Page 1

My Home. Cheia casei inteligente


Domotică

1

Priveşte în perspectivă. Trăieşte în prezent. Depăşirea limitelor. Acesta este spiritul pe care îl cultivăm clienţilor noştri: să fie preocupaţi de căutarea de noi soluţii şi standarde, găsirea de noi modalităţi de optimizare a locuinţei, într-un nou stil estetic, funcţional, inteligent.

Domotica – un alt mod de viaţă. Alegând soluţiile My Home, te asiguri că locuinţa ta este echipată cu un sistem inteligent care are grijă de tine în toate privinţele. Permiţând tehnologiei să pătrundă în spaţiul tău de locuit, vei îmbunătăţi nivelul de confort şi vei face totul mai simplu şi mai funcţional. În ultimii ani, sistemul de automatizare a casei a înregistrat progrese uriaşe în materie de tehnologie, aplicaţii şi design. Acum este momentul să descoperim toate avantajele sale şi să folosim toate aplicaţiile sale principale, graţie experienţei şi tehnologiei unui partener de încredere: BTicino.

Domotica Este ştiinţa care combină aplicaţiile tehnologiei informaţiei şi electronicii într-o locuinţă. Termenul „Domotică” derivă din neologismul francez „domotique”, care înseamnă o locuinţă ce încorporează tehnologia informaţiei.


Domotica My Home

Domotica BTicino My Home, o alegere esenţială. Sistemul My Home extinde conceptul tradiţional de „sistem electric” perceput ca un simplu sistem de corpuri de iluminat şi prize. Alegerea My Home înseamnă echiparea locuinţei cu un sistem avansat care este conceput să-ţi satisfacă nevoile specifice, perfect capabil să ofere aplicaţii utile, cum ar fi: iluminat automat sau storuri rulante motorizate, controlul temperaturii, difuziunea sonoră, sistemul de alarmă antiefracţie, control video prin CCTV, distribuţia semnalelor TV, SAT, telefonice şi de date, gestionarea de la distanţă prin Internet. Integrarea tuturor acestor funcţiuni individuale creează un sistem avansat, dar uşor de folosit, care rezistă în timp şi este extrem de flexibil, putând fi modificat şi extins în orice moment pentru a-ţi satisface necesităţile. Sistemul inteligent de control al casei My Home, a fost deja pus în aplicare la peste 100.000 de instalaţii din sectorul rezidenţial şi comercial din întreaga lume.

2


Confort

Comunicare şi control

Siguranţă

Soluţie ecologică şi eficientă


Domotica My Home

Domotica My Home, o soluţie inteligentă pentru casa ta.

Confort My Home oferă soluţii de automatizare pentru storuri rulante, uşi şi ferestre, pentru comanda centralizată a iluminatului. Aceasta asigură difuziunea sonoră în întreaga locuinţă, reglează şi controlează temperatura şi sistemul de aspersoare activează alte sisteme automatizate.

Siguranţă My Home oferă locuinţei tale siguranţă chiar şi atunci când nu eşti acasă. My Home previne intrările prin efracţie, te protejează de pericolele şi incidentele domestice nedorite cum ar fi scăpările de gaze, inundaţiile sau întreruperile alimentării cu energie prin activarea măsurilor de combatere adecvate atunci când este necesar.

Soluţie ecologică şi rentabilă My Home respectă mediul, folosind în mod inteligent energia electrică şi resursele de energie. My Home gestionează ambianţa locuinţei tale, setând temperatura în funcţie de zonă şi asigurând economisirea energiei.

Comunicare şi control Cu ajutorul sistemului My Home poţi gestiona imagini, date şi muzică în întreaga locuinţă şi poţi fi la curent cu ce se întâmplă în locuinţa ta chiar dacă nu eşti acolo. My Home garantează funcţionarea corespunzătoare a sistemului de videointerfon cu două fire, controlând astfel accesul şi oferind posibilitatea comenzii locale sau de la distanţă a sistemului de supraveghere video.


