Page 1

VLERA

10.78 €

POROSITNI NGA KATALOGU I ORIFLAME DHE FITONI DHURATA! Nëse nuk keni porosi nga katalogu i Oriflame-it në janar dhe shkurt (porosia e fundit është bërë në muajin dhjetor), keni mundësi që vetëm gjatë periudhës prej 11-20.03.2018. të fitoni dhurata të mrekullueshme. Shfletoni katalogun e Oriflame dhe me porosinë prej 30 BP fitoni automatikisht Essentials Moisturising kremën e ditës dhe Silk Beauty kremën për duar (paketimi i madh)

PËR VETËM 0.1 €

www.facebook.com/oriflameks

www.instagram.com/oriflame.kosovo

Programi për Joaktivët 11-20.3.2018  
Programi për Joaktivët 11-20.3.2018  
Advertisement