Page 1

No

Mèxic - Kenia - Cuba

Lis

b

- Irlanda - Du sterdam bai m A Isra s e el d n a Ind Fl ia a o

-T ail

à

ia d n

aXin

o rk va Y

2ª Edició

Sortides Especials RACC Travel Tardor 2011 / Hivern 2012


Lisboa

La ciutat il·luminada

Itinerari Dia 1.- Barcelona - Lisboa Presentació a l’aeroport. Tràmits de facturació i embarcament. Sortida en vol regular amb destinació a Lisboa. Arribada i trasllat a l’hotel. Dinar. A primera hora de la tarda, visita d’una de les ciutats més belles d’Europa, recorrent-ne els punts d’interès principals, com el parc Eduard VII, continuant fins al centre de la plaça del Comerç i el riu Tajo. Passeig per Alfama, un dels barris més antics i típics de la ciutat, amb els carrerons pintorescos. Continuació cap al barri de Betlem, on es troben els monuments famosos dels descobriments portuguesos per via marítima els segles XV i XVI. Visita del monestir dels Jerònims, amb l’església i el claustre, de la Torre de Betlem i del monument dels Descobriments. Tornada a l’hotel i allotjament. Dia 2.- Lisboa - Sintra Esmorzar. Sortida al matí per a descobrir Sintra, ciutat patrimoni de la UNESCO, i els seus palaus. En ruta, visita

del Palau Nacional de Queluz, construït el segle XIX, que representa el màxim exemplar de l’arquitectura romànica ITINERARIO portuguesa. A continuació, passeig pel centre medieval de Sintra. Dinar. Tot seguit, visita del famós Palau de Vila, posteriorment un recorregut gaudint de les vistes pintoresques de Colares, i arribar al Cap de Roca, el punt més occidental de l’Europa continental. Continuació per les platges salvatges de Guincho i per la costa d’Estoril, fins al port de pesca de Cascais i la badia. Tornada a l’hotel i sopar. Possibilitat de gaudir d’un espectacle de fado, el símbol per excel·lència de la música tradicional portuguesa. Allotjament. Dia 3.- Lisboa - Óbidos - Nazaré - Fàtima Esmorzar. Dia lliure amb la possibilitat de fer una excursió opcional a Óbidos, poble medieval envoltat de muralles, amb el blanc típic de les cases encalcinades i els balcons de ferro forjat. Continuació cap a Alcobaça per a visitar el monestir cistercenc i continuació cap a Nazaré, poble de pescadors amb una ampla platja de sorra blanca. Dinar. Sortida cap al monestir de Batalha, un dels llocs històrics

Sortides

de Portugal i patrimoni de la UNESCO. Finalització de la visita al santuari de Fàtima, un dels santuaris marians més grans del món. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament. Dia 4.- Lisboa - Barcelona Esmorzar. Matí lliure per a gaudir de la ciutat o fer una excursió opcional a la Nova Lisboa, el Parc de les Nacions, lloc d’emplaçament de l’Expo 2009, incloent la visita de l’Oceanari, compost de fauna i flora dels cinc continents. A la tarda, trasllat a l’aeroport per a sortir de tornada en vol de línia regular cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

L’itinerari podrà patir modificacions en l’ordre, però no en el contingut.

El preu per persona inclou:

MES

DIES

PREU SOCI

Novembre

4 i 18

495€

Desembre

2

495€

Gener

20

495€

Febrer

3 i 17

495€

Març

2 i 16

495€

Vol regular a classe turista de la companyia Tap. Estada de 3 nits a hotel de 4 estrelles a habitació doble en règim de MP. Trasllats i visites en privat amb guies locals de parla castellana. Taxes aeroportuàries: 66 € que podran patir modificacions al moment d’emissió del bitllet. Despeses de gestió: 3 €. Preus subjectes a variació en funció de la pujada del combustible i de les taxes aeroportuàries (calculats el juliol del 2011).

TAXES AEROPORTUÀRIES I DESPESES DE GESTIÓ INCLOSES. Suplement no soci: 60 €

Sortides des de Barcelona. Places limitades. Les sortides podran patir modificació de dates o cancel·lacions segons l’ocupació. Grup mínim garantit: 10 persones.

Hotel previst

El preu per persona no inclou:

HOTEL SANA METROPOLITAN LISBOA 4* (o similar)

Excursions suggerides. Propines als guies locals i conductors. Begudes als dinars i sopars.

Excursions opcionals: Li oferim un paquet complementari de serveis opcionals a abonar a la destinació: Óbidos, Nazaré i Fàtima: 80 €. Espectacle de fado: 63 €. Nova Lisboa - Parc de les Nacions: 38 € . Condicions de cancel.lació: 100 € al moment de realitzar la reserva. 100% de l’import total del viatge 30 dies abans de la data de sortida.

2

902 307 307


Flandes

Perqué descobrir el temps és un art

Itinerari Dia 3.- Brusel·les - Gant i Bruges Dia 1.- Barcelona - Brussel.les Presentació a l’aeroport. Tràmits de facturació i embarcament. Sortida amb vol regular amb destinació Brussel.les. Arribada i trasllat a l’hotel. Dinar lliure. A primera hora de la tarda, visita panoràmica de la capital belga on tindrem ocasió de veure l’Ajuntament, la Grand Place i cases gremials, el Mannenken Pis i el Palau de Justícia. També visitarem l’exterior d’un dels monuments més coneguts internacionalment: l’Atomium, construït per a la Fira Mundial de 1958, i dissenyat per André Waterkeyn, conjunt arquitectònic amb esferes connectades, amb la forma d’un vidre de ferro ampliat 165 mil milions de vegades. Sopar i allotjament. Dia 2.- Brusel·les- Anvers Esmorzar. Sortida al matí cap a Anvers i visita a la Catedral gòtica de Nostra Senyora, la Plaça Major o Grote Markt, dominada per la torre de la Catedral. A prop trobem l’Ajuntament, del segle XV, un híbrid de gran efecte amb elements flamencs i italians. Dinar lliure. Tornada a Brussel.les. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortida per a realitzar l’excursió a Bruges i Gant. ITINERARIO Bruges, coneguda com la Venècia del Nord, es conserva intacta i manté el seu encant medieval. Visita al Llac de l’Amor, la Plaça Major o Grote Markt, envoltada dels edificis més bonics i l’imponent campanar del Belfort. Al costat podrà admirar el Burg i la Basílica de la Santa Sang. Dinar lliure i sortida cap a l’animada ciutat de Gant per visitar el Castell medieval del segle XII dels Comtes de Flandes, la Catedral, i el Moll de les Herbes. Tornada a Brussel.les. Sopar i allotjament. Dia 4.- Brussel.les - Barcelona Esmorzar. Matí lliure per a gaudir de la capital de Bèlgica. A la tarda, trasllat a l’aeroport per sortir de tornada amb vol de línia regular. Arribada i fi dels nostres serveis.

L’itinerari podrà patir modificacions en l’ordre, però no en el contingut.

Sortides MES

DIES

Novembre

El preu per persona inclou:

PREU SOCI 15 PERS.

20 PERS.

3 i 17

555€

499€

Desembre

7 i 16

575€

525€

Gener

20 i 27

555€

499€

Febrer

9 i 23

555€

499€

Març

8

555€

499€

Març

22

575€

525€

Vol regular en classe turista amb la companyia Brussels Airlines. Estada de 3 nits en hotel 3* en base a habitació doble en règim de MP. Trasllat i visites en privat amb guies locals de parla castellana. Taxes aeroportuàries 108 € que podran patir modificacions al moment d’emissió del bitllet. Despeses de gestió 3€.

Preus subjectes a variació en funció de la pujada del combustible i de les taxes aeroportuàries (calculats a juliol 2011).

TAXES AEROPORTUÀRIES I DESPESES DE GESTIÓ INCLOSES. Suplement no soci: 60 €

Hotel previst

Sortides des de Barcelona. Places limitades. Les sortides podran patir modificació i/o cancel.lació de dates en funció de la seva ocupació. Grup mínim garantit: 15 persones.

HOTEL FLORIS USTEL 3* (o similar)

El preu per persona no inclou: Propines als guies locals, conductors i maleters. Begudes als dinars i sopars.

Condicions de cancel.lació: 100 € al moment de realitzar la reserva. 100% de l’import total del viatge 30 dies abans de la data de sortida.

902 307 307

3


Amsterdam

La Venècia del nord

Itinerari Dia 1.- Barcelona - Amsterdam Presentació a l’aeroport. Tràmits de facturació i embarcament. Sortida en vol regular amb destinació a Amsterdam. Arribada i trasllat a l’hotel. Dinar. A primera hora de la tarda, visita panoràmica d’aquesta ciutat, que té més de 6.800 edificis monumentals. Als canals, tan famosos, es van construir durant el segle XVII les cases majestuoses dels mercaders rics de l’època. Amb la realització de la xarxa de canals es van construir més de 90 illes connectades per centenars de ponts. Durant aquesta excursió en autobús es recorreran els barris més moderns, i també els antics amb edificis històrics com el Palau Reial, el Monument Nacional, el pont Magro, el mercat d’Albert Cuyp i les cases antigues a la vora dels canals. Visita d’un molí de vent a la riba del riu Amstel i un taller de diamants per a descobrir com es tallen aquestes pedres precioses. Tornada a l’hotel i allotjament. Dia 2.- Amsterdam - Volendam - Marken - Zaanse Schans Esmorzar. Sortida al matí per a descobrir les viles pintoresques de pesadors de Volendam i Marken, passant pels

pòlders típics holandesos i els canals estrets. Parada a Zaanse Schans per a visitar-ne els molins. Dinar lliure. Tornada aITINERARIO Amsterdam. A la tarda passeig en llanxa pels canals per a obtenir des de l’aigua les millors vistes de les cases del canal, on hi ha molt edificis dels segles XVI i XVII, l’anomenada Edat d’Or, amb façanes elaboradament decorades. Sopar i allotjament. Dia 3.- Amsterdam Esmorzar. Dia lliure per a poder descobrir aquesta encantadora ciutat o visitar els seus museus. Sopar i allotjament. Dia 4.- Amsterdam – Barcelona Esmorzar. Matí lliure per a gaudir de la ciutat. A la tarda trasllat a l’aeroport per a la tornada en vol de línia regular cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

L’itinerari podrà patir modificacions en l’ordre, però no en el contingut.