Aplicaţii

3

My Home BTicino: control şi aplicaţii care-ţi permit să vezi cu claritate. Sistemul My Home BTicino oferă cel mai înalt nivel de confort şi bunăstare în fiecare cameră în parte, protejându-te şi răsfăţându-te cu tehnologia uşor de folosit, care răspunde tuturor nevoilor tale. Urmează-ne într-o serie de „momente” ale vieţii de zi cu zi a oricărei familii şi îţi vom explica cum şi de ce cu My Home totul devine atât de special.


Aplicaţii

Dormitor: plăcerea de a te trezi. Nu trebuie decât să reglezi comanda pentru scenarii la setarea „dimineaţă” pentru a face din noapte zi în dormitorul tău: storurile se ridică şi nivelul iluminatului se adaptează la primele raze ale soarelui, în timp ce muzica de fundal este activată iar sistemul de încălzire atinge temperatura potrivită. Între timp, meniul intuitiv cu pictograme de pe Ecranul video îţi permite să schimbi muzica, să măreşti temperatura din baie sau să porneşti sistemul de aspersoare din grădină.

Detector antiefracţie şi camere video cu circuit închis

Muzică de fundal Setarea „Trezire” activată pe Ecranul video

Condiţii de iluminat ideale

Deschiderea tuturor storurilor

Se aprinde televizorul

Setarea temperaturii ideale Touch screen pentru gestionarea funcţiilor locuinţei tale

Storurile se deschid în toată casa, lasă lumina zilei să pătrundă şi se stinge automat iluminatul pe timp de noapte. În bucătărie, cafetiera electrică răspândeşte o aromă irezistibilă.


Aplicaţii

Bucătărie: acum le poţi avea pe toate la un loc. Gătitul, spălatul vaselor, călcatul rufelor, pornirea maşinii de spălat rufe şi a maşinii de spălat vase: acestea suprasolicită reţeaua de alimentare cu energie electrică. Unitatea de comandă pentru gestionarea consumului de energie a sistemului My Home deconectează temporar aparatele electrocasnice neprioritare, care pot fi apoi reactivate cu uşurinţă pe Touch screen. În acelaşi timp poţi alege muzica preferată cu ajutorul pictogramelor pentru a da ritm muncii tale. De asemenea, se menţine o supraveghere constantă pentru detectarea posibilelor inundaţii şi scăpări de gaze, indiferent dacă eşti acasă sau nu.

Senzor pentru scăpările de gaze

Condiţii de iluminat ideale

Muzică de fundal

Detector antiefracţie şi camere video de control TVCI

Aparat electrocasnic alimentat de o linie electrică preferenţială

Touch screen care gestionează funcţiunile tale

Priză electrică controlată Disjunctorul pentru oprire şi pornire resetează automat energia electrică în cazul unei supratensiuni neprevăzute. Maşina de spălat vase, maşina de spălat rufe sau uscătorul pot funcţiona la capacitate maximă, fără niciun pericol de întrerupere a alimentării cu energie datorat suprasarcinii. Între timp accesul în locuinţa ta este monitorizat îndeaproape de camere video cu circuit închis şi alte dispozitive de securitate. Temperatura ambientală este reglată automat în fiecare încăpere a locuinţei.

Protecţie împotriva scăpărilor de gaze şi a inundaţiilor

Aparate electrocasnice gestionate de un sistem de protecţie împotriva întreruperilor/ suprasarcinilor electrice


Aplicaţii

Camera de zi: ambianţa potrivită pentru orice ocazie. Cu sistemul My Home, poţi savura orice moment, singur sau în compania prietenilor. Touch screen-ul îţi pune la dispoziţie o multitudine de comenzi: lumină discretă, muzică de fundal, temperatură ideală. Aştepţi prieteni în vizită? Staţia video îţi permite să-i identifici imediat, să comunici şi să deschizi poarta oferind un mod unic de a-i întâmpina pe o alee iluminată automat. Pentru a supraveghea copiii care se joacă în camera lor, nu trebuie decât să accesezi imaginile pe afişajul mare al Touch screen-ului multimedia.

