. Lat90×A163, H83cm. Husă Tullinge gri-maro 998.847.23 03 MALM comodă 3 sertare 319lei PAL melaminat. Lat80×A48, H78cm. Gri-turcoaz 302.253.81

04

04 MALM cadru pat 579lei Furnir de frasin. Lat177×L211, H77cm. Dimensiuni saltea: 160×200cm. Negru-maro 298.498.46 05 LJUSÅS UVÅS veioză 139lei Abajur din material textil; conferă o lumină difuză. Becul se vinde separat. Sticlă, plastic şi 100% bumbac. Designer: Anne Nilsson.Abajur: Ø24, H42cm. Maro 702.069.98

MALM cadru pat

579lei

06 GÄSPA husă pilotă și 2 feţe de pernă 199lei Bumbac satinat pentru o strălucire discretă. 100% bumbac. Husă pilotă: Lat240×L220cm. Feţe de pernă: L50×Lat60cm. Gri închis 301.513.23 07 DIODER set ghirlande luminoase cu LED-uri 89,99lei/4buc. Poţi conecta împreună până la 4 piese în linie dreaptă sau în formă de L. LED integrat. Plastic policarbonat. L25cm/buc. Alb 601.165.40

06

GÄSPA husă pilotă şi 2 feţe de pernă

199lei

Cu ghirlandele luminoase cu LED-uri DIODER poţi încadra mobilierul cu lumină. Aşa, te vei putea orienta mai uşor prin cameră în întuneric. 07


66

sOmn uşOr!

Mai mult loc pentru imaginaţie... şi odihnă... şi joacă... şi răsfăţ. Camera celor mici este mai mult decât un loc în care dorm. E un tărâm al jocului şi imaginaţiei. De ce să nu le dăm camera cea mai mare copiilor? De obicei, ei au ideile cele mai mari.

02

05

MÅLA şevalet 99,99lei

79,99lei

01

03 KRITTER masă copii

04

119lei/buc. O măsuţă în mijlocul camerei e mereu de ajutor atunci când trebuie să iei decizii importante despre cine va fi Cenuşăreasa şi cine, Zmeul Zmeilor.

01 KRITTER cadru pat cu bară de protecţie 289lei Se potrivește cu saltelele pentru pătuţuri. MDF și plastic. Lat75×L165, H67cm. Dimensiuni saltea: 70×160cm. Alb 801.251.24 02 TROFAST ansamblu depozitare şi cutii 543lei PAL melaminat și plastic. Designer: Studio Copenhagen. Lat138×A30, H94cm. Alb/roz 799.079.71

03 KRITTER masă copii 119lei/buc. Lemn masiv de plop și MDF. L59×Lat50, H50cm. Alb 401.538.59 04 KRITTER scaun copii 69,99lei/buc. Lemn masiv de plop, MDF și plastic polistirenic. Lat27×A29, H53cm. Alb 401.536.99 05 MÅLA şevalet 79,99lei Pliant. Economisește spaţiul. Se poate completa cu rola de hârtii pentru desen MÅLA. Lemn masiv de pin și MDF. L43×Lat62, H118cm. 500.210.76


68

somn uşor!

Arta somnului energizant Un pui de somn din când în când ne umple de energie pentru restul zilei. Mai jos, îţi propunem câteva articole care s-ar putea să-ţi facă somnul şi mai plăcut.

06

05

01

02

se transformă uşor într-un pat confortabil. nu trebuie decât să tragi şi să desfaci salteaua.

03

nou IKEA PS 2012 divan

2598lei

04

01 FINNTORP fotoliu 299lei Lucrat manual; margini rotunjite, netede, cu model frumos detaliat. Fiecare piesă este unică. Ratan şi bambus. Lat71×A64, H85cm. Alb 602.016.80 02 nou IKEA PS 2012 canapea 3 locuri 3499lei Husă detaşabilă. Se poate curăţa chimic. Husă Lindö bej din 56% bumbac, 25% in şi 19% poliester. Designer: Nike Karlsson. Lat221×A103, H84cm. Alb 602.148.52 03 nou IKEA PS 2012 divan 2598lei Include: 2 sertare mari pentru depozitare, somierele, salteaua şi 3 perne. Lemn masiv de mesteacăn. Dimensiuni divan: Lat87×L210, H77cm. Dimensiuni pat: 138×200cm. Husă Vansta negru 099.031.89 04 EIVOR ORD husă pilotă şi faţă de pernă 49,99lei 100% bumbac. Designer: Beckmans College of Design. Husă pilotă: Lat150×L200cm. Faţă de pernă: L50×Lat60cm. Alb/negru 602.072.34 05 BÄLUM covor, fir scurt 249lei Firele dese creează o suprafaţă plăcută la atingere şi atenuează zgomotul. Fir: 70% polipropilenă şi 30% poliester. Ø130cm. Albastru 201.982.60 06 EIVOR pătură 79,99lei 100% acril. Lat125×L170cm. Negru/alb 102.121.29 07 KARLSTAD combinaţie canapea 2 locuri cu şezlong 2608lei Uşor de întreţinut. Husă detaşabilă, care se poate spăla la maşină. Husă: 92% bumbac şi 8% poliester. Designer: Tord Björklund. Lat245xA93/160, H80cm. Husă Sivik roşu 098.938.78 Vino la magazinul IKEA şi află mai multe metode pentru a-ţi aşterne un somn uşor.

07


70

somn uşor!

Înveseleşte ramele foto cu ajutorul metrajelor colorate.

Agaţă perdelele de baghetele montate pe tavan pentru a împărţi camera în două.

04 01 Împarte o cameră mare în două cu ajutorul perdelelor agăţate în jurul patului.

03 ALVINE SPETS set de perdele

39,99lei 06

02

Creează cuvertura potrivită pentru patul tău cu ajutorul metrajelor preferate.

EMMIE LAND husă pilotă şi 2 feţe de pernă 64,99lei

99

54, lei

05 EMMIE LAND faţă de pernă

14,99lei Înfăşoară piciarele mesei în fâşii din metraje cu imprimeuri. Ingenios şi distractiv.

01 LEIRVIK cadru pat 419lei Poţi păstra cutiile de depozitare în spaţiul de sub pat. Oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Carina Bengs. Lat168×L209, H146cm. Dimensiuni saltea: 160×200cm. Alb 198.499.60 02 EMMIE LAND husă pilotă şi 2 feţe de pernă 54,99lei Combină cu alte produse din colecţia EMMIE. 100% bumbac. Husă pilotă: Lat200×L200cm. Feţe de pernă: L50×Lat60cm. Alb/albastru 802.166.33

03 ALVINE SPETS set perdele 39,99lei Perdea subţire; permite trecerea luminii. Fante pentru agăţat pe partea superioară. 100% poliester. Lat145×L300cm. Alb 800.707.63 04 EMMIE RAND metraj 29,99lei/m Fir de bumbac vopsit; model vizibil pe ambele părţi. 100% bumbac. Lat150cm. Albastru 602.179.16

05 EMMIE LAND faţă de pernă 14,99lei Prevăzută cu fermoar; uşor de scos pentru spălare. 74% bumbac, 26% poliester. L50×Lat50cm. Alb/albastru 102.174.38 06 LINDVED măsuţă cafea 69,99lei Oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Ehlén Johansson. Ø50, H68cm. Alb 301.256.97 Metraje, vezi pagina 182.


somn uşor!

72

01 FEJKA plantă artificială

în ghiveci

24,99lei/buc.

Grădinile suspendate... din dormitor Ai visat vreodată la grădinile suspendate ale Semiramidei? Acum poţi să-ţi vezi visul cu ochii transformându-ţi dormitorul într-o mică grădină. Ai nevoie doar de un cuier, câteva bare şi plantele preferate. Ca să ai loc pentru cât mai multe, pune cuierul în spatele tăbliei de pat şi barele în faţa ferestrei, în interior. Mai trebuie doar să agăţi ghivecele. Nu-i aşa că de-abia aştepţi să visezi printre flori?

02

somnul e parcă mai odihnitor într-un pat solid din lemn.

03

05 01 FEJKA plantă artificială în ghiveci 24,99lei/buc. Plastic. Plante asortate 001.403.26 02 SOCKER ghiveci 3,99lei/buc. Oţel galvanizat. Designer: Sarah Fager. Ø max. ghiveci: 10,5cm. 901.556.72 03 EKTORP pernă lombară 69,99lei Husă: 100% bumbac. Lat40×L70cm. Husă Linghem bej/dungi 601.842.99 04 BENZY husă pilotă şi 2 feţe de pernă 159lei Vopsit în fir înainte de a fi ţesut. Senzaţie plăcută la atingere. 100% bumbac. Designer: Inga Leo. Husă pilotă: Lat240×L220cm. Faţă de pernă: L50×Lat60cm. Cadrilat/albastru 002.117.62 05 HEMNES cadru pat 1249lei Somierele, salteaua şi lenjeria de pat se vând separat. Lemn masiv de pin. Lat174×L211, H122cm. Dimensiuni saltea: 160×200cm. Negru-maro 298.895.21

HEMNES cadru pat

1249lei

04

BENZY husă pilotă şi 2 feţe de pernă 169lei

159lei Ai nevoie de ajutor să transporţi produsele acasă? Citeşte mai multe despre serviciul de livrare la paginile 52 şi 318.


74

somn Uşor!

Mai mult decât un dormitor. Un univers interzis părinţilor.

04

Camera adolescenţilor trebuie să fie deosebită, să-i reprezinte, să fie mai mult decât un loc pentru somn. Aici, îşi petrec timpul cu prietenii, discută despre muzică, modă şi, din când în când, se ascund de părinţi.

01 Comoda TArVA este fabricată din lemn de pin netratat. Cu o frumuseţe naturală, e uşor de colorat în orice fel îţi doreşti.

03 Decorează abajururile REGOLIT cu markere sau vopsea.

02

REGOLIT abajur lustră

9,99lei/buc.

01 STORÅ cadru pat etajat 1249lei Scara se poate monta pe partea dreaptă sau stângă a patului. Distanţa minimă faţă de plafon: 270cm. Lemn masiv de pin lăcuit. Lat153×L213, H214cm. Dimensiuni saltea: 140×200cm. Negru 001.608.66 02 BRITTEN NUMMER metraj 12,99lei/m 100% bumbac. Designer: Emma Jones. Lat150cm. Alb/negru 801.733.65

03 REGOLIT abajur lustră 9,99lei/buc. Lucrat manual; fiecare abajur este unic. Se poate completa cu setul de cabluri HEMMA. Hârtie de orez. Ø45cm. Alb 701.034.10 04 TROFAST unitate depozitare suspendată şi 6 cutii 183lei Lemn masiv de pin şi plastic. Designer: Mia Gammelgaard/Studio Copenhagen. L93×A21, H30cm. Pin/alb 098.563.00

05 TARVA comodă 6 sertare 599lei Sertare glisante cu dispozitiv ce previne deschiderea lor accidentală. Lemn masiv de pin netratat. Designer: K Hagberg/M Hagberg. Lat155×A39, H92cm. 102.214.21

TARVA comodă 6 sertare

599lei 05


76

Lampa de birou TISDAG foloseşte tehnologia LED. Aceasta consumă cu până la 85% mai puţină energie şi are o durată de viaţă de 20 de ori mai mare decât becurile incandescente. TISDAG LED lampă de birou

269lei

01 NORDLI cadru pat

04

949lei 02

04 NORDLI noptieră 03 Husa şi feţele de pernă FÄRGLAV au fermoar ascuns care împiedică alunecarea pilotei şi pernelor în afară.

299lei

Sertar, insert detaşabil, poliţă cu orificiu pentru cablurile pe care le poţi ascunde în picioarele din spate. Unde intră toate? În micuţa, dar încăpătoarea noptieră NORDLI.

01 TISDAG LED lampă de birou 269lei Lampă pentru citit; braţ şi abajur reglabile pentru o bună direcţionare a luminii. LED integrat. Oţel cu protecţie la coroziune şi plastic. Designer: H Preutz/O Wihlborg. Abajur Ø12cm. H58cm. Alb 001.578.97 02 NORDLI cadru pat 949lei Tăblie înclinată, confortabilă pentru citit sau privit la televizor. Somiera, salteaua şi aşternuturile se vând separat. PAL melaminat şi furnir de fag. Designer: Ola Wihlborg. Lat165×L212, H100cm. Dimensiuni saltea: 160×200cm. Alb 699.031.48 03 FÄRGLAV husă pilotă şi 2 feţe de pernă 169lei Amestec de 50% lyocell cu 50% bumbac, lenjerie moale ce absorbe şi elimină umezeala. Designer: Pia Wallén. Husă pilotă: Lat240×L220cm. Feţe de pernă: L50×Lat60cm. Roşu/alb 202.391.52 04 NORDLI noptieră 299lei Pe raftul ascuns ai loc pentru o priză cu prelungitor pentru încărcătoare. Prelungitorul se vinde separat. Lemn masiv de fag şi MDF. Designer: Ola Wihlborg. Lat30×A50, H67cm. Alb 402.192.85


somn uşor!

78

SNIGLAR pătuţ

04

149lei 01

03 PAX HASVIK dulap

de haine cu uşi glisante

1210lei 05 În sertarele din cadrul patului poţi depozita scutecele, păturile şi jucăriile de pluş ale celor mici. Dar tăblia cu spaţiu de depozitare îţi oferă loc şi pentru lucrurile tale.

02

BRIMNES cadru pat

949lei 05

01 SNIGLAR pătuţ 149lei Somiera se poate aşeza la două înălţimi diferite. Lemn masiv de fag. Lat66×L120, H80cm. Dimensiuni saltea: 60x120cm. 001.157.51 02 SNIGLAR masă pentru înfăşat 109lei Spaţiu de depozitare practic şi la îndemână. Se poate completa cu salteaua de schimb pentru nou născuţi GULLUNGE. Lemn masiv de fag şi MDF. L72×Lat53, H87cm. Fag/alb 200.452.05

03 PAX HASVIK dulap de haine cu uşi glisante 1210lei Uşile glisante economisesc spaţiu atunci când sunt deschise. PAL melaminat. Lat150×A66, H236cm. Alb 698.946.91 04 BRIMNES corp suspendat cu uşă glisantă 179lei Montează pe perete pentru a economisi spaţiul pe podea. PAL melaminat. Lat78×A27, H30cm. Alb 402.180.78

05 BRIMNES cadru pat cu spaţiu depozitare 949lei Patru sertare pentru mai mult spaţiu de depozitare. Somierele, salteaua şi lenjeria de pat se vând separat. PAL melaminat. Lat166×L206, H47cm. Dimensiuni saltea: 160×200cm. Alb 399.029.37 BRIMNES tăblie cu spaţiu depozitare 429lei Spaţiu de depozitare pentru obiectele pe care vrei să le păstrezi lângă pat. PAL melaminat. Lat166×A28, H111cm. Alb 802.287.11


80

ÎŢI MU LŢU MIM !

Cu ajutorul tău, anul trecut, am reuşit să strângem 56.405 euro în cadrul Campaniei Jucăriilor de Pluş pentru proiectele desfăşurate de Salvaţi Copiii România pentru educaţia copiilor.

Anul trecut, clienţii magazinului IKEA Bucureşti au fost de două ori generoşi, alegând să doneze alte 2.120 de jucării cumpărate, către micuţii din programele susţinute de Salvaţi Copiii România.

În toată lumea, am reuşit să adunăm în timpul Campaniei din 2011 suma de 12,4 milioane euro pentru a sprijini bunăstarea copiilor din Europa de Est, Africa şi Asia.

Sprijină Campania Jucăriilor de Pluş şi anul acesta!

Din 2003 până acum, la nivel global, Campania Jucăriilor de Pluş a reuşit să strângă 47,5 milioane euro, care au ajutat peste opt milioane de copii, din aproape 40 de ţări. Cum poți ajuta şi tu? Pentru fiecare jucărie de pluş cumpărată în timpul Campaniei care se desfăşoară la finalul fiecărui an, IKEA Foundation donează câte un euro pentru a oferi o viaţă mai bună celor mai importanţi oameni din lume, copiii.

Vino în magazinul IKEA între 4 noiembrie – 29 decembrie 2012 și vizitează www.IKEAfoundation.org pentru a vedea cum micile jucării de pluş pot face o mare diferenţă în viaţa copiilor.


82

nu uItA dE tInE!

NJUTA halat de baie Preţ IKEA FAmIly

01

02

119lei

Preţ normal 159lei

nu uItA dE tInE!

un fotoliu confortabil în baie înseamnă că eşti mereu gata să profiţi de câteva minute doar pentru tine. STORSELE fotoliu cu spătar înalt

499lei 03

Prinşi în vârtejul vieţii de zi cu zi, uităm adesea de noi. Printre atâtea griji, strecurăm cu greu câteva clipe de răsfăţ. de obicei, în trecere prin faţa oglinzii din baie. Prea puţine ca să putem uita de toate şi să ne reîncărcăm bateriile. ne-am gândit să-ţi facem câteva propuneri despre cum să-ţi transformi baia într-un loc de relaxare numai pentru tine.

BOHOLMEN cuvă pentru spălat 05

04

39,99lei

01 NJUTA halat baie, S/M 119lei O parte din velur mătăsos, cealaltă din pânză flaușată cu mare capacitate de absorbție. 100% bumbac. Alb 700.968.86 Mai multe despre Clubul IKEA FAmIly, la pagina 322. 02 GODMORGON corp înalt 599lei Include: 1 poliță fixă și 5 ajustabile, din care trei sunt de sticlă. PAL melaminat și sticlă securizată. Lat40×A30, H192cm. Negru-maro 702.189.63 Garanţie 10 ani. Citeşte mai multe la paginile 310-312.

03 STORSELE fotoliu cu spătar înalt 499lei Mobilierul din fibre naturale este ușor, dar rezistent și durabil. Ratan. Lat69×A78, H100cm. Negru 202.016.82 04 SKOGHAll covoraş baie 22,99lei 100% bumbac. Lat50×L80cm. Gri 902.118.47 05 BOHOLMEN cuvă pentru spălat 39,99lei Plastic polietilenic. L40×Lat23, H17cm. Negru 502.025.38


84

NU UITA DE TINE!

01

Începe ziua cu un zâmbet Înainte să înfrunţi problemele zilnice, răsfaţă-te puţin. Alintă-ţi tălpile cu un covor moale, aranjează-te şi nu uita să zâmbeşti. S-ar putea ca totul să ţi se pară mai uşor.

05 ÅFJÄRDEN prosop

39,99lei/buc.

03

Evită aglomeraţia de dimineaţă şi păstrează-ţi produsele de toaletă preferate în dormitor. GODMORGON/ODENSVIK corp cu 2 sertare şi lavoar inclus

898lei 02

04 06

Ai nevoie de ajutor la montajul mobilierului de baie? Citeşte mai multe despre serviciile noastre la paginile 52 şi 318.

01 GODMORGON oglindă 69,99lei Adâncime reglabilă, oferă spațiu pentru cablurile corpurilor de iluminat. Sticlă. Lat60×H96cm. 301.491.32 02 GODMORGON/ODENSVIK corp cu 2 sertare şi lavoar inclus 898lei Sifon şi dop incluse. PAL melaminat şi ceramică. Lat63xA49, H64cm. Stejar alb 999.030.76 Garanţie 10 ani. Citeşte mai multe la paginile 310-312.

03 DRAGAN set baie, 2 piese 39,99lei Ideal pentru păstrarea mărunțişurilor. Bambus. Designer: Sarah Fager. 402.226.07 04 DALSKÄR baterie lavoar cu sifon 299lei Dispozitiv de economisire a apei cu 50%. Alamă cromată. Designer: Magnus Elebäck. H18cm. 901.350.33 Garanţie 10 ani. Citeşte mai multe la paginile 310-312.

05 ÅFJÄRDEN prosop baie 39,99lei/buc. Prosop moale, foarte absorbant şi durabil datorită fibrelor lungi şi fine. Disponibil în diferite dimensiuni. 100% bumbac. Lat70×L140cm. Bej închis 801.906.14 06 TOFTBO covoraş baie 44,99lei/buc. Microfibre; moale şi absorbant; se usucă rapid. Utilizează folia antiderapantă STOPP pentru a preveni alunecarea acestuia. Lat60×L90cm. Alb 702.034.00


86

NU UITA DE TINE!

Elimină haosul din baie. Acum, respiră uşurat.

01

05

Haosul. Viclean şi posesiv. Îţi invadează spaţiul, se strecoară în orice loc şi te sufocă. Elimină-l cu piese de mobilier care te ajută să păstrezi ordinea. Aşa vei putea respira uşurat.

04 Creează spaţiu de depozitare pe perete pentru mai mult loc pe podea. LILLÅNGEN dulap oglindă cu 1 uşă

149lei/buc.

02 LILLÅNGEN corp bază cu 1 uşă şi lavoar inclus

543lei

01 RÖRSKÄR baterie lavoar cu sifon 139lei Dispozitivul de economisire reduce consumul de apă cu 50%. Alamă cromată. Designer: K Hagberg/M Hagberg. H16cm. 201.777.76 Garanţie 10 ani. Citeşte mai multe la paginile 310-312.

02 LILLÅNGEN corp bază cu 1 uşă şi lavoar inclus 543lei Margine de forma unei poliţe practice pentru păstrarea savonierei sau a paharului cu periuţa de dinţi. Include cârligele pentru prosoape şi savoniera din oţel inoxidabil. PAL melaminat și ceramică. Designer: Inma Bermudez. Lat40×A41, H92cm. Aspect mesteacăn 598.940.45

03 03 BEKVÄM scară, 3 trepte 99,99lei (Aici vopsită negru.) Pliantă; economisește spaţiul când nu este folosită. Lemn masiv de fag. H63cm. 901.904.11 04 LILLÅNGEN dulap oglindă cu 1 uşă 149lei/buc. Include: 2 poliţe reglabile. PAL melaminat şi sticlă securizată. Lat40×A21, H64cm. Aspect mesteacăn 002.051.67 05 LILLÅNGEN unitate capăt 169lei PAL melaminat. Designer: Inma Bermudez. Lat19×A19, H179cm. Aspect mesteacăn 302.066.55

BEKVÄM scară, 3 trepte

99,99lei Această scară din lemn masiv de fag a fost vopsită negru.


88

NU UITA DE TINE!

Găseşte-ţi liniştea, calmul... şi lacul de unghii de culoarea fisticului.

04 06

Vrei să îţi redecorezi baia? Crezi că va trebui să schimbi faianţa sau să înlocuieşti instalaţiile sanitare? Avem o soluţie mai simplă. Iată câteva idei ingenioase de depozitare pentru ca tu să ai o baie nouă într-o singură zi.

05

02 IKEA PS FÅNGST spaţiu depozitare, 6 compartimente

16,99lei 01 RÖNNSKÄR etajeră 129,99lei

99,99lei/buc. 07

HEMNES etajeră

349lei 03

01 RÖNNSKÄR etajeră 99,99lei Poliţe detaşabile; uşor de curăţat. Sticlă securizată şi oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Jon Karlsson. Lat42×A40, H176cm. Negru 900.937.64 02 IKEA PS FÅNGST etajeră suspendată, 6 compartimente 16,99lei 100% poliester. Designer: A Huldén/ S Dahlman. Ø29, L168cm. Turcoaz 900.961.64 03 MOLGER bancă 179lei Lemn masiv de mesteacăn. Designer: Richard Clack. Lat83×A37, H50cm. 001.545.92 04 SKUBB spaţiu depozitare, 5 compartimente 24,99lei Sistem de închidere velcro. 100% poliester şi plastic polipropilenic. Designer: Sarah Fager. Lat35×A34, H120cm. Alb 501.889.57 05 LILLÅNGEN corp cu 2 uşi, pentru lavoar 309lei PAL melaminat, aluminiu şi sticlă securizată. Lat60×A38, H66cm. 898.942.37 06 NOTUDDEN spaţiu depozitare uşă 29,99lei 80% poliester şi 20% bumbac. Designer: Inma Bermudez. Lat26,5×H105cm. Multicolor 702.230.97 07 HEMNES etajeră 349lei MDF. Designer: T Christensen/K Legaard. Lat42×A37, H172cm. Alb 302.176.54 Mai multe idei ingenioase de depozitare nu mai departe de un clic, pe www.IKEA.ro.


90

NU UITA DE TINE!

06

05

Propriul tău salon de înfrumuseţare 04 SONGE oglindă Un prosop pufos e doar un mic detaliu, dar îţi poate oferi o îmbrăţişare plăcută la sfârşitul zilei (mai ales după o baie relaxantă).

219lei 02

01 ÅFJÄRDEN prosop baie

39,99lei/buc. 03

02

nou

01 ÅFJÄRDEN prosop 39,99lei/buc. Prosop moale, foarte absorbant şi durabil datorită fibrelor lungi şi fine. Disponibil în mai multe dimensiuni. 100% bumbac. Lat70×L140cm. Alb 201.906.26 02 nou HEMNES/RÄTTVIKEN corp cu 2 sertare şi lavoar inclus 828lei MDF şi ceramică. Lat63×A49, H89cm. Alb 699.031.05 03 GRANSKÄR baterie lavoar 249lei Alamă cromată. H16cm. 602.030.90

04 SONGE oglindă 219lei Include filmul de protecţie, împiedică împrăştierea sticlei dacă se sparge. MDF, sticlă şi folie de aluminiu. Ø72cm. Argintiu 801.784.19 05 LILLHOLMEN aplică 44,99lei Flexibila; poate fi montată cu luminile direcţionate în sus sau în jos. Oţel inoxidabil şi sticlă. Designer: Cecilia Stööp. Abajur Ø14cm. H25cm. Alb 500.774.69

06 ROSMARIE metraj 24,99lei/m 100% bumbac. Designer: Inga Leo. Lat150cm. Alb/gri 001.936.16 07 EGGEGRUND perdea de duş 14,99lei Uşor de tăiat la lungimea dorită. 100% plastic. Lat180×L200cm. Alb 702.094.40

07

Vrei o perdea de duş cu aspect nou? Noi am cusut metrajul ROSMARIE peste perdeaua de duş impermeabilă EGGEGRUND.


92

NU UITA DE TINE!

O baie cu spumă parfumată… pentru tine şi rufele tale Da, poţi spăla rufe şi găsi puţin timp să te îngrijeşti într-un spaţiu mic. Trebuie doar să planifici cu atenţie. Altfel, te vei ocupa mai mult de rufe decât de tine. 01

Ai nevoie de ajutor la montajul mobilierului de baie? Citeşte mai multe despre serviciile noastre la paginile 52 şi 318.

04

Suportul pentru uscat rufe GRUNDTAL poate fi montat în diferite poziţii pentru a se potrivi oriunde.Se pliază pentru a economisi spaţiu când nu ai nevoie de el.

03

05 FRÄJEN prosop baie 26,99lei

24,99lei/buc.

02 LILLÅNGEN corp lavoar cu 2 uşi,

2 unităţi de capăt şi lavoar inclus

939lei 03 LILLÅNGEN corp pentru haine 444lei Coşurile de rufe sunt incluse. PAL melaminat şi plastic. Lat40×A38, H195cm. Alb 398.946.35 01 RÖRSKÄR baterie lavoar cu sifon 139lei Dispozitiv de economisire a apei cu 50%. Alamă cromată. Designer: K Hagberg/ M Hagberg. H16cm. 201.777.76 Garanţie 10 ani. Citeşte mai multe la pagina 310-312.

02 LILLÅNGEN corp cu 2 uşi, 2 unităţi de capăt şi lavoar inclus 939lei Margine de forma unei poliţe practice pentru savonieră sau paharul cu periuţa de dinţi. Include: cârlig pentru prosoape şi savonieră din oţel inoxidabil. PAL melaminat şi ceramică. Designer: Inma Bermudez. Lat80×A41, H92cm. Alb 498.939.99

04 GRUNDTAL suport uscat rufe pentru perete 69,99lei Capacitate de uscare: 4 metri. Nu monta direct sub duş. Oţel inoxidabil. Lat56×A54cm. 101.771.78

05 FRÄJEN prosop baie 24,99lei/buc. 100% bumbac. Lat70×L140cm. Portocaliu 501.591.82


94

NU UITA DE TINE!

Dimineţile sunt o cursă contra cronometru. În zori, grăbiţi să ne pregătim de o nouă zi de lucru, aglomeraţia din baie poate deveni haos. Nu şi atunci când baia e funcţională, ca o maşină bine unsă. Cu soluţii ingenioase la problemele mărunte, fiecare poate ajunge unde şi-a propus. La timp.

Într-un simplu coş montat pe perete poţi păstra toate jucăriile celor mici. Este detaşabil pentru ca ei să le poată lua pe toate în cadă sau la duş. RATIONELL VARIERA coş de gunoi

12,99lei

06

04

Un lavoar dublu ţine aglomeraţia la distanţă în timpul orelor de vârf de dimineaţă.

03 02

GODMORGON/EDEBOVIKEN corp cu 4 sertare şi lavoar inclus

2249lei 02 01

05 01 HOVET oglindă 399lei Se poate suspenda orizontal sau vertical. Sticlă şi aluminiu. Lat78×H196cm. 500.382.13 Corpurile de iluminat se vând separat. 02 GODMORGON/EDEBOVIKEN corp cu 4 sertare şi lavoar inclus 2249lei PAL melaminat şi marmură concasată. Lat122×A49, H64cm. Roşu lucios 799.030.63 Garanţie 10 ani.

03 GRUNDTAL baterie lavoar cu sifon 329lei/buc. Dispozitivul de economisire reduce consumul de apă cu 50%. Alamă nichelată. Designer: Jon Karlsson. H25cm. Aspect oțel inoxidabil 801.426.42 Garanţie 10 ani. 04 RATIONELL VARIERA coş de gunoi 12,99lei Plastic polipropilenic. Designer: Marcus Arvonen. L27×Lat16, H46cm. Roşu 001.548.08

05 MYRVIKEN prosop baie 49,99lei/buc. Disponibil în diferite mărimi. 100% bumbac. Designer: Sarah Fager. Lat70×L140cm. Alb/albastru/roşu 702.109.95 06 GODMORGON dulap oglindă cu 2 uşi 999lei/buc. MDF melaminat şi sticlă. Lat60×A14, H96cm. Alb 102.189.99 Garanţie 10 ani.


găteşte cu plăcere!

96

găteşte cu plăcere! Bucătăria nu este doar camera în care gătim. este inima casei, locul cel mai aglomerat, cartierul general al activităţilor de zi cu zi. Aici, încep zile obişnuite şi se sfârşesc petreceri de neuitat. Aici, în zori, primeşti din nou laude pentru resturile de la cina de aseară şi, tot aici, crema prăjiturii are un gust mai bun... dacă o savurezi direct de pe lingură, ca în copilărie. Am putea spune că bucătăria este una dintre cele mai importante camere din casa ta. pentru că dacă nu e funcţională, totul pare că nu merge bine. Într-un fel, bucătăriile pot fi aşa cum le visăm. şi niciun vis nu e prea imposibil ca să devină realitate.

Bucătărie FAktum/ruBrIk

5515lei

ce este inclus în preţul bucătăriei? Vezi descrierea alăturată. preţ asamblare:

10m²

460lei

Citeşte mai multe informaţii despre serviciul de asamblare la paginile 52 şi 318.

Bucătărie FAktum cu uşi şi fronturi de sertare ruBrIk oţel 5515lei Mânere nichelate VÄRDE şi blat de lucru laminat PRÄGEL negru aspect mineral. Uşi magnetice, pot fi folosite şi ca avizier; se pot monta pe stânga sau pe dreapta. PAL melaminat şi oţel inoxidabil. Preţul include: 6 corpuri bază, 2 corpuri înalte, panouri laterale şi blat.

25 ani GARANŢIE

Bucătăriile FAktum au 25 ani garanţie. citeşte mai multe la paginile 310 - 312


98

GăTeşTe CU PLăCeRe!

Simplu şi practic Bucătăria din imagine doar pare simplă. E făcută să reziste mulţi ani încercărilor prin care trece zi de zi. E practică şi funcţională, exact aşa cum ţi-ai dori. Chiar dacă nu pare la prima vedere. Pentru că lucrurile simple sunt mult mai frumoase.

Bucătărie FAKTUM cu uşi şi fronturi de sertare HÄRLIG albe 1888lei Uşile şi fronturile de sertare HÄRLIG sunt din PAL melaminat. Mânere SÄTTA din plastic şi blat de lucru laminat FYNDIG alb. Preţul include: 4 corpuri bază, 3 corpuri suspendate şi blat.

5m²

Bucătărie FAKTUM/HÄRLIG

1888lei

Ce este inclus în preţul bucătăriei? Vezi descrierea de mai sus.

Preţ asamblare:

415lei

Citeşte mai multe informaţii despre serviciul de asamblare la paginile 52 şi 318.

25 ani GARANŢIE

Bucătăriile FAKTUM au 25 ani garanţie. Citeşte mai multe la paginile 310 - 312.


100

găTeşTe CU PlăCeRe!

Când îţi planifici bucătăria, ia în calcul şi priveliştea de afară. Spaţiul dintre plită şi chiuvetă, de obicei cel mai solicitat, ar sta minunat în faţa ferestrei.

25 ani GARANŢIE

01

Bucătăriile FAKTUM au 25 ani garanţie. Citeşte mai multe la paginile 310 - 312.

TRIVSAM bol

7,99lei 02

01 GLITTRAN baterie bucătărie 439lei Funcție de reducere fluxul apei fără a afecta presiunea; economisește apă și energie. Alamă cromată. H28cm. 902.226.19 02 TRIVSAM bol 7,99lei Designer: Jon Eliason. Ceramică glazurată. Ø17, H6cm. Alb 001.873.71

8m²

Bucătărie FAKTUM/ROCKHAMMAR

4250lei

Ce este inclus în preţul bucătăriei? Vezi descrierea de mai jos. Bucătărie FAKTUM cu noile uşi şi fronturi de sertar ROCKHAMMAR maro 4250lei Uşile şi fronturile de sertar ROCKHAMMAR sunt din MDF melaminat. Mânere FÅGELBODA negre din zinc cu protecţie la coroziune şi blat laminat PRÄGEL negru aspect mineral. Preţul include: 6 corpuri bază, 2 corpuri suspendate, panouri laterale şi blat. Preţ asamblare:

510lei Citeşte mai multe informaţii despre serviciul de asamblare la paginile 52 şi 318.


găteşte Cu plăCere!

102

Cea mai mică bucătărie pe care o avem.

Copiii adoră să-i imite pe adulţi. Este felul lor de a-şi dezvolta abilităţile sociale. În această bucătărie, cel mic este şeful şi, dacă te porţi frumos, poate vei fi invitat la masă. Acceptă invitaţia, e posibil să înveţi o nouă reţetă!

01

03 DUKTIG jucărie de pluş

DUKTIG set copt 7 piese

34,99lei

44,99lei 02

04

DUKTIG mini bucătărie

339lei 01 DUKTIG set farfurii 29,99lei/12 buc. Se recomandă pentru copii mai mari de 3 ani. Testat şi aprobat pentru a intra în contact cu alimentele. Ceramică vitrificată 701.301.64 02 DUKTIG set copt 7 piese 44,99lei Încurajează jocul copiilor; copiii îşi dezvoltă abilităţile sociale imitând adulţii şi inventându-şi propriile roluri. Aluminiu, oţel, înveliş antiaderent şi lemn de esenţă tare. 201.301.66

03 DUKTIG jucărie de pluş 34,99lei Un fel de mâncare gustos de gătit în mini bucătăria DUKTIG. Se recomandă pentru copii mai mari de 3 ani. Designer: A Huldén/S Dahlman. L19xLat13, H4cm. Somon 002.160.81 04 DUKTIG mini bucătărie 339lei Spoturile plitei pot fi deschise sau închise oferind o strălucire reală fără a se încălzi. Picioarele sunt ajustabile pe înălţime în 3 poziţii diferite. MDF, placaj de mesteacăn, oţel cu protecţie la coroziune şi plastic polipropilenic. Designer: Mikael Warnhammar. Lat72×A40, H58cm. Alb/mesteacăn 701.298.01


104

GăTEşTE CU PLăCERE!

11m²

Bucătărie FAKTUM/APPLÅD/NORJE

7848lei

Ce este inclus în preţul bucătăriei? Vezi descrierea de mai jos.

Bucătărie FAKTUM cu uşi şi fronturi de sertare APPLÅD alb şi NORJE stejar 7848lei Uşile şi fronturile de sertare APPLÅD albe sunt din MDF. Uşile NORJE sunt din furnir de stejar. Mânerele VINNA sunt din oţel inoxidabil. Blatul NUMERÄR alb este laminat. Preţul include: 6 corpuri bază, 2 corpuri înalte, 3 corpuri suspendate, panouri laterale şi blaturi. Preţ asamblare:

645lei

Citeşte mai multe informaţii despre serviciul de asamblare la paginile 52 şi 318.

Sus-te-na-bi-li-ta-te... Greu de spus, uşor de făcut. Dacă fiecare dintre noi ar face câţiva paşi mici pentru a economisi resursele Pământului, am reuşi să provocăm o mare schimbare. Poate nu atât de evidentă la prima vedere. Însă folosind electrocasnice ce consumă puţină energie, baterii care economisesc apa şi alte metode simple de reciclare, efectele nu vor întârzia să apară. Vrei să ştii cum? Trebuie doar să dai pagina.

25 ani GARANŢIE

Bucătăriile FAKTUM au 25 ani garanţie. Citeşte mai multe 312


găteşte cu plăcere!

106

IKeA 365+ caserolă

12,99lei 05

01 04

02

Cu ajutorul unui sistem simplu de sortare a deşeurilor, te vei obişnui uşor să reciclezi.

Bateriile ce controlează fluxul debitului de apă, contribuie atât la reducerea facturilor cât şi la protejarea resurselor. Şi mai poţi face ceva: atunci când clăteşti, foloseşte un bol în loc să laşi apa să curgă la robinet.

rAtIONell leD corp de iluminare pentru blat 06

199lei

03

Ai vrea să economiseşti? Nu arunca resturile, păstreză-le în caserolele IKEA 365+. Sunt prevăzute cu un sistem anti-scurgere, iar capacul are orificii pentru ieşirea aburului, atunci când le pui în cuptorul cu microunde.

Dacă foloseşti o sită pentru gătit cu aburi atunci când fierbi ceva, vei economisi energie, deoarece vei putea face 2 lucruri în acelaşi timp, în acelaşi vas de gătit. Poţi suprapune până la 3 site pentru gătit cu aburi.

Becurile cu LED-uri utilizează cu până la 85% mai puţină energie şi au o durată de viaţă de 20 de ori mai mare decât becurile incandescente. În plus, faţă de alte becuri economice, acestea se aprind imediat şi nu conţin mercur.

Apa fierbe cu 75% mai repede atunci când capacul este pus, deoarece acesta reţine căldura în interior. În acest caz, mai repede înseamnă mai bine pentru mediu şi mai puţin pe factură.