Sortides

El preu per persona inclou:

MES

DIES

Gener

PREU SOCI 15 PERS.

20 PERS.

13 i 19

570€

540€

Febrer

4 i 12

570€

540€

Març

7 i 21

570€

540€

Vol regular a classe turista de la companyia KLM. Estada de 3 nits a hotel de 3 estrelles a habitació doble en règim de MP. Trasllats i visites en privat amb guies locals de parla castellana. Taxes aeroportuàries: 109 €. que podran patir modificacions en el moment d’emissió del bitllet. Despeses de gestió: 3 €. Preus subjectes a variació en funció de la pujada del combustible i de les taxes aeroportuàries (calculats el juliol del 2011).

TAXES AEROPORTUÀRIES I DESPESES DE GESTIÓ INCLOSES. Suplement no soci: 60 €

Sortides des de Barcelona. Places limitades. Les sortides podran patir modificació de dates o cancel·lacions segons l’ocupació. Grup mínim garantit: 15 persones.

Hotel previst HOTEL MEMPHIS 4* (o similar)

El preu per persona no inclou: Propines als guies locals i conductors. Begudes als dinars i sopars.

Excursions opcionals: Li suggerim una sèrie de visites: Museu Van Gogh. Reikjsmuseum. Casa d’Anna Franck.

Condicions de cancel.lació: 100 € al moment de realització de la reserva. 20% de l’import total del viatge 60 dies abans de la data de sortida. 100% de l’import total del viatge 30 dies abans de la data de sortida.

4

902 307 307


Irlanda

L’illa Maragda

Itinerari Dia 1. Barcelona - Dublín Presentació a l’aeroport. Tràmits de facturació i embarcament. Sortida en vol regular amb destinació a Dublín. Arribada i dinar. Visita del Trinity College, la universitat més antiga d’Irlanda, on es conserva l’anomenat Book of Kells, un manuscrit il·lustrat del segle VIII. Fundada el 1592 per la reina Isabel I d’Anglaterra, entre els graduats més importants de la qual es troben Jonathan Swift, Goldsmith, Oscar Wilde i Samuel Beckett. Després, visita panoràmica de la ciutat, amb els barris georgians de Dublín i la casa de l’escriptor Oscar Wilde, passant per St. Stephen’s Green i per la catedral de St. Patrick, la més gran d’Irlanda i on va ser decà el famós escriptor Jonathan Swift, autor d’Els viatges de Gulliver. Sopar i allotjament. Dia 2. Dublín - Connemara - Galway Esmorzar. Sortida amb direcció a la regió del Connemara, amb paisatges salvatges, muntanyes, ovelles i cavalls, els petits pobles, els pubs amb façanes vermelloses, carreteres que passen resseguint llacs i rius. Dinar. Continuació a tra-

vés del poble costaner de Spiddal, fins al cor de Connemara Maam Cross abans d’adreçar-nos de nou a Galway, passant ITINERARIO per Oughterard, una de les destinacions de pesca d’Irlanda més importants. Allotjament. Dia 3. Galway - Burren - penya-segats Moher Adare - Killarney Esmorzar. Vista panoràmica de la ciutat de Galway, considerada la cuitat irlandesa més típica. Compta amb una gran tradició artística, que inclou la pintura, la música, el teatre i el cinema. Sortida cap a la regió del Burren, amb paisatges lunars i el dolmen de Poulnabrone. El Burren és una àrea aparentment àrida, de pedra calcària, entre la qual es filtra l’aigua de pluja i forma nombrosos rius subterranis. Continuació cap als penya-segats de Moher, on el paisatge canvia completament i s’obre a l’oceà de manera sorprenent, un espectacle digne de veure en qualsevol època de l’any. Dinar. Continuació cap a Adare, una de les viles irlandeses més pintoresques, i el comtat de Limerick, parada a Bunratty per a visitar-ne el castell i el parc folklòric, reconstrucció d’una vila irlandesa antiga. Allotjament.

Sortides MES

DIES

Desembre

PREU SOCI 10-15 PERS.

20 PERS.

14

766€

715€

Gener

11 i 25

766€

715€

Febrer

15 i 29

766€

715€

Març

7

766€

715€

Dia 4. Killarney - l’Anell de Kerry - Cork Esmorzar. Sortida cap a l’Anell de Kerry, pujant les muntanyes més altes d’Irlanda, les Macgillycuddy’s Reeks, amb els llacs de Killarney al fons, passant pels petits pobles de Glenbeigh, Waterville i Sneem i gaudint d’un dels paisatges més bells d’Irlanda. Dinar. Continuació del viatge cap a Cork. Arribada i allotjament. Dia 5. Cork - Barcelona Esmorzar. Visita panoràmica de la ciutat de Cork. Més tard, trasllat cap a l’aeroport per a sortir en vol de línia regular cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

El preu per persona inclou: Vol regular a classe turista de la companyia Air Lingus. Estada de 4 nits a hotels de 3 i 4 estrelles a habitació doble en règim de MP. Trasllats i visites en privat amb guies locals de parla castellana. Taxes aeroportuàries: 88 €. Despeses de gestió: 3 €. Preus subjectes a variació en funció de la pujada del combustible i de les taxes aeroportuàries (calculats el juliol del 2011). Sortides des de Barcelona. Places limitades. Les sortides podran patir modificació de dates o cancel·lacions en funció de l’ocupació. Grup mínim garantit: 10 persones.

El preu per persona no inclou:

TAXES AEROPORTUÀRIES I DESPESES DE GESTIÓ INCLOSES. Suplement no soci: 60 €

Propines als guies locals i als conductors. Begudes en els dinars i sopars.

Hotels previstos H. MALDRON CARDIFF LANE 4* (o similar) - Dublín H. MENLO PARK 4* (o similar) - Galway H. KILLARNEY COURT HOTEL 3* (o similar) - Killarney H. MALDRON CORK 3* sup (o similar) - Cork

Condicions de cancel.lació: 100 € al moment de realitzar la reserva. 100% de l’import total del viatge 45 dies abans de la data de sortida.

902 307 307

5


Dubai

La ciutat daurada

Itinerari Dia 1.- Barcelona - Dubai Presentació a l’aeroport. Tràmits de facturació i embarcament. Sortida en avió amb destinació a Dubai via Doha. Arribada, trasllat a l’hotel i allotjament. Dia 2.- Dubai Esmorzar. Al matí visita de la part moderna de la ciutat circulant a través del carrer Sheikh Zayed Road, on es podran apreciar els grans gratacels. Parada a la mesquita de Jumeirah i continuació cap a les platges de Jumeirah per a veure el símbol de la ciutat, l’hotel Burj Al Arab. Després, visita de The Palm, una construcció impressionant amb forma de palmera dins el mar. Finalització al Dubai Mall, on es troba el Burj Khalifa, la torre més alta del món. Al capvespre possibilitat d’excursió opcional, inclòs un creuer en un dhow, un tipus d’embarcació tradicional de fusta, pel riu Dubai Creek per a admirar la ciutat des d’una altra perspectiva i contemplar la combinació d’allò tradicional amb la modernitat, i poder gaudir d’un sopar a la llum de les estrelles. Allotjament a l’hotel.

tornada a Dubai visitant el Manarat Al Saadiyat, museu que mostra el gran projecte de l’illa de Saadiyat amb l’edificació de grans museus com el Louvre, el Guggenheim i el Museu Marítim. Parada a l’Sports City, l’estadi de futbol més gran de l’Orient Mitjà. Possibilitat de sopar opcional al restaurant giratori Al Dawaar, de l’hotel Hyatt. Allotjament. Dia 4.- Dubai Esmorzar. Visita de la part vella d’aquesta ciutat fascinadora, començant pel barri històric de Bastakiya, una reproducció de l’antic barri, amb les cases antigues i les conegudes torres del vent. Allí mateix, el fort Al Fahidi ens transporta un 210 anys enrere, on es troba l’actual Museu de Dubayy, la visita del qual permet conèixer l’evolució de Dubai. Tot seguit, creuarem el riu amb l’abra, un famós taxi d’aigua, abans de visitar els mercats d’espècies i d’or. A la tarda possibilitat de fer una excursió opcional a la Reserva del Desert en 4x4, visitant una granja de camells. Després de la posta de sol sobre les dunes, sopar tipus barbacoa en un campament àrab amb un espectacle de dansa del ventre. Tornada a l’hotel i allotjament.

Dia 3.- Dubai - Abu Dhabi - Dubai

Dia 5.- Dubai

Esmorzar. Excursió a Abu Dhabi, capital dels Emirats Àrabs, viatjant a través del desert. Els seus veïns són el regne de l’Aràbia Saudita i el sultanat d’Oman, i al nord limita amb l’emirat de Dubayy. És la seu del govern de la Unió dels Emirats Àrabs i de la família reial dels emirats. Pel camí parada a la famosa mesquita Sheikh Zayed, la tercera més gran del món. Continuació cap a Abu Dhabi, una metròpoli moderna i cosmopolita, en què es podran observar exemples de l’arquitectura contemporània, que interpreta temes islàmics amb materials actuals. Parada a l’hotel Emirates Palace per a fer-ne fotos. Després, passeig pel palau d’Al Husin, conegut com el palau blanc construït el 1761. Dinar i

Esmorzar. Dia lliure per a fer les últimes compres i passejar per aquesta ciutat meravellosa. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per a sortir de tornada en vol de línia regular via Doha amb destinació a Barcelona. Nit a bord. Dia 6.- Dubai - Barcelona Arribada i fi dels nostres serveis. L’itinerari podrà patir modificacions en l’ordre, però no en el contingut.

