Page 1

13 de Desembre 2012

NON-FLAT NEWS ARRENCA LA CAMPANYA DE BUSOS BUFF ® Un total de 15 autobusos recorreran els carrers de Bercelona i Madrid. Com cada any un cop arriba el fred, prenem els carrers de Barcelona i Madrid amb una campanya de publicitat als autobusos d’aquestes ciutats. 15 autobusos a Barcelona i 15 a Madrid seran els encarregats de reforçar la imatge de la nostra marca durant l'època de Nadal (del 13/12/2012 al 07/01/2013. Aquest any veurem dissenys inspirats en les campanyes de la línia Outdoor, Freestyle i Urban. Recordeu enviar-nos fotos!

Disponible a: BUFF®

[1]


TORNA LA BUFF® EPIC RUN La muntanya de Montjuïc acollirà el proper 16 de desembre la Buff® Epic Run, una de les proves esportives més simpàtiques del panorama internacional de curses d'obstacles.  El recorregut és de 8 km, apte per tots aquells que s'ho vulguin passar d'allò més bé, amb diferents obstacles col•locats per l'organització, com laberints de cordes, basses de fang, muntanyes de pneumàtics, piscines d'escuma o murs de bales de palla, entre altres. S'hi pot participar sol o en equip i amb disfressa o sense. Amb el motiu del 20e anniversari de BUFF, la marca donarà a la marató de tv3 la quantitat equivalent a 1€ per cada participant que acabi la cursa.

[2]


NON FLAT MUSIC FEST Dintre del NON FLAT WEEKEND hem organitzat una acció per la línia Urban que farà molt soroll...en moviment. Hem organitzat el NON FLAT MUSIC FEST, un festival de música dintre d’un autobús. El cartell està format per: - Bigott - Mendetz - Green Gardens El bus farà un tour pels carrers més important de Barcelona, fent 2 parades per fer el canvi de grup. Convidarem a 30 persones perquè formin part d’aquesta experiència única i que alhora siguin els que retransmetin a traves de les xarxes socials aquest esdeveniment. Un cop acabat el festival s’editaran diferents vídeos per viralitzar en tots els mitjans (on-line i offline). Pots seguir l’esdeveniment en directe a través de les nostres xarxes socials de BUFF® Urban de Facebook, Twitter i Instagram Segur que no passarà desapercebut.

[3]

Non Flat News Desembre 2012  
Non Flat News Desembre 2012  

NON FLAT WEEKEND

Advertisement