01 IKeA 365+ caserolă 12,99lei Colţurile rotunjite şi capacul prevăzut cu orificii de aerisire asigură încălzirea uniformă a mâncării în cuptorul cu microunde. Plastic polipropilenic. Designer: Håkan Olsson. Lat17×L17, H12cm. Capacitate: 1,6l. Alb/roşu 600.667.24 caserolă 12,99lei Lat25×L17, H9cm. Capacitate: 1,7l. Alb/roşu 001.285.84 caserolă 7,99lei Lat17×L17, H6cm. Capacitate: 0,7l. Alb/roşu 900.667.13 02 rAtIONell coş de gunoi pentru reciclare 24,99lei/buc. Mâner pliabil; fixează sacul de gunoi şi face coşul uşor de manevrat. Plastic. Lat21×L27, H37cm. Capacitate: 14l. 901.548.04 03 StABIl sită pentru gătit cu aburi 29,99lei Economiseşte energie; e nevoie de un singur vas pentru a fierbe şi a găti la aburi, în acelaşi timp. Se poate folosi cu majoritatea cratiţelor de 4-5 litri. Oţel inoxidabil. Designer: Henrik Preutz. Ø23, H8cm. Capacitate: 5l. 301.523.46 04 rINgSKÄr baterie bucătărie monocomandă 349lei Funcţie de reducere fluxul apei fără a afecta presiunea; economiseşte apă şi energie. Baterie înaltă; practică atunci când vrei să speli vase mari Alamă cu protecţie la coroziune. Designer: Mikael Warnhammar. H38cm. Alb 801.405.77 05 IKeA 365+ oală cu capac 44,99lei Poate fi folosită pe toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inducţie. Bază cu trei straturi: două din inox cu un strat intermediar de aluminiu; reduce riscul ca mâncarea să se ardă şi să se lipească de fundul oalei. Oţel inoxidabil. Ø23, H15cm. Capacitate: 5l. 001.011.55 Garanţie 15 ani. 06 rAtIONell leD corp de iluminare pentru blat 199lei Conferă o lumină caldă şi uniformă asupra blatului de lucru. Se foloseşte cu cablurile ANSLUTA, care se vând separat; se pot conecta până la 10 unităţi în sistem. Lat60×A4, H2cm. Alb 702.087.23


108

GăTeşTe CU PLăCeRe!

O bucătărie mare într-un spaţiu mic În bucătărie faci de toate. Găteşti, coci prăjituri, mănânci şi te joci. Dacă însă nu dispui de prea mult spaţiu, nu-i nimic. Spaţiile mici pot da naştere unor idei mari. Cum ar fi masa cu extensie, care se pliază economisind spaţiul când nu ai nevoie de ea. Şi spaţiul de depozitare de pe perete. Sau căruciorul cu rotile pentru micul dejun. Moduri simple, de a profita la maximum de spaţiul pe care îl ai la dispoziţie.

02

Tableta PC are de acum locul său în bucătărie.

01

nou

01 PLUGGIS container cu şine, set 7 piese 39,99lei Include: 2 recipiente (13,5x8x5 cm), 1 recipient (26x8x5 cm), 1 recipient (26x8x15,5 cm) și 3 șine (22 cm). Plastic. Designer: Marcus Arvonen. Alb 502.347.04 02 nou RÅSKOG cărucior bucătărie 249lei Oțel cu protecție la coroziune. Designer: Nike Karlsson. L35×Lat45, H78cm. Turcoaz 302.165.36 03 NORBERG masă suspendabilă cu extensie pliantă 139lei Devine un raft practic pentru lucruri de mici dimensiuni atunci când este pliat. PAL melaminat și oțel cu protecție la coroziune. Designer: Marcus Arvonen. Lat74×A60cm. Alb 301.805.04

6m² Bucătărie FAKTUM/APPLÅD/RUBRIK APPLÅD

3965lei 03 NORBERG masă suspendabilă

Ce este inclus în preţul bucătăriei? Vezi descrierea de mai jos.

cu extensie pliantă

25 ani GARANŢIE

Bucătăriile FAKTUM au 25 ani garanţie. Citeşte mai multe la paginile 310 - 312.

139lei

Bucătărie FAKTUM cu uşi şi fronturi de sertare APPLÅD alb şi RUBRIK APPLÅD turcoaz deschis 3965lei Uşile şi fronturile de sertare APPLÅD şi RUBRIK APPLÅD sunt din MDF. Mânerele KLIPPIG sunt din aluminiu iar blatul NUMERÄR cu 2 feţe negru-maro/turcoaz deschis şi cant negru-maro este din PAL melaminat. Preţul include: 5 corpuri bază, 4 corpuri suspendate, panouri laterale şi blat. Preţ asamblare:

505lei

Citeşte mai multe informaţii despre serviciul de asamblare la paginile 52 şi 318.


găTeşTe CU PlăCere!

110

Textile pentru o bucătărie nouă? Sigur ca da. Nu e neapărat nevoie să înlocuieşti faianţa sau să schimbi fronturile pentru a avea o bucătărie cu un aspect nou. Foloseşte metraje colorate în interiorul uşilor de sticlă sau înveseleşte atmosfera cu perdeluţe înflorate care ascund elegant coşul de gunoi. Sunt câteva propuneri pentru o schimbare. Uşor şi cu spor.

01

02

01 EMMIE ROS metraj 19,99lei/m 100% bumbac. Lat150cm. Multicolor 502.179.12 02 SICKAN şervet de masă 19,99lei/2buc. Fiecare prosop are un model diferit. 100% bumbac. Lat50×L70cm. 402.100.39 03 BERTA RUTA metraj 29,99lei/m Fir de bumbac vopsit; modelul este vizibil pe ambele feţe. 100% bumbac. Lat150cm. Roz 102.171.22

6m²

Bucătărie FAKTUM/STÅT

2745lei

Ce este inclus în preţul bucătăriei? Vezi descrierea de mai jos. Bucătărie FAKTUM cu uşi şi fronturi de sertare STÅT alb, combinate cu uşi din sticlă 2745lei Uşi şi fronturi de sertare STÅT din MDF şi sticlă securizată. Mânere şi butoni LINDSDAL din oţel nichelat şi porţelan. Blatul LAGAN este din lemn masiv de fag. Preţul include: 4 corpuri bază, 4 corpuri suspendate, panouri laterale şi blat. Metrajele din interiorul uşilor de sticlă sunt un mod rapid şi accesibil de a face o schimbare în bucătărie ori de câte ori îţi doreşti.

Preţ asamblare:

510lei

Citeşte mai multe informaţii despre serviciul de asamblare la paginile 52 şi 318.

03 BERTA RUTA metraj

99

29, lei/m

25 ani GARANŢIE

Bucătăriile FAKTUM au 25 ani garanţie. Citeşte mai multe la paginile 310 - 312.


GăTeşTe CU PlăCeRe!

112

Spaţiu mic, bucătărie practică Nicio altă cameră în afară de bucătărie nu trebuie să fie neapărat practică. Dar dacă ceva nu funcţionează aici, parcă şi mâncarea îşi pierde gustul. Bucătăria poate fi mică, însă cu o bună planificare şi organizare, gătitul devine o plăcere. Chiar şi în fiecare zi.

01 01 HOVSKÄR baterie bucătărie monocomandă 349lei Funcție de reducere a fluxul apei fără a afecta presiunea; economisește apă și energie. Alamă nichelată. Designer: Mikael Warnhammar. H30cm. Aspect oțel inoxidabil 200.850.41 02 UTRUSTA accesoriu deschidere 19,99lei/2buc. Împinge ca să deschizi; nu ai nevoie de mânere. 802.302.24 03 RATIONELL VARIERA cutie 9,99lei Prevăzută cu mâner; ușor de așezat într-un sertar, pe o poliță sau pe un blat. Plastic reciclat. Designer: Marcus Arvonen. Lat24×A17, H10.5cm. Alb 301.550.19

Când îţi planifici bucătăria, nu uita de “triunghiul de lucru”. Chiuveta, frigiderul şi plita trebuie să formeze un triunghi. Pentru ca tu să găteşti mai uşor.

02

4,5m² Bucătărie FAKTUM/ABSTRAKT

7770lei

Ce este inclus în preţul bucătăriei? Vezi descrierea de mai jos.

Bucătărie FAKTUM cu uşi şi fronturi de sertare ABSTRAKT alb lucios şi ABSTRAKT gri lucios 7770lei

03

25 ani GARANŢIE

Bucătăriile FAKTUM au 25 ani garanţie. Citeşte mai multe la paginile 310 - 312.

Uşi şi fronturi de sertare ABSTRAKT din MDF şi PAL melaminat. Mânere KLIPPIG din aluminiu şi blat NUMERÄR din lemn masiv de stejar. Preţul include: 5 corpuri bază, 4 corpuri suspendate, 2 corpuri înalte, panouri laterale şi blat. Preţ asamblare:

595lei Citeşte mai multe informaţii despre serviciul de asamblare la paginile 52 şi 318.


114

GăTeşTe CU PLăCere!

Dă o nouă viaţă bucătăriei tale. Alege alt model de uşi. Bucătăria nu trebuie neapărat să aibă o singură culoare. Ai la dispoziţie multe stiluri de uşi din care poţi alege ca să îţi exprimi creativitatea. La fel cum poţi face şi cu textilele.

6,5m² Bucătărie FAKTUM/APPLÅD/GNOSJÖ

4793lei

Ce este inclus în preţul bucătăriei? Vezi descrierea de mai jos. Bucătărie FAKTUM cu uşi şi fronturi de sertar APPLÅD albastru deschis combinate cu noile uşi şi fronturi sertare GNOSJÖ negru, cu aspect de lemn 4793lei Măreşte blatul de lucru şi creează un minibar pentru mic dejun. Şi pentru voi doi.

Preţ asamblare:

600lei

Citeşte mai multe informaţii despre serviciul de asamblare la paginile 52 şi 318.

Bucătărie FAKTUM/APPLÅD

Ce este inclus în preţul bucătăriei? Vezi descrierea alăturată.

3320lei

Ce este inclus în preţul bucătăriei? Vezi descrierea alăturată.

Uşi şi fronturi de sertare APPLÅD şi GNOSJÖ realizate din MDF şi PAL melaminat. Mânerele BLANKETT din aluminiu şi blat PRÄGEL alb din PAL melaminat. Preţul de mai sus este preţul total, pentru ambele combinaţii prezentate. Bucătăria prezentată în această pagina include: 4 corpuri suspendate şi blat. Bucătăria prezentată în pagina alăturată include: 5 corpuri de bază, 1 corp înalt şi blat.

1473lei

Bucătărie FAKTUM/GNOSJÖ

25 ani GARANŢIE

Bucătăriile FAKTUM au 25 ani garanţie. Citeşte mai multe la paginile 310 - 312.

nou


Găteşte cu plăcere!

116

07

Cum scapi de dezordinea din bucătărie?

08

Simplu. Nu e nevoie să cumperi una nouă ca să o poţi organiza mai bine. Priveşte doar cele opt propuneri de mai jos pe care le poţi pune în practică într-o singură zi.

05 06 02

01

GODMOrGON corp de iluminat baie

229lei

04

03

Adaugă încă puţin spaţiu de lucru şi depozitare cu ajutorul căruciorului pentru bucătărie SteNStOrp. SteNStOrp cărucior bucătărie

499lei

Foloseşte separatoarele pentru sertar RATIONELL înăuntrul dulapului de bucătărie pentru a vedea mai uşor şi a găsi rapid toate accesoriile mărunte de care ai nevoie.

01 GODMOrGON corp de iluminat 229lei Testat și aprobat pentru folosirea în zone cu umiditate ridicată. Aluminiu și plastic policarbonat. L100cm. Designer: C Martin/M Elebäck. 701.671.76 02 lIMHAMN etajeră 299lei Poliţă din inox; suprafaţă igienică, solidă și rezistentă, ușor de curăţat. Designer: Jon Karlsson. Lat35×L35, H89cm. Oţel inoxidabil. 301.777.14 03 FINtOrp bară 24,99lei Pentru lungime mai mare unește două bare FINTORP folosind o singură consolă. Oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Carina Bengs. L57cm. Negru 502.019.06 04 SteNStOrp cărucior bucătărie 499lei 2 poliţe reglabile din stejar masiv; te ajută să pastrezi sticlele la locul lor. Lemn masiv de stejar, lemn masiv de fag și oţel inoxidabil. Designer: Carina Bengs. Lat43×L44,5, H90cm. Alb 402.019.16 05 lIllÅNGeN cuier uşă 4,99lei/2buc. Oţel inoxidabil. Designer: Inma Bermudez. Lat1,5xA4,5, H8,3cm. 101.976.71 06 rIBBA poliţă pentru fotografii 34,99lei Marginea îţi permite să variezi motivele preferate de câte ori vrei. MDF melaminat. Sarcină maximă: 7,5kg. L115×A9cm. Alb 501.525.95 07 ÖDBY ramă 69,99lei Paspartu inclus. MDF și sticlă. Designer: C Martin/M Elebäck. Dimensiuni fotografie: Lat30×H40cm. Alb 601.770.91 08 VIrSeruM ramă 24,99lei Paspartu inclus. MDF și sticlă. Designer: Carina Bengs. Dimensiuni fotografie: Lat30×H40cm. Alb 901.551.63


118

poftă bună!

SOLGERD metraj

24,99lei/m

poftă bună!

01

pentru o masă reuşită nu ai nevoie de argintărie sau de şerveţele brodate. Ingredientele secrete sunt prietenii şi conversaţiile la fel de savuroase ca mâncarea. Mai ai nevoie şi de scaune. Confortabile, pentru ca invitaţii să se simtă ca acasă. Încă un detaliu. Acoperă canapelele cu huse lavabile. Aşa, petele de sos sau vin nu vor mai fi o problemă. Încercăm să ne gândim la toate înainte de a crea o masă pentru sufragerie, un set de farfurii sau de pahare.

Ai mulţi prieteni? Mai adu câteva scaune şi fă-le loc la masă, lângă tine. 02

ROXÖ scaun

89,99lei/buc.

01 SOLGERD metraj 24,99lei/m 100% bumbac. Designer: Malin Åkerblom. Lat 150cm. Multicolor 102.043.70 02 ROXÖ scaun 89,99lei/buc. Se pot stivui; economisesc spațiu atunci când nu le folosești. Oțel cu protecție la coroziune. Designer: Ola Wihlborg. Lat47xA48, H78cm. Alb 501.962.88


120

poftă bună!

IKEA 365+ IVRIG pahar de vin

5,99lei/buc.

01

02

03

04

bJuRStA masă extensibilă sufragerie 449lei

399lei Conversaţia e cel mai bun aperitiv. Masa nu e doar un simplu obiect de mobilier, nu-i aşa? E locul unde savurezi mâncăruri ca la mama acasă împreună cu cei dragi. E locul unde te întinzi la discuţii şi râzi cu poftă. În fiecare zi.

01 MÄRIT suport farfurii 3,99lei 100% bumbac. Lat35×L45cm. Negru 401.209.63 02 IKEA 365+ IVRIG pahar de vin 5,99lei/buc. Lucrat manual; fiecare piesă este unică. Sticlă. Designer: Ola Wihlborg. 30cl. 901.256.99 03 DINERA farfurie 5,99lei Ceramică vitrificată. Designer: Susan Pryke. Ø26cm. Maro 101.525.40

06

05

04 DINERA farfurie adâncă 4,99lei Ceramică vitrificată. Designer: Susan Pryke. Ø22cm. Maro 101.525.35 05 NILS scaun cu braţe 349lei Husa din bumbac 100% este detaşabilă şi lavabilă la maşină. Lemn masiv de mesteacăn. Designer: Mikael Warnhammar. Lat60×A57, H80cm. Negru. Husă Blekinge alb 498.487.04

06 bJuRStA masă extensibilă sufragerie 399lei Pentru 4 persoane. Reglează dimensiunile cu ajutorul celor 2 extensii glisante. Furnir de frasin. Designer: Tord Björklund. L90/129/168xLat90cm. Negru-maro 501.168.09

Vino la magazinul IKEA şi alege o masă pe gustul tău.


122

poftă bună!

07:02

12:18

16:43

22:21

02

INGOLF scaun junior

01

199lei 03

STORNÄS masă extensibilă sufragerie

1249lei În viața de zi cu zi, mesele pentru sufragerie sunt supuse unor adevărate teste de rezistență: cafea vărsată, greutatea manualelor școlare și orice altceva s-ar putea întâmpla într-o zi obișnuită.

01 STORNÄS masă extensibilă sufragerie 1249lei Pentru 4-6 persoane. Reglează dimensiunile cu ajutorul extensiei. Lemn masiv de pin. Designer: Carina Bengs. L147/204×Lat95, H74cm. Gri-maro 201.840.84 Găseşte masa potrivită pentru sufrageria ta la pagina 218. 02 KAuStbY scaun 179lei/buc. Lemn masiv de pin. Material natural care îmbătrâneşte frumos. Lat44×A48, H103cm. Gri-maro 801.822.42 03 INGOLF scaun junior 199lei Potrivit pentru copiii cu vârsta peste 3 ani. Lemn masiv de arbore de cauciuc. Designer: Carina Bengs. Lat41×A45, H77cm. Alb 901.464.56


poftă bună!

124

Vrei o gustare delicioasă? Orice loc e bun pentru a întinde o masă.

06 08

07

02

03 “Fika“ este denumirea suedeză pentru o pauză în timpul căreia te bucuri de o cafea şi ceva dulce. Vino la Restaurantul IKEA şi savurează o delicioasă prăjitură cu scorţişoară alături de o cafea, cu numai 4 lei.

01

09 blatul acestei mese poate fi folosit şi ca tavă atunci când doreşti să iei masa afară, la soare. Apoi, e uşor să duci vasele la bucătărie. IKEA PS SANDSKÄR masă cu tavă detaşabilă

149lei 05 04 06 BÄRBAR tavă

29,99lei

01 LJUST borcan cu capac 16,99lei Plastic. Designer: Henrik Preutz. Ø21, H7,5cm. Capacitate: 1,8l. Roşu/transparent 901.933.63 02 ISTAD pungi resigilabile 12,99lei/50buc. Se pot sigila şi refolosi de mai multe ori. Include: 25 pungi de 2,5l (24x26,5cm) şi 25 pungi de 1,2l (20,5x20,5cm). Plastic. Designer: S Edholm/L Ullenius. Culori asortate 601.774.11 03 NORBERG masă suspendabilă cu extensie pliantă 139lei Pentru 2 persoane. PAL melaminat şi oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Marcus Arvonen. Lat74×A60cm. Alb 301.805.04 04 MARIUS taburet 19,99lei Se poate stivui; economiseşte spaţiu. Oţel cu protecţie la coroziune şi plastic. Designer: Ola Wihlborg. Şezut: Ø32, H45cm. Albastru 002.182.40 05 IKEA 365+ cană 5,99lei Porţelan feldspat. Designer: Susan Pryke. 30cl. Alb 700.846.52 06 BÄRBAR tavă 29,99lei Carton stratificat. Designer: Inga Leo. Ø43cm. Model trandafiri 602.098.98 07 SUNDVIK masă copii 139lei Lemn masiv de pin. L76×Lat50, H50cm. Alb 102.016.73 08 DAVE masă laptop 99,99lei Înălţime şi unghi de înclinare reglabile. MDF şi oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Karl Malmvall. Lat60×A50, H52–81cm. Alb 200.782.34 09 IKEA PS SANDSKÄR masă cu tavă detaşabilă 149lei Plastic şi oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Thomas Sandell. Ø50, H53cm. Alb 901.746.42


126

poftă bună!

Răsfaţă-te în fiecare dimineaţă cu un mic dejun îmbietor, ca şi când ar fi duminică. În dimineţile liniştite, când ai mai mult timp pentru tine, micul dejun şi cafeaua au parcă o nouă savoare, iar restul zilei nu mai pare atât de agitat...

ARV bol

9, lei 99

04

03

nou 01

02 BYHOLMA fotoliu

349lei 01 nou INGATORP masă extensibilă sufragerie 1129lei Pentru 4-6 persoane. Reglează dimensiunile cu ajutorul extensiei. MDF şi lemn masiv de fag. Designer: Carina Bengs. L155/215×Lat87, H74cm. Alb 702.214.23

02 BYHOLMA fotoliu 349lei Lucrat manual; margini rotunjite, netede, cu model frumos detaliat. Fiecare piesă este unică. Se poate stivui; economisește spațiu când nu este folosit. Ratan vopsit. Lat68×A72, H92cm. Gri 601.583.04

03 ARV bol 9,99lei Ceramică glazurată. Designer: Sissa Sundling. Ø15cm. Alb 001.878.56 04 ALVINE RÄFFLA faţă de pernă 34,99lei Vopsit în fir. Culoare rezistentă la spălat. 100% bumbac. L65×Lat65cm. Roșu/albastru/natur 301.599.13


128

Poftă bună!

Ce facem diseară? Luăm masa cu prietenii. Timp de preparare: 15 minute

Timp de pregătire: 30 minute

Ingrediente:

01

-

Adună mesele şi birourile de peste tot. Lipeşte-le între ele pentru a forma o masă mare. Strânge toate scaunele disponibile, chiar dacă nu sunt toate la fel. Astfel oaspeţii vor avea un subiect ca să înceapă conversaţia.

O mână de prieteni săritori Toate mesele din casă Scaune pentru toţi Metraje şi şerveţele Vopsea pentru textile şi creioane Idei ingenioase Muzică (opţional)

02 Apoi, arată-ţi măiestria! Foloseşte metraje, vopsea pentru textile şi personalizează faţa de masă. Poţi chiar scrie un mesaj pe şerveţelul fiecărui invitat. Aşa nu vei mai avea nevoie de cartonaşe pentru nume.

Rezultat: Prieteni fericiţi

03

FANTASTISK şerveţele

8,99lei/100buc.

03 Serveşte mâncarea şi dă startul petrecerii.

01 MELLTORP masă sufragerie

149lei

DITTE metraj

12,99lei/m 04

02

SIGURD scaun

229lei/buc.

01 MELLTORP masă sufragerie 149lei Pentru 2 persoane. PAL melaminat şi oţel. Designer: Lisa Norinder. L75×Lat75, H74cm. Alb 598.499.77 02 SIGURD scaun 229lei/buc. Şezut acoperit cu melamină; finisaj rezistent şi uşor de curăţat. Furnir şi lemn masiv de mesteacăn. Designer: Ola Wihlborg. Lat46×A46, H78cm. Alb 802.011.46

03 FANTASTISK şerveţele 8,99lei/100buc. Trei straturi pentru o absorbţie optimă. Hârtie. L40×Lat40cm. Alb 500.357.52 04 DITTE metraj 12,99lei/m 100% bumbac. Lat140cm. Alb 602.060.98 Negru 330.803.80


130

SPOr La treabă!

01 KUPOL unitate depozitare culisantă

49,99lei/buc.

Cu unitatea de depozitare culisantă KUPOL, poţi muta cutiile oriunde ai nevoie, iar după ce ai terminat treaba le poţi pune la loc.

02

03 05 04 MICKE birou

SPOR LA treabă! Viaţa noastră este o cursă cu obstacole. Pasiuni, hobby-uri şi multe alte lucruri de făcut, pentru care avem nevoie de spaţii care să facă totul plăcut şi uşor. Spaţii în care să lucrăm cu plăcere, iar durerile de cap sau de spate să devină amintire. Spaţii în care să ne simţim ca acasă, iar munca să devină mai distractivă.

299lei

01 KUPOL unitate depozitare culisantă 49,99lei/buc. Combină şi stivuieşte până găseşti combinaţia potrivită pentru tine. Plastic polipropilenic. Designer: Henrik Preutz. Lat27×A35, H16cm. Alb 401.980.42 02 KUPOL unitate depozitare culisantă 24,99lei/2buc. Include 2 accesorii pentru conectarea mai multor unităţi. Plastic polipropilenic. Lat13×A18, H8cm. 601.980.41

03 FORSÅ lampă de birou 89,99lei Braţul şi abajurul reglabile permit direcţionarea luminii cu uşurinţă. Abajur: Ø12cm. H50cm. Oţel nichelat. 801.467.63 04 MICKE birou 299lei Finisat pe ambele părţi; poate fi folosit în mijlocul camerei. MDF, PAL melaminat şi oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Henrik Preutz. Lat142×A50, H75cm. Alb 902.143.08

05 SNILLE scaun rotativ 79,99lei Înălţime reglabilă. Testat şi aprobat pentru uz casnic. Șezut din plastic polipropilenic: Lat45×A39, H39–51cm. Verde 798.982.69


132

SPor la treabă!

Creativitatea are loc în orice spaţiu.

Îmbracă tăblia de pat DUKEN în metrajele favorite pentru o atmosferă optimistă și relaxată.

02

O simplă perdea devine o operă de artă în continuă transformare dacă îți lași imaginația să zboare.

Lipeşte bucăţi de material textil pe marginile poliţelor LACK pentru un spaţiu de depozitare cu personalitate.

03

01

01 LIALOTTA metraj plastifiat 29,99lei/m 100% bumbac şi plastic acrilic. Lat145cm. Roşu/alb 501.779.06 02 GRUNDTAL poliţă şi cuier pentru prosoape 69,99lei/buc. Oţel inoxidabil. Designer: Mikael Warnhammar. L80×A28cm. 300.492.79

03 VIKA AMON/VIKA ADILS ansamblu masă 149lei MDF, PAL melaminat, plastic şi oţel cu protecţie la coroziune. Lat150×A75, H74cm. Alb/argintiu 199.178.74 DUKEN cadru pat, vezi pagina 54. Metraje, vezi pagina 182.

ansamblul masă VIKa aMoN/VIKa aDIlS este acoperit cu metrajul lIalotta. Fixează materialul de masă cu ajutorul unui capsator special. VIKA AMON/VIKA ADILS ansamblu masă

149lei


134

SPor la treabă!

03 VOLMAR scaun rotativ 01

Fiecare are câte ceva de făcut.

799lei 02

04

05

Desenatul animalelor e un lucru complicat. De aceea, copiii au nevoie de birouri pe măsura lor.

LACK măsuță cafea

29,99lei/buc.

01 TISDAG lampă de birou 269lei Braț şi abajur reglabile pentru o bună direcționare a luminii. LED integrat. Oțel cu protecție la coroziune şi fier forjat. Designer: H Preutz/O Wihlborg. Abajur: Ø12cm. H58cm. Gri închis 101.968.60 02 VOLMAR scaun rotativ 799lei Asigură o poziție confortabilă în timpul perioadelor lungi de lucru. Testat şi aprobat pentru uz de birou. Husă: 90% lână, 10% nailon. Designer: Henrik Preutz. Șezut: Lat41×A44, H40–57cm. Gri închis 101.737.69

03 BESTÅ ansamblu depozitare cu ușă 670lei Două combinații prezentate. Uşa glisantă economiseşte spațiu. Expune sau ascunde obiectele preferate după cum doreşti. PAL melaminat, MDF şi oțel cromat. Lat120×A40, H138cm. Alb/alb lucios 999.084.51 04 GALANT birou 499lei Blat furniruit; durabil, rezistent la pete şi uşor de întreținut. Furnir de frasin şi oțel cromat. Lat160×A80, H60–90cm. Gri/cromat 699.079.57 05 LACK măsuță cafea 29,99lei/buc. Panouri celulare. L55×Lat55, H45cm. Negru-maro 801.042.68


136

SPor la treabă!

Decorează-ți biroul cu inspirație. Adaugă obiecte și amintiri dragi spaţiului tău de lucru. Astfel, o parte din tine se va regăsi în ceea ce faci.

01

Două comode IVar cu trei sertare au fost montate una peste alta, iar lemnul masiv de pin a fost vopsit gri. IVAR comodă 3 sertare

350lei/buc.

VITTSJÖ masă pentru laptop

129lei

05 03

02 04

01 ARÖD lampă de birou 179lei Lumină direcţionată, perfectă pentru citit. Oţel și aluminiu cu protecţie la coroziune. Abajur: Ø15cm. H51,5cm. Gri 301.477.84 02 VITTSJÖ masă pentru laptop 129lei Cu spaţiu de depozitare. Oţel cu protecţie la coroziune, sticlă securizată și PAL melaminat. Designer: Johan Kroon. Lat100×A36, H72cm. Negru-maro/sticlă 802.213.52

03 FÖRHÖJA set cutii 69,99lei/4 piese Include: 3 cutii și un capac tavă. Lemn masiv de mesteacăn. Designer: H Preutz/N Karlsson. 702.256.85 04 JOSEF corp 179lei/buc. Se poate folosi atât în interior, cât și în exterior. Oţel cu protecţie la coroziune. Lat40×A35, H86cm. Alb 502.131.41

05 IVAR comodă 3 sertare 350lei/buc. Lemnul masiv de pin netratat este un material rezistent ce poate fi vopsit sau lăcuit, în funcţie de preferinţe. În imagine vopsit gri. Lat80×A50, H57cm. 901.452.68 Găsește mai multe idei pentru decorarea spațiului de lucru la pagina 204.


SPor LA trEAbă!

138

Fii pregătit! Inspiraţia te poate surprinde oriunde. 06 02

05

STUVA bancă

150lei 01

HÖGSTEN fotoliu

349lei 04

Masa pentru laptop ISALA este prevăzută cu o poliţă din metal perforat. Aceasta permite circulaţia aerului şi previne supraîncălzirea laptopului.

01 MALM masă auxiliară 349lei Cu rotile; uşor de mutat. MDF, PAL melaminat şi plastic ABS. Lat191×A36, H73,5cm. Alb 801.964.80 02 STUVA bancă 150lei MDF şi PAL melaminat. Designer: Ebba Strandmark. Lat90×A50, H50cm. Alb 301.286.29 03 BRÄDA suport laptop 49,99lei Picioare pliante pentru a economisi spaţiu. Susţine laptop-uri cu diagonala de până la 17”. Furnir de mesteacăn/plop şi melamină. Designer: Sarah Fager. Lat42×A30, H21cm. Negru/alb 401.486.22 04 HÖGSTEN fotoliu 349lei Oţel cu protecţie la coroziune şi plastic polietilenic. Designer: Nike Karlsson. Lat74×A78, H93cm. Alb 502.098.65 05 TIVED lampă de birou 129lei Braţ flexibil pentru direcţionarea uşoară a luminii. LED integrat. Oţel nichelat, aluminiu şi plastic acrilic. Designer: K Hagberg/M Hagberg. Ø bază: 12cm. H60cm. 001.809.49 06 nou BJURSTA masă suspendabilă cu extensie pliantă 149lei Pliază şi transformă masa într-o poliţă practică pentru obiecte de mici dimensiuni. Furnir de frasin şi oţel cu protecţie la coroziune. Lat90×A50cm. Negru-maro 802.175.24 07 ISALA masă pentru laptop 699lei MDF, lemn masiv de fag şi oţel cu protecţie la coroziune. Designer: J Asshoff/H Brogård. Lat80×A45, H74cm. Lila 302.041.85

07 ISALA masă pentru laptop

03

699lei

Vino la magazinul IKEA şi vei găsi şi mai multe idei pentru biroul de acasă.


140

lasă grijile deoparte! 02

lasă GRIJILE deoparte!

01

BENZY LAND pernă decorativă 59,99lei

03

49,99lei

Uşor de zis, greu de făcut. totuşi, încearcă doar să te cufunzi în canapeaua moale, să întinzi picioarele, să respiri adânc şi... atât. Citeşte o carte, tricotează, ascultă muzică sau orice altceva te relaxează. totul devine mai uşor când ai o canapea confortabilă, o pătură călduroasă, o lumină caldă şi o gustare delicioasă lângă tine. pe cuvânt.

Canapeaua EKTORP e potrivită pentru relaxare în orice moment. 04

05

EKTORP canapea 2 locuri

1179lei

01 EKBY JÄRPEN/EKBY VALTER poliţă perete 59,99lei/buc. Furnir de frasin și lemn masiv de mesteacăn. Lat119×A28cm. Negru-maro 398.647.80 02 ARÖD lampadar 219lei Braţul și abajurul reglabile permit direcţionarea luminii cu ușurinţă. Oţel și aluminiu cu protecţie la coroziune. Abajur Ø15, H126cm. Gri 501.477.83 03 BENZY LAND pernă decorativă 49,99lei Faţă de pernă din fibre de urzică. Material natural, rezistent și absorbant. Designer: Océane Delain. L50×Lat50cm. Bej 202.133.74

04 EKTORP canapea 2 locuri 1179lei Ușor de întreţinut; husă detașabilă și lavabilă. Husă: 100% bumbac. Lat179×A88, H88cm. Husă Idemo negru 098.758.22 05 MILLINGE covor, fir scurt 279lei Ţesătură plată; ușor de păstrat curat. Suprafaţă: 100% polipropilenă. Lat200×L200cm. Negru 302.100.68


142

lAsă grijile deopArte!

Aproape de natură Amestecul de lemn natur şi culori deschise poate crea o atmosferă calmă.

01

02

01 MERETE set de perdele 149lei Prevăzute cu inele metalice încorporate, se montează pe baghetă. 100% bumbac. Lat145×L300cm. 900.468.43 02 IVAR secțiune cu polițe 284lei Lemn masiv de pin. Lat48×A50, H226cm. 799.081.93 03 FJELLSE cadru pat 179lei Lemn masiv de pin netratat. Designer: Jon Karlsson. Lat97×L207, H80cm. Dimensiuni saltea: Lat90×L200cm. 401.805.65 04 IKEA PS VÅGÖ fotoliu 99,99lei Materialul acestui mobilier pentru exterior nu necesită întreţinere. Se poate stivui. Plastic polipropilenic. Designer: Thomas Sandell. Lat74×A92, H71cm. Alb 101.746.41

05 IVAR corp suspendat cu uşi 1060lei Lemn masiv de pin. Lat160×A30, H163cm. 799.173.81 06 POÄNG fotoliu 309lei Uşor de întreţinut; husă detaşabilă şi lavabilă. Husă: 65% poliester şi 35% bumbac. Cadru din furnir de mesteacăn stratificat şi lăcuit. Designer: Noboru Nakamura. Lat68×A82, H100cm. Husă Granån alb 198.875.08 07 POÄNG taburet 149lei Uşor de întreţinut; husă detaşabilă şi lavabilă. Designer: Noboru Nakamura. Lat68×A53, H39cm. Husă Granån alb 898.894.10

Pentru fotoliul POÄNG ai la dispoziţie diferite huse şi cadre din lemn. Creează o combinaţie pe gustul tău. POÄNG fotoliu

309lei 06

03 FJELLSE cadru pat

179lei 07

04

05


144

lASă grIjIlE dEOPArtE!

nou Ai nevoie de ajutor să-ţi transporţi produsele acasă? Citeşte mai multe despre serviciile noastre la paginile 52 şi 318.

SÖDERHAMN secţiune 1 loc

1399lei 01

nou IKEA PS 2012 set măsuţe 02

429lei/3buc. 03

O canapea care creşte odată cu familia

Poţi strânge măsuţele pentru mai mult spaţiu liber pe podea, iar la nevoie, le poţi extinde pentru a oferi prietenilor o mică gustare.

04

nou

Ai nevoie de un simplu fotoliu sau cu o canapea pentru 30 de persoane? Cu secţiunile din familia SÖDERHAMN poţi mobila camera indiferent de cât de numeroasă e familia ta. Mai ales dacă ai copii, lucrurile se schimbă foarte repede. Dar canapeaua ta poate ţine pasul. Adaugă noi secţiuni, rearanjează-le pe cele existente şi alcătuieşte o nouă combinaţie încăpătoare pentru întreaga familie.

06

05

01 nou SÖDERHAMN secţiune 1 loc 1399lei O familie de canapele cu secţiuni pe care le poţi combina în diverse moduri sau folosi independent. Husă: bumbac, viscoză, poliester, lyocell şi in. Designer: Ola Wihlborg. Husă Isefall turcoaz 799.018.51 02 nou IKEA PS 2012 set măsuţe 429lei/3buc. O masă se poate transforma în trei; păstrează-le stivuite sau foloseşte-le individual atunci când ai nevoie de mese suplimentare. Oţel cu protecţie la coroziune, furnir şi lemn masiv de fag. Designer: J Karlsson/N Karlsson. L50×Lat50, H42cm. Alb/fag 302.084.47 03 ÅDUM covor, fir lung 599lei Firele dese creează o suprafaţă plăcută pentru picioare şi atenuează sunetele. Suprafaţă: 100% polipropilenă. Lat200×L300cm. Alb 001.856.40 04 nou MALIN FRANSAR pernă decorativă 59,99lei Husă din 100% catifea din bumbac, plăcută la atingere. Umplutură: fibre de poliester. Designer: B B Becker/M Bache. L30×Lat65cm. Turcoaz 102.248.15 05 nou MALIN BAND pătură 69,99lei 100% acril. Lat120×L180cm. Multicolor 602.265.72 06 ANGENÄM bol 89,99lei Aluminiu lăcuit. Designer: Nike Karlsson. L30×Lat23, H16cm. Maro închis 001.865.69


LASă gRIjILE DEOPARTE!

146

Creează un spaţiu numai al tău împărţind camera cu ajutorul draperiilor şi metrajelor. Combină-le după cum îţi place astfel încât să le poţi înlocui uşor dacă te plictiseşti. ROSMARIE metraj

24,99lei/m

01

02

Trei camere într-una singură? Da, se poate. Profită întotdeauna la maximum de spaţiul pe care îl ai la dispoziţie. Transformă o cameră obişnuită în trei. Ziua, loc de joacă pentru copii. Seara, sufragerie în care urmăreşti maratonul de filme preferate, iar noaptea, dormitor.

05

03

EKTORP canapea 2 locuri

1059lei 06

07

BORGSJÖ comodă TV

229lei

04

01 EXPEDIT etajeră 129lei Fixează pe perete sau așază pe podea; alege ce ți se potrivește cel mai bine. Panouri celulare. Designer: Tord Björklund. Lat79×A39, H79cm. Alb 201.353.00 Coşurile BRANÄS se vând separat. 02 ROSMARIE metraj 24,99lei/m 100% bumbac. Designer: Inga Leo. Lat150cm. Alb/gri 001.936.16

03 EKTORP canapea 2 locuri 1059lei Perne pentru șezut umplute cu spumă rezistentă și căptușeală din fibre de poliester; oferă susținere și confort corpului. Revin ușor la forma inițială după ce te ridici. Husă: 100% bumbac. Lat179×A88, H88cm. Husă Blekinge alb 098.758.03 04 LACK măsuţă cafea cu rotile 119lei Panouri celulare. Rotile din plastic. Designer: Helena Svensson. L55×Lat55, H45cm. Alb 202.115.01

05 nou BORGSJÖ corp cu uşi de sticlă 469lei PAL melaminat și sticlă securizată. Lat75xA32,H181cm. Maro 599.084.67 06 nou BORGSJÖ comodă TV 229lei PAL melaminat. Lat150×A42, H51cm. Maro 102.209.64 07 ALVINE KVIST husă pilotă şi 2 feţe de pernă 119ei 100% bumbac. Husă pilotă: Lat200×L200cm. Față de pernă: L50×Lat60cm. Alb/gri 101.596.31


148

lASă grIjIlE dEopArTE!

01

Cel mai exigent test? Un puşti de 7 ani. Atunci când cei mici organizează curse zilnice de maşinuţe pe canapea, ar trebui ca aceasta se ridice la înălţimea aşteptărilor. Pernele din spumă cu memorie ale canapelei KIVIK au trecut cele mai exigente teste de rezistenţă. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Întreabă orice puşti de 7 ani.

02

05 03

Urme lipicioase? Simplu: şterge cu o cârpă umedă. 04

KIVIK taburet

1999lei

KIVIK combinaţie canapea 3 locuri cu şezlong

5998lei

01 IKEA PS MASKROS lustră 329lei Îmbracă tavanul şi pereţii în modele decorative. Hârtie, oţel inoxidabil şi plastic. Designer: Marcus Arvonen. Ø80cm. 801.462.49 02 BESTÅ ansamblu depozitare cu uşi 610lei Depozitează şi protejează de praf obiectele preferate. MDF şi PAL melaminat. Lat60×A40, H256cm. Negru-maro/lila 799.084.71 03 ALMSTED covor, fir scurt 999lei Suprafaţă durabilă din 100% lână nouă, pură ce respinge în mod natural murdăria. Lat170×L240cm. Lila 401.916.96

04 KIVIK taburet 1999lei Spaţiu de depozitare mare şi practic sub şezut. Husă: piele naturală. Lat90xA70, H43cm. Grann bej 102.006.35 05 KIVIK combinaţie canapea 3 locuri cu şezlong 5998lei Şezut şi cotiere acoperite cu piele gofrată şi vopsită, uşor de întreţinut. Husă: piele naturală. Designer: Ola Wihlborg. Lat317xA163,H83cm. Grann bej 399.045.97 Testează calitatea la magazinul IKEA.