El preu per persona inclou: Vol regular a classe turista de la companyia Qatar Airways. Estada de quatre nits a hotel de 4 estrelles a habitació doble en règim d’allotjament i esmorzar, i el dinar del dia 3. Trasllats i visites en privat amb guies locals de parla castellana. Taxes aeroportuàries. Despeses de gestió: 3 €. Preus subjectes a variació en funció de la pujada del combustible i de les taxes aeroportuàries (calculades a l’octubre del 2011). Places limitades. Les sortides podran patir modificació de dates o cancel·lacions segons l’ocupació. Grup mínim garantit: 10 persones.

El preu per persona no inclou:

Sortides MES

DIES

Desembre

Excursions suggerides. Propines als guies locals i conductors. Begudes als dinars i sopars.

PREU SOCI 10 PERS.

15 PERS.

8

940 €

910€

Gener

28

940 €

910€

Febrer

23

940 €

910€

Març

15

1.100€

1.075€

Excursions opcionals Li oferim un paquet complementari de serveis opcionals que s’abonaran a la destinació: Dinar bufet a l’hotel Burj Al Arab, al restaurant Al Iwan: 125 $ (103 € aprox.). Sopar al restaurant giratori Al Dawaar de l’hotel Hyatt Regency: 75 $ (57 € aprox.). Safari en 4x4 per les dunes amb sopar: 55 $ (42 € aprox.). Creuer i sopar pel riu Dubai Creek (Dhow Cruises): 55 $ (42 € aprox.).

TAXES AEROPORTUÀRIES I DESPESES DE GESTIÓ INCLOSES

Hotel previst

Per a garantir aquestes excursions caldrà que s’hi apunti un mínim de 5 persones.

HOTEL BYBLOS MARINA 4* (o similar)

Condicions de cancel.lació: 100 € en el moment de realitzar la reserva, 20% de l’import total del viatge 46 dies abans la sortida. 100% de l’import total del viatge 30 dies abans de la data de sortida.

6

902 307 307


Israel

Terra Santa

Itinerari Presentació a l’aeroport. Tràmits de facturació i embarcament. Sortida en vol regular amb destinació a Tel Aviv. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

dels temps de Crist. Accés a la ciutat vella i passeig per la via Dolorosa per a visitar l’església del Sant Sepulcre, pel ITINERARIO barri musulmà i el basar àrab. Dinar. A la tarda visita de Betlem, i visita de l’església de la Nativitat. Tornada a Jerusalem. Sopar. Possibilitat d’assistir a l’espectacle de Llum i So a les muralles. Allotjament.

Dia 2.- Tel Aviv

Dia 6.- Jerusalem

Esmorzar. Sortida cap a la ciutat vella de Jaffa. Continuació passeig per la Ciutat Blanca de Tel Aviv, Patrimoni de la Humanitat, que es va construir des dels anys 30 fins als 50, basada en un pla urbà de Sir Patrick Geddes, que reflecteix els principis moderns de planificació orgànica. Dinar. Tarda lliure. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortida cap a la ciutat vella a través de la porta Dung, ascendint a la plana del temple (si la situació ho permet) per a veure la mesquita del Domo de la Roca i El Akza, espais sagrats tant per als jueus com per als musulmans, i el Mur de les Lamentacions, sobretot sagrat per als jueus. Dinar. Continuació a la ciutat nova per a veure el parlament israelita i la menora, (canelobre), símbol de l’estat jueu, que va ser donat pel poble britànic al poble jueu el 1956 i mostra 29 icones de la història jueva. Continuació cap al Museu d’Israel per a veure el temple del Llibre, on es troben els rotlles de la mar Morta i la maqueta de Jerusalem. Sopar i allotjament.

Dia 1.- Barcelona - Tel Aviv

Dia 3.- Tel Aviv Esmorzar. Sortida recorrent la costa de la Mediterrània cap a Cesarea per a visitar la ciutat i el teatre. Continuació cap a Haifa, ubicada sobre el Mont Carmel, per a veure els jardins penjants i el temple Bahai. Després, visita d’Acre, declarada Patrimoni de la UNESCO, una ciutat portuària envoltada de murs amb assentaments continus des del període fenici. La ciutat actual es caracteritza per la ciutat fortificada que data dels segles XVIII i XIX otomans, però que continua conservant les fonts històriques dels edificis medievals dels croats sota la ciutat musulmana. Dinar en ruta. Tornada a Tel Aviv, amb la possibilitat de gaudir de l’espectacle musical de Mayumana. Sopar i allotjament. Dia 4.- Tel Aviv - Nazaret - Jerusalem Esmorzar. Sortida cap a Nazaret per a visitar l’església de l’Anunciació i el Pou de Maria. Temps lliure per a recórrer el basar àrab. Dinar en una vila típica drusa, minoria religiosa que habita principalment el Líban, Israel, Síria i Jordània, Una família d’aquest indret rebrà el grup i li explicarà els seus costums. Sortida cap a Jerusalem. Sopar i allotjament.

Dia 7.- Jerusalem Esmorzar. Dia lliure amb la possibilitat de fer una excursió opcional a Masada, fortalesa ubicada en un penya-segat gegant a 500 metres d’altura sobre la mar Morta. Es tracta del palau més gran de la història construït pel rei Herodes. Un telefèric porta els visitants fins al penya-segat per a fer un passeig inoblidable pel palau i les àrees residencials, i poder gaudir de les vistes més fascinadores del desert de Judea. Temps lliure para flotar a la mar Morta i visitar la fàbrica de cosmètics AHAVA. Tornada. Sopar i allotjament. Dia 8.- Jerusalem - Tel Aviv - Barcelona Esmorzar i trasllat a l’aeroport internacional de Tel Aviv per a sortir de tornada en vol de línia regular cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

Dia 5.- Jerusalem - Betlem - Jerusalem Esmorzar. Ascensió a la Muntanya de les Oliveres per a tenir una panoràmica de la ciutat. A la ciutat vella, la muntanya està coberta parcialment per oliveres, cementiris i esglésies que commemoren els esdeveniments cristians de Jesús. Al jardí de Getsemaní s’estima que les oliveres daten

El preu per persona inclou: Vol regular a classe turista de la companyia Elal. Estada de 7 nits a hotels de 4*en habitació doble en règim de PC (excepte el dia 7 MP) Trasllats i visites en privat amb guies locals de parla castellana. Taxes aeroportuàries: 182 €. Despeses de gestió: 3 €. Preus subjectes a variació en funció de la pujada del combustible i de les taxes aeroportuàries (calculats el juliol del 2011). Sortides des de Barcelona. Places limitades. Les sortides podran patir modificació de dates o cancel·lacions en funció de l’ocupació. Grup mínim garantit: 10 persones.

El preu per persona no inclou: L’itinerari podrà patir modificacions en l’ordre, però no en el contingut.

Excursions suggerides. Propines als guies locals i conductors. Begudes en els dinars i sopars.

Excursions opcionals: Sortides

Li oferim un paquet complementari de serveis opcionals a abonar a la destinació:

PREU SOCI

Espectacle musical Mayumana subjecte a disponibilitat (dijous, divendres i dissabtes): 71 $.

MES

DIES

Novembre

24

1.510€ 1.399€ 1.355€

Espectacle de llum i so a Jerusalem: 33 $.

Gener

9 i 24

1.510€ 1.399€ 1.355€

Excursió a Masada i la mar Morta: 92 $.

Febrer

2 i 15

1.510€ 1.399€ 1.355€

10 PERS.

15 PERS.

20 PERS.

Per a garantir aquestes excursions caldrà que s’hi apuntin 10 persones com a mínim.

Hotels previstos

TAXES AEROPORTUÀRIES I DESPESES DE GESTIÓ INCLOSES. Suplement no soci: 100 €

H. TAL 4* (o similar) - Tel Aviv H. CROWNE PLAZA 4* (o similar) - Jerusalem

Condicions de cancel.lació: 100 € al moment de realitzar la reserva. 100% de l’import total del viatge 30 dies abans de la data de sortida.