Staţia video: gestionează funcţiunile de videointerfon şi multimedia Detector antiefracţie şi cameră video cu TVCI

Multimedia touch screen pentru navigarea între spaţiile locuinţei tale şi pentru activarea funcţiilor domotice şi multimedia

Muzică de fundal

În timp ce cuptorul electric şi alte aparate electrocasnice funcţionează în bucătărie, invitaţii tăi se relaxează întrun mediu primitor şi intim. Afară, în grădină, sistemul automat de aspersoare este gata să pornească ciclul de seară. Seara abia începe.

Setează temperatura pe care o consideri ideală


Aplicaţii

În pragul uşii: pleci de acasă liniştit. Lasă My Home să-ţi protejeze locuinţa. Activarea alarmei antiefracţie prin folosirea tastaturii electronice practice îţi va proteja întreaga locuinţă, stingând luminile, închizând storurile şi reducând temperatura. Iar când eşti plecat, My Home controlează sistemul de aspersoare din grădină, lasă aerul proaspăt să pătrundă în locuinţă deschizând puţin ferestrele de la ultimul etaj, închizândule dacă plouă. Dacă vântul bate prea tare copertinele uşilor sunt retrase imediat.

Toate luminile sunt stinse

Detectorul antiefracţie şi camera video TVCI sunt gata să fie activate Închiderea generală a tuturor storurilor

Ecran video pentru toate funcţiunile sistemului de video-interfonie

Lasă-ţi casa „pe mâini bune” ca şi cum ai avea un majordom care să se ocupe de treburi, fără să facă nicio greşeală.

Setează alarma antiefracţie şi activează scenariul (plecat de acasă) pentru o oprire generală şi o activare a sistemelor de protecţie

Temperatura este setată la o valoare mai redusă


Aplicaţii

Departe de casă: vacanţă liniştită. Închide totul şi pleacă: o poţi face cu My Home. Alarma antiefracţie îţi protejează locuinţa de intruşi şi alarmează prin telefon, mesaj text şi e-mail persoanele autorizate desemnate să intervină cu promptitudine. Imagini ale zonei în care s-a declanşat alarma sunt transmise prin e-mail. Luminile, storurile şi zgomotele de fundal sunt activate şi folosite pentru a crea impresia că este cineva acasă la anumite ore ale zilei. În cazul în care ţi-e dor de casă, te poţi conecta la Internet pentru a utiliza serviciile My Home Web şi pentru a vedea imagini transmise de camerele TVCI din casa ta.

Vizualizează imagini transmise de camerele TVCI pentru a-ţi supraveghea locuinţa

Activează/dezactivează alarma antiefracţie

Verifică starea luminilor şi storurilor motorizate, activând/dezactivând funcţiunile inteligente.

Pleacă de acasă liniştit pentru a petrece o vacanţă relaxantă ştiind că un paznic „virtual” are grijă de toate. Dacă este necesar, poţi chiar să-ţi verifici şi casa de valori de la distanţă când eşti plecat.

Verifică punctele de acces ale locuinţei tale

Porneşte sistemul de aspersoare din grădină


Domotica My Home

Instrumentele domotice: soluţii pentru satisfacerea oricăror cerinţe. Interacţiunea cu o casă dotată cu sistem domotic este uşoară şi intuitivă, graţie unei game largi de dispozitive My Home BTicino: un nivel înalt al tehnologiei moderne, care variază de la simpla disponibilitate imediată a comenzilor digitale la potenţialul imens oferit în materie de funcţiuni domotice complete pentru cele mai sofisticate dispozitive, cum ar fi Touch Screen Video.