150

LASă grijiLE dEoPArTE!

Game on

Game over

nou 01

Pernele sunt prevăzute cu arcuri (la fel ca o saltea) pentru mai multă rezistenţă şi chiar mai mult confort.

nou

IKEA PS 2012 canapea 3 locuri

3499lei

04

03

nou

05

Cine spune că o comodă TV trebuie să fie plictisitoare? Uşile cu design special şi culoare puternică nu vor trece niciodată neobservate.

02 06

01 nou IKEA PS 2012 măsuţă cafea 169lei Poţi muta masa cu ajutorul rotilelor. Oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Ola Wihlborg. L70×Lat42, H48cm. Alb 502.084.51 02 SLÄTTHULT abţibild ornamental 44,99lei Motiv creat de LADYLEIA. Autocolantele aderă uşor la suprafeţele netede, curate şi uscate. Plastic şi hârtie. Model “Jocuri pe calculator” 902.281.74

05 KASSETT cutie cu capac 19,99lei/2buc. 03 nou IKEA PS 2012 comodă TV 799lei Pentru TV cu ecran plat şi diagonala Capacitate: 15 DVD-uri. Carton vopsit. de max. 139cm. Designer: L Widén/ Lat21×A26, H15cm. Alb 702.242.90 A Wallin Irinarchos. Lat150×A48, 06 GÅSER covor, fir lung 599lei H41cm. Galben 102.105.35 Firele înalte creează o suprafaţă 04 nou IKEA PS 2012 canapea moale şi amortizează sunetele. 3 locuri 3499lei Suprafaţă: 100% polipropilenă. Uşor de întreţinut; husă detaşabilă Lat170×L240cm. Bej 201.901.98 ce se poate curăţa chimic. 2 perne incluse. Bumbac, in, viscoza si poliester. Lat221×A103, H84cm. Husă Svanby bej 202.148.49


152

lasă grijile deoparte!

Întinde-te la vorbă! Aşază canapeaua şi fotoliile în cerc şi conversaţiile se vor lega mult mai uşor. Secţiunile de canapea KIVIK pot fi combinate exact aşa cum vrei. Dacă te plictiseşti, separă-le, mută-le sau aşază-le altfel, în funcţie de câţi musafiri se anunţă. 03

05

06 KIVIK secţiune canapea 1 loc

749lei

01 KIVIK combinaţie canapea 2 locuri

1498lei

02

te-ai plictisit de acelaşi decor? Combină secţiunile pentru canapea KiViK pentru a-l schimba într-o clipă.

01 KIVIK combinaţie canapea 2 locuri 1498lei Şezut moale și susținere confortabilă pentru spate. Husă: 100% bumbac. Lat180×A98, H83cm. Husă Blekinge alb 098.844.78 02 striNd măsuţă cafea 549lei Oțel nichelat și sticlă securizată. Designer: Ehlén Johansson. Ø75, H40cm. Alb 301.571.03

03 detolF corp din sticlă cu uşă 229lei Corp din sticlă ce pune în valoare și protejează de praf obiectele depozitate. PAL melaminat și sticlă securizată. Lat43×A37. H163cm. Negru-maro 101.192.06 04 persisK HaMadaN covor, fir scurt 1299lei Fiecare covor are un model tradițional persan unic. Ţesut manual. 100% lână. Lat100×L150cm. 102.170.56

05 lappljUNg rUta faţă de pernă 39,99lei 100% bumbac. L40xLat60cm. Alb/negru 202.308.73 06 KIVIK secţiune canapea 1 loc 749lei Secțiunea de 1 loc poate fi folosită independent sau împreună cu altele, sau cu un șezlong din aceeași gamă. Husă: 100% bumbac. Designer: Ola Wihlborg. Lat90×A98, H83cm. Husă Blekinge alb 298.740.58

04


154

lasă grijile deoparte!

Opreşte-te şi ia o pauză. Pauzele mici de zi cu zi sunt foarte importante. Nu doar pentru relaxare, ci şi pentru reflecţie. Avantajul lor? Pot avea loc oriunde.

07 NYVOLL cadru pat

849lei

02 06

04 01

08 05

03

SÖDERHAMN canapea 3 locuri cu spătar înalt

2499lei

04 SIGURD scaun 229lei/buc. 01 nou HÄRNÖSAND fotoliu extensibil 999lei Scaun cu spătar rotunjit și șezut ergonomic. Se poate transforma în pat. Husă: 65% poliester Lemn masiv și furnir de stejar. Lat46×A46, și 35% bumbac. Lat95×A80, H82cm. Dimensiuni H78cm. Stejar alb 402.011.48 pat: Lat80×L193cm. Husă Olstorp roz 399.026.40 05 TRANETORP masă extensibilă 02 IKEA PS LÖMSK fotoliu rotativ 299lei sufragerie 1149lei Plastic și 100% poliester. Designer: Monika Mulder. PAL melaminat, lemn masiv şi furnir de stejar. Lat59×A62, H75cm. Alb/albastru 401.002.53 L143/203xLat90, H74cm. Stejar alb 602.066.11 03 nou SÖDERHAMN canapea 3 locuri cu 06 ALHEDE covor, fir lung 549lei spătar înalt 2499lei Suprafață moale care amortizează Designer: Ola Wihlborg. Lat198×A99, H94cm. sunetele. 100% polipropilenă. Husă Samsta gri închis 699.019.03 Lat160×L240cm. Alb 702.225.21

07 NYVOLL cadru pat 849lei Somiera, salteaua și lenjeriile de pat se vând separat. PAL melaminat. Designer: Eva Lilja Löwenhielm. Lat170×L226, H100cm. Dimensiuni saltea: 160×200cm. Gri deschis 098.894.90 08 KARLSTAD canapea 3 locuri 1649lei Ușor de întreținut; husă detașabilă și lavabilă. Husă: 100% bumbac. Designer: Tord Björklund. Lat205×A93, H80cm. Husă Blekinge alb 898.405.36


156

lAsă grijile deopArte!

Am transformat o cameră? Da, doar cu ajutorul textilelor. nou

06

nou

07 02

nou 01

MALIN TRÅD set de perdele

Aspectul unei canapele se schimbă imediat dacă înlocuieşti doar husa.

179lei

KARLSTAD canapea 3 locuri

1649lei

03

10

08 04

09

05

01 nou MALIN TRÅD set de perdele 179lei Fante în partea superioară, agăţători ascunse şi paspoal; se potriveşte cu baghete sau cu sistemul de suspensie pentru perdele KVARTAL. 56% in şi 44% poliester. Designer: B B Becker/M Bache. Lat145×L300cm. Multicolor 002.215.77 02 nou MALIN TRÅD abajur 89,99lei Oţel cu protecţie la coroziune, plastic şi 100% bumbac. Designer: B B Becker/M Bache. Ø45cm. 502.241.11

03 KARLSTAD cadru canapea 3 locuri 1350lei Perne pentru şezut umplute cu spumă rezistentă şi căptuşeală din fibre de poliester. Designer: Tord Björklund. Lat205×A93, H80cm. 101.181.36 Husă canapea 3 locuri 349lei Uşor de întreţinut; husa este detaşabilă şi lavabilă. 92% bumbac şi 8% poliester. Husă Sivik roz 902.031.59

04 EIVOR KVIST pernă decorativă 59,99lei Husă cu fermoar; uşor de scos pentru spălat. Husă. 100% bumbac. Umplutură: fibre de poliester. Designer: Gunnel Sahlin. L55×Lat55cm. Multicolor 002.121.20 05 LACK măsuţă cafea 149lei Se poate folosi cu alte produse din familia LACK. Panouri celulare. L118×Lat78, H45cm. Alb 100.659.58

06 nou KAJSAMIA set de perdele 99,99lei Prevăzută cu inele metalice încorporate, se montează pe baghetă. 65% poliester şi 35% bumbac. Designer: Emma Hagman. Lat145×L300cm. Negru 202.308.54 07 DOTTEVIK abajur 89,99lei Abajur din material textil; conferă o lumină difuză. Oţel cu protecţie la coroziune, plastic şi 100% bumbac. Ø45, H30cm. Negru 102.112.19

08 KARLSTAD husă canapea 3 locuri 299lei O gamă bine aleasă de huse va da un aspect nou mobilierului tău. 100% bumbac. Designer: Tord Björklund. Husă Blekinge alb 001.186.98 Cadru canapea, vezi nr. 03. 09 nou LAPPLJUNG FÅGEL pernă decorativă 29,99lei Material exterior: 100% bumbac. Umplutură: fibre de poliester. L40×Lat40cm. Multicolor 002.308.74

10 EIVOR pătură 79,99lei 100% acril. Lat125×L170cm. Negru/alb 102.121.29 N-ai găsit ceva potrivit? Vezi mai multe culori şi materiale pe www.IKEA.ro


158

lasă grijile deoparte!

instalează-te pe balcon! Nu renunţa la confort. ia cu tine pe balcon o pătură şi câteva perne ca să te simţi relaxat.

01

04

03 RITVA faţă de pernă

19,99lei/buc.

04

02

ÄPPLARÖ bancă cu spaţiu de depozitare

249lei

01 ÄPPLARÖ bancă cu panou de perete şi poliţă 438lei Lemn masiv de acacia și oțel galvanizat. Designer: K Hagberg/M Hagberg. Lat80×A44, H158cm. Maro 199.174.02 02 ÄPPLARÖ bancă cu spaţiu de depozitare 249lei Depozitează uneltele de grădinărit și ghivecele. Lemn masiv de acacia. Designer: K Hagberg/M Hagberg. Lat80×A41, H44cm. Maro 702.049.23

03 RITVA faţă de pernă 19,99lei/buc. Se spală la mașină la 400. 100% bumbac. L50×Lat50cm. Bej 401.516.95 04 GURLI pătură 39,99lei 70% acril, 30% poliester. Lat120×L180cm. Alb/bej 902.049.03


160

®

IKEA PS 2012; noua colecţie de design. Vino la magazinul IKEA sau intră pe www.IKEA.ro/PS să vezi toate produsele din colecţie.


mobilier şi ACCESORII

mobilier pentru camera de zi

164

Canapele fixe şi extensibile, fotolii, măsuţe de cafea.

Textile

178, 286

Spaţii de lucru

Găseşte-ti stilul

238

Care este stilul tău? Dar culoarea preferată? Aici îţi dăm câteva idei care te vor ajuta să creezi un anume stil.

190

Soluţii de depozitare media, biblioteci, cutii.

În această parte a catalogului îţi prezentăm mobilier şi accesorii, produse alese special pentru a îmbunătăţi viaţa de zi cu zi, acasă. ele reprezintă numai o parte din oferta noastră. Pentru oferta completă vino la magazin sau intră pe www.iKeA.ro. Pe tot parcursul anului aducem produse noi. Avem şi un motiv pentru asta: credem că mereu putem face lucrurile mai bine. Pentru o viaţă un pic mai uşoară şi mai bună. Acasă.

230

Cratiţe şi tigăi, depozitarea alimentelor, ustensile de bucătărie.

Pilote, perne, perdele, draperii, jaluzele, metraje, covoare.

Mobilier de depozitare

Accesorii pentru gătit

Decoraţiuni

252

Suporturi pentru lumânări, vaze, boluri, ghivece, plante, rame foto, oglinzi.

204

Birouri şi scaune pentru birou.

264 Depozitarea hainelor şi a pantofilor Comode, dulapuri pentru pantofi, dulapuri de haine, mobilier pentru hol.

Corpuri de iluminat

210

Veioze, lampadare, lustre, aplice.

Mobilier pentru dormitor

278

Paturi şi saltele.

mobilier pentru sufragerie

218

Mobilier şi 296 accesorii pentru baie

224

iKeA pentru copii

Mese şi scaune.

Accesorii pentru masă Farfurii, platouri, boluri, căni.

Paturi pentru copii, mese de înfăşat, dulapuri pentru copii, jucării.

302


164

CANAPELE

02

06

01

KIVIK canapea 3 locuri

1629lei

05

KLOBO canapea 2 locuri

369lei 03

04

07

nou SÖDERHAMN combinaţie canapea

4248lei O canapea pentru o viaţă în schimbare. Găsirea unei canapele potrivite pare un lucru imposibil. Ai vrea să fie confortabilă, dar şi să facă faţă provocărilor de zi cu zi din casa ta. Ţi-ai dori să fie frumoasă încât să o aşezi cu mândrie în mijlocul sufrageriei. N-ar strica nici dacă ar avea un preţ mic. Atunci când ne gândim la canapele, încercăm să avem cât mai multe tipuri, culori şi forme pentru a ţine pasul cu ritmul vieţii tale. Pentru o viaţă în continuă schimbare, am creat SÖDERHAMN. O canapea modulară pe care o poţi construi singur combinând secţiunile disponibile în funcţie de nevoile tale. Un simplu fotoliu sau o canapea pentru 30 de persoane? Posibilităţile sunt nenumărate.

01 KIVIK canapea 3 locuri 1629lei Lat228×A95, H83cm. Husă: 80% bumbac şi 20% poliester. Dansbo lila 698.942.62 02 KIVIK combinaţie canapea 2 locuri şi şezlong 3548lei Lat280×A163, H83cm. Husă: fibre sintetice, poliester şi lână. Tenö negru 499.021.64 03 SANDBY canapea 2 locuri 1029lei Lat147×A82, H81cm. Husă: 100% bumbac. Blekinge verde 098.859.96

04 nou SÖDERHAMN combinaţie canapea 6995lei Lat384×A99/192, H83cm. Husă: bumbac, viscoză, poliester, lyocell şi in. Isefall turcoaz deschis. 899.057.97 nou SÖDERHAMN taburet 999lei Lat93×A93, H40cm. 399.009.38 Dacă în timp nevoile tale se schimbă, contează pe SÖDERHAMN. Vezi cum la pagina 144.

Aşază-te, sări sau rostogoleşte-te pe canapele! Vino la magazinul IKEA să le testezi.

05 KLOBO canapea 2 locuri 369lei Lat146×A78, H72cm. Husă fixă: 100% bumbac. Lussebo natur 400.983.87 06 nou SÖDERHAMN canapea 3 locuri cu spătar înalt 2499lei Lat198×A99, H94cm. Husă: 97% poliester şi 3% nailon. Samsta gri închis 699.019.03 07 nou SÖDERHAMN combinaţie canapea 4248lei Lat285×A99/151, H83cm. Husă: bumbac, viscoză, poliester, lyocell şi in. Isefall natur 999.268.17


166

CANAPELE

02

01

06

07

EKTORP canapea 3 locuri 1399lei

1199lei 03 08 04

EKTORP canapea 2 locuri şi şezlong

2649lei

Spătarul înalt este minunat atunci când te cuibăreşti să termini ultimul capitol din cartea preferată.

09

05 KLIPPAN canapea 2 locuri

579lei Dacă te-ai plictisit de cum arată canapeaua ta KLIPPAN, pur şi simplu schimbă-i husa. La magazinul IKEA apar modele noi pe tot parcursul anului.

01 KARLSTAD colţar 3599lei Lat282/241×A93, H80cm. Husă: 92% bumbac şi 8% poliester. Sivik roz-roşu 398.891.77 02 EKTORP canapea 3 locuri 1199lei Lat218×A88, H88cm. Husă: 100% bumbac. Blekinge alb 098.758.41 Canapelei EKTORP îi stă bine şi în bucătărie. Vezi cum la pagina 140.

03 EKTORP canapea 2 locuri 06 KARLSTAD canapea 3 locuri 1949lei şi şezlong 2249lei Lat205×A93, H80cm. Husă: 100% bumbac. Lat252×A88/163, H88cm. Husă: 100% bumbac. Bladåker albastru/bej 599.028.61 Norlida alb/bej 399.027.15 07 IKEA STOCKHOLM canapea 3,5 locuri 4999lei 04 TIDAFORS colţar cu braţ dreapta 3499lei Designer: Niels Gammelgaard. Lat238×A93, Lat235/285×A95, H99cm. Husă fixă: H81cm. Husă: 77% bumbac şi 23% poliester. 80% bumbac şi 20% poliester. Sandbacka roşu 901.475.97 Dansbo maro 002.053.70 05 KLIPPAN canapea 2 locuri 579lei Vezi mai multe modele şi culori pe Lat180×A88, H66cm. Husă: 65% poliester www.IKEA.ro/canapele şi 35% bumbac. Granån turcoaz 599.008.00

08 EKTORP canapea 2 locuri şi şezlong 2649lei Lat252×A88/163, H88cm. Husă: bumbac, in, viscoză şi poliester. Svanby gri 298.738.36 09 nou IKEA PS 2012 canapea 3 locuri 3499lei 2 perne incluse. Lat221×A103, H84cm. Husă: 56% bumbac, 25% in şi 19% poliester. Alb/Lindö bej 602.148.52 Lasă-te sedus de confortul canapelelor. Vino la magazinul IKEA să testeazi calitatea.

“Mi-am dorit să creez o canapea uşoară, confortabilă şi care să afecteze cât mai puţin mediul înconjurător. Aşa că am umplut pernele cu arcuri de tipul celor folosite la saltele. Sunt uşor de reciclat şi cu cât sunt mai multe, cu atât creşte gradul de confort.” Designer: Nike Karlsson


168

CANAPELE DIN PIELE

02

01 08

07

03

04

09

Pielea naturală este foarte uşor de întreţinut. Tot ce trebuie să faci este să o ştergi cu o cârpă moale.

Pielea naturală este un material foarte rezistent, care îmbătrâneşte frumos. De fapt, cu cât o foloseşti mai mult, cu atât arată mai bine. 05

10

KIVIK şezlong

2499lei 06

SKOGABY canapea 2 locuri

1999lei 01 KIVIK combinaţie canapea 3 locuri şi şezlong 5998lei Piele naturală vopsită. Grann bej 399.045.97 Citeşte mai multe despre canapeaua KIVIK la pagina 149. 02 YSTAD canapea 3 locuri 3499lei Lat226×A92, H87cm. Piele naturală vopsită. Grann maro închis 101.932.39 03 YSTAD taburet 999lei L74×A55, H45cm. Piele naturală vopsită. Grann maro închis 601.932.51

04 IKEA STOCKHOLM canapea 3 locuri 5999lei 06 SKOGABY canapea 2 locuri 1999lei Piele naturală, robustă, uşor de întreţinut, care Lat148×A85, H80cm. Piele naturală vopsită. suportă bine trecerea timpului. Picioare: lemn Robust negru 702.085.82 masiv de stejar. Lat212×A89, H81cm. Atinge, simte, încearcă. Vino la Elegant bej deschis 401.904.42 magazinul IKEA să testezi calitatea. 05 IKEA STOCKHOLM taburet 1199lei 07 SÄTER canapea 2,5 locuri 1299lei Pivotant. Lat60×A51, H41cm. Blană naturală. Lat197×A82, H75cm. Piele naturală şi piele Delikat alb/negru 601.032.03 ecologică. Fräsig maro închis 201.194.61

08 ÄLVROS canapea 3 locuri dublu rabatabilă 5299lei Lat198×A96, H92cm. Piele naturală vopsită. Mjuk bej deschis 701.554.80 09 KARLSFORS colţar 6999lei Lat224/257×A82, H73cm. Piele naturală vopsită. Grann negru 602.275.38 10 KIVIK şezlong 2499lei Lat90×A163, H83cm. Piele naturală vopsită. Grann negru 101.986.04


CANAPELE EXTENSIBILE

170

03

08

07

01 02

09

nou 10

04 05

11

MÅNSTAD colţar cu spaţiu de depozitare 1999lei

1799lei

Partenerul tău poate trage un pui de somn în timp ce tu urmăreşti programul preferat.

SOLSTA canapea extensibilă 2 locuri

12

499lei

BEDDINGE LÖVÅS canapea extensibilă 3 locuri

889lei

13

HÄRNÖSAND fotoliu extensibil

999lei 06

01 KARLSTAD canapea extensibilă 3 locuri 3399lei Spaţiu de depozitare sub şezut pentru perne şi pilote. Lat225×A93, H83cm. Dimensiuni pat: Lat140×L200cm. Husă: bumbac, in, viscoză şi poliester. Isunda gri 698.756.59 02 IKEA PS LÖVÅS canapea extensibilă 2 locuri 1149lei Ai la dispoziţie 3 tipuri de saltele şi o gamă largă de huse. Alege combinaţia care ţi se potriveşte. Lat163×A111, H86cm. Dimensiuni pat: Lat160×L205cm. Husă: 100% bumbac. Vansta roşu 598.743.87

03 nou MOHEDA colţar extensibil cu spaţiu de depozitare 2299lei Se transformă cât ai clipi în pat. Lat246×A150, H93cm. Dimensiuni pat: Lat142×L205cm. Husă fixă: 100% bumbac. Blekinge maro 102.139.54 04 EKTORP LÖVÅS canapea extensibilă 3 locuri 2829lei Spaţiu de depozitare ascuns în spătar. Lat221×A103, H99cm. Dimensiuni pat: Lat160×L198cm. Husă: 100% bumbac. Blekinge alb 798.495.56

05 MÅNSTAD colţar extensibil cu spaţiu de depozitare 1799lei Lat240×A90/155, H73cm. Dimensiuni pat: Lat140×L204cm. Husă fixă: 100% bumbac. Gobo albastru-gri 201.989.72 06 BEDDINGE LÖVÅS canapea extensibilă 3 locuri 889lei Ai la dispoziţie 4 tipuri de saltele şi o gamă largă de huse. Alege combinaţia care ţi se potriveşte. Lat200×A104, H91cm. Dimensiuni pat: Lat140×L200cm. Husă: 100% bumbac. Ransta gri închis 598.743.73 BEDDINGE cutie depozitare 99lei PAL melaminat. Gri 100.367.20

Da, chiar şi un fotoliu se poate transforma în pat!

07 KIVIK canapea extensibilă 3 locuri 3029lei Uşor de pliat; devine un pat confortabil pentru două persoane. Lat245×A95, H83cm. Dimensiuni pat: Lat143×L200cm. Husă: 80% bumbac şi 20% poliester. Dansbo lila 198.943.68 08 TIDAFORS canapea extensibilă 4299lei Lat252×A96, H97cm. Dimensiuni pat: Lat147×L197cm. Husă fixă: bumbac, viscoză, poliester şi in. Tullinge maro închis 202.072.07

11 nou LUGNVIK canapea extensibilă 09 HAGALUND canapea extensibilă cu şezlong 1299lei 2 locuri 1399lei Lat223×A83/136, H90cm. Dimensiuni pat: Spaţiu de depozitare sub şezut. Lat150×A86, Lat120×L200cm. Husă fixă: 35% bumbac şi H91cm. Dimensiuni pat: Lat120×L196cm. Husă: 65% poliester. Granån roşu 702.237.33 100% bumbac. Fruvik albastru 098.437.51 12 SOLSTA canapea extensibilă 2 locuri 499lei 10 nou SÖDERHAMN canapea extensibilă Lat137×A78, H72cm. Dimensiuni pat: 3297lei Lat118×L205cm. Husă fixă: 100% bumbac. O familie modulară pe care o poţi combina în Ransta gri închis 100.871.06 funcţie de ideile şi nevoile tale. Lat212×A99, H83cm. Dimensiuni pat: Lat93×L200cm. Husă: 13 nou HÄRNÖSAND fotoliu extensibil 999lei Lat95×A80, H82cm. Dimensiuni pat: bumbac, viscoză, poliester, lyocell şi in. Isefall Lat80×L193cm. Husă: 65% poliester şi 35% turcoaz deschis 899.019.35 bumbac. Olstorp nisipiu 199.026.41


172

FOTOLII

Probabil te va fura somnul dacă te instalezi aici cu revista preferată. Noi ţi-am spus...

02

EKTORP MUREN fotoliu 01

09

08

1249lei

07

Fotoliu rotativ. Vino să te învârţi în magazinul IKEA. 10

nou 03

04

11

12 SOLSTA OLARP fotoliu

219lei 14

05

nou 06

13

nou

nou

01 EKTORP MUREN fotoliu 1249lei Se poate regla în trei poziţii, de la cea verticală la cea orizontală. Lat85×A94, H97cm. Husă fixă: 100% bumbac. Idemo negru 001.849.14 02 IKEA STOCKHOLM fotoliu 1,5 locuri 2749lei Lat113×A93, H81cm. Husă: 77% bumbac şi 23% poliester. Sandbacka negru 501.475.37 Nu poţi decide cât este de confortabil decât dacă te aşezi. Vino la magazinul IKEA şi încearcă toate fotoliile noastre.

03 KIVIK șezlong 1099lei Lat90×A163, H83cm. Husă: 80% bumbac şi 20% poliester. Dansbo lila 498.968.70 04 EKTORP JENNYLUND fotoliu 779lei O gamă bine aleasă de huse va da un aspect nou mobilierului tău. Lat78×A85, H84cm. Husă: 100% bumbac. Idemo roşu 698.948.94 Îţi place modelul dar nu şi culoarea? Intră pe www.IKEA.ro/fotolii şi vezi toate opţiunile.

05 VÄRMDÖ balansoar 499lei Lemn masiv de pin. Lat65×A74, H106cm. Negru 201.906.88 Vezi cum balansoarul VÄRMDÖ te poate aduce mai aproape de natură la pagina 158. 06 nou SÖDERHAMN fotoliu 1747lei Uşor de întreţinut; husa este detaşabilă şi se poate curăţa chimic. Lat105×A99, H83cm. Husă: 79% bumbac şi 21% poliester. Replösa bej 198.994.79

07 EKENÄS fotoliu 799lei Lat86×A78, H90cm. Husă fixă: bumbac, viscoză, poliester şi in. Tullinge gri-maro 602.073.47 08 nou MELLBY fotoliu 899lei Lat78×A85, H80cm. Husă: 80% bumbac şi 20% poliester. Dansbo galben-verde 998.943.93 09 FINNTORP fotoliu 299lei Lucrat manual; margini rotunjite, netede, cu model frumos detaliat. Fiecare piesă este unică. Ratan. Lat71×A64, H85cm. Alb 602.016.80

10 ARVIKA fotoliu rotativ 1999lei Cadru din oţel. Lat84×A85, H110cm. Piele naturală vopsită. Grann negru 602.039.95 11 nou POÄNG balansoar 639lei Cadru din furnir de fag stratificat şi arcuit; un material rezistent şi dur. Lat68×A94, H95cm. Negru-maro. Husă Dansbo roşu 499.009.09

12 SOLSTA OLARP fotoliu 219lei Lat66×A62, H63cm. Husă fixă: 100% bumbac. Ransta natur 600.998.47 13 nou POPPTORP fotoliu cu pernă 249lei Lat67×A73, H67cm. Husă: 100% bumbac. Roz/negru 999.030.38 14 nou POÄNG fotoliu 389lei Lat68×A82, H100cm. Cadru din furnir de mesteacăn stratificat şi arcuit. Husă: 100% bumbac. Blomstermåla multicolor 699.017.38 Taburet 179lei Lat68×A54, H39cm. 799.017.52


MĂSUŢE CAFEA

174

nou

Aceste măsuțe se strâng ușor atunci când ai nevoie de mai mult spațiu pentru joacă.

nou

10

03 09 02 LACK măsuţă cafea

01

39,99lei/buc.

04

11

12

13 06

VITTSJÖ măsuţă cafea

199lei

05

08

14

“Mi-am dorit să creez o soluție, nu doar o piesă de mobilier obişnuită. Datorită rotilelor, o poți muta ușor pentru a o folosi în cât mai multe moduri. Este o măsuță de cafea, dar poate fi și noptieră, raft pentru cărți și orice altceva îți mai trece prin cap.”

15

07 Designer: Ola Wihlborg

nou IKEA PS 2012 măsuţă cafea

169lei 01 nou LACK măsuţă cafea 199lei Un compartiment deschis pentru depozitare. Panouri celulare. L119×Lat42cm. Roşu lucios 101.984.06 02 LIATORP măsuţă cafea 899lei MDF, PAL melaminat şi sticlă securizată. L118×Lat78, H50cm. Alb 201.730.66 03 VEJMON măsuţă cafea 549lei Blat din furnir de mesteacăn. Durabil, rezistent la pete şi uşor de întreţinut. L140×Lat66, H47cm. 501.366.71

04 ISALA măsuţă cafea 899lei Sertar glisant care se închide uşor. Lemn masiv de fag, furnir de fag şi MDF. Designer: J Asshoff/H Brogård. Ø90, H47cm. Gri 202.041.76 05 BOKSEL măsuţă cafea 599lei Blat furniruit; aspect natural. PAL, furnir de frasin şi sticlă securizată. Designer: K Hagberg/M Hagberg. L119×Lat59, H42cm. Negru-maro 802.071.67

06 VITTSJÖ măsuţă cafea 199lei PAL melaminat, sticlă securizată şi oţel cu protecţie la coroziune. Ø75, H45cm. Negru-maro 802.133.09 07 nou IKEA PS 2012 măsuţă cafea 169lei Oţel cu protecţie la coroziune. L70×Lat42, H48cm. Turcoaz 902.084.49 08 TROLLSTA măsuţă cafea 229lei PAL melaminat şi aluminiu cu protecţie la coroziune. Lat38×A38, H40cm. Lila 902.007.21

De ce să nu foloseşti o bancă în locul unei măsuţe de cafea? Susține orice, de la pahare la... musafiri neanunțați.

09 STRIND măsuţă cafea 549lei Oţel nichelat, sticlă securizată. Designer: Ehlén Johansson. Ø75, H40cm. Alb 301.571.03 10 nou IKEA PS 2012 set măsuţe cafea 429lei/3buc. Lemn masiv, furnir de fag şi oţel cu protecţie la coroziune. Designer: J Karlsson/N Karlsson. L50×Lat50, H42cm. Alb/fag 302.084.47 11 HEMNES măsuţă cafea 549lei Lemn masiv de molid. Designer: Carina Bengs. L118×Lat75, H46cm. Gri-maro 501.762.85

12 LACK măsuţă cafea 39,99lei/buc. Se poate combina cu alte produse din gama LACK. Panouri celulare. Sarcină maximă: 25 kg. L55×Lat55, H45cm. Verde 502.076.87 13 LACK măsuţă cafea 49,99lei Panouri celulare. L55×Lat55, H45cm. Roşu lucios 801.937.35 14 SIGURD bancă 249lei Lemn masiv de fag şi MDF. Designer: Ola Wihlborg. Lat114×A43, H45cm. Roşu 602.012.46

15 TOFTERYD măsuţă cafea 849lei Sertare glisante care se închid uşor. PAL melaminat şi oţel cromat. L95×Lat95, H31cm. Negru lucios 401.974.86

Nu ai găsit măsuţa potrivită? Intră pe www.IKEA.ro/masute-cafea pentru întreaga gamă de mărimi și culori disponibile.


MÅNSTAD colţar extensibil cu spaţiu de depozitare 1999lei Șezlongul poate fi montat pe partea stângă sau pe partea dreaptă. Lat240×A90/155, H73cm. Dimensiuni pat: Lat140×L204cm. Husă fixă: 100% bumbac. Gobo bej închis 501.989.75 Disponibil şi cu husa Gobo albastru închis 201.989.72

1799lei Lasă doar lumina să pătrundă... ...nu şi privirile indiscrete. NINNI TRÅD set de perdele 59,99lei 100% poliester. Lat145×L300cm. Alb 302.030.77

49, lei 99


178

PErdELE şI drAPErII

01 EMMIE set draperii cu cordoane 219lei Dublate cu perdele subţiri; filtrează şi mai bine lumina. 100% bumbac. Lat145×L300cm. Multicolor 202.168.67 02 AINA set perdele 199lei Permit luminii să pătrundă, dar diminuează razele directe ale soarelui. 100% in. Lat145×L300cm. Alb 702.180.91 03 ENJE stor 99,99lei Se poate monta atât în afara sau interiorul ramei ferestrei, cât şi pe tavan. 87% poliester şi 13% nailon. Lat120×L250cm. Alb 000.267.07 04 KAJSAMIA set draperii 99,99lei Cu inele metalice încorporate, se montează pe baghetă. 65% poliester, 35% bumbac. Designer: Emma Hagman. Lat145×L300cm. Negru 202.308.54 05 ANITA set draperii cu cordoane 139lei Ţesătura de tip jacquard conferă textură modelului perdelei. 100% poliester. Lat145×L300cm. Gri închis 901.602.49 06 ALVINE SPETS set perdele 39,99lei Perdeaua poate fi pusă pe şine, fire sau sistemele de suspensie KVARTAL. 100% poliester. Lat145×L300cm. Alb 800.707.63

07 IRJA set baghete perdele 6,99lei

4,99lei

03

01

08

05

02

Transformă dormitorul din vis în realitate cu ajutorul setului de perdele ALVINE SPETS. Vezi cum la pagina 70.

06

07 IRJA set baghete perdele 4,99lei Include: 1 galerie, 2 accesorii de perete şi 2 capete. Oțel cu protecție la coroziune şi plastic polipropilenic. Sarcină maximă: 2kg. L140cm. Alb 701.171.72 08 VIVAN set perdele 44,99lei Perdeaua subțire filtrează lumina; ideală pentru o soluție în straturi pentru ferestre. 70% poliester, 30% bumbac. Lat145×L300cm. Alb 002.215.63 09 TUPPLUR stor 119lei Cu un strat special ce nu permite pătrunderea luminii. Metraj: 100% bumbac tratat cu plastic acrilic. Lat140×L195cm. Alb 000.495.20 10 RAFFIG capăt galerie 7lei/2buc. Se potriveşte cu baghetele pentru perdea RÄCKA şi HUGAD. Plastic polistirenic. L25mm. Negru 202.199.36 11 VÄSENTLIG capăt galerie 15lei/2buc. Se potriveşte cu baghetele pentru perdea RÄCKA şi HUGAD. Plastic polistirenic. L53mm. Alb 002.171.94 La magazinul IKEA găseşti o mulţime de accesorii pentru perdele. Vino şi alege-le pe cele preferate. 12 HÖGTIDLIG capăt galerie 25lei/2buc. Se potriveşte cu baghetele pentru perdea RÄCKA şi HUGAD. Aluminiu cu protecție la coroziune. L100mm. Alb 102.172.21

04 KAJSAMIA set draperii

99,99lei

Perdelele EMMIE şi draperiile AINA fac echipă bună când vine vorba de filtrarea luminii.

Accesoriile potrivite transformă orice perdea într-o piesă de rezistenţă.

Ferestrele tale sunt aşa cum ţi le-ai imaginat? Pentru şi mai multe idei creative vezi pagina 156.

10

11

12

09


180

perDele şi Draperii

“Ne-am inspirat din stilul anilor ‘50 şi ‘60 şi am hotărât să tricotăm şi să coasem chiar noi modelele în loc să le desenăm pe calculator.” Designeri: Barbara Bendix Becker şi Mette Bache

Bara reglabilă pentru perdele se poate folosi în jurul oricărui colţ din casă.

06

08

nou

02

04 05

01 FERLE set perdele

59,99lei

09

LAPPLJUNG RAND draperie panou

07

03

nou

Catifeaua din bumbac este o alegere perfectă dacă doreşti să atenuezi zgomotele.

01 FERLE set perdele 59,99lei 70% poliester, 30% bumbac. Designer: Paulin Machado. Lat145×L300cm. Alb/gri 402.378.78 02 EIVOR set perdele 59,99lei 70% poliester, 30% bumbac. Designer: Kajsa Aronsson. Lat145×L300cm. Alb/negru 002.109.27 03 SANELA set perdele 269lei 100% catifea din bumbac. Lat140×L300cm. Turcoaz deschis 202.390.10

04 JANETTE set perdele 129lei 65% poliester, 35% bumbac. Designer: Ida Arnfelt. Lat145×L300cm. Gri 102.215.86 05 WERNA set perdele 179lei Material dens, împiedică pătrunderea luminii. 100% poliester. Lat145×L300cm. Lila închis 702.060.45 06 nou MALIN FIGUR set perdele 179lei 56% in, 44% bumbac. Lat145×L300cm. Multicolor 002.215.82

49,99lei/buc.

07 nou MALIN TRÅD set perdele 179lei 56% in, 44% poliester. Lat145×L300cm. Multicolor 002.215.77 08 VIVAN set perdele 44,99lei 70% poliester, 30% bumbac. Lat145×L300cm. Gri 202.215.62 09 LAPPLJUNG RAND draperie panou 49,99lei 85% hârtie, 15% poliester. Lat60×L300cm. Multicolor 202.316.60


182

METRAJE

01 08 “Mi-am dorit să duc mai departe tradiţia simplităţii IKEA, aşa că am creat metraje cu buline. Privindu-le, eşti mai optimist şi te simţi încărcat de energie.”

06

07

02 01 nou IKEA PS 2012 metraj 34,99lei/m Cu model în relief, ideal pentru confecţionarea de pături şi cuverturi. 100% poliester. Designer: Maria Vinka. Lat150cm. Albastru 402.226.69 02 nou MALIN VÅG metraj 19,99lei/m 100% bumbac. Designer: B B Becker/M Bache. Lat150cm. Multicolor 602.249.69 03 JANETTE metraj 24,99lei/m 100% bumbac. Designer: Ida Arnfelt. Lat150cm. Gri 702.237.14 04 EMMIE RAND metraj 29,99lei/m Fir de bumbac vopsit; model vizibil pe ambele părţi. 100% bumbac. Lat150cm. Albastru 602.179.16 05 BERTA RUTA metraj 29,99lei/m Fir de bumbac vopsit; model vizibil pe ambele părţi. 100% bumbac. Lat150cm. Carouri gri 702.237.28 06 TRÅDKLÖVER metraj 24,99lei/m 100% bumbac. Designer: Anna Salander. Lat150cm. Alb/negru 502.388.15 07 EMMIE RAND metraj 29,99lei/m Fir de bumbac vopsit; model vizibil pe ambele părţi. 100% bumbac. Lat150cm. Roz 802.179.15 08 SOLRUN metraj 24,99lei/m 100% bumbac. Designer: Malin Åkerblom. Lat150cm. Multicolor 502.043.68 09 SOFIA metraj 24,99lei/m 100% bumbac. Lat150cm. Negru/alb 901.600.27 10 EMMIE ROS metraj 19,99lei/m 100% bumbac. Lat150cm. Multicolor 502.179.12 11 GURINE metraj 19,99lei/m 100% bumbac. Designer: S Edholm/L Ullenius. Lat150cm. Multicolor 102.294.17 12 EIVOR LEVA metraj 24,99lei/m 100% bumbac. Designer: Kajsa Aronsson. Lat150cm. Multicolor 402.179.17

Măsoară, potriveşte, taie, coase şi... decorează-ţi casa cu obiectele lucrate chiar de tine.

Designer: Maria Vinka

09

10 EMMIE ROS metraj

19,99lei/m

03

JANETTE metraj

12 11

24, lei/m 99

04

Decupează din material două frunze, coase-le marginile şi adaugă o umplutură. Tocmai ai creat o pernă originală.

05

Ce poţi face cu aţă colorată, un ac sau o maşină de cusut? Dacă nu ştii încă răspunsul, vino la magazin şi vezi noua colecţie de metraje. Fiecare bucăţică de material aşteaptă să fie transformată într-un obiect original.