902 307 307

7


India

Enclavament espiritual

Itinerari Dia 5.- Jaipur - Fathepur Sikri - Agra Dia 1.- Barcelona - Delhi Presentació a l’aeroport. Tràmits de facturació i embarcament. Sortida amb avió amb destinació Delhi, via Hèlsinki. Nit a bord. Dia 2.- Delhi Arribada. Visita del vell Delhi, amb la Mesquita Jàmia Masjid, la més gran de l’Índia i principal centre de culte dels musulmans. Recorregut panoràmic amb autocar per veure el Fort Roig i la Porta de l’Índia. Trasllat a l’hotel i dinar. A la tarda, visita del Raj Gat, lloc on va ser incinerat Gandhi. A continuació, recorregut per la part nova de la ciutat, amb la visita del minaret Q utub Minar de 72 metres d’alçada, visita de la tomba de Humayum i recorregut per la zona dels edificis governamentals, amb el Parlament i el Palau Presidencial. Sopar i allotjament. Dia 3.- Delhi - Jaipur Esmorzar. Sortida cap a Jaipur, passant per Samode, antic palau transformat en hotel. Es troba sobre els turons d’Aravalli i està fet seguint l’estil dels antics Rajput Mogols. Tot i ser espectacular per la seva situació, l’interior ens ofereix el típic luxe oriental de pedreria, marbre i arcs daurats. Dinar i visita. Continuació cap a Jaipur, denominada “la ciutat rosa”, amb parada al centre per fotografiar de forma panoràmica la vida de la ciutat i passeig en rickshaw al voltant dels basars. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament. Dia 4.- Jaipur - Amber - Jaipur Esmorzar. Visita del Fort d’Amber, al qual es pot accedir a llom d’elefant i des de la carretera brinda una imatge espectacular. Al seu interior, el Palau Jagmandir consta de diversos edificis units per un pati, amb un museu que permet descobrir com era la vida dels maharajas. Recorregut pel Temple de Kali amb els seus jardins. Parada per a conèixer l’artesania típica de la zona (catifes, tèxtil i mobles). Dinar. A la tarda, visita de la ciutat de Jaipur, coneguda sobretot pel seu Hawa Mahal o “Palau dels Vents”. Visita de l’observatori astrològic de Jai Singh, el Palau del Maharajà i el Temple de Birla, on assistirem a una cerimònia religiosa. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortida per carretera cap a Agra, de camí visita ITINERARIO el poble d’Abhaneri, famós pels seus Baoris (pous). Dinar a Laxmi Niwax Palace, un palau transformat en hotel. Continuació per visitar Fathepur Sikri, ciutat emmurallada. Hi destaquen dos edificis, el Palau Imperial i la Gran Mesquita. Visita de la tomba de Salim Christi, el Punch Mahal. Arribada a Agra, antiga capital del país fins al 1650, que descansa a la riba del riu Yamuna i conserva estructures arquitectòniques i urbanístiques de caràcter medieval. Sopar i allotjament. Dia 6.- Agra Esmorzar. Visita del Fort Vermell, també denominat Lal Quila, declarat Patrimoni de la Humanitat a 1983. Es tracta d’una gegantesca fortificació de 3 km de llarg, construïda per l’emperador mogol Akbar. Dins les muralles es poden admirar palaus, jardins i patis de marbre. Dinar. A la tarda, visita del cèlebre Taj Mahal, el monument de marbre més representatiu de l’Índia, considerat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i una de les meravelles del món modern. Es tracta d’un conjunt d’edificis d’una bellesa insuperable, que plasma l’amor que va sentir l’emperador Shàh Jahàn per la seva esposa Mumtàz Mahal. Abans de tornar a l’hotel, aturada en un taller d’artesania per fer les darreres compres i admirar la feina dels artesans. Sopar i allotjament. Dia 7.- Agra - Delhi Esmorzar. Visita de la tomba d’Itmad-Ud-Daulah. Aquest monument de marbre, decorat amb gelosies, representa la història arquitectònica dels Mughals. Dinar. A la tarda, sortida amb autocar cap a Delhi. Arribada, sopar i allotjament. Dia 8.- Delhi - Barcelona Esmorzar i trasllat a l’aeroport. Sortida amb avió de tornada cap a Espanya, via Hèlsinki. Arribada i fi dels nostres serveis. L’itinerari podrà patir modificacions en l’ordre, però no en el contingut.

El preu per persona inclou: Vol regular en classe turista amb la companyia Finnair. Estada de 6 nits a hotels de 4* i 5* en base a habitació doble i règim de PC. Trasllat en autocars climatitzats . Guia acompanyant de parla castellana durant tot el circuit. Visites incloses en el itinerari. Taxes aeroportuàries (aproximadament 50 € que podran patir modificacions al moment d’emissió del bitllet). Despeses de gestió 3 €. Preus subjectes a variació en funció de la pujada del combustible y del dòlar (calculats a juliol 2011). Sortides des de Barcelona. Places limitades. Les sortides podran patir modificació i/o cancel.lació de dates en funció de la seva ocupació. Grup mínim garantit: 10 persones.

El preu per persona no inclou:

Sortides

Propines als guies locals, conductors i maleters Begudes als dinars i sopars. Tramitació del visat obligatori d’ entrada al país (95 € aprox.). Càrregues per utilització de càmera de vídeo a tots els monuments. Càrregues per utilització de càmera fotogràfica a la mesquita Jamia Masjid.

PREU SOCI

MES

DIES

Novembre

14

1.340€ 1.320€ 1.299€

Desembre

2i9

1.340€ 1.320€ 1.299€

Gener

3 i 16

1.340€ 1.320€ 1.299€

Febrer

6 i 21

1.340€ 1.320€ 1.299€

Març

5 i 19

1.340€ 1.320€ 1.299€

10 PERS. 15 PERS. 20 PERS.

Hotels previstos H. HILTON - JANAKPURI 5* (o similar) - Delhi H. FOUR POINT 4* by SHERATON (o similar) - Jaipur H. THE GATEWAY 5* (o similar) - Agra

TAXES AEROPORTUÀRIES I DESPESES DE GESTIÓ INCLOSES. Suplement no soci: 100 €

Condicions de cancel.lació: 100 € al moment de realitzar la reserva. 100% de l’import total del viatge 30 dies abans de la data de sortida.

8

902 307 307


Tailàndia Itinerari

Triangle d’or la tarda, arribada a Chiang Rai, temps lliure i allotjament.

Dia 1.- Barcelona - Bangkok

Dia 5.- Chiang Rai - Triangle d’Or - Chiang Mai

Presentació a l’aeroport. Tràmits de facturació i embarcament. Sortida en avió amb destinació a Bangkok via Hèlsinki. Nit a bord.

Esmorzar. Sortida cap el Triangle d’or, al cor del Mekong (frontera entre Tailàndia, Myanmar i Laos). A continuació, creuer en vaixell pel riu Kok per a visitar un poble de l’ètnia Karen, una tribu de les muntanyes provinents de Myanmar i Yunnan. Temps lliure als poblats per a descobrir la seva artesania. Dinar. Sortida cap a Chiang Mai. Tarda lliure i allotjament.

Dia 2.- Bangkok Arribada. Visita del Palau Reial; del temple Wat Phra Kaew, que allotja el buda de maragda, la imatge de Buda més venerada de Tailàndia, i del Wat Po, que acull un buda jaient gegantí. Dinar. Tarda lliure. Allotjament. Dia 3.- Bangkok - Ayutthaya - Lopburi - Phitsanulok Esmorzar. Sortida cap a Ayutthaya, antiga capital de Siam, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visita del Wat Phra Mongkhon Bophit, que allotja el buda de bronze més gran del país; del Wat Phra Si Sanphet, temple reial construït el segle XV, i del Wat Lokaya Sutharam amb el buda jaient de 42 metres de llarg. Posteriorment visita de Wat Maha Tat per veure el cap de buda entre arrels. Continuació cap a Lopburi, dinar i vista del temple dels Micos Sagrats i del temple Kmer Prang Sam Yot. Sortida cap a Phitsanulok. Arribada, temps lliure amb posibilitat de realitzar opcionalment un passeig nocturn en rickshaw amb degustació d’insectes rostits, gran especialitat regional. Allotjament. Dia 4.- Phitsanulok - Sukhotai - Lampang Chiang Rai Esmorzar. Sortida cap al parc històric de Sukhothai, Patrimoni Mundial de la Humanitat. Visita de les ruïnes més importants del segle XIII: Wat Mahathat, Wat Traphang Ngoen y Wat Chang Lom. Dinar a Lampang i degustació de tom kha kai, una sopa de pollastre molt saborosa amb llet de coca i llimona. Sortida cap a Chiang Rai. Parada en un mercat local per a descobrir els fruits de temporada. Continuació cap el llac Phayao, envoltat d’una serralada. Per

Sortides MES

DIES

PREU SOCI

ITINERARIO

Dia 6.- Chiang Mai - Campo de elefantes - Doi Suthep - Chiang Mai Esmorzar. Visita d’un camp d’ensinistrament i entrenament d’elefants per a les feines del camp, posteriorment passeig en lloms d’elefant. Recorregut pel mercat de Mae Malai, bulliciós i acolorit. Dinar en un viver d’orquídies de més de 1.300 varietats del país. Per la tarda, visita del Doi Suthep, amb 1.601 m d’altura, un dels santuaris budistes més grans del país. Sopar amb espectacle de danses ètniques del nord. Allotjament. Dia 7.- Chiang Mai - Bangkok A l’albada, qui vulgui podrà anar a contemplar la cerimònia de les ofrenes: una llarga processó de monjos passejant pels mercats de la ciutat esperant donacions dels fidels. Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per a volar cap a Bangkok. Arribada. Dinar en un restaurant local. Temps lliure o posibilitat de realitzar la visita opcional al mercat de les flors. Allotjament. Dia 8.- Bangkok - Barcelona Esmorzar. Trasllat a l’aeroport de Bangkok per a sortir amb destinació a Barcelona via Hèlsinki. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis. L’itinerari podrà patir modificacions en l’ordre, però no en el contingut.

TAXES AEROPORTUÀRIES I DESPESES DE GESTIÓ INCLOSES. Suplement no soci: 100 €

10 PERS. 15 PERS. 20 PERS.

Novembre 14 i 27

1.530€ 1.475€ 1.450€

Desembre

6

1.620 € 1.555€ 1.540€

Gener

9

1.620 € 1.555€ 1.540€

Gener

22

1.599€ 1.545€ 1.520€

Febrer

6 i 13

1.620 € 1.555€ 1.540€

Març

5 i 12

1.620 € 1.555€ 1.540€

El preu per persona inclou: Vol regular a classe turista amb la companyia Finnair. Estada de 6 nits a hotels de 4* i 5* a habitació doble i en règim de MP. Trasllat amb autocars climatitzats. Guia acompanyant de parla castellana durant tot el circuit. Visites incloses a l’itinerari. Taxes aeroportuàries (aproximadament 318 €, que podran patir modificacions en el moment d’emetre el bitllet). Despeses de gestió: 3 €. Preus subjectes a variació en funció de la pujada del combustible i del dòlar (calculats el juliol del 2011). Sortides des de Barcelona. Places limitades. Les sortides podran patir modificació de dates o cancel·lacions segons l’ocupació. Grup mínim garantit: 10 persones.

El preu per persona no inclou: Excursions opcionals suggerides a l’itinerari. Propines als guies locals, conductors i maleters. Begudes en els dinars i sopars.

Excursions opcionals: Li oferim un paquet complementari de serveis opcionals a abonar a la destinació:

Hotels previstos

Passeig nocturn en rickshaw: 17 € Visita del mercat de les flors: 3 €

HOTEL CHATRIUM 4* (o similar) – Bangkok HOTEL YODA HERITAGE 4* (o similar) – Phitsanulok HOTEL LE MERIDIEN 5* (o similar) – Chiang Rai HOTEL LE MERIDIEN 5* (o similar) – Chiang Mai

Per a garantir aquestes excursions cal un mínim de 15 persones.

Condicions de cancel.lació: 100 € al moment de realitzar la reserva. 100% de l’import total del viatge 30 dies abans de la data de sortida.

