Page 1

5 d’ Octubre 2012

NON-FLAT NEWS

BUFF® A LA TRIATLÓ GARMIN BARCELONA BUFF® està present a la expo de la Garmin Barcelona aquest divendres i dissabte 5 i 6 d’octubre. Per cinquè any consecutiu, s’organitza la Triatló Garmin Barcelona, que tindrà lloc el proper diumenge, 7 d’octubre. Per celebrar-ho, els dies previst hi haurà l’Expo del triatleta, on les marques més prestigioses del sector tenen l’oportunitat d’estar presents. I BUFF® hi també hi serà!

Ens podreu trobar al Pabelló de la Mar Bella, que és on els participants passen a recollir el seu dorsal. Els horaris d’obertura són el divendres, 5 d’octubre, de 12h a 20h, i dissabte, 6 d’octubre de 10h a 20h. Us hi esperem!

[1]


GRAN CARRERA DE L’EQUIP BUFF® A LA CAVALLS Gran carrera dels nostres atletes a la Cavalls del Vent!! Anton Krupicka 2º lloc a en la seva primera participació, i a només 7 minuts del Kilian Jornet. Un final epic de la Nuria Picas aconseguint la victoria per davant de l’Anna Frost i Emilie Frosberg! L’Emma Roca va entrar 4º lloc, després de còrrer més de 10 hores amb un tormell torçat. L’Arnau Julià i el Miquel Capó no van acabar la cursa. Un cursa amb duríssimes condicions climatològiques que van fer que el 80% dels corredors no arribessin a la meta.

[2]


El vídeo que es va fer dels Atletes BUFF® a la cavalls del vent, ja porta més de 19.000 visualitzacions al YOUTUBE. No us el perdeu. https:// www.youtube.com/ watch? feature=player_detailpag e&v=YqL4oR4rmTU

AMBAIXADORS BUFF® A IGUALADA El dilluns passat varem tenir la visita del Anton Krupicka, Tanner Hall i el Phil Casabon, amb cada un per separat varem aprofitar per treballar les seves col-leccions de productes personalitzats per a ells.

[3]


Una imatge de la sessió de fotos d’aquest dimarts.

[4]

Non flat news October 5  

Buff® Newsletter sobre els darrers aconteixements de la marca.