184

COVOARE

01 VEMB covor, fir scurt 999lei Covor moale şi rezistent. Suprafață: 80% lână şi 20% nailon. Lat193×L193cm. Multicolor 201.991.32 02 SKARUM covor, fir scurt 179lei Suprafață: 100% polipropilenă. Designer: Cilla Ramnek. Lat133×L195cm. Negru/multicolor 502.267.23

03 nou MALIN FIGUR covor, fir scurt 299lei 05 FERLE covor, fir scurt 129lei Lucrat manual; pune în evidență modelul. Polipropilenă tratată la cald; suprafață moale 80% lână, 20% nailon. Lat97×L115cm. şi plăcută. Suprafață: 100% polipropilenă. Designer: B B Becker/M Bache. Designer: Paulin Machado. Lat133×L195cm. Turcoaz 002.287.91 Albastru/alb 802.255.24 04 BÄLUM covor, fir scurt 249lei Firele dese creează o suprafață plăcută şi atenuează zgomotul. 70% polipropilenă şi 30% poliester. Ø130cm. Albastru 201.982.60

06 LAPPLJUNG RUTA covor, fir scurt 249lei Suprafață: 100% polipropilenă. Designer: Anna Efverlund. Lat200×L200cm. Alb/negru 402.279.02 07 nou IKEA PS 2012 covor, ţesătură plată 199lei Strat inferior din latex; împiedică alunecarea. Suprafață: 100% polipropilenă. Designer: Maria Vinka. Lat98×L242cm. Albastru 502.216.93 Se poartă verde! Vezi mai mult la pagina 248.

Şi degetele tale merită să fie alintate. Vino la magazinul IKEA şi lasă-le să testeze calitatea ţesăturilor.

08 HAMPEN covor, fir lung 269lei Polipropilenă tratată la cald; suprafață moale şi plăcută. Suprafață: 100% polipropilenă. Lat160×L230cm. Roşu 601.468.15 09 TEJN imitaţie din blană de oaie 49,99lei 80% acril şi 20% poliester. Lat60xL100cm. Alb 302.290.77 10 TRÅDKLÖVER covor, fir scurt 299lei Fir: 100% polipropilenă. Lat200×L200cm. Designer: Anna Salander. Multicolor 002.389.69

07

11 BISLEV covor, ţesătură plată 99,99lei Modelul este la fel de vizibil pe ambele fețe; reversibil. 100% bumbac. Lat80×L200cm. Designer: Anna Efverlund. Multicolor 801.966.30 12 SÖFTEN covor, ţesătură plată 79,99lei 100% bumbac. Lat80×L150cm. Designer: Anna Svanfeldt Hillervik. Negru/alb 402.255.02

nou

VEMB covor, fir scurt 01

999lei

06

08 HAMPEN covor, fir lung

02

269lei

SKARUM covor, fir scurt

179lei

09

04 10 Adaugă o pată de culoare camerei tale preferate. 03

nou 05

Completează-ţi stilul cu perne şi lenjerii de pat asortate la pagina 288.

11

12


186

COVOARE

01 06

ÅDUM covor, fir lung

499lei

03

02

05

Tradiţii străvechi şi stiluri moderne. Găseşte-ţi covorul preferat la magazinul IKEA.

EMMIE PÄRLA covor, fir scurt

07

999lei

04

Covoare persane unicat, lucrate manual.

08

PERSISK KELIM GASHGAI covor, ţesătură plată

349lei 09

10 01 MORUM covor, ţesătură plată 269lei Suprafaţă: 100% polipropilenă. Lat160×L230cm. Bej 202.035.63 02 HERRUP covor, fir scurt 269lei Suprafață: 100% polipropilenă. Lat160×L230cm. Roşu 401.982.97 03 VALBY RUTA covor, fir scurt 299lei Suprafață: 100% polipropilenă. Lat170×L230cm. Multicolor 101.004.95 04 PERSISK GABBEH L covor, fir lung 1999lei Suprafaţă: 100% lână. Aprox. Lat110×L175cm. Culori asortate 502.182.66 05 EIVOR CIRKEL covor, fir scurt 499lei Suprafață: 100% polipropilenă. Lat200×L200cm. Alb/roşu 202.254.09

11 PERSISK KELIM GASHGAI covor, ţesătură plată 1299lei 06 ÅDUM covor, fir lung 499lei Suprafaţă: 100% lână. Aprox. Lat170×L250cm. 702.170.63 Suprafaţă: 100% polipropilenă. Lat170×L240cm. 12 Vezi nr. 9 Verde 701.887.82 07 PERSISK HAMADAN covor, fir scurt 2199lei Fiecare covor PERSISK este fabricat din lână 100%, are Suprafaţă: 100% lână. Aprox. Lat140×L200cm. model, culoare şi dimensiuni diferite, fiind lucrat manual 702.170.58 de meşteşugari iscusiţi, ca rezultat al tradiţiilor şi al 08 EMMIE PÄRLA covor, fir scurt 999lei măiestriei fiecărui ţesător. Toate dimensiunile sunt unice Suprafaţă: 80% lână, 20% nailon. Lat170×L240cm. şi variază între 70 şi 130 cm în lăţime şi între 140 şi 300 cm Modele asortate 802.179.58 în lungime. 09 PERSISK KELIM GASHGAI covor, ţesătură plată 349lei Răsfaţă-ţi picioarele cu un covor moale. Suprafaţă: 100% lână. Aprox. Lat55×L200cm. Vino şi testează calitatea la magazinul IKEA. Multicolor 102.182.30 10 Vezi nr. 4

11

12


LACK comodă TV Panouri celulare. Potrivită pentru televizoare cu ecran plat, cu diagonala de 127cm. Sarcină maximă 65 kg. Lat149×A55, H35cm. Negru-maro 201.053.41 Disponibilă şi în culorile: Alb 001.053.23 Mesteacăn 401.053.40

199lei

GISLEV covor, fir scurt 99,99lei Suprafață: 100% polipropilenă. Lat133×L195cm. Roşu 902.254.01 Disponibil şi în culoarea: Gri 101.778.85

99

79, lei


190

Soluţii de depozitare

o viaţă de zi cu zi mai bună şi pentru obiectele tale preferate. 01 BeStÅ unitate depozitare cu uşă

215lei/buc.

Credem că spaţiul de depozitare vorbeşte despre tine. La fel ca pasiunile tale. De aceea, încercăm să îţi oferim soluţii potrivite spaţiului şi obiectelor tale preferate. Una dintre acestea este BESTÅ, un sistem de depozitare uşor de personalizat. Are corpuri individuale care pot fi montate pe verticală, pe orizontală, strecurate în spaţii strâmte sau expuse în spaţii largi. Poţi adăuga uşi opace sau din sticlă, ca să-ţi protejezi lucrurile dragi de praf şi de priviri indiscrete. Cu ajutorul poliţelor reglabile poţi adapta interiorul astfel încât să încapă cât mai multe din obiectele tale. Intră pe www.iKea.ro/bestaplanner şi începe să creezi propria soluţie de depozitare. Dar poate îţi plac cele propuse de noi? Dacă răspunsul e da, te aşteptăm la magazin.

03

02 BeStÅ ansamblu depozitare

1037lei

01 BeStÅ unitate depozitare cu uşă 215lei/buc. Adaptează spaţiul din interior cu ajutorul poliţelor reglabile. MDF şi PAL melaminat. Lat60×A40, H64cm. Negru-maro 599.256.50 Alb 499.238.83

02 BeStÅ ansamblu depozitare 1037lei Cadrele de diferite dimensiuni permit crearea unei soluţii adaptate spaţiului. MDF şi PAL melaminat. Lat180×A40, H74/202cm. Alb/maro lucios 599.078.11 03 GruNdtal oglindă 149lei Sticlă şi oţel inoxidabil. Ø70cm. 400.478.83

04 BeStÅ unitate depozitare cu uşă 170lei/buc. Se poate completa cu butoni, mânere sau sisteme de deschidere prin apăsare. MDF şi PAL melaminat. Lat60×A40, H38cm. Alb/lila 799.245.22 Alb/gri-turcoaz 599.174.95

BeStÅ unitate depozitare cu uşă

170lei 04


192

Soluţii de depozitare

01 BESTÅ ansamblu depozitare cu uşi glisante 1800lei Uşile glisante economisesc spaţiul când sunt deschise. Expune sau ascunde obiectele din interior. PAL melaminat, MDF şi oţel cromat. Bancă Lat240×A40, H48cm. Corp suspendat Lat240×A40, H38cm. Alb/roşu lucios 399.077.27 02 BESTÅ ansamblu depozitare 1715lei Între panoul şi sticla uşilor poţi insera fotografii sau materiale textile. MDF, PAL melaminat, aluminiu şi sticlă securizată. Lat300×A40, H192cm. Negru-maro 498.949.89 03 BESTÅ ansamblu depozitare cu uşi de sticlă 935lei Adaptează spaţiul conform nevoilor tale cu ajutorul poliţelor reglabile. MDF, PAL melaminat şi sticlă securizată. Bancă Lat180×A40, H38cm Corp suspendat Lat60×A40, H128cm. Alb/gri-turcoaz 099.077.76 04 BESTÅ ansamblu depozitare cu uşi de sticlă 1485lei Uşile din sticlă protejează de praf obiectele tale preferate. MDF, PAL melaminat şi sticlă securizată. Lat180×A40, H192cm. Alb 899.078.19 05 BESTÅ ansamblu depozitare cu uşi 924lei Adaptează spaţiul conform nevoilor tale cu ajutorul poliţelor reglabile. MDF, PAL melaminat şi oţel cu protecţie la coroziune. Lat120×A40, H192cm. Alb/roşu lucios 399.077.65 Cutiile SKUBB se vând separat. 06 BESTÅ ansamblu depozitare 1475lei Corpuri cu uşi pentru depozitarea DVD-urilor sau accesoriilor ascunse privirii dar ferite de praf. MDF şi PAL melaminat. Bancă Lat240×A40, H64/128cm. Corp suspendat Lat240×A40, H38cm. Alb/lila 399.076.33

01

04

03

Spaţiu pentru păstrarea tuturor lucrurilor necesare: pentru maratoane de filme, petreceri sau colecţiile preferate.

02

Crezi că această unitate de depozitare te-ar putea ajuta să transformi haosul în ordine la tine acasă?

05

BESTÅ ansamblu depozitare

1715lei

06 BESTÅ ansamblu depozitare

1475lei


soluţii TV şi media

194

07 02

08 01

04

03

Cu o comodă joasă pentru televizor poţi transforma peretele într-un ecran de cinema.

Pentru toate laptopurile folosite şi ca televizoare.

09

10

Nu vrei televizor aici? Nu-i nicio problemă! Comoda BESTÅ arată la fel de bine şi fără.

05

12 06

11

benno comodă TV

399lei 01 nou iKea Ps 2012 comodă TV 799lei MDF şi PAL melaminat. Designer: L Widén/A Wallin Irinarchos. Pentru TV cu ecran plat şi diagonala de max. 138 cm. Lat150×A48, H41cm. Alb/galben 102.105.35 Vrei o zonă de jocuri wireless acasă? Citeşte la pagina 150 despre cum o poţi crea cu ajutorul comodei TV din colecţia iKea Ps.

02 laCK comodă TV colţ 199lei Panouri celulare. Sarcină maximă: 65 kg. Lat100×A55, H35cm. Negru-maro 601.053.39 03 ToFTeRYd comodă TV 599lei PAL melaminat şi oţel cromat. Pentru TV cu ecran plat şi diagonala de max. 127 cm. Lat140×A47, H31cm. Alb lucios 201.975.00 04 besTÅ ansamblu depozitare cu uşi de sticlă 520lei PAL melaminat şi sticlă securizată. Lat60×A40, H128cm. Alb/negru-maro 499.076.56

05 besTÅ buRs comodă TV 999lei PAL melaminat. Designer: Mikael Warnhammar. Sarcină maximă: 100 kg. Pentru TV plat cu diagonala de max. 152cm. Lat180×A41, H49cm. Roşu lucios 901.037.58 06 nou ViTTsJÖ comodă TV 229lei Oţel cu protecţie la coroziune, sticlă securizată şi PAL melaminat. Designer: Johan Kroon. Pentru TV plat cu diagonala de max. 138cm. Lat150×A40, H33cm. Negru 402.133.11

07 boRGsJÖ comodă TV 229lei PAL melaminat. Designer: Carina Bengs. Sarcină maximă: 50 kg. Pentru TV cu ecran plat şi diagonala de max. 150 cm. Lat150×A42, H51cm. Maro 102.209.64 08 bRÄda suport laptop 49,99lei Picioare pliante pentru a economisi spaţiu. Susţine laptop-uri cu diagonala de până la 17”. Furnir de mesteacăn, plop şi melamină. Designer: Sarah Fager. Lat42×A30, H21cm. Negru/alb 401.486.22

09 VallViK comodă TV/măsuţă cafea 399lei Lemn masiv de pin. Sarcină maximă: 45 kg. Pentru TV cu ecran plat şi diagonala de max. 101 cm. Lat118×A45, H47cm. Negru-maro 601.936.56 10 Hemnes comodă TV 699lei Lemn masiv de pin. Sarcină maximă: 45 kg. Pentru TV cu ecran plat şi diagonala de max. 106 cm. Lat110×A47, H57cm. Alb 001.775.55

11 benno comodă TV 399lei Furnir de mesteacăn. Sarcină maximă: 50 kg. Pentru TV plat cu diagonala de max. 116 cm. Lat120×A39, H42cm. 902.016.88 12 liaToRP comodă TV 899lei MDF. Designer: Carina Bengs. Sarcină maximă: 100 kg. Lat145×A49, H45cm. Alb 801.166.00


196

soluţii TV şi media

01 BENNO turn DVD-uri 89lei Adaptează spaţiul conform nevoilor tale cu ajutorul poliţelor reglabile. PAL melaminat. Lat20×A17, H202cm. Alb 073.053.10 EKBY JÄRPEN/EKBY STILIG poliţă perete 69,99lei/buc. PAL și lemn masiv de mesteacăn. Lat119×A28, H34cm. Alb 198.703.48 BENNO comodă TV cu rotile 229lei Rotile incluse pentru mai multă mobilitate. PAL melaminat. Sarcină maximă: 30 kg. Pentru TV cu ecran plat şi diagonala de max. 106 cm. Lat118×A38/42, H51cm. Alb 502.031.04 BILLY bibliotecă 139lei/buc. Adaptează spaţiul conform nevoilor tale cu ajutorul poliţelor reglabile. PAL melaminat. Lat40×A28, H202cm. Alb 400.857.14 02 BESTÅ ansamblu depozitare cu uşi şi sertare 1295lei Sertare glisante cu dispozitiv de blocare. PAL melaminat și oţel cromat. Bancă Lat240×A40, H48cm. Corp suspendat Lat120×A20, H64cm. Alb/alb lucios 698.945.54 03 HEMNES ansamblu depozitare/TV 2846lei Lemn masiv de molid și sticlă securizată. Designer: Carina Bengs. Lat288×A37/47, H197cm. Gri-maro 999.055.08 04 DAVE masă laptop 99,99lei Cu înălţime și unghi de înclinare reglabile. Oţel cu protecţie la coroziune și MDF. Designer: Karl Malmvall. Sarcină maximă: 6 kg. Lat60×A50, H52–81cm. Roșu 101.518.14 05 EXPEDIT ansamblu depozitare/TV 679lei Poliţele pot fi așezate pe stânga sau pe dreapta. Pentru TV cu ecran plat şi diagonala de max. 139 cm. Panouri celulare și MDF. Lat185×A39, H149cm. Alb 199.178.69 Cutiile LEKMAN se vând separat. 06 VITTSJÖ comodă TV 149lei Clemele păstrează cablurile în ordine și le ascund. Oţel cu protecţie la coroziune, sticlă securizată și PAL melaminat. Designer: Johan Kroon. Sarcină maximă: 40 kg. Pentru TV cu ecran plat şi diagonala de max. 101 cm. Lat100×A40, H33cm. Negru-maro/sticlă 902.175.66

01

03

04 BENNO comodă TV cu rotile

229lei

Un loc potrivit pentru a-ţi organiza (şi reorganiza mereu) colecţiile de muzică şi filme.

05

02

Treci la nivelul următor şi alege un loc special pentru consolele tale cu jocuri . 06


198

SOLuIţII DE DEpOzITArE

nou

Combină aceste etajere în orice fel îţi doreşti.

01

IKEA pS 2012 corp cu uşă de sticlă

02

12

1799lei

10

11 04

05

03

09 BILLY bibliotecă

319lei

07

“La crearea acestui corp ne-a inspirat un perete cu tablouri de diferite mărimi. Fiecare parte a sa este ca o ramă frumoasă ce încadrează obiectele tale preferate.”

13

08

06

ISALA corp cu uşi

849lei

Designeri: Wis design, Anna Wallin Irinarchos och Lisa Widén

01 BESTÅ etajeră cu uşă 170lei/buc. PAL melaminat. Lat60×A40, H38cm. Alb/gri-turcoaz 599.174.95 02 BESTÅ etajeră cu uşă 215lei/buc. Include 2 poliţe reglabile. PAL melaminat. Lat60×A40, H64cm. Alb/gri-turcoaz 399.174.96 03 FÖRHÖJA corp suspendat 49,99lei/buc. Sarcina maximă: 8 kg. MDF. Lat30×A25, H30cm. Alb 701.771.99

04 VALLVIK bibliotecă 399lei Lemn masiv de pin lăcuit. Lat80×A30, H190cm. Negru-maro 801.936.55 05 LIATORP bufet 1149lei Poliţe reglabile, modifică spaţiul conform nevoilor tale. MDF, PAL melaminat şi sticlă securizată. Lat145×A48, H87cm. Alb 801.165.96 06 JOSEF corp 179lei Se poate folosi în interior şi în exterior. Oţel cu protecţie la coroziune. Lat40×A35, H86cm. Gri 001.689.90

07 TROLLSTA bufet 999lei Poliţele reglabile şi adânci oferă un spaţiu de depozitare generos. PAL melaminat şi oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Hanna Brogård. Lat120×A50, H76cm. Lila 702.007.17 08 ISALA corp cu uşi 849lei Adaptează spaţiul conform nevoilor tale cu ajutorul celor 2 poliţe reglabile. MDF şi lemn masiv de fag. Designer: J Asshoff/H Brogård. Lat75×A44, H131cm. Lila 102.041.72

09 BILLY bibliotecă 319lei Poliţe adânci, perfecte pentru cărţile mari. PAL melaminat. Lat80×A39, H202cm. Alb 102.084.67 Vrei să-ţi scrii memoriile? Sau poate le colecţionezi pe ale altora? Contează pe BILLY. Vezi mai mult la pag. 30. 10 IKEA STOCKHOLM corp cu uşi de sticlă 1349lei Uşi cu amortizoare pentru o închidere uşoară. Furnir de stejar şi sticlă securizată. Lat75×A37, H174cm. Maro-auriu 001.037.91

11 nou IKEA pS 2012 corp cu uşă de sticlă 1799lei Încadrează, expune şi protejează obiectele preferate. MDF şi sticlă securizată. Lat73×A41, H200cm. Alb 702.084.45 12 EXPEDIT etajeră cu uşi şi sertare 609lei Panouri celulare, MDF şi PAL melaminat. Designer: Tord Björklund. Lat79×D39, H149cm. Roşu/alb lucios 299.174.92

13 EXPEDIT etajeră 129lei Se poate monta pe perete sau aşeza pe podea. Panouri celulare. Designer: Tord Björklund. Lat79×A39, H79cm. Aspect mesteacăn 801.352.98 Cutiile pentru etajerele EXPEDIT se vând separat. Notă! Toate bibliotecile, corpurile şi etajerele prezentate trebuie fixate de perete.


200

Soluţii de depozitare

01 VittSJÖ etajeră 299lei Oţel cu protecţie la coroziune, sticlă securizată şi PAL melaminat. Designer: Johan Kroon. Lat100×A36, H175cm. Negru-maro 202.133.12 02 BillY bibliotecă 567lei Adaptează spaţiul conform nevoilor tale cu ajutorul poliţelor reglabile. Furnir de mesteacăn. Designer: Gillis Lundgren. Lat160×A28, H106/202cm. 899.077.15 03 eXpedit etajeră cu uşi 849lei Inserturile EXPEDIT sunt disponibile în mai multe culori şi finisaje. Amestecă-le aşa cum vrei pentru a crea o etajeră personalizată. Designer: Tord Björklund. Lat185×A39, H185cm. Alb/verde 999.081.87

02

05

01

06 BeStÅ ansamblu depozitare

1155lei

Vino la magazinul iKea şi vezi cât de multe lucruri încap într-o etajeră eXpedit. 04 BorGSJÖ bibliotecă cu uşi de sticlă 369lei Partea inferioară, mai adâncă, este prevăzută cu un sistem de gestionare a cablurilor; ascunde cablurile, dar le păstrează la îndemână. PAL melaminat şi sticlă securizată. Designer: Carina Bengs. Lat75×A32, H181cm. Maro 599.030.02 05 HeMNeS ansamblu depozitare cu uşi de sticlă 2447lei Sistem de colectare a cablurilor; ascunde cablurile, dar le păstrează la îndemână. Lemn masiv de molid şi sticlă securizată. Designer: Carina Bengs. Lat147×A37, H197cm. Negru-maro 099.077.00 06 BeStÅ ansamblu depozitare 1155lei Se poate completa cu butoni, mânere şi sisteme de deschidere prin apăsare, vândute separat. MDF si PAL melaminat.. Lat240×A40, H166cm. Alb/lila 299.078.17 07 iVar ansamblu 3 secţiuni 1304lei Lemn masiv de pin. Lat262×A50, H124/179/226cm. 999.076.92 08 liatorp bibliotecă cu uşi de sticlă 1424lei Uşile panou sau din sticlă protejează obiectele de praf. MDF şi sticlă securizată. Designer: Carina Bengs. Lat96×A37, H214cm. 298.426.23 toate bibliotecile şi ansamblurile pentru depozitare prezentate trebuie fixate de perete.

Familia IVAR este fabricată din lemn masiv, netratat de pin. Îl poţi vopsi foarte uşor în orice culoare doreşti.

08

04

03

07 iVar ansamblu 3 secţiuni

1304lei


202

CUTII

Spaţiu de depozitare pentru toate lucrurile pe care nu vrei să le mai vezi vreodată.

Foloseşte cutia separat ca spaţiu de depozitare sau împreună cu etajerele EXPEDIT.

nou

02

01

Cutiile se pot fixa pe perete pentru a-l transforma într-un spaţiu de depozitare.

IKEA PS 2012 set sertare

199lei/4buc. 10

05

11

03

KASSETT cutie cu capac

29,99lei/2buc. 04

06

12 07

13

08

09

14

15 16 KVISSLE set cutii cu capac

49,99lei/4buc. 01 SKUBB cutie 49,99lei/3buc. Cutia se scoate uşor trăgând de mâner. 100% poliester şi plastic polipropilenic. Lat31×A34, H33cm. Lila 602.070.31 02 KNODD coş cu capac 69,99lei Se poate folosi în orice loc din casă, chiar şi în zone cu umiditate crescută. Oțel cu protecție la coroziune. Ø41, H51cm. Capacitate 40l. Alb 600.456.56 03 KNODD coş cu capac 49,99lei Cârlig pentru prinderea capacului de coş; uşor de umplut şi de golit. Ø34, H32cm. Capacitate 16l. Culori asortate 902.189.24

04 KASSETT cutie cu capac 29,99lei/2buc. Pentru păstrarea ziarelor, revistelor şi a altor obiecte mici. Carton. Lat27×A35, H18cm. Alb 202.242.83 05 KVARNVIK cutie cu capac 29,99lei Păstrează CD-uri, încărcătoare, jocuri şi accesorii de birou. Capacitate: 26 CD-uri. Carton şi iută. Lat16×A29, H15cm. Alb 301.967.36 06 KVARNVIK cutie cu capac 59,99lei Pentru păstrarea ziarelor, revistelor şi a obiectelor mici. Suport pentru etichete; găseşti mai uşor ceea ce cauţi. Lat32×A35, H30cm. Alb 301.967.41

07 KOTTEBO coş 39,99lei Se potrivesc cu poliţele etajerei EXPEDIT. Frunze de palmier lăcuite. Lat32×A34, H32cm. 001.094.77 08 PLUGGIS cutie cu capac 34,99lei Capacul îţi protejează obiectele. Se poate stivui. Plastic. Designer: Marcus Arvonen. Lat36×A29, H18cm. Alb 802.346.94 09 BLADIS set cutii cu capac 49,99lei/4buc. Depozitează accesorii de birou, agrafe de păr, bijuterii etc. Separatoare pentru nevoile tale de depozitare. Include: 2 cutii (10x11x8,5cm), 1 cutie (7,5x23,5x8,5cm) şi 1 cutie (21x26x10cm). Negru 302.193.61

10 LEKMAN cutie 44,99lei 13 SAMLA cutie cu capac 13,99lei/buc. Potrivită pentru păstrarea oricăror obiecte, Capacul protejează împotriva prafului. Plastic de la ziare la haine. Prevăzută cu protecţie din polipropilenic. Designer: Mia Gammelgaard. fetru pentru a preveni zgârierea suprafeţelor. Lat39×A28, H14cm. Negru 599.030.16 Plastic. Designer: Tord Björklund. 14 KASSETT cutie cu capac 14,99lei/2buc. Lat33×A37, H33cm. Roşu 701.384.00 Păstrează CD-uri, încărcătoare, telecomenzi 11 nou IKEA PS 2012 set sertare 199lei/4buc. şi accesorii de birou. Capacitate: 22 CD-uri. Se pot suspenda pe perete sau aşeza Carton vopsit. Lat16×A26, H15cm. pe o suprafață plană. Bambus şi plastic. Roz inchis 402.243.19 Designer: Sarah Fager. 15 KVISSLE set cutii cu capac 49,99lei/4buc. Culori asortate 602.065.45 Poți păstra stilouri, caiete, cărți de vizită etc. 12 PINGLA cutie cu capac 9,99lei/2buc. Include: 3 cutii (10x10cm) şi 1 cutie (32x11cm). Potrivită pentru păstrarea oricăror obiecte, Oțel cu protecție la coroziune şi plută. de la ziare la haine. Carton gofrat lăcuit. Alb 401.980.23 Lat28×A37, H18cm. Albastru 402.222.97

16 KUPOL unitate depozitare culisantă 34,99lei Combină şi stivuieşte până găseşti ce ți se potriveşte. Plastic polipropilenic. Lat27×A18, H16cm. Alb 001.980.39

Mărunţişurile au nevoie de o casă? Avem cutii pe măsura lor la magazinul IKEA.


204

BIROURI

Testat şi aprobat pentru uz de birou. Îndeplineşte cele mai exigente standarde de calitate pentru stabilitate şi rezistenţă.

VIKA AMON/VIKA ALEX ansamblu masă

549lei 08

01 BORGSJÖ birou

199lei

02

09

03

05

10

04

VIKA GLASHOLM/VIKA ADILS ansamblu masă 189,99lei

159lei 06

12

07

11

VITTSJÖ masă pentru laptop

13

129lei

Orice masă simplă poate deveni un birou încăpător dacă îi adaugi o unitate de depozitare.

01 GALANT birou pentru colţ stânga 639lei 04 LIATORP birou 999lei Blat rezistent la pete şi uşor de întreţinut. Finisat pe ambele părţi; poate fi folosit Furnir de frasin, oţel cu protecţie la coroziune. în mijlocul camerei. MDF şi PAL melaminat. Designer: Olle Lundberg. Lat160xA120, Designer: Carina Bengs. Lat145×A65, H60-82cm. Negru-maro/argintiu 198.369.67 H73cm. Alb 301.036.76 02 GALANT corp sertare cu rotile 699lei 05 BORGSJÖ birou 199lei Furnir de frasin. Designer: K Malmvall/ Poliţa de sub blat ascunde cablurile şi păstrează E Lilja-Löwenhielm. Lat45×A60, H55cm. suprafaţa de lucru liberă. PAL melaminat. Negru-maro 102.064.30 Designer: Carina Bengs. Lat90×A52, H73cm. 03 ALEX corp sertare cu rotile 399lei Maro 402.209.72 PAL melaminat. Lat67×A48, H66cm. Designer: Johanna Asshoff. Negru 501.671.58

Aici poţi să-ţi depozitezi laptopul când ai nevoie de mai mult spaţiu deasupra.

06 MICKE corp sertare cu rotile 219lei Finisat pe ambele părţi; poate fi folosit în mijlocul camerei. PAL melaminat. Designer: Henrik Preutz. Lat35×A50, H75cm. Alb/verde 202.216.18 07 MICKE birou 169lei Orificiu şi compartiment în partea din spate pentru ascunderea cablurilor. PAL melaminat şi oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Henrik Preutz. Lat73×A50, H75cm. Alb/verde 602.216.16

08 VIKA AMON/VIKA ALEX ansamblu masă 549lei MDF, PAL melaminat şi oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Johanna Asshoff. L120×Lat75, H105cm. Verde/alb 399.048.42 09 MICKE birou operaţional colţ 569lei Poliţă superioară cu orificiu pentru cabluri. PAL melaminat, MDF şi oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Henrik Preutz. Lat100×A100, H151cm. Negru-maro 401.800.61

10 VIKA GLASHOLM/VIKA ADILS ansamblu masă 159lei Blat din sticlă securizată; uşor de curăţat. Picioare reglabile din oţel cu protecţie la coroziune. Sarcină maximă: 50 kg. L99×Lat52, H71cm. Albastru/argintiu 099.037.83 11 MALM birou cu tăblie culisantă 499lei Tăblia culisantă poate fi montată în stânga sau în dreapta asigurând o suprafaţă de lucru suplimentară. PAL melaminat şi MDF. Lat151×A65, H72cm. Alb 702.141.92

Interiorul sertarului mesei ISALA este prevăzut cu o poliţă din metal perforat ce previne supraîncălzirea laptopului în timpul încărcării.

12 VITTSJÖ masă pentru laptop 129lei Sticlă securizată, PAL melaminat şi oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Johan Kroon. Lat100×A36, H72cm. Negru-maro/sticlă 802.213.52 13 ISALA masă pentru laptop 699lei Orificiu pentru gestionarea uşoară a cablurilor. Lemn masiv de fag, MDF şi oţel cu protecţie la coroziune. Designer: J Asshoff/H Brogård. Lat80×A45, H74cm. Lila 302.041.85 Nu ai găsit încă biroul dorit? Vino şi vezi mai multe modele la magazinul IKEA.


206

SCAUNE ROTATIVE

Scaun testat şi aprobat pentru uz de birou. Prevăzut cu tetieră pentru o poziţie mai confortabilă a spatelui indiferent dacă lucrezi sau te joci pe calculator.

Culorile scaunului se asortează cu cele ale blaturilor de lucru şi picioarelor VIKA. Vezi toate opţiunile pe: www.IKEA.ro/scaune-rotative

01 MARKUS scaun rotativ

599lei

06

09 05

10

04

02

ALRIK scaun rotativ

99

69, lei

01 MARKUS scaun rotativ 599lei Husă: 100% lână. Designer: Henrik Preutz. Sarcină maximă: 110 kg. Şezut: Lat53×A47, H40–57cm. Albastru 501.788.59

10 ani GARANŢIE

Scaunul MARKUS are 10 ani garanţie. Citeşte mai multe la paginile 310 - 312.

07

03 GREGOR scaun rotativ

349lei

02 ALRIK scaun rotativ 69,99lei Înălţime reglabilă. Testat şi aprobat pentru uz casnic. Şezut: plastic polipropilenic. Designer: H Preutz/M Temple. Şezut: Lat39×A37, H40–51cm. Albastru 402.141.17 03 GREGOR scaun rotativ 349lei Pernă cu husă detaşabilă şi lavabilă. Testat şi aprobat pentru uz casnic. Husă: 40% bumbac, 20% in, 20% viscoză, 20% poliester. Designer: Andrew Shove. Şezut: Lat45×A47, H42–53cm. Negru/gri 801.931.94

08 SNILLE scaun rotativ

79,99lei

04 VILGOT scaun rotativ 249lei Cu suport lombar; susţine şi relaxează spatele. Scaun testat şi aprobat pentru uz de birou. Husă: 100% poliester. Designer: Henrik Preutz. Şezut: Lat47×A48, H47–60cm. Negru 601.931.85 05 FINGAL scaun rotativ 199lei Înălţime reglabilă. Testat şi aprobat pentru uz casnic. Husă: piele ecologică. Sarcină maximă: 110 kg. Şezut: Lat49×A42, H38–50cm. Negru 901.965.97

06 TORBJÖRN scaun rotativ 169lei Şezut înclinat pentru mai multă stabilitate la aplecare. Testat şi aprobat pentru uz casnic. Husă: 100% poliester. Designer: J Jelinek. Şezut: Lat40×A43, H42–50cm. Roz 502.179.07 07 SKRUVSTA scaun rotativ 429lei Tensiune reglabilă la înclinare; măreşte sau scade rezistenţa potrivit mişcărilor şi greutăţii tale. Testat şi aprobat pentru uz casnic. Husă: piele ecologică. Şezut: Lat48×A45, H47–55cm. Idhult alb 400.731.79

08 SNILLE scaun rotativ 79,99lei Înălţime reglabilă. Testat şi aprobat pentru uz casnic. Şezut din plastic polipropilenic: Lat45×A39, H39–51cm. Verde 798.982.69 09 MALKOLM scaun rotativ 399lei Rotile acoperite cu cauciuc; alunecă uşor pe orice tip de podea. Testat şi aprobat pentru uz casnic. Husă: piele ecologică. Designer: Ola Wihlborg. Sarcină maximă: 110 kg. Şezut: Lat52×A45, H45–58cm. Maro 501.968.01

10 TORKEL scaun rotativ 259lei Rotilele se blochează automat când nu foloseşti scaunul. Testat şi aprobat pentru uz casnic. Husă: piele ecologică. Şezut: Lat49×A42, H40–52cm. Negru 002.124.84 Ridică, coboară, roteşte şi aşază-te confortabil. Vino şi testează calitatea la magazinul IKEA.


VILGOT scaun rotativ 299lei Înălţime reglabilă pentru o poziţie confortabilă. Rotile cauciucate, potrivite pentru orice tip de podea. Husă: 100% poliester. Sarcină maximă 110 kg. Şezut Lat47×A48, H47–60cm. Negru 601.931.85 Disponibil şi în culorile: Albastru 601.931.90 Roşu 801.931.89

Designer: Henrik Preutz

249lei

Un ingredient natural pentru o atmosferă romantică. Luminează discret colţurile camerei.

HOLMÖ lampadar Hârtie de orez şi oţel. Abajur: Ø22cm. H117cm. Alb 301.841.68

34, lei 99


210

CORPURI DE ILUMINAT

Realizat dintr-o singură bucată de hârtie decupată şi folosind tehnologia LED, acest abajur îmbracă pereţii casei tale în frumoase modele decorative.

05

Designul ingenios foloseşte lumina din interior pentru o atmosferă primitoare.

01

nou

nou 06

nou

Design revoluţionar

10

Tehnologia LED foloseşte diode de dimensiuni foarte mici, care nu se sparg, nu trebuie să fie înlocuite şi generează o cantitate minimă de căldură. Toate acestea şi faptul că este mai sustenabilă decât orice alt tip de iluminat, au inspirat designerilor noştri unele dintre cele mai creative produse. Acum, putem avea corpuri de iluminat de dimensiuni reduse, lumina este difuzată în mod uniform, pătrunzând în locuri până acum imposibil de cucerit. Priveşte doar corpurile de iluminat din această pagină. Unul a fost inspirat de capul unui duş din Hong Kong, iar altul de un obiectiv fotografic panoramic. Un număr infinit de idei, posibile acum cu tehnologia LED.

02

nou IKEA PS 2012 LED lampadar

09 07

VÄSTER LED lustră

299lei

529lei

08

03

nou 04

Abajurul plat al aplicei şi braţul cu lungime reglabilă îţi vin în ajutor atunci când ai nevoie să economiseşti spaţiu.

01 nou IKEA PS 2012 LED lustră 579lei Fascicul de lumină direcţionat; pentru iluminatul meselor din camera de zi sau al măsuţelor de cafea. Oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Henrik Preutz. Ø45, H15cm. Galben 602.117.83 02 nou IKEA PS 2012 LED lampadar 529lei Design inspirat de forma unei fustiţe de balerină. Abajurul din material textil dă un farmec deosebit încăperii, chiar dacă lampa nu este aprinsă. Abajur Ø70, H155cm. 802.077.61

03 nou IKEA PS 2012 LED aplică 229lei Braţ cu lungime reglabilă. Aluminiu şi plastic. L max. 90cm. Negru 602.116.98 04 VIKT LED aplică 159lei Aluminiu cu protecţie la coroziune şi plastic. Lat9,5xA7,7, H11,5cm. Alb 101.906.17 05 nou SOLKULLEN LED lustră 179lei Îmbracă pereţii şi tavanul în modele decorative. Aluminiu şi hârtie. Ø54, H30cm. 402.047.69

09 nou VÄSTER LED lustră 299lei 06 nou KLOR LED lustră 419lei LED-uri încorporate în discul ultrasubţire Plastic şi oţel. şi plat al lustrei. Oţel nichelat şi plastic Designer: K Hagberg/M Hagberg. Ø30cm. policarbonat. Abajur Ø40cm. 301.806.84 Roşu 202.087.06 10 IKEA STOCKHOLM LED 07 TISDAG LED lampă de birou 269lei lampadar 429lei Oţel cu protecţie la coroziune şi plastic. Abajur Ø12cm. H58cm. Gri închis 101.968.60 Oţel nichelat. Designer: Ehlén Johansson. 08 TIVED LED lampadar 259lei H140xA35cm. 701.660.11 Braţele flexibile permit direcţionarea uşoară Vino la magazinul IKEA şi descoperă a luminii acolo unde ai nevoie. Oţel, aluminiu modelul potrivit pentru casa ta. şi plastic. Baza Ø20cm, H163cm. 001.809.68


212

CORPURI DE ILUMINAT

LED-urile au o durată de viaţă de 25 000 ore şi consumă cu 85% mai puţină energie decât becurile incandescente.

Abajururile din hârtie proiectează o lumină caldă şi difuză. HOLMÖ lampadar

34,99lei

02

01

11

08 12 05

06

09

10

03

04

01 ONSJÖ LED candelabru 229lei Plastic şi aluminiu. Ø70, H60cm. 902.112.63 02 HÄGGÅS LED lustră 269lei LED-uri la capătul fiecărui braţ. Plastic polipropilenic şi oţel inoxidabil. Ø60, H50cm. 402.077.44 03 JANSJÖ LED spot cu clemă 44,99lei/buc. Oţel, aluminiu şi plastic policarbonat. H40cm. Portocaliu 102.372.57 04 STRANNE LED veioză decorativă 149lei Braţe flexibile. Oţel nichelat şi cauciuc sintetic. H77cm. 101.736.70 05 TIVED LED lampă de birou 129lei/buc. Oţel şi aluminiu nichelate şi plastic acriclic. Baza Ø12cm. H60cm. 001.809.49

07

nou 06 ARÖD lampadar 219lei Oţel şi aluminiu nichelat. Abajur Ø15, H126cm. Gri 501.477.83 07 nou LYRIK lampadar 229lei Lampă cu expresie sculpturală; lumină caldă. Oţel, aluminiu şi 100% bumbac. Abajur Ø35, H142cm. 901.959.70 08 TUVE lampadar 229lei Abajur din material textil; lumină difuză. Oţel cu protecţie la coroziune, plastic, in şi bumbac. Abajur Ø54, H150cm. 701.928.64

12 KVART aplică/lampă cu clemă 24,99lei 09 SÖRE lampadar 109lei Creează o lumină de atmosferă. Oţel şi hârtie Se poate monta pe perete sau pe poliţă. de orez. Abajur Ø30, H100cm. 402.044.82 Include accesoriul pentru perete şi clema pentru poliţă. Oţel. Abajur Ø8,5cm. 10 IKEA 365+ BRASA lampadar 229lei Două niveluri de luminozitate; uşor Negru 601.524.44 de reglat. Aluminiu şi oţel. Abajur Ø13, H131cm. Negru 201.488.21 Vezi şi mai multe corpuri de iluminat 11 HOLMÖ lampadar 34,99lei la magazinul IKEA. Oţel cu protecţie la coroziune, plastic şi hârtie de orez. Abajur Ø22, H117cm. 301.841.68


214

CORPURI DE ILUMINAT

Schimbă abajururile vechi cu unele noi şi vezi totul într-o altă lumină. 03

07 04

nou

08

01

02 10

09

LAMPAN veioză

14,99lei 05

Modul ingenios de ambalare a acestei veioze face posibil preţul atât de mic.