902 307 307

9


Xina

País de contrastos

Itinerari ració i excavació del lloc. Continuació cap a l’aeroport amb destinació a Beijing. Trasllat a l’hotel i allotjament.

Dia 1.- Barcelona - Shanghai Presentació a l’aeroport. Tràmits de facturació i embarcament. Sortida en vol regular amb destinació a Shanghai via Hèlsinki. Nit a bord. Dia 2.- Shanghai Arribada. Visita el Jardí Yuyan, ubicat al centre de Shanghai al costat del mercat de Yuyuan, un jardí privat famós pel seu disseny, on passejarem a través de ponts, rocalls i llacs en miniatures. Els arbres i els arbustos es van plantar amb un encant especial per a proporcionar als sentits pau i harmonia. Dinar en un restaurant local. A la tarda passeig pel Bund al carrer Nangin. Allotjament. Dia 3.- Shanghai - Tongli - Suzhou - Shanghai Esmorzar. Sortida per a visitar el poble d’aigua: Tongli. Tongli té una història de més de mil anys i té més de cent jardins construïts durant la dinastia Ming i la dinastia Qing. Els temples i les antigues residències són l’ànima de Tongli. La ciutat està dividida per quinze rius, en què hi ha construïts 49 ponts històrics que connecten la ciutat. Passeig en gòndola i visita de les cases museu. Dinar. Continuació cap a Suzhou per a visitar el jardí de l’Administrador Humil, construït durant la dinastia Ming per un alt funcionari, natural de Suzhou, el qual va tornar a la seva terra natal després de jubilar-se. Està dividit en tres parts: la part est (per on s’entra), la central i l’oest. Finalització de la visita amb el jardí de Xarxes del Mestre, el qual, tot i ser el més petit de Suzhou, s’estén en un espai de 5.000 metres quadrats. Tornada a Shanghai amb una parada breu en una fàbrica de seda. A la nit, possibilitat de fer una excursió facultativa per a veure un espectacle d’acrobàcies xineses. Allotjament. Dia 4.- Shanghai - Xi’an - Beijing Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per a volar cap a Xi’an. Arribada, assistència i dinar en un restaurant local. Trasllat per a visitar els Guerrers de Terracota, descoberts accidentalment el 1974. Aquest exèrcit increïble de més amb més de 7.000 figures, entre soldats, arquers, cavalls i carros de guerra, ha vigilat la tomba de l’emperador Qin des del 210 a.c. Cada figura és única i actualment es continua la restau-

ITINERARIO

Dia 5.- Beijing

Esmorzar. Visita de la plaça de Tian’anmen, coneguda per ser una de les places més grans del món, envoltada d’edificis imponents, que donen accés a la Ciutat Prohibida. Visita de la Ciutat Prohibida (el Palau Imperial), residència de 24 emperadors entre el 1420 i el 1911. Places, sales i portes grans contrasten amb una xarxa complexa de salons, jardins, patis i cambres destinades a les habitacions d’aquesta “ciutat dins la ciutat”. Dinar. A la tarda visita del Temple del Cel, famós per l’arquitectura Ming. Tornada a l’hotel i allotjament. Dia 6.- Beijing Esmorzar. Sortida cap a la Gran Muralla, situada a 75 km al nord de Beijing, pujant pel sector de Badaling, el punt més conegut i aconsellable per a veure-la. Actualment s’estén al llarg de 6.000 km. Dinar i tornada a Beijing. A la tarda visita del Palau d’Estiu, que havia estat el retir de la família imperial; passeig pels jardins, salons, passadissos i pavellons al voltant del llac Kunming. Allotjament. Dia 7.- Beijing Esmorzar. Dia lliure amb la possibilitat de fer l’excursió opcional al Temple dels Lames, amb un passeig en tricicle pels hutongs, els carrerons que formen la part antiga, construïts durant les dinasties Yuan, Ming i Qin. Dinar en un restaurant local, amb visita posterior del mercat de la seda. A la nit sopar de comiat amb degustació de l’ànec lacat. Allotjament.

DIES

Esmorzar i trasllat a l’aeroport internacional de Beijing per a sortir de tornada en vol de línia regular via Hèlsinki cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

El itinerario podrá sufrir modificaciones en cuanto a su orden pero no en cuanto a su contenido.

PREU SOCI

1.510€ 1.470€ 1.450€

Desembre

12

1.460€ 1.435€ 1.425€

Gener

24

1.410 € 1.385€ 1.375€

Febrer

13 i 23

1.410 € 1.385€ 1.375€

Març

1, 9 i 16

1.510€ 1.470€ 1.450€

Preus subjectes a variació en funció de la pujada del combustible i de les taxes aeroportuàries (calculats el juliol del 2011). Sortides des de Barcelona. Places limitades. Les sortides podran patir modificació de dates o cancel·lacions en funció de l’ocupació. Grup mínim garantit: 10 persones.

El preu per persona no inclou: Excursions suggerides. Propines als guies locals i conductors. Begudes als dinars o sopars. Tramitació del visat obligatori d’entrada al pais (75 € aprox.)

Excursions opcionals: Li oferim un paquet complementari de serveis opcionals a abonar a la destinació: Espectacle d’acrobàcies xineses: 95 yuan (aprox. 15 USD). Paquet especial: visita Temple dels Lames, passeig en tricicle per hutongs, visita a casa d’una família, dinar en un restaurant local, visita al mercat de la seda i sopar de comiat: 300 yuan (aprox. 47 USD).

10 PERS. 15 PERS. 20 PERS.

Novembre 19 i 26

Vol regular a classe turista de la companyia Finnair. Estada de 6 nits a hotels de 5* a habitació doble en règim de MP (excepte dia 7 en AD). Vol domèstic Shanghai - Xi’an - Beijing. Trasllats i visites en privat amb guies locals de parla castellana. Taxes aeroportuàries: 310 €. Despeses de gestió: 3 €.

Dia 8.- Beijing - Barcelona

Sortides MES

El preu per persona inclou:

Per a garantir aquestes excursions caldrà que s’hi apunti un mínim de 10 persones.

Hotels prevists HOWAR JOHNSON BUSINESS CLUB 5* (o similar) Shanghai HOTEL DOUBLE TREE HILTON 5* (o similar) - Beijing

TAXES AEROPORTUÀRIES I DESPESES DE GESTIÓ INCLOSES. Suplement no soci: 100 €

Condicions de cancel.lació: 100 € al moment de realitzar la reserva. 100% de l’import total del viatge 30 dies abans de la data de sortida.

10

902 307 307


Sur de l’Índia Itinerari

Terra de temples

Dia 6.- Tanjore - Chidambaram - Pondicherry

Dia 1.- Barcelona - Chennai

Arribada i trasllat a l’hotel. Esmorzar. Temps lliure per a descansar. Dinar. Visita panoràmica de la ciutat de Chennai, antigament coneguda com Madràs, la quarta ciutat més gran de l’Índia, amb la Galeria d’Art Nacional. Recorregut per la Marina, pel seu passeig marítim que dona accés al barri de pescadors, pel barri antic de Milapore i el Museu del Govern amb les seves escultures dravídiques. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Sortida per carretera cap a Pondicherry, visitant ITINERARIO en ruta Chidambaram, que acull un temple magnífic dedicat al déu Siva i característic per ser un dels pocs temples que allotja sota el mateix sostre Siva i Vishnu. Chidambaram, santuari antic i lloc de peregrinatge. Continuació cap a Pondicherry, capital dels territoris francesos de l’Índia. Dinar. Per la tarda visita d’aquesta ciutat on es pot apreciar la influència francesa dels jardins, monuments històrics, mansions, com la residència del governador, l’església Notre Dam des Anges construïda el 1865 i la biblioteca Romain Rolland, amb més de 60.000 llibres. Visita del Aurobindo Ashram, on descansa el Sri Aurobindo, un Saintcum-Yogi que va sintetitzar el ioga i la ciència moderna. Sopar i allotjament.

Dia 3.- Chennai - Madurai

Dia 7.- Pondicherry - Mahabalipuram

Esmorzar. Sortida en avió amb destinació a Madurai. Arribada i visita del Temple Meenakshi, conegut per contenir a l’interior més de 33 milions d’escultures. Trasllat a l’hotel i dinar. Temps lliure. Per la nit assistència a una cerimònia religiosa al Temple Meenakshi. Sopar i allotjament.

Esmorzar. Temps lliure per a gaudir de la platja o fer-se un massatge relaxant. Continuació a Mahabalipuram, una ciutat costanera molt bonica amb un museu a l’aire lliure d’escultures d’art tamil tallades directament a la roca. Arribada i dinar. A la tarda visita del Temple de la Riba, envoltat de jardins dissenyats segons les descripcions originals antigues, els cinc “Rathas” i diferents coves. Sopar i allotjament.

Presentació a l’aeroport de Barcelona. Tràmits de facturació i embarcament. Sortida en avió amb destinació a Chennai via Doha. Nit a bord. Dia 2.- Chennai

Dia 4.- Madurai Esmorzar. Ruta guiada per Madurai, antiga capital dels Pandya del segle X al XVIII i gran centre de peregrinatge i aprenentatge. Visita del Palau de Thirumalai Nayak, el rei més conegut de la dinastia Nayak. Un altre llegat Nayakar és el Mariammam Teppakulam, un dipòsit que s’omplia amb les aigües del riu Vaigai, al nord de la ciutat. Dinar. A la tarda passeig en rickshaw per la ciutat i recorregut pels basars. Sopar i allotjament. Dia 5.- Madurai - Trichy - Tanjore Sortida per carretera cap a Tanjore amb parada en ruta per a visitar Trichy, ciutat històrica, situada a la riba del riu Kavery. Pujada a la Font de la Roca, a 90 metres sobre la ciutat. Continuació cap a l’illa de Srirangam per a visitar-ne el temple, un dels complexos més grans del país, amb més de 63 hectàrees i 7 murs concèntrics. Dinar. Continuació cap a Tanjore o Thanjavur, famós pel temple de Brihadeeswara, el més perfecte temple dràvida, construït com una fortalesa. Sopar i allotjament.

