Page 1

VLERA

17.98 €

POROSITNI NGA KATALOGU I ORIFLAME DHE FITONI DHURATA! Nëse nuk keni porosi nga katalogu i Oriflame në mars dhe prill (porosia e fundit është bërë në muajin shkurt), keni mundësi që vetëm gjatë periudhës prej 21-31.5.2018. të fitoni dhurata të mrekullueshme. Shfletoni katalogun e Oriflame dhe me porosinë prej 30 BP fitoni automatikisht MH kremën për duar dhe trup dhe Love Nature piling xhelin për dush me mente dhe mjedër

PËR VETËM 0.1 €

www.facebook.com/oriflameks

www.instagram.com/oriflame.kosovo

Programi për joaktivët 21-31.5.2018  
Programi për joaktivët 21-31.5.2018  
Advertisement