06 11

nou GAVIK veioză

01 nou LYRIK veioză decorativă 139lei Creează o atmosferă plăcută. Oţel, aluminiu şi 100% bumbac. Ø24, H52cm. 601.959.76 02 ÅRSTID veioză decorativă 69,99lei Abajur din material textil; lumină difuză. Oţel nichelat, poliester şi bumbac. Abajur Ø22cm. H56cm. Alb 101.638.69 03 TRÅL lampă de birou 99,99lei Aluminiu şi oţel cu protecţie la coroziune. Abajur Ø9cm. H64cm. Alb 701.585.39 04 nou VIDJA veioză decorativă 89,99lei Abajur din material textil; lumină difuză. Plastic, oţel, viscoză şi bumbac. Ø19, H48cm. Roz 202.235.56

05 LAMPAN veioză 14,99lei Plastic. Abajur Ø19cm. H29cm. Roşu 100.960.97 06 VÄTE veioză decorativă 34,99lei Creează o lumină de atmosferă. Oţel zincat şi hârtie de orez. Abajur Ø22cm. H26cm. Alb 101.615.54 07 BRÅN bază pentru veioză 65lei Sticlă lucrată manual; fiecare piesă este unică. Oţel şi sticlă. H40cm. 101.841.45 SKEBY abajur 44,99lei 100% bumbac, plastic şi oţel. Ø23cm. 002.270.89 08 KLABB veioză decorativă 139lei Aluminiu şi microfibră de poliester. Lat24×A13, H44cm. Lila 302.150.18

09 NYFORS lampă de birou 119lei Braţul şi abajurul reglabile permit direcţionarea uşoară a luminii. Becul este inclus. Oţel nichelat. Abajur: 65% polietilenă şi 35% poliester. Abajur Ø14cm. H83cm. 401.245.84 10 FILLSTA veioză 44,99lei Creează o lumină de atmosferă. Plastic şi aluminiu. Ø27, H31cm. Alb 201.544.16 11 nou GAVIK veioză 69,99lei Sticlă. Ø18, H21cm. Albastru 002.133.08

69,99lei “Am creat veioza GAVIK aproape în întregime din sticlă deoarece am vrut să adaug o expresie modernă unui model clasic. Suprapunerea celor două straturi, al abajurului şi al piciorului reflectă lumina şi creează un efect de umbră.” Designer: Helena Svensson


216

CORPURI DE ILUMINAT

MELODI lustră

02

JÄRA abajur

19,99lei

89,99lei

03

nou

06

07

01

Adu un suflu nou în oricare încăpere şi încearcă să iluminezi câteva colţuri neglijate până acum. Te vei simţi ca într-o casă nouă.

08

10

09

04

05

01 TORNA lustră 319lei Pentru lumină difuză sau focalizată, potrivită pentru iluminatul mesei. Furnir de mesteacăn stratificat şi plastic polipropilenic. Designer: Ehlén Johansson. Ø27, H56cm. 901.366.12 02 MELODI lustră 19,99lei Fascicul de lumină focalizat; pentru iluminatul meselor sau al barurilor. Plastic. Designer: Monika Mulder. Ø28, H26cm. Alb 000.379.80

03 nou LYRIK abajur 89,99lei Abajur din material textil. Lumină difuză, de atmosferă. Oțel cu protecție la coroziune şi 100% bumbac. Designer: Sissa Sundling. Ø36cm. 501.959.72 HEMMA set cablaj lampă 15lei L1,8m. Alb 000.678.54

04 HEKTAR lustră 319lei Fascicul de lumină focalizat; pentru iluminatul meselor sau al barurilor. Oțel cu protecție la coroziune. Designer: Ola Wihlborg. Ø47cm. Negru 602.152.05 05 FOTO lustră 59,99lei Fascicul de lumină focalizat; pentru iluminatul meselor sau al barurilor. Aluminiu lăcuit. Ø38cm. 801.258.12

06 JÄRA abajur 89,99lei Abajur din material textil; lumină difuză, de atmosferă. Piciorul lămpii şi setul de cabluri se vând separat. 100% bumbac, plastic şi oțel. Ø45, H29,5cm. Gri 202.286.29 HEMMA set cablaj lampă 15lei L1,8m. Alb 000.678.54 07 VÄTE plafonieră 109lei Lumină difuză pentru iluminat general. Hârtie de orez şi oțel zincat. Designer: Maria Vinka. Ø72, H27cm. Alb 401.760.59

08 IKEA 365+ BRASA lustră 149lei Fascicul de lumină direcționat; pentru iluminatul meselor din camera de zi sau al măsuțelor de cafea. Oțel cu protecție la coroziune şi aluminiu. Designer: A Nilsson/H Preutz/T Eliasson. Ø45, H22cm. Roşu 801.384.14 09 SÖDER candelabru, 7 braţe 439lei Creează o lumină de atmosferă. Sticlă şi oțel. Designer: P Amsell/B Berlin. Ø72, H80cm. 501.956.89

10 SÖDER lustră 139lei Adaugă un plus de strălucire casei tale. Sticlă şi oțel. Designer: P Amsell/B Berlin. Ø14, H30cm. 701.956.93 Vino la magazin sau intră pe www.IKEA.ro şi alege-ţi modelul care ţi se potriveşte.


218

MESE PENTRU SUFRAGERIE

BJURSTA masă extensibilă sufragerie 449lei

STORNÄS masă extensibilă sufragerie

399lei

1249lei

Întinde sau pliază masa în funcţie de nevoile tale.

07

02

01

TRANETORP masă extensibilă sufragerie

1149lei 08 03

09

04 10

nou IKEA PS 2012 masă extensibilă sufragerie

nou

649lei

11

BJURSTA masă extensibilă sufragerie 06

05

599lei 12

Ai nevoie de mai mult loc la masă pentru prietenii invitaţi la cină? Cu INGATORP e simplu. Trebuie doar să tragi picioarele şi să adaugi extensia.

01 STORNÄS masă extensibilă 03 BJURSTA masă extensibilă sufragerie 1249lei sufragerie 849lei Pentru 4-6 persoane. Reglează dimensiunile Pentru 4-6 persoane. Reglează dimensiunile mesei cu ajutorul extensiei. Lemn masiv mesei cu ajutorul extensiei. Furnir de stejar. de pin. L147/204×Lat95, H74cm. Ø115/L166, H74cm. Stejar 001.167.79 Aspect antichizat 401.768.46 04 NORDEN masă pliantă 749lei 02 BJURSTA masă extensibilă Pentru 2-4 persoane. Reglează dimensiunile sufragerie 399lei mesei cu ajutorul celor 2 extensii pliante. Pentru 4 persoane. Reglează dimensiunile Lemn masiv de mesteacăn. L26/89/152×Lat80, mesei cu ajutorul celor 2 extensii glisante. H74cm. 201.047.18 Furnir de frasin. L90/129/168×Lat90, H74cm. Maro 101.823.11

Blat fabricat din bambus, un material rezistent, care creşte din abundenţă.

05 nou INGATORP masă extensibilă sufragerie 1129lei Pentru 4-6 persoane. Reglează dimensiunile mesei cu ajutorul extensiei. MDF şi lemn masiv de fag. Designer: Carina Bengs. L155/215×Lat87, H74cm. Alb 702.214.23 06 nou IKEA PS 2012 masă extensibilă sufragerie 649lei Pentru 2-4 persoane. Reglează dimensiunile mesei cu ajutorul celor 2 extensii pliante. Bambus şi aluminiu. Designer: Jon Karlsson. L74/106/138×Lat80, H74cm. 202.068.06

07 BJURSTA masă suspendabilă 09 TORSBY masă sufragerie 549lei cu extensie pliantă 149lei Pentru 4 persoane. Sticlă securizată Odată pliată se transformă într-o poliţă şi oţel cromat. Designer: practică pentru obiecte de mici dimensiuni. Carl Öjerstam. L135×Lat85, H74cm. Furnir de frasin şi oţel cu protecţie la coroziune. Alb/cromat 598.929.37 Lat90×A50cm. Negru-maro 802.175.24 10 MELLTORP masă sufragerie 149lei 08 TRANETORP masă extensibilă PAL melaminat şi oţel cu protecţie la sufragerie 1149lei coroziune. Designer: Lisa Norinder. Pentru 4-6 persoane. Reglează dimensiunile L75×Lat75, H74cm. Alb 598.499.77 mesei cu ajutorul extensiei. Lemn masiv şi furnir de stejar. L143/203×Lat90, H74cm. Nu ai găsit încă ceea ce cauţi? Stejar alb 602.066.11 Intră pe www.IKEA.ro/mese pentru mai multe culori şi dimensiuni.

11 BJURSTA masă extensibilă sufragerie 599lei Pentru 4-8 persoane. Reglează dimensiunile mesei cu ajutorul celor 2 extensii. Furnir de frasin. L140/180/220×Lat84, H74cm. Negru-maro 301.162.64 12 MUDDUS masă cu extensie pliantă 219lei Pentru 1-2 persoane. Reglează dimensiunile cu ajutorul extensiei glisante şi pliante. PAL melaminat şi oţel cu protecţie la coroziune. L48/92×Lat60, H74cm. Alb 101.600.74


220

SCAUNE PENTRU SUFRAGERIE

nou

Câteva taburete în plus, care se pot stivui, sunt mereu de folos atunci când musafirii se anunţă pe neaşteptate.

139lei

04

nou

VILMAR scaun

12

05

03 02

01

SIGURD scaun

229lei 13

11

nou 14

Am înălţat spătarul acestui scaun pentru mai mult confort în timpul cinelor prelungite alături de prieteni.

TOBIAS scaun 299lei

249lei

06

07

10 08

“Am combinat cele mai bune calităţi ale plasticului şi lemnului într-un nou material compozit. Primul ne-a permis să păstrăm forma deosebită a scaunului, iar folosirea lemnulului ne-a ajutat să reducem emisiile de dioxid de carbon.”

Cel mic este destul de înalt pentru a avea propriul scaun la masa “celor mari“?

Designer: Marcus Arvonen

15

17

09 16

18

19

01 VILMAR scaun 139lei Se poate stivui; economiseşte spaţiu când nu este folosit. Designer: Johanna Jelinek. Oţel cromat şi furnir de mesteacăn. Lat52×A55, H89cm. 198.897.48 02 nou IKEA PS 2012 taburet 149lei/buc. MDF si lemn masiv de fag. Designer: Lisa Norinder. Şezut: Ø35, H65cm. Albastru 202.067.88 Negru 602.067.86 Galben 402.067.92 03 NORRNÄS scaun 229lei Lemn masiv de mesteacăn; material rezistent, natural, cu suprafaţă dură. Designer: Mikael Warnhammar. Lat42×A53, H94cm. Husă Isunda gri 601.775.00

04 nou IKEA PS 2012 scaun cu braţe şi spătar înalt 349lei Lemn masiv de mesteacăn şi oţel. Designer: Ebba Strandmark. Lat58×A58, H97cm. 002.067.94 05 INGOLF scaun 199lei Lemn masiv de arbore de cauciuc şi MDF. Lat43×A52, H91cm. 701.032.50 06 REIDAR scaun 199lei Se poate stivui; economiseşte spaţiu când nu este folosit. Aluminiu cu protecţie la coroziune. Lat49×A50, H78cm. 101.775.07 07 TOBIAS scaun 249lei Şezut şi spătar flexibile pentru mai mult confort. Oţel cromat şi plastic. Lat55×A56, H82cm. Gri/cromat 901.853.20

08 MARIUS taburet 19,99lei/buc. Se poate stivui; economiseşte spaţiu când nu este folosit. Plastic polipropilenic şi oţel cu protecţie la coroziune. Ø32, H45cm. Negru 101.356.59 Albastru 002.182.40 Alb 901.840.47 Vezi cum MARIUS te poate ajuta să savurezi un pahar de vin într-o cadă cu spumă. Detalii la pagina 124. 09 TERJE scaun pliant 49,99lei/buc. Lemn masiv de fag lăcuit. Lat44×A51, H77cm. Roşu 402.256.77 10 HENRIKSDAL scaun 279lei Lemn masiv de stejar lăcuit şi 100% bumbac. Lat51×A58, H97cm. Cadru: negru-maro. Husă: Blekinge alb 498.500.61

11 ELMER scaun 249lei 14 nou IKEA PS 2012 scaun cu braţe 299lei Gata montat. Plastic policarbonat şi oţel cromat. Material compozit din plastic şi lemn. Designer: K Hagberg/M Hagberg. Lat50×A46, Designer: Marcus Arvonen. Lat52×A46, H70cm. Roşu 901.964.89 H76cm. Negru 702.068.04 12 BÖRJE scaun 179lei 15 nou PREBEN scaun 399lei Lemn masiv de fag lăcuit şi 100% bumbac. Şezut şi spătar căptuşite pentru mai mult Lat44×A55, H100cm. Negru-maro. confort. Husă fixă din fibre sintetice, poliester Husă Gobo alb 301.168.48 şi lână. Designer: C Halskov/H Dalsgaard. Lat45×A51, H90cm. Negru-maro. Nu ai găsit ceea ce cauţi? Husă Tenö gri deschis 602.013.31 Intră pe www.IKEA.ro/scaune-sufragerie 16 URBAN scaun junior 169lei pentru mai multe modele şi culori. Uşor de întreţinut. Plastic polipropilenic consolidat. Lat45×A48, H79cm. 13 SIGURD scaun 229lei Verde 502.070.36 Lemn masiv de stejar şi furnir de stejar. Lat46×A46, H78cm. Stejar alb 402.011.48

17 KAUSTBY scaun 179lei Lemn masiv de pin lăcuit. Lat44×A48, H103cm. Gri-maro 801.822.42 18 BERNHARD scaun 499lei Oţel cromat şi piele naturală. Lat45×A50, H77cm. Kavat verde-lămâie 402.038.78 19 NILS scaun cu braţe 349lei Husă din 100% bumbac este detaşabilă şi lavabilă la maşină. Lemn masiv de mesteacan. Lat60×A57, H80cm. Negru. Husă Blekinge alb 498.487.04 Cinele pretenţioase par nesfârşite? Vezi cum te poate convinge NILS să nu mai vrei să pleci. Detalii la pagina 120.


TOBIAS scaun 299lei Şezut şi spătar flexibile; formă ergonomică, pentru un plus de confort. Oțel cromat şi plastic. Lat55×A56, H82cm. Gri/cromat 901.853.20 Disponibil şi în culoarea: Transparent/cromat 201.150.38

249lei

SKOJA pahar Sticlă. Designer: Henrik Preutz. 31cl. Lila 801.872.54 Albastru 202.407.68 Turcoaz 002.407.69

2,99lei/buc.

Designer: Carl Öjerstam


ACCESORII PENTRU MASĂ

224

01

09

10

03

02

TRYGG bol pentru servit

8,99lei/buc.

04

11

Rulează şi pliază şervetele pentru o masă cu decoraţiuni speciale.

ÖVERENS farfurie

05 06

14,99lei/buc.

14

12

13 08

19,99lei/buc.

07

01 IKEA 365+ farfurie 26,99lei/buc. Porţelan feldspat. Designer: Susan Pryke. L31×Lat26cm. Alb 263.128.10 02 IKEA 365+ farfurie aperitiv 7,99lei/buc. Porţelan feldspat. Designer: Susan Pryke. L18×Lat18cm. Bej 000.301.96 03 BRUKBAR pahar 4,99lei/buc. Sticlă. Designer: Maria Vinka. 27cl. Verde 102.333.39

04 IKEA 365+ bol 4,99lei/buc. Porţelan feldspat. Designer: Susan Pryke. Ø13cm. Alb 901.334.87 05 nou ÖVERENS farfurie 26,99lei/buc. Ceramică glazurată. Designer: M Vinka/S Edholm/L Ullenius. Ø31cm. Verde/alb 402.097.24 06 nou ÖVERENS farfurie 14,99lei/buc. Ceramică glazurată. Designer: M Vinka/S Edholm/L Ullenius. Ø27cm. Alb/verde 102.097.25

TRIVSAM farfurie

07 nou ÖVERENS bol 9,99lei/buc. Ceramică glazurată. Designer: M Vinka/S Edholm/L Ullenius. Ø16cm. Alb/verde 502.097.28 08 TRYGG bol pentru servit 3,99lei/buc. Sticlă. Designer: K Hagberg/M Hagberg. Ø17cm. 502.161.06

09 IKEA 365+ fructieră, 3 etaje 49,99lei Platouri detaşabile; le poţi combina şi varia înălţimea oricum doreşti. Sticlă şi oţel inoxidabil. Designer: Lovisa Wattman. L31×Lat27, H34cm. 401.017.33. 10 TRYGG bol pentru servit 8,99lei/buc. Sticlă. Designer: K Hagberg/M Hagberg. Ø28cm. 201.324.53 11 IKEA 365+ cană de ceai şi farfurie 14,99lei Porţelan feldspat. Designer: Susan Pryke. 36cl. Alb 863.210.10

15

16

12 TRIVSAM bol 7,99lei/buc. Ceramică glazurată. Designer: Jon Eliason. Ø17cm. Alb 001.873.71 13 TRIVSAM farfurie 19,99lei/buc. Ceramică glazurată. Designer: Jon Eliason. Ø32cm. Alb 901.874.18 14 POKAL pahar 9,99lei/6buc. Potrivit şi pentru băuturi fierbinţi. Sticlă. 15cl. 600.817.34 15 IKEA 365+ platou 34,99lei Lemn masiv de mesteacăn. Designer: Lovisa Wattman. L42×Lat22cm. 601.017.32

16 IKEA 365+ platou 34,99lei Economiseşte spaţiul de depozitare introducând obiectele mici în cele mai mari. Porţelan feldspat. Designer: Lovisa Wattman. L36×Lat20cm. Alb 801.013.35 Soluţii practice pentru o masă perfectă. Pentru mai multă inspiraţie, vino la magazinul IKEA.


226

accesorii pentru masă

02

“Paharul de whisky FRASERA seamănă foarte mult cu cele pe care mi le aduc aminte din copilărie. Este mare, ca să ai loc pentru câteva cuburi de gheaţă şi cu sticla faţetată, care reflectă lumina.”

01 12

03

Designer: Sarah Fager

FORSLA farfurie adâncă

04

17,99lei/buc.

14

05

06

13

nou FRASERA pahar de whisky

5,99lei/buc. 16

15

17 LÖnsam carafă

6,99lei/buc.

18 09

07

10 08 11

19

01 ARV farfurie adâncă 9,99lei/buc. Ceramică glazurată. Designer: Sissa Sundling. Ø26cm. Alb 601.878.58 02 HEDERLIG pahar de vin alb 4,99lei/buc. Sticlă. Designer: Anne Nilsson. 36cl. 801.548.71 03 ARV farfurie aperitiv 9,99lei/buc. Ceramică glazurată. Designer: Sissa Sundling. Ø22cm. Alb 401.878.64 04 ARV farfurie 27,99lei/buc. Ceramică glazurată. Designer: Sissa Sundling. Ø32cm. Alb 601.882.64

05 ARV farfurie 14,99lei/buc. Ceramică galzurată. Designer: Sissa Sundling. Ø28cm. Roz 702.096.52 06 LÖNSAM carafă 6,99lei/buc. Sticlă. Designer: Henrik Preutz. 1l. 202.135.43 07 GODTA bol 7,99lei/buc. Sticlă securizată. Designer: S Sundling/ S Edholm/L Ullenius. Ø11cm. Lila 302.195.68 08 IDEELL bol 6,99lei/buc. Sticlă securizată. Designer: S Sundling/S Edholm/L Ullenius. Ø11cm. Roz/verde 102.126.43

09 ARV bol 9,99lei/buc. Ceramică glazurată. Designer: Sissa Sundling. Ø15cm. Roz 602.229.70 10 ARV farfurie aperitiv 9,99lei/buc. Ceramică glazurată. Designer: Sissa Sundling. Ø22cm. Roz 102.096.45 11 ARV farfurie 14,99lei/buc. Ceramică glazurată. Designer: Sissa Sundling. Ø28cm. Alb 201.878.60

12 FÄRGRIK farfurie aperitiv 4,99lei/buc. Ceramică glazurată. Designer: Maria Vinka. Ø21cm. Lila închis 401.462.94 13 nou FRASERA pahar de whisky 5,99lei/buc. Sticlă. Designer: Sarah Fager. 30cl. 002.087.88 14 FÄRGRIK bol 4,99lei/buc. Ceramică glazurată. Designer: Maria Vinka. Ø16cm. Lila închis 701.462.78 15 FORSLA farfurie adâncă 17,99lei/buc. Strat de smalţ neuniform pentru un aspect unic. Ceramică vitrificată. Designer: Ebba Strandmark. Ø20cm. Lila 201.966.09

16 FORSLA platou 24,99lei/buc. Strat de smalţ neuniform pentru un aspect unic. Ceramică vitrificată. Ø35cm. 201.875.63 17 FABULÖS pahar 9,99lei/buc. Lucrat manual; fiecare piesă este unică. Sticlă. Designer: Gunnel Sahlin. 30cl. Lila 001.869.51 18 FORSLA bol 9,99lei/buc. Strat de smalţ neuniform pentru un aspect unic. Ceramică vitrificată. Designer: Ebba Strandmark. Ø13cm. Lila 401.875.62

19 NÄRHET pahar de vin roşu 7,99lei/buc. Lucrat manual; fiecare piesă este unică. Sticlă. Designer: Gunnel Sahlin. 28cl. 801.545.12 Dă tonul meselor alături de prieteni. pentru mai multă inspiraţie, vino la magazinul iKea.


ACCESORII PENTRU MASĂ

228

01

02

03

10

11 12 HEDERLIG pahar şampanie

4,99lei/buc. GODTA farfurie adâncă

9, lei/buc. 99

Petele colorate aplicate pe paharele FABULÖS dau un aspect unic sticlei lucrate manual.

04

13

05

14

15 06

16

08 07

17 09

01 POKAL cană 3,99lei/buc. Sticlă securizată. 25cl. Alb 602.161.01 02 BÄRBAR tavă 19,99lei Carton stratificat. Designer: S Edholm/L Ullenius. L33×Lat33cm. Model păsări 801.497.85 03 GODTA cană 5,99lei/buc. Sticlă securizată. Designer: S Sundling/S Edholm/L Ullenius. 21cl. Turcoaz 402.195.63

04 GODTA farfurie adâncă 9,99lei Sticlă securizată. Designer: Sissa Sundling. Ø25cm. Turcoaz 302.160.27 05 IKEA 365+ bol 6,99lei Porţelan feldspat. Designer: Susan Pryke. Ø16cm. Alb 801.334.83 06 GODTA farfurie 9,99lei Sticlă securizată. Designer: Sissa Sundling. Ø27cm. Turcoaz 502.160.31

07 IKEA 365+ farfurie aperitiv 5,99lei Porţelan feldspat. Designer: Susan Pryke. Ø21cm. Alb 001.334.77 08 BRUKBAR pahar 4,99lei/buc. Sticlă. Designer: Maria Vinka. 27cl. 902.333.40 09 IKEA 365+ farfurie adâncă 14,99lei Porţelan feldspat. Designer: Susan Pryke. Ø30cm. Alb 201.161.70

10 FABULÖS pahar 9,99lei/buc. Lucrat manual; fiecare piesă este unică. Sticlă. Designer: Gunnel Sahlin. 30cl. Turcoaz 101.869.55 11 LEENDE carafă 24,99lei/buc. Lucrată manual; fiecare piesă este unică. Sticlă. Designer: Anne Nilsson. 1,2l. Alb 301.872.42 12 HEDERLIG pahar şampanie 4,99lei/buc. Sticlă. Designer: Anne Nilsson. 22cl. 401.548.73

13 IKEA 365+ ceaşcă şi farfurie espresso 9,99lei/buc. Porţelan feldspat. Designer: Susan Pryke. 5cl. Turcoaz deschis 301.694.60 14 IKEA 365+ bol 9,99lei Porţelan feldspat. Designer: Susan Pryke. Ø13cm. Turcoaz deschis 301.334.90 15 IKEA 365+ farfurie 29,99lei Porţelan feldspat. Designer: Susan Pryke. Ø32cm. Alb/turcoaz deschis 401.334.75

16 IKEA 365+ farfurie 9,99lei Porţelan feldspat. Designer: Susan Pryke. Ø27cm. Alb 862.871.10 17 IKEA 365+ bol 9,99lei Porţelan feldspat. Designer: Susan Pryke. Ø16cm. Turcoaz deschis 101.334.72


ACCESORII PENTRU GĂTIT

230

IKEA 365+ wok 03

99,99lei 08

44,99lei

07

02

IKEA 365+ cratiţă cu capac

Fabricată din oțel inoxidabil pentru a rămâne ca nouă timp de mulți ani. Garanţie 15 ani. Citeşte mai multe despre garanţii la paginile 310 - 312.

01

Cele trei straturi de metal împiedică arderea sau lipirea mâncării de pereții vasului. 09 04

10

11

Acum poţi muta în voie cratițele sau tigăile. Suporturile magnetice rămân lipite chiar și atunci când le ridici.

12

13

05

06 Capacul din sticlă termorezistentă poate fi folosit și ca tavă pentru servit.

01 IKEA 365+ GUNSTIG şervet de masă 39,99lei/2buc. Capacitate mare de absorbţie. 55% bumbac, 45% in. Designer: Marcus Arvonen. Lat50×L70cm. Alb 901.821.28 02 IKEA 365+ cratiţă cu capac pentru sosuri 34,99lei/buc. Poate fi folosită pe toate tipurile de plite, inclusiv pe cele cu inducţie. Oţel inoxidabil. Ø20, H10cm. Capacitate: 2l. 601.011.57 Garanţie 15 ani.

03 IKEA 365+ wok 99,99lei Oţel inoxidabil cu strat antiaderent Teflon® Platinum+. Ø28, H9cm. 902.070.96 Garanţie 5 ani. 04 IKEA 365+ GUNSTIG suport magnetic pentru cratiţe 14,99lei/buc. Cauciuc siliconic şi magnet. Designer: Marcus Arvonen. L21×Lat18cm. Roşu/gri închis 501.752.76

05 IKEA 365+ IHÄRDIG borcan pentru mirodenii 14,99lei/4buc. Capac cu orificii separate pentru turnat şi presărat. Sticlă şi plastic. Ø6,5, H8,5cm. 15cl. Negru 201.528.70 06 IKEA 365+ GNISTRA cuţitul bucătarului 39,99lei Oţel inoxidabil cu molibden/vanadiu şi cauciuc. Designer: Håkan Olsson. Lamă: L20cm. Negru 601.493.24 Garanţie 15 ani.

07 IKEA 365+ VÄRDEFULL presă usturoi 29,99lei/buc. Potrivită şi pentru căţei nedecojiţi. Zinc cromat şi cauciuc sintetic. Designer: Håkan Olsson. L17cm. 201.521.58 08 IKEA 365+ cratiţă cu capac 44,99lei Se poate folosi şi pe plite cu inducţie. Oţel inoxidabil. Ø23, H15cm. Capacitate: 5l. 001.011.55 Garanţie 15 ani. 09 - 11 Familia IKEA 365+ HJÄLTE Plastic poliamidic, cauciuc siliconic şi oţel inoxidabil. Designer: Håkan Olsson. Negru. Spatulă wok 14,99lei L34cm. 501.494.66

Lingură pentru servit paste 14,99lei L34cm. 102.024.27 Tel 14,99lei L34cm. 301.586.78 12 IKEA 365+ tigaie 44,99lei Oţel inoxidabil cu strat antiaderent Teflon® Platinum+. Ø28, H5cm. 101.012.06 Garanţie 5 ani. 13 IKEA 365+ cratiţă cu capac pentru cuptor 129lei Oţel inoxidabil cu strat antiaderent Teflon® Platinum+ şi sticlă termorezistentă. Designer: Carl Öjerstam. L40×Lat25, H16cm. Capacitate: 5l. 701.011.66 Garanţie 5 ani.

Găteşte, savurează, păstrează. Familia de accesorii pentru gătit IKEA 365+ are o soluţie pentru toate nevoile din bucătărie. Vino la magazinul IKEA pentru şi mai multe produse.


ACCESORII PENTRU GĂTIT

232

01 FAVORIT tigaie pentru sotat 03 IKEA 365+ cratiță cu capac 44,99lei cu capac 129lei Poate fi folosită pe toate tipurile de plite, Poate fi folosită pe toate tipurile de plite, inclusiv pe cele cu inducţie. Oţel inoxidabil. inclusiv pe cele cu inducţie. Oţel inoxidabil Ø23, H15cm. Capacitate: 5l. 001.011.55 cu strat antiaderent Teflon® Professional Garanţie 15 ani. şi aluminiu. Designer: Halskov/Dalsgaard. 04 KAVALKAD set tigăi 29,99lei/2buc. Ø26, H7cm. Capacitate: 3l. 200.834.57 Aluminiu cu strat antiaderent Teflon® Clasic. Garanţie 10 ani. Ø20 şi 26cm. Negru 401.393.21 02 SMARTA formă pentru tarte 29,99lei/buc. Ceramică vitrificată. Designer: Magnus Elebäck. Ø29cm. Alb 201.329.19

05 IDENTISK wok cu capac 79,99lei Pereţii înclinaţi păstrează mâncarea pe fundul wok-ului, unde intensitatea căldurii este ridicată. Aluminiu cu strat antiaderent Teflon® Select şi oţel inoxidabil. Designer: Nicolas Cortolezzis. Ø32, H10cm. Gri 601.491.97 Citeşte mai multe despre garanţii la paginile 310 - 312.

06 SMARTA formă pentru copt 49,99lei Ceramică vitrificată. Designer: Magnus Elebäck. L41×Lat26, H9cm. Alb 301.329.14 07 SKÄNKA oală cu capac 69,99lei Aluminiu cu strat antiaderent Teflon® Select şi oţel inoxidabil. Designer: Henrik Preutz. Ø25, H15cm. Capacitate: 5l. Gri 401.294.59 08 SKÄNKA cratiță pentru sosuri 29,99lei Aluminiu cu strat antiaderent Teflon® Select. Designer: Henrik Preutz. H8cm. Capacitate: 1l. Gri 201.294.60

Tigaia pentru sotat are două straturi din oțel inoxidabil și unul intermediar din aluminiu pentru o încălzire rapidă și o distribuție uniformă a căldurii.

09 GRILLA tigaie grătar 39,99lei Mâner rabatabil; economiseşte spaţiul când este depozitată. Aluminiu cu strat Teflon® Clasic. L36×Lat26, H5cm. Negru 500.550.85 10 FAVORIT oală cu capac 169lei Bază din două straturi de oţel inoxidabil şi un strat intermediar din aluminiu. Designer: Halskov/Dalsgaard. Ø26, H18cm. Capacitate: 8l. 100.877.00 Garanţie 25 ani.

11 STABIL accesoriu pentru fiert 14,99lei Poţi fierbe mai multe alimente în acelaşi timp într-un singur vas. Oţel inoxidabil. Designer: Henrik Preutz. H13cm. Capacitate: 1l. 501.523.45 12 FAVORIT cratiță cu capac pentru sosuri 79,99lei Pereţii groşi distribuie uniform căldura. Oţel inoxidabil şi aluminiu. Designer: Halskov/Dalsgaard. Ø19, H10cm. Capacitate: 2l. 000.834.63 Garanţie 25 ani.

Un capac ce poate fi folosit și ca strecurătoare îţi va simplifica viaţa de zi cu zi în bucătărie.

06

SKÄNKA oală cu capac

69,99lei

01

07

08

02

09

03

04

12

KAVALKAD set tigăi

29,99lei/

10

2buc.

11 05

Gradația din interiorul cratiței te ajută să măsori exact cantitatea chiar în timp ce gătești.


PĂSTRAREA ALIMENTELOR

234

Tăvile din sticlă termorezistentă şi capacele din silicon pot fi folosite în cuptorul clasic sau cu microunde, în frigider, în maşina de spălat vase sau pur şi simplu pentru servit.

10

01 IKEA PS 2012 set tăvi

109lei/6buc. 03

LJUST borcan cu capac

16,99lei

02

04

05 12

08 06 11 13

07

PRUTA set caserole

19,99lei/17buc.

09 Răzuieşte, servește, savurează și păstrează.

01 nou IKEA PS 2012 set tăvi 109lei/6buc. Include: 2 tăvi cu 1 capac (21,5x16,5x5cm) şi 4 tăvi cu 2 capace (16,5x11x3cm). Designer: K Hagberg/M Hagberg. Sticlă şi cauciuc siliconic. Negru/transparent 202.092.87 02 INRE set cutii cu capac 19,99lei/2buc. Designer: Sarah Fager. Dimensiuni: 0,7l (Ø10,5, H10cm) şi 1,2l (Ø12,5, H12cm). Oţel cu protecţie la coroziune şi plastic. Alb 501.889.00

03 LJUST borcan cu capac 16,99lei Se poate stivui; economiseşte spaţiu. Plastic. Designer: Henrik Preutz. Ø21, H7,5cm. Capacitate: 1,8l. Roşu/transparent 901.933.63 04 LJUST borcan cu capac 12,99lei Capac transparent pentru a găsi mai uşor ceea ce cauţi. Plastic. Designer: Henrik Preutz. Ø14, H15cm. Capacitate: 1,5l. Roşu/transparent 301.933.61 05 LJUST borcan cu capac 6,99lei/buc. Plastic. Designer: Henrik Preutz. Ø14, H3,5cm. Capacitate: 0,3l. Roşu/transparent 101.933.57

06 CHOSIGT răzătoare cu recipient 14,99lei Include: 1 caserolă cu capac şi 2 răzătoare. Oţel inoxidabil şi plastic. Designer: Susan Pryke. L17xLat12, H7cm. Albastru 501.531.80 07 IKEA 365+ caserolă 12,99lei Plastic si cauciuc. Designer: Håkan Olsson. L17×Lat17, H12cm. Capacitate: 1,6l. Alb/roşu 600.667.24

08 IKEA 365+ caserolă 7,99lei/buc. Orificii de aerisire şi colţuri rotunjite pentru încălzirea uniformă a mâncării la microunde. Plastic şi cauciuc. Designer: Håkan Olsson. L17×Lat17, H6cm. Capacitate: 0,7l. Alb/roşu 900.667.13 09 IKEA 365+ caserolă 12,99lei Grătar detaşabil; păstrează mâncarea proaspătă mai mult timp. Plastic şi cauciuc. Designer: Håkan Olsson. L25×Lat17, H9cm. Capacitate: 1,7l. Alb/roşu 001.285.84

10 TRIPP set cutii cu capac 12,99lei/3buc. Include: 1buc. 7x6x12cm (0,4l), 1buc. 10x7x16cm (0,9l) şi 1buc. 12x8x18cm (1,4l). Oţel. Designer: S Edholm/L Ullenius. Negru/alb 202.083.44 11 PRUTA set caserole 19,99lei/17buc. Include: 17 caserole cu dimensiuni între 9x9x4cm şi 23x16x8cm. Plastic. Transparent/verde 601.496.73

12 IKEA 365+ borcan cu capac 9,99lei Capacul se deschide complet pentru umplere sau doar pe jumătate pentru o dozare uşoară. Plastic şi cauciuc. Designer: Håkan Olsson. L17×Lat8, H18cm. Capacitate: 1,3l. 800.667.23 13 IKEA 365+ borcan cu capac 4,99lei Se poate stivui, economiseşte spaţiul. Plastic şi cauciuc. Designer: Håkan Olsson. L17×Lat8, H6cm. Capacitate: 0,3l. Transparent/alb 800.667.18


Bune la toate... Le poţi folosi la microunde datorită capacelor prevăzute cu orificii pentru evaporarea aburului. Poţi pune orice în ele, fără teamă, nu va curge nimic. Le poţi folosi în frigider sau în congelator, pentru a păstra prospeţimea conţinutului. Designer: Marcus Arvonen

Designer: Jon Karlsson

BOHOLMEN sită 12,99lei Plastic polipropilenic. L44×Lat15, H8cm. Negru 302.025.44

Designer: Håkan Olsson

99

9, lei

IKEA 365+ caserolă Plastic. L17×Lat17, H6cm. Capacitate 0,7l. Alb/roşu 900.667.13

99

7, lei


găseşte-ţi stiLuL

238

grafic

Minimalist

Combină culorile puternice cu lemnul de culoarea mierii şi textilele cu imprimeuri grafice. Aceasta este inima stilului grafic scandinav: practic, funcţional însă plin de energie prin culorile îndrăzneţe ale pieselor de mobilier unice şi inovatoare.

Simplu, practic şi detalii de calitate. Cam aşa putem descrie pe scurt acest stil scandinav. Piesele de mobilier din lemn deschis la culoare au formă şi design funcţionale. Textilele au imprimeuri cu motive vegetale, organice sau geometrice. Mereu simplu, dar niciodată comun. Fără vârstă, am putea spune.

01

09

10

02

11 12

nou 03

06 05

04

13

Încearcă un covor în tonuri subtile.

07

Un imprimeu desenat manual transformă covorul într-o operă de artă expusă pe podea.

nou

14

15 08 16 17

01 iKeA Ps 2012 LeD lustră 579lei LED integrat. Oţel. Designer: Henrik Preutz. Ø 45, H15cm. Negru 302.077.68 02 LACK etajeră 179,99lei Panouri celulare. Designer: C Halskov/H Dalsgaard. Sarcină maximă: 25 kg. Lat30×A28, H190cm. Negru 201.637.79 03 nou FÖRHÖJA set cutii 69,99lei/4buc. Include: 3 cutii şi un capac/tavă. Lemn masiv de mesteacăn. Designer: H Preutz/N Karlsson. 702.256.85

04 KLiPPAN canapea 2 locuri 719lei Pentru varietate sunt disponibile huse suplimentare. Husă: 100% bumbac. Lat180×A88, H66cm. Husă Leaby galben 298.940.18 05 eiVOR pătură 79,99lei 100% acril. Lat125×L170cm. Negru/alb 102.121.29

06 eiVOR FÅgeL pernă decorativă 19,99lei/buc. Husă: 100% bumbac. Designer: Niina Aalto. L30×Lat60cm. Roşu 002.231.90 07 nou iKeA Ps 2012 set măsuţe 429lei/3buc. Lemn masiv de fag, furnir de fag şi oţel. Designer: J Karlsson/N Karlsson. L50×Lat50, H42cm. Roşu 802.140.83 08 sKARuM covor, fir scurt 179lei Ţesut la maşină. Suprafaţă: 100% polipropilenă. Designer: Cilla Ramnek. Lat133×L195cm. Negru/multicolor 502.267.23

09 POÄNg balansoar 689lei Husă: 85% bumbac şi 15% poliester. Designer: Noboru Nakamura. Lat68×A94, H95cm. Furnir de mesteacăn. Korndal gri 998.896.88 10 MeRete set perdele 149lei 100% bumbac. Lat145×L300cm. Alb 900.468.43 11 tVÅBLAD CiRKeL husă pilotă şi faţă de pernă 89,99lei 100% bumbac. Husă pilotă: Lat150×L200cm. Faţă de pernă: L50×Lat60cm. Alb/negru 101.898.50

12 RitVA faţă de pernă 19,99lei 100% bumbac. L50×Lat50cm. Bej 401.516.95 13 iKeA stOCKHOLM veioză decorativă 529lei Străluceşte când razele soarelui mângâie sticla cristalină. Designer: Anne Nilsson. Ø26, H60cm. 401.668.90 14 LeeNDe carafă 24,99lei Lucrată manual; fiecare piesă este unică. Designer: Anne Nilsson. Sticlă. 1,2l. Alb 301.872.42

15 seKiN bol pentru servit 24,99lei Lemn masiv de mesteacăn. Ø28, H13cm. 200.784.51 16 DiOD pahar 4,99lei/buc. Lucrat manual; fiecare piesă este unică. Sticlă. Designer: Anne Nilsson. 25cl. Albastru 801.869.47 17 eiVOR CiRKeL covor, fir scurt 499lei Polipropilenă tratată la cald; suprafaţă moale şi plăcută. Designer: Gunnel Sahlin. Lat200×L200cm. Alb/albastru 202.103.56


240

găseşte-ţi stiLuL

elegant

Primitor Nuanţele de gri şi negru-maro formează punctul de plecare al acestui stil inspirat din viaţa locuitorilor fostelor imperii coloniale şi a boemei pariziene. Accentele puternice de lila şi albastru aduc un strop de strălucire pentru o atmosferă confortabilă şi caldă. Pur şi simplu, primitor.