Dia 8.- Mahabalipuram - Kanchipuran - Chennai Esmorzar. Sortida cap a Kanchipuram, “la ciutat d’or”, capital dels cholas, pallavas i rayas, amb 125 santuaris. Visita dels seus temples. Dinar. Visita d’una fabrica de Seda, ja que la ciutat és famosa per la seda, els seus saris són els més rics de l’Índia i també els més buscats. Dinar. A la tarda tornada per carretera a Chennai. Recorregut pels seus basars per les últimes compres. Temps lliure fins el trasllat a l’aeroport. Sopar. Dia 9.- Chenai - Barcelona Trasllat a l’aeroport per a embarcar amb destinació Barcelona, via Doha. Nit a bord. Arribada i fi dels nostres serveis. L’itinerari podrà patir modificacions en l’ordre, però no en el contingut.

PREU SOCI

DIES

Diciembre

13

1.810 € 1.785€ 1.755€

Enero

17 i 24

1.810 € 1.785€ 1.755€

Vol regular a classe turista amb la companyia Qatar Airways. Estada de 6 nits en hotels de 3*, 4* i 5* en base habitació doble i en règim de PC. Trasllat en autocars climatitzats. Guia acompanyant de parla castellana durant tot el circuit. Visites incloses a l’itinerari. Taxes aeroportuàries (aproximadament 250€; podran patir modificacions en el moment d’emetre el bitllet). Despeses de gestió: 3 €. Preus subjectes a variació en funció de la pujada del combustible i de les taxes aeroportuàries (calculats el juliol del 2011). Sortides des de Barcelona. Places limitades. Les sortides podran patir modificació de dates o cancel·lacions en funció de l’ocupació. Grup mínim garantit: 10 persones.

El preu per persona no inclou: Propines als guies locals, conductors i maleters. Begudes en els dinars i sopars. Tramitació del visat obligatori d’entrada al país (95 € aprox.). Càrrecs per ús de càmera de vídeo.

Sortides MES

El preu per persona inclou:

10 PERS. 15 PERS. 20 PERS.

Hotels previstos HOTEL TAJ CLUB HOUSE 5* (o similar) - Chennai H. GATEWAY PASUMALAI 4* (o similar) - Madurai HOTEL PARISHUTAM 3* (o similar) - Thanjavur HOTEL LE PONDI 4* (o similar) - Pondicherry H. CHARRIOTT BEACH RESORT 4* (o similar) - Mahabalipuram

TAXES AEROPORTUÀRIES I DESPESES DE GESTIÓ INCLOSES. Suplement no soci: 100 €

Condicions de cancel.lació: 100 € en el moment de realitzar la reserva. 20% de l’import total del viatge 46 dies abans la sortida. 100% de l’import total del viatge 30 dies abans de la data de sortida.

902 307 307

11


Nova York

La ciutat que mai dorm

Itinerari Dia 4.- Nova York Dia 1.- Barcelona - Nova York Presentació a l’aeroport. Tràmits de facturació i sortida en vol directe amb destinació Nova York. Arribada, tràmits d’immigració i duana. Trasllat a l’hotel. Visita panoràmica per descobrir aquesta gran urbs, tan sorprenent de dia com de nit. Sopar al restaurant Benihana. Tornada i allotjament. Dia 2.- Nova York Esmorzar. Sortida per fer la visita de l’Alt i el Baix Manhattan. Al llarg de Central Park passarem pel Lincoln Center, l’edificio Dakota, i Strawberry Fields. Aturada a Central Park per veure la placa d’homenatge a John Lennon. Continuarem per Dr. Martin Luther King Boulevard a Harlem, la 5a Avinguda, la Catedral de St. Patrick’s, el Rockefeller Center, el Flat Iron Building i l’Empire State. Seguirem cap el Baix Manhattan, passant pel Greenwich Village, refugi de la vida artística i bohèmia, el SOHO, Chinatown, el Districte Financer con Wall Street, la Zona Zero i acabarem al Battery Park, on podrem admirar l’Estàtua de la Llibertat. Tarda lliure. Allotjament.

Esmorzar. Matí lliure amb possibilitat de fer una excursión ITINERARIO al barri de Harlem. Aturada a la catedral de Sant Joan el Diví i recorregut pels carrers del barri. Tot seguit, visitarem una de les esglésies de Harlem per assistir a un servei religiós, on presenciarem el fervorós espectacle dels cants espirituals afro-americans, arrel del jazz i la música pop. A la tarda-nit, possibilitat de realitzar un tour nocturn en què visitarem el barri dels jueus hassídics a Brooklyn Heights i pujarem a l’Empire State Building. Des de l’observatori del pis 86 podrem gaudir de vistes inoblidables de la ciutat. Desprès, navegarem amb ferri per la badia i veurem de prop l’Estàtua de la Llibertat il·luminada. Allotjament. Dia 5.- Nova York Esmorzar. Matí lliure per realtizar les últimes compres i passejar per la ciutat. a l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per tornar, en un vol directe, cap a Barcelona. Nit a bord. Dia 6.- Barcelona

El preu per persona inclou: Vol regular en classe turista amb la companyia Continental. Estada de 4 nits a hotel de 5* en base a habitació doble i règim d´allotjament. Esmorzar americà diari en un restaurant a prop de l´hotel. Visites incloses en el itinerari. Trasllats i visites en privat amb guia local de parla castellana. Maleters obligatoris a l’hotel. Taxes aeroportuàries (aproximadament 295 € que podran patir modificacions al moment d’emissió del bitllet). Despeses de gestió 3 €.

Dia 3.- Nova York

Preus subjectes a variació en funció de la pujada del combustible i de les taxes aeroportuàries (calculats el juliol del 2011).

Esmorzar. Sortida cap al comtat de Queens per fer la visita del Tour de contrastos. Recorregut pel barri d’Astoria cap al pont de Triborough, des d’on ens dirigirem cap al Bronx. Continuarem cap a Flushing Meadows, a Forest Hills. Des prés creuarem cap a Brooklyn, i acabarem l’itinerari de retorn a Manhatan. Allotjament

Sortides des de Barcelona. Places limitades. Les sortides podran patir modificació de dates o cancel·lacions en funció de l’ocupació. Grup mínim garantit: 20 persones

Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

L’itinerari podrà patir modificacions pel que fa a l’ordre, però no en el contingut.

El preu per persona no inclou: Propines en restaurants, hotels, xofers i guies. Excursions opcionals suggerides a l´itinerari. Begudes als dinars i sopars.

Serveis opcionals Els hi oferim un paquet complementari de serveis opcionals a abonar a la destinació: Tour nocturn (durada 5 hores) inclou l’entrada a l’Empire State Building: 98$ (72€ aprox.) Excursió a Harlem amb misa Gospel*: 94$ (70€ aprox.) *Aquesta excursió només es realitza els diumenges.

Sortides MES

DIES

PREU SOCI

Novembre

17 i 26

1.625€

Gener

12, 19 i 26

1.570€

Febrer

2, 9 i 16

1.499€

Març

8 i 14

1.499€

Per a garantir aquestes excursions caldrà que facin una reserva prèvia a la seva agència de viatges. Es indispensable un mínim de 15 persones per a fer l’excursió. L’abonament d’aquestes excursions a destinació s’haurà de realitzar en dòlars.

Hotel previst SHERATON NEW YORK HOTEL & TOWERS 5* (o similar)

TAXES AEROPORTUÀRIES I DESPESES DE GESTIÓ INCLOSES. Suplement no soci: 100 €

Condicions de cancel.lació: 100 € al moment de realitzar la reserva. 100% de l’import total del viatge 30 dies abans de la data de sortida.

12

902 307 307


Mèxic

La màgia de les cultures ancestrals

Itinerari

Dia 5.- Puebla - Oaxaca

Dia 1.- Barcelona - Ciutat de Mèxic Presentació a l’aeroport. Tràmits de facturació i embarcament. Sortida en vol regular directe amb destinació a Mèxic, DF. Arribada i trasllat a l’hotel. Esmorzar. Visita del Museu d’Antropologia, el més gran de Mèxic. Dinar. Continuació cap al centre de Ciutat de Mèxic, passant per l’avinguda de la Reforma, l’avinguda de Juárez, Zócalo, on visitarem el Palau Nacional, actual seu del govern; la catedral, exemple viu de l’arquitectura colonial, i el Temple Major. Finalment, continuarem cap al parc de Chapultepec, passant per la zona residencial de Las Lomas. Allotjament. Dia 2.- Ciutat de Mèxic - Mèxic Esmorzar. Visita de la basílica de Guadalupe, el santuari més important de Mèxic, passant per la plaça de las Tres Culturas, on hi ha representades les tres èpoques de Mèxic (la prehispànica, la colonial i la moderna). Continuació cap a la nova basílica, on hi ha la imatge original de la Patrona de Mèxic. Dinar. Tot seguit continuarem cap a la zona arqueològica de Teotihuacán, coneguda com el Lloc dels Déus, on visitarem el temple de Quetzalcóatl, el temple dels Caragols Emplomallats i la piràmide de Lluna, des d’on s’aprecia la Calçada dels Morts. Allotjament. Dia 3.- Ciutat de Mèxic - Cuernavaca - Taxco Esmorzar. Sortida cap a Cuernavaca, coneguda com la Ciutat de l’Eterna Primavera. Visita de la catedral, que data del segle XVI als murs de la qual encara es conserven alguns frescos. Continuació cap a Taxco, famosa per la joieria de plata. Visita de l’església de Santa Prisca, del segle XVIII, una joia de l’arquitectura barroca mexicana. Dinar. Tarda lliure. Allotjament. Dia 4.- Taxco - Puebla Esmorzar. Matí lliure per a gaudir dels carrers i les argenteries. Sortida cap a Puebla, amb parada en una Hisenda, on es dinarà. Temps per a descansar i relaxar-se als jardins de la hisenda. Tot seguit, sortida fins a arribar a Puebla. Allotjament.