COMENZI DIGITALE Comenzile My Home extind considerabil gama de funcţii a sistemului tău electric. Printr-o simplă apăsare a tastelor de comandă, utilizatorii pot controla un singur corp de iluminat, un grup de corpuri de iluminat, sau toate corpurile de iluminat dintr-o locuinţă. Cel mai nou produs este Scenario Touch, care îţi permite să reactivezi până la 4 scenarii programate.

TOUCH SCREEN Folosind pictograme simple, touch screen-ul gestionează majoritatea funcţiilor My Home. Dintr-o poziţie centrală a locuinţei, sau cu o unitate la fiecare etaj, touch screen-ul permite activarea luminilor şi a storurilor motorizate, reactivarea setărilor preconfigurate, gestionând valorile setate ale temperaturii.

ECRAN VIDEO Ecranul video integrează funcţii video multimedia şi de interfonie. În afară de faptul că permite utilizatorilor să vadă şi să comunice cu invitaţii şi necunoscuţii aflaţi la uşa de la intrare, ecranul video activează şi o varietate de funcţii domotice, prin utilizarea pictogramelor care sunt la fel de simple şi de intuitive ca şi cele de pe touch screen.

STAŢIE VIDEO Staţia video este un dispozitiv avansat pentru videointerfonie şi multimedia, care încadrează imagini pe un ecran LCD color mare, de înaltă rezoluţie. Ca staţie multimedia domestică, ea integrează şi combină toate funcţiile domotice, cu ajutorul aceloraşi pictograme utilizate pentru toate celelalte dispozitive My Home.


Domotica My Home

Comandă locală şi de la distanţă. Un alt mare avantaj al My Home este că acesta oferă toate instrumentele necesare pentru un control total şi complet al locuinţei tale, fie local fie de la distanţă, folosind dispozitive moderne cum ar fi un computer personal, un computer de buzunar sau un telefon mobil, toate pot avea o interfaţă unul cu celălalt, dacă este necesar.

TOUCH SCREEN VIDEO Cu unitatea sa de control cu atingere de 15”, touch screen-ul video gestionează toate funcţiile locuinţei tale, local şi dintr-un singur punct. Utilizatorii navighează prin meniurile personalizate ale ecranului, care redau hărţi sau fotografii ale tuturor spaţiilor locuinţei, iar funcţiile sunt activate cu ajutorul aceloraşi pictograme utilizate pentru alte funcţiuni My Home.

MY HOME WEB Serviciul My Home Web permite utilizatorilor să păstreze o legătură permanentă cu locuinţa lor chiar şi când sunt plecaţi. Nu este nevoie decât de un apel telefonic sau de o simplă conexiune la Internet pentru a se conecta la Portalul My Home ca să verifice cu uşurinţă dacă luminile au fost lăsate aprinse, să coboare storurile, să pornească încălzirea sau aparatul de aer condiţionat sau să vadă imagini transmise de la camerele CCTV şi astfel să ţină totul sub control. My Home Web informează cu promptitudine proprietarii (şi toate celelalte persoane care au fost autorizate) privind tentativele de efracţie sau alte situaţii periculoase, printr-un apel telefonic, un mesaj text sau un e-mail (chiar şi cu imagini ataşate).


Le applicazioni

4

Game

Axolute, Light, Light Tech, Living, valoarea eleganţei şi a tehnologiei. De peste 50 de ani, BTicino este liderul mondial în domeniu, utilizând tehnologii avansate şi un design inovator pentru întreaga sa gamă de produse. O istorie a calităţii şi a cercetării continue care culminează astăzi cu soluţiile revoluţionare ale liniei de produse My Home, un sistem inteligent care oferă libertatea expresiei estetice şi armonizează componentele instalaţiei electrice cu designul mobilierului locuinţei tale. Prin introducerea sistemelor Axolute Nighter şi Whice, împreună cu renumitele sale linii de produse Axolute, Living, Light şi Light Tech, BTicino oferă o multitudine de posibilităţi de combinare a funcţiunilor inteligente ale sistemului tău My Home, urmând stiluri estetice şi trăsături diferite, dar care au acelaşi numitor comun: valoarea eleganţei şi a tehnologiei.