01

Începe amenajarea cu o simplă pătură cu imprimeu clasic.

02

Catifea, mătase, piele, satin şi obiecte de mobilier din lemn în tonuri brune sunt elementele care stau la baza acestui stil clasic şi în acelaşi timp, modern. Inspirat din tradiţia bătrânului continent, cu o expresie contemporană, acest stil care transmite un sentiment de calitate şi confort, reprezintă cea mai rafinată formă a eleganţei.

09

10

BeNZY LAND pernă decorativă 59,99lei

03

49,99lei

11

04

12

05

13 16

06

14

15

07

08 Pernele cu imprimeuri delicate vor fi tuşa finală a acestui decor.

01 YstAD fotoliu 1999lei Spătar înalt, oferă suport confortabil pentru gât şi pentru cap. Piele naturală. Lat110×A92, H87cm. Grann maro închis 501.932.56 02 BeNZY LAND pernă decorativă 49,99lei Husă: 100% fibre de urzică. Umplutură: fibre de poliester. L50×Lat50cm. 202.133.74 03 BeNZY husă pilotă şi faţă de pernă 99,99lei 100% bumbac. Husă pilotă: Lat150×L200cm. Faţă de pernă: L50×Lat60cm. Bej/albastru 102.117.71

04 HeRMiNe pătură 59,99lei 80% acril, 20% lână. Lat120×L180cm. Carouri 202.121.62 05 BeNZY pernă decorativă 69,99lei Husă. 100% bumbac. Umplutură: fibre de poliester. L50×Lat60cm. Maro 002.133.51 06 MARBY veioză decorativă 89,99lei Sticlă şi 100% poliester. Designer: Sarah Fager. Abajur Ø18cm. H35cm. Alb 601.801.78

07 PeRsisK BeLutCH covor, fir scurt 999lei Fiecare covor are un model tradițional persan, unic. 100% lână. Lat100×L200cm. Modele asortate 202.170.65 Vezi pagina 186. 08 sKÖR bol 39,99lei Oțel inoxidabil. Ø26, H6cm. Argintiu 602.125.51

09 BestÅ ansamblu depozitare cu uşi de sticlă 375lei MDF, PAL melaminat şi sticlă securizată. Lat60×A40, H128cm. Negru-maro 699.103.75 10 DAgNY set perdele 299lei 100% poliester. Lat145×L300cm. Bej pal 801.963.43 11 HALLARYD tablou 449lei Motiv creat de Bridges. MDF, melamină, şi 100% bumbac. Lat100×H100cm. Flori albe 502.048.77

17

12 PReBeN scaun 399lei Şezut şi spătar căptuşite pentru mai mult confort. Designer: C Halskov/H Dalsgaard. Lat45×A51, H90cm. Negru-maro. Husă Tenö gri 602.013.31 13 DAgNY pernă decorativă 49,99lei/buc. 56% poliester şi 44% mătase. Umplutură: fibre de poliester. L30×Lat50cm. 001.903.16 14 DAgNY pernă decorativă 59,99lei Husă: 100% poliester. Umplutură: pene de rață. L45×Lat45cm. 101.903.11

15 HeNRiKA pătură 49,99lei 88% acril, 12% poliester. Lat120×L180cm. Bej pal 401.903.81 16 NYFORs veioză decorativă 229lei Intensitate reglabilă a luminii în funcție de nevoi. Oțel nichelat, 65% polietilenă şi 35% poliester. Abajur Ø33cm. H78,5cm. 701.239.41 17 ANgeNÄM bol 89,99lei/buc. Aluminiu lăcuit. Designer: Nike Karlsson. L30×Lat23, H16cm. Negru 001.865.69


găseşte-ţi stiLuL

242

Rustic

Relaxant

Vrei să-ţi amenajezi casa într-un stil rustic şi comod? Urmează această reţetă rapidă. Alege mobilier în nuanţe de gri-maro, lemn de pin şlefuit, metal patinat, textile din in şi fibre naturale. Dacă simplitatea e ceea ce cauţi, amestecă elemente de decor industriale cu cele inspirate din viaţa la fermele de odinioară.

Inspirat din tradiţia suedeză, acest stil simplu şi nepretenţios este foarte confortabil. Pune laolaltă imprimeuri cu pătrăţele şi dungi şi obiecte realizate manual pentru o atmosferă relaxantă şi primitoare. Întâmpină-ţi prietenii într-un decor simplu, de inspiraţie rurală cu obiecte încântătoare de artizanat.

08

Foloseşte un abajur din material textil care pare lucrat manual.

02 01

09

10

04

Optează pentru un cărucior de bucătărie cu aspect industrial, cu nenumărate moduri de folosire.

03

11

12

05

06 13

14

07

01 HeKtAR lustră 319lei Fascicul de lumină focalizat. Ideal pentru iluminatul meselor sau al barurilor. Se poate completa cu alte lămpi din aceeaşi familie. Oțel cu protecție la coroziune. Designer: Ola Wihlborg. Ø47cm. 602.152.05 02 BRAVuR ceas de perete 159lei Oțel şi sticlă. Ø57cm. Negru 600.989.75

03 BRÄCKe suport lumânare pastilă 17,99lei/buc. Sticlă şi oțel galvanizat. H10cm. 101.673.39 04 uRsuLA pătură 129lei 100% bumbac. Lat120×L180cm. 302.006.96 05 iVAR corp 350lei Lemn masiv de pin netratat; material rezistent ce poate fi vopsit sau lăcuit, în funcție de preferințe. Lat80×A50, H83cm. 700.337.66

06 RÅsKOg cărucior bucătărie 249lei Oțel cu protecție la coroziune. Designer: Nike Karlsson. L35×Lat45, H78cm. Turcoaz 302.165.36 07 uRsuLA faţă de pernă 49,99lei Fibre de urzică; luciu puternic, material rezistent. L65×Lat65cm. 402.006.91

08 LYRiK abajur 89,99lei Abajur din material textil; conferă o lumină difuză, de atmosferă. Cablul HEMMA se vinde separat. Oțel cu protecție la coroziune şi 100% bumbac. Designer: Sissa Sundling. Ø36cm. 501.959.72 09 sOCKeRÄRt vază 49,99lei/buc. Poate fi folosită şi pe post de cană. Oțel emailat. Designer: Sigga Heimis. H22cm. Volum 1.4l. Alb 801.484.65

10 BeRtA RutA metraj 29,99lei/m Fir de bumbac vopsit; model vizibil pe ambele părți; arată bine şi din spate. 100% bumbac. Lat150cm. Alb/negru 502.237.29 11 HeMNes comodă, 3 sertare 549lei Lemn masiv de pin; material rezistent la uzură. Designer: K Hagberg/M Hagberg. Lat108xL50, H95cm. Negru-maro 402.426.29

12 DeKAD ceas alarmă 29,99lei/buc. Oțel şi sticlă. Lat10×H14cm. Negru 501.875.66 13 ALViNe RÄFFLA faţă de pernă 34,99lei/buc. Vopsit în fir; culoare rezistentă la spălat. 100% bumbac. L65×Lat65cm. Roşu/albastru/natur 301.599.13 14 HeMNes noptieră 199lei Lemn masiv de pin. Designer: Nike Karlsson. Lat46×A35, H70cm. Roşu 501.241.59


găseşte-ţi stiLUL

244

Urban

Decorativ

Eleganţa modernă înseamnă, deseori, rezultatul unui amestec de tonuri ale aceleiaşi culori. Nuanţele şi influenţele contemporane creează un stil urban, liniştitor. Stilizarea, folosirea creativă a materialelor şi imprimeurile cu forme organice ale textilelor reprezintă elementele cheie ale acestuia.

Îţi place stilul romantic şi feminin inspirat din stilul conacelor engelzeşti de sfârşit de secol al XIX-lea? Alege mobilier din lemn alb, lăcuit şi fier forjat. Adaugă textile vaporoase în culori subtile şi pastelate, mici obiecte decorative din sticlă, perne cu imprimeuri florale şi porţelanuri delicate.

01

10

11 Pentru o atmosferă mai primitoare, adaugă câteva perne cu motive florale.

09

02 04

03

06

05

Încearcă o pătură moale cu un imprimeu liniştitor.

13 12

14

07

15

16

08

01 FILLSTA veioză decorativă 44,99lei/buc. Creează o lumină de atmosferă. Plastic şi aluminiu. Designer: Gunner Jensen. Ø27, H31cm. 201.544.16 02 MALM cadru pat 399lei PAL melaminat şi MDF. Lat107×L211, H77cm. Dimensiuni saltea: 90×200cm. Alb 702.145.40 03 MALM comodă 3 sertare 319lei PAL melaminat. Lat80×A48, H78cm. Gri-turcoaz 302.253.81

04 BERNHARD scaun 499lei Cu şezut elastic pentru un confort sporit. Oțel cromat şi piele naturală. Lat45×A50, H77cm. Kavat alb 201.530.68 05 MALIN FIGUR husă pilotă şi faţă de pernă 149lei 100% lyocell satinat. Designer: B B Becker/M Bache. Husă pilotă: Lat150×L200cm. Față de pernă: L50×Lat60cm. Multicolor 602.247.47

06 MALIN BLAD husă pilotă şi faţă de pernă 39,99lei 100% bumbac. Designer: Michiko Nakata. Husă pilotă: Lat150×L200cm. Față de pernă: L50×Lat60cm. Turcoaz 802.249.49 07 MALIN BAND pătură 69,99lei 100% acril. Lat120×L180cm. Multicolor 602.265.72 08 ÖRSTED covor, fir lung 2990lei Lâna pură, nouă. Material rezistent, care respinge în mod natural murdăria. Lat170×L240cm. Multicolor 102.116.72

09 ASPELUND comodă, 3 sertare 349lei Sertar suplimentar în interior. Pratic pentru depozitarea curelelor, eşarfelor sau şosetelor. PAL melaminat. Lat88×A44, H110cm. Alb 801.598.35 10 EKNE paravan 199lei Oțel cu protecție la coroziune. 65% poliester şi 35% bunbac. Designer: Ebba Strandmark. Lat135×H161cm. Gri/alb 801.930.66

11 EMMIE BLOM abajur 44,99lei Abajur din material textil; conferă o lumină difuză, decorativă. Bumbac 100%, plastic şi oțel. Ø29, H16cm. 002.241.04 12 DRÖMLIK lumânare parfumată în vas 19,99lei/2buc. Ø10, H5cm. 001.869.08 13 EMMIE STRÅ pernă decorativă 59,99lei Reversibilă; model diferit pe fiecare parte. Husă: 100% bumbac. Umplutură: pene de rață. L50×Lat60cm. 102.174.19

14 EKTORP fotoliu 949lei Husă: 100% poliester. Lat105×A90, H88cm. Husă Vellinge roz 399.027.20 15 EMMIE LAND faţă de pernă 14,99lei/buc. Cu fermoar; uşor de scos pentru spălare. 74% bumbac, 26% poliester. L50×Lat50cm. Alb/albastru 102.174.38 16 HERMINE pătură 59,99lei 80% acril, 20% lână. Designer: Océane Delain. Lat120×L180cm. Roz/bej 402.121.61


găseşte-ţi stiLuL

246

Mereu actual Porneşte de la combinaţia de mobilier în culorile alb şi negru atunci când doreşti să-ţi decorezi casa într-un stil personalizat. Simplu de combinat cu multe alte culori şi stiluri şi uşor de păstrat timp îndelungat. Va rezista modei schimbătoare. De ce? Datorită combinaţiei nemuritoare.

01

08

02

09

04

10 12

03

11

06

07 05

14

13

Vesela albă, în stil clasic te va încânta pentru mult timp.

01 VIVAN set perdele 44,99lei 70% poliester, 30% bumbac. Lat145×L300cm. Negru 002.215.58 02 RITVA faţă de pernă 19,99lei/buc. Cu fermoar. Husă uşor de scos pentru spălat. 100% bumbac. L50×Lat50cm. Negru 801.141.54, Alb 701.141.59 03 KAUSTBY scaun 179lei/buc. Lemn masiv de pin. Lat44×A48, H103cm. Negru-maro 401.822.44

04 IKEA 365+ BRASA lampadar 229lei/buc. Înălţime reglabilă. Oţel şi aluminiu. H131cm. Negru 201.488.21 05 HEMNES noptieră 199lei Sertar glisant cu dispozitiv de prevenire a deschiderii accidentale. Lemn masiv de pin. Lat46×A35, H70cm. Negru-maro 901.212.34

06 EXPEDIT etajeră 399lei Finisată pe ambele părţi; poate fi folosită în mijlocul camerei. Panouri celulare. Lat79×A39, H149cm. Gri lucios 101.964.31 07 KARLSTAD taburet 349lei Poate fi un scaun în plus sau un taburet pentru picioare. Husă: 92% bumbac şi 8% poliester. L80×Lat63, H46cm. Sivik gri închis 098.403.52

08 MERETE set perdele 149lei Ţesătură densă; atenuează zgomotul şi împiedică pătrunderea luminii. 100% bumbac. Lat145×L300cm. Alb 900.468.43 09 JÄRA abajur 89,99lei/buc. Abajur din material textil; conferă o lumină difuză, decorativă. Piciorul lămpii şi setul de cabluri se vând separat. Bumbac 100%, plastic şi oţel. Ø45, H29,5cm. Alb 302.062.12

10 ALEX corp 9 sertare 429lei/buc. Corp de depozitare înalt, cu sertare; ocupă puţin spaţiu pe podea. PAL melaminat. Lat36×A48, H115cm. Alb 501.928.22 11 HENRIKSDAL scaun 239lei/buc. Lemn masiv de mesteacăn şi 100% bumbac. Lat51×A58, H97cm. Husă Gobo alb 098.050.23

12 BESTÅ ansamblu depozitare cu uşi 440lei MDF, PAL melaminat şi sticlă securizată. Lat120×A20, H64cm. Alb 798.859.69 13 IKEA 365+ farfurie 19,99lei/buc. Porţelan feldspat. Designer: Susan Pryke. Ø32cm. Alb 701.334.93 14 EKTORP JENNYLUND fotoliu 749lei Uşor de întreţinut; husă detaşabilă şi lavabilă. Husă: 100% bumbac. Lat78×A85, H84cm. Husă Blekinge alb 098.304.90


găsEştE-ţI stILuL

248

Aproape de natură Este normal să ne simţim confortabil înconjuraţi de materiale naturale şi să ne simţim atraşi de nuanţele de verde. Aşa ne simţim mai aproape de natură. Mobilierul din ratan, bambus, pin netratat cu accente de verde, ne linişteşte şi ne face să ne simţim mai confortabil în propria casă.

09

Dacă nu poţi primi natura în casa ta, atunci ia scaunul cu tine în natură (e la fel de confortabil şi înăuntru şi în aer liber). 01

Design natural: inelele de creştere vizibile creează un model interesant pe suprafaţa din lemn masiv de pin.

nou

10

12

nou 03 11

02

13

05 04 14

15 17

08

nou

07

06

01 VÄTE abajur pentru lustră 19,99lei/buc. Lumină difuză pentru iluminat general. Se poate completa cu setul de cabluri HEMMA. Hârtie de orez şi oţel. Designer: Maria Vinka. Ø55, H26cm. 901.757.69 02 nou IKEA PS 2012 comodă cu 5 sertare şi 1 uşă 1999lei Lemn masiv de pin lăcuit, material natural rezistent la uzură. Designer: Ehlén Johansson. Lat130×A48, H86cm. 102.194.56

16

03 KNIPSA coş 59,99lei/buc. Alge lăcuite. Lat32×A33, H32cm. 201.105.40 04 BLANDA MATT bol pentru servit 44,99lei/buc. Bambus. Designer: Anne Nilsson. Ø20, H9cm. 202.143.40 05 BEKVÄM scară, 3 trepte 99,99lei Lemn masiv de fag. Sarcină maximă: 100 kg. H63cm. 901.904.11 06 TÅRNBY covor, ţesătură plată 299lei Covor ţesut manual. 100% iută. Lat180×L250cm. Natur 600.501.72

07 URSULA faţă de pernă 49,99lei 100% fibre de urzică. L65×Lat65cm. Bej 002.006.93 08 SENIOR set ustensile bucătărie, 3 piese 14,99lei Nu afectează suprafaţa cratiţelor cu strat antiaderent. Lemn masiv de fag. Designer: Johanna Jelinek. L31cm. 701.493.28

09 IKEA PS 2012 covor, ţesătură plată 399lei Strat inferior din latex; împiedică alunecarea. Designer: Maria Vinka. Lat186×L300cm. 202.116.62 10 TORVA jucărie de pluş 19,99lei L50cm. Broccoli. Verde 301.957.46 11 HÄREN prosop 29,99lei/buc. Bumbac pieptănat. Prosop moale şi rezistent. Lat100×L150cm. 801.635.64 12 DVALA faţă de pernă 14,99lei/2buc. 100% bumbac. L50×Lat60cm. 001.899.16

13 STUVA ansamblu depozitare cu sertare 440lei MDF şi PAL melaminat. Lat60×A50, H64cm. Alb/verde 898.887.07 14 nou IKEA PS 2012 fotoliu 599lei Oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Wiebke Braasch. Lat75×A84, H112cm. 502.049.00 15 GURLI pătură 39,99lei/buc. 70% acril, 30% poliester. Lat120×L180cm. 002.049.07

16 nou IKEA PS 2012 bol 44,99lei/buc. Material compozit din plastic şi lemn. Designer: Marcus Arvonen. Ø39. H7cm. 802.060.40 17 SKOJIG lampă de birou 79,99lei/buc. Braţ reglabil pentru direcţionarea uşoară a luminii Oţel şi plastic. H40cm. 001.518.62 La magazinul IKEA găseşti tot ce ai nevoie.


250

găseşte-ţI stILuL

Invitaţie la culoare O pată de culoare strălucitoare poate transforma complet o cameră. Deseori, unul sau două obiecte colorate sunt de ajuns pentru a întineri spaţiul în care locuieşti. Alege câteva decoraţiuni pentru contraste puternice, dar nu te teme să foloseşti cât de multă culoare doreşti. Atâta timp cât te reprezintă, nu ai cum să dai greş.

09

10

02

01 03

04

11

Nu e doar un scaun confortabil. E şi funcţional, datorită spaţiului de depozitare de sub şezut. 05 12

13

14 06

07 15 08 16

01 IKeA Ps FÅNgst etajeră suspendată, 6 compartimente 16,99lei/buc. 100% poliester. Designer: A Huldén/ S Dahlman. Ø29, L168cm. Turcoaz 900.961.64 02 IKeA Ps 2012 LeD lustră 579lei/buc. LED integrat. Oțel. Designer: Henrik Preutz. Ø45, H15cm. Albastru 002.117.81 03 PReMIÄR tablou 449lei Desen creat de Mark A. Johnson. Pânză. Lat200×H140cm. Valuri, Hawaii 101.858.28

04 sLÄttHuLt abţibild ornamental 44,99lei Motiv creat de Atelier LZC. Plastic şi hârtie. Folclor 902.089.82 05 nou IKeA Ps 2012 bancă depozitare încălţăminte 199lei/buc. Montează băncuțele una peste alta sau una lângă alta, în funcție de spațiul şi nevoile tale. Lemn masiv de pin. Designer: Francis Cayouette. Lat52×A33, H65cm. Albastru 002.067.46

06 VALBORg faţă de pernă 24,99lei/buc. 100% bumbac. L40×Lat60cm. Verde/albastru 302.052.03 07 MALIN BLAD covor, fir scurt 129lei 100% polipropilenă. Designer: Michiko Nakata. Lat133×L195cm. Turcoaz 402.255.16 08 sPÖKA LeD veioză 59,99lei Aprinde sau stinge apăsând capul fantomei. Plastic polipropilenic şi silicon. Designer: Bodrul Khalique. H10cm. Alb/turcoaz 701.509.82

09 VALBORg faţă de pernă 24,99lei/buc. 100% bumbac. L40×Lat60cm. Roşu-lila/portocaliu 202.052.08 10 nou KAssett set cutii cu capac 14,99lei/2buc. Carton vopsit. Lat16×A26, H15cm. Roz închis 402.243.19 11 LACK poliţă perete 69,99lei Panouri celulare. L110×A26cm. Roşu 501.937.32

gIsLeV covor, fir scurt 99,99lei

79,99lei

12 VÄNNeRNA LÄPPAR pernă 15 LAMPAN veioză decorativă 14,99lei/buc. decorativă 34,99lei Plastic. Designer: C Öjerstam/M Elebäck. Abajur Ø19cm. H29cm. Roşu 100.960.97 Metraj: 100% poliester. Umplutură: 100% fibre de poliester. Designer: 16 gIsLeV covor, fir scurt 79,99lei Julia Bernholtz. L60cm. Roz 002.231.66 Suprafață: 100% polipropilenă. 13 POPPtORP fotoliu cu pernă 249lei/buc. Lat133×L195cm. Roşu 902.254.01 Plastic polipropilenic. Husă: 100% bumbac. Designer: K Hagberg/M Hagberg. Lat67×A73, Ai un stil original? La magazinul IKeA găseşti tot ce îţi H67cm. Roz/negru 999.030.38 trebuie pentru a-l pune în practică. 14 LACK măsuţă cafea 49,99lei Uşor de asamblat. Roşu lucios 801.937.35


DecoraŢIUNI

252

Economisește spațiul cu acest set de vaze care se pot stivui.

08

01

03

nou

09

07 02

VarLIG suport lumânare pastilă

04

17,99lei/

nou

06

2buc.

10

05

11

NeGLINGe suport lumânare pastilă

1,99lei/buc.

nou 12 “Sunt pasionată de modă și de aceea, modelele acestor suporturi pentru lumânări sunt inspirate din cele ale stofelor pentru costume: dungi fine și imprimeuri “picior de cocoș”. Mi-am zis că ar fi interesant dacă aș putea găsi un mod ingenios de a da un aer modern eleganței clasice.”

Un suport, două funcții. Trebuie doar să îl întorci invers pentru a folosi lumânări obişnuite sau pastilă.

Designer: Maria Vinka

01 nou VarLIG suport lumânare 44,99lei Sticlă, oţel cu protecţie la coroziune şi carton. Designer: Maria Vinka. H30cm. 602.188.26 02 MÅTTFULL lumânare parfumată în pahar de sticlă 3,99lei/buc. Sticlă, parafină parfumată şi ceară vegetală. H6cm. Alb 502.096.10

03 aNGeNÄM farfurie 79,99lei/buc. Aluminiu lăcuit. Designer: Nike Karlsson. Ø45cm. Maro închis 801.865.70 04 nou VINÄGer vază decorativă 69,99lei Lemn de bambus lăcuit. Designer: Nicolas Cortolezzis. H48cm. Alb 801.865.46

05 nou VarLIG suport lumânare pastilă 17,99lei/2buc. Pentru lumânări pastilă mici şi mari. Oţel cu protecţie la coroziune şi carton. Designer: Maria Vinka. H6cm. 102.098.86 06 aNGeNÄM bol 89,99lei Aluminiu lăcuit. Designer: Nike Karlsson. L30×Lat23, H16cm. Maro închis 001.865.69

07 FÖRSÖKA lumânare parfumată 19,99lei/3buc. Parafină şi ceară vegetală parfumată. H10cm. Bej 902.258.06 08 BLADET vază 34,99lei Sticlă. Designer: Anne Nilsson. H30cm. 601.505.53

09 cYLINDer set vaze şi bol 69,99lei/3buc. Include: 1 vază (H20, Ø18cm), 1 vază (H15, Ø14cm) şi 1 bol (H8, Ø22cm). Sticlă. Designer: Anne Nilsson. 801.750.91 10 nou VINÄGer bol 29,99lei/buc. Lemn de bambus lăcuit. Designer: Nicolas Cortolezzis. Ø23, H10cm. Negru 001.865.50

11 HULTeT farfurie 24,99lei Lemn de bambus lăcuit. Ø30, H5cm. 400.651.60 12 NeGLINGe suport lumânare pastilă 1,99lei/buc. Sticlă. Designer: K Hagberg/M Hagberg. H5cm. 901.520.94 Pentru mai multă inspiraţie vino la magazinul IKea.


254

DEcorAŢIUNI

GLANSIG suport lumânare pastilă Îţi doreşti o masă cu ornamente speciale? Combină şi asortează aceste suporturi modulare şi creează unul pe gustul tău.

03

nou

9,99lei/buc.

07

06

02

09

08 01

nou VISKA set suport lumânare pastilă

24,99lei/8buc.

05 Atrage toate privirile asupra mesei folosind simple lumânări în suporturi din sticlă.

11

04

12 10

Folosește suportul cu lumânări pastilă mari sau mici. Trebuie doar să-l întorci invers.

13

01 VASEN vază 6,99lei Sticlă. Designer: Åsa Gray. H20cm. 000.171.33 02 BRÄCKE lampă cu lumânare 29,99lei/buc. Se poate agăţa sau aşeza pe o suprafaţă plană. Sticlă şi oţel galvanizat. H16cm. 901.673.35 03 nou IKEA PS 2012 suport lumânări 89,99lei/buc. Aluminiu cu protecţie la coroziune. Designer: Ehlén Johansson. H21cm. Alb 702.113.58 Albastru 302.113.84

04 nou VISKA set suport lumânări pastilă 24,99lei/8buc. Foloseşte suporturile pentru lumânări pastilă separat sau în combinaţii inedite de culori. Include: 4 suporturi din sticlă colorată (H3,5cm) şi 4 suporturi din sticlă transparentă (H4,5cm). Sticlă. Designer: Jooyeon Lee. 202.097.77

05 JÄBBIG lumânare 12,99lei/buc. Parafină şi ceară vegetală. H9cm. Albastru/verde 402.258.23 Nu ezita. Decorează! Inspiră-te la magazinul IKEA.

06 GLANSIG suport lumânare pastilă 9,99lei/buc. Sticlă şi vopsea acrilică. Designer: Gunnel Sahlin. H8cm. Albastru 402.097.81 07 VÅRLIKT vază 69,99lei Sticlă lăcuită. Designer: Gunnel Sahlin. H30cm. Lila închis 901.751.04 08 SMYCKA floare artificială 9,99lei Plastic şi 100% poliester. H43cm. Culori asortate 701.536.50

09 VÅRLIKT bol 17,99lei Fiecare bol este lucrat manual de către un meşteşugar iscusit. Sticlă lăcuită. Designer: Gunnel Sahlin. Ø15, H7,5cm. Lila închis 102.128.84 10 SOCKERÄRT vază 49,99lei Oţel emailat. Designer: Sigga Heimis. H22cm. Capacitate: 1,4l. Alb 801.484.65

11 IKEA STOCKHOLM bol 89,99lei Oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Monika Mulder. Ø42, H9,5cm. Alb 901.840.52 12 FÖRTJUST suport lumânare 24,99lei/buc. Sticlă şi aluminiu. Designer: J Asshoff/ H Brogård. H20cm. 802.142.81 13 FÖRTJUST suport lumânare 8,99lei Sticlă. Designer: J Asshoff/H Brogård. H4cm. 402.142.83


256

GHIVECE şI plantE

01 RÅGKORn ghiveci 129lei/buc. Plastic şi ratan. Ø max. ghiveci: 32cm. 202.134.87 02 HaSSElnÖt ghiveci 179lei/buc. Aluminiu lăcuit. Ø max. ghiveci: 24cm. Maro închis 801.866.12 03 ManDEl ghiveci 44,99lei/buc. Argilă tratată cu silicon. Ø max. ghiveci: 24cm. 701.658.08 04 SOCKER seră 59,99lei Oţel cu protecţie la coroziune şi plastic polistirenic. Lat45×A22, H35cm. 701.866.03

05 KalaSa ghiveci 39,99lei/buc. Lemn masiv de plop şi plastic. Ø max. ghiveci: 24cm. 501.861.09 06 nou IKEa pS 2012 suport plante, 3 ghivece 139lei H176cm. Ø max. ghiveci: 12cm. 902.062.52 07 ManDEl ghiveci 6,99lei/buc. Ø max. ghiveci: 10,5cm. 101.658.06 08 FEJKa plantă artificială în ghiveci 19,99lei/buc. Plastic polietilenic. 902.076.85

09 SKURaR ghiveci 6,99lei/buc. Oţel cu protecţie la coroziune. Ø max. ghiveci: 10,5cm. 201.861.01 10 ORÄDD ghiveci 2,49lei/buc. Ceramică vitrificată. Designer: K Hagberg/ M Hagberg. Ø max. ghiveci: 10,5cm. Bej 201.745.94 11 FEJKa plantă artificială în ghiveci 29,99lei Plantă artificială cu aspect natural; rămâne la fel de proaspătă an după an. Plastic polietilenic. H45cm. Orhidee. Culori asortate 202.076.84

12 nou JUBEl ghiveci cu mecanism de udare a plantei 44,99lei/buc. Planta va rezista chiar dacă nu o poţi uda regulat. Sticlă lăcuită. Designer: Eva Sjödin. Ø max. ghiveci: 12cm. Alb 501.861.28 13 KaRDEMUMMa ghiveci 12,99lei/buc. Interior lăcuit; protejează suprafaţa interioară de umezeală. Ceramică glazurată. Designer: S Edholm/L Ullenius. Ø max. ghiveci: 14cm. Alb/modele asortate 701.737.33

14 pEKannÖt ghiveci 17,99lei Ratan şi plastic. Ø max. ghiveci: 12cm. Bej 002.123.04 15 SalMBÄR ghiveci 69,99lei Alge şi plastic. Ø max. ghiveci: 32cm. Dungi/verde 501.866.18

Vino la magazinul IKEa și alege o plantă pe gustul tău. naturală sau artificială, în funcţie de ce ţi se potriveşte.

01

02

Plantele artificiale cu aspect natural își păstrează prospețimea an după an. 03

04 05 ORÄDD ghiveci

10

11

49

08

2, lei/buc.

07

06

nou

09

IKEa pS 2012 suport plante, 3 ghivece

139lei

“Mi-am dorit să creez o grădină în miniatură pentru cei ce locuiesc în spaţii mici sau în mijlocul unui oraş. Acest suport mobil îţi permite să cultivi plante pe verticală, şi ocupă foarte puţin loc.” Designer: nicolas Cortolezzis

12 SKURaR ghiveci 9,99lei

6, lei/buc. 99

13

nou M-am plictisit de galben. Azi vreau verde! Ghiveciul din interior are trei părţi colorate diferit pentru ca tu să asortezi culoarea cu starea ta de spirit.

15

14


258

RAmE şI TABLOURI

01 RIBBA ramă 34,99lei Paspartu-ul inclus pune în evidență tabloul şi face înrămarea mai uşoară. MDF, melamină şi sticlă. Dimensiuni fotografie: Lat40×H50cm. Alb 200.783.33 02 RIBBA ramă 29,99lei MDF, melamină şi sticlă. Dimensiuni fotografie: Lat30×H40cm. Negru 101.325.28 03 RIBBA ramă 59,99lei MDF, melamină şi sticlă. Dimensiuni fotografie: Lat50×H70cm. Alb 300.783.37 04 RIBBA ramă 89,99lei MDF, melamină şi sticlă. Dimensiuni fotografie: Lat70×H100cm. Negru 301.325.27

05 RIBBA ramă 24,99lei MDF, melamină şi sticlă. Dimensiuni fotografie: Lat21×H30cm. Argintiu 501.683.08 06 RIBBA ramă 24,99lei Ramă adâncă; fotografia se poate aşeza pe partea din față sau pe cea din spate. MDF, melamină şi sticlă. Dimensiuni fotografie: Lat23×L23cm. A4,5cm. Alb 000.780.32 07 RIBBA ramă 24,99lei MDF, melamină şi sticlă. Dimensiuni fotografie: Lat23×L23cm. A4,5cm. Negru 000.780.51

08 VIRSERUM ramă 29,99lei Paspartu-ul inclus pune în evidență tabloul şi face înrămarea mai uşoară. MDF, melamină şi sticlă. Designer: Carina Bengs. Dimensiuni fotografie: Lat40×H50cm. Alb 001.747.69 09 RIBBA ramă 29,99lei MDF, melamină şi sticlă. Dimensiuni fotografie: Lat30×H40cm. Argintiu 701.683.12

10 OLUNDA tablou 44,99lei Motiv creat de Lola Frazer. Fluturii în relief conferă adâncime tabloului. MDF, melamină şi sticlă. Lat30×H30cm. Model fluturi 501.858.26 11 BISPGÅRDEN tablou 69,99lei Motiv creat de Pierre-Joseph Redouté. MDF, melamină şi sticlă. Lat38×H48cm. Model Echium Grandiflorum 502.089.36

12 OLUNDA tablou 129lei Motiv creat de Pablo Picasso. MDF, melamină şi sticlă. Lat103×H39cm. Schițe 901.510.42 13 PJÄTTERYD tablou 219lei Motiv creat de Horst Bierau. Pânză şi MDF. Lat90×H90cm. Model bambus 302.090.17

Surprinde momentele dragi în cadrul potrivit!

sau pentru propunerile noastre.

01 12 03 11

10 02 RIBBA ramă

04

29,99lei

14 Rame pentru creaţiile proprii...

06

07

05

13

PJÄTTERYD tablou

219lei 08

09

14 HALLARYD tablou 449lei Motiv creat de Bridges. MDF, melamină şi 100% bumbac. Lat83×H108cm. Model abstract 202.089.09

Eşti pasionat de artă? Vino la magazinul IKEA să vezi şi galeria noastră.


260

OGLINZI

01 02

10 11

08

04

03

09

Ușile oglindă se potrivesc perfect cu etajera EXPEDIT.

HEMNES oglindă

05

nou

06

HYLKJE oglindă

299lei

07

9,99lei/buc.

12

13

Îţi place arta pop? Înveseleşte pereţii cu o oglindă colorată. Sau mai multe. Folosește oglinzi adezive și decorează pereții cu un model geometric în tonurile calde ale mierii. 01 STAVE oglindă 447lei Combină cele 3 oglinzi de 40x160cm cu ajutorul balamalelor incluse în pachet. Sticlă, MDF şi melamină. Lat130×H160cm. Stejar alb 698.758.76 02 nou IKEA PS 2012 oglindă 299lei Sticlă şi lemn masiv de pin. Designer: Ehlén Johansson. Lat52×H118cm. 302.194.60

03 STAVE oglindă 129lei Include un film de protecţie care împiedică răspândirea cioburilor dacă sticla se sparge. Sticlă, MDF şi melamină. Lat70×H70cm. Alb 002.235.24 04 LEVANGER oglindă 299lei Se poate suspenda orizontal sau vertical. Sticlă, MDF şi alamă. Lat95×H58cm. Auriu 301.212.51

05 nou HYLKJE oglindă 9,99lei/buc. Sticlă. Lat30×H30cm. Albastru 102.302.51 Galben 102.174.81 Roz 402.264.79 Portocaliu 502.302.49 06 EXPEDIT etajeră cu uși oglindă 369lei Panouri celulare, MDF şi melamină. Designer: Tord Björklund. Lat79×A39, H79cm. Alb 899.084.80 07 UNG DRILL oglindă 129lei Plastic şi sticlă. Lat59×H85cm. Negru 402.137.59

08 SONGE oglindă 549lei Include accesoriile de montaj. Sticlă, lemn masiv de pin şi folie de aluminiu. Lat91×H197cm. Argintiu 601.784.15 09 HEMNES oglindă 299lei Se poate suspenda orizontal sau vertical. Sticlă şi lemn masiv de pin. Lat74×H165cm. Gri-maro 202.137.22

10 EKNE oglindă 169lei Se poate suspenda orizontal sau vertical. Sticlă şi oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Ebba Strandmark. Lat150×H70cm. Negru 301.931.39 11 MONGSTAD oglindă 479lei Se poate suspenda orizontal sau vertical. Include accesoriile de montaj. Sticlă, MDF şi furnir de frasin. Lat94×H190cm. Negru-maro 000.815.91

12 KOLJA oglindă 49,99lei Se poate folosi în zonele cu umiditate ridicată. Sticlă. Ø55cm. 301.335.22 13 HÖNEFOSS oglindă 49,99lei/10buc. Creează forma şi dimensiunile dorite. Pachetul cuprinde câte 5 piese din 2 nuanţe diferite de maro. Sticlă. Designer: Julia Treutiger. Lat18×H21cm. 601.820.59


Designer: Tord Björklund

ANEBODA dulap de haine Include 1 poliţă şi 1 bară pentru umeraşe; reglabile conform nevoilor tale. PAL melaminat şi plastic. Lat81×A50, H180cm. Alb 901.217.62

279lei

PINGLA set 2 cutii cu capac 24,99lei Se potriveşte cu sistemele de depozitare IVAR, GORM şi STUVA. Carton gofrat lăcuit. Lat56×A37, H36cm. Roşu 302.226.84 Disponibilă şi în culorile: Negru 002.222.99 Albastru 902.209.36

99

19, lei


264

COMODE

01 BRIMNES comodă, 3 sertare 399lei PAL melaminat şi sticlă securizată. Designer: K Hagberg/M Hagberg. Lat78×A41, H95cm. Roşu 502.261.29 02 HEMNES comodă, 6 sertare 949lei Se potriveşte cu setul de 7 cutii GARNITYR, ideale pentru păstrarea ordinii în dulap şi sertare. Lemn masiv de pin. Designer: K Hagberg/M Hagberg. Lat108×A50, H130cm. Negru-maro 602.392.68 03 MALM comodă, 6 sertare 449lei Prevăzută cu inserturi pentru bijuterii, etc. Furnir de frasin şi sticlă. Lat40×A48.5, H123cm. 601.279.73 04 NYVOLL comodă, 6 sertare 1099lei Sertare cu amortizor integrat. PAL melaminat. Lat146×A50, H80cm. Gri deschis/alb 602.302.44 05 RAST comodă, 3 sertare 129lei Lemn masiv de pin netratat. Se poate trata cu lac, ceară, vopsea sau ulei pentru o suprafaţă mai rezistentă. Lat62×A30, H70cm. 753.057.09 06 BRIMNES comodă, 4 sertare 349lei PAL melaminat şi sticlă securizată. Designer: K Hagberg/M Hagberg. Lat39×A41, H124cm. Alb 102.180.27 07 MANDAL comodă, 4 sertare 749lei Lemn masiv de mesteacăn şi MDF. Designer: Francis Cayouette. Lat79×A48, H103cm. Alb 401.763.18 08 TARVA comodă, 5 sertare 499lei Lemn masiv de pin netratat. Se poate trata cu lac, ceară, vopsea sau ulei pentru o suprafaţă mai rezistentă. Designer: K Hagberg/M Hagberg. Lat79×A39, H127cm. 502.214.19 09 MALM comodă, 4 sertare 379lei Se potriveşte cu setul de 6 cutii SKUBB, ideale pentru păstrarea ordinii în dulap şi sertare. PAL melaminat. Lat80×A48, H100cm. Alb 002.145.53 10 BIRKELAND comodă, 6 sertare 1249lei MDF. Designer: J Asshoff/H Brogård. Lat160×A52, H91cm. Alb 401.901.40 11 MALM comodă, 2 sertare 199lei Se poate folosi şi ca noptieră. PAL melaminat. Lat40×A48, H55cm. Gri-turcoaz 302.253.76 12 HEMNES comodă, 3 sertare 549lei Lemn masiv de pin. Lat108×A50, H95cm. Gri-maro 002.426.31 13 nou NORDLI noptieră 299lei Lemn masiv de fag şi MDF. Designer: Ola Wihlborg. Lat30×A50, H67cm. Alb 402.192.85 Nu ai găsit ceva pe placul tău? Vezi mai multe culori şi modele pe www.IKEA.ro/comode

07 09 02

01

08

06

O oglindă ascunsă exact în locul în care ai nevoie.