Esmorzar. Visita del Zócalo de Puebla, antigament anomeITINERARIO nada Ciudad de Los Ángeles, on hi ha alguns dels millors exemples de l’arquitectura religiosa de l’època colonial de Mèxic. Visita de la catedral, la capella del Rosari, una joia arquitectònica del segle XVIII, passant per El Parián (mercat d’artesania) i infinitat de cases que daten de la mateixa època. Dinar. Continuació cap a Oaxaca. Allotjament. Dia 6.- Oaxaca Esmorzar. Sortida per a visitar l’Arbre del Tule. Es calcula que té més de 2.000 anys i fa 40 metres d’altura i 42 metres de circumferència. Continuació cap a Milta, punt de trobada dels corrents de pensament dels mixteques i zapoteques. Visita del Grup de les Columnes, el Grup del Riu i el Grup del Nord. En acabar la visita, dinar i continuació cap a la zona arqueològica de Monte Albán, enclavada a les muntanyes de la serra del Sud, on es va desenvolupar la capital religiosa de la cultura zapoteca. Visita de la Gran Plaça, el joc de pilota, el palau, la plataforma sud, les esteles dels Dansaires i la tomba 104, on s’evidencia el culte als morts tan estès en les cultures prehispàniques de l’Amèrica Central. Allotjament. Dia 7.- Oaxaca - Cholula - Ciutat de Mèxic Esmorzar. Sortida cap a Ciutat de Mèxic, amb parada a Cholula, on hi ha el volcà actiu més gran del món, el Popocatepetl. A més podrem apreciar els vestigis arqueològics d’un dels assentaments més importants que es van alçar des de l’inici de l’era cristiana fins al segle XVI. Diverses piràmides tenen 450 m per costat i una altura de prop de 65 m, la més alta de les quals és la piràmide del Sol de Teotihuacán. Dinar. Continuació cap a Ciutat de Mèxic. Allotjament. Dia 8.- Ciutat de Mèxic - Barcelona Esmorzar i trasllat a l’aeroport. Sortida en avió amb destinació a Barcelona. Arribada i final dels nostres serveis.

El preu per persona inclou: Vol regular directe a classe turista amb la companyia Iberia. Estada de 7 nits a Hotels de 3* i 4 * en base habitació doble i en règim de MP. Trasllat amb autocars climatitzats. Guia acompanyant de parla castellana durant tot el circuit. Visites incloses a l’itinerari. Taxes aeroportuàries (aproximadament 350 €, que podran patir modificacions en el moment d’emetre el bitllet). Despeses de gestió: 3 €. Preus subjectes a variació en funció de la pujada del combustible i del dòlar (calculats el juliol del 2011). Sortides des de Barcelona. Places limitades. Les sortides podran patir modificació de dates o cancel·lacions en funció de l’ocupació. Grup mínim garantit: 10 persones.

El preu per persona no inclou: Excursions opcionals suggerides a l’itinerari. Propines a restaurants, hotels, xofers i guies. Begudes en els dinars i sopars.

L’itinerari podrà patir modificacions pel que fa a l’ordre, però no en el contingut.

Excursions opcionals:

Sortides MES

DIES

Gener

Li oferim un paquet complementari de serveis opcionals a abonar a la destinació:

PREU SOCI 20 PERS.

Sopar Restaurant Villa Maria: 60 $ (48 € aprox).

24

1.725€ 1.655€ 1.575€

Febrer

18

1.725€ 1.655€ 1.575€

Per garantir aquest servei opcional cal un minim de 15 persones.

Març

6 i 18

1.725€ 1.655€ 1.575€

10 PERS.

15 PERS.

Hotels previstos H. CASA BLANCA 4* (o similar) - Ciutat de Mèxic H. POSADA DE LA MISION 3* (o similar) - Taxco H. SAN LEONARDO 4* (o similar) - Puebla H. VICTORIA 4* (o similar) - Oaxaca

TAXES AEROPORTUÀRIES I DESPESES DE GESTIÓ INCLOSES. Suplement no soci: 100 €

Condicions de cancel.lació: 100 € al moment de realitzar la reserva. 100% de l’import total del viatge 30 dies abans de la data de sortida.

902 307 307

13


Kenia

Terra de safaris

Itinerari Dia 1.- Barcelona - Nairobi Presentació a l’aeroport. Tràmits de facturació i embarcament. Sortida amb avió amb destinació Nairobi, via Zurich. Arribada, trasllat i allotjament. Dia 2.- Nairobi - Aberdare Esmorzar a l’hotel. Sortida per carretera cap al Parc Nacional d’Aberdare, situat a la serralada que duu el mateix nom. És el tercer parc més gran de Kenya i el més elevat de tot Àfrica, a una cota per sobre dels 3.000 m. El paisatge és, majoritàriament, de selva humida i plujosa embolcallada de boirina, cosa que li proporciona un aire de bosc encantat. Dinar a l’Aberdare Country Club. A continuació pujada a “The Ark”. Tarda lliure per poder observar una gran varietat d’exemplars de la fauna local. Sopar i allotjament. Dia 3.- Aberdare - Llac Nakuru Esmorzar. Sortida cap al Parc Nacional Llac Nakuru. El Nakuru és un dels llacs sòdics del Rift Valley i un fantàstic santuari d’aus. A més, al parc el visitant pot contemplar dues de les cinc espècies de rinoceronts que queden

al món i un gran nombre d’espècies de mamífers, com ara el lleó i el lleopard. Les ribes del llac estan envoltades de terrenysITINERARIO pantanosos, que durant les èpoques més seques desapareixen i deixen al descobert grans plaques blanques de sal. Dinar. A la tarda, safari, definit com “l’espectacle ornitològic més important del nostre planeta”, ja que aquest llac destaca per l’elevada concentració de flamencs rosats. Tornada al lodge, sopar i allotjament. Dia 4.- Llac Nakuru - Masai Mara Esmorzar. Sortida cap a la Reserva Nacional de Masai Mara, coneguda per la gran varietat d’animals i per ser la prolongació del Parc Nacional del Serengeti, a Tanzània. Està integrada per un mosaic de sabana dominada per la civada vermella, petits turons coberts d’arbustos i boscos. És famosa pels lleons de crinera negra, i és un dels pocs llocs on es poden veure els “big Five” durant un safari de matí. No obstant això, encara és més famosa per la migració anual de nyus, probablement l’espectacle salvatge més espectacular de l’Àfrica. A la reserva de Mara, hi viuen, a més, gaseles, zebres i impales, als quals cal afegir rinoceronts, elefants, búfals, porcs senglars, girafes, topis, congonis (búbals de

Sortides

Coke), elands, lleopards, guepards, hienes i xacals, 95 espècies de mamífers en total. Dinar. A la tarda, sortida cap a un altre safari. Tornada, sopar i allotjament. Dia 5.- Masai Mara Safari al alba per buscar leons, guepards i lleopards, entre altres. Gran ocasió per fer fotografies espectaculars. Retorn al lodge. Esmorzar i temps lliure. Dinar. Al capvespre es farà un altre safari. Sopar i allotjament. Dia 6.- Masai Mara - Nairobi Esmorzar. Matí lliure per descansar. Dinar i tornada cap a Nairobi per carretera. Sopar al restaurant Carnivore i trasllat a l’aeroport de Nairobi. Dia 7.- Nairobi - Barcelona Sortida amb destinació a Barcelona via Zurich. Arribada i fi dels nostres serveis.

L’itinerari podrà patir modificacions pel que fa a l’ordre, però no en el contingut.

El preu per persona inclou:

MES

DIES

PREU SOCI

Novembre

23

1.815€

Desembre

14

1.815€

Gener

18

1.815€

Febrer

1, 15 i 27

1.815€

Març

14 i 28

1.815€

Vol regular amb la companyia Swiss. Estada de 5 nits als Hotels/lodges en base a habitació doble i règim de PC (excepte el sopar del primer día). Trasport privat en mini bus de 6 places amb conductor-guia de parla castellana. Excursions, serveis i safaris fotogràfics segons l´itinerari. Entradas als parcs, taxes i impostos governamentals. Taxes aeroportuàries (aproximadament 255€ que podran patir modificacions al moment d’emissió del bitllet). Despeses de gestió 3 €.

TAXES AEROPORTUÀRIES I DESPESES DE GESTIÓ INCLOSES. Suplement no soci: 100 €

Preus subjectes a variació en funció de la pujada del combustible i del dòlar (calculats el juliol del 2011).

Hotels i lodges previstos

Sortides des de Barcelona. Places limitades. Les sortides podran patir modificació de dates o cancel·lacions en funció de l’ocupació. Grup mínim garantit: 18 persones.

HOTEL JACARANDA Categoría Primera (o similar) THE ARK - ABERDARE LAKE NAKURU LODGE MASAI MARA SOPA LODGE

El preu per persona no inclou: Propines als guies locals i xofers. Begudes durant els àpats i sopars. Visat d’entrada al país (s’obté en la destinació; pagament directe, aprox. 25 dòlars que poden ser modificats sense previ avís).

Condicions de cancel.lació: 100 € al moment de realitzar la reserva. 100% de l’import total del viatge 30 dies abans de la data de sortida.

