Page 1

POROSITNI NGA KATALOGU I ORIFLAME

DHE FITONI DHURATA! Nëse nuk keni porosi nga katalogu i Oriflame në Shtator dhe Tetor (porosia e fundit është bërë në muajin Gusht), keni mundësi që vetëm në periudhën nga 11-20.11.2019. të fitoni dhurata fantastike. Shfletoni katalogun e Oriflame dhe me porosinë prej 30BP mund të fitoni automatikisht Silk Beauty xhel për dush dhe Silk Beauty krema për duar madhësia xhambo

PËR VETËM 0.10 €

https://ks.oriflame.com/ www.facebook.com/oriflameks www.instagram.com/oriflame.kosovo

VLERA

11.98 €

Profile for Oriflame Kosovo

Programi për Jo-Aktiv 11-20.11.2019  

Programi për Jo-Aktiv 11-20.11.2019  

Advertisement