Realizată din lemn masiv de pin netratat. Păstrează-i frumuseţea naturală sau vopseşte-l în culorile care îţi plac.

03

04 10

NYVOLL comodă, 6 sertare

13

1099lei

05 RAST comodă, 3 sertare

nou NORDLI noptieră

12

Sertarele cu închidere silenţioasă sunt perfecte în dimineţile în care te grăbeşti să te îmbraci şi nu vrei să-i deranjezi pe cei care mai dorm.

299lei

11

129lei Pe poliţa din interior, poţi pune un prelungitor pentru încărcătoare. Apoi, ascunde firul prelungitorului în piciorul mesei.


266

DEPOZItAREA PAntOFILOR

O simplă bară pentru prosoape poate deveni un suport inedit pentru păstrarea pantofilor cu toc.

Păstrează-ţi pantofii preferaţi la înălţime cu ajutorul cuierului de perete.

02

10

08

09

STÄLL dulap pantofi, 3 compartimente

399lei

nou

04 03

IKEA PS 2012 bancă cu spaţiu depozitare pantofi

199lei/buc.

13

01

Montează mai multe bănci una peste alta sau una lângă alta pentru a se potrivi spaţiului şi nevoilor tale.

12

07

05 DETOLF corp

din sticlă cu uşă

229lei

11

06 PORTIS suport pentru pantofi

49,99lei 01 PORTIS cuier perete 49,99lei Oțel cu protecție la coroziune. Lat90×A31, H33cm. Negru 600.997.91 02 SKUBB spaţiu depozitare, 5 compartimente 24,99lei 100% poliester și plastic polipropilenic. Designer: Sarah Fager. Lat35×A34, H120cm. 402.105.53 MULIG bară pentru umeraşe 14,99lei Lăţime reglabilă. Oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Henrik Preutz. L60–90cm. 301.794.35

03 STOLMEN 1 secţiune 750lei Se poate monta pe perete sau plafon. Aluminiu şi oţel cu protecţie la coroziune. Lat72×A50, H210–330cm. 499.074.30 04 FINTORP bară 34,99lei Pentru un plus de lungime, unește două bare FINTORP folosind o singură consolă. Oțel cu protecție la coroziune. Designer: Carina Bengs. L79cm. Negru 002.019.04 05 HEMNES dulap pantofi, 4 compartimente 399lei Capacitate: min. 8 perechi de pantofi. PAL melaminat. Designer: K Hagberg/M Hagberg. Lat107×A22, H101cm. Alb 601.561.21

Organizează o expoziţie de pantofi la tine acasă. 06 PORTIS suport pentru pantofi 49,99lei Oțel cu protecție la coroziune. Designer: Jon Karlsson. Lat90×A34, H28cm. Negru 800.997.90 07 DETOLF corp din sticlă cu uşă 229lei PAL melaminat și sticlă securizată. Lat43×A37, H163cm. Negru-maro 101.192.06 Uneori numărul pantofilor ne copleşeşte. Vino la magazinul IKEA ca să vezi ce soluţii pentru păstrarea lor îţi propunem.

08 STÄLL dulap pantofi, 3 compartimente 399lei Compartimentele duble oferă loc pentru mai mulți pantofi. Capacitate: min. 18 perechi de pantofi. PAL melaminat. Designer: Sarah Fager. Lat79×A29, H148cm. Alb 501.780.91 09 BYGEL bară 8,99lei Poate fi folosit și ca bară pentru prosoape. Oțel cu protecție la coroziune. L55cm. Argintiu 500.726.45 BYGEL bară 12,99lei L100cm. 300.726.46

10 PAX tAnEm dulap pentru haine cu accesorii interioare 730lei Cadru cu adâncime mică; ideal pentru spațiile mici. MDF, PAL melaminat şi oţel cu protecţie la coroziune. Lat50×A35, H236cm. Alb/turcoaz 899.075.55 11 TJUSIG suport pentru pantofi 99,99lei Suporturile pentru pantofi se pot stivui. Accesoriile de legătură sunt incluse. Capacitate: min. 6 perechi de pantofi. Lemn de esență tare vopsit și oțel inoxidabil. Designer: Henrik Preutz. Lat79×A32, H37cm. 101.526.39

12 TRONES dulap pantofi 149lei/3buc. Capacitate: min. 6 perechi de pantofi. Plastic polipropilenic. Lat51×A18, H39cm. Alb 100.319.87 13 nou IKEA PS 2012 bancă cu spaţiu depozitare pantofi 199lei/buc. Lemn masiv de pin. Designer: Francis Cayouette. Lat52×A33, H65cm. Albastru 002.067.46 Negru 802.067.47 Roșu 702.067.43


268

DuLAPuRI DE hAInE

Cu organizatoarele de interior KOMPLEMENT poţi personaliza interiorul dulapului aşa cum doreşti.

Alege uşi cu balamale sau uşi glisante, în funcţie de spaţiul disponibil, dar şi pe placul inimii tale.

PAX dulap de haine cu accesorii interioare Se potriveşte cu accesoriile interioare KOMPLEMENT. Alege-le conform nevoilor tale. PAL melaminat şi oţel cu protecţie la coroziune. Lat200×A66, H236cm. Alb/bej 099.174.07

PREŢ TOTAL:

Cutiile SKUBB se vând separat.

Cadru dulap:

Personalizează această soluţie pe www.IKEA.ro/paxplanner Garanţie 10 ani. Citeşte mai multe la pagina 308.

1690lei 820lei Accesorii interioare:

870lei


270

DULAPURi DE HAiNE

PAX AULi dulap de haine cu accesorii interioare Uşă culisantă; ocupă mai puţin spaţiu atunci când este deschisă decât o uşă cu balamale. PAL melaminat şi sticlă. Lat150×A66, H236cm. Negru-maro/oglindă 499.057.37

PREŢ TOTAL:

2670lei Cadru dulap:

560lei

PAX LYNGDAL dulap de haine cu accesorii interioare Picioare reglabile pentru o stabilitate mai bună. PAL melaminat, aluminiu şi sticlă securizată. Lat150×A66, H236cm. Aspect mesteacăn/sticlă 899.057.40

Cutiile SKUBB se vând separat. Personalizează această soluţie pe www.iKEA.ro/paxplanner

Accesorii interioare:

810lei

1820lei Cadru dulap:

560lei

Uşi:

1300lei

PREŢ TOTAL:

PAX ÅNSTAD dulap de haine cu accesorii interioare Distanţa minimă necesară faţă de plafon: 240cm. PAL melaminat, aluminiu şi sticlă securizată. Lat200×A66, H236cm. Alb/alb lucios 499.103.24

Uşi: Cutiile SKUBB se vând separat. Personalizează această soluţie pe www.iKEA.ro/paxplanner

900lei Accesorii interioare:

360lei

PREŢ TOTAL:

3375lei Cadru dulap:

640lei Uşi:

Cutiile SKUBB şi mânerele LANSA se vând separat. Personalizează această soluţie pe www.iKEA.ro/paxplanner

1850lei Accesorii interioare:

885lei

Garanţie 10 ani. Citeşte mai multe la pagina 308. Vezi mai multe culori, modele şi idei la magazinul iKEA.


272

DULAPURI DE HAINE

Noile soluţii pentru colţ pot fi o bună opţiune pentru optimizarea spaţiului.

Suportul pentru haine culisează în exterior pentru a avea acces la umeraşele din spate.

PAX NEXUS VIKEDAL dulap de haine cu accesorii interioare Cu o uşă oglindă economiseşti spaţiu, nu vei avea nevoie de spaţiu în plus pe perete sau pe podea. PAL melaminat, furnir de frasin vopsit şi sticlă. Lat150×A60, H236cm. Negru-maro/oglindă 399.103.34

Cutiile SKUBB se vând separat. Personalizează această soluţie pe www.IKEA.ro/paxplanner

PREŢ TOTAL:

1790lei Cadru dulap:

PAX BALLSTAD dulap de haine cu accesorii interioare Cadru cu adâncime mică, ideal pentru spaţii înguste. PAL melaminat. Lat150×A37, H236cm. Alb 299.057.57

PREŢ TOTAL:

1125lei Cadru dulap:

570lei

510lei

Uşi:

Uşi:

630lei

285lei

Accesorii interioare:

590lei

Cutiile SKUBB şi butonii se vând separat. Personalizează această soluţie pe www.IKEA.ro/paxplanner

Accesorii interioare:

330lei

PAX HEMNES dulap de haine cu accesorii interioare Distanţa minimă necesară faţă de plafon: 237cm. Lemn masiv de pin lăcuit şi PAL melaminat. Lat123/123×A37, H236cm. Alb/gri-maro 499.103.43

PREŢ TOTAL:

2234lei Cadru dulap:

1209lei Uşi: Cutiile SKUBB, cutiile GARNITYR şi mânerele se vând separat. Personalizează această soluţie pe www.IKEA.ro/paxplanner

750lei Accesorii interioare:

275lei

Garanţie 10 ani. Citeşte mai multe la pagina 308.


274

DULAPURI DE HAINE

01 ELGÅ FENSTAD dulap de haine cu 3 uşi glisante 1749lei Uşa glisantă ocupă mai puţin spaţiu atunci când este deschisă decât o uşă cu balamale. PAL melaminat şi sticlă. Lat217×A58, H203cm. Alb/oglindă 198.614.43 02 ALGOT cadru cu bară şi coşuri metalice 230lei Oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Francis Cayouette. Lat41×A60, H201cm. Alb 799.077.06 03 BRIMNES dulap de haine 2 uşi 499lei Include: 1 bară pentru umeraşe, 1 poliţă fixă şi 1 poliţă reglabilă. PAL melaminat. Designer: K Hagberg/M Hagberg. Lat78×A50, H190cm. Alb 502.180.30 04 STOLMEN ansamblu 2 secţiuni 1734lei Se poate fixa de tavan sau de perete. PAL melaminat, MDF şi oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Ehlén Johansson. Lat220×A50, H210–330cm. Alb 699.041.62 05 BIRKELAND dulap de haine 1499lei Sertare cu dispozitiv de blocare. Include: 1 bară pentru umeraşe. MDF. Designer: J Asshoff/H Brogård. Lat109×A58, H200cm. Alb 002.270.08 06 IKEA PS suport pentru haine 99,99lei Prevăzut cu 3 rotile şi mâner la spate; uşor de manevrat. Include: 4 poliţe detaşabile şi 1 bară pentru umeraşe. 100% poliester şi oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Mia Cullin. Lat52×A68, H164cm. Negru 601.224.71 07 ASPELUND dulap de haine cu 3 uşi 679lei Uşa cu oglindă se poate monta pe stânga, pe dreapta sau în mijloc. Include: 4 poliţe reglabile şi 1 bară pentru umeraşe. PAL melaminat şi sticlă. Lat130×A54, H190cm. Alb 801.572.14 08 MULIG suport umeraşe 29,99lei Oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Henrik Preutz. Sarcină maximă 20 kg. Lat99×A46, H151cm. Alb 601.794.34 09 HEMNES dulap de haine cu 3 uşi 1999lei Include: 4 poliţe reglabile şi 2 bare pentru umeraşe. Lemn masiv de pin lăcuit. Lat152×A58, H197cm. Negru-maro 002.080.24 10 BYGEL cârlig 2,99lei /2 buc. Oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Inma Bermudez. Ø5cm. A4,3xH5,5cm. Argintiu 202.029.07 11 DOMBÅS dulap de haine 449lei Include: 5 poliţe şi 1 bară de umeraşe. PAL melaminat. Lat140×A51, H181cm. Alb 702.157.14 Vino la magazinul IKEA să vezi mai multe dulapuri de haine.

01

05

Pentru un plus de spaţiu atunci când dulapul e deja plin.

07

08

02

06

ALGOT cadru cu bară şi coşuri metalice

IKEA PS suport pentru haine

230lei

99,99lei

Cu sistemul flexibil de depozitare ALGOT poţi avea o soluţie perfect adaptată spaţiului, bugetului sau nevoilor tale.

03

Foloseşte cârlige obişnuite pentru a transforma peretele în spaţiu de depozitare.

09

11

04

10 BYGEL cârlig

2,99lei/2buc.


LEIRVIK cadru pat 369lei Somiera, salteaua şi aşternuturile se vând separat. Oțel cu protecție la coroziune. Lat148×L209, H146cm. Dimensiuni saltea: 140×200cm. Alb 098.499.65 Designer: Carina Bengs

329lei

EMMIE LAND husă pilotă şi 2 feţe de pernă 64,99lei Disponibilă în diferite mărimi. 100% bumbac. Pilotă L200×Lat200cm. Fețe pernă L50×Lat60cm. Alb/albastru 802.166.33

99

54, lei


278

PATURI

Doar un simplu pat? Ştim că paturile nu sunt numai pentru dormit. Citeşti, te uiţi la televizor, iei micul dejun şi, uneori, mai şi lucrezi. De aceea, paturile noastre sunt gândite pentru ceva mai mult decât un somn odihnitor. Patul Duken, de exemplu, arată ca un pat dar se comportă precum o canapea.

Tăblia este prevăzută cu o împletitură din plastic care oferă un suport optim pentru rezemat. Poţi alege diferite modele de huse lavabile, pe care le poţi schimba de câte ori doreşti. Ce zici? Ai vrea să-i faci o probă? Te aşteptăm la magazin. Aici ai posibilitatea să testezi şi paturile cu sertare încorporate, ideale pentru păstrarea aşternuturilor la îndemână.

02

01

HEMNES cadru pat

1249lei

nou

03

DUKEN cadru pat

899lei 04

05

01 nou DUKEN cadru pat 899lei Alege una din cele două modele de huse lavabile pentru tăblie, din bumbac 100%. Oțel cu protecție la coroziune. Lat166×L215cm, H107cm. Dimensiuni saltea: 160×200cm. Designer: Anna Svanfeldt Hillervik/K Hagberg/M Hagberg. Husă Idse multicolor 699.031.34

02 HEMNES cadru pat 1249lei Marginile reglabile permit folosirea saltelelor de diferite grosimi. Lemn masiv de pin. Lat174×L211, H122cm. Dimensiuni saltea: 160×200cm. Gri-maro 298.895.35 03 BRIMNES cadru pat cu spaţiu depozitare 949lei Prevăzut cu 4 sertare pentru mai mult spațiu de depozitare. PAL melaminat. Lat166×L206, H47cm. Dimensiuni saltea: 160×200cm. Alb 399.029.37 BRIMNES tăblie cu spaţiu depozitare 429lei Pentru obiectele pe care vrei să le păstrezi la îndemână lângă pat. PAL melaminat, MDF. Lat166×A28, H111cm. Alb 802.287.11

04 OPPDAL cadru pat cu spaţiu depozitare 1149lei Prevăzut cu 4 sertare pentru mai mult spațiu de depozitare. PAL melaminat. Lat166×L206, H42cm. Dimensiuni saltea: 160×200cm. Negru-maro 898.894.48 OPPDAL tăblie cu spaţiu depozitare 599lei PAL melaminat, MDF. Lat166×A24, H98cm. Negru-maro 502.041.65

05 BRIMNES cadru divan cu 2 sertare 999lei Canapea, pat pentru 1 persoană sau pat pentru 2 persoane şi spațiu de depozitare într-un singur articol. PAL melaminat, MDF. Lat86×L205, H57cm. Dimensiuni saltea: 80×200cm. Alb 002.287.05

Somierele, saltelele şi lenjeriile de pat se vând separat, cu excepţia cazului în care se specifică altfel.


280

PATURI

06

02

Scara se poate monta pe partea dreaptă sau pe partea stângă a patului.

07

01

Marginile reglabile permit folosirea saltelelor de diferite dimensiuni.

04

03

FJELLSE cadru pat

Se transformă foarte uşor într-un pat dublu.

219lei

08

05

09

01 LEIRVIK cadru pat 419lei Oțel cu protecție la coroziune. Lat168×L209, H146cm. Dimensiuni saltea: 160×200cm. Alb 198.499.60 02 STORÅ cadru pat etajat 1249lei Somiera este inclusă.Lemn masiv de pin. Lat153×L213, H214cm. Dimensiuni saltea: 140×200cm. Negru 001.608.66

03 IKEA PS 2012 divan 2598lei Include: 2 sertare mari pentru depozitare, somierele, salteaua şi 3 perne. Lemn masiv de mesteacăn. Dimensiuni divan: Lat87×L210, H77cm. Dimensiuni pat: 138×200cm. Husă: Vansta negru 099.031.89 04 NYVOLL cadru pat 849lei Marginile reglabile permit folosirea saltelelor de diferite grosimi. PAL melaminat. Lat170×L226, H100cm. Dimensiuni saltea: 160×200cm. Gri deschis 098.894.90

05 FJELLSE cadru pat 219lei Lemn masiv de pin. Lat147×L207, H80cm. Dimensiuni saltea: 140×200cm. 301.850.64 06 MANDAL cadru pat cu spaţiu de depozitare 1399lei Include: somierele şi bara de susținere. Lemn masiv de mesteacăn. Lat160×L202, H27cm. Dimensiuni saltea: 160×200cm. Mesteacăn/alb 301.763.09 MANDAL tăblie pat 599lei Lemn masiv de mesteacăn, MDF. Lat240xA28, H62cm. Mesteacăn/alb 701.763.12

07 MALM cadru pat 579lei Furnir de frasin. Lat177×L211, H77cm. Dimensiuni saltea: 160×200cm. Negru-maro 298.498.46 MALM set noptiere, 3 piese 779lei Lat177×A31, H77cm. Negru-maro 101.279.75

Vino la magazinul IKEA pentru a testa paturile noastre şi pentru a vedea şi mai multe modele.

08 NORDLI cadru pat 949lei PAL melaminat şi furnir de fag. Lat165×L212, H100cm. Dimensiuni saltea: 160×200cm. Alb 699.031.48 09 BIRKELAND cadru pat 1649lei MDF şi lemn masiv de arțar. Lat171xL210, H119cm. Dimensiuni saltea: 160x200cm. Alb 399.062.66

Somierele, saltelele şi lenjeriile de pat se vând separat, cu excepţia cazului în care se specifică altfel .


282

SALTELE

01 SULTAN HJARTDAL saltea cu arcuri 1899lei Stratul gros de 4,5 cm de spumă cu memorie din protecţia pentru saltea ia forma corpului tău, îmbunătăţind circulaţia sângelui spre piele şi muşchi, ajutându-te să te relaxezi complet. Fermitate: ridicată. Lat160×L200cm. Grosime: 26cm. Alb 401.566.88

02 SULTAN HARESTUA saltea cu arcuri 579lei Structura cu arcuri permite aerului sa circule, oferindu-ţi un somn plăcut. Fermitate: medie. Lat160×L200cm. Grosime: 17cm. Gri închis 201.565.85

03 SULTAN HAGAVIK saltea cu arcuri 1099lei Arcurile active împachetate individual asigură un suport ferm şi eliberează tensiunea din umeri şi şolduri. Fermitate: medie. Lat160×L200cm. Grosime: 25cm. Gri deschis 701.562.91

25 ani GARANŢIE

SULTAN HJARTDAL saltea cu arcuri SULTAN HARESTUA saltea cu arcuri

1899lei

579lei

01

02

Ziua bună începe întotdeauna cu o noapte bună. Cu toţii avem o poziţie de somn preferată. De aceea, există atât de multe păreri despre ce înseamnă o saltea confortabilă. Latex, arcuri împachetate sau spumă cu memorie – toate au diferite calităţi. Dar numai un singur material îţi oferă confortul la care visezi. Cel pe care îl alegi chiar tu. Numai tu ştii de ce ai nevoie pentru un somn odihnitor. Noi îţi oferim doar variantele din care să alegi.

03

Vino la magazin şi testează diverse modele de saltele. Întinde-te pe burtă, pe spate, pe o parte. Pentru un plus de confort adaugă o protecţie pentru saltea, pilotă şi perne. Pentru mai multe informaţii şi sfaturi, intră pe: www.IKEA.ro/saltele

Garanţie 25 ani la saltelele SULTAN. Citeşte mai multe la paginile 310-312.


284

SALTELE

01 SULTAN HUGLO saltea cu arcuri 599lei Arcurile şi căptuşeala suplimentară oferă sprijin corpului tău. Fermitate: ridicată. Lat160×L200cm. Grosime: 17cm. Gri închis 201.563.78 SULTAN TÅRSTA protecţie saltea 399lei Umplutura cu spumă asigură o suprafaţă moale. Lat160×L200cm. Grosime: 4cm. Gri închis 401.556.41

02 SULTAN FLORVÅG saltea din spumă poliuretanică 229lei Cu două feţe. Foloseşte salteaua pe ambele părţi pentru a-i prelungi viaţa. Fermitate: medie. Lat90×L200cm. Grosime: 10cm. Alb 301.397.41 Garanţie 25 ani la saltelele SULTAN. Citeşte mai multe la paginile 310-312.

03 SULTAN FÅVANG saltea din spumă poliuretanică 879lei Spuma cu grad înalt de elasticitate; elimină tensiunea musculară şi asigură un confort optim. Fermitate: ridicată. Lat160×L200cm. Grosime: 14cm. Alb 901.398.04 04 JÖMNA saltea cu arcuri 249lei Fermitate: medie. Lat90×L200cm. Grosime: 16cm. Gri deschis 302.273.61

01

03

04 JÖMNA saltea cu arcuri

02

25 ani GARANŢIE

Garanţie 25 ani la saltelele SULTAN. Citeşte mai multe la paginile 310-312.

249lei


286

PILOTE ŞI PERNE

01 IKEA 365+ MYSA pilotă, nivel 1+3 de căldură

229lei MYSA GRÄS pilotă, nivel 1 de căldură

Două pilote într-una singură. Una răcoroasă şi una călduroasă. Foloseşte-le individual sau combină-le pentru un plus de căldură în nopţile reci de iarnă.

Umplutura şi materialul exterior sunt fabricate din lyocell - o fibră regenerabilă din celuloză, care elimină umezeala pentru ca tu să ai un somn confortabil.

07 08

02

10

99

19, lei

IKEA 365+ MYSA pilotă, nivel 4 de căldură

03

129lei

09 MYSA STRÅ pilotă, nivel 1 de căldură

04

49,99lei

05 06 Decupajul special pentru umăr face perna perfectă pentru cei ce preferă să doarmă pe o parte.

11

01 IKEA 365+ MYSA pilotă, nivel 1+3 de căldură 229lei Uşor de întreţinut, absoarbe şi elimină umezeala. Umplutură: 50% lyocell şi 50% poliester. Lat150×L200cm. 601.321.87 02 MYSA GRÄS pilotă, nivel 1 de căldură 19,99lei O pilotă subţire şi răcoroasă din material sintetic. Umplutură: fibre de poliester. Lat150×L200cm. 101.314.25

03 GOSA RAPS pernă pentru dormit pe spate 89,99lei O pernă de înălţime medie pentru cei care preferă să doarmă pe spate; oferă sprijin pentru cap şi gât şi reduce tensiunea musculară. Umplutură: 60% puf de raţă, 40% pene de raţă. L50×Lat60cm. 001.313.17 04 GOSA HASSEL pernă pentru dormit pe o parte 49,99lei O pernă sintetică înaltă pentru cei care preferă să doarmă pe o parte; sprijină capul, gâtul şi coloana astfel încât să te poţi relaxa. Umplutură: spumă poliuretanică cu memorie. L50×Lat60cm. 501.366.28

05 MYSA VETE pilotă, nivel 5 de căldură 169lei Pilotă densă, din pene, pentru cei care preferă căldura pe timpul nopţii. Umplutură: 60% puf de raţă şi 40% pene de raţă. Lat150×L200cm. 701.314.46 06 MYSA ROSENGLIM pilotă, nivel 5 de căldură 299lei Umplutura cu 90% puf de raţă oferă un plus de căldură şi de izolaţie termică. Umplutură: 90% puf de raţă şi 10% pene de raţă. Lat150×L200cm. 201.965.67

07 GOSA SYREN pernă pentru dormit pe burtă 24,99lei Pernă sintetică, uşor de întreţinut. Moale şi confortabilă. Umplutură: 100% microfibră de poliester. L50×Lat60cm. 901.311.72 08 GOSA SLÅN pernă pentru dormit pe burtă 7,99lei O pernă sintetică joasă pentru cei care preferă să doarmă pe burtă; gâtul va fi mai puţin încordat, iar presiunea asupra muşchilor va fi eliminată. Umplutură: fibre de poliester. L50×Lat60cm. 101.253.06

12

11 IKEA 365+ FAST pernă pentru dormit 09 MYSA STRÅ pilotă, nivel 1 pe o parte sau pe spate 59,99lei de căldură 49,99lei Pernă tare cu o formă care urmează O pilotă subţire şi răcoroasă din material conturul gâtului tău. Umplutură: spumă sintetic. Umplutură: fibre de poliester tubulare. poliuretanică cu memorie. L33×Lat50cm. Lat150×L200cm. 901.291.93 701.316.01 10 IKEA 365+ MYSA pilotă, nivel 4 12 GOSA LILJA pernă pentru dormit de căldură 129lei pe o parte 139lei O pilotă cu densitate medie pentru cei care Umplutura din spumă sensibilă preferă o temperatură potrivită în timpul la temperatură şi greutate urmează forma nopţii. Umplutură: 50% lyocell, 50% poliester. corpului tău. L33×Lat50cm. 001.252.79 Lat150×L200cm. 001.321.28 Intră pe www.IKEA.ro/perne şi alege-o pe cea mai potrivită pentru tine.


288

LENJERII DE PAT

01 BLADVASS husă pilotă şi faţă de pernă 26,99lei 52% poliester, 48% bumbac. Designer: Michiko Nakata. Alb/albastru 301.969.63 02 FÄRGLAV husă pilotă şi faţă de pernă 109lei Husă prevăzută cu fermoar; previne alunecarea pilotei. 50% lyocell, 50% bumbac. Designer: Pia Wallén. Roşu/alb 902.391.63

03 BRUNKRISSLA husă pilotă şi faţă de pernă 59,99lei 100% bumbac. Designer: Monika Mulder. Roşu 200.397.99 04 EIVOR ORD husă pilotă şi faţă de pernă 49,99lei 100% bumbac. Designer: Beckmans College of Design. Alb/negru 602.072.34

05 DVALA husă pilotă şi faţă de pernă 69,99lei Capse mascate pentru fixare perfectă. 100% bumbac. Designer: Linda Svensson Edevint. Dungi/multicolor 702.254.35 06 DVALA husă pilotă şi faţă de pernă 59,99lei Capse mascate pentru fixare perfectă. 100% bumbac. Roşu 901.541.11

07 EMMIE LAND husă pilotă şi faţă de pernă 39,99lei 100% bumbac. Alb/albastru 502.166.44 08 BACKSÖTA husă pilotă şi faţă de pernă 69,99lei Capse mascate pentru fixare perfectă. 100% bumbac. Maro 302.117.51

BLADVASS husă pilotă şi faţă de pernă 31,99lei

26,99lei

01

11

11 nou MALIN FIGUR husă pilotă şi faţă de pernă 149lei Amestec de satin şi lyocell; oferă lenjeriei luciu. 100% lyocell satinat. Designer: B B Becker/M Bache. Multicolor 602.247.47

Toate lenjeriile prezentate în această pagină au: Husă pilotă: Lat150×L200cm. Faţă de pernă: L50×Lat60cm. Disponibile în mai multe dimensiuni.

Imprimeu desenat manual, pentru acel aspect perfect “imperfect”.

MALIN FIGUR husă pilotă şi faţă de pernă

149lei

Amestecul de fibre de bumbac şi lyocell absoarbe umezeala pentru ca tu să ai un somn odihnitor întreaga noapte.

02

nou

09 EMMIE RUTA husă pilotă şi faţă de pernă 89,99lei Ţesătură vopsită în fir înainte de a fi ţesută; 100% bumbac. Bej/alb 602.199.58 10 VINRANKA husă pilotă şi faţă de pernă 149lei Bumbac satinat pentru o strălucire discretă. 100% bumbac satinat. Designer: Linda Svensson Edevint. Maro 202.298.41

03

07

04

05

08

EMMIE RUTA husă pilotă şi faţă de pernă 99,99lei

06

89,99lei

09

05 DVALA husă pilotă şi faţă de pernă 10

69,99lei

Bumbacul folosit la fabricarea lenjeriilor de pat este cultivat cu grijă pentru mediu şi este atât de plăcut la atingere...


290

LENJERII DE PAT

“Inul nu este doar un material confortabil, este şi ecologic. Poate fi cultivat în zone cu climă mai rece unde rareori este nevoie de pesticide. Aşa că mi s-a părut potrivit, prin contrast, să creez un imprimeu vesel pentru această lenjerie de pat.” Designer: Maria Vinka

02

01

nou

01 nou IKEA PS 2012 husă pilotă şi faţă de pernă 169lei Inul este un material natural cu fibre care oferă cuverturii o textură specifică şi un luciu special. 100% in. Alb 402.215.04 02 LINBLOMMA husă pilotă şi faţă de pernă 199lei 100% in. Bej 301.901.12 03 GRÖNKULLA husă pilotă şi faţă de pernă 34,99lei 52% poliester, 48% bumbac. Alb/verde 802.205.12 04 DVALA cearceaf protecţie saltea 26,99lei Cearceaf cu elastic; poate fi folosit cu saltele de max. 25 cm grosime. 100% bumbac. Lat90×L200cm. Alb 301.499.57 05 nou MALIN RUND husă pilotă şi faţă de pernă 69,99lei Capse mascate pentru fixare perfectă. 100% bumbac. Multicolor 802.249.25

06 EIVOR cuvertură/pătură 59,99lei Moale şi uşor de întreţinut. 100% poliester. Lat150xL240cm. Gri 702.087.75 07 KARIT cuvertură şi faţă de pernă 99,99lei Reversibilă; deschisă pe una dintre părţi, închisă pe cealaltă, pentru varietate. 100% poliester. Cuvertură: Lat180×L280cm. Faţă de pernă: L40×Lat60cm. Turcoaz 002.302.18 08 OFELIA VASS husă pilotă şi faţă de pernă 89,99lei Ţesătură din bumbac densă, pentru o lenjerie de pat fină şi durabilă. 100% bumbac. Alb 901.330.29 09 SÖMNIG cearceaf 49,99lei 50% lyocell, 50% bumbac. Lat150×L260cm. Alb 901.311.48

10 EMMIE SÖT husă pilotă şi faţă de pernă 99,99lei 50% lyocell, 50% bumbac. Multicolor 902.167.03 11 OFELIA pătură 59,99lei Se potriveşte paturilor cu lăţime maximă 180 cm. 80% poliester, 20% acril. Lat130×L170cm. Alb 601.315.93 12 ALINA cuvertură şi 2 feţe de pernă 249lei Ţesătură: 100% bumbac. Umplutură: 100% fibre de poliester. Cuvertură: Lat260×L280cm. Feţe de pernă: L65×Lat65cm. Roz 602.114.53 Toate lenjeriile prezentate în această pagină au: Husă pilotă: Lat150×L200cm. Faţă de pernă: L50×Lat60cm. Disponibile în mai multe dimensiuni.

Inspiraţie din secolul al XIX-lea pentru confort din secolul al XXI-lea.

10

08 03 05

09

EMMIE SÖT husă pilotă şi faţă de pernă 119lei

99,99lei

04

nou Pentru un nou stil e suficient să adaugi doar o pătură nouă. GRÖNKULLA husă pilotă şi faţă de pernă

34,99lei

12

06

11

07


RÖNNSKÄR etajeră 129,99lei Polițe detaşabile; uşor de curățat. Sticlă securizată şi oțel cu protecție la coroziune. Lat42×A40, H176cm. Negru 900.937.64

99, lei 99

SKURAR ghiveci 9,99lei Oțel cu protecție la coroziune. Designer: Ehlén Johansson. Ø max. ghiveci 10,5cm. H15cm. Alb 201.861.01

6, lei 99

/buc.

Designer: Jon Karlsson


TEXTILE PENTRU BAIE

294

02

01 09

05 08

04

03

FRÄJEN prosop baie 26,99lei

24,99lei

/buc.

11

10 SKÄRET prosop baie

24,99lei

/buc.

06

07

01 SKAGERN perdea duş 39,99lei Model vizibil pe ambele feţe. 100% poliester. Designer: Synnöve Mork. Lat180xL200cm. Alb/gri 802.164.83 02 ÅFJÄRDEN prosop baie 59,99lei/buc. 100% bumbac. Lat100×L150cm. Alb 701.906.38 03 FRÄJEN prosop baie 24,99lei/buc. 100% bumbac. Lat70×L140cm. Gri 501.591.77 04 BANDSJÖN prosop mâini 16,99lei/buc. 100% bumbac. Designer: Synnöve Mork. Lat50×L100cm. Lila/multicolor 202.039.21

05 SKAGERN prosop baie 34,99lei/buc. 100% bumbac. Lat70×L140cm. Bej/gri 502.249.84 06 TOFTBO covoraş baie 44,99lei/buc. 100% microfibre de poliester. Lat60×L90cm. Verde 102.093.39 Turcoaz 201.639.63 07 SKAGERN covoraş baie 34,99lei/buc. 100% bumbac. Lat60×L90cm. Gri/bej 002.266.50 08 HÄREN prosop baie 29,99lei/buc. 100% bumbac. Lat100×L150cm. Turcoaz 601.635.60

09 FRÄJEN prosop baie 24,99lei/buc. 100% bumbac. Lat70×L140cm. Roşu 101.591.84 10 SKÄRET prosop baie 24,99lei/buc. 100% bumbac. Lat70×L140cm. Multicolor 202.266.06 11 FRÄJEN prosop mâini 14,99lei/buc. 100% bumbac. Lat50×L100cm. Albastru 901.592.22 Răsfaţă-te cât vrei. Vino la magazinul IKEA pentru şi mai multă inspiraţie.


296

ACCESORII PENTRU BAIE

01 nou HJÄLMAREN poliţă şi cuier pentru prosoape 99,99lei MDF și oțel cu protecție la coroziune. Designer: T Christensen/K Legaard. O poliță și un cuier ca să poți L58,6×Lat12,5, H12,8cm. păstra sticluțele cu parfum Alb 302.275.92 şi prosoapele la îndemână. 02 GRUNDTAL suport pentru prosoape cu 4 braţe 44,99lei Se rotește complet la stânga sau la dreapta. Oțel inoxidabil. Designer: Mikael Warnhammar. Lat46×H25cm. 600.478.96 03 ENUDDEN cuier uşă 19,99lei Agață-l de uşă pentru a folosi eficient spațiul. Oțel cu protecție la coroziune. Designer: Inma Bermudez. Lat35×A8, H13,2cm. Alb 302.037.94 04 HJÄLMAREN cuier prosoape 19,99lei MDF și oțel cu protecție la coroziune. Designer: T Christensen/K Legaard. L18,7×Lat6,4, H7,5cm. Alb 902.275.94 05 SÄVERN cârlig dublu 14,99lei/buc. Accesorii de montare mascate. Zinc cromat. Designer: Richard Clack. A6cm. 201.626.66 06 LILLHOLMEN suport pentru prosoape 24,99lei/buc. Oțel inoxidabil. Designer: Cecilia Stööp. L14,5×Lat12,5cm. 501.493.86 07 GRUNDTAL poliţă şi cuier pentru prosoape 69,99lei Oțel inoxidabil. Designer: Mikael Warnhammar. L80×A28cm. 300.492.79 08 ENUDDEN cuier pentru prosoape 8,99lei Oțel cu protecție la coroziune. Designer: Inma Bermudez. Lat27×A3,6, H5cm. Alb 802.037.96 09 MOGDEN poliţă şi cuier pentru prosoape 129lei Oțel inoxidabil. Designer: S Fager/E Strandmark. Lat57×A11, H22cm. 401.976.36 10 LILLÅNGEN cârlig uşă 4,99lei/2buc. Oțel inoxidabil. Designer: Inma Bermudez. Lat1,5×A4,5, H8,3cm. 101.976.71 04 11 LILLHOLMEN cârlig 39,99lei/2buc. Accesorii de montare mascate. Oțel inoxidabil. Designer: Cecilia Stööp. H16cm. 401.493.96

nou HJÄLMAREN poliţă şi cuier pentru prosoape

99,99lei

07

01

GRUNDTAL poliţă şi cuier pentru prosoape

69,99lei 02

ENUDDEN cuier uşă

03

19,99lei 08 09

Alunecă ușor pe marginea ușii și păstrează în ordine toate prosoapele familiei.

10

05

06

11

Aceste cârlige practice pot fi montate pe ușa dulapului fără a avea nevoie de șuruburi.


298

lAVoArE şI soluţII dEpozItArE pEntru BăI

01 LILLÅNGEN oglindă 169lei Sticlă şi PAL melaminat. Designer: Inma Bermudez. Lat60×A11, H78cm. Alb 502.049.43 02 GODMORGON oglindă 99,99lei Adâncime reglabilă, oferă spațiu pentru cablurile 01 corpurilor de iluminat. Sticlă. Lat80×H96cm. LILLÅNGEN oglindă 101.821.65 03 LILLÅNGEN corp cu 2 uşi şi lavoar inclus 640lei Adâncime redusă; ideal pentru băile mici. Include: 2 cârlige pentru prosoape. PAL melaminat, sticlă securizată, aluminiu, oțel inoxidabil şi ceramică. Designer: Inma Bermudez. Lat63×A27, H93cm. 698.940.64 04 GODMORGON/EDEBOVIKEN corp cu 2 sertare şi lavoar inclus 1299lei PAL melaminat şi marmură concasată. Designer: Magnus Elebäck. Lat82×A49, H64cm. Gri lucios. 199.033.63 Garanţie 10 ani. Citeşte mai multe la paginile 310-312. 05 BOLMEN taburet 19,99lei Protecție antiderapantă. Plastic polipropilenic. Designer: K Hagberg/M Hagberg. Lat33×A23, H31cm. Alb/negru 801.595.19 06 FULLEN oglindă cu poliţă 49,99lei Poliță din sticlă securizată. Lat50×A14, H60cm. 601.890.27 07 nou HEMNES corp pentru baie cu oglindă 899lei Include: 1 poliță fixă şi 4 reglabile. Lemn masiv de pin şi sticlă. Designer: T Christensen/K Legaard. Lat49×A31, H200cm. Negru-maro 902.176.70 08 nou HEMNES dulap oglindă cu 2 uşi 649lei Include: 6 polițe reglabile. Lemn masiv de pin şi sticlă. Designer: T Christensen/K Legaard. 03 Lat103×A16, H98cm. Negru-maro 402.176.82 09 IREVIKEN lavoar 169lei Porțelan. Designer: Henrik Preutz. Lat53×A40cm. Alb 202.237.16 10 FULLEN corp cu 2 uşi pentru lavoar 99,99lei Picioare incluse. PAL melaminat. Lat60×A35, H55cm. Alb 701.890.22 11 nou HEMNES/VITVIKEN corp cu 2 sertare şi lavoar inclus 1549lei Lemn masiv de pin şi ceramică. Designer: T Christensen/K Legaard/Francis Cayouette. Lat103×A49, H91cm. Negru-maro 399.030.98

08 02 06 07

169lei

Alege un corp cu lavoar dublu și îți va fi mai ușor să eviți aglomerația de dimineață.