14

902 307 307


Cuba

Cultura, Son i tradició

Itinerari Dia 1.- Barcelona - Santiago de Cuba Presentació a l’aeroport. Tràmits de facturació i embarcament. Sortida en vol regular amb destinació a Santiago de Cuba via Madrid. Arribada a la segona ciutat més important de Cuba, una ciutat impregnada d’història i música. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament. Dia 2.- Santiago de Cuba Esmorzar. Recorregut per la capital d’Oriente, bressol del Son i de la Revolució cubana. Visita del Museu de Cotxes Antics. Dinar. A la tarda, visita del quartell Moncada, el parc Céspedes, el Museu de Pirateria, el cementiri de Santa Ifigènia, un dels monuments funeraris de Llatinoamèrica on es troba el mausoleu de l’heroi nacional de Cuba i la casa de Diego Velásquez. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament. Dia 3.- Santiago de Cuba - Camagüey Esmorzar. Sortida cap a Bayamo, amb visita pel camí del santuari del coure. Visita de la ciutat de Bayamo, la segona població més antiga de l’illa, fundada el 1513 per Diego Velásquez. Dinar. Continuació cap a Camagüey. Arribada, sopar i allotjament. Dia 4.- Camagüey - Trinidad Esmorzar. Sortida cap a Trinidad, fent pel camí una visita panoràmica de la ciutat de Ciego de Ávila. Dinar. Continuació cap a la torre de Manaca - Iznaga, centre de la vall dels Enginyers, regió que als segles XVII i XVIII va ser una de les més pròsperes de Cuba i que encara conserva l’esplendor

gràcies al conreu i la producció del sucre de canya. Arribada a Trinitad, una de les primeres ciutats fundada pels espanyols a començaments del segle XVI. Sopar i allotjament. Dia 5.- Trinidad - Cienfuegos Esmorzar. Recorregut panoràmic per la ciutat de Trinidad, declarada per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat, visitant-ne el museu romàntic, situat al palau del compte Brunet, el bar la Cancháncara, amb una degustació del còctel amb el mateix nom. Dinar. Continuació cap a Cienfuegos. Arribada, sopar i allotjament. Dia 6.- Cienfuegos - Guamá - l’Habana Esmorzar. Visita panoràmica de la ciutat. Sortida cap al parc Montemar. Dinar. A la tarda, visita de l’Aldea Taína, una rèplica exacta d’un assentament aborigen cubà, i visita d’un viver de cocodrils. Continuació cap a l’Habana. Arribada i allotjament. Dia 7.- l’Habana - Madrid Esmorzar. Visita de l’Habana Vella, declarada Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO. Recorregut per les 4 places: la plaça de San Francisco de Asis, la plaça Vieja, la plaça de Armas, el museu de la ciutat Capitanes Generales, la Bodeguita del Medio i la plaça de la Catedral. Temps lliure fins al trasllat a l’aeroport per a agafar el vol de tornada amb destinació a Barcelona via Madrid. Nit a bord. Dia 8.- Madrid - Barcelona Arribada a Madrid. Vol de connexió amb destinació a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

Sortides DIES

PREU SOCI

Desembre

6

1.465€

Gener

24

1.465€

Febrer

21

1.465€

Març

13

1.465€

Vol regular a classe turista de la companyia Cubana de Aviación. Estada de sis nits a hotels de 3 i 4 estrelles a habitació doble incloent 6 esmorzars, 5 dinars i 5 sopars. Guia local de parla castellana durant tot el circuit. Visites incloses a l’itinerari. Taxes aeroportuàries (aproximadament 222 €, que podran patir modificacions en el moment d’emetre els bitllets). Despeses de gestió: 3 €. Preus subjectes a variació en funció de la pujada del combustible i de les taxes aeroportuàries (calculades l’octubre del 2011).

L’itinerari podrà patir modificacions en l’ordre, però no en el contingut.

MES

El preu per persona inclou:

Sortides des de Barcelona. Places limitades. Les sortides podran patir modificació de dates o cancel·lacions segons l’ocupació. Grup mínim garantit: 2 persones (circuit regular).

El preu per persona no inclou: Tramitació del visat obligatori d’entrada al pais (36 € aprox.) Propines als guies locals i conductors. Begudes als dinars i els sopars. Taxes de sortida a pagar a l’aeroport el dia de tornada: 25 CUC.

TAXES AEROPORTUÀRIES I DESPESES DE GESTIÓ INCLOSES.

Hotels previstos HOTEL MELIA SANTIAGO 4* (o similar) Santiago de Cuba HOTEL CAMAGUEY * (o similar) - Camagüey HOTEL BRISAS TRINIDAD DEL MAR 3* (o similar) Trinidad HOTEL JAGUA 3* (o similar) - Cienfuegos HOTEL PALACIO FARRIL 4* (o similar) - l’Habana Condicons de cancel·lació: 100 € en el moment de fer la reserva. 100% de l’import total del viatge 30 dies abans de la data de sortida.

902 307 307

15


Visiti qualsevol Agencia de Viatges de RACC Travel Pi i Maragall, 82-84 Tel. 932 19 06 60

ALMERÍA Plaza San Sebastián, 9 Tel. 950 62 06 61

Galileu, 293 Tel. 934 90 80 03

GRANADA

Ramon Llull , 190-192 Tel. 933 00 19 91

Agustina de Aragón, 3 Tel. 958 25 25 12

Padilla, 228 Tel. 932 65 35 60

SEVILLA Imagen, 5 Tel. 955 05 10 75

Passeig Fabra i Puig, 84-86 Tel. 933 12 03 09

Aragó

Ronda General Mitre, 162 Tel. 934 34 06 17

ZARAGOZA

Santaló, 8 Tel. 932 09 47 14

Pedro María Ric, 17 Tel. 976 22 88 15

Sta. Amelia, 45 Tel. 932 05 16 28

Astúries

BADALONA

GIJÓN

Francesc Layret, 96 Tel. 934 64 43 79

Av. de la Costa, 25 Tel. 985 17 66 35

BELLATERRA

MATARÓ

Lleida

Sant Josep, 23 (Cant. muralla Sant Llorenç) Tel. 937 90 37 25

LLEIDA

MARTORELL Avinguda Doctor Francesc Massana, 13 Tel: 937 74 16 14

PALAU SOLITÀ I PLEGAMANS Joiers, 21 Pol. Ind. Riera de Caldes Tel. 938 60 21 30

SABADELL Ronda Zamenhof, 127-129 Tel. 937 45 76 81 Avda. Barberà, 56-58 Tel. 937 12 04 29

Avda. del Segre, 6 Tel. 973 24 63 37 Avda. Alcalde Rovira Roure, 13 Tel. 973 24 36 06

TÀRREGA Avda. Catalunya, 23 Tel. 973 50 06 22

Tarragona TARRAGONA Rambla Nova, 48b Tel. 977 24 58 85

REUS Sant Joan, 17 Tel. 977 33 80 38

SANT CUGAT

TORTOSA

Rambla Ribatallada, 20 Tel. 936 75 90 32

Avda. Rep. Argentina, 5 Tel. 977 44 42 16

SANTA COLOMA DE GRAMENET

VALLS

Rambla Sant Sebastià, 47 Tel. 934 66 60 22

Avenir, 44 Tel. 977 61 22 49

Plaça Cívica Local, 1 Tel. 935 80 91 11

PALMA

Puig Novell, 1 Tel. 937 85 21 33

Castella i Lleó

CORNELLÀ

San Miguel, 64 Tel. 971 42 53 74

Rambla Anselm Clavé, 20 Tel. 934 75 09 78

VIC

SALAMANCA

Bonaire, 13 Tel. 971 72 83 31

GRANOLLERS Av. Del Parc, 1 Tel. 938 79 31 72

VILAFRANCA DEL PENEDÈS

IGUALADA

La Parellada, 22 Local 1 Les Galeries Tel. 938 92 54 57

Catalunya Barcelona

Rambla General Vives, 18 Tel. 938 06 64 64

BARCELONA

Dr. Junyent, 10 Tel. 938 89 58 90

Girona

Plaza Colón, 16 Tel. 923 28 12 77

VALLADOLID Gamazo, 28 Tel. 983 21 83 16

VIGO Gran Vía, 39 Tel. 986 49 43 51

Madrid MADRID Paseo de la Castellana, 52 Tel. 914 11 94 39

Murcia MURCIA Avda. Gral. Primo de Rivera, 1 Tel. 968 20 49 88

Guipuzkoa SAN SEBASTIÁN Fueros, 4 Tel. 943 43 08 00

Bizkaia LAS ARENAS Mayor, 1 Tel. 944 64 11 33

Andorra

Ctra. de Barcelona, 22 Tel. 972 22 15 56

Alicante

València, 340 Tel. 934 59 04 56

L’HOSPITALET

FIGUERES

ELCHE

Av. Carrilet, 321 Tel. 932 61 08 62

Sant Antoni, 97 Tel. 972 67 62 95

Av. del País Valenciano, 9 Tel. 966 66 22 14

MANRESA

OLOT

VALENCIA

Pare Roca, 9 Tel. 972 27 19 42

Pontevedra

Hurtado de Amézaga, 3 Tel. 944 70 25 77

GIRONA

Saclosa, 5 Tel. 938 72 22 95

Juan Florez, 15-17 bajos Tel. 981 20 90 11

BILBAO

Lleida, 12 Tel. 938 05 41 09

Plaça Gala Placídia, 1 Tel. 932 37 49 54

A CORUÑA

Comunitat Valenciana

Diagonal, 687 Tel. 934 95 50 58

Valencia, 146-152 Tel. 933 23 68 12

A Coruña

País Basc

Balears

TERRASSA

Galicia

ANDORRA Avda. d`Enclar, 142 Tel: 00376-871890

Pascual y Genís, 10 Tel. 963 52 36 37

Aquestes ofertes obliguen a seguir el programa marcat i no admeten la utilizació parcial dels serveis de terra, preus basats exclusivament en ocupació doble. Consulti les condicions de l’oferta, el suplement a aplicar, així com el preu de l’assegurança pel viatger no soci. Places limitades. Les condicions de cancel·lació per les quals es regeixen aquestes ofertes estan indicades en cada un dels destins. Els preus poden patir variacions en funció de la pujada de combustible y de les taxes aeroportuàries (calculades juliol 2011) Les sortides poden patir variacions i/o cancel·lacions en funció de la seva ocupació (mínim de grup indicat en cada destí) Organització tècnica: RACC TRAVEL S.L GCMD-275

Agència de viatges Oficial de:

RallyRACC 46 CATALUNYA-COSTA DAURADA Rally de España 2010

902 307 307

RACC TRAVEL S.L. GCMD-275

Andalusia

SORTIDES ESPECIALS RACC TRAVEL TARDOR 2011  

SORTIDES ESPECIALS RACC TRAVEL TARDOR HIVERN 2011-2012. CATALA

Advertisement