Contact

5

Contact My Home. Contactaţi Legrand România pentru mai multe informaţii şi detalii despre My Home şi BTicino. Stabiliţi o întâlnire cu instalatorii specialişti în sistemul My Home, pe care îi găsiţi pe pagina noastră www.legrandgroup.ro în secţiunea REŢEA LEGRAND. Îţi vom răspunde cu plăcere şi ne vom ocupa imediat să-ţi satisfacem nevoile.

www.axolute.ro www.myhome-bticino.it www.legrandgroup.ro

021.232.07.77


Game

Axolute Nighter Seri cu un aer seducător. Frumuseţea absolută a sticlei negre revitalizează gama Axolute, un lux pe care îl poţi simţi şi etala, combinat cu cea mai avansată şi modernă tehnologie. Staţia video şi unitatea de comandă cu atingere delicată Nighter au o suprafaţă făcută în întregime din sticlă. Combinaţia perfectă a noilor plăci Nighter cu dispozitivele Axolute antracit, prezente deja în catalog, permite crearea unui sistem desăvârşit din punct de vedere estetic.

Unitate de comandă cu atingere delicată Nighter

Noua placă Nighter în combinaţie cu funcţiuni Axolute antracit

Staţie video Nighter

Axolute Whice Farmec irezistibil şi armonie deplină.

Puritatea simplă şi liniară a sticlei albe conferă o nouă strălucire produselor Axolute, îmbinând efectele unei ambianţe pline de rafinament cu cele ale magiei electronicii. Staţia video şi unitatea de control cu atingere delicată Whice au o suprafaţă făcută în întregime din sticlă. Combinaţia perfectă a noilor plăci Whice cu dispozitivele Axolute aluminiu, prezente deja în catalog, permite crearea unui sistem desăvârşit din punct de vedere estetic.

Unitate de comandă cu atingere delicată Whice

Noua placă Whice în combinaţie cu funcţiuni Axolute aluminiu

Staţie video Whice


Axolute Distincţia tehnologiei, rafinamentului şi designului.

Light Tech Stil modern şi materiale la cel mai înalt nivel de excelenţă.

Living Forţa stilului clasic, îndrăzneţ.

Linii asertive, drepte, ce alcătuiesc un design pur şi esenţial pentru cei care preferă un aspect raţional şi materiale pure.

Eleganţa, tehnologia şi exigenţa sunt cuvintele cheie care caracterizează combinaţiile dintre materiale şi plăcile cu finisaj metalic, pentru a crea un efect luminos, cu un aspect plăcut, modern.

Eleganţa coordonatelor nuanţelor complementare creează o asociere viguroasă, un stil clasic şi sofisticat şi culori intense care vor rafina interiorul locuinţei tale .

Comanda scenariilor şi comenzi pentru difuziune sonoră Tech

Comanda scenariilor şi comenzi digitale Sticlă Kristall

Light Frumuseţea şi eleganţa discreţiei. Linii eliptice, suple pentru cei care preferă un aspect de vis, chiar şi în timpul zilei, optând pentru substanţa şi nuanţele elaborate ale culorilor strălucitoare.

Comanda scenariilor şi sistem antiefracţie Antracit Axolute

Materiale flexibile, ductile, plăcute la atingere şi cu aspect maleabil, ce creează jocuri de lumină într-o ambianţă strălucitoare şi însorită.

Comanda scenariilor şi comenzi digitale Alb Light

Comanda scenariilor şi variaţia intensităţii luminoase Titan Light


BTICINO MY HOME2  

MY HOME BTICINO

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you