09

04

GODMORGON/EDEBOVIKEN corp cu 2 sertare şi lavoar inclus

1299lei

11

10 FullEn corp cu 2 uşi pentru lavoar

99,99lei

Bateriile se vând separat. Vino la magazinul IKEA sau intră pe www.IKEA.ro/baie pentru mai multă inspiraţie şi idei pentru depozitare.

05 Special conceput pentru spații mici.

nou HEMNES/VITVIKEN corp cu 2 sertare şi lavoar inclus

1549lei


300

uScătoare şi coşuri pentru ruFe

01 nou GRUNDTAL suport uscat rufe pentru perete 119lei Oţel inoxidabil. Sarcină maximă: 20 kg. Lat67–120×A40, H20cm. 902.192.97 02 nou ALGOT cadru cu bară şi coşuri metalice 205lei Oţel cu protecţie la coroziune. Designer: Francis Cayouette. Lat41×A60, H171cm. Alb 099.034.86 03 BYGEL bară 12,99lei Poate fi folosită şi ca bară pentru prosoape. Oţel cu protecţie la coroziune. L100cm. 300.726.46 04 BYGEL cârlig în S 4,99lei/10 buc. Oţel cu protecţie la coroziune. H7cm. Argintiu 800.726.44 05 nou PORTIS suport uscat rufe pentru perete 69,99lei Oţel cu protecţie la coroziune. L63×A55cm. Gri închis 102.256.45 06 PRESSA suport uscat rufe 14,99lei Plastic polipropilenic. Ø40, H26cm. Culori asortate 801.896.63 07 GRUNDTAL suport prosoape 59,99lei Oţel inoxidabil. L65xA35, H85cm. 601.777.60 08 nou MULIG suport uscat rufe 89,99lei Oţel cu protecţie la coroziune. Lat57×L173, H103cm. Alb 502.287.55 09 nou MULIG suport uscat rufe cu 3 nivele 149lei Capacitate de uscare: 28m. Oţel cu protecţie la coroziune. Lat58×L99, H152cm. Alb 202.196.58 10 nou GRUNDTAL coş de rufe 89,99lei Uşor de întreţinut; sacul se scoate şi se spală. Oţel inoxidabil şi 100% poliester. Designer: Mikael Warnhammar. Ø31,5, H60cm. Capacitate: 47l. Negru 702.193.02 11 nou MULIG sac de rufe cu stand 59,99lei Oţel cu protecţie la coroziune şi 100% poliester. Lat40×L46, H70cm. Capacitate: 65l. Alb 802.196.60 12 nou PORTIS coş de rufe 79,99lei Uşor de întreţinut; sacul se scoate şi se spală. Oţel cu protecţie la coroziune şi 100% poliester. Ø56, H59cm. Capacitate: 51l. 302.256.49 13 BAGIS umeraş 3,99lei/4buc. Plastic polipropilenic. Lat42×H23cm. Negru 201.970.86 14 BJÄRNUM cârlig 19,99lei Aluminiu nichelat. Lat3xA15, H9cm. 401.525.91 15 FRAKTA sacoşă mare 2,99lei Plastic polipropilenic. Sarcină maximă: 25 kg. L55×A37, H35cm. Capacitate: 71l. Albastru 172.283.40

01 08

02

Lăţime reglabilă pentru a se potrivi pereţilor de mici dimensiuni sau unui braţ imens de rufe proaspăt spălate.

03

09 Pliază suportul şi depozitează-l între maşina de spălat şi perete.

MULIG suport uscat rufe cu 3 nivele

149lei 04 10

Aeriseşte hainele preferate şi poartă-le încă odată înainte de a le spăla.

nou 11 12

Cea mai încăpătoare sacoşă pentru rufele tale.

05 06

07 15 PRESSA suport uscat rufe suspendat 19,99lei

FRAKTA sacoşă mare

14

14, lei 99

BAGIS umeraş

3,99lei/4buc. 13

2,99lei


302

IKEA PENTRU COPII

Joaca e un lucru serios. Toţi copiii se joacă. Pentru că e distractiv, dar şi necesar. Aşa, cei mici învaţă despre viaţă. Prin joc, copiii îşi imită părinţii, iar desenul şi pictura le dezvoltă creativitatea şi le aprind imaginaţia.

05 Buburuza gonflabilă ajută copiii să îşi dezvolte echilibrul şi aptitudinile locomotorii. Lasă-i să sară sau să se aşeze pe husa vesel colorată. Distracţia e garantată!

Noi luăm joaca foarte în serios şi nu numai din motive de siguranţă. Copiii sunt cele mai importante fiinţe din lume şi au nevoie de lucruri care să-i stimuleze şi să le dezvolte imaginaţia. TROFAST ansamblu depozitare

Aşa s-a născut TORVA. O colecţie cu jucării de pluş în formă de fructe şi legume, dar şi o husă de pilotă cu o poveste desenată, pentru ora de culcare. Pentru ca cei mici să cunoască ceea ce-i înconjoară în locul în care se simt cel mai în siguranţă. Acasă.

353lei

07

06

KRITTER scaun copii

69,99lei/buc. 11

09

10 01 03

02

SPARKA jucărie de pluş

04

12,99lei/buc. 08 01 IKEA PS LÖMSK fotoliu rotativ 299lei Coboară calota şi scaunul va deveni o ascunzătoare perfectă pentru copilul tău. Plastic şi 100% poliester. Lat59×A62, H75cm. 401.002.53 02 LILLABO covor pentru joacă 49,99lei Strat inferior din latex; împiedică alunecarea covorului atunci când copilul tău se joacă pe el. Nailon. Lat100×L133cm. Verde 201.768.09 03 LILLABO set maşinuţe 44,99lei/3buc. Recomandate copiilor cu vârste peste 18 luni. Se pot crea mai multe combinații. Lemn masiv de fag şi plastic. 401.714.72

04 SPARKA jucărie de pluş 12,99lei/buc. 07 SAGOSTEN element gonflabil cu husă 109lei Recomandată copiilor de orice vârstă. Ajută la dezvoltarea echilibrului şi a abilităților 100% poliester. Umplutură: fibre de poliester. motorii ale copilului. Plastic şi poliester. Ø20cm. Culori asortate 401.244.09 Ø71, H30cm. 098.728.47 05 MYSIG baldachin 44,99lei 08 Familia LILLABO Se poate plia la perete când nu e folosit. Recomandate copiilor cu vârste peste 18 luni. Poliester şi plastic polietilenic. Lat150×A80, Dezvoltă aptitudinile locomotorii şi logica. H80cm. Bleu 402.038.16 Lemn masiv de fag, plastic polietilenic. 06 TROFAST ansamblu depozitare 353lei Set tren 49,99lei/20 piese 300.643.59 Vesel şi rezistent; este un loc de joacă sau Şină de cale ferată 24,99lei/10buc. 500.643.58 relaxare. PAL melaminat, plastic polipropilenic. Set tren, pod, tunel 39,99lei/12 piese 601.128.96 Lat100×A44, H94cm. Alb/roşu 998.474.10

09 KRITTER scaun copii 69,99lei/buc. Lemn masiv de plop şi plastic polistirenic. Lat27×A29, H53cm. 001.537.00 10 KRITTER masă copii 119lei Lemn masiv de plop şi MDF. L59×Lat50, H50cm. 401.537.03 11 DUKTIG set cafea sau ceai, 10 piese 34,99lei Ceşti în miniatură pentru joacă. Ceramică vitrificată. Multicolor 901.301.63


304

IKEA PENTRU COPII

01 TORVA jucărie de pluş, căpşună 19,99lei Recomandată copiilor cu vârsta peste 1 an. 100% poliester. L30cm. 501.957.45 02 LEKKAMRAT păpuşă 44,99lei/buc. Păpușa are picioare flexibile și poate sta în șezut. Ţesătură: 100% poliester. Umplutură: 100% fibre de poliester. L46cm. Roz 201.963.03 Verde 401.962.98 Albastru 801.963.00

03 PYSSLINGAR cufăr jucării 69,99lei Pliant; ușor de împachetat când nu este folosit. 100% poliester. Designer: A Huldén/S Dahlman. L57×Lat35, H28cm. Albastru 302.157.68 04 MAMMUT taburet copii 24,99lei Ușor de ridicat și de mutat de către un copil. Ușor de curăţat. Plastic polipropilenic. Ø30, H30cm. Galben deschis 501.766.43

05 LANDET set fermă cu animale, 13 piese 109lei Încurajează jocul copiilor dezvoltându-le abilităţile sociale prin imitarea adulţilor și inventarea propriilor roluri. 100% poliester. Designer: A Huldén/S Dahlman. 401.746.54 06 LANDET set vehicule, 6 piese 44,99lei Stimulează imaginaţia și dezvoltă abilităţile motorii. Recomandat pentru copii cu vârste peste 18 luni. 100% poliester. Designer: A Huldén/S Dahlman. 301.838.71

Jucăriile de pluş abia aşteaptă să fie îmbrăţişate. Le place joaca şi le găseşti mereu pe unde nu te aştepţi. Ca părinte, poţi sta liniştit. Toate au trecut testele noastre de siguranţă.

Învârte şi luminează. Nu ai nevoie de baterii. Prinde mânerul, învârteşte-l şi apasă butonul ca să lumineze. Este perfectă pentru momentul în care cauţi monştrii care apar doar pe întuneric.

02

LEKKAMRAT păpuşă

44,99lei/buc. 01 LJUSA lanternă mecanică 19,99lei Acţionată manual; învârtește de 20-30 ori pentru 1,5 minute de lumină. Ø6,5, L17cm. Roşu 301.908.57

03

LANDET set fermă cu animale, 13 piese

05

109lei

17, lei 99

04

06

Bucură-te atunci când cel mic reuşeşte să construiască o cale ferată în mijlocul sufrageriei. Prin joacă îşi dezvoltă aptitudinile motorii şi gândirea logică.

Designer: Anna Efverlund


306

IKEA PENTRU COPII

06

01

09

Fii fără grijă! Produsele noastre şi materialele din care sunt făcute, respectă întotdeauna cele mai riguroase standarde de siguranţă.

HENSVIK combinaţie

997lei Toate pătuţurile noastre sunt supuse testelor de rezistenţă pentru ca micuţul să fie în siguranţă atunci când va începe să se ridice sau să sară.

07 SNIGLAR pătuţ

08

149lei 04

03

Iepurilă se ascunde în pălărie pe ritmul unei melodii line, perfecte pentru auzul sensibil ale bebeluşului.

ANTILOP scaun înalt cu tavă

89,99lei 12

13

05

LEKA CIRKUS saltea pentru joacă

129lei

10

11

02 Pătuţurile au o latură detaşabilă; le poţi folosi şi după ce piticul începe să meargă singur. 01 Familia HENSVIK Preţ combinaţie: 997lei Designer: Carina Bengs. Alb. Dulap de haine 379lei Include 1 bară umeraşe şi 2 poliţe reglabile. MDF. Lat75×A48, H169cm. 901.113.91 Pătuţ 299lei Somiera se poate aşeza la două înălţimi diferite. MDF, lemn masiv de mesteacăn. Lat66×L123, H85cm. 702.083.70 Corp cu masă pentru înfăşat 319lei PAL, MDF. Lat75×A76, H161cm. 298.280.90

02 GULLIVER pătuţ 319lei Lemn masiv de fag, MDF. Lat66×L123, H80cm. Alb 901.159.97 03 SUNDVIK pătuţ 449lei Somiera se poate aşeza la două înălţimi diferite. Lemn masiv de fag, MDF. Lat66×L126, H88cm. Gri-maro 201.878.79 04 SNIGLAR pătuţ 149lei Somiera se poate aşeza la două înălţimi diferite. Lemn masiv de fag, MDF. Lat66×L124, H80cm. 001.157.51

05 LEKA CIRKUS saltea pentru joacă 129lei Mişcarea jucăriilor şi constrastele puternice stimulează văzul copilului. Ø90cm. 701.957.30 06 LEKA CIRKUS accesoriu mobil 34,99lei Montat deasupra mesei pentru înfăşat, va capta atenţia copilului. 901.957.67 07 GULLIVER masă pentru înfăşat 349lei Înălţime confortabilă pentru a înfăşa bebeluşul. Lemn masiv de mesteacăn, MDF. Lat82×A54, H93cm. Alb 701.672.18

08 SUNDVIK masă pentru înfăşat 329lei Spaţiu de depozitare practic şi la îndemână pentru a nu te îndepărta de bebeluş. Lemn masiv de pin, MDF. Lat52×L82, H95cm. 102.246.60 09 STUVA ansamblu depozitare cu sertare 740lei Depozitează, găseşte, expune; accesoriile de interior STUVA GRUNDLIG organizează uşor lucrurile. PAL, MDF şi lemn masiv de pin. Lat60×A50, H128cm. Alb/gri-maro 198.936.27 10 LEKA CIRKUS cutie muzicală 24,99lei/buc. Stimulează vederea, auzul şi simţul tactil al copilului. H12cm. 301.957.70

11 VANDRING IGELKOTT jucărie cu sunet 12,99lei/buc. Nivel de sunet scăzut, adaptat auzului sensibil al bebeluşului. Ţesătură: poliester. Umplutură: 100% fibre de poliester. L15cm. 102.160.90 12 ANTILOP scaun înalt cu tavă 89,99lei Uşor de dezasamblat şi transportat. Include centura de siguranţă. Plastic polipropilenic şi oţel. Lat58×A62, H90cm. Alb 798.239.76 13 MATA set servit masa 9,99lei/4buc. Designer: J Egnell/H Bodell. Ventuza de pe bol împiedică alunecarea. Plastic şi cauciuc. Verde 400.848.61 Vino şi testează calitatea la magazinul IKEA.


INFoRMAŢII dacă nu ai vizitat până acum magazinul IKEA, pregăteşte-te pentru o experienţă palpitantă. Avem o parcare mare, gratuită şi loc de joacă pentru copii, tot gratuit, unde cei mici sunt atent supravegheaţi de către personalul nostru, cât timp îţi faci cumpărăturile. odată ce ai ajuns în showroom, testează produsele şi lasă-te inspirat de cele peste 50 de camere complet mobilate şi accesorizate, pe care designerii noştri ţi le propun pentru fiecare din zonele casei, oricare ar fi felul în care locuieşti sau numărul de persoane din familia ta. În paginile următoare vei găsi informaţii despre programul de funcţionare al magazinului şi al restaurantului - inclusiv ofertele noastre delicios de speciale - harta cu adresa exactă, serviciile şi politica de returnare a produselor. tot aici vei vedea avantajele de care poţi beneficia dacă devii membru al clubului IKEA FAMILY. Adică tot ce trebuie să ştii pentru a te bucura pe deplin de vizita la magazinul IKEA.

GARANŢII

310

IKEA FAMILY

322

BINE dE ŞtIut

314

INdEX

323

REStAuRANt

324

HARtă ŞI pRoGRAM 317 dE FuNcŢIoNARE SERVIcII

318


310

GARANŢII

2

5

10

15

25

ani GARANŢIE

ani GARANŢIE

ani GARANŢIE

ani GARANŢIE

ani GARANŢIE

Condiții generale de acordare a garanției Ce este garantat? Garanţia este descrisă pentru fiecare produs în parte. Durata garanției Garanţia se extinde pe un număr de ani, în funcţie de produsul achiziţionat şi este valabilă de la data achiziţionării acestuia. Dacă ai o problemă cu produsul, ce putem face noi? Vino cu produsul la magazin. Aici va fi examinat şi vom decide dacă defectul este acoperit de garanţie sau nu. Apoi, hotărâm repararea sau înlocuirea produsului cu altul de acelaşi tip sau comparabil. În astfel de cazuri, magazinul IKEA suportă costul pieselor de schimb, al manoperei şi al deplasării personalului responsabil cu reparaţiile, cu condiţia ca reparaţia produsului să poată fi efectuată fără ca magazinul să angajeze cheltuieli suplimentare în acest sens. Această garanţie nu se aplică în cazurile de reparaţii efectuate de persoane neautorizate de compania IKEA. Piesele defecte eliminate în cursul reparaţiilor devin proprietatea IKEA. Dacă articolul nu mai este comercializat de magazinul IKEA, resprezentantul acestuia decide cu ce produs adecvat poate fi înlocuit produsul defect. Condiții pentru acordarea garanției Garanţia este valabilă începând cu data cumpărării produsului. Pentru a beneficia de garanţie, trebuie să faci dovada achiziţionării produsului. De aceea, este obligatorie prezentarea bonului de casă sau a facturii fiscale a produsului cumpărat. Se exclud: Garanţia nu se acordă produselor depozitate sau asamblate incorect, folosite inadecvat sau în alte scopuri, alterate sau curăţate prin metode improprii sau cu substanţe neadecvate. Garanţia nu acoperă uzura normală a produsului, tăieturi, zgârieturi sau orice altă formă de deteriorare accidentală sau cauzată de impact. Garanţia nu se acordă dacă produsul a fost depozitat în aer liber sau în condiţii de umiditate sau dacă acesta nu a fost folosit pentru uz casnic (dacă nu se specifică altfel). Garanţia nu este transferabilă şi se acordă numai cumpărătorului iniţial al produsului.

Instrucțiuni de folosire Pentru ca garanţia să fie valabilă trebuie să respecţi întocmai instrucţiunile de întreţinere ale fiecărui produs în parte. Le găseşti pe toate în magazinul IKEA şi pe website-ul www.IKEA.ro Drepturi legale generale Această garanţie conferă drepturi legale specifice fără a afecta în niciun fel drepturile consumatorului, acordate prin lege. Cum ne contactezi dacă ai nevoie de serviciile noastre Pentru stabilirea condiţiilor de returnare a produsului, contactează personalul din zona „Relaţii cu clienţii”. În cazul în care constaţi deteriorări (lovituri/defecte) ale produselor livrate la domiciliu, contactează personalul de la „Relaţii cu clienţii” la numărul de telefon 021/407.45.32, completează formularul de pe website sau scrie-ne la adresa info.bucuresti.ro@IKEA.com

Saltelele SULTAN 25 ani GARAnţIE

Ce este garantat? Garanţia acoperă defectele de calitate și execuție ale materialelor sau componentelor saltelelor şi somierelor SULTAn: arcurile saltelelor reversibile cu arcuri, stratul de spumă al saltelelor cu spumă, stratul de latex al saltelelor din latex şi somierele. Motorul electric al somierelor acţionate electric beneficiază de 5 ani garanţie. Garanţia se aplică numai în cazul folosirii produselor pentru uz casnic. Ce produse sunt excluse? Toate protecţiile pentru saltea: SULTAn TRAnDAL, SULTAn TÅRSTAD, SULTAn TJÖME, SULTAn TVEIT, SULTAn TAFJORD; somiera SULTAn LADE; saltelele şi protecţiile de saltea pentru copii; saltelele pentru canapelele şi fotoliile extensibile.

Sistemul de depozitare PAX/KOMPLEMENT 10 ani GARAnţIE

Ce este garantat? Garanţia acoperă defectele de calitate și execuție ale materialelor sau componentelor dulapurilor PAX/KOMPLEMEnT şi ale garniturilor interioare: cadre, uşi, balamale, mecanismul de glisare a uşilor, glisiera sertarelor, poliţe şi bare pentru haine. Garanția se aplică numai în cazul folosirii produselor pentru uz casnic. Ce produse sunt excluse? nu beneficiază de garanţie urmatoarele produse din familia KOMPLEMEnT: coșurile metalice, umeraşele pentru pantaloni, organizatorul pentru pantofi şi coşul metalic pentru pantofi.

Sistemul de bucătării FAKTUM 25 ani GARAnţIE

Ce este garantat? Garanţia acoperă defectele de calitate și de execuție ale materialelor sau componentelor bucătăriilor FAKTUM/ RATIOnELL. Garanţia se aplică numai în cazul folosirii produselor pentru uz casnic. Ce produse sunt garantate? Această garanţie acoperă următoarele componente ale bucătăriei FAKTUM: cadre, fronturi, balamale InTEGRAL, sertare RATIOnELL, polițe RATIOnELL din melamină şi sticlă securizată, coşuri metalice RATIOnELL, plinte, picioare, panouri laterale, benzi decorative, blaturi cu grosime minimă de 3,8 cm, chiuvete, poliţe şi etajere pentru vin PERFEKT, tava RATIOnELL pentru corpurile de bază, scurgătorul de vase RATIOnELL pentru corpuri suspendate. Ce produse sunt excluse? Mânerele, butonii şi blaturile cu grosimea mai mică de 3,8 cm.

Module de bucătărie Ce produse sunt garantate? Garanţia acoperă defectele de calitate și execuție ale materialului sau tuturor componentelor modulelor de bucătărie din familia VÄRDE. Ce produse sunt excluse? Această garanţie nu se aplică butonilor şi mânerelor VÄRDE. Sistemul de bucătărie FYNDIG Această garanţie nu se aplică sistemului FYnDIG.

BATERII DE BUCĂTĂRIE

10 ani GARAnţIE

Ce produse sunt garantate? Garanția este valabilă pentru toate bateriile de bucătărie IKEA, cu excepția bateriei de bucătărie LAGAn. Garanţia acoperă defectele de calitate și de execuţie. Garanţia se aplică numai în cazul folosirii produselor pentru uz casnic. Această garanție nu este valabilă dacă produsele au fost folosite într-un mediu coroziv.

Oale şi cratiţe FAvORIT 25 ani GARAnţIE

Garanţia de 25 ani este valabilă pentru vasele de gătit fără strat antiaderent (inclusiv vasele din fontă).

10 ani GARAnţIE Garanţia de 10 ani este valabilă pentru vasele de gătit cu strat antiaderent. Ce este garantat? Această garanție acoperă funcționalitatea, materialele și execuţia tuturor vaselor din gamele mai sus menționate. Garanția acoperă: stabilitatea bazei, spălarea în mașina de spălat vase (cu excepția obiectelor cu strat antiaderent sau ale obiectelor din fontă, unde recomandăm spălarea de mână), proprietățile antiaderente ale vaselor cu înveliș din teflon. Ce nu este garantat? Această garanție nu acoperă schimbările de aspect ale vaselor de gătit, decât în cazul în care acestea au un efect semnificativ asupra funcționalității. Pentru mai multe detalii, citeşte “Certificatul de garanţie a produselor IKEA” şi descrierea fiecărui produs, disponibile în magazinul IKEA.


312

GARANŢII

Oale şi cratiţe IKEA 365+ 15 ani garanţie

garanţia de 15 ani este valabilă pentru vasele de gătit fără strat antiaderent .

5 ani garanţie garanţia de 5 ani este valabilă pentru vasele de gătit cu strat antiaderent . Ce este garantat? această garanție acoperă funcționalitatea, materialele și execuţia tuturor vaselor din gamele mai sus menționate. garanția acoperă: stabilitatea bazei, spălarea în mașina de spălat vase (cu excepția obiectelor cu strat antiaderent pentru care recomandăm spălarea de mână) şi proprietățile antiaderente ale vaselor cu strat din teflon. Ce nu este garantat? această garanție nu acoperă schimbările de aspect ale vaselor de gătit, decât în cazul în care acestea au un efect semnificativ asupra funcționalității.

Cuţitele SLITBAR 25 ani garanţie

garanţia de 25 ani este valabilă pentru toate cuțitele din familia SLiTBar.

Cuţitele GYNNSAM, IKEA 365+ GNISTRA 15 ani garanţie

garanţia de 15 ani este valabilă pentru toate cuțitele din familiile gYnnSaM și iKea 365+ gniSTra. Ce este garantat? această garanție acoperă funcționalitatea, materialele și execuţia tuturor cuțitelor din familiile mai sus menționate. acest lucru înseamnă că în condiții normale de folosire pentru uz casnic şi cu respectarea instrucţiunilor de întreținere, cuțitele funcționează la fel de bine ca atunci când au fost cumpărate, chiar și după expirarea garanției. În acest caz, condițiile normale de folosire sunt considerate folosirea cuțitului la tăierea preparatelor, curățarea acestuia manual o dată pe zi și ascuțirea lui la intervale regulate. această garanție acoperă lama cuțitului, rezistenţa în timp a mânerului și proprietăţile anticorozive ale lamei. Lama cuțitului este fabricată din oțel prelucrat special care permite ascuțirea periodică a cuțitului. Mânerul cuţitului nu ar trebui să se rupă sau să se slăbească astfel încât lama să nu mai aibă stabilitate.

Ce produse sunt excluse? Următoarele produse din familia SLiTBar nu sunt cuprinse în această garanție: furculiţa pentru tranşare (parte dintr-un set împreună cu un cuţit de tranşare) şi pila diamantată pentru ascuţit cuţite.

Corpuri de baie GODMORGON şi lavoare 10 ani garanţie

Ce este garantat? garanţia acoperă defectele de calitate și execuție ale următoarelor produse de mobilier, lavoare, accesorii de interior și dopuri: mobilierul gODMOrgOn, picioarele gODMOrgOn, lavoarele ODenSViK, ViTViKen, BrÅViKen, BreDViKen şi STrÖMSViKen. garanția se aplică numai în cazul folosirii produselor pentru uz casnic.

BATERII DE BAIE 10 ani garanţie

Ce este garantat? garanţia de 10 ani este valabilă pentru toate bateriile de baie iKea. garanţia acoperă defectele de calitate și de execuție şi se aplică numai în cazul folosirii produselor pentru uz casnic. Ce produse sunt excluse? Filtrul pentru reducerea debitului apei. Ce nu este garantat? această garanție nu este valabilă dacă produsele au fost folosite într-un mediu coroziv.

Mobiler pentru birouri GALANT 10 ani garanţie

Ce este garantat? garanţia acoperă defectele de calitate și de execuţie ale principalelor componente din familia gaLanT. Ce produse sunt excluse? Tubul pentru cabluri gaLanT.

Scaunele MARKUS şi VOLMAR 10 ani garanţie

Ce este garantat? garanţia acoperă defectele de calitate și de execuție. Pentru mai multe detalii, citeşte “Certificatul de garanţie a produselor IKEA” şi descrierea fiecărui produs disponibile în magazinul IKEA.

Ce este inclus în preţul bucătăriei? Preţul cuprinde toate articolele din descrierea grafică a fiecărei bucătării în parte. În general, preţul total al unei bucătării include: corpurile, fronturile, blaturile de lucru, accesoriile interioare, balamalele, panourile laterale, benzile decorative, plintele şi picioarele. Mânerele, butonii, chiuvetele, bateriile şi corpurile de iluminat se vând separat. Preţul tuturor bucătăriilor cu excepţia bucătăriei HÄrLig, include amortizoarele pentru sertare şi amortizoarele pentru uşi.

9,5m²


314

BINE DE ŞTIUT

Vino la magazin sau vizitează-ne pe www.IKEA.ro

Website deschis non-stop Dacă nu dispui de mult timp pentru cumpărături, poţi intra oricând pe www.IKEA.ro. Este deschis 24 ore, 7 zile pe săptămână. Pe www.IKEA.ro poţi: • Alege articolele preferate, din întreaga gamă de produse. • Folosi instrumentele de planificare online, consulta ghidurile de cumpărare şi informaţiile detaliate, înainte de a te hotărî ce vrei să cumperi. • Crea online propria listă de cumpărături.

Cumpărături inspirate pentru toţi

Adu copiii cu tine!

Ia totul acasă chiar astăzi!

Bucură-te de o pauză la restaurant

La magazinul IKEA găseşti o mare varietate de produse pentru amenajarea şi decorarea locuinţei. Mult mai multe decât în catalog. Inspiră-te din camerele noastre amenajate în stiluri diferite, adaptate modului tău de viaţă.

În timp ce îți faci cumpărăturile, lasă copiii la locul de joacă gratuit, sub atenta supraveghere a personalului nostru. Dacă vrei, poți să-i iei cu tine prin magazin. Vor găsi mereu ceva interesant de făcut, iar tu îţi vei face cumpărăturile fără ca ei să se plictisească.

Testează produsele în showroom şi după ce te-ai hotărât, ia-le acasă chiar astăzi. La magazinul IKEA, ridici singur produsele din zona de autoservire şi le poţi transporta acasă în aceeaşi zi.

La Restaurantul IKEA te poţi relaxa, poţi lua o gustare, o masă completă sau doar o cafea. Vei găsi întotdeauna produse proaspete şi de calitate la preţuri mici. Pentru copii, există de asemenea, un meniu special şi un loc de joacă.


316

HaRtă ŞI PRogRam de funcţIonaRe

contactează-ne Ai mai multe posibilităţi de a lua legătura cu noi: vino la magazinul IKEA, intră pe www.IKea.ro sau dă-ne un telefon la 021 407 IKEA (021-407.45.32).

adResă Şos. Bucureşti - Ploieşti nr. 42A Zona Comercială Băneasa Mijloace de transport în comun: autobuzele 131, 148, 149, 261, 301, 304, 335 şi 449.

oRaR magazIn Luni - Duminică 10:00 – 22:00

RestauRant Luni - Duminică 09:00 – 21:00

deLIcatese suedeze Luni - Duminică 10:00 – 22:00

BIstRo Luni - Duminică 10:00 – 22:00

ne găseşti aici! www.IKea.ro Pe site-ul nostru găseşti toate informaţiile de care ai nevoie, inclusiv numerele de telefon şi un formular de contact.

Relații clienți Dacă ai întrebări, contactează-ne: Telefon fix: 021-407.45.32 Mobil: 0746.69.45.32 E-mail: info.bucuresti.ro@ikea.com

InfoRmaȚII sPecIaLe: Te asigurăm că depunem toate eforturile posibile ca preţurile produselor prezentate să fie exacte şi conforme cu preţurile produselor din magazinul IKEA. Totuşi, pot exista situaţii în care preţul tipărit să fie diferit de preţul de pe eticheta produsului, fie din cauza erorilor de tipărire, fie din cauza modului de calcul. În cazul în care apar aceste diferenţe, preţul corect este preţul de pe eticheta produsului. Îţi multumim pentru înţelegere.


318

SERVICII

Poţi să faci totul singur. Dar nu e neapărat necesar.

De la:

60lei Livrare Ai nevoie de ajutor ca să transporţi produsele acasă? La magazinul IKEA, livrarea nu este inclusă în preţul produsului, dar este un serviciu disponibil la cerere, contra cost. Preţuri de la 60 lei. Pentru mai multe informaţii şi lista completă a preţurilor, întreabă în magazin sau intră pe: www.IKEA.ro/livrare

De la:

60lei Asamblare Majoritatea produselor IKEA sunt create ca să le poţi asambla singur. Totuşi, putem să îţi recomandăm o echipă de profesionişti care să îţi asambleze mobila la un preţ accesibil. Preţuri începând cu 60 lei. Pentru mai multe informaţii şi lista completă a preţurilor, întreabă în magazin sau intră pe: www.IKEA.ro/asamblare

De la:

50lei

nou Oricând ai nevoie de sprijin pentru a-ţi împlini visele, suntem aici să te ajutăm. La magazinul IKEA ai la dispoziţie o gamă largă de servicii, de la livrare la asamblare şi amenajarea casei. Totul pentru o casă aşa cum îţi doreşti. www.IKEA.ro/servicii

49lei

Colectare produse Dacă lista ta de cumpărături este lungă, îţi colectăm noi produsele din zona de autoservire. Preţ unic pe comandă: 49 lei. Pentru mai multe informaţii întreabă în magazin sau intră pe: www.IKEA.ro/colectare

Instalare Dacă ai cumparat o bucătărie sau mobilier de baie, putem să te ajutăm noi cu instalarea chiuvetei, a maşinii de spălat sau a lavoarului. Serviciu disponibil şi pentru corpuri de iluminat. Preţuri începând cu 50 lei. Pentru mai multe informaţii şi lista completă a preţurilor, întreabă în magazin sau intră pe: www.IKEA.ro/instalare


320

SERVICII

Ai nevoie de ajutor? Oricând ai nevoie de sprijin ca să-ţi împlineşti visele, suntem aici să te ajutăm. Amenajarea casei Dacă vrei să îţi mobilezi şi să îţi decorezi casa, vino în magazin cu dimensiunile camerei tale, iar specialiştii noştri te vor ajuta să foloseşti instrumentele de planificare disponibile în zonele special amenajate. Vei primi o mulţime de sfaturi, idei şi inspiraţie. Gratuit. Instrumente de planificare online Poţi începe imediat să-ţi planifici noua cameră. Cu ajutorul instrumentelor noastre de planificare 3D, gratuite, poţi testa toate opţiunile, schimba culorile, aranjamentele şi produsele înainte de a veni la magazinul IKEA. Ghiduri de cumpărare La magazinul nostru găseşti ghiduri detaliate despre familiile complexe de produse şi broşuri în care vei găsi mai multe informaţii şi idei care să te inspire.

E OK să te răzgândeşti!

Servicii de măsurare Dacă ai nevoie, putem să măsurăm spaţiul pe care vrei să-l mobilezi şi să ne asigurăm că toate obiectele de mobilier se vor potrivi. Gratuit pentru bucătării, după planificarea acestora în magazin. Pentru celelalte zone ale casei, 100 lei.

Posibilităţi de plată La magazinul IKEA poţi să plăteşti aşa cum îţi este mai uşor. Acceptăm numerar, cardul cadou IKEA şi cardul de credit IKEA, carduri bancare VISA, VISA electron, Mastercard şi Maestro. La intrarea în magazin, există un automat de schimb valutar şi un bancomat.

Serviciul de cusut Magazinul nostru îţi oferă serviciul de cusut pentru a te bucura de cumpărăturile tale în 72 de ore. Preţuri începând cu 3 lei metrul liniar. Pentru mai multe informaţii şi lista completă a preţurilor, întreabă în magazin sau intră pe:

www.IKEA.ro/cusut

90 de zile politică de retur Nu ești mulțumit de produsul cumpărat? Adu-l la magazin, neasamblat împreună cu accesoriile aferente, în ambalajul original, fără semne de uzură, în termen de 90 de zile de la achiziție și îți vom returna contravaloarea acestuia. Obligatoriu, să ai cu tine bonul fiscal. Nu primim înapoi textile (metraje, prosoape, lenjerii etc.), covoare, perne, saltele, baterii, becuri obișnuite sau cu halogen, neoane, plante, produse din zona “Așa cum sunt” sau produse asamblate sau montate incorect. Politica de retur IKEA este un beneficiu acordat clienților noștri, care nu afectează drepturile legale ale acestora. Pentru condițiile de returnare a produsului, contactează personalul din zona “Relații clienți” sau citește “Certificatul de garanție a produselor IKEA” disponibil în magazin.

Încearcă noua ta saltea timp de 90 de zile Nu ești mulțumit de salteaua SULTAN? Înlocuieşte-o o singură dată în termen de 90 de zile de la achiziție. Adu-o la magazin fără să fie murdară, deteriorată, pătată, arsă sau fără alte semne de uzură anormală. Ia cu tine bonul fiscal și buletinul. Informațiile din buletin vor fi folosite numai în procesul de înlocuire. Dacă a doua saltea costă mai mult, trebuie să plătești diferența de preţ. Dacă prețul acesteia este mai mic, îți vom returna diferența. Politica “Încearcă noua ta saltea timp de 90 de zile” este valabilă numai pentru saltelele și protecțiile de saltea din familia SULTAN.

Pentru că mereu găseşti ceva de făcut în casă...


322

CLUbUL IKEA FAMILY

®

Primeşti mai mult cu IKEA FAMILY

Notează aici ce ţi-a plăcut!

În calitate de membru al clubului IKEA FAMILY beneficiezi de mai multe avantaje:

Idei şi inspiraţie cu revista gratuită IKEA FAMILY Primeşti lunar, prin email, revista IKEA FAMILY, plină cu idei şi inspiraţie, soluţii propuse de designerii noştri şi interviuri. În plus, poţi vedea casele altor membri ai clubului, din toate colţurile lumii.

Ultimele noutăţi şi invitaţii speciale Vei afla primul ultimele noutăţi şi vei primi pe mail invitaţii speciale, dedicate doar membrilor clubului, cum ar fi ofertele speciale, lansările de produse, întâlniri cu designerii şi multe altele.

Preţuri speciale pentru membrii clubului În calitate de membru beneficiezi de preţuri speciale, pe tot parcursul anului, la produsele selectate IKEA FAMILY. Şi la Restaurantul IKEA ţi-am pregătit oferte speciale, iar cafeaua sau ceaiul vor fi mereu, pentru tine, din partea casei.

Vino la magazinul IKEA, înregistrează-te şi primeşti cardul pe loc. Este gratuit. Apoi prezintă-l când achiţi cumpărăturile şi te vei putea bucura de toate beneficiile.

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________

_____________________


324

OFERTE SPECIALE RESTAURANT

Un strop din savoarea Suediei eze delicatese sued Magazinul cu Mic dejun 2012 SEPTEMBR IE minic ă De luni până du :00 - 10:00 între orele: 09

8,5lei

2012 OC TOMBRIE eri De luni până vin :00 - 13:00 între orele: 10 Cafea şi prăjitură cu scorţişoară

4lei

4,5lei

File de cod cu piure şi legume

pentru orice 15% reducere at de la on iți hiz ac e produs licatese suedez Magazinul cu de

cu ciuperci Clătite organice 12 NOIEMBRIE 20 eri De luni până vin :00 - 21:00 între orele: 17

3lei

5,5lei

mon Lasagna cu so 12 DECEMBRIE 20 eri De luni până vin :00 - 21:00 între orele: 17

13lei Clătite organice cu ciuperci

14lei

5,5lei Salata se vinde separat.

7lei Platou suedez

10lei

Vino la Restaurantul IKEA, unde te aşteptăm cu drag şi cu mâncare gustoasă la preţuri mici. Încearcă o gustare uşoară, un prânz complet sau doar o cafea. Avem câte ceva pentru fiecare, chiar şi pentru cei care preferă preparatele organice sau vegetariene. Celor mici le-am pregătit un loc de joacă şi un meniu special, pe gustul lor. Ne dorim să protejăm mediul şi de aceea ne asigurăm că alimentele pe care le folosim provin din surse certificate pentru ca tu să te poţi bucura cu încredere de savoarea Suediei. Toate tipurile de cafea vândute în Restaurantul IKEA au obţinut certificarea UTZ – produse cu grijă pentru oameni şi mediu.


orIcE sFârşIT EsTE un nou încEPuT. Acesta este sfârşitul catalogului nostru dar este abia începutul pentru tine şi casa ta. Pe tot parcursul anului vei găsi la magazin noi modele de produse de mobilier şi accesorii, cu design interesant. Fii la curent cu noutăţile noastre şi cu ofertele de sezon. Vino la magazin sau intră pe www.IKEA.ro Te aşteptăm cu drag!


© Inter IKEA Systems B.V. 2012. 12133

...pentru un nou ÎnCeput.

BeDDinGe LÖvÅS canapea extensibilă 3 locuri

989lei Husă: bumbac, poliester şi elastan. Lat200×A104, H91cm. Dimensiuni pat: Lat140×L200cm. Husă Genarp alb 298.742.56

orlo8  
orlo8  

orlo8 catalog